CFO

CFO til en af Danmarks førende private velfærdsaktører i vækst.

Der er fuld fart på væksten i Altiden, der er en af Danmarks førende private velfærdsaktører. Virksomheden, der gennem de seneste år har fordoblet sin omsætning, driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje. De er på en spændende og ambitiøs vækstrejse, hvor organisationen skal styrkes både gennem opkøb og organisk vækst.

Altiden har siden starten af 2019 været en del af børsnoterede Ambea – Nordens ledende omsorgsvirksomhed, der løser en række vigtige velfærdsopgaver indenfor samme forretningsområder. Ambea har over 750 enheder og ca. 26.000 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark.

I stillingen som CFO har du det fulde økonomiansvar for Danmark. Du leder økonomifunktionen i Altiden Omsorg A/S og indgår i direktionen med reference til den administrerende direktør, for hvem du er en tæt og stærk sparringspartner. Du bidrager aktivt til virksomhedens forretnings- og strategiske udvikling, og du fungerer som også som økonomisk sparringspartner for de forretningsansvarlige ledere.

Regnskabsudarbejdelsen er outsourced til virksomhedens revisor, hvorfor dit fokus er økonomistyringen samt processerne og kvaliteten omkring dette. Du får desuden en central rolle i f.t. mulige opkøb hvor du er ansvarlig for opstarts- samt integrationsprocessen – og i øvrigt deltager aktivt i den tilhørende styregruppe.

Stærke ledelsesegenskaber og god forretningsudviklingsforståelse
Uddannelsesmæssigt har du fortrinsvist en længere videregående uddannelse indenfor regnskab, økonomi eller revision. Du har formentlig prøvet kræfter med rollen som økonomichef/CFO, og du har været en del af et ledelsesteam i en mellemstor virksomhed. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den adm. direktør og de øvrige forretningsansvarlige, – og du trives i en rolle, der indeholder både hands-on samt det taktiske og strategiske niveau.  Du sikrer, at afdelingen fungerer optimalt – både internt men også i f.t. at være sparringspartner for forretningen helt generelt. Alt i alt bidrager du til effektiv drift, høj kvalitet, god rentabilitet og forretningsudvikling. Som leder er du motiverende, inkluderende, og samarbejdsorienteret. Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Er det netop dig, vi leder efter? Så søg stillingen nu.
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Anita Blinkenborg eller Konsulent Magnus Wedel på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Altiden
Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører med godt 1000 ansatte og driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje. Altiden er en del af Ambea – Nordens førende omsorgsaktør med ca. 26.000 ansatte. Siden år 2000 har Altiden opbygget stor erfaring indenfor højt kvalificeret pleje,omsorg og støttetil mennesker i alle aldre. Altiden har i alt ca. 20 enheder inden for ældrepleje og på socialområdet og leverer tjenester i store dele af landet, både privat og på vegne af det offentlige. I Danmark har Altiden kontor i København. Du kan læse mere på www.altiden.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Reference: 2004.180
Virksomhed: Altiden

Kontakt:

Asset Manager til Danmarks førende ejendomsforvalter

I Aberdeen Asset Management Denmark har man en klar forventning om øget aktivitet og tilgang af ejendomme og søger derfor en ny erfaren og dygtig Asset Manager til at styrke teamet.

En spændende mulighed
Som Asset Manager bliver det dit ansvar at forvalte en ejendomsportefølje bestående af primært 8-12 erhvervsejendomme i størrelsesorden DKK 1-2 mia. Jobbet som Asset Manager omfatter mange varierende arbejdsopgaver for at optimere de enkelte ejendomme, herunder at analysere, identificere og igangsætte nye udviklings- og forbedringstiltag samt sikre projektledelsen af større igangværende udviklingsprojekter og lejemålsindretninger. Du kommer til at udarbejde og følge op årlige Asset Strategy Plans samt bidrage med input til Hold/Sell analyser.

Endvidere skal du rådgive ved udlejning af ledige lejemål og deltage i fastlæggelsen af udlejningsstrategi for hver ejendom.

Du har måske prøvet dette her før!
Du har relevant erfaring fra ejendomsbranchen og gerne fra en tilsvarende stilling. Det kan være en fordel hvis du har erfaring med ejendomsudvikling, men vigtigst er det, at du har forståelse for dynamikken i ejendomsinvesteringer og evner at identificere en ejendoms udviklingspotentiale.

Man kan sige om dig at:

 • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner
 • Du er positiv og robust, og du har en fleksibel tilgang til opgaverne
 • Du er kreativ og løser gerne opgaver utraditionelt
 • Du har interesse i andre mennesker og er god til at kommunikere
 • Du er analytisk, struktureret, systematisk og god til at arbejde med tal
 • Du har en proaktiv tilgang til arbejdet og er en god kommunikator

Højt tempo, højt fagligt ambitionsniveau – uformel kultur
Aberdeen Asset Management Denmarks aktivitet består af forvaltning af investeringer og ejendomme for finansielle investorer samt rådgivning i alle ejendomsrelaterede problemstillinger. Selskabet administrerer og udvikler ejendomme og butikscentre ejet af udenlandske fonde, individuelle pensionskasser og ejendomsinvestorer.

Aberdeen Asset Management Denmark udlejer en række spændende bolig- og erhvervslejemål. Alle boliglejemål ligger på eftertragtede adresser midt i byen og med få minutters gang til rekreative områder og strøggader med et livligt butiks- og caféliv. Erhvervslejemål spænder fra mindre kontorlokaler i et af vores kontorhoteller til større selvstændige kontorlejemål, logistik- og butikslokaler.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Ulrik Halberg på telefon +45 7020 1275. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com, og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Aberdeen Asset Management Denmark er en del af Standard Life Aberdeen PLC med hovedsæde i Edinburgh. Investeringsdelen af Standard Life Aberdeen er branded under navnet Aberdeen Standard Investments, og det er herunder, at den danske virksomhed opererer. ASI investerer globalt på vegne af klienter fra hele verden på tværs af de fire største aktivklasser: aktier, obligationer, ejendomme og individuelle løsninger. Alle investeringsløsninger bygger på en enkel, transparent tilgang til investering, hvor kernen er intensiv, førstehånds research og med et langt sigte.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hellerup
Reference: 2023.078
Virksomhed: 
Aberdeen Asset Management Denmark

Kontakt: 

Asset Manager til attraktiv boligportefølje

I Aberdeen Asset Management Denmark har man en klar forventning om øget aktivitet og tilgang af nye attraktive boligejendomme og søger derfor en ny og dygtig Asset Manager til at styrke teamet.

En attraktiv mulighed
Som Asset Manager bliver det dit ansvar at forvalte en ejendomsportefølje bestående 8-12 boligejendomme i størrelsesorden DKK 1-2 mia. Jobbet som Asset Manager omfatter mange varierende arbejdsopgaver for at optimere de enkelte ejendomme, herunder varetagelse af den løbende dialog med mæglere/udlejningsbureauer omkring udlejningsaktiviteter og – indsatser samt markedsføringstiltag. Samtidig bliver du ansvarlig for udarbejdelse af initiativer, der fastholder beboerne i boliglejemålene samt eventuelle erhvervslejere.

Derudover skal du i samarbejde med resten af teamet, guide vores administrator ved udlejning, den løbende administration, i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter samt holde fokus på den fastlagte udlejningsstrategi for hver ejendom. Du kommer til at udarbejde og følge op årlige Asset Strategy Plans samt bidrage med input til Hold/Sell analyser.

Du har måske prøvet dette her før!
Du har relevant erfaring fra ejendomsbranchen og gerne fra en tilsvarende stilling. Væsentligt er det, at du har erfaring med udlejning af boliger. Måske er du boligmægler eller udlejningschef og har en drøm om at kombinere udlejning og forvaltning af en spændende ejendomsportefølje, men vigtigst er det, at du har forståelse for dynamikken i ejendomsinvesteringer og evner at identificere en ejendoms udviklingspotentiale.

Man kan sige om dig at:

 • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner
 • Du er positiv og robust, og du har en fleksibel tilgang til opgaverne
 • Du er kreativ og løser gerne opgaver utraditionelt
 • Du har interesse i andre mennesker og er god til at kommunikere
 • Du er analytisk, struktureret, systematisk og god til at arbejde med tal

Højt tempo, højt fagligt ambitionsniveau – uformel kultur
Aberdeen Asset Management Denmarks aktivitet består af forvaltning af investeringer og ejendomme for finansielle investorer samt rådgivning i alle ejendomsrelaterede problemstillinger. Selskabet administrerer og udvikler ejendomme og butikscentre ejet af udenlandske fonde, individuelle pensionskasser og ejendomsinvestorer. Aberdeen Asset Management Denmark udlejer en række spændende bolig- og erhvervslejemål. Alle boliglejemål ligger på eftertragtede adresser midt i byen og med få minutters gang til rekreative områder og strøggader med et livligt butiks- og caféliv. Erhvervslejemål spænder fra mindre kontorlokaler i et af vores kontorhoteller til større selvstændige kontorlejemål, logistik- og butikslokaler.

Aberdeen Asset Management Denmark står også bag flere spændende byggerier, herunder Horisonten i Ålborg, som er knap 70 m højt og huser en blanding af bolig og erhverv med café i stueetagen, Papirtårnet i Silkeborg, der er Silkeborgs højeste bygning med 83 ejerboliger på 22 etager, 1000 kvm erhverv og parkeringskælder, samt Strandterrasserne i Køge, som er et arkitektonisk vartegn i en trappelignende struktur på én af Danmarks mest attraktive kyststrækninger, og et helt unikt sted at bo, med hav, strand og masser af luft til alle sider.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Ulrik Halberg på telefon +45 7020 1275. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com, og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Aberdeen Asset Management Denmark er en del af Standard Life Aberdeen PLC med hovedsæde i Edinburgh. Investeringsdelen af Standard Life Aberdeen er branded under navnet Aberdeen Standard Investments, og det er herunder, at den danske virksomhed opererer. ASI investerer globalt på vegne af klienter fra hele verden på tværs af de fire største aktivklasser: aktier, obligationer, ejendomme og individuelle løsninger. Alle investeringsløsninger bygger på en enkel, transparent tilgang til investering, hvor kernen er intensiv, førstehånds research og med et langt sigte.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hellerup
Reference2023.079
Virksomhed: Aberdeen Asset Management Denmark

Kontakt: 

Senior Supply Chain Manager

Are you a Supply Chain expert and do you want to take part in paving the way in a fast growing and innovative biopharmaceutical company? Then here is the opportunity for you!

Ascendis Pharma A/S is a public-held clinical stage biopharmaceutical company that was founded in Copenhagen (Denmark) in 2007.

Ascendis Pharma is applying its innovative technology platform to build a leading, fully integrated biopharmaceutical company focused on making a meaningful difference in patients’ lives. The company utilises its TransCon technology with clinically validated parent drugs to create new therapies with potential for best-in-class efficacy, safety and/or convenience. Ascendis Pharma has a pipeline of three independent, rare disease endocrinology product candidates in clinical development and has established oncology as its second therapeutic area of focus.

As Ascendis Pharma is growing rapidly and the preparations for commercialisation of the first product is getting ever closer, the Supply Chain Organisation is being strengthened they are now looking for a new Senior Supply Chain Manager. You will report to the Director of Supply Chain Operations.

Opportunity to manage full end-to-end supply chain planning
As Senior Supply Chain Manager, you will eventually manage the full end-to-end supply chain planning and order cycle for commercial products, ensuring reliable and efficient product supply. Right now, your responsibility will be to participate in the building of an efficient and reliable supply chain structure.

Some of your key responsibilities include to:

 • Participate in planning and executing the launch of Ascendis’ future products
 • Participate in the establishment and operation of an effective Sales and Operations Planning process
 • Manage the operational coordination with CMOs (forecasting, order placement, delivery follow-up etc.)

A solid experienced supply chain candidate
It is expected that you hold a relevant education within Logistics or Supply Chain and have obtained a minimum of 5 years of experience from managing supply chain as well as the experience with end-to-end supply chain planning. Finally, you have experience from working  in the pharmaceutical industry.

As a person you are highly analytical, comfortable with numbers and capable of working independently. You have a highly developed ability to cooperate with multiple stakeholders and thrive in an international environment.

By joining Ascendis Pharma, you will be welcomed by of an inspiring, innovative and entrepreneurial environment. You will have a high degree of influence on your own job and as Ascendis Pharma is growing rapidly there will be many opportunities for career and professional development.

Being part of a fast-growing company also results in some challenges. You must be prepared to pave the way while moving forward as the organisation is on a continuous development journey.

Apply for this unique position with Ascendis Pharma A/S
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research Consultant Joan Hemmingsen on +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Hellerup
Reference: 1921.353
Company: Ascendis Pharma A/S

Contact:

Senior Controller

Forretningsorienteret stilling i dynamisk og førende vækstvirksomhed
Der er fuld fart på væksten i Altiden, der er en af Danmarks førende private velfærdsaktører. Virksomheden, der gennem de seneste 2 år har fordoblet sin omsætning, driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje.

Altiden søger nu en forretningsorienteret Senior Controller til en bred og varierende rolle, som vil udvikle sig i takt med virksomhedens udvikling og vækst. I denne forretningsorienterede stilling får du i økonomisk regi ansvaret for den Business Unit (BU) i Altiden, der især er i stærk vækst. Din rolle er central og omfatter økonomiopgaver i såvel operationelt som strategisk perspektiv. Dine primære ansvarsområder er:

 • månedsafslutning og -rapportering af forretningsområdets økonomiske resultater til BU-ledelsen
 • økonomisk styring og opfølgning herunder bl.a. nøgletal
 • udarbejdelse af budget og forecast
 • at fungere som forretningens (den sundhedsfaglige ledelse) økonomiske sparringspartner
 • aktiv deltagelse i de månedlige Business Reviews med Altidens øverste ledergruppe
 • løbende udvikling af forretningsområdets økonomistyringsproces
 • håndtering af projektregnskaber ifm. forskellige aktiviteter på forretningsområdets enheder
 • udarbejdelse af økonomiske beslutningsgrundlag, business cases og lign.
 • kontakt til revisor og øvrige interessenter
 • diverse ad-hoc opgaver.

Du vil desuden blive involveret i Altidens vækststrategi, der er baseret på såvel opkøb som organisk vækst. Her medvirker du til at sikre, at opkøbet er lønsomt – i ikke bare i opkøbsfasen, men også i driftsfasen.

Arbejdsstedet er Altidens hovedkontor i Hellerup, og du bliver en af to controllere, der refererer til virksomhedens CFO, som har base i Sverige – men er i Hellerup et par dage om ugen.

Stærk regnskabsfaglig og forretningsorienteret profil med analytisk flair
Dit uddannelsesmæssige fundament er enten en Cand.Merc.Aud. eller en HD-R. Din karriere er grundlagt i revisionsbranchen, og måske arbejder du fortsat der og søger nu en mere forretningsorienteret rolle. Du kan også med fordel sidde i en lign. controllerfunktion og savne nye udfordringer. Du har min. 3-5 års praktisk regnskabserfaring og dermed en god regnskabsmæssig ballast samt god evne til at analyserer økonomiske/finansielle data.

Som person tager du ansvar, er proaktiv, og du trives med at arbejde selvstændigt. Du er en dygtig og pædagogisk formidler af økonomisk information til andre faggrupper, og du sætter en ære i at fungere som forretningens servicemindede sparringspartner. Du har det godt med at have en bred kontaktflade i organisationen på tværs af controllerteamet, forretningsledelsen og øvrige interessenter. At du besidder gode excel-kundskaber tager vi som en selvfølge, og du begår dig ubesværet på dansk/engelsk i skrift og tale.

Er du Altidens nye kollega?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com senest søndag d. 13. oktober 2019. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende, og beder dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Partner Anita Blinkenborg på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Altiden
Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører med godt 1000 ansatte og driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje. Altiden er en del af Ambea – Nordens førende omsorgsaktør med ca. 26.000 ansatte. Siden år 2000 har Altiden opbygget stor erfaring inden for højt kvalificeret pleje, omsorg og støtte til mennesker i alle aldre. Altiden har i alt ca. 20 enheder inden for ældrepleje og på socialområdet og leverer tjenester i store dele af landet, både privat og på vegne af det offentlige. I Danmark har Altiden kontor i København. Du kan læse mere på www.altiden.dk.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 13.oktober 2019
Arbejdssted: 
Hellerup
Reference: 1904.334
Virksomhed: Altiden

Kontakt:

Forretningsorienteret projektleder

Projektleder med forståelse for IT til nyoprettet stilling
Der er fuld fart på væksten i Altiden, der er en af Danmarks førende private velfærdsaktører. Virksomheden, der gennem de seneste 2 år har fordoblet sin omsætning, driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje.

I denne nyoprettede stilling bliver du – med reference til Altidens CFO – projektleder for en række strategiske projekter. 2020-strategien indeholder en udvidelse af antallet af enheder i Danmark, der skal drives i eget regi. Virksomheden har derfor brug for dig til især at tage ansvar for projekterne omkring integration af opkøbte enheder og etablering af nye enheder, men også en række andre projekter af varierende og tværgående omfang, der understøtter forretningen.

Uafhængigt af projekttypen er det dit overordnede ansvar at projekterne forløber gnidningsløst, effektivt og som planlagt inden for den givne tids- og økonomiramme. Du arbejder tæt sammen med Forretningsudvikling i forhold til projektanalyse og afklaring af projektets omfang. Du sikrer fremdrift og bliver den initierende og drivende kraft, der planlægger, styrer og koordinerer projektforløbet i overensstemmelse med de aftalte milestones og rapporterer til styregruppen. Integrations/opkøbsprojekterne omfatter typisk etablering af et IT set-up hos de enkelte enheder, valg af og forhandling med leverandører osv.

Som projektleder får du en bred tværorganisatorisk kontaktflade i Altiden på tværs af forretningsledelsen, HR, Kommunikation, den sundhedsfaglige ledelse samt den eksterne IT-driftsleverandør. Du skal gennem din proaktive tilgang og kommunikation sikre commitment fra alle involverede parter. Altiden er en del af Ambea – Nordens førende omsorgsaktør og i regi af projektmodel, sparring og værktøjer kan du efter behov trække på Ambeas projektkontor i Stockholm.

Stærke projektlederegenskaber og god forretningsforståelse
Dit uddannelsesmæssige niveau er ikke afgørende, men vigtigst er din erfaring med styring af forretningsorienterede og tværgående projekter gennem ca. 5 år. Kendetegnende for din projekterfaring er: analyse og konkretisering af projektets omfang, økonomi- og ressourcestyring, rapportering til styregruppe. En certificering i en af de gængse projektmodeller vil være en fordel, men ikke et krav.

Som person er du engageret og resultatorienteret. Ligesom analytisk sans og evnen til at sparre på både det strategiske og operationelle niveau er kendetegnende for dig. Du har drive og trives med at arbejde selvstændigt i en organisatorisk tværgående rolle, hvor din succes bl.a. er afhængig af dine evner til proaktivt at inddrage de rette interessenter og stakeholders samt din naturlige evne til at motivere forskellige faggrupper i arbejdet mod at nå et fælles mål. Din arbejdsstil kendetegnes ved struktur, overblik og fokus på deadlines samt de vigtige detaljer – alt imens du tænker på forretningen. Du begår dig ubesværet på dansk (og engelsk) både i skrift og tale.

Er det netop dig, vi leder efter?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com senest søndag d. 29. september 2019. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Dog beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Partner Anita Blinkenborg på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører med godt 1000 ansatte og driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje. Altiden er en del af Ambea – Nordens førende omsorgsaktør med ca. 26.000 ansatte. Siden år 2000 har Altiden opbygget stor erfaring inden for højt kvalificeret pleje, omsorg og støtte til mennesker i alle aldre. Altiden har i alt ca. 20 enheder inden for ældrepleje og på socialområdet og leverer tjenester i store dele af landet, både privat og på vegne af det offentlige. I Danmark har Altiden kontor i København. Du kan læse mere på www.altiden.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Reference: 
1904.305
Virksomhed: 
Altiden

 

Kontakt:

Senior Group Financial Controller

Senior Position with full ownership for the accounting area in a true global financial institution.
Reporting directly to Head of Finance you will – together with your two financial controller colleagues – take full ownership of the preparation of reporting and financial statements for Saxo Bank Group.

You will be part of a department (8 professionals) who is in control of its responsibility and who delivers what is expected. However, processes, working methods, tools etc. can be taken to the next level, and you will as senior profile lead the way in respect of being heavily involved in the continuous improvement of all tasks and processes.  You will spend time on month-end group closing activities such as consolidation, preparation of (regulatory) reports, improvements, , projects, ad hoc tasks etc. An example of a project that you will be involved in is implementation of the merger of Saxo Bank entities with the recent acquired BinckBank entities. You will also be responsible for the consolidations system Hyperion.

For the right candidate this is an opportunity to use the deep accounting expertise, and work as part of a dynamic, very ambitious and at the same time informal and pleasant working environment.

We are looking for a Cand.Merc.Aud.
The foundation for your career was created in one of the Big4 accounting firms where you have been dealing with larger clients. Your overall experience within accounting is in the level of 6-8 years. Should you on top of this have gained experience from a corporate accounting team, this is also relevant – but not a requirement. Experience from the financial sector is not required as well.

As senior experienced within accounting, you have been involved in various accounting issues – among others:  month-end closing, monthly consolidation (tools) incl. intra-group profit, preparation of annual reports in accordance with IFRS etc. Important is, that you find it interesting and motivating to work on improvements as this will be a clear focus area to make Saxo Bank scalable.

As person, you are ambitious, pro-active and take responsibility. Furthermore, you are motivated by working in an international matrix organisation where your ability to communicate and cooperate between different cultures is a key success factor. Your approach to work is structured, analytical and open for changes as well as you are open for adapting to new procedures and conditions whenever needed. You speak and write English at a high level, and you bring strong skills in Excel.

How to apply?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com.  If you would like to find out more about this position before submitting your application, which will be handled confidentially, please do not hesitate to contact Partner Anita Blinkenborg on tel.: +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

About
Saxo Bank Group (Saxo) is a leading Danish multi-asset trading and investment specialist, offering a complete set of trading and investment technologies, tools and strategies. For almost 25 years, Saxo’s mission has been to enable individuals and institutions by facilitating their access to professional trading and investing through technology and expertise.

 As a fully licensed and regulated bank, Saxo enables its private clients to trade multiple asset classes across global financial markets from one single margin account and across multiple devices. Additionally, Saxo provides institutional clients such as banks and brokers with multi-asset execution, prime brokerage services and trading technology. Saxo’s award-winning trading platforms are available in more than 20 languages and form the technology backbone of more than 100 financial institutions worldwide.

 Founded in 1992 and headquartered in Copenhagen, Saxo employs more than 1500 people in financial centers around the world including London, Singapore, Paris, Zurich, Dubai and Tokyo.

 As a bank offering fully digitalized solutions for self-trading, advisory and discretionary services, Saxo is continuously at the forefront of innovation, meaning that clients benefit from proven technology. 600 IT developers and 150 back-office resources develop and deliver Saxo’s solution for the benefit of clients. Outsourcing solutions support the full-service value chain.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Hellerup
Reference: 1904.274
Company: Saxo Bank

Contact:


Salgsdirektør Danmark

Leadership & Sales Excellence
Som salgsdirektør for Danmark refererer du direkte til den nordiske CEO, og bliver en del af det stærke, nordiske ledelsesteam. Du bliver budgetansvarlig for alt salg i Danmark og får ansvaret for at drive de samlede salgsindsatser af Nielsens markedsledende løsninger på tværs af forretningsområder. Hovedopgaven bliver at lede, motivere, coache, salgstræne og udvikle salgsteamet på 11 medarbejdere og generelt drive sales excellence med henblik på at sikre opnåelse af alle mål for såvel dig selv, den individuelle medarbejder, teamet og Nielsen.

Det forventes derudover at du på konferencer og eksterne arrangementer præsenterer og repræsenterer Nielsen, herunder formidler viden om trends i branchen. Endelig skal du være en aktiv del af at opbygge og udvikle Nielsens kunderelationer, samt gå forrest ved at identificere, udfordre og forstå kundernes behov for at kunne forhandle gode og gensidigt udbytterige aftaler.

Passioneret salgsleder med erfaring fra FMCG
Du har sandsynligvis en kommerciel uddannelse på bachelor eller kandidatniveau kombineret med solid erfaring og dokumenteret succes med løsningssalg, salgsledelse og sales excellence. Du har erfaring med FMCG-branchen og forstår hvad der skal til for at skabe værdi for dine kunder – og for deres kunder. Du forstår at begå dig i en international matrix-organisation og motiveres af at byde ind og gøre en forskel i ledergruppen. Med en stærk analytisk tilgang evner du at skære igennem og fokusere på det værdiskabende salg, som udmøntes i effektive og operationelle planer, mål og indsatser for teamet. Du brænder for ledelse og for at gå forrest i at udvikle din salgsorganisation og motivere den enkelte medarbejder til en højere performance.

Nielsen – Velkommen i familien
Som salgsdirektør i Nielsen bliver du en del af en dynamisk, international organisation med yderst professionelle og engagerede kolleger i en dagligdag med tempo og høj faglighed. Vi har til huse i lækre, lyse lokaler på Strandvejen i Hellerup. På det danske kontor er vi cirka 70 mennesker, der arbejder sammen i et inspirerende miljø, hvor det gode fællesskab er i centrum. Som vores nye kollega, vil du blive en værdsat del af Nielsen familien, hvor du kan være dig selv, gøre en forskel og få stor indflydelse på din videre udvikling. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Se mere på https://www.nielsen.com/dk/da.html

Interesseret?
Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant, Joan Hemmingsen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV og ansøgning, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

NIELSEN – VIDENSKABEN BAG I MORGEN
Hos Nielsen forstår vi at verden er i konstant udvikling. For at forstå hvad der sker i morgen, bliver vi nødt til at forstå mennesker – virkelige mennesker i den virkelige verden – i dag. Det kræver solide data, baseret på videnskab man kan stole på. Hos Nielsen leverer vi målinger og analyser af markedsdynamikker samt forbrugeradfærd i over 100 lande. Vi har en førende position på markedet og mere end 90 års global erfaring. Vi hjælper vores kunder med den rigtige kombination af information og services, så de kan træffe de rigtige valg for i morgen.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Hellerup
Reference:1803.493
Virksomhed: Nielsen

Kontakt:

TEAM LEAD

Ledelsesansvar og strategisk procesudvikling.
Amgen Danmark søger nu en dynamisk og strategisk mindet Team Lead til at lede et af Amgens banebrydende lægemidler til behandling af forhøjet kolesterol. Et lægemiddel, der med sin introduktion har vist sig at være enestående og via omfattende dokumentation vist effekten, så lægemidlet i dag står som det bedst dokumenterede.

Med reference til Business Unit Manager, vil du som Team Lead få det fulde forretningsmæssige ansvar samt ledelse af to sælgere, og endvidere lede det tværfaglige Brand Team med fuldt ansvar for at skabe salgsresultaterne og væksten på dit område.

Du får til opgave at opretholde det strategiske fokus og sikre sammenhængen i indsatserne imellem salg, marketing, medical, market access osv., samt at drive processen vedr. analyser, strategiarbejde og udfærdigelse af brand planer. Derudover skal du sikre, at du og dit team udvikler og initierer nye projekter baseret på patienternes og kundernes behov.

Endelig vil du i samarbejde med Business Unit Manager skulle arbejde med at udvikle og effektuere strategiske interne processer for f.eks. brand planning og planning governance på tværs af organisationen.

Stærk kommerciel baggrund og indstilling.
Vi forventer, at du har en relevant kommerciel eller sundhedsfaglig uddannelse, kombineret med minimum 5 års erfaring fra den farmaceutiske industri i salgs og -marketingfunktioner. Direkte ledelseserfaring er ikke et krav, men du kan dokumentere succes med projektledelse/tværfaglig ledelse og brænder for at lede det tværfaglige samarbejde i brand-teamet. Du har en solid forståelse for market access og i særdeleshed processerne i Medicinrådet/Medicintilskudsnævnet etc. Endelig har du erfaring med analytisk arbejde, strategiske processer og besidder generelt en stærk kommerciel indstilling.

Dit næste karriereskridt?
Du får en fantastisk mulighed for at kombinere ledelsesansvar med ansvaret for salg og markedsføring af et nyt og banebrydende lægemiddel. Med andre ord vil du her bringe dine analytiske og strategiske kompetencer i spil samtidig med at du beviser dig selv som leder.  Ligeså, får du en unik mulighed for at arbejde med Amgens strategiske processer og overordnede planning governance på tværs af virksomheden – en opgave der vil styrke dine strategiske kompetencer og dermed karrieremuligheder fremadrettet.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner, Morten Islin på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Amgen blev grundlagt i 1980 og har igennem de sidste 37 år udviklet lægemidler inden for kræftbehandling, osteoporose, hæmatologiske og nefrologiske sygdomme, hjertekar-lidelser og andre komplicerede sygdomsområder. Amgen fokuserer fortsat på at være banebrydende i sin forskning og udvikling inden for biologiske lægemidler. Ønsker du mere information om Amgen produkter og pipeline, se  www.amgen.com eller www.amgen.dk 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hellerup
Reference: 1703.305
Virksomhed: Amgen

Kontakt:

Senior Softwareudvikler

Er du en stærk softwareudviklerprofil med en stor faglighed?
Du mestrer alle de programmerings- og udviklingsaspekter, der skal til for at udvikle Saxo Banks prisvindende, trading platform, hvor forretning, processer og IT smelter sammen, for her får du ansvar for at drive og udvikle den software platform, der sætte nye standarder for bankindustrien og for online handel.

Jobbeskrivelse
Som Senior eller Lead Developer indgår du i et stort team af 40 dygtige udviklere med en høj grad af faglighed, hvor I sammen udfører strategiske projekter og sikrer en konstant udvikling og forbedring af in house greenfield FX e-trading platformen. Med reference til Head of Trading Systems, får du et bredt udvalg af ansvarsområder, hvor du bla.er med til at sikre low latency og operationel stabilitet på Platformen, der har strategisk vigtig betydning for Saxo Banks kerneforretning.

Opgaver:

 • Levere og udvikle software programmering i den nyeste og mest relevante C++ teknologi
 • Deltage som en af de bærende, innovative og proaktive rollemodeller i teamet
 • Sikre vidensdeling og best practices efter Scrum og den agile udviklingsmetode.

Faglige kvalifikationer og personlighed
Du er kompetent både fagligt og ledelsesmæssigt, og har derfor flere års erfaring med programmering og udvikling af koder i C++. Du forstår processer og kan se, hvordan de kan optimeres. Du har en lang videregående uddannelse, er superbruger af Scrum og den agile metode. Du har erfaring som lead developer eller ønsker at være lead developer i dit næste job. Du kan begå dig i en multikulturel kontekst og taler og skriver engelsk på et højt niveau. Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring med udvikling en tilsvarenden realtime live platform eller kommer fra en finansiel organisation.

Som person er du analytisk, struktureret og kan begå dig i en dynamisk dagligdag, hvor ambitionerne er høje og kravene til faglighed og kompetencer ligeså. Samtidig kan du samarbejde på alle niveauer i organisationen og fungere som sparringspartner. Du er ambitiøs, ser muligheder baseret på velfunderede analyser og tager initiativ til at handle og forandre.

Attraktioner
Du får mulighed for at arbejde i en international organisation, der er i forandring og som oplever vækst. IT er et fokusområde, der har stor bevågenhed i hele organisationen. Omgangstonen er uformel i et positivt miljø, der er præget af travlhed og vilje til at prøve nyt. Du vil have mulighed for at sætte dit præg på stillingen. Du vil være ansat under bankernes overenskomst og vil derfor have løn og ferie, der passer disse forhold.

Kontakt og ansøgning
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Saxo Bank har mere end 500 IT medarbejdere, dels I København og dels i Delhi, som bruger de nyeste teknologier og de mest agile metoder til at design, bygge og drifte Saxo Banks prisvindende, globale award multi-asset trading platform. Saxo Bank fokuserer på at udvikle kapitalmarkederne med fokus på høj pålidelighed, store volumener, lav latency og en verdensklasse cloud-baseret oplevelse for detail, institutioner samt white-label kunder. Saxo Banks trading platform håndterer: Mere end 25.000 online kunder af gangen 24 timer om dagen / 5,5 handelsdage om ugen, +160.000 unikke brugere om måneden på den sociale handelsplatform, +400.000 prisopdateringer pr. sekund, +1.000 handler pr. sekund og mere end 1.000.000 handelstransaktioner pr. dag.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hellerup
Kategorier: Øvrige
Reference: 1608.181
Virksomhed: Saxo Bank

Kontakt: