Sales Manager til innovativt konsulenthus

kaastrup|andersen er et innovativt konsulenthus repræsenteret i Jylland ved deres kontor i Silkeborg samt på Sjælland med et kontor i Vallensbæk. kaastrup|andersen arbejder med projektledelse indenfor bl.a. service, forretningsudvikling, transformationer og digitalisering for nogle af Danmarks største virksomheder. De tilbyder nu en spændende rolle som Sales Manager, hvor du kan få lov til at arbejde operationelt med salg til både nye og eksisterende kunder.

Udvikling af salgsprocesser & strategisk salg
I rollen som Sales Manager skal du arbejde med både operationelle og strategiske salgsopgaver i et vækstområde. Du skal være proaktiv i forhold til at undersøge nye salgs- og udviklingsmuligheder hos potentielle kunder. På tværs af kaastrup|andersen skal du bidrage til den fortsatte udvikling af salgsprocesserne og medvirke til at sikre et solidt fundament for at drive en blomstrende forretning.

Du kommer blandt andet til at arbejde med at:

 • Stå i spidsen for individuelle salgsmål i forlængelse af virksomhedens strategi
 • Opsøge og afdække nye kunder og forretningsmuligheder i hele Danmark
 • Servicere eksisterende kunder med fokus på at forbedre og videreudvikle løsninger
 • Varetage løsningsorienteret salg
 • Være tovholder på tilbud, rammeaftaler, samt udarbejdelse af kundespecifikke løsninger
 • Arrangere og deltage i forskellige kunderettede ’gå-hjem møder’
 • Drive kundemøder og tilbudsgivning
 • Deltage i marketingsaktiviteter i samarbejde med marketingsafdelingen
 • Deltage i udarbejdelsen af salgsstrategier og kunderettede handlings- og aktivitetsplaner
 • Deltage i budgetlægning og udarbejdelse af fremtidige salgsmål

Solid salgserfaring & stort drive
For at være en succes i denne stilling kræver det, at du som person er handlekraftig, empatisk, har god forretningsforståelse og har et højt energiniveau. Du tager ansvar og lederskab for salgsprocessen, og finder det motiverende at skabe og facilitere løsningsforslag. Du har en passion for salg og netværk, og formår at opbygge og udvikle gode og langvarige kunderelationer.

Bliv en del af en vækstvirksomhed
Denne stilling er en oplagt mulighed for at blive en del af en vækstvirksomhed, hvor du er med til at sætte dagsordenen for den fortsatte udvikling af deres position i markedet. Du bliver en del af et eksisterende salgsteam på tre personer med reference til Sales Director. Din daglige gang vil være på kontoret i Silkeborg, men det forventes, at du kan deltage i salgsaktiviteter i hele Danmark.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Research Konsulent Anna Nilsson på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Upload venligst din ansøgning og dit CV via www.compasshrg.com, gerne som PDF-filer.

Ansøgningsfrist: Så snart som muligt
Arbejdssted: Silkeborg
Reference: 1921.411
Virksomhed: kaastrup|andersen

Kontakt:

Produktionschef

Brænder du for ledelse i et produktionsmiljø, og motiverer det dig at arbejde med den nyeste teknologi i en foranderlig branche, hvor der hele tiden skal tænkes kreativt?

Stort ledelsesansvar med fokus på produktionseffektivitet, optimering og digitalisering
Som Produktionschef i V2 Tobacco får du ansvaret for produktionen af snus og tyggetobak på virksomhedens moderne fabrik i Silkeborg. Med reference til Fabrikschefen, bliver det dit ansvar at sikre kvalitet, effektivitet og leveringssikkerhed, ligesom du løbende vil spille en central rolle i spændende forandringsprocesser, som går på tværs af virksomheden. Du får 36 medarbejdere i direkte reference og vil således påtage dig et stort ledelsesansvar i at sikre trivsel og motivation blandt dine medarbejdere, ligesom du vil spille en vigtig rolle i at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø. For hele tiden at følge med nye tendenser og krav i et hurtigt skiftende marked, bliver det ligeledes dit ansvar at sikre, at produktionen altid er i stand til at imødekomme nye krav til maskineri, regulativer og kvalitet.

Som Produktionschef i V2 Tobacco vil du spille en central rolle, som stiller krav til nytænkning og fokus på optimering, automatisering og digitalisering. Ligeledes er det en rolle, hvor du i høj grad har mulighed for at præge tingene, og hvor det bliver dit ansvar at målsætninger kommunikeres og opnås.

Stærk lederprofil, som sætter retningen og tør gå egne veje
Til stillingen søger vi først og fremmest en person med ledelseserfaring fra et produktionsmiljø. Du har erfaring med effektiv produktion, produktionsplanlægning, produktionsflow og digitalisering. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med LEAN. Alternativt skal du have lyst til at tilegne dig viden indenfor feltet og udvikle dine kompetencer yderligere. Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med Fast-Moving Consumer Goods og således er vant til at arbejde i en branche, hvor tingene går stærkt. Du har desuden en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har gode kompetencer indenfor Office Pakken.

Personen vi leder efter har først og fremmest personligheden til at gå forrest og vise vejen for sine medarbejdere. Du er en dygtig kommunikator, som forstår at formidle KPI’er og målsætninger på en let forståelig måde, og du har et can-do mind-set som gør, at du tør være kreativ og prøve nye ting af. Du har det godt i et foranderligt miljø, ligesom du helt naturligt holder fingeren på pulsen eksternt og søger nye måder at gøre tingene på, netop for hele tiden at følge med tendenserne og gøre tingene lidt anderledes end alle andre.

Interesseret?
Dette er muligheden at blive del af en spændende virksomhed, som samtidig med at være blevet del af stor global organisation, har formået at bevare deres unikhed og sætte deres eget præg på tingene. Du vil som Produktionschef blive ansvarlig for en moderne produktion med den nyeste teknologi, hvor der er store muligheder for faglig og personlig udvikling i en uformel kultur med passionerede kollegaer.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Dog beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Maria Mathiasen på +45 41 95 08 83. Alle henvendelser behandles fortroligt.

V2 Tobacco blev etableret i 2006 og rummer i dag en moderne tobaksfabrik, rustet til produktion af snus og chewing tobacco produkter. V2 Tobacco har i dag 82 medarbejdere og er en del af Swedish Match, som er en verdensomspændende koncern med 5.600 medarbejdere, der blandt andet udvikler, producerer og sælger snus og tyggetobak til blandt andet det skandinaviske og nordamerikanske marked. Swedish Match er den største snusproducent i Skandinavien og noteret på Nasdaq i Sverige siden 1996.

Med en vision om en verden uden cigaretter, har V2 Tobacco specialiseret sig i at kunne levere et stærkt alternativ, nemlig tyggetobak. Med et produkt, der er markant mindre sundhedsskadeligt, ønsker V2 Tobacco at tilbyde et sundere alternativ til cigaretter.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Silkeborg
Reference: 1910.360
Virksomhed: V2 Tobacco

Kontakt:

Produktudvikler

Vil du være med til at skabe en verden uden røg? Med en vision om en verden uden cigaretter har Swedish Match specialiseret sig i at kunne levere attraktive alternativer; nemlig tyggetobak og snus. Her får du en enestående mulighed for at styrke fagligheden og processerne for produktudvikling i den danske del af koncernen.

Essentiel rolle med eget ansvarsområde
V2 Tobacco blev i 2017 en del af den globale koncern Swedish Match og befinder sig i dag på en spændende vækstrejse. Med et produkt, der er markant mindre sundhedsskadeligt, ønsker man at tilbyde et nydelsesmiddel af højeste kvalitet.

I rollen som produktudvikler bliver du drivkraften, når nye produkter skal udvikles i fremtiden, og når eksisterende produkter skal forbedres. Du bliver ansvarlig for at integrere og implementere nye processer for produktudvikling lokalt i V2 Tobacco i Silkeborg samt at hæve virksomhedens niveau herfor. Der er både høje interne og eksterne krav, som du skal forholde dig til. Der er især høje krav internt til kvalitet, som du skal være med til at sikre, at virksomheden lever op til.

Erfaren og selvstændig produktudvikler
Som produktudvikler bliver du bindeled mellem den danske virksomhed og den svenskejede koncern. Du får således mange kontaktflader i koncernen. Internt i V2 Tobacco kommer du til at samarbejde med QA/QC, produktionen og indkøb. På koncernniveau kommer du til at hæve et tæt samarbejde med research and development-afdelingen, der sidder i Göteborg.

Vi søger dig, der har personligheden til at gå forrest og være den drivende kraft indenfor området i Danmark. Du er en stærk kommunikatør, og du har gode samarbejdsevner, som skaber synergier og fokus på tværs af de teams, du arbejder i. Du trives i et højt fagligt miljø, og du har en relevant uddannelse og mindst fem års erfaring med produktudvikling. Du kan sætte dig ind forbrugernes behov samt hvordan råvarer, tilsætningsstoffer og procesparametre påvirker produktegenskaber.

Interesseret?
Dette er muligheden for at komme med på en spændende vækstrejse, hvor du vil stå i spisen for at udvikle en essentiel del af V2 Tobacco’s forretning. For den rette profil tilbyder rollen store muligheder for faglig og personlig udvikling og ikke mindst muligheden for at bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi behandler ansøgninger løbende, hvorfor vi beder dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt gerne Eva Holm Mikkelsen på +45 21 80 00 86. Alle henvendelser behandles fortroligt.

V2 Tobacco blev etableret i 2006 og er i dag en moderne tobaksfabrik rustet til produktion af snus og tyggetobak. V2 Tobacco beskæftiger 85 medarbejdere og er en del af Swedish Match, som er en verdensomspændende koncern med 5.600 medarbejdere, der udvikler, producerer og sælger snus og tyggetobak til blandt andet det skandinaviske og nordamerikanske marked. Swedish Match er den største snusproducent i Skandinavien og børsnoteret siden 1996.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Arbejdssted:
Silkeborg
Reference: 1910.251
Virksomhed: Swedish Match

Kontakt: 

Indkøbs- og logistikchef

Til at spille en nøglerolle i virksomhedens globale vækstrejse søger V2 Tobacco nu en person til at stå i spidsen for at professionalisere og videreudvikle virksomhedens indkøbs- og logistikfunktion.

Eksekverende rolle med lederansvar
V2 Tobacco blev i 2017 en del af den globale koncern Swedish Match, og befinder sig i dag på en spændende vækstrejse. Hele værdikæden er i en transformation, hvor man går fra et lokalt fokus til at operere på et globalt plan. Som Indkøbs- og Logistikchef vil du spille en vigtig rolle i denne transformation, hvor dit ansvar bliver at lede og professionalisere indkøbs- og logistikfunktionen i V2 Tobacco.

I denne nyoprettede stilling vil dit ansvar og dine opgaver spænde bredt indenfor hhv. indkøb, logistik og lager, og du vil varetage opgaver både på et operationelt og taktisk plan. Hertil vil du blive involveret i de strategiske initiativer, som håndteres af ledelsen i Sverige. Der er i dag store muligheder for at skabe synergier på tværs af koncernen, og det vil blandt andet blive dit ansvar gennem optimering og udvikling af disse områder at identificere synergierne og bringe dem i spil. Rollen er med andre ord en eksekverende én af slagsen, men med et strategisk overblik og indvirkning på virksomhedens generelle udvikling. Du får ansvaret for i alt fem medarbejdere og vil referere til fabrikschefen i V2 Tobacco, men med et tæt samarbejde med relevante kollegaer i Swedish Match.

Faglig stærk lederprofil med relationelle kompetencer og evnen til at skabe resultater
Til stillingen søger vi en faglig stærk person med en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du har gerne 3-5 års erfaring indenfor indkøb og logistik og dertil erfaring med lederrollen, som du trives i. Alternativt ser du lederrollen som dit naturlige næste step. Du er vant til at arbejde i et produktionsmiljø og har erfaring med procesoptimering igennem hele værdikæden. Herudover ser vi det som en stor fordel, hvis du har erfaring fra en international virksomhed.

Personen, vi leder efter, har først og fremmest personligheden til at gå forrest og vise vejen for sine medarbejdere. Du er en dygtig kommunikator og relationel stærk, og du evner således at indgå i et værdiskabende samarbejde med dine kollegaer. Du er udadvendt og forstår at manøvrere i et miljø med forskellige interessenter på forskellige niveauer. Du passer godt ind i en humoristisk og uformel kultur, hvor dagen i morgen ikke nødvendigvis ligner dagen i dag. Du evner at skabe overblik og struktur og motiveres af at eksekvere og skabe synlige resultater.

Interesseret?
Dette er muligheden for at komme med på en spændende vækstrejse, hvor du vil stå i spisen for at professionalisere en essentiel del af V2 Tobacco’s forretning og således skabe synlige resultater i transformationen til et globalt fokus. For den rette profil tilbyder rollen store muligheder for faglig og personlig udvikling og ikke mindst muligheden for at bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Derfor beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Maria Mathiasen eller Eva Holm Mikkelsen på +4570201275. Alle henvendelser behandles fortroligt.

V2 Tobacco blev etableret i 2006 og rummer i dag en moderne tobaksfabrik, rustet til produktion af snus og chewing tobacco produkter. V2 Tobacco har i dag 85 medarbejdere og er en del af Swedish Match, som er en verdensomspændende koncern med 5.600 medarbejdere, der udvikler, producerer og sælger snus og tyggetobak til blandt andet det skandinaviske og nordamerikanske marked. Swedish Match er den største snusproducent i Skandinavien og noteret på Nasdaq i Sverige siden 1996.

Med en vision om en verden uden cigaretter, har V2 Tobacco specialiseret sig i at kunne levere et stærkt alternativ, nemlig tyggetobak. Med et produkt, der er markant mindre sundhedsskadeligt, ønsker V2 Tobacco at tilbyde et sundere alternativ til cigaretter.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Silkeborg
Reference: 1910.219
Virksomhed: V2 Tobacco

Kontakt: 

Financial Controller

Bred finansiel rolle med international kontaktflade
V2 Tobacco blev i 2017 en del af den globale koncern, Swedish Match, og befinder sig i dag på en spændende vækstrejse. Èt af de steder virksomheden vækster er i finansafdelingen, hvortil man nu søger en dygtig Financial Controller.

I stillingen som Financial Controller bliver du en del af et ungt og ambitiøst finansteam på i alt fem personer. I denne nyoprettede stilling får du mulighed for at arbejde bredt og således komme rundt omkring mange finansielle opgaver, heriblandt finansiel controlling, udarbejdelse af måneds- og årsrapporter, budgetter samt skat, moms og punktafgifter. Herudover bliver det dit ansvar at holde dig opdateret på de gældende danske og internationale regnskabsprincipper og sikre, at de overholdes internt i virksomheden, ligesom du får et medansvar for at sikre, at koncernens overordnede finanspolitikker og interne kontrolmiljø bliver integreret i V2 Tobacco. Dine opgaver vil hovedsageligt være centreret omkring det danske selskab, mens du vil få en naturlig kontaktflade til dine kollegaer i Swedish Match i Sverige, hvor der løbende skal koordineres projekter på tværs af koncernen.

Analytisk person med et stærkt fagligt fundament
Til stillingen søger vi en person med minimum 5 års relevant erfaring, som er fagligt stærk og har en bred erfaring indenfor det finansielle område. Du arbejder måske i revisionsbranchen i dag, hvor du har været inde over alt fra årsrapportering og interne kontroller til skat, moms og punktafgifter og kan se dig selv arbejde på den anden side af bordet. Alternativt sidder du i en lignende stilling i dag og er klar til at blive del af noget, som du selv kan være med til at bygge op. Du besidder en god forretningsforståelse, har gerne kendskab til produktion og har solid erfaring med at arbejde i ERP-systemer.

Vi leder efter dig, som brænder for at arbejde indenfor det finansielle område og trives godt i en vekslende og udfordrende rolle. Du er faglig stolt og bliver ved til opgaven er løst, og du befinder dig godt med at være et sted, hvor dagen i morgen ikke nødvendigvis ligner dagen i dag. Du er af dine kollegaer respekteret for din høje faglighed og evne til at formidle budskaber på en troværdig og overbevisende måde. Du er loyal og en god teamplayer, som formår at tilpasse din kommunikation til de mennesker du står overfor.

Interesseret?
Dette er muligheden for at komme med på en spændende vækstrejse, hvor du bliver del af en stærk og passioneret kultur, hvor faglig og personlig udvikling for den enkelte står højt på listen. Du vil tidligt i din ansættelse komme til at gøre en synlig forskel i virksomheden og således spille en vigtig rolle på den vækstrejse, som V2 Tobacco er på.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Dog beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Maria Mathiasen på +45 41950883. Alle henvendelser behandles fortroligt.

V2 Tobacco blev etableret i 2006 og rummer i dag en moderne tobaksfabrik, rustet til produktion af snus og chewing tobacco produkter. V2 Tobacco har i dag 85 medarbejdere og er en del af Swedish Match, som er en verdensomspændende koncern med 5.600 medarbejdere, der blandt andet udvikler, producerer og sælger snus og tyggetobak til blandt andet det skandinaviske og nordamerikanske marked. Swedish Match er den største snusproducent i Skandinavien og noteret på Nasdaq i Sverige siden 1996.

Med en vision om en verden uden cigaretter, har V2 Tobacco specialiseret sig i at kunne levere et stærkt alternativ, nemlig tyggetobak. Med et produkt, der er markant mindre sundhedsskadeligt, ønsker V2 Tobacco at tilbyde et sundere alternativ til cigaretter.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Silkeborg
Reference: 1910.220
Virksomhed: V2 Tobacco

Kontakt:

Eksportsælger

Ønsker du at være del af en veletableret og succesfuld virksomhed, hvor din evne til at skabe længerevarende relationer og lyst til at arbejde selvstændigt bringes i spil?  

V. Brøndum er Danmarks førende leverandør af industri-støvsugere til bl.a. byggebranchen, industrien og virksomheder, der arbejder med skadeservice. V. Brøndum udviklede i 1994 sin egen heavy-duty produktlinie af støvsugere, som blev døbt RONDA. RONDA-støvsugerne markedsføres verden over og udgør i dag hovedparten af V. Brøndums omsætning. V. Brøndums eksportandel udgør i dag over 50 procent af omsætningen.

Til at overtage en allerede veletableret stilling, søger V. Brøndum en eksportsælger, som får salgsansvaret for virksomhedens eksport af alle RONDA-produkter til hhv. de svenske, tysktalende, hollandske, franske og belgiske markeder. Du får reference til den administrerende direktør.

Som Eksportsælger bliver du ansvarlig for planlægning og afvikling af eksportsalgsaktiviteter på ovennævnte eksportmarkeder. Helt specifikt får du ansvaret for at vedligeholde og udbygge et tæt samarbejde med V. Brøndums forhandlernet samt til OEM-kunder. Du vil spille en vigtig rolle i forhold til at vejlede kunderne, således at de tilbydes tekniske kvalitetsløsninger tilpasset til netop deres konkrete behov. I den henseende vil du forestå produktdemoer hos slutbrugerne samt undervisning af virksomhedens forhandlere.

Du kan se frem til nogle rejsedage i jobbet, som du selv planlægger.

Selvstændig salgsprofil med stærke tysk og engelsk kundskaber

Du sidder formentlig i en lignende salgsstilling, hvor du er vant til selvstændigt at planlægge og afvikle dine salgsaktiviteter. Du har solid erfaring med salg og ønsker nu at prøve kræfter med et nyt område, hvor din tekniske forståelse kommer i spil. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til byggebranchen samt en vis teknisk indsigt. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring med eksport og specielt til de tysktalende markeder. Vi forventer, at du taler flydende tysk og engelsk.

På det personlige plan er du udadvendt og evner at skabe længerevarende relationer med kunderne. Du er nysgerrig og har en naturlig lyst til at kende dit produkt ned til mindste detalje, således at du passioneret kan formidle det videre til kunderne. Da en høj grad af kundeservice er en vigtig konkurrenceparameter for en nichepræget virksomhed som V. Brøndum, forventes det, at du er fleksibel i din tilgang til kunderne for netop at yde den bedst mulige service.

Stillingen er for dig, der ønsker at gøre dét, som giver mening og skaber værdi. I stedet for mange målepunkter og krav til aktiviteter, er der kun to indikatorer, som er vigtige; sælger du dét du skal, og er kunderne glade.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Mikael Hage, på tlf. 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

V. Brøndum blev grundlagt af Vagn Brøndum i 1964. Udover industristøvsugerne, RONDA og Ghibli, forhandler virksomheden i dag også andre professionelle rengøringsmidler såsom dampmaskiner, gulvvaskemaskiner, fejemaskiner, luftrensere og tæppe- og indtræksrensere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Silkeborg
Reference: 1914.115
Virksomhed: V. Brøndum

 

Kontakt: 

Økonomidirektørens højre hånd

Savner du udfordringer og indflydelse? Du er Business Controller, Controller eller Regnskabschef i dag. Du orienterer dig mod jobmarkedet, fordi dit job er blevet for ensformigt eller trivielt – en dag vil du måske gerne være en del af ledelsen?

Du er en super dygtig controller eller regnskabschef med et ønske om at opnå indflydelse på forretningen og de strategiske planer. Du har minimum 5 års erhvervserfaring i en økonomifunktion, samt erfaring med Dynamics Nav, AX eller tilsvarende samt BI. Du har en solid regnskabsforståelse og formår at omsætte økonomiske nøgletal til relevante analyser, samtidig med, at du har en udpræget forståelse for forretning og værdiskabelse.

Som Finance Business Partner får du ansvar for:

 • Løbende måneds- og årsafslutninger
 • Rapportering til koncernen
 • Business controlling af salg og produktion
 • Controlling af bogholderiet
 • Budgetter og likviditets-forecasts
 • Analyser og opfølgning på KPI’er
 • Udvikling af nye analyser og rapporter

Med fokus på udvikling spænder opgaverne bredt – fra almindelig finansiel controlling og business controlling til mere udviklingsprægede opgaver, investeringsopfølgning samt implementering af nyt ERP og BI system. Fokus vil, i takt med organisationens udvikling, blive mere projekt- og udviklingsorienteret.

Vores kunde er en succesfuld midtjysk produktionsvirksomhed, der for nylig er blevet opkøbt af en børsnoteret svensk koncern med mere end 5000 ansatte på verdensplan. Stillingen som Finance Business Partner er nyoprettet, så der vil være mulighed for at få indflydelse på jobindholdet, og du kan være med til at bygge processerne rigtigt fra start af. Fra koncernen er der fokus på investeringer og forretningsudvikling frem for rationalisering og indskrænkning.

Vildt struktureret og skarp?
Du trives i en afvekslende hverdag med en høj grad af selvstændighed og ansvar. Du er god til at tænke nyt, og kan bevæge dig fra regneark til proces og finde løsninger sammen med forretningen, fordi du formår at bruge økonomiske data i kombination med din forretningsforståelse. Du kan skabe relationer på alle niveauer, og på det personlige plan er du proaktiv og udadvendt. Du har en høj grad af integritet og frem for alt et ønske om hele tiden at blive dygtigere.

Skriv så hurtigt du kan!
Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Mikkelsen på mobil 42801010. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Silkeborg
Reference: 
1813.427
Virksomhed:
Anonym

Kontakt:

HR Business Partner

Vil du sætte HR på agendaen i en dansk vækstvirksomhed? Ledelse, udvikling og HR i tæt samspil

Til en nyoprettet stilling i succesfuld produktionsvirksomhed søges en HR Business Partner med ambition om at integrere HR og forretning. Virksomheden er for nylig blevet opkøbt af en større svensk koncern med mere end 5000 ansatte på verdensplan.

HR på agendaen
Som HR Business Partner får du ansvaret for at opbygge en HR-funktion på det danske marked. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den lokale ledelse og med HR fra koncernen. Dertil får du ansvar for HR på det norske marked, hvor der allerede findes velfungerende HR-processer.

På koncernniveau er HR en integreret del af forretningen, og bidrager til udviklingsprojekter såvel på taktisk og strategisk niveau. I denne stilling får du en således en helt unik mulighed for at blive en central spiller i en forandringsproces, hvor en forhenværende selvstændig organisation bliver del af en stor international koncern.

Du bliver en del af ledelsen i den danske og norske organisation, og kommer helt tæt på dér hvor beslutningerne træffes. Det er lig med ansvar og mulighed for at sætte din egen agenda, samtidig med, at du opnår fordelene ved at blive en del af en større international virksomhed.

Kan du integrere HR-processer og strategi?
Du får ansvaret for opbygning af HR-processer i tæt sparring med HR fra koncernen. Du skal løse både de traditionelle HR-administrative opgaver samt have lyst til at drive mere udviklingsprægede projekter. Du vil få en varieret hverdag med en høj grad af selvstændighed og ansvar.

Du har en udpræget forståelse for forretning og værdiskabelse igennem HR-relaterede aktiviteter. Den rigtige kandidat er fortrolig med alle dele af HR-processen, og kan anvende disse processer i en taktisk og strategisk sammenhæng.

HR Business Partneren arbejder tæt sammen med ledelsen og har samtidig har en reference i HR-afdelingen på koncern-niveau. At kunne levere og stille krav såvel lokalt og på koncernniveau er en nødvendig kompetence. Herudover er det essentielt, at du kan interagere med medarbejdere og ledere på forskellige niveauer.

HR der kan skabe værdi for forretningen
Vi leder efter en person, som har solid erfaring med HR Business Partner rollen og har styr på det HR-administrative håndværk. Du er teoretisk velfunderet og tænker helhedsorienteret omkring forretningens organisatoriske sammenhænge. Du har erfaring med at samarbejde med forskellige typer af personer, ligesom du forstår at begå dig på alle niveauer i forretningen.

På det personlige plan er du proaktiv og initiativrig. Du er robust, har gennemslagskraft og overblik, og arbejder ud fra et resultatorienteret grundlag.

Interesseret?
Du tilbydes her en spændende og udfordrende rolle med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en vækstorienteret virksomhed. Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du får friheden til at sætte dit eget præg og bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Mikkelsen på mobil 42801010. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Silkeborg
Reference:
 1810.397
Virksomhed: 
Anonym

Kontakt:

Project Manager

High-performing automation solutions – pharmaceutical industry!

SVM Automation continues its rapid growth within the field of high-performing automated solutions within process, packing and assembly to the pharmaceutical industry. To ensure the growth, we are looking for an experienced project manager to embark on that journey.

In close cooperation with your fellow project managers and based on contract terms, you have the responsibility to successfully lead your projects regarding time, money, customer satisfaction, liquidity and performance. SVM Automation runs projects after a GAMP5 compliant Stage-Gate project model and in that context, it is your responsibility to manage both the clients and your own project members throughout the whole process.

As a project manager at SVM, you are accountable for the whole process from order to SAT. Your daily tasks consist of a mix of interaction with clients, vendors and your colleagues as well as project management per the Stage-Gate model, follow-up on economy towards contract and milestones.

Your skillset as an experienced project manager could include:

 • An engineering background within mechanical, automation or similar disciplines
 • Working with different project strategies and methods
 • Experience from project management with special machines and/or automation solutions
 • Extensive knowledge of the regulatory demands in the pharmaceutical industry
 • Experience with calculations in connection to large quotations
 • Experience with commercial interaction with the clients
 • Technical competence with a natural overview of interdependencies between the hardware the human resources in your projects
 • Speaking and writing English at a high level

As SVM’s mission is to expand internationally within the pharmaceutical industry, you become a key player in shaping and optimising project management. As a person, you have a commercial approach and you are proactive and methodical with an ability to engage and motivate your team and create the special sense of team spirit through an involving situation-based approach.

You show dedication, perseverance and your structural and systematically way of working is a landmark of yours. Being a seasoned PM, means that you can change between having the full overview to going into details when required – but helicopter perspective is key. When challenged, your overview and personality will guide those around you to keep the focus on the job at hand. You are a person who walks-the-talk!

If you can identify yourself with the description above and thus thrive by being part of a technologically success with lots of future potential in the shape of high-tech products, working with the best in the field and being able to set your footprints within a growth company – then send your application today.

Interested?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact senior consultant Claus Mengel-Niemann at 22 63 33 77. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis. Therefore, we ask you to apply as soon as possible to make sure that your application is taken into consideration.

SVM Automation has specialised in the development and production of high-performing automated solutions like Assembly, Packing and Process Systems to the pharmaceutical industry. Having operated since 1974 initially making advanced automated machines for some of Denmark’s largest industrial companies and some of the largest pharmaceutical companies worldwide. SVM Automation consists of 112 employees who pride themselves on being an informal and flat organisation where cooperation between departments is lived every day based on culture of commitment, positivity and diligence. One will encounter a working environment where change and challenges are part of the daily routines. Delegation of responsibility and decision-making is part of the personal journey every employee is encouraged to embark on. SVM Automation has shown remarkable growth rates over the years and expect to continue growing. SVM Automation is now part of the Italian Stevanato Group. Further information see https://engineering.stevanatogroup.com/svm/.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Silkeborg
Reference: 1812.394
Company: SVM Automation A/S

Contact:

Project Manager

High-performing automation solutions – pharmaceutical industry!

SVM Automation continues its rapid growth within the field of high-performing automated solutions within process, packing and assembly to the pharmaceutical industry. To ensure the growth, we are looking for an experienced project manager to embark on that journey.

In close cooperation with your fellow project managers and based on contract terms, you have the responsibility to successfully lead your projects regarding time, money, customer satisfaction, liquidity and performance. SVM Automation runs projects after a GAMP5 compliant Stage-Gate project model and in that context, it is your responsibility to manage both the clients and your own project members throughout the whole process.

As a project manager at SVM, you are accountable for the whole process from order to SAT. Your daily tasks consist of a mix of interaction with clients, vendors and your colleagues as well as project management per the Stage-Gate model, follow-up on economy towards contract and milestones.

Your skillset as an experienced project manager could include:

 • An engineering background within mechanical, automation or similar disciplines
 • Working with different project strategies and methods
 • Experience from project management with special machines and/or automation solutions
 • Extensive knowledge of the regulatory demands in the pharmaceutical industry
 • Experience with calculations in connection to large quotations
 • Experience with commercial interaction with the clients
 • Technical competence with a natural overview of interdependencies between the hardware the human resources in your projects
 • Speaking and writing English at a high level

As SVM’s mission is to expand internationally within the pharmaceutical industry, you become a key player in shaping and optimising project management. As a person, you have a commercial approach and you are proactive and methodical with an ability to engage and motivate your team and create the special sense of team spirit through an involving situation-based approach.

You show dedication, perseverance and your structural and systematically way of working is a landmark of yours. Being a seasoned PM, means that you can change between having the full overview to going into details when required – but helicopter perspective is key. When challenged, your overview and personality will guide those around you to keep the focus on the job at hand. You are a person who walks-the-talk!

If you can identify yourself with the description above and thus thrive by being part of a technologically success with lots of future potential in the shape of high-tech products, working with the best in the field and being able to set your footprints within a growth company – then send your application today.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact senior consultant Claus Mengel-Niemann at 22 63 33 77. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis. Therefore, we ask you to apply as soon as possible to make sure that your application is taken into consideration.

SVM Automation has specialised in the development and production of high-performing automated solutions like Assembly, Packing and Process Systems to the pharmaceutical industry. Having operated since 1974 initially making advanced automated machines for some of Denmark’s largest industrial companies and some of the largest pharmaceutical companies worldwide. SVM Automation consists of 112 employees who pride themselves on being an informal and flat organisation where cooperation between departments is lived every day based on culture of commitment, positivity and diligence. One will encounter a working environment where change and challenges are part of the daily routines. Delegation of responsibility and decision-making is part of the personal journey every employee is encouraged to embark on. SVM Automation has shown remarkable growth rates over the years and expect to continue growing. SVM Automation is now part of the Italian Stevanato Group. Further information see https://engineering.stevanatogroup.com/svm/.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Silkeborg
Reference: 1812.394
Company: SVM Automation A/S