Sekretær

Administrativt omdrejningspunkt i moderne fond
Med reference til direktøren vil du få ansvaret for en lang række forskelligartede administrative funktioner, som relaterer sig til Hempel Fonden samt underliggende fonde og selskaber.

Stillingen omfatter således support til hele huset med en bred portefølje af kontoradministrative opgaver, såsom besvare henvendelser samt generel servicering af huset herunder kontakten til lejere, håndværkere, ejendomsservice mv. Hempel Fonden råder over en piccoline på delt tid, som står for praktiske opgaver og det vil i den forbindelse være dit ansvar at hjælpe med at koordinere piccolinens opgaver.

Herudover vil du desuden få til opgave at behandle og kontere bilag samt godkende betalinger, i en tæt dialog med fondens økonomi- og administrationschef og den outsourcede bogholderifunktion. Ligeledes bliver det din opgave at håndtere og supportere administrationen af ansøgninger til Fonden i legatsystemet. Du vil også stå for koordinering og planlægning af Hempel Fondens arrangementer og events. Endelig omfatter stillingen bestyrelses-og direktørbetjening ved behov og du vil have en hovedrolle i den skriftlige kommunikation ud af huset. Hverdagen er således utrolig varieret og dynamisk, og man skal være indstillet på at opgaverne er store som små.

Proaktiv, struktureret og serviceminded
Vi forventer, at du kommer med en solid erfaring fra en lignende administrativ stilling, hvor du har arbejdet med en bred vifte af administrative opgaver. Du har et udpræget service-gen kombineret med et højt kvalitetsniveau og en proaktiv, samt fleksibel attitude. Du arbejder struktureret og selvstændigt, men forstår vigtigheden af et godt samarbejde og bidrager med din person til et godt socialt miljø i en mindre organisation. Du har derudover god IT-systemforståelse og er en erfaren bruger af MS Office. Endelig taler og skriver du dansk og engelsk på et højt niveau.

Vær med til at sætte dit aftryk og gøre en forskel.
Der er tale om en unik rolle, hvor man kan være med til at gøre en stor forskel. Stillingen bærer præg af at være en utrolig bred rolle med stor variation i opgaverne og mange kontaktflader. Der er mulighed for en god work-life-balance og der vil endvidere være en høj grad af selvstændighed og frihed til at planlægge din tid, således du fleksibelt kan håndtere og løse de mange opgaver.

Interesseret?
Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Joan Hemmingsen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Arbejdssted: 
København
Reference: 1903.304
Virksomhed: Hempel Fonden

Om Hempel Fonden
Hempel Fonden er en erhvervsdrivende fond som, udover at være eneejer af Hempelkoncernen, arbejder dedikeret for at gøre en stor forskel med sine filantropiske aktiviteter.   Det gør vi ved at give flere børn i verden mulighed for at lære, ved at gøre coating mere effektivt og bæredygtigt, ved at bevare naturens mangfoldighed samt ved at realisere gode initiativer, der har potentiale for at gøre en stor forskel. Hempel Fonden ligger i Amaliegade i København K og søger nu en dynamisk, kvalitetsbevidst og serviceminded Sekretær, som samtidig kan agere som blæksprutte. Se mere på www.hempelfonden.dk

Kontakt

Økonomichef

Økonomichef
Over de sidste 4 år har vi mere end fordoblet vores omsætning, markant øget antallet af projekter vi gennemfører for vores kunder, blevet væsentlig flere medarbejdere samt løftet indtjeningen. Nu står vi foran at vil styrke vores økonomifunktion, hvorfor vi søger en ny kollega til stillingen som økonomichef. Vi søger dig, som gerne tager ansvaret for vores økonomistyring. Et job med et stort og bredt ansvarsområde, hvor du bliver en tæt sparringspartner til vores ledelsesteam.

Styring af økonomi i en performance-drevet konsulentvirksomhed
På mange måder er vi sikkert alt det, du forestiller dig om en konsulentvirksomhed; mange engagerede kollegaer, et højt tempo, et kreativt miljø med mangeartede opgaver og projekter. I Compass er vi tillige ekstremt fokuserede på tal. Vi er drevet af KPI’er og bruger dem hele tiden til at styre efter, så vi sikrer os, at vi fortsat er på rette spor.  Dine primære opgaver bliver derfor at videreudvikle vores økonomiske styringsredskaber, sikre en effektiv rapportering og løbende at skabe overblik, struktur og processer til understøttelse af vores forretning.

Opgaverne i jobbet dækker desuden hele spekteret fra periodeafslutninger, løn, driftsanalyser, likviditetsstyring, system- og procesforbedringer, såvel som du får ansvaret for samarbejdet med vores eksterne IT-leverandør(er), revision og bank. Som økonomichef får du desuden ledelsesansvaret for en af vores dygtige bogholdere. I stillingen refererer du til vores administrerende direktør.

Analytisk, detaljeret og med stor båndbredde
Vi søger dig, der har en bred driftsøkonomisk erfaring og et stort gå-på-mod. Du har en relevant økonomisk uddannelse og har erfaring med både daglige driftsopgaver og controlling. Måske sidder du i dag i en lignende rolle, men det er også muligt, at du føler dig klar til næste niveau og ser det her som din mulighed for at få hele ansvaret. Vores økonomifunktion er et lille og effektivt team, hvor vi udover dig har to bogholdere. Det betyder også, at du skal trives med at deltage i det daglige arbejde.

Som person er du grundig og trives med at gå i dybden med dine opgaver. Hvis det bliver svært, bliver du blot mere stædig, for du vil lykkes. Da vi som konsulenthus lever i en foranderlig verden, skal du kunne trives med det høje tempo og de til tider ret komplekse udfordringer. Derfor har du også en vis mental ’båndbredde’, som du kan læne dig op ad, når det går stærkt. Endelig er det væsentligt, at du som person udviser en høj grad af fleksibilitet. Når kunderne har behov for os, så må vi være klar. Fleksibiliteten gælder selvfølgelig begge veje.

En del af en værdibaseret virksomhed med højt til loftet
Opfylder du de kriterier, kan vi til gengæld love dig en meget vigtig rolle i en ambitiøs, resultatorienteret og værdibaseret virksomhed, hvor vi har hjertet med i alt, vi laver. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone, hvilket også reflekteres i vores relationer internt og eksternt. Vi motiveres af et højt aktivitetsniveau og finder det samtidig vigtigt at dele vores succeser med hinanden. Vi forventer derfor, at alle byder ind socialt og sætter deres præg på fællesskabet.

Du vil arbejde på vores kontor i centrum af København.

Interesseret?
Såfremt du har specifikke spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Dreyer eller Marie-Louise Faust på +4570201275 og ellers opfordrer vi dig til at søge stillingen via www.compasshrg.com. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse du sender fra.

Med 95 medarbejdere i Norden og heraf 60 i Danmark er Compass Human Resources Group et af Nordens største og mest succesfulde konsulenthuse i rekrutteringsbranchen. Vi har i mere end 30 år leveret ydelser inden for search og selection af topledere, mellemledere og specialister. I Danmark løser vi årligt ca. 500 opgaver for vores kunder, der tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder. Tidligere på året tilkøbte vi People & Performance, der udvikler og gennemfører skræddersyede lederudviklingsprogrammer for en lang række af Danmarks største virksomheder. Samlet set har vi kontorer i Aarhus, København, Horsens, London, Helsinki, Oslo og Stockholm.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:
København 
Reference:
1902.276
Virksomhed:
Compass Human Resources Group

Kontakt

Account Manager

Kan du øge salget hos en af verdens største og førende service-udbydere i København og på Sjælland?

Projektsalg rettet mod virksomheder i København og Sjælland
ISS Facility Services A/S søger en ambitiøs og resultatorienteret account manager, der får ansvar for at opsøge og drive facility services salgsprojekter i eget distrikt. Du kommer således til at bruge din tid på at afholde møder med større virksomheder, og efterfølgende drive komplekse salgsprocesser. Desuden er det din opgave at udvide salget til de eksisterende kunder, således at de benytter flere af de services som ISS tilbyder.

Du bliver en del af et stærkt team bestående af dygtige account managers og specialister, der supporterer dig i salgsprocessen. Du vil afholde møder og workshops i forbindelse med tilbud, både internt og med kunder, og udarbejde præsentationer til fremlæggelse for kunderne. Stillingen har direkte reference til Field Sales Director, og du vil arbejde ud af ISS’ danske hovedkontor i Søborg.

Kommerciel og analytisk sælger med huntergen, der kan begå sig på alle niveauer
For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med projektorienteret salg og har været en del af udbudsprocesser. Du skal kunne lide vekslingen mellem at være til stede og tage ejerskab i markedet og drive udbudsprojekter på kontoret. Vi er på jagt efter en person, der kan begå sig på alle niveauer i en organisation, og har en stærk situationsfornemmelse og som derved er dygtig til at opbygge relationer.

Vi vægter særligt dine kommunikative evner, hvor du er i stand til at lave storytelling, der tager udgangspunkt i kundens værdigrundlag. Da en del af arbejdet foregår på engelsk, forventer vi, at du mestrer dette både mundtligt og skriftligt på forretningsniveau. Teoretisk forventer vi, at du har en relevant videregående uddannelse og er stærkt rutineret i office-pakken.

Bliv en del af en af verdens bedste outsourcing-virksomheder med gode karrieremuligheder
ISS er en af verdens bedste og førende oursourcing-virksomheder. Du får derfor mulighed for at blive en del af en virksomhed, der hver dag arbejder målrettet på at udvikle og levere integrerede serviceløsninger i særklasse. Du bliver en del af et stærkt team, hvor tempoet er højt, og der stilles krav til din indsats.  Teamet har en direkte og uformel omgangstone, og lægger vægt på at have det sjovt sammen. Endelig får du en attraktiv lønpakke inklusiv pension, bilordning, sundhedsforsikring, bonus og multimediepakke. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med attraktive rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m. For den rette person er der desuden rig mulighed for at udvikle sin karriere i en dynamisk virksomhed.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi vurderer ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre. Har du spørgsmål så kontakt Konsulent, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
København 
Reference: 
1918.283
Virksomhed:
ISS Facility Services A/S

Kontakt: