Afdelingsleder

Strategisk bygherrerådgivning – Kolding

Har du lyst til en lederrolle hos en af Danmarks førende bygherrerådgivere? Måske er du allerede hos en privat rådgivervirksomhed i dag og klar til at tage lederrollen. Måske er du ansat i det offentlige eller hos en boligorganisation og har lyst til at prøve kræfter med det private. Kuben Management har brug for en afdelingsleder i en nyoprettet stilling, hvor du bliver medarbejdernes samlingspunkt og regionsdirektørens sparringspartner.

Du er ”smørekanden”, som får afdelingen til at fungere
Regionsdirektøren har hidtil ledet afdelingen selv, men den har nu vokset sig så stor, at han har behov for en samlende afdelingsleder til at sikre ”hjemmefronten”, så han fortsat kan fokusere på kunder og vækst.
Dit ansvar bliver at lede medarbejderne i hverdagen, bistå regionsdirektøren i det kundevendte arbejde samt fungere som projektleder, i det omfang dine kompetencer er relevante. Med tiden kan dine opgaver på kunde- og projektsiden blive større, men ledelse og nærvær vil være din kerneopgave.

Samlende leder uden spidse albuer
Som person er du interesseret i dine medmennesker og deres synspunkter. Du trumfer ikke ting igennem, men inddrager og giver frihed, fordi du ved, at det motiverer selvstændige personligheder bedst. Du kan bekende dig til værdier som lighed og teamånd, men du kan også stå fast og tåle at blive udfordret. Du finder det motiverende at bidrage til den samfundsværdi, som godt boligbyggeri og god byudvikling er med til at skabe.

Vi er ikke låst fast på en bestemt baggrund, men vi forestiller os, at du har erfaring fra den private rådgiverbranche, fra den offentlige sektor eller en boligorganisation. Den ideelle ansøger er ingeniør, arkitekt eller jurist, men andre videregående uddannelser kan også være relevante. Optimalt har du ledelseserfaring som f.eks. teamleder eller afdelingsleder, men du kan også være i starten af din karriere og føle dig klar til at få ansvar for veluddannede mennesker.

Mulighed for at komme i ”mesterlære” hos en markedsleder i branchen
Du får en unik mulighed i at være med på en udviklingsrejse, hvor der skal bygges på – ikke forandres. Du vil få betroet ledelsen af 20 fagligt kompetente og meget forskellige personligheder, som elsker deres arbejde. Samtidigt vil du være regionsdirektørens nærmeste sparringspartner, og du vil kunne lære meget af hans erfaring. Du får stor indflydelse på at skabe dit eget job, og du bidrager til, at medarbejderne – ligesom dig selv – løbende kan udvikle sig. Kuben Management er præget af uformelle omgangsformer med stor frihed i den daglige tilrettelæggelse af arbejdet. Virksomheden har en stærk markedsposition og en stærk ejer – både markedsmæssigt og økonomisk.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne senior konsulent Carsten Lund på +45 40253925. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kuben Management er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed med fokus på by, bolig, energi og bæredygtighed. Virksomheden rådgiver boligorganisationer, kommuner og regioner, erhverv og industri om byggeri, energi og udviklingsprocesser. Opgaverne omfatter blandt andet teknisk, økonomisk og administrativ bygherrerådgivning indenfor nybyggeri og renovering samt udvikling og energieffektivisering af boligområder, erhvervsejendomme og produktion. Kuben Management A/S indgår i NRGi’s Rådgivningsdivision og har ca. 140 medarbejdere. Virksomheden har afdelinger i Aarhus, København, Odense, Kolding og Aalborg. Læs mere på www.kubenman.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Kolding
Reference:
1916.061
Virksomhed:
Kuben Management

Kontakt: 

Sourcing Specialist – Strategisk indkøb

Vil du have ansvaret for at løfte indkøbsfunktionen i en ambitiøs vækstvirksomhed til et strategisk niveau? Som del af Würth Industri Danmark’s vækststrategi, søges nu en faglig dygtig Sourcing Specialist til en nyoprettet stilling med stort ansvar og ambitiøse målsætninger.

Strategisk indkøbsfunktion med samarbejdsrelationer i fokus
Som Sourcing Specialist vil du referere til WIDK’s Purchase, TECH & Quality Manager og blive del af et team på i alt 4 personer, som er fordelt på WIDK’s kontorer i Kolding og Køge. Stillingen er til kontoret i Kolding men med en forventning om, at du besøger kontoret i Køge regelmæssigt. Hertil skal der forventes ca. 30-50 rejsedage årligt til Østen og Europa.

International erfaring – synlige resultater – struktureret tilgang
Til stillingen søger vi en faglig stærk person med en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du sidder formentlig i en lignende indkøbsfunktion i dag og har solid erfaring med sourcing og strategisk indkøb af tekniske produkter, hovedsageligt i Europa og i Østen. Du har herigennem skabt synlige resultater, både hvad angår besparelser samt dét at sætte struktur på indkøbsprocesserne. Du har erfaring med at arbejde med indkøb på et strategisk niveau og er vant til at samarbejde på tværs af landegrænser.

På det personlige plan leder vi efter en analytisk person, som har evnerne til at sætte struktur på hverdagen og således på de opgaver, der ligger i stillingen. Vi leder efter en person med gode forhandlingsevner, som tør at se leverandørerne i øjnene og forstår at skabe og pleje langvarige samarbejdsrelationer. Du arbejder selvstændigt og er initiativrig i forhold til selv at sætte ting i gang. Derfor vil det også falde dig naturligt selv at være med til at forme stillingen i den retning, som skaber værdi for virksomheden.

Interesseret?
WIDK har en ambitiøs målsætning om at skabe store besparelser på indkøbssiden. Stillingen som Sourcing Specialist er således muligheden for at sætte dit præg og direkte bidrage til top- og bundlinjen i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du bliver del af en kultur med højt til loftet, hvor trivsel og udvikling af medarbejdere står højt på dagsordenen.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Recruitment Specialist, Maria Mathiasen, på tlf. 41 95 08 83.

Würth Industri Danmark A/S (WIDK) er totalleverandør af C-parts og kundetilpassede servicekoncepter. WIDK tilbyder markedet mere end 1,4 mio. forskellige produkter inden for befæstelsesmaterialer, værktøjer, personlige værnemidler, slibeartikler samt mange andre C-parts. En stærk platform og et internationalt netværk tilbyder markedet unikke logistikløsninger, målrettet til den industrielle sektor. WIDK er en del af Würth Gruppen, der er en familieejet virksomhed med ca. 480 selskaber fordelt i 90 forskellige lande.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Kolding 
Reference: 
1810.477
Virksomhed:
Würth Industri Danmark A/S

Kontakt:

Produktspecialist, MRO

Vil du være eksperten indenfor forbrugsartikler i en virksomhed med ambitiøse vækstplaner? Til en nyoprettet stilling i Würth Industri Danmark A/S søges nu en faglig stærk Produktspecialist, som får det fulde ansvar for MRO-kategorien.

Med markedets stærkeste industrielle vending setup, står Würth Industri Danmark A/S (WIDK) stærkt, når det kommer til leverance af Maintenance, Repair og Operations-artikler (MRO) til nogle af Danmarks største industrivirksomheder. De fleksible og lettilgængelige vendingmaskiner er placeret lokalt hos kunderne og indeholder produkter blandt andet indenfor produktgrupperne, personlige værnemidler, værktøj og maskiner med uregelmæssigt forbrug, som alt sammen er tilpasset kundens behov. Vendingmaskinen gør det muligt for kunden altid at have de nødvendige forbrugsartikler lige ved hånden og bidrager således til, at kundens produktion holdes kørende.

Med ansvar for MRO-artiklerne, søger vi nu en faglig stærk Produktspecialist, som skal være med til at udvikle de rette produktkoncepter, som kan indgå i vendingmaskinerne.

Udvikling af MRO-kategorien og medansvarlig for én af virksomhedens største kunder
I rollen som Produktspecialist bliver du ansvarlig for hele MRO-produktprogrammet. Én af dine opgaver bliver at tilpasse og udvide produktsortimentet på baggrund af de behov og krav, der opstår i markedet og hos WIDK’s kunder. I forlængelse heraf vil du arbejde med category management, hvor din opgave bliver at designe et markedsprogram, som definerer hvilke produkter og sammensætning der typisk passer til WIDK’s forskellige kundesegmenter. Som specialist bliver det ligeledes dit ansvar at klæde sælgerne på indenfor MRO-kategorien, ligesom en del af din hverdag vil gå med at svare på produktspecifikke henvendelser fra kunderne. Du får i denne forbindelse det produktmæssige ansvar for én af virksomhedens største kunder.

Du vil i stillingen referere til WIDK’s Internal Sales Manager og blive del af et team på i alt syv personer, som er fordelt på WIDK’s kontorer i Kolding og Køge. Stillingen som Produktspecialist er til kontoret i Kolding men med en forventning om, at du besøger kontoret i Køge regelmæssigt.

Udadvendt og faglig dygtig profil, som brænder for ekspertrollen
Til denne rolle søger vi en faglig stærk person, som har en bred viden indenfor personlige værnemidler og værktøj. Du arbejder formentlig i dag som produktspecialist eller lignende hos et byggemarked, en grossist eller en værktøjsspecialist eller -producent og har således en grundlæggende viden omkring produktgrupperne, som du kan trække på og ønsker at udbygge yderligere. Du har stærke formidlingsevner og trives med at arbejde i IT-systemer.

Vi leder efter dig, som brænder for at være ekspert på dit område og samtidig motiveres af at dele din viden, både internt med dine kollegaer og eksternt med kunderne. Du er udadvendt og trives godt i en rolle, hvor du skal samarbejde med mange forskellige typer af mennesker, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt og selv sætte struktur på din hverdag. Du er proaktiv og har stort gå-på-mod, og dit fokus på at gøre det godt afspejles ligeledes i din iver for at hjælpe både kunder og kollegaer med de forespørgsler, de måtte have.

Interesseret?
Dette er muligheden for at få det fulde ansvar for MRO-kategorien i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du bliver del af en kultur med højt til loftet, hvor trivsel og udvikling af medarbejdere står højt på dagsordenen. Du vil opleve en udfordrende hverdag, hvor din mening og tilstedeværelse får stor betydning for WIDK’s fortsatte vækst.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Recruitment Specialist, Maria Mathiasen, på tlf. 41 95 08 83.

Würth Industri Danmark A/S (WIDK) er totalleverandør af C-parts og kundetilpassede servicekoncepter. WIDK tilbyder markedet mere end 1,4 mio. forskellige produkter inden for befæstelsesmaterialer, værktøjer, personlige værnemidler, slibeartikler samt mange andre C-parts. En stærk platform og et internationalt netværk tilbyder markedet unikke logistikløsninger, målrettet til den industrielle sektor. WIDK er en del af Würth Gruppen, der er en familieejet virksomhed med ca. 480 selskaber fordelt i 90 forskellige lande.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Kolding 
Reference: 
1810.476
Virksomhed:
Würth Industri Danmark A/S

Kontakt:

Salgschef

Salgsledelse – skandinavisk salgsorganisation – projektsalg

I denne stilling får du mulighed for at arbejde dedikeret med salgsledelse, idet dit primære fokus vil være at sikre en optimal udnyttelse af virksomhedens store potentiale – specielt på det svenske marked.

Salgsledelse med fokus på udnyttelse af skandinavisk vækstpotentiale

Som salgschef vil du med fundament i Procudans ambition om at udvikle værdi i fællesskab med kunderne blive ansvarlig for realisering af de opstillede salgsmål, herunder vækstmålene i de aktuelle salgsbudgetter på eksisterende og nye kunder i hele Skandinavien. Gennem din ledelsesmæssige indsats skal du sikre en kontinuerlig, høj kundeaktivitet samt ikke mindst skabe de motiverende rammer hvor udvikling og træning af salgskompetencerne er en naturlig del af hverdagen. Salgschefen refererer til markedsdirektøren og vil blive målt på evnen til at indfri ambitiøse salgsmål, samt evnen til at udvikle og skabe fremdrift på de projekter, der ligger i salgs-pipeline.

Arbejdsopgaverne vedrører især direkte ledelse af 7 kundechefer i Kolding og Kristianstad (S), med hvem der forventes en tæt dialog og sparring. Du vil ikke selv have direkte kundeansvar, men det forventes, at du deltager aktivt i kundeprocesser, herunder kundemøder og –projekter. Desuden vil du i samarbejde med markedsdirektøren implementere forretningsudviklingsinitiativer på alle markeder. Arbejdsstedet er Kolding, men da du ligeledes vil have medarbejdere i Sverige, vil du kunne se frem til 40-50 rejsedage om året.

Passioneret leder med erfaring med projektsalg

Vi forventer, at du har relevant erfaring med salgsledelse, der giver resultater. Du har styr på din faglige værktøjskasse og kan påvise eksempler på, hvorledes du har opnået succes som salgsleder i din hidtidige karriere. Du har erfaring med strukturerede salgsprocesser – eksempelvis projektsalg, hvor der kan være flere veje og kombinationer til at udvikle den værdiskabende ydelse for kunden. Du evner og trives med at skabe forretningsmæssige perspektiver for kunderne. Erfaring fra fødevareindustrien er en fordel, men du kan lige så vel komme fra den øvrige industri – vi vurderer dig på dine meritter inden for salgsledelse og skabte resultater. Endelig forventer vi, at du har erfaring med salg på det skandinaviske marked og i særdeleshed Sverige.

Personen vi leder efter er dynamisk, passioneret og udviser et stort engagement. Du har en naturlig evne til at skabe (den positive) kontakt og dialog, hvorved du skaber gode relationer såvel med kunder som internt. Din resultatorienterede tilgang sætter dig i stand til at nå de mål, du sætter dig. Endelig – og vigtigst, så motiveres du af at opnå resultater gennem andre. Du trives i lederrollen, hvor du skal inspirere samt få andre til at vokse og lykkedes. Du bor i køreafstand fra Kolding.

Klar til at drive salget og øge tempoet?

Procudan tilbyder dig en spændende stilling med stor indflydelse. Du vil opleve en stærk virksomhedskultur, hvor ordentlighed og integritet er i højsædet. Procudan har store ambitioner for yderligere vækst ikke mindst i det øvrige Skandinavien. Med dig som salgschef, vil der blive skruet endnu højere op for farten – og du skal være med til at sætte tempoet!

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende og præsenterer kandidater så snart vi har et felt. Har du spørgsmål inden da, så kontakt konsulent Søren Krogstrup på telefon 28 44 33 33. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer, og tror på, at værdi udvikles i fællesskab! Såvel leverandører som kunder skal se Procudan som en samarbejdspartner, der skaber værdi i hele forsyningskæden. Mod kunderne handler det i vid udstrækning om at levere fleksible og værdiskabende løsninger. Eksempelvis ved at yde logistikløsninger, dokumenthåndtering (QA), hjælp til produktudvikling, samling af indkøbskategorier etc. Procudan leverer produkter og ydelser i hele Skandinavien fra kontorerne i Kolding og Kristianstad. Læs mere om Procudan på hjemmesiden www.procudan.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Kolding
Reference: 1710.350
Virksomhed: Procudan A/S

Kontakt:

Produktchef, voks

Som Produktchef i Procudan tilbydes du en spændende og alsidig rolle i en ambitiøs og værdiskabende virksomhed med rig mulighed for at sætte dit eget præg på forretningsområdet indenfor voks.

Et unikt produkt med stort potentiale
En af Procudans kernekompetencer er produktion og salg af voks, som i dag primært bliver anvendt til beskyttelse, modning og markedsføring af oste. Voksen har dog potentiale til meget mere, og derfor har Procudan ambitioner om at udvikle voksens anvendelsesområde til nye brancher.

Bred rolle med udvikling i fokus
Med reference til Supply Chain Direktøren, bliver produktchefen ansvarlig for løbende udvikling af produktsortimentet indenfor voks, herunder identificering og udvikling af måder, hvorpå voksen kan anvendes i nye sammenhænge. Produktchefen vil desuden agere samarbejdspartner for henholdsvis kunder, kundeansvarlige og leverandører, og du vil derfor opleve en spændende hverdag med en bred kontaktflade og alsidige opgaver.

Foruden ovenstående ansvarsområder, vil de primære opgaver i stillingen som Produktchef være:

 • Ansvarlig for teknisk produktudvikling og udvikling af eksisterende recepter, herunder selvstændige tekniske supportopgaver samt forsøg/udvikling hos kunderne.
 • Udvikling af nye ostevoks recepter, med udgangspunkt i markedets behov.
 • Medvirke til udarbejdelse og implementering af Procudans strategi for voksområdet, herunder bidrage til nytænkning af både produkter og markedsmuligheder.
 • Bidrage til løbende kvalitetssikring, optimering af produktionsmetoder og -udstyr i samarbejde med den øvrige organisation.

Et stærkt fagligt fundament og kreativt mind-set
Til stillingen som Produktchef, søger vi en person med baggrund som ingeniør, kemotekniker eller lignende. Du har som minimum 3-4 års praktisk erfaring og har formentlig arbejdet med produkter relateret til fødevare- eller health care industrien. Du har måske en baggrund indenfor emulsioner og besidder viden indenfor polymerkemi og organisk kemi.

Som person er du vant til at tænke ud af boksen. Du er initiativ- og idérig og ser muligheder fremfor begrænsninger. Samtidig evner du at arbejde struktureret og systematisk med sans for detaljen.

Du motiveres af samarbejds- og kunderelationer og er i den henseende en tillidsvækkende og troværdig kommunikator. Samtidig evner du også at grave dig ned i detaljen, når arbejdet kræver det.

Stor indflydelse i en stærk virksomhedskultur
Som Produktchef for voks bliver din væsentligste målsætning at udvikle anvendelsesområdet for voks og dermed få skabt en bedre udnyttelse af produktionen. Til gengæld tilbyder Procudan en ansvarsfuld rolle med stort råderum og stor indflydelse. Du vil opleve en stærk virksomhedskultur, hvor ordentlighed og integritet er i højsædet, og hvor nye perspektiver og løsninger er, hvad der driver forretningen fremad.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende og præsenterer kandidater, så snart vi har et felt. Har du spørgsmål inden da, så kontakt Recruitment Specialist, Maria Mathiasen, på telefon 41 95 08 83. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer og tror på, at værdi udvikles i fællesskab. Procudan har bl.a. specialiseret sig i produktion og salg af voks, som hovedsageligt bliver brugt til modning og markedsføring af alle typer af hårde og semihårde oste. Såvel leverandører som kunder skal se Procudan som en samarbejdspartner, der skaber værdi i hele forsyningskæden. Mod kunderne handler det i vid udstrækning om at levere fleksible og værdiskabende løsninger. Eksempelvis ved at yde logistikløsninger, dokumenthåndtering (QA), hjælp til produktudvikling, samling af indkøbskategorier etc. Procudan leverer produkter og ydelser i Skandinavien og resten af Europa fra afdelingerne i Kolding og Kristianstad. Læs mere om Procudan på hjemmesiden www.procudan.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Kolding
Reference: 1710.150
Virksomhed: Procudan

Kontakt:

Director of Engineering BA Wind

Outgoing Engineering People Manager – Offshore background

The responsibility of the position can be divided into three sub areas: Technical Discipline Sparring; Management/Strategy/coaching and lastly external as well as internal Stakeholder Interaction. You will be responsible for a dedicated team of over 100 engineers across various disciplines and you will lead through other leaders as well as having dedicated design leads in direct reference too.

A major part of the key responsibilities within technical sparring and the management part are closely related and include some of the following tasks:

 • Engineering must secure the right engineering resources, competences, and staffing of projects
 • Engineering will provide the projects with engineering solutions
 • Ensure interface with HR and focus development/training of internal personnel
 • Engineering will provide Generation with engineering support and expertise
 • Engineering will secure dedicated resources for front end engineering e.g. WTG, TDD´s and technical requirement.

As for the stakeholder part, it is important that Engineering becomes more visible in the rest of the organization to gain influence and to inform. The department must:

 • Maintain a strong engineering-interface to the construction area, Development, Generation.
 • Ensure right level of information is channeled to the right stakeholders.

It is required that you have at least 10 years of relevant work experience in complex engineering organizations, preferably from the offshore industry. You are a seasoned line manager who have lead through other leaders or you have extensive experience from leading engineering teams. Your project portfolio should include large scale projects with long term durability, where you managed the projects from start to end. Wind or O&G offshore experience is key for the position.

You have a good understanding of economics and the drivers of cost reduction. You have the technical interest and a broad understanding of other engineering disciplines combined with your core engineering background.

As a person, you are a communicative leader who can focus on both people and business. You are good at stakeholder management within a political, large, and complex organization. You pride yourself on good interpersonal skills. When asked, people would describe you as a coaching, mentoring leader with well-developed analytical and structural skills and a strong credibility built through both business insights and leadership. As a leader, you are clear and visible.

Contact and application

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact consultant Senior Consultant Claus Mengel-Niemann at 2263 3377. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible in order make sure that your application is taken into consideration.

Company

Our client, Vattenfall, is one of Europe’s largest electricity generators and producer of heat and operates in Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands and the UK. Their strategy is to reduce emissions from power generation with a road map to achieving climate neutrality by 2050. The Business Area Wind has won several high profiled wind park projects over the past years, Kriegers Flak and Horns Rev III to name, but a few! It is a truly international organization working from offices in five core countries, The Netherlands, Sweden, Germany, Great Britain, and Denmark. The organization is spread across countries to fit the needs of specific projects.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Kolding or Hamburg
Reference: 1712.078
Company: Vattenfall

Contact:

 

Marketingkonsulent

UDVIKLING AF BUTIKKER, KONCEPTER OG DIGITAL KOMMUNIKATION…
Würth Danmark har store ambitioner om at styrke deres markedsposition betydeligt, blandt andet gennem en mere skarp profil og positionering på markedet. Derfor styrker de nu deres centrale Marketingafdeling, der fungerer som værdiskabende kommunikations- og markedsføringsenhed. Funktionen understøtter alle aspekter i virksomhedens samlede udtryk og salgsindsatsen gennem en række kundekontaktpunkter.

Som marketingkonsulent i Würth Danmark får du en nøglerolle i forhold til at realisere fremtidens strategi og ambitiøse vækstmål. Med reference til marketingchefen og med afsæt i branchens stærkeste brand og største produktprogram bliver dine væsentligste opgaver at udvikle markedsføringskoncepter med primært fokus på vores digitale salgskanaler samt butikker.

Kreativ marketingkonsulent, der er klar til at tage ansvar
Du har en solid afsætningsteoretisk baggrund og formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling, men er nu klar til at påtage dig et større ansvar i en velfunderet marketingafdeling, der består af 8 medarbejdere med solide faglige baggrunde inden for bl.a. afsætningsteori, kommunikation og grafisk layout. Din praktiske erfaring betyder, at du ved, hvordan den optimale kombination af virkemidler og kommunikationskanaler skaber størst mulig effekt.

Dine primære opgaver vil være fordelt på følgende hovedindsatsområder:

 • Marketingansvarlig for alle Würth butikker (pt. 26 butikker med flere på vej)
 • Udvikling af koncepter for væsentlige differentieringsområder og udviklingsprojekter
 • Sparring og udvikling af digital kommunikation relateret til strategisporet fra Würth til e-Würth

I din rolle som marketingkonsulent vil du indgå i et dynamisk, engageret og fleksibelt team, der leverer kvalitet og kreativ innovation til tiden. Vi forventer, at du proaktivt bidrager til at videreudvikle marketingfunktionen, hvor en hektisk hverdag, store ambitioner og høj kvalitetssans går hånd i hånd med kreativitet og højt humør. Du har en praktisk tilgang til opgaverne og trives med at være involveret i arbejdet med en bred pallette af marketingaktiviteter rettet mod såvel print som online medier, fx produktkataloger, flyers, annoncer, POS-materialer til butikkerne og materiale til e-nyhedsbreve, website, SoMe etc.

Würth Danmark har stor fokus på mulighederne i digital kommunikation og har påbegyndt en transformationsrejse under strategisporet fra Würth til e-Würth. Et absolut fokusområde vil derfor være videreudviklingen af eksisterende webløsninger og udnyttelsen af en række digitale kommunikations- og samhandelsmuligheder.

Initiativrig og bredt funderet HD(A), cand.merc. el. lign.
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og min. 2 års erfaring fra en lignende stilling. Du er ambitiøs, kan dit håndværk og trives i en travl og varieret hverdag. Du er en stærk koordinator med en god forretningsforståelse, der kan give såvel kolleger som eksterne samarbejdspartnere kvalificeret modspil. I tæt samspil med dine kolleger arbejder du effektivt og struktureret, så kvaliteten er i højsædet.

Marketingindsatsen planlægges i tæt samarbejde med en række interessenter, herunder markedschefer, produkt- og salgsafdelinger samt naturligvis kollegerne i Marketing. Du indgår naturligt i fællesskabet og vil gerne udfordres og udvikle dig fagligt og personligt. Som en udpræget team-player yder du gerne en ekstra indsats, når det er påkrævet for at gennemføre en effektiv og velstruktureret marketingindsats.

Spændende stilling med gode udviklingsmuligheder
Du får en central rolle i en virksomhed med et stærkt brand og store vækstambitioner. Netop nu er Würth Danmark i gang med at gennemføre en række forandringer med fokus på løsninger, der skaber endnu mere værditilførsel til deres kunder. Med en verdensomspændende koncern i ryggen vil du få stor opbakning fra en engageret og passioneret dansk markedsorganisation, der strækker sig langt for at blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner. Du får i høj grad mulighed for at præge hverdagen i en udviklingsorienteret virksomhed med en flad organisation, hvor der er vide rammer til at nå målene. Du vil helt sikkert også få mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Søren Krogstrup på telefon +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com, og klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Würth Danmark er et dansk datterselskab i en stor international koncern, der opererer globalt som underleverandør til en række forskelligartede industrielle kunder. Würth Danmark omsætter for et stort trecifret millionbeløb og beskæftiger i Danmark mere end 500 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Sydøstjylland. 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Kolding
Reference: 1710.056
Virksomhed: Würth Danmark

Kontakt:

Marketingchef

MARKETINGCHEF, DER KAN LØFTE VORES BRAND TIL NYE HØJDER…
Würth Danmark har store ambitioner om at styrke deres markedsposition betydeligt, blandt andet gennem en mere skarp profil og positionering på markedet. Derfor styrker de nu den centrale Marketingafdeling, der fungerer som værdiskabende kommunikations- og markedsføringsenhed. Funktionen understøtter alle aspekter i virksomhedens samlede udtryk og salgsindsatsen gennem en række kundekontaktpunkter.

Som marketingchef i Würth Danmark får du en nøglerolle i forhold til at realisere fremtidens strategi og ambitiøse vækstmål. Med reference til markedsdirektøren og med afsæt i branchens stærkeste brand og største produktprogram får du ansvaret for virksomhedens samlede kommunikations- og markedsføringsindsats.

Praktisk orienteret marketingsprofil med gode lederevner
Du får det ledelsesmæssige ansvar for marketingafdelingen, der består af 8 medarbejdere med solide faglige baggrunde inden for bl.a. afsætningsteori, kommunikation og grafisk layout. Du har formentlig ledelseserfaring fra en lignende stilling, og en solid afsætningsteoretisk baggrund du gerne anvender aktivt til kvalificeret sparring med salgs- og markedschefer om markedsføringsindsatsen. Din praktiske erfaring betyder, at du ved, hvordan den optimale kombination af virkemidler og kommunikationskanaler skaber størst mulig effekt.

Du er en stærk og initiativrig leder, der forstår at skabe et dynamisk, engageret og fleksibelt team, der leverer kvalitet og kreativ innovation til tiden. En af dine væsentligste opgaver bliver at videreudvikle marketingfunktionen, hvor en hektisk hverdag, store ambitioner og høj kvalitetssans går hånd i hånd med kreativitet og højt humør. Du har en praktisk tilgang til opgaverne og trives med at være involveret i arbejdet med en bred pallette af marketingaktiviteter rettet mod såvel print som online medier, fx produktkataloger, flyers, annoncer, POS-materialer til butikkerne og materiale til e-nyhedsbreve, website, SoMe etc.

Würth Danmark har stor fokus på mulighederne i digital kommunikation og har påbegyndt en transformationsrejse under strategisporet fra Würth til e-Würth. Et absolut fokusområde vil derfor være videreudviklingen af eksisterende webløsninger og udnyttelsen af en række digitale kommunikations- og samhandelsmuligheder.

Initiativrig og bredt funderet HD(A), cand.merc. el. lign.
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og min. 2 års ledelseserfaring fra en lignende stilling, men vigtigst er at du evner lederrollen, kan dit håndværk og trives i en travl og varieret hverdag. Du er en stærk koordinator med en god forretningsforståelse, der kan give såvel kolleger som eksterne samarbejdspartnere kvalificeret modspil. I tæt samspil med dine kolleger arbejder du effektivt og struktureret, så kvaliteten er i højsædet. Ideelt set har du 3-5 års relevant erhvervserfaring.

Marketingsindsatsen planlægges i tæt samarbejde med en række interessenter, herunder markedschefer, produkt- og salgsafdelinger samt naturligvis kollegerne i Marketing. Du indgår naturligt i fællesskabet og vil gerne udfordres og udvikle dig fagligt og personligt. Som en udpræget team-player yder du gerne en ekstra indsats, når det er påkrævet for at gennemføre en effektiv og velstruktureret marketingindsats.

Spændende stilling med gode udviklingsmuligheder
Du får en central rolle i en virksomhed med et stærkt brand og store vækstambitioner. Netop nu er Würth Danmark i gang med at gennemføre en række forandringer med fokus på løsninger, der skaber endnu mere værditilførsel til deres kunder. Med en verdensomspændende koncern i ryggen vil du få stor opbakning fra en engageret og passioneret dansk markedsorganisation, der strækker sig langt for at blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner. Du får i høj grad mulighed for at præge hverdagen i en udviklingsorienteret virksomhed med en flad organisation, hvor der er vide rammer til at nå målene. Du vil helt sikkert også få mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Søren Krogstrup på telefon +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com, og klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Würth Danmark er et dansk datterselskab i en stor international koncern, der opererer globalt som underleverandør til en række forskelligartede industrielle kunder. Würth Danmark omsætter for et stort trecifret millionbeløb og beskæftiger i Danmark mere end 500 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Sydøstjylland. 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Kolding
Reference: 1710.047
Virksomhed: Würth Danmark

Kontakt: