Senior Projektleder

Ønsker du en selvstændig rolle, hvor du, med hjælp fra en byggeleder, styrer totalentrepriser fra start til slut? Som erfaren Senior Projektleder til erhverv- og industribyggeri bliver du en del af en særdeles succesfuld entreprenørvirksomhed i HPH Totalbyg, som nu er blevet 10 gange større på 10 år.

Ansvar for hele projektledelsen
Væksten i HPH Totalbyg fortsætter, og som følge heraf mangler virksomheden en erfaren projektleder, der sammen med en byggeleder, ønsker at påtage sig ansvaret på de større projekter. Med projekter i hele Danmark har HPH totalbyg allerede en solid ordrepipeline, og størrelsen på deres projekter spænder bredt i kompleksitet og pris. Du overtager sagen, når den er solgt og projekteret, og varetager herefter den løbende kontakt til bygherren. Du varetager den løbende styring af projektet, herunder tidsplaner, økonomi og kvalitet. Du er vant til at afholde byggemøder, og du forstår at lede underentreprenører på pladsen.

Du har det overordnede ansvar for blandt andet materialeindkøb og kvalitetssikringen, men det er op til dig at opstille en klar arbejdsfordeling mellem dig selv og den tilknyttede byggeleder. Generelt er du en succes, når både kunden og HPH er så tilfredse med sagen, at de gerne samarbejder igen.

Du har erfaringen til at køre sager selvstændigt
Vi søger den erfarne profil, der gennem flere år har bevist sine evner som en robust og struktureret projektleder. Helt ideelt har du erfaring inden for industribyggeri samt både styringsentrepriser og med egenproduktion, idet egenproduktionen dog styres gennem egne byggeledere.

Det er vigtigt, at du som person passer ind i virksomhedskulturen. Det betyder, at du trives med frihed under ansvar og stor fleksibilitet – begge veje. Du tager ansvaret for projektets helhed, og du er grundig med at sikre, at håndværket udføres ordentligt, så kunden kommer igen. Din personlige stil er præget af en god balance mellem gennemslagskraft og samarbejdsfokus.

Bliv en del af en dynamisk organisation i stor udvikling
HPH Totalbyg har fart på, og er i løbet af de sidste 10 år vokset fra 13 til 130 medarbejdere. Det har man gjort ved et stærkt strategisk fokus på hal- og industribyggeri, og ved at gøre tingene ordentligt første gang. Eksempelvis kommer mange nye projekter via henvisninger fra eksisterende kunder. HPH Totalbyg ledes fortsat af de to ejere, men der er stort fokus på at opbygge den rette ledelsesstruktur i virksomheden, hvor der er tid til at fokusere på den enkeltes faglige kompetencer og udvikling. Derfor refererer alle projektledere nu til en afdelingschef for projektledelse, hvis fornemmeste opgave er, at støtte, sparre med samt løbende udvikle og dygtiggøre projekt- og byggelederne i virksomheden.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Camilla Jønsson på +45 29 38 00 59 eller Partner Søren Krogstrup på +45 28 44 33 33. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om HPH Totalbyg A/S
HPH Totalbyg A/S er beliggende på Rho 1, 8382 Hinnerup. HPH Totalbyg A/S er et veletableret byggefirma med egen projekterings-, jord/kloak-, beton-, tømrer- og VVS-afdeling. HPH Totalbyg A/S udfører i dag alle typer opgaver indenfor erhverv- og industribyggeri. Opgaverne udføres primært i totalentreprise. Firmaet beskæftiger i dag ca. 130 medarbejdere. Udover beskæftigelsen af egne håndværkere, udbydes en del arbejder til underentreprenører. Udover HPH Totalbyg A/S består Koncernen også af Dansk halbyggeri A/S samt HPH Detail- og Boligbyg A/S som samlet omsætter for +500 mill.

Deadline for ansøgning: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hinnerup
Reference: 2110.180
Company: HPH Totalbyg A/S

Kontakt:

Tilbuds- & indkøbschef

Til en nyoprettet stilling søger vi en Tilbuds- og Indkøbschef, som vil indgå i ledergruppen hos HPH Totalbyg A/S. Vi søger dig, der har erfaring med tilbudsberegning og som samtidig har de personlige kompetencer til at optimere indkøb for et 3 cifret millionbeløb.

Ansvar for tilbud og indkøb
Som tilbuds- & indkøbschef i HPH Totalbyg bliver du en del af ledergruppen med reference til ejerne af virksomheden. Du får ansvaret for virksomhedens tilbudsberegning på baggrund af salgsafdelingens oplæg til kunden. Inden for rammerne i bygningsreglementet skal du være i stand til definere konstruktionssammensætninger af hovedelementerne i byggeriet. Herunder skal du stå for kontrol og kvalitetssikring af sælgernes kalkulationer til totalentrepriser. I rollen vil du få en naturlig berøringsflade til leverandører og underentreprenører, hvorfor ansvaret for indkøb ligger i naturlig forlængelse af ansvarsområdet.

På indkøbssiden vil du få det overordnede ansvar for indgåelse af prisaftaler samt indkøb på de største kategorier, der går på tværs af alle projekter. Det være sig eksempelvis betonelementer, stålspær, teknikpakker og samhandelsaftaler med leverandører. På tekniksiden er opgaven at få defineret sammenhængen mellem de enkelte faggrupper og evt. samlede pakker. En væsentlige opgave i forbindelse med indkøb bliver, at sikre kommunikation og videndeling med de enkelte projektledere, således disse til enhver tid er informeret om gældende aftaler. Ligeledes er der et udtalt behov for, at du som indkøbsansvarlig har fingeren på pulsen i forhold til såvel igangværende projekter som projekter i pipeline.

Du har erfaring med tilbudsgivning, og du kender opskriften på en god handel
Vi søger dig, der har forudgående erfaring med tilbudsberegning og gerne indenfor erhvervsbyggeri. Uddannelsesmæssigt er det en fordel med en baggrund som bygningsingeniør eller -konstruktør og evt. gerne erfaring som projektleder el. lign, hvor du selv har stået for indkøb til dine projekter. Du har gode IT-kundskaber, økonomisk forståelse og et grundlæggende kendskab til bygningsreglementet.

Som person er du detaljeorienteret og god til at skabe struktur og holde overblik. Du har sans for det gode købmandskab, du brænder for den gode byggesag, og du værdsætter de langsigtede relationer med kunder og samarbejdspartnere. Du trives med frihed under ansvar og stor fleksibilitet, som selvfølgelig er gensidigt.

Bliv en del af en dynamisk organisation i stor udvikling
HPH Totalbyg har fart på, og er i løbet af de sidste 10 år vokset fra 13 til 130 medarbejdere. Det har man gjort ved et stærkt strategisk fokus på hal- og industribyggeri, og ved at gøre tingene ordentligt første gang. Eksempelvis kommer mange nye projekter via henvisninger fra eksisterende kunder. Organisationen ledes af de to ejere, som er dybt dedikeret til virksomhedens succes. Ledergruppen, som du vil indgå i, er under opbygning og det forventes, at du er i stand til og villig til at tage et overordnet ansvar for virksomhedens udvikling.  Du bliver en del af en flad struktur og kultur, hvor man hjælper hinanden til at lykkes med at blive landets foretrukne leverandør inden for industribyggeri.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Camilla Jønsson på +45 29 38 00 59 eller Partner Søren Krogstrup på +45 28 44 33 33. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om HPH Totalbyg A/S
HPH Totalbyg A/S er beliggende på Rho 1, 8382 Hinnerup. HPH Totalbyg A/S er et veletableret byggefirma med egen projekterings-, jord/kloak-, beton-, tømrer- og VVS-afdeling. HPH Totalbyg A/S udfører i dag alle typer opgaver indenfor erhverv- og industribyggeri. Opgaverne udføres primært i totalentreprise. Firmaet beskæftiger i dag ca. 130 medarbejdere. Udover beskæftigelsen af egne håndværkere, udbydes en del arbejder til underentreprenører. Udover HPH Totalbyg A/S består Koncernen også af Dansk halbyggeri A/S samt HPH Detail- og Boligbyg A/S som samlet omsætter for +500 mio.

Deadline for ansøgning: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hinnerup
Reference: 2110.179
Company: HPH Totalbyg A/S

Kontakt:

Projektleder til erhverv- og industribyggeri

Er du klar til en selvstændig rolle, hvor du styrer totalentrepriser fra start til slut? Du bliver en del af en særdeles succesfuld entreprenørvirksomhed i HPH Totalbyg, som nu er blevet 10 gange større på 10 år.

Ansvar for hele projektledelsen
Som projektleder får du typisk 3-4 projekter ad gangen i forskellige faser, med en størrelse der spænder fra 5 til 70 mio. kroner hver. Du overtager sagen når den er solgt og projekteret, og varetager derefter den løbende kontakt til bygherren og den løbende styring af projektet, herunder tidsplaner, økonomi og kvalitet. Du forestår byggemøder og leder underentreprenører og egenproduktion på pladsen, og du sikrer, at materialer er klar på pladsen. Du udfører kvalitetssikringen, idet du fokuserer på, at HPH gør tingene rigtigt første gang. Generelt er du en succes, når både kunden og HPH er så tilfredse med sagen, at de gerne samarbejder igen.

Du har erfaringen til at køre sager selvstændigt
Vi foretrækker en ansøger med en håndværksmæssig baggrund og en videreuddannelse som bygningskonstruktør eller lignende. Du har nogle års erfaring som bygge- eller projektleder, og helt ideelt har du erfaring inden for industribyggeri samt både styringsentrepriser og egenproduktion.

Som person skal du passe ind i virksomheden. Det betyder, at du trives med frihed under ansvar og stor fleksibilitet – begge veje. Du tager ansvaret for projektets helhed, og du er grundig med at sikre, at håndværket udføres ordentligt, så kunden kommer igen. Din personlige stil er præget af en god balance mellem gennemslagskraft og samarbejdsfokus.

Bliv en del af en dynamisk organisation i stor udvikling
HPH Totalbyg har fart på, og er i løbet af de sidste 10 år vokset fra 13 til 130 medarbejdere. Det har man gjort ved et stærkt strategisk fokus på hal- og industribyggeri, og ved at gøre tingene ordentligt første gang. Eksempelvis kommer mange nye projekter via henvisninger fra eksisterende kunder. Organisationen ledes af de to ejere, som er dybt dedikeret til virksomhedens succes. Du bliver en del af en flad struktur og kultur, hvor man hjælper hinanden til at lykkes med at blive landets foretrukne leverandør inden for industribyggeri.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Camilla Jønsson på +45 29 38 00 59 eller Partner Søren Krogstrup på +45 28 44 33 33. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om HPH Totalbyg A/S
HPH Totalbyg A/S er beliggende på Rho 1, 8382 Hinnerup. HPH Totalbyg A/S er et veletableret byggefirma med egen projekterings-, jord/kloak-, beton-, tømrer- og VVS-afdeling. HPH Totalbyg A/S udfører i dag alle typer opgaver indenfor erhverv- og industribyggeri. Opgaverne udføres primært i totalentreprise. Firmaet beskæftiger i dag ca. 130 medarbejdere. Udover beskæftigelsen af egne håndværkere, udbydes en del arbejder til underentreprenører. Udover HPH Totalbyg A/S består Koncernen også af Dansk halbyggeri A/S samt HPH Detail- og Boligbyg A/S.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hinnerup
Reference: 2010.374
Virksomhed: HPH Totalbys A/S

Kontakt:

Bygningskonstruktør

Vil du have ansvaret for projekteringen af et bebyggelsesområde nord for Hinnerup på 50 hektar land?
VIBE-HUSE i Hinnerup har igennem 40 år skabt en virksomhed, der er økonomisk robust og agil. Virksomhedens motto er: ”Hvis det ikke kan lade sig gøre – så gør vi det bare selv”. I modsætning til mange andre totalentreprisevirksomheder klarer VIBE-HUSE det hele selv. De køber grunden, projekterer, udstykker, tegner og bygger. VIBE-HUSE har alle smådriftsfordelene – man bokser ikke med intern politik, stramme regler eller lange beslutningsprocesser.

Til at projektere en nyerhvervet 50 hektar stor grund søges en bygningskonstruktør. Du kommer med i projektet helt fra start. Grunden er købt, og nu bliver det din opgave at håndtere den.

I den første del af processen bliver der meget arbejde med myndighedsbehandling, udstykning og beskrive udbud. Derefter påbegyndes processen med at sætte egne huse på og lave materialelister. Slutteligt vil du blive involveret i byggeprocessen, hvor der laves enkelte individuelle småændringer, der passer til kunderne. VIBE-HUSE har dog en historik med at kunderne sjældent vil ændre noget, da de har skabt en skabelon, der passer perfekt til de fleste familier. Husene er typisk imellem 110 og 140 kvm.

Da VIBE-HUSE er en mandskabsmæssigt lille virksomhed, hvor medarbejderne har flere kasketter på, er der mulighed for at blive ansvarlig for APV/ PSS for byggepladsen og at udvikle virksomhedens kompetencer indenfor visualisering – herunder blandt andet 3D tegninger.

Du får reference til projektchefen, der også er medindehaver af VIBE-HUSE.

Uddannet bygningskonstruktør med kvalifikationer indenfor projektering og tegnearbejde
Den rette kandidat er uddannet bygningskonstruktør. Derudover har du arbejdet meget med 2D – og gerne 3D tegnearbejde. I nogen grad kræver jobbet også erfaring med at arbejde med myndighederne i forbindelse med ansøgninger og godkendelser.

Mange bygningskonstruktører tegner mange forskellige huse. VIBE-HUSE tegner færre huse, da de har tegnet de variationer, som kunderne holder af. Jobbet er derfor for dig, der hellere vil finpudse det, der allerede virker – fremfor at starte forfra.

Den bygningskonstruktør, vi leder efter, elsker at have ansvar og være selvkørende. Der er fin mulighed for at sparre med din chef og spørge ham til råds, men når alt kommer til at alt, kan du godt lide at drive ting selv. Du er pragmatisk anlagt. Problemer skal løses, og helst så hurtigt som muligt, inden de vokser sig store. Du venter ikke med at gøre noget til i morgen, hvis det med fordel kan gøres i dag.

VIBE-HUSE er familieejet, og ansættelse forudsætter, at du værdsætter en direkte tone, hvor ting bliver sagt ikke-indpakkede. Du bliver en del af et kontor, hvor der er ro og mulighed for fordybelse – i modsætning til storrumskontorer med mange forstyrrelser.

Jobbet er på kontoret i Hinnerup – tæt ved det store projekt og tæt på de folk, du skal samarbejde med.

Rekrutteringen sker i samarbejde med Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om VIBE-HUSE
I over 40 år har virksomheden opført over 1.400 privatboliger og af dem er 350 lejeboliger, som administreres fra kontoret i Hinnerup. I virksomhedens eksistens er der bygget huse i det østjyske – primært i Hinnerup- og Aarhusområdet.

Virksomheden er i vækst og har lige fra den spæde start gennemgået en stabil og sund udvikling. VIBE-HUSE er vokset til at være et stærkt og stabilt byggefirma, som primært bygger større samlede lejer, ejer- og andelsboligprojekter. Byggerierne er hovedsageligt nøglefærdige huse i tæt/lav udførelse, men uanset hvilken form for byggeri, der er tale om, bliver der altid leveret huse i absolut højeste kvalitet og til det aftalte tidspunkt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Hinnerup
Reference: 1914.082
Virksomhed:
VIBE-HUSE

Kontakt: