Customer Experience Manager

Vær’ en nøglespiller i udviklingen af DCC Energis CX-programmer

Vi er på en spændende vækstrejse, hvor gode kundeoplevelser spiller en væsentlig rolle i vores fremtidige strategi. Brænder du for at sætte retningen for nye og eksisterende kundeoplevelser gennem analyse, test og nye initiativer? Så er du måske vores nye Customer Experience Manager.

Driv CX-programmer på tværs af forretningsområder
Som Customer Experience Manager vil du blive en del af marketingafdelingen og du vil få en helt central rolle i udviklingen af vores CX-program. Vi er i opstartsfasen i forhold til CX, så du får stor mulighed for at påvirke processen og implementere løsninger på tværs af hele organisationen. Ved hjælp af analyser vil du komme med vigtige input til, hvordan insights kan hjælpe de forskellige forretningsområder i udviklingen af innovative kundeoplevelser. Samtidig vil du også, på baggrund af disse insights, implementere en lang række af tiltag på tværs af produkter, segmenter og brands.

Potentialet er stort
Der er meget data at dykke ned i og potentialet er stort – du vil selv udforme planerne og favne både taktiske og operationelle opgaver. Du vil både udvikle og drifte det tværgående CX-program, have ejerskab over kundeoplevelsesprojekter, videreudvikle og vedligeholde eksisterende NPS-målinger og altså alt i alt være en drivende faktor i DCC Energis succes ud i kundeoplevelser.

Idérig og vedholdende
Som vores Customer Experience Manager forventer vi, at du har et par års erfaring, hvor du har arbejdet med CX. Der er mange veje ind i rollen og du kan både komme fra en marketingafdeling i en forbrugerorienteret virksomhed eller fra et bureau. Vigtigst er det, at du har gode analytiske og konceptuelle færdigheder og at du har en veludviklet værktøjskasse/modelapparat. Du har gennemslagskraft og er en stærk kommunikator, der trives med at have mange kontaktflader på tværs af en organisation.

Er du vores nye Customer Experience Manager?
Et veludviklet og dynamisk CX-program kommer til at spille en helt afgørende rolle for at opfylde vores strategiske mål, og du bliver ansvarlig for både udvikling og eksekveringen af løsningerne. Såfremt du vil være en del af en fantastisk kultur og være med på en spændende rejse, så glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Gissel på +45 70 20 12 75. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Et firma fyldt med energi
DCC Energi forsyner Danmark med en lang række af energiprodukter, løsninger og services. Vi er eneimportør af Gulf smøremidler og er Shell Licensee, hvilket vil sige, at vi er eneforhandler af alle typer Shell Brændstoffer og driver Shell tankstationer i Danmark. Vi leverer flybrændstof til 7 danske lufthavne og Shell GTL Fuel til blandt andet transportvirksomheder.
Vi har to stærke ejere DLG a.m.b.a. (40 %) og DCC plc (60 %) og omsætter for ca. 7 mia. kr. om året.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Nærum
Reference: 1907.387
Virksomhed: DCC Energi

Kontakt:


Kundeservicechef

Brænder du for at give kunderne en god oplevelse? Og vil du arbejde med at drive Customer Experience, Customer Journey og NPS og hermed sætte dit præg på forretningen?

En rolle med fokus på optimering og udvikling
I denne rolle bliver du ansvarlig for 30 dygtige og dedikerede medarbejdere, som består af 3 teamledere og 25 kundekonsulenter. Du kommer til at referere direkte til COO.

Du kommer til at drive agendaen for et endnu højere niveau af kundeservice ud mod DCC Energis mange kunder. Digitalisering og automatisering er i fokus, og rollen som kundeservicechef kommer til at byde på mange spændende projekter ud over det daglige virke i teamet. Du vil blive en vigtig del af den udvidede ledergruppe og du kommer, i tæt samarbejde med salgsdirektøren, til at sikre, at salg og service er i top sammen med optimerede processer.

Du bliver en del af et dynamisk og kreativt team, som sammen sikrer engagerende og løsningsorienterede kundeserviceoplevelser. Teamet vil understøtte de forskellige mange projekter og man arbejder som et samlet hold for at sikre den bedste oplevelse for kunderne.

Har du erfaring med ledelse af mellemledere?
Ideelt set har du tidligere været med på en udviklingsrejse inden for kundeservice og Customer Experience, hvor du har været med til at drive forandringsprojekter. Du kan komme fra forskellige brancher, men det er optimalt, at du tidligere har ledet mellemledere i et kundeservice setup.

Er du vores nye kundeservicechef?
For den innovative, eksekverende kundeserviceprofil med stærke stakeholder-kompetencer er der gode muligheder for at vokse i rollen og tage mere ansvar over tid. Såfremt du vil være en del af en fantastisk kultur og med på en spændende rejse, glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Gissel på +45 70 20 12 75. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Et firma fyldt med energi
DCC Energi forsyner Danmark med fyringsolie, benzin, diesel, smøremidler, naturgas og træpiller. Vi er eneimportør af Gulf smøremidler og er Shell Licensee, hvilket vil sige, at vi er eneforhandler af alle typer Shell Brændstoffer og driver Shell tankstationer i Danmark. Vi leverer flybrændstof til 7 danske lufthavne og Shell GTL Fuel til blandt andet transportvirksomheder.

Vi har to stærke ejere DLG a.m.b.a. (40 %) og DCC plc (60 %) og omsætter for ca. 7 mia. kr. om året.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Nærum
Virksomhed: DCC Energi
Reference: 1907.321

Kontakt: