Managing Director for det danske marked

Her har du muligheden for at drive en virksomhed til det næste niveau indenfor medicoteknisk udstyr. Du har det fulde ansvar for aktiviteterne i Danmark og er samtidig en del af et meget stærkt nordisk set up.

Nordisk firma med stærk vækst
Timik Group er grundlagt i Sverige og har i dag lokale kontorer i alle de nordiske lande. Virksomheden har en solid vækst og har planer om at accelerere salget yderligere de kommende år via nye produkter og nye kollegaer på nordisk plan. Virksomheden er privatejet og er bygget på en stærk passion for at levere premium-produkter og teknologi med et dedikeret fokus på at forbedre livet for de patienter, der lider af kroniske og livstruende sygdomme.

Stærk hands-on salgsdreven leder
I denne rolle har du det fulde ansvar for alle aktiviteterne for Timik Group Danmark med reference til gruppens CEO og derudover er du en del af den nordiske ledergruppe. Den danske del af forretningen består i dag af 6 medarbejdere, men det er planen at vækste yderligere i de kommende år. Du får en afgørende rolle i at løfte topline indenfor alle produktgrupper og til relevante kunder i Danmark. Du er drevet af salget, men samtidig af at lykkes gennem andre. Du fremstår derfor som en inkluderende leder med viljen og evnerne til at eksekvere på virksomhedens strategi.

Jobbet indeholder bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • P&L ansvar for de danske aktiviteter
 • Vækste den overordnede forretning og være en del af den daglig forretning med ansvar for egne kunder/segmenter
 • Udarbejde en fokuseret plan for at vækste den danske forretning
 • Være en leder og ikke ”blot” en chef – du skal vise vejen og gå forrest
 • Have fokus på udvikling af dit team og tilsikre vidensdeling og sparring
 • Være ambassadør for Timik Groups værdier og derved sikre, at kunderne får den bedste service

Stærk på salg og ledelse
Du trives med en balance mellem at være ude hos kunderne, som en del af den daglige forretning, samt at lede et team af dygtige medarbejdere som er kontor og field based. Du bruger dine personlige kompetencer til at lede teamet og når derved de strategiske mål. Ambitionerne er høje og du skal trives med, at dette er en del af Timik Groups DNA.

Vi fortrækker, at du har en sundhedsfaglig baggrund eller et solidt kendskab til Healthcare-branchen. Dette kombineret med at du har en flere års dokumenteret erfaring indenfor ledelse og med at drive et team til at nå solide resultater.

Vi forestiller os, at du hver uge er 2-3 dage på kontoret i Kolding og at du de resterende dage er ude hos kunderne. Dvs. at du kan bo i næsten hele Danmark og selvstændigt planlægge din dag. Der vil være nordisk rejseaktivitet.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Research Konsulent, Tina Gissel eller Konsulent, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Timik Group er en nordisk medico virksomhed, der forhandler medicinsk udstyr til behandling og diagnosticering af kroniske sygdomme; samt avanceret udstyr inden for sportsmedicin, fitness og rehabilitering. Timik Group har hovedsæde i Sverige og derudover afdelinger i Norge, Finland og Danmark. Mens vores distribution er regional, henter vi innovative behandlingsteknologier på global basis.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Arbejdssted: 
Danmark
Reference: 1918.144
Virksomhed: Timik Group

Kontakt: 

Project Manager – Order handling

Projektansvarlig – fra ordre til leverance

Til sjællandsk produktionsvirksomhed i voldsom vækst søger vi en Project Manager, der bliver procesansvarlig for udvikling (R&D) og eksekvering af ordreporteføljen af slagterimaskiner og fødevareforædlingsmaskiner. Opgaven lyder på at tage projektudviklingen af den/de specifikke maskiner fra salgsafdelingens pitch og føre det hele vejen igennem produktionen til levering/montering hos kunden.

Styring, overblik og eksekvering
Project Managers vigtigste opgave er at sikre en struktureret produktion samt håndtere de interessenter, der er koblet til udviklingen af den specifikke forædlingsmaskine. Opgaven lyder på at minimere de fejl, der kunne opstå en i produktionsproces og sikre, at der er den optimale kommunikation blandt de implicerede i hele processen. Dette sker selvfølgelig i samarbejde med fabrikschefen og nøglemedarbejderne i produktionen. Project Manager vil dog også hurtigt opleve at være ”go-to” personen for mange af virksomhedens øvrige medarbejdere.

 Der er tale om maskiner, der er mere komplekse end den gængse standardvare. Dermed har Project Manager ansvar for afvikling af projekter hvori indgår skræddersyede maskiner og dét at få dem til at ”spille” sammen. Det være sig på enkeltstående maskiner som på projekter hvor der kan være tale om deciderede produktionslinjer.

Jobbet indebærer P/L ansvar på projektniveau – fra for- til efterkalkulation.

Det er Project Managerens opgave at sikre en tæt kontakt med underleverandører og sikre, at scansteel foodtechs interesser bliver prioriteret og varetaget. Der vil her være fokus på dialog med leverandørerne om udvikling af nye delkomponenter, der kan møde slutkundens behov. Ligeledes vil der også være kundebesøg for at sikre den korrekte opfølgning på levering af maskinen.

Der må påregnes global rejseaktivitet på op til 75 dage årligt.

Erfaren project manager med stærke kommunikationsevner og en robust personlighed
Du SKAL være en habil og erfaren projektleder, der kan navigere i en virksomhed, der er ved at transformere sig og hvor processerne, procedurer og kommunikation skal modnes, struktureres og effektiviseres.  Ideelt set har en del af din opbyggede erfaring været inden for fremstilling af maskiner til fødevareforædling.

Den uddannelsesmæssige baggrund må gerne være startet med en håndværksmæssig uddannelse, og senere hen har du uddannet dig til maskinmester eller maskinkonstruktør. Er du undervejs i din karriere blevet projektledelses-certificeret, så vil det være en fordel.

Som person er du kendetegnet ved at kunne håndtere flere bolde i luften og eksekvere på stramme deadlines. Din tilgang til dit job og dine kolleger er ligefrem, upolitisk og altid med en god portion humor.

Du er robust og kan holde hovedet koldt i tæt samarbejde med organisationen med mange forskellige interessenter i et stærkt fagligt miljø.

Du er direkte i din kommunikation og via din positive gennemslagskraft, begår du dig på alle niveauer i virksomheden.

Du er forhandlingsvant på engelsk i skrift og tale. Du er desuden en rutineret IT bruger og har erfaring med Office-pakken, og også gerne med Solid Works.

Stor selvstændighed i et inspirerende miljø
Virksomheden er en mindre men absolut anerkendt virksomhed i branchen – nationalt som globalt og vil tilbyde dig et spændende og meget selvstændigt job i et miljø præget af motiverede kolleger og hvor tonen er frisk og direkte. Din indsats og resultater skaber grundlaget for din egen karriereudvikling i scansteel foodtech.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Lorenzen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.

scansteel foodtech er et dansk vækst-eventyr under dansk ledelse og ejerskab. Virksomheden er en af de førende virksomheder i Danmark, som udvikler, producerer, sælger og servicerer enkeltmaskiner og komplette proceslinjer til globale fødevare-, petfood- og osteforarbejdende industrier. scansteel foodtech omsætter for et betragteligt millionbeløb og der beskæftiges i alt ca. 50 medarbejdere på virksomhedens hovedsæde i Vestsjælland.   

Læs mere på scansteelfoodtech.com

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Slagelse
Reference: 
1906.051
Virksomhed: 
scansteel foodtech A/S

Kontakt: 

Fabrikschef

Virksomhed med markant potentiale – nationalt som internationalt

Fabrikschefen får en markant ledende rolle i virksomhedens bestræbelser på at drive udviklingen til næste niveau for at optimere og imødekomme sine ambitiøse vækst- og afsætningsmuligheder også uden for landets grænser.

Med fokus på kvalitets- og skræddersyede løsninger fremstiller scansteel foodtech maskiner og produktionslinjer med et meget bredt spekter af tekniske anvendelsesområder indenfor sin sektor.  Som Fabrikschef bliver du en del af virksomhedens ledergruppe og refererer til den administrerende direktør.  

Drift, ledelse og udvikling
Dit overordnede ansvar bliver produktion og produktionsledelse.

Din opgave bliver fra start at lære virksomheden at kende og komme ordentligt ind i forholdene. Efterfølgende bliver din opgave at drive udviklingen, skabe et struktureret overblik og en effektiv produktion med henblik på, at være forandringsagent for konstant at forbedre virksomhedens performanceniveau.

Du sikrer dig bl.a. et højt informationsniveau i produktionen, giver medarbejderne indblik i den overordnede strategi og vision samt træning og uddannelse i problemløsningsværktøjer (kunne være LEAN relaterede). Målet er konstant at optimere fabrikkens samlede konkurrenceevne.

Kontakten til virksomhedens primært udenlandske underleverandører står du også for, og du sikrer og udvikler gode partnerskaber.

Alt dette sker sammen med den øvrige produktionsledelse samt medarbejderne, hvor du – som produktions-ansvarlig – forventes at være omdrejningspunktet i processen.

Du får det direkte organisatoriske ansvar for 6 medarbejdere (ledere) og i alt for 41 medarbejdere.

Derudover samarbejder du med virksomhedens øvrige forretningsområder omkring bl.a. produktudvikling og salg og bliver hurtigt et naturligt omdrejningspunkt i hele organisationen.

Kompetent leder, der går forrest og bevarer overblikket
For at komme i betragtning til denne stilling har du flere års succesfuld erfaring fra et lignende job – ideelt set inden for den samme industri. Du kender til LEAN og ved fra egen erfaring, hvilke resultater, det kan skabe.  Din uddannelsesmæssige baggrund er med teknisk tyngde f.eks. som maskinmester og/eller ingeniør (P), eller tilsvarende  teknisk uddannelse.

Du har indgående erfaring med personaleledelse og evner at opbygge en ledelsesmæssig respekt på alle niveauer i en virksomhed, hvor der er meget høj faglig stolthed. Du er ikke bange for at gå forrest, også når der skal ”skrues på maskinerne”. Du udviser handlekraft og beslutningsevne, når det kræves,  og er samtidig så robust, at du også overvinder de udfordringer som uvægerligt opstår undervejs.

Du er direkte i din kommunikation og via din positive gennemslagskraft, begår du dig på alle niveauer i virksomheden.

Din tilgang er praktisk, men samtidig evner du at se og drøfte strategiske elementer internt i virksomheden. Du motiveres af at nå egne og teamets mål og forstår også at fejre de fælles succeser og engagere dig i dine kolleger. Du er forhandlingsvant på engelsk i skrift og tale. Du er desuden en rutineret IT bruger og har erfaring med Office-pakken.

Stor selvstændighed i et inspirerende miljø
Virksomheden er en mindre men absolut anerkendt virksomhed i branchen – nationalt som globalt og vil tilbyde dig et spændende og meget selvstændigt job i et miljø præget af motiverede kolleger og hvor tonen er frisk og direkte.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Lorenzen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.

scansteel foodtech er et dansk vækst-eventyr under dansk ledelse og ejerskab. Virksomheden er en af de førende virksomheder i Danmark, som udvikler, producerer, sælger og servicerer enkeltmaskiner og komplette proceslinjer til globale fødevare-, petfood- og osteforarbejdende industrier. scansteel foodtech omsætter for et betragteligt millionbeløb og der beskæftiges i alt ca. 50 medarbejdere på virksomhedens hovedsæde i Vestsjælland.   

Læs mere på scansteelfoodtech.com

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Slagelse
Reference: 
1906.050
Virksomhed: 
scansteel foodtech A/S

Kontakt:

 

Business Relation Manager

Respiratory/Immunology

Sanofi Genzyme is one of the World’s leading Specialty Care pharmaceutical companies, focused on development of innovative therapeutic solutions in Immunology, Oncology, Multiple Sclerosis and Rare Diseases. Due to a strong pipeline, increased focus in the Immunology area and the upcoming launch of the first-to-market treatment of an IL4/IL13 for patients with severe Asthma, Sanofi is right now looking for two skilled Business Relation Managers (Eastern and West Denmark).

Strategic sales planning and launch of a unique treatment for severe asthma
Through strategic sales planning and implementation of patient centric solutions and projects within target asthma clinics and key target stakeholders in the region the Business Relation Manager will play a vital role and be accountable for driving the successful commercialisation of the severe asthma indication of Dupixent.

You will develop a personal asthma/respiratory stakeholder network and build brand advocates through strategic engagement and a science driven approach. Based on comprehensive insights among key stakeholders and decision makers at regional and local level you will plan, develop, and execute local sales activities, projects, meeting concepts that add value to stakeholders and patients in line with the overall Brand strategy, the corporate rules as well as local marketing rules and regulations.

This is your opportunity to utilise your professional competencies by engaging with customers in a peer-to-peer scientific discussion and bring value to each individual account through an effective collaboration in the launch team and support from market access, medical and digital functions.

Proven sales track-record and speciality experience
We expect you to have at least a bachelor’s degree within a relevant field such as Nursing, Biology or Economics and preferably also experience from respiratory. You have a proven specialist sales track-record, as well as launch experience. We also expect you to have experience from working in a cross functional setting preferably also with leading you own projects.

As a person, you are self-driven, proactive, reflective and outgoing. You have a winning mindset, are always updated on changes around you, and you manage to keep focus under pressure.  

Take the next step forward in your career
This is a tremendous opportunity to progress your career with an organisation that has built a powerful reputation for excellence in both the service it provides and the products it sells.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Tom Zehngraff, Compass on tel.: +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Sanofi is the world’s third largest producer of pharmaceuticals, and Europe’s leading pharmaceutical company with more than 100,000 employees in over 100 countries. The global headquarters are located in Paris, and in Denmark we have our base in Copenhagen, where about 100 employees work within marketing, clinical investigation and information. In Denmark, we are proud of our history, our values, and our commitment to contribute to health. Our goal is to offer drugs for both prevention and treatment of diseases, and to ensure patients an improved quality of life within our seven major therapeutic areas. See more at www.sanofi.dk

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: From home – Jutland or Sealand
Reference: 1901.075
Company: Sanofi

Contact:

Regional Sales Manager, Nordics & Baltics

Every two minutes a baby is born because of CooperSurgical’s innovative products!

Do you want to play a crucial role in the expansion of fertility products that help women getting pregnant? Then apply for this unique opportunity.

Global market leader in Fertility and Genomic Solutions
With an ever-increasing need of help for women to get pregnant the urgency for fertility products is rapidly growing. CooperSurgical is the market leader with their solutions for women’s healthcare and they provide solutions for all the steps in the fertility process and have been in the market for decades. To keep momentum going, they are now expanding the team with a Regional Sales Manager covering part of the Nordics and part of the Baltics.

Increase revenue and fulfil the potential
In this role you will have the opportunity to increase market shares of CooperSurgical Fertility and Genomic Solutions. You will be responsible for sales and promotional campaigns in the IVF and IUI clinics – primarily with customers in Denmark – but you will also be responsible for one or two countries additionally within the Nordic & Baltic region. You will plan your own time, but it is expected that you will spend most of your time with the customers on-site to demonstrate and advise about the solutions and ensure that CooperSurgical increases share of wallet. Furthermore, you will be the go-to expert for customers on the CooperSurgical Fertility and Genomic Solutions.

Relationship builder and sales performer
We expect you to have a bachelor or master’s degree in business administration or a relevant scientific degree. Furthermore, you have 5+ years of experience in a sales role, preferably from the Medical Device and/or Pharmaceutical industry or a clinical background from Operation Theatres. You have a high energy level and are motivated by reaching your targets by building long-term relationships. Working independently and being with customers on a daily basis is how you perform best and have reached your targets in your career.

Fluent in written and spoken Danish and English is a prerequisite.

You should expect 80-90 % of your work being in the field meeting customers.

Would you like to know more?
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Recruitment Specialist Lisbeth Berthelsen or Consultant Christian Winther on telephone +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV in English through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV

CooperSurgical Fertility and Genomic Solutions is the global leader in IVF and reproductive genetics, providing innovative products and services for every step in the ART (Assisted Reproductive Technology) journey. The division’s HQ is located in Denmark and they work with their colleagues worldwide to increase the quality of their partnerships with clinics across the globe and the quality of treatments for women and families.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Denmark and potentially one or two countries in the Nordics, Baltics
Company: CooperSurgical
Reference: 1918.063

 

Contact:

PLM Consultant

Do you want a central role working with multiple organization units across several geographical locations? As PLM Consultant in ECCO, you will play a key role in optimizing and continually developing the organization’s IT platforms supporting the product development process.

Central role in realizing PLM ambitions
Designing new shoes is a creative and demanding process that needs to be performed and overseen in a structured way to control the process and ensure that the collections for a new season progresses as planned. ECCO continually works on improving the processes and systems supporting the product lifecycle management (PLM), from a sketch in Design to a prototype in R&D ending up with a BOM in Production.

As a PLM Consultant in the Products & Supply Chain Team, you will interact with relevant stakeholders to understand and translate the requirements into IT solutions. The main stakeholders are R&D, Design and Production. You will be responsible for specifying, designing, building, deploying and supporting the PLM solutions, and you will act as project manager and manage deliveries from internal and external IT partners.

Consultant with business know-how and flair for IT
You are an excellent communicator and enjoy establishing relations with your co-workers. You thrive in the role as facilitator between the organizational units. You have a high personal drive and are able to manage several on-going projects simultaneously. You approach tasks and processes with a holistic view when analyzing, executing and safely implementing complex changes.

You have previously worked with PLM or PDM, and you have solid IT skills and experience with hands on customizing. In addition, you have project management experience and are able to independently scope the project deliverables, manage stakeholders and continually follow-up on progress. You master English written and verbally. You are able to travel approximately 30 days per year.

Interested?
At ECCO, you will work in a constantly developing international company that is characterized by an informal environment, where good initiatives and ideas are valued. You will be able to develop, personally as well as professionally, and experience a fast-paced environment where ideas are quickly translated into action.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com. If you would like to find out more about this position, please do not hesitate to contact Research Consultant Eva Holm Mikkelsen on tel.: +45 21 80 00 86. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

ECCO is one of the world’s leading shoe brands combining style and comfort. ECCO is a family-owned company where respect for the heritage, call for innovation, quest for excellence, dedication to care, and passion are the core values. Today, ECCO is characterized by being an international organization with more than 20,000 employees worldwide from 50 nationalities. The headquarter is located in Southern Jutland and its functions are divided between Bredebro (global/corporate functions) and Tønder (design and branding).

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Southern Jutland
Reference: 1810.157
Company: ECCO

Contact: 

Mechanical Manager, R&D

Strong innovator with leadership skills & plastic
SKOV is on a growth-journey! Therefore, they seek a manager for their mechanical development department and their test laboratory. You can take the mechanical department to the next level within development and materials. The department ensures part for SKOV’s ground-breaking ventilation systems that provide climate solutions and farm management for animal production worldwide.

Strong leader with visions
Due to the continuous growth, SKOV has decided to increase the capabilities of the mechanical development department by establishing a new position. The management has high ambitions and a vision to be the largest and most acknowledged partner within their industry.

As Mechanical Manager, you must have the will and ability to drive SKOV’s development of their product portfolio with innovative solutions. You will lead and further develop people and skills in the department. You want to work with state-of-art materials to achieve best practice in the industry and by working with the best of the best. A mechanical “light house”.

 • You have the mentality to exploit new possibilities utilizing new materials and processes
 • A key for success is to provide the right design for cost and robustness for the world-class products
 • You will have close interaction with a global range of sub suppliers
 • You will take the lead on specific projects of strategic relevance to the business

Mechanical plastic development & design
Your background is technical with an engineering degree at least at B.sc level. You have proven results from a similar role in high-tech companies. Your experience most probably stems from projects with mechanical plastic development preferably from larger plastic components and the components utilized in harsh environments. You could also come from machine building or device manufacturing industry with focus on larger components. You have a natural interest in exploring new ways, materials and possibilities within mechanical engineering.

As a manager, you naturally engage with your employees providing the needed support. Professional sparring might be one of the tools in that toolbox. You are a “playing coach”. You lead by example and through personal skills. You believe in a structured approach to meet both internal and external deadlines. Your professional and technical knowledge base makes you a natural go-to person in the organisation. You easily interact with people at all levels from the technicians at the shop-floor to the executive level of the industry. As you will interact with a lot of both internal and external stakeholders ínterpersonal abilities are key and the ability to assess the situation right and then take the right decisions comes natural to you. As a person, you are curious and creative driving the will to explore possibilities and new solutions.

If you can see yourself in this role, this opening could be your chance for reaching your true potentials.

Contact and application
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact senior consultant Claus Mengel-Niemann at +45 2263 3377. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible in order make sure that your application is taken into consideration.

Company
SKOV is an industry leader on the international market for climate control and farm management of animal production. They develop, produce and market systems and components for ventilation systems, livestock house air cleaning and production control. They create climate for growth, regardless of where in the world their customers and partners conduct their business.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Glyngøre
Reference: 1812.400
Company: SKOV A/S

Contact:

Strategy Manager

Join a global company on an immense growth journey

DLF is a Danish world leading company within the seed and plant breeding industry and holds a global leading market position in forage and turf seed. They make vast investments in Research & Development and make innovative products to be able to contribute to the future’s sustainable grass. DLF is on an exciting journey, also due to a recent acquisition of PGG Wrightson Seeds, a New Zealand based company with significant market positions in New Zealand, Australia and Uruguay, and needs you to be a central player in the integration of this sizable acquisition and onward strategic journey.

Exciting diverse projects
As Strategy Manager you will report directly to the Director of Strategy & Business Development. As the immediate task, you will become part of the PGG Wrightson Seeds integration team, comprising of key employees of DLF and PGG Wrightson Seeds, that will guide, scope and steer the various work streams of the integration process. In this role, you will work closely with the SBU director of DLF Southern Hemisphere, as facilitator, coordinator and project leader in respect of certain work streams inside the overall integration project. During the integration, travel activity to the Southern hemisphere is to be expected.

As the integration projects are being implemented and go into the operational stage, you will, successively, be assigned to other strategy and business development/improvement projects across the DLF Group. This will include the formation of the next DLF Group strategy plan as well as the SBUs of the DLF Group. This entails working closely with the DLF Group executive management and key employees across geographies and crops.

This is a unique opportunity for you to have a broad and diverse number of responsibilities going from operational tasks such as making presentations and analyses to more strategic business important projects. As you, organizationally, will be part of a small team supporting DLF Group executive management, including the CEO, you will also have to engage with the team in fulfilling its function.

Strong operational skills and go-do attitude
As Strategy Manager, we expect you to have probably 1 – 4 years of experience working with projects of strategic character. Either you have gained your experience from a consultancy company or from a large international company or perhaps you have been working as a PA or an Executive secretary and are now ready to take the next step in your career. A key factor for success in this position is that you are analytically strong, you have a diverse toolbox, and you possess a go-do attitude, where operational tasks are as important as the strategic ones. 

Exciting workplace with international interactions
This is a chance to be a key part of a global world leading company, where the distance from reflection to action is short and where you will have direct exposure to the top management.

Apply for this unique position with DLF
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Research Consultant Tina Gissel Larsen on tel.: +45 61 20 29 45. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

DLF is a global seed and plant breeding company which adds value to customers and end users through leading edge research and product development and integrated, efficient supply chain. DLF operates within forage and turf seed, sugar and fodder beet seed, seed and ware potatoes and multiplication of vegetable seed. They are owned by a cooperative of Danish seed growers. Today, the company has a turnover of DKK 4.3b, ~1,200 employees and operations in 19 countries across the globe with approximately one out of six employees working within R&D. The PGG Wrightson Seeds acquisition is expected to close around 1 April. DLF employees are characterized by a high level of competency, passion, and commitment. Together with an entrepreneurial mindset and a flat organization, this contributes to DLF’s unique agility. DLF is the global market leader providing grass and clover seeds to more than 80 countries. For further information: www.dlf.com

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Roskilde, Denmark
Reference: 1907.018
Company: DLF

Contact:

Territory Manager, West Sweden and Denmark

Do you want to join Smith & Nephew and build a strong market position within Ear, Nose and Throat in West Sweden as well as Denmark? Then we look forward hearing from you.

Strong brand with a strong history
Smith & Nephew has more than 150+ years history delivering products of high quality for hospitals all over the world. They supply High-End MedTech products and now they want to strengthen the Ear, Nose and Throat team with a territory manager covering West Sweden and Denmark.

Increase revenue and fulfill the potential
In this role you will have the responsibility to increase the market share of Smith & Nephews Ear, Nose and Throat product portfolio in West Sweden and Denmark. You will do it via good planning and targeted execution to ensure that you get the best result from your efforts. You will plan your own time and how you want to spend it, but it is expected that you will spend most of your time with the customers on-site to demonstrate and advise about the products – there safe use and the benefit of them. You will be able to reach out to your local colleague who is based in Stockholm and furthermore you will be supported by other colleagues in the wider UK/Ireland and Nordics region. The potential is high, and the opportunities are great.

The job assignment includes:

 • Create an account plan with high focus on customers with the biggest potential. When the plan is created you execute accordingly.
 • Expand the business by increasing the number of products customers are using from Smith & Nephews ENT portfolio.
 • Be the consultant for surgeons, doctors etc. regarding best practice on the use of Smith & Nephews ENT portfolio
 • Continuously be up to date with the latest research within the ENT specialty
 • Plan and execute presentations, seminars, training and product demonstrations at the hospitals and clinics.
 • Follow compliance and ethical rules as well as reporting your activities to you manager.

Independent and Self Driven
As a person you have a high energy level and you are motived by reaching your targets by building long-term relationships. Working independently and being with customers on a daily basis is how you preform best and have reached your targets in your career.

We expect you to:

 • Thrive with communication and be the go-to expert for customers on the ENT portfolio.
 • Always provide best in class service to your customers and you go the extra mile to do so.
 • Have a very methodically way of working to ensure best outcome of your efforts.
 • Medical Device experience (including theatre sales)
 • Strong commercial acumen
 • Excellent negotiation skills

You will be homebased and plan your days in field accordingly. Preferably located between Gothenburg and Malmö.

Would you like to know more?
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research consultant Emine Murati or Consultant Christian Winther on telephone +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV in English through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Smith & Nephew is a global medical technology business dedicated to helping improve people’s lives. We have leadership positions in Orthopedic Reconstruction, Advanced Wound Management, Sports Medicine and Trauma. We have a global presence with 16,000 employees in more than 100 countries and revenue in excess of $4.8 billion. www.smith-nephew.com.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
 West Sweden and Denmark
Reference: 
1818.494
Company: Smith & Nephew

Commercial Director

Commercial Director to ambitious wind farm asset management consultancy working globally.

As an ambitious and fast-growing wind farm consultancy company, Peak Wind are looking for a talented and ambitious Director, to be instrumental in the continued growth and success for PEAK Wind and their clients.

In PEAK Wind:

 • They take pride in providing best-in-class commercial, financial, and technical advisory and support to their clients in the offshore and onshore wind power industry. With a dedicated focus in wind farm asset and operational management they ensure that wind farm owners secure and optimize their return on investment
 • They have a profound insight into large M&A transactions and investments (>DKK 100bn) and are trusted advisors for some of the world largest offshore wind farms
 • You will get the opportunity to work with some of the largest infrastructure investments globally together with clients, which includes market leading utilities, investment funds and suppliers
 • You will be part of a motivated and competent team who constantly aims to provide market leading advisory

Your tasks

 • You will be based either in their Aarhus office or Copenhagen office, where you will work closely with the owners in outlining the company’s direction and be central in establishing new business opportunities as well as delivering commercial advice and project management consultancy to the clients. You will form part of the PEAK Wind management team.
 • Assignments additionally includes:
 • Take leadership in identifying new business opportunities, open new markets and attract new clients
 • Take leadership in developing a scalable setup for PEAK Wind services supporting next level of growth
 • Take responsibility for specific client assignments in collaboration with your colleagues
 • Key account role towards selected clients and ensure required quality in deliverables on specific client tasks
 • Development of marketable products and tools, such as project management services, strategic reviews, etc.

Your qualifications

 • You have preferably 5 to 10 years of experience in a management consultancy firm coupled with experience from the energy sector
 • You are proactive, adaptive and a ‘can-do’ person combined with a structured and result-driven approach to problem solving
 • You have a profound flair for stakeholder management and building relationships
 • It is a prerequisite that you are a skilled user of PowerPoint and have strong abilities in visualizing information for clients and other stakeholders

We offer
A unique and challenging opportunity in “an industry of the future” where you can utilize your commercial and stakeholder capabilities with exposure to the market and customers. You will be part of forming the future growth of PEAK Wind and participate in an entrepreneurial environment with focus on cooperation.

Interested?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact Research Consultant Sandra Barbara Wahl or partner Ib Sørensen at 70 20 12 75. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: 
Denmark
Reference: 
1808.436
Company: 
PEAK Wind

Contact: