Servicetekniker

Er du en af de bedste til at servicere medicoteknisk udstyr, og vil du arbejde i en vækstvirksomhed? Så ser vi frem til at høre fra dig!

Nordisk firma med stærk vækst
Timik Group er grundlagt i Norge og har i dag lokale kontorer i alle de nordiske lande. Virksomheden har en solid vækst, og har planer om at accelerere salget yderligere de kommende år via distribution af nye produkter og med ansættelse af nye kollegaer på nordisk plan. Virksomheden er privatejet og er bygget på en stærk passion for at levere premium-produkter og teknologi med et dedikeret fokus på at forbedre livet for de patienter, der lider af kroniske og livstruende sygdomme.

Kontoret flytter om kort tid fra Kolding til Odense, og du får derved mulighed for at være med til at indrette serviceværkstedet. Du får stor handlefrihed og tilrettelægger selv dine opgaver ud fra vigtigheden af det udstyr, som skal serviceres, installeres og sælges.

Off- og onsite service på hospitaler i Danmark
For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med servicering af medicoteknisk udstyr samt har erfaring med netværks-teknologi. Du skal kunne lide afvekslingen mellem at være til stede på hospitaler og være på kontoret, hvor du taler med kunderne, samt laver service på Timiks produkter. Du vil derfor have en stor kontaktflade med alle kunder i Danmark, og du vil være en naturlig sparringspartner for sælgerne, når det kommer til det tekniske i forbindelse med salget. Du vil få en certificeret oplæring i alle produkter, og du vil derfor over tid være specialist på de produkter, som Timik sælger. Der tilføres hele tiden nye produkter, hvilket du skal synes, at det er interessant at dygtiggøre dig i.

Udadvendt person med teknisk mindset
Som person er du struktureret og detaljeorienteret, hvilket gør dig i stand til systematisk at fejlfinde og identificere fejl, som skal rettes på den ene eller anden måde. Du er god til at tale med kunder og kollegaer og du er den naturlige ”go to person”, når det kommer til det tekniske. Du er drevet af teknikken og det mekaniske, og elsker at dykke ned i det og lære om det, så du kan yde ”best in class” support til Timiks kunder.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Konsulent Tina Gissel Larsen eller Senior Konsulent, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende, og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser

Timik Group er en nordisk medico-virksomhed, der forhandler medicinsk udstyr til behandling og diagnosticering af kroniske sygdomme; samt avanceret udstyr inden for sportsmedicin, fitness og rehabilitering. Timik Group har hovedsæde i Sverige og derudover afdelinger i Norge, Finland og Danmark. Mens vores distribution er regional, henter vi innovative behandlingsteknologier på global basis.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Danmark
Reference: 2018.001
Virksomhed: Timik Group

Kontakt:

Nordic LEAN Manager

LEAN Manager til højt specialiseret international koncern
Imerys er en international virksomhed, der producerer og leverer industrielle mineraler til både konsumentmarkedet og industrien. Gennem højt specialiserede procesanlæg forarbejdes mineralerne på fabrikker i både Danmark og Sverige. To lande der er del af den Nordiske Hub, som den franskejede koncern har dannet efter overtagelsen af virksomheden Damolin på Fur og Mors i Limfjorden. Stillingen vil have sit udgangspunkt på Fur, men der skal ligeledes påregnes megen aktivitet i Sverige på fabrikkerne i Sundsvall og Örnsköldsvik.

Som LEAN manager vil du få ansvaret for udviklingen af Continous Improvement kulturen på fabrikkerne i både Danmark og Sverige. Imerys har blandt andet skabt deres succes gennem et stærkt ejerskab blandt medarbejderne i forhold til udvikling og forbedringer. Du skal i stillingen videreudvikle dette ejerskab og implementere Imerys I-Cube program (Imerys Industrial Improvement) med fokus på forbedringer af lokal OPEX og OEE. I stillingen refererer du direkte til Nordic Hub Manageren, der er placeret på Fur, samtidig med en indirekte reference til den europæiske LEAN ansvarlige. Opgaverne i stillingen indebærer blandt andet:

 • Gennemførelse af CI-initiativer på fabrikkerne med fokus på kvalitet, sikkerhed og effektivitet
 • Gennemførelse af procesforbedringstiltag
 • Teknisk support og videndeling til og med de lokale I-Cube teams på fabrikkerne
 • Vedligeholdelse og indsamling af relevant data til ledelsesrapportering
 • Opsamling og distribuering af Best Practice initiativer

Samarbejdsorienteret teknisk leder
Til denne stilling søger vi en person, som har minimum 2 til 3 års erfaring med implementering og udvikling af LEAN og Continuos Improvement kultur i en industrivirksomhed. Projekterne spænder vidt, lige fra Deep Dives i kerneområderne til Kaizen events på fabrikkerne. Det forventes, at du kan stå på egne ben i projekterne samtidig med, at du er i stand til både at træne og influere såvel ledere som medarbejdere på de forskellige fabrikker. Uddannelsesmæssigt kommer du med en ingeniørbaggrund eller lignende.

Som person trives du med en afvekslende arbejdsdag. Du skal både kunne analysere problematikker og være en dygtig problemløser, der kan gå i interaktion med medarbejderne på baggrund af din tekniske erfaring og din procesforståelse. Du finder det spændende at arbejde med kompleksitet, og du motiveres af at gøre en forskel. Dit energiniveau er højt, og du trives med at have gang i forskellige opgaver. Jobbet forudsætter, at du er god til at inspirere folk og være nærværende, dér hvor du er – også selvom du har travlt.

Interesseret
Hvis du motiveres af at tage ansvar for implementering af LEAN i en nyoprettet stilling, så er dette en spændende mulighed for dig. Du skal samtidig motiveres af at dette er en nordisk rolle, hvor du eksponeres for kompleksitet gennem forskellige procesanlæg samt lokale kulturelle forskelle. Der vil være stor rejseaktivitet i rollen, så du skal kunne være fleksibel i forhold til dette.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Eva Mikkelsen på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende, og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Virksomheden
IMERYS er en international, vækstorienteret virksomhed med mere end 17.800 medarbejdere på verdensplan. IMERYS’ kerneområder er minedrift, forarbejdning og handel med naturligt forekommende industrielle mineraler og komplementære produkter. IMERYS har mere end 200 produktionsfaciliteter på verdensplan – bl.a. produktionsenheder i naturskønne områder på øerne Fur og Mors i Limfjorden. Se mere på www.imerys.comwww.imerys-additivesformetallurgy.com og www.damolin.com.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Reference:1910.458
Arbejdssted: Fur
Virksomhed: IMERYS

Kontakt:

Projektassistent

Er du administrativ stærk og klar til at påtage dig en alsidig rolle i en spændende salgs- og leveranceorganisation?

Viessmann er én af Europas førende producenter af innovative køleløsninger til detailbutikker, hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. I kraft af de mange års investeringer i udvikling af teknologien befinder Viessmann sig i en position, hvor de har noget unikt at tilbyde kunderne.

Business casen er simpel; når kunden vælger Viessmanns køleløsning, får de en høj køleperformance, en lav energiudgift og et design, der giver kunden mulighed for at øge sin omsætning.

Viessmann ønskede for nogle år siden at opstarte et dansk kontor med alt, hvad det indebærer. Det danske salgs- og leverancekontor befinder sig nu i en rivende udvikling, hvorfor der nu er behov for en dygtig Projektassistent til at supportere på tværs i organisationen og understøtte, at projekterne bliver implementeret til tiden og med høj kvalitet.

Central administrativ rolle med bred berøringsflade
Som Projektassistent i Viessmann vil du påtage dig en udfordrende og alsidig rolle og blive involveret i mange forskellige typer af opgaver, store som små. Dit primære fokus vil være bestilling af køleanlæg og reservedele hos interne og eksterne leverandører samt opfølgning på leverancerne og bestilling af transport. I den henseende får du også ansvaret for at holde styr på det lokale servicelager beliggende på samme adresse som kontoret. Kontoret i Danmark er i en nyopstartet fase, hvorfor processer og procedurer i projekterne stadig er ved at blive beskrevet og implementeret. I rollen som Projektassistent vil du tage del i denne opgave, ligesom det efterfølgende vil blive dit ansvar løbende at forbedre og optimere processerne.

Du vil komme ind i et engageret team på otte medarbejdere, hvor du vil arbejde tæt sammen med blandt andet projektafdelingen, salg og finans. Da der er travlt på kontoret, vil det være altafgørende, at Projektassistenten hjælper til, hvor end der er behov for det.

Fleksibel og serviceminded profil, som kan sætte struktur på dagligdagen
Vi leder efter dig, som brænder for det administrative arbejde og befinder sig godt i en i en bred rolle, hvor der stilles høje krav til fleksibilitet, struktur og detalje. Du er kvik og serviceminded, og det motiverer dig at kunne hjælpe andre, hvor der er behov for det, uanset opgavens størrelse. Du er opmærksom på dine omgivelser og formår at gribe tingene i luften og være på forkant, ligesom du evner at indgå i et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer. Du trives i et miljø, hvor tingene går stærkt, og du har en personlighed, som helt naturligt søger at løse de udfordringer, der opstår.

På det faglige plan leder vi efter en administrativ stærk person med erfaring fra en rolle, hvor du har været vant til at varetage en bred pallette af opgaver. Du er formentlig kontoruddannet med speciale i administration og er vant til at arbejde i IT-systemer. Du har god erfaring med at arbejde i et ERP-system, ligesom du har gode evner indenfor Excel. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Interesseret?
Stillingen som projektassistent er interessant for dig, som ønsker at påtage sig en altafgørende understøttende rolle der sikrer, at projekterne og dagligdagen forløber, som den skal. Du vil blive del af en spændende organisation og et godt team, hvor der er minimalt med regler, og hvor den sunde fornuft vægter tungt.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Maria Mathiasen hos Compass på +45 41 95 08 83. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Become part of the Viessmann family
We care for cold. Viessmann Refrigeration Solutions is a leading European commercial refrigeration and clean room solutions provider with over 1,200 refrigeration professionals in 18 countries. We are part of the Viessmann Group family with 100+ years of experience, 12,100 colleagues and a turnover of over two billion euros in 120 countries. We go beyond being a refrigeration systems supplier by bringing our know-how, skills and competencies to find the best solutions for our customers within Food Retail, Food and Beverage Industry, Food Services and Health Care businesses. For the benefit of the generations to come.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hadsten
Reference: 1914.351
Virksomhed: Viessmann

 

Kontakt:

Nordic Search & Recruitment Specialist

Unik rolle i et af verdens førende management konsulenthuse

Tag luppen frem og kortlæg Danmarks dygtigste konsulentemner
En væsentlig del af et management konsulenthus’ succes er evnen til at identificere, etablere kontakt og i sidste ende tiltrække de rette konsulentemner, der kan hjælpe deres kunder med at imødekomme fremtidens udfordringer.

Som Nordic Search & Recruitment Specialist bliver en af dine hovedopgaver at understøtte den interne rekrutteringsproces af erfarne konsulentemner hvad enten der er tale om kandidater som du selv har identificeret eller som er skabt af konsulenthusets eget netværk.  Du vil lede processen fra den grundige foranalyse, omfattende research til præsentationskoordinering af relevante kandidatemner. Dette gør du gennem et grundigt og struktureret detektivarbejde samt en ihærdig og vedholdende intern indsats – især når den rette kandidat synes særligt udfordrende at finde frem til og komme i dialog med og der en travlhed på de interne linjer. Udover forarbejdet frem til approach er det din opgave at sikre den interne proces og løbende opfølgning gennem tæt samarbejde med relevante stakeholders i København, Oslo og Stockholm.

Få indsigt i en kompleks og inspirerende konsulentforretning
I projektet bliver du en del af det nordiske rekrutteringsteam, der arbejder tæt sammen med partnere og konsulenter omkring tiltrækning af erfarne konsulentemner. Gennem en grundig indføring i organisationen, kulturen og udfordringerne samt dine egen konkrete analyser bliver du i stand til at koble forretningens behov og muligheder med relevante kandidatemner til konsulentstillinger, der vil kunne bidrage til de relevante segmenter og tage en varig og afgørende del i management konsulenthusets fremtid.

Du får stor selvstændighed i dine opgaver, som spænder bredt fra deltagelse i partnermøder over udarbejdelse af search-strategier og skriftligt materiale til gennemførelse af desk research, opbygning af netværk og sparring på tværs af organisationen lokalt og i Norden.

Analytisk og fleksibel informationsentusiast med organisationsforståelse
Du er sandsynligvis forholdsvis nyuddannet med et par års erfaring fra en lignende rolle – eller også er du en erfaren som brænder for at arbejde i et førende konsulenthus med dygtige og ambitiøse kolleger. Vigtigst af alt er det, at du er analytisk stærk, er meget struktureret og har en stor gennemslagskraft.

Det er afgørende for din succes i jobbet, at du er fleksibel ift. rejseaktivitet og arbejdstider, at du er nysgerrig og vedholdende af natur samtidig med at du trives i et udadvendt og performanceorienteret miljø. Dine stærke analytiske og kommunikative kompetencer gør, at du evner at konvertere dit researcharbejde til professionelle løsningsmuligheder med løbende sparring på høje organisatoriske niveauer.

Vedrørende din uddannelsesmæssige baggrund, så er det mindre væsentligt, hvilken retning du har læst. Men vi forventer, at du har en længerevarende uddannelse på Master-niveau – fx Cand.Merc., Cand.Soc. eller tilsvarende, samt at du besidder et særdeles højt niveau i både skriftligt og mundtligt engelsk og dansk.

Din ansættelse varetages af Compass Human Resources Group, og du vil derfor tillige blive en del af og sparre med et unikt og hastigt voksende rekrutteringsmiljø. Arbejdstedet vil være centralt i KBH. Varigheden forventes at være minimum 12 md. med mulighed for forlængelse.

Interesseret?
Hvis du ønsker at få erfaring fra et af verdens førende konsulenthuse med passionerede kollegaer, så send din ansøgning til os hurtigst muligt. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tom Zehngraff, Director, Interim Services på tlf. +45 70 20 12 75.  Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, som du har indtastet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Arbejdssted: 
Primært Danmark, men også Norge
Reference: 1901.338
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

International Salgschef

Ansvarlig for udvikling og vækst
Vores kunde har et internationalt anerkendt brand, der gennem mange år har klaret sig godt hos sine industrielle forhandlere på B-2-B markedet.

Tiden er nu inde til en forandringsrejse, hvor der skal sikres et generationsskifte i salgsorganisationen, hvor salget skal øges ved at få et tættere samarbejde med nuværende kunder. Der skal tiltrækkes nye kunder og virksomhedens løsninger skal udbredes til flere salgskanaler.

Som International Salgschef bliver du ansvarlig for en international salgsstyrke fordelt på syv datterselskaber i Europa og USA, og med en samlet omsætning på et trecifret millionbeløb. Du bliver en del af virksomhedens chefgruppe – og sammen med virksomhedens ejer/CEO sætter du strategien og agendaen for den fremtidige vækst.

Du bliver ansvarlig for at udvikle og implementere salgsstrategien i de respektive salgskontorer, og du har herunder at sikre, at I sammen når de samlede vækst- og forandringsmål. Du vil blive ansvarlig for en dynamisk udvikling af kundemassen internationalt samtidig med, at kundeloyaliteten hos eksisterende kunder øges.

Tung salgs- og forandringsleder med stor erfaring i løsningssalg
Du har ideelt set min. 5 års erfaring med internationalt løsningssalg på B-2-B markedet.

Du sidder sikkert i dag som salgsdirektør /-chef i en mindre virksomhed og har dokumenteret erfaring med at skabe toplinjevækst. Ledelsesmæssigt har du en lang og dokumenteret erfaring med at lede forandringer – gerne udøvet gennem andre ledere. Teoretisk set kan du have en videregående uddannelse på HD-niveau, Cand. Merc. eller tilsvarende – dog er det din erfaring, der vægter mest.

Du er en udpræget vindertype, der fokuserer på at skabe fremdrift gennem resultater. Du forstår ligeledes at få dine budskaber igennem, uanset hvilke menneske du står overfor. Det sker blandt andet gennem din evne til at danne gode samarbejdsrelationer og en tydelig kommunikation. Når du er i Danmark, arbejder du primært med udgangspunkt fra din egen bopæl, der formentlig er beliggende på Sjælland, og ellers må du påregne rejse-aktivitet i udlandet på mellem 80 og 100 dage.

Ansvarsfuld stilling i en velkonsolideret og succesfuld virksomhed
Du kommer til at spille en stor rolle i forhold til nytænkning af salget. Du vil blive ansvarlig for at gennemføre en række forandringer, der skal bringe vores kunder til et helt nyt stadie. Du vil få stor opbakning på rejsen og vil opleve en engageret og passioneret organisation, der strækker sig langt for at imødekomme kundernes ønsker.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Niels Lorenzen eller Lars Nordlund på telefon +45 7020 1275. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Vores kunde er et ejer-ledet dansk selskab med en historik der går tilbage til 1956. Virksomheden udvikler, producerer og sælger unikke opbevarings-løsninger til industrien. Virksomheden har syv datterselskaber og produkterne sælges og distribueres herudover i 51 lande globalt. Virksomheden omsætter for et trecifret millionbeløb og beskæftiger i Danmark godt 100+ medarbejdere på sit hovedkontor i Nykøbing på Falster og 22 medarbejdere i de udenlandske salgsselskaber.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Sjælland 
Reference: 
1906.271
Virksomhed: 
Anonym

Kontakt


Medical Services Specialist

Medical inquiries & marketing reviews

Become the ethical communication ambassador within the Danish and Norwegian subsidiary
Do you want to make a difference for patients and physicians? Do you relish the chance of mastering the field of medical information, medical review and ethical product communication and contribute to the successful launches of multiple products? Then you could be our new Medical Services Specialist located in Denmark in the Nordic Medical Services Team working in a vibrant cross-cultural environment.

Broad medical role reviewing healthcare communications and responding to complex medical inquiries
As a Medical Services Specialist, you review and approve all promotional materials and certain marketing activities. You ensure medical and scientific accuracy, the highest ethical standard and compliance with applicable rules, regulations and ethical codes in MSD’s promotional communications. Together with your Nordic Medical Services colleagues, you help marketing and sales colleagues in understanding the corporate standards and processes for promotional material approvals and the current practice of the local code. Additionally you respond to complex medical inquiries about MSD products from health care professionals and relevant stakeholders, which have not been solved by first line medical Information services. You support your colleagues in the other Nordic countries by acting as sparring partner, extra resource and/or back up.

Variable tasks and key support to Local Management Team and Brand leads
The role is broad and contains variable tasks with a major focus on marketing reviews and secondary on supporting the medical inquiries. The key tasks are:

 • Management of local vendor (DK & NO) who provides first line medical information services (incl. pharmacovigilance and product quality requirements)
 • Providing early input to innovative ideas and activities, sparring business colleagues
 • Ongoing evaluation and improvement of the quality and effectiveness of the Nordic Medical Services Team
 • Implement global initiatives in medical information and medical review locally
 • Participating in cross-functional and/or cross-country activities

You understand science and people
You have either a pharmacist degree or equivalent (MSc) in Life Sciences, and more than 2 years of experience within medical information services or approving promotional pharma materials. You are driven by ethics and integrity, a patient and customer focus, and you establish strong relationships with multiple internal stakeholders across different functions. You have learned that trust, achieved through a strong desire to reach results while focusing on patients and customers and highest ethical and scientific standards, is a prerequisite for success in this industry. Combining a strong head for science with business acumen and strong communication skills, you easily communicate with customers in Medical Information as well as various internal stakeholders.

As a person, you have the flexibility to adapt and succeed in a rapidly changing environment. You are able to work independently, you can take decisions and apply rules and guidance on new activities and situations even though not all facts are available. You are good at listening and understanding others perspectives, yet you know how to get your point across in a way that makes colleagues and external stakeholders appreciate your expertise, skills and high ethical standard. In addition you have excellent verbal and written communication skills in English and Danish and/or Norwegian.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Director, Tom Zehngraff on tel.: +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

About MSD in the Nordics
“For over 125 years and counting our company has revolutionised global health care. Today, more than 800 people work for our company in the Nordics alone. Innovation is our life’s blood, and you will be a part of developing new and customer centric health care solutions that go beyond medicine to help people be well and live better lives during treatment. We have a strong pipeline of products within medicines, vaccines, biologic therapies and animal health products. We work every day to make healthcare accessible to as many as possible, which requires top talent within both R&D, marketing, finance, health economy and policy shaping. Globally, we operate in 140 countries and demonstrate our commitment to increasing access to health care through far-reaching policies, programs and partnerships.”

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Havneholmen
Company: MSD Danmark A/S
Reference: 1901.301

Contact: 

Kvalitetschef

Udvikling af kvalitetsfunktionen i dynamisk vækstvirksomhed

Viminco er på en vækstrejse og har ambitiøse mål for fremtiden. Som et led i vækststrategien har de lagt QA funktionen og QC-laboratorie sammen i én afdeling. Viminco søger derfor nu en stærk Kvalitetschef til at lede og udvikle funktionen.

Dynamisk lederrolle med stort impact
Som Kvalitetschef vil du referere direkte til Vimincos direktør og lede et team af 7 dygtige QA-medarbejdere. Derudover vil du også være ansvarlig for QC-laboratoriet med 15 engagerede medarbejdere med en Team Leder i spidsen. Du vil skabe rammerne for at fælles synergier kan etableres og motivere til at alle hver især kan yde bedst muligt.

Du vil definere og strukturere arbejdsgangene og sætte barren for kvalitet – både i afdelingen men samtidig også ud i hele organisationen. For med dit stærke lederskab vil du sætte kvalitet og effektivitet på dagsordenen og skabe det rette mind-set på tværs af hele organisationen.

Foruden at lede en afdeling på over 20 ansatte, vil du samtidig også være en vigtig del af Vimincos ledergruppe, hvor du skal bidrage til at definere og opnå fælles målsætninger for hvor Viminico forretningsmæssigt skal hen i fremtiden.

Faglig tyngde og motiverende lederskab
Som Kvalitetschef forventer vi, at du har en kvalificeret faglig QA-erfaring, samt en solid ledelsesballast inden for QA. Du har en relevant akademisk baggrund inden for lægevidenskab, farmaci, kemi eller biologi og det vil være en fordel hvis du har arbejdet som QP. Vigtigst er det, at du har arbejdet med frigivelser kombineret med, at du har den rette baggrund for at kunne blive QP. Du favner at se kvalitet fra et helhedsperspektiv og forstår at arbejde med kvalitet i en forretningsorienteret kontekst.

Som person er du god til at motivere og få dine medarbejdere med dig og opretholde et entusiastisk miljø. Du er fremtidssynet og kan med din strategiske tankegang se og handle på fremtidige kvalitetsudfordringer.

Interesseret?
Vil du være en del af en vækstrejse i en virksomhed, hvor der er korte beslutningsveje og hvor du kan være en aktiv spiller i at lede en virksomhed bredt? Så må du endelig ikke tøve med at ringe til os og høre mere om muligheden.

Tag det næste skridt i din karriere
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Dog beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Research Consultant Kristian Aagerup på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Viminco er en dansk baseret kontraktudvikler og producent af specialty og niche lægemidler. De producerede den første tablet i 1930erne og er i dag blandt de største i Norden. Virksomheden ligger i naturomgivelse med udsigt til frugtplantage og nær vandet og beskæftiger i dag ca. 120 engagerede og kompetente medarbejdere. Viminco er 100 % ejet af Orifarm Group, med hvem de sammen udvikler deres produkter og muligheder. I dag tæller kundelisten over 15 virksomheder – både nationalt og international. Alle markedsfører højt profilerede OTC, RX eller kosttilskudsprodukter.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Skælskør
Reference: 1903.288
Virksomhed: Viminco

Kontakt:

Salgschef

Ansvar for salg & trade marketing *Branding på tekstiler* Reference til den adm. direktør
Virksomheden NS System, som er front-runner på markedet, leverer markedets bedste kvalitet af branding løsninger på alle typer af tekstiler.  Der opereres i et dynamisk marked, hvor synlighed på produkter og beklædning i stigende grad efterspørges, og hvor der handles med store aktører.

NS System producerer en række forskellige tryk, der hver især har unikke egenskaber i forhold til den type tekstil, som trykket er udviklet til. Kunderne er meget forskellige, men befinder sig primært inden for arbejdsbeklædning, sport, profil og vaskeri.

Vi lever i en verden, hvor der er – og kommer – markant øget fokus på bæredygtighed og genanvendelse end tidligere. Derfor har NS System, på flere områder i produktionen, gjort en markant indsats for at beskytte miljøet. Dette betyder, at NS System har indtaget den position på markedet, som betyder, at de producerer holdbare produkter, hvor kvaliteten er i top samtidig med, at der tages hensyn til miljøet. Tilstedeværelsen på markedet er berettiget ud fra dokumentationen om, at NS Systems produkter har en lang levetid og et lækkert udtryk – til stor tilfredshed for de mennesker, som dagligt ifører sig eller anvender produkterne.

I takt med at virksomheden udvikler sig, ønsker man at tilføre en salgschef. Salgschefen bliver ansvarlig for virksomhedens totale salg og de understøttende trade marketingaktiviteter. Virksomheden har to marketingmedarbejdere og fem sælgere, som dækker markedet i Norden, hvor man i dag har over 1600 kunder. Trods den store eksisterende kundebase er der fortsat rig mulighed for at indhente nye kunder og desuden øge salget til de eksisterende kunder. Som salgschef i NS System refererer du til den administrerende direktør, som også ejer virksomheden.

Kommerciel person, som selvstændigt og gennem andre kan generere mere salg
For at besætte stillingen som salgschef hos NS System skal du være kommercielt drevet. Virksomhedens produktionsfaciliteter er dimensioneret og optimeret til at kunne håndtere endnu flere ordrer, hvorfor du som salgschef skal kunne øge virksomhedens salg. Som salgschef får du også ansvaret for at udarbejde en kommerciel strategi for NS System, som efterfølgende skal eksekveres i de kommende år.

Vi ønsker at ansætte en sejtrækker, som har erkendt, at resultater skabes på den lange bane ved at gøre de rigtige ting hver dag. Den rette person til stillingen har påvist at kunne skabe salgsresultater i en lignende rolle igennem en længere ansættelsesperiode, hvor både nysalg og account management har været i højsædet. Det forventes ikke, at du tidligere har arbejdet med tryk eller broderi.

Det er ikke et krav, at du tidligere har været leder, men til gengæld er det vigtigt, at du har succesfuld erfaring med Key Account Management. Desuden skal du være en holdspiller, som elsker at lykkes sammen med andre, og som forstår vigtigheden i at arbejde tæt sammen med virksomhedens øvrige afdelinger. Et eksempel på øvrige afdelinger i NS System er kundeservice, produktion og forsendelse. Som virksomhedens salgschef vil du i høj grad tilbringe tid ude hos kunderne – både alene og sammen med én af dine medarbejdere.

Stillingen er for dig, der evner og motiveres af at skabe resultater gennem tætte partnerskaber og i samarbejde med kollegaer. Du er analytisk og en erfaren forhandler med flair for at skabe win-win aftaler med kunder, der sikrer begge parter vækst og et stærkt bundlinjeresultat for NS System. Du kan balancere i en hverdag, som både er præget af hurtig beslutningstagning og nøje overvejelser. På det personlige plan er du udadvendt og evner at skabe længerevarende relationer med kunderne. Du er nysgerrig og har en naturlig lyst til at kende dine produkter, så du passioneret kan formidle det videre til kunderne.

Når du ikke er hos kunderne eller på sammenrejse med dine sælgere, er der en forventning om, at du er på kontoret i Frederikshavn, hvor alle virksomhedens øvrige funktioner har sit udgangspunkt. Du kommer selv til at definere antallet af rejsedage, men der bør forventes nogle dage hver måned.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er det. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

NS System A/S har siden etableringen i 1965 udviklet produktporteføljen til at omfatte såvel transfers, broderi som profilbeklædning og -tilbehør. Det er blandt andet derfor, at Danmarks førende kæder inden for sports-, profil- og arbejdstøjsbranchen har valgt virksomheden som samarbejdspartner. NS System er i dag en veldrevet virksomhed beliggende i Frederikshavn og beskæftiger mere end 65 engagerede og dygtige medarbejdere, der har oparbejdet en stor faglig viden.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Frederikshavn
Reference:
1914.265
Virksomhed:
NS System A/S

Kontakt: 

Senior Strategy Associate

Are you driven by the desire to make a difference? Do you want to be at the heart of formulating the corporate strategy and support Ørsted’s continued journey to become a global leader in renewable energy?

Join us as Senior Strategy Associate in our Corporate Strategy team, where you will work closely with our CEO and top management in shaping our journey to become a global renewable energy leader, driven by a clear vision of a world that runs entirely on green energy.

Areas of responsibility
As part of the Corporate Strategy team your main responsibility is to support our top management in defining and executing Ørsted’s strategy and corporate transformation. You will report to the Head of Corporate Strategy and your primary areas of responsibility are to:

 • drive the processes of formulating our corporate strategy
 • scope and drive strategic projects high on the CEO agenda
 • perform industry, market and financial analyses
 • bring new ideas and fresh perspectives into our strategic thinking
 • prepare presentations for executive management.

Your profile
You have a master’s degree in economics, finance, engineering or similar education with top grades, combined with a background in top tier management consulting and/or solid industry relevant experience.

In addition, your core competences include that you:

 • have solid stakeholder management skills and the ability to work in a collaborative manner
 • have excellent problem-solving skills and a strong analytical approach
 • have experience in project management with the ability to scope and work independently
 • have very good skills in oral and written communications and are confident with top management communication

Unique and challenging position in a small, young, dynamic and ambitious team
The Corporate Strategy team is focused on impact and personal development in a non-hierarchical environment. The responsibility for driving key strategic topics combined with a unique cross-business view of Ørsted will enable you to continue and accelerate your steep learning curve and create an ideal foundation for a career within one of Denmark’s most successful companies. The team is a support function to the CEO and works in close collaboration with all parts of the company, including senior management.

This role offers a unique opportunity to further develop your professional skills and we expect you to be highly committed and motivated to help shape our journey to become a global renewable leader. ”

Jakob Bøss, SVP Corporate Strategy & Stakeholder Relations

You will be based at Ørsted’s office in Gentofte in the Greater Copenhagen area, but you should expect some travel in relation to your work.

Would you like to help shape the continued transformation journey in Ørsted?
The recruitment process is supported by the consulting company, Compass Human Resources Group. Please submit your CV and application via www.compasshrg.com. We read applications continuously, so the sooner you submit your application, the better your options. If you have questions before then, please contact Kasper Vedsted Andersen from Compass, at +45 5170 7832. All inquiries are treated confidentially.

Ørsted – world leader in offshore wind
Ørsted employs some 6,000 people who develop, construct and operate offshore and onshore wind farms, operate bioenergy plants and take our energy production to market. Ørsted is headquartered in Denmark, listed on the Copenhagen Stock Exchange, and present in Europe, North America and Asia. Towards 2025, Ørsted plans to invest DKK 200 bn in deploying green energy, driven by a vision of a world that runs entirely on green energy. In January 2019, Ørsted was named the most sustainable energy company in the world, and the world’s fourth most sustainable company among large companies with an annual turnover of more than USD 1 bn.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
Gentofte
Reference: 
1910.258
Company:
Ørsted

 

Contact: 

Global Pricing Manager

Every two minutes a baby is born because of CooperSurgical’s innovative products!

Do you want to play an important role in the expansion of fertility products that help women get pregnant? Then apply for this great opportunity.

Global market leader in Fertility and Genomic Solutions
With an ever-increasing need of help for women to get pregnant, the urgency for fertility products is rapidly growing. CooperSurgical is the market leader with their solutions for women’s healthcare and they provide solutions for all the steps in the fertility process and have been in the market for decades. To keep momentum going, they are now expanding the team with a Global Pricing Manager with a strong strategic approach to global pricing.

Global strategic and operational responsibility
CooperSurgical is a global company working in a non-regulated business with 3500+ items which means that pricing is very complex and requires a lot of focus; not only on the operational level but also regarding strategy. You will have the overall strategic responsibility on everything related to pricing, but you will also have the operational responsibility with your team colleague, who reports to you. This means that your tasks will very much be centred around creating the structure, align the focus and discuss with your stakeholders how pricing should be handled on a global scale.

Your tasks will include, but are not limited to:

 • Create a new and efficient strategy and structure on how to update and create global pricelists.
 • Discount Management where your responsibility is to analyse specific deals and generally work on a discount strategy with sales management.
 • You will be part of the acquisition team where you are tasked with pricing and ensuring this is aligned and incorporated in CooperSurgical’s systems.
 • List price management where you work closely with product management and marketing to ensure the annual prices are updated accordingly.
 • Drive pricing excellence globally together with the regional sales teams by ensuring the right processes, tools, competences and frontline support.

Taking numbers into action
We expect you to have a strong strategic view on global pricing and know how this can have a powerful effect on revenue and profit if it is done right. Since CooperSurgical’s business is not regulated then you could potentially have a background from the medical device industry or even consumer goods from an industry that is not regulated. You should be able to handle large amount of data and be a super user of Access Database, but you should focus on what to do with the data and take it into action. You will work in close cooperation with country directors and other stakeholders utilising pricing as one of the strategic cornerstones to increase revenue and profit.

Would you like to know more?
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research consultant Tina Gissel or Consultant Christian Winther on telephone +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV in English through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

CooperSurgical Fertility and Genomic Solutions is the global leader in IVF and reproductive genetics, providing innovative products and services for every step in the ART (Assisted Reproductive Technology) journey. The division’s HQ is located in Denmark and they work with their colleagues worldwide to increase the quality of their partnerships with clinics across the globe and the quality of treatments for women and families.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
Måløv, Denmark
Reference: 
1918.243
Company:
CooperSurgical Fertility

 

Contact: