Research Consultant

Har du evner som ’detektiv’, og kan du knække koden til at identificere personer gennem grundigt søge- og analysearbejde? Som Research Consultant skal du kunne identificere og motivere egnede kandidater til vores kunder i rekrutteringsprocesser.

Dybdeborende og analytisk personsøgning
Da vi er i konstant udvikling, har vi brug for flere kræfter på vores kontor i Aarhus. Vi søger derfor en Research Consultant til at varetage en spændende rolle, hvor du både vil blive ansvarlig for at identificere, kvalificere og motivere de rette kandidater, som efterspørges af vores kunder.

Det er afgørende for vores succes, at vi er i stand til at kortlægge en branche og finde frem til netop de kandidater, der matcher vores kunders krav. Du vil i tæt samarbejde med de kundeansvarlige konsulenter arbejde målrettet på at finde de bedst egnede kandidater. Dine opgaver vil således spænde fra deltagelse i opstartsmøde med kunden, til research, til profilvurdering i samarbejde med en konsulent til at kontakte de relevante kandidater. I takt med din egen udvikling vil du kunne imødese en større og større rolle i den samlede proces.

 Nyuddannet med lyst til at udvikle dine HR-kompetencer?
Vi søger dig, der for nylig har afsluttet din videregående uddannelse, som har givet dig træning i at undersøge og analysere samt en vis forståelse af mekanismer og begreber i det private erhvervsliv.

Du er grundig og trives med at gå i dybden med dine opgaver, og du arbejder systematisk og struktureret. Hvis det bliver svært, bliver du blot mere stædig, for du synes, det er fedt, når dit arbejde giver resultater, og derfor lader du dig ikke stoppe af et par bump på vejen.

Vigtigst af alt er, at du brænder for at finde det perfekte match mellem virksomhed og kandidat, og at din nysgerrighed på mennesker skinner igennem i dit samspil med både kunder, kandidater og kollegaer.

En del af et ambitiøst og nærværende team
Bliver du en del af Compass Human Resources Group, vil du opleve en dynamisk, resultatorienteret og værdibaseret virksomhed, hvor vi har hjertet med i alt, vi laver. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone, hvilket også reflekteres i vores relationer til vores kunder. På Aarhus-kontoret er vi et sammentømret team, der er klar til at tage godt imod dig, samt ikke mindst at hjælpe dig i din udvikling. Vi motiveres af et højt aktivitetsniveau og finder det samtidigt vigtigt at dele vores succeser med hinanden. Vi forventer derfor, at alle byder ind socialt og sætter deres eget præg på fællesskabet.

 Interesseret?
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Mathiasen på +45 41950883. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV samt en ansøgning indeholdende fem linjer, der fortæller, hvorfor vi skal vælge netop dig! Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Med 95 medarbejdere i Norden og heraf 60 i Danmark er Compass Human Resources Group et af Nordens største og mest succesfulde konsulenthuse i rekrutteringsbranchen. Vi har i mere 30 år leveret ydelser inden for search og selection af topledere, mellemledere og specialister. I Danmark løser vi årligt ca. 500 opgaver for vores kunder, der tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder. I Aarhus løser vi desuden en lang række opgaver for kunder i SMV-segmentet, hvor vi er en væsentlig sparringspartner, når der skal udvikles eller tilføres kapabiliteter til organisationen. Vi har kontorer i Aarhus, København, Horsens, London, Helsinki, Oslo og Stockholm.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus V
Reference: 1910.272
Virksomhed: Compass Human Resources Group

Kontakt:

Receptionist

Til vores Aarhus kontor, søger vi en dygtig og udadvendt Receptionist, som befinder sig godt med afvekslende opgaver og brænder for at bidrage til den gode kunde- og kandidatoplevelse.

Central og alsidig rolle, hvor du bliver vores ansigt udadtil
Compass Human Resources Group er et nordisk konsulenthus, som arbejder med Search & Selection for en række danske og internationale kunder. Vores kontor i Aarhus tæller i dag 10 dygtige medarbejdere, som sammen sikrer den bedst mulige løsning til vores kunder. Som Receptionist bliver din rolle at sørge for, at alt omkring teamet og kontoret fungerer på daglig basis, ligesom du vil få en vigtig rolle i at agere vores ansigt udadtil overfor kunder og kandidater.

Du vil som Receptionist opleve en spændende hverdag, som bærer præg af varierende opgaver og en stor kontaktflade. Dine primære arbejdsopgaver vil udgøre følgende:

– Kommunikation med kandidater samt generel styring i vores system
– Klargøring, forberedelse og koordinering af møder
– Sikre at alt praktisk omkring kontoret fungerer i det daglige
– Holde overblik over alle igangværende sager og agere kontaktperson for vores kunder
– Tage imod kandidater og kunder, når de besøger vores kontor
– Varetage diverse PA-opgaver
– Assistere kollegaer med udarbejdelse af tilbud
– Publicere annoncer online
– Fakturering
– Arrangere og koordinere interne events

Udadvendt og serviceminded person, som får tingene til at ske
Da du i rollen som Receptionist vil være den første til at tage imod vores kunder og kandidater, er det altafgørende, at du af natur er smilende og imødekommende og trives i en rolle med en bred kontaktflade. Du arbejder selvstændigt og evner at være på forkant med tingene, ligesom du sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer, hvor du har mulighed for det. Du er detaljebevidst og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig med at du får noget fra hånden. Du trives med at være del af et mindre team, hvor vi kommer hinanden ved og hver især bidrager til fællesskabet, med de forskelligheder vi har.

Du har formentlig en baggrund som receptionist, PA, sekretær eller lignende og har således solid erfaring med forskelligt administrativt arbejde. Herudover er du desuden vant til at have daglig kontakt med mange forskellige typer af mennesker. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende. Altafgørende er din personlighed og din motivation for at stå i midten af dér, hvor tingene sker og således give dit bidrag til at sikre en god oplevelse for både kunder, kandidater og kollegaer.

Spændende mulighed i en moderne virksomhed, hvor du forventes at sætte dit eget præg
Hos os vil du opleve en dynamisk, resultatorienteret og personlig virksomhed, som har hjertet med i alt vi laver. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone, hvilket også reflekteres i vores relationer til vores kunder. Som Receptionist forventer vi, at du sætter dit eget præg på tingene og således giver dit personlige bidrag til rollen såvel som til fællesskabet på kontoret.

Interesseret?
Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Mathiasen på 41 95 08 83. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Compass Human Resources Group er et af Nordens mest succesfulde konsulenthuse inden for rekrutteringsbranchen. Vi har i 30 år leveret ydelser inden for søgning og vurdering af topledere, mellemledere og specialister. Vores kunder tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder, som vi servicerer ud fra kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Helsinki og Stockholm.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus V
Reference: 1810.320
Virksomhed: Compass Human Resources Group

Kontakt:

Studentermedhjælper – Research

Dybdeborende og analytisk personsøgning – indblik i en fortrolig verden

Har du evner som ”detektiv”, og kan du knække koden til at identificere personer gennem grundigt søge- og analysearbejde? Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen til vores kontor i Aarhus, hvor du vil få en sjælden udfordring i at opspore de bedste kandidater til attraktive stillinger i erhvervslivet.

Dybdeborende søge- og analysearbejde
Det er afgørende for vores succes, at vi er i stand til at kortlægge en branche og finde frem til netop de kandidater, der matcher vores kunders høje krav. Med udgangspunkt i en opgavebeskrivelse er det din opgave at bore dig ned i sagen og identificere mulige kandidater. Det er primært desk-research, hvor du selvstændigt udfører søgninger på nettet i relevante virksomheder, i fagspecifikke fora samt i vores egne databaser og netværk. Du får naturligvis en grundig introduktion til vores metoder, og du vil altid få hjælp og sparring af vores erfarne researchere og konsulenter.

Grundig og vedholdende analytiker
Du er i gang med en videregående uddannelse, som har givet dig træning i at undersøge og analysere samt en vis forståelse af mekanismer og begreber i det private erhvervsliv. Du har styr at lave søgninger på nettet og de sociale medier.

Du er grundig og trives med at gå i dybden med dine opgaver, og du arbejder systematisk og struktureret. Hvis det bliver svært, bliver du blot mere stædig, for du synes, det er fedt, når dit arbejde giver resultater, og derfor lader du dig ikke stoppe af et par bump på vejen.

Unik viden om jobmuligheder samt studierelevant erfaring
Hos os vil du få indblik i en fortrolig headhunter-branche, og du vil få en uvurderlig viden om virksomheder og jobmuligheder i Danmark. Det er et lærerigt arbejde, og det vil give dig en stærk erfaring på dit CV. Derudover bliver du en del af et lille, men stærkt team. Vi er uhøjtidelige og har det sjovt sammen, men frem for alt er vi passionerede, professionelle og ambitiøse. Du får medindflydelse på dine arbejdstider, så det passer med dit studie og vores behov.

Interesseret?
Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva Holm Mikkelsen på 21 80 00 86. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Compass Human Resources Group er et af Nordens mest succesfulde konsulenthuse indenfor rekrutterings- og headhunterbranchen. Vi har i 30 år leveret ydelser inden for søgning og vurdering af topledere, mellemledere og specialister. Vores kunder tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder, som vi servicerer ud fra kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Stockholm og Helsinki.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus V
Reference: 1810.319
Virksomhed: Compass Human Resources Group

Kontakt: 

Konsulent / Seniorkonsulent – Aarhus

Vil du være en del af én af landets mest succesfulde Headhunter-virksomheder? Vi tilbyder en stilling, hvor du møder inspirerende mennesker hver eneste dag, og hvor netop din indsats gør en forskel for kunder og kandidater.

 Headhunter med evne til at skabe vedvarende relationer

Compass Human Resources Group er én af Danmarks største aktører inden for Search & Selection. Vi tror på, at et tæt og ærligt samarbejde med vores kunder, samt et fokus på altid at levere højeste kvalitet har bragt os hertil.

Du skal være nysgerrig på en konsulentkarriere i Compass, såfremt du drives af den team-orienterede tilgang til en ellers individualistisk præget branche. Hos os må du gerne være stjernen, men du ved, at det er holdet der skaber grundlaget for din succes. Endelig skal du kontakte os, hvis du har mod på at arbejde i en ung dynamisk virksomhed, hvor vi trives med et højt aktivitetsniveau og ikke mindst, hvor vi har kundernes ord for, at dét vi gør, dét gør vi godt!

Som konsulent forventes du at kunne sælge, at kunne håndtere kunderelationen samt at kunne opbygge den nødvendige tillid, som er hjørnestenen i et tæt samarbejde. Vi tror på, at tillid kommer gennem den gode leverance. Til at hjælpe dig i leverancen, kan du trække på kompetencerne i et lokalt team i Aarhus med 10 kolleger. Hos os kan konsulenterne selv håndværket og er med i processen. Men vi har Researchere, der assisterer med tiltrækning af kandidater mens vi har Recruitment Specialists til at assistere med dele af eller hele processen.

Erfaren konsulent med team-spirit

Vi leder efter den erfarne konsulent, der drives af at skabe resultater i samarbejde med sine kunder og kolleger. Om du har ét eller 10 års erfaring er mindre væsentligt for vores interesse. Men vi forventer, at du har forudgående erfaring fra branchen, kender håndværket herunder ikke mindst, har erfaring med salg af rekrutteringsydelser.

Som person har du dét, der skal til for at lykkes! Det ved du, hvad er, fordi du har vist det. I tillæg forventer vi, at du har lyst til at være en del af holdet og gerne lader dig inspirere af – og selv inspirerer – andre omkring dig.

Interesseret – eller blot nysgerrig?

Ønsker du flere informationer om muligheden, er du velkommen til at kontakte Søren Krogstrup på mobil 2844 3333 eller sende en mail. Efterfølgende byder jeg gerne en kop kaffe til et uforpligtende møde.

Med 80 medarbejdere i Norden og heraf 45 i Danmark, er Compass Human Resources Group et af Nordens største og mest succesfulde konsulenthuse indenfor rekrutteringsbranchen. Vi har i 30 år leveret ydelser inden for Search & Selection af topledere, mellemledere og specialister. I Danmark løser vi årligt ca. 350 opgaver for vores kunder, der tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder. I Aarhus løser vi desuden en lang række opgaver for kunder i SMV-segmentet, hvor vi er en væsentlig sparringspartner, når der skal udvikles eller tilføres kapabiliteter til organisationen. Vi har kontorer i Aarhus, København, London, Helsinki, Oslo og Stockholm.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Aarhus V
Reference: 
1810.091
Virksomhed: 
Compass Human Resources Group

Kontakt:

Recruitment Specialist

Har du en Headhunter i maven? Som Recruitment Specialist skal du kunne identificere og motivere egnede kandidater til vores kunder i rekrutteringsprocesser, som du selv bliver ansvarlig for at gennemføre.

Spændende rolle med bred berøringsflade og udviklingsmuligheder
Compass Human Resources Group er én af Danmarks største aktører inden for Search & Selection. Samtidig er vi kendte for at rådgive og levere til vores kunder på et meget højt niveau, hvilket kunderne blandt andet har kvitteret for ved at vurdere os som branchens stabile top-performer i brancheindekset Supana. Vi tror på, at et tæt og ærligt samarbejde med vores kunder samt et fokus på altid at levere højeste kvalitet, har bragt os hertil.

Vi har travlt og ønsker samtidig at fastholde denne position og har nu brug for flere kræfter på vores kontor i Aarhus. Derfor søger vi nu en dygtig Headhunter til at varetage en spændende rolle med en bred berøringsflade inden for hele rekrutteringsprocessen. Med titlen Recruitment Specialist vil du både blive ansvarlig for at identificere, udvælge og vurdere de rette kandidater, som efterspørges af vores kunder. Du vil således ikke skulle arbejde med salg – men alt det andet!

Du vil i tæt samarbejde med de kundeansvarlige konsulenter arbejde målrettet på at finde de bedst egnede kandidater til vores kunder. Indledningsvist vil dit primære fokus være at aflaste på udvalgte opgaver eller delprocesser, og dine opgaver vil således spænde bredt inden for stort set hele rekrutteringsprocessen; fra deltagelse i opstartsmøde med kunden, til research, til profilvurdering samt til ansættelsen af en kandidat. På sigt forventes det, at du selvstændigt er i stand til at varetage hele eller størstedelen af rekrutteringsprocessen på udvalgte opgaver.

Alsidig profil med kvaliteten i fokus
Du har formentlig 2-3 års erfaring indenfor rekruttering og ønsker at videreudvikle dig indenfor dette felt. En længere videregående uddannelse indenfor HR & Kommunikation eller lignende vil være at foretrække. Vigtigst af alt er, at du brænder for at finde det perfekte match mellem virksomhed og kandidat, og at din nysgerrighed på mennesker skinner igennem i dit samspil med både kunder, kandidater og kollegaer.

I rollen som Recruitment Specialist ligger der blandt andet en vigtig opgave i udarbejdelse af forskelligt skriftligt materiale, og vi forventer derfor, at du har styr på detaljen og vægter kvalitet højt i alt, hvad du laver. Mindst lige så vigtigt er det, at du kan tilpasse dig forskellige typer af mennesker og evner at sætte dig ind i vores kunders behov, for netop i samarbejde med dem og vores konsulenter at finde frem til den helt rette løsning. Du er derfor ikke bange for at byde ind med dine egne perspektiver, når du finder det relevant. Du arbejder selvstændigt og befinder dig godt i et miljø med højt tempo, hvor opgaver afsluttes rettidigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En del af et ambitiøst og nærværende team
Bliver du en del af Compass Human Resources Group, vil du opleve en dynamisk, resultatorienteret og værdibaseret virksomhed, som har hjertet med i alt, vi laver. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone, hvilket også reflekteres i vores relationer til vores kunder. På Aarhus kontoret er vi et ungt og dynamisk team på i alt 10 medarbejdere. Vi motiveres af et højt aktivitetsniveau og finder det samtidigt vigtigt at dele vores succeser med hinanden. Vi forventer derfor, at alle byder ind socialt og sætter deres eget præg på fællesskabet

Interesseret?
Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Krogstrup på mobil 28 44 33 33. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft udelukkende dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet i skemaet.

Med 80 medarbejdere i Norden og heraf 45 i Danmark, er Compass Human Resources Group et af Nordens største og mest succesfulde konsulenthuse indenfor rekrutteringsbranchen. Vi har i 30 år leveret ydelser inden for Search & Selection af topledere, mellemledere og specialister. I Danmark løser vi årligt ca. 350 opgaver for vores kunder, der tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder. I Aarhus løser vi desuden en lang række opgaver for kunder i SMV-segmentet, hvor vi er en væsentlig sparringspartner, når der skal udvikles eller tilføres kapabiliteter til organisationen. Vi har kontorer i Aarhus, København, London, Helsinki, Oslo og Stockholm.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Aarhus V
Reference: 
1810.089
Virksomhed: 
Compass Human Resources Group

Kontakt:

Studentermedhjælper – Research

Dybdeborende og analytisk personsøgning – indblik i en fortrolig verden

Har du evner som ”detektiv”, og kan du knække koden til at identificere personer gennem grundigt søge- og analysearbejde? Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen til vores kontor i Aarhus, hvor du vil få en sjælden udfordring i at opspore de bedste kandidater til attraktive stillinger i erhvervslivet.

Dybdeborende søge- og analysearbejde
Det er afgørende for vores succes, at vi er i stand til at kortlægge en branche og finde frem til netop de kandidater, som matcher de høje krav hos vores kunder. Med udgangspunkt i en opgavebeskrivelse vil det være din opgave at bore dig ned i sagen og identificere mulige kandidater. Det er primært desk-research, hvor du selvstændigt udfører søgninger på nettet, i relevante virksomheder, i fagspecifikke fora samt i vores egne databaser og relations netværk. Du får naturligvis en grundig introduktion til vores metoder, og du vil altid få hjælp og sparring af vores erfarne researchere og konsulenter.

Grundig og vedholdende analytiker
Du er i gang med en videregående uddannelse, som både har givet dig træning i at undersøge og analysere, samt en vis forståelse af mekanismer og begreber i det private erhvervsliv. Du har styr på IT-anvendelse, herunder særligt søgninger på nettet og de sociale medier.

Du er som person grundig og trives med at gå i dybden med dine opgaver, og du arbejder systematisk og struktureret. Hvis det bliver svært, så bliver du blot mere stædig, for du synes det er fedt når dit arbejde giver resultater, og derfor lader du dig ikke stoppe af et par bump på vejen.

Unik viden om jobmuligheder samt studierelevant erfaring
Hos os vil du få indblik i en fortrolig headhunter-branche, og du vil få en uvurderlig viden om virksomheder og jobmuligheder i Danmark. Det er et særdeles lærerigt arbejde og vil give dig en stærk erfaring på dit CV. Derudover bliver du en del af et lille, men stærkt team. Vi er uhøjtidelige og har det sjovt sammen, men frem for alt er vi passionerede, dybt professionelle og vil være de bedste. Du får medindflydelse på dine arbejdstider, så det passer både med vores behov og dit studium.

Interesseret?
Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Lund på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Compass Human Resources Group er et af Nordens mest succesfulde konsulenthuse indenfor rekrutterings- og headhunterbranchen. Vi har i 25 år leveret ydelser inden for søgning og vurdering af topledere, mellemledere og specialister. Vores kunder tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder, som vi servicerer ud fra kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Stockholm og Helsinki.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus V
Reference: 1710.302
Virksomhed: 
Compass Human Resources Group

Kontakt

HR-konsulent

Kendskab til overenskomster og funktionærlov * Selvstændig og kvalitetsbevidst person * Uformel tone og godt humør i virksomheden.

For vores kunde i Aarhus området søges en HR-konsulent, som kan tage ansvaret for alle administrative opgaver vedrørende on- og off boarding af medarbejdere, samt andre administrative opgaver i forbindelse med medarbejder håndtering.

Størstedelen af dine opgaver vil være af administrativ karakter, typisk i tæt samarbejde med en af virksomhedens ledere eller mellemledere.  Du har formentligt et job i dag, hvor du er dybt inde i personale jura og administration. Det kunne enten være som HR konsulent, HR koordinator eller i lignende funktioner.

En del af opgaverne tager sit afsæt i overenskomst og funktionærlov. Du bliver den person, som lederne og mellemlederne kontakter, hvis der skal gives en skriftlig advarsel eller der skal foretages en suspendering, opsigelse eller i værste fald en bortvisning. Udover at du udarbejder dokumenterne og sikrer, at de er i henhold til lovgivning/ overenskomster, så er du også med til de svære samtaler.

Du vil være ansvarlig for den fulde on- og off boarding proces, inklusiv al administration og praktik i den forbindelse.

Du er den person, som er i fuldstændig kontrol over opgaverne. Du ved præcist hvad der skal gøres, og hvem der mangler at gøre hvad. Kvaliteten af dit arbejde er meget høj, og du kan holde mange bolde i luften – og taber sjældent en bold. Du har minimum 5 års erfaring med lignende opgaver fra en virksomhed, der beskæftiger både funktionærer og timelønnede medarbejdere.

Referenceforholdet er til produktionsdirektøren, og der er en forventning om, at du selvstændigt kan begå dig i organisationen. Der er dog altid en dør åben, hvis du har behov for at vende noget med produktionsdirektøren.

Der er tale om en fuldtidsstilling, men med mulighed for den fornødne fleksibilitet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Research Consultant Henriette Pedersen hos Compass Human Resources Group på tlf.: +45 41 95 08 88. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus området
Reference: 1714.001
Virksomhed: Anonym

Kontakt: