Service Sales Manager

Har du service i dit DNA og kan du sælge det til andre sammen med dit team, så er her måske muligheden for dig?

På vegne af vores kunde søger vi en Service Sales Manager, der kan lede et salgsteam fra fronten. Du får et stærkt team på 7 personer, og sammen skal I sikre salg af teknisk service i hele Danmark både BtB og BtG. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling, hvor serviceforretningen fortsat fylder mere og mere, og er kendt for et meget højt fagligt niveau.

Virksomheden har et stort antal meget kompetente serviceteknikere placeret rundt i Danmark, og foretager både lovpligtige service eftersyn, akutte problemløsninger såvel som løbende og planlagte serviceopgaver af kundernes kritiske infrastruktur. Kundefokus er bredt og virksomheden yder både service for private virksomheder, såvel som til offentlige myndigheder, hospitaler og institutioner. Der er flere Service-Hubs fordelt i Danmark, ganske som salgsteamet også er spredt.

Udvikling af Salgsafdelingen
Ambitionsniveauet er højt og forventninger til den nye salgsleder ligeså. Du skal kommercielt kunne udvikle serviceforretningen i et tæt samarbejde med den øvrige serviceledelse, men også i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige produkt- og salgsorganisationer.

Den endelige kommercielle plan er dit ansvar, og du skal sikre en klar og tydelig retning for teamet og sikre fokus via de igangsatte aktiviteter, samarbejde med marketing og øvrige divisioner.

Af specifikke arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Udarbejdelse af og eksekvere på de strategiske/taktiske planer, som du selv er med til at udarbejde for service, og herigennem sikre et tydeligt og målrettet salgsfokus for organisationen. Dette betyder fx implementering af kundesegmentering, definering og styring af salgsaktiviteterne og aktiv deltagelse i salgsarbejdet og tenders.
 • Budgetstyring, salgsopfølgning og månedsrapportering heri deltagelse i månedlige business reviews og porteføljestyring / pipelinestyring.
 • Opbygge langvarige relationer til kunder og rådgivere/partnere.
 • Daglig ledelse af egen salgsorganisation og igennem et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i service sikre, at virksomheden har en inkluderende og performance-drevet virksomhedskultur.
 • Du gennemfører løbende ”one2one’s” med dit team og sikrer derigennem retning og et konstant salgs- og udviklingsfokus i dit team.

Vi forventer, at du har 5+ års erfaring med salg af (tekniske) service kontrakter, samt at du har ledet et team før. Om din baggrund derudover er, at du selv har trådt dine ben i den operationelle serviceleverance, eller fra en kommerciel vinkel, det er vi kun nysgerrige omkring.

Afgørende indflydelse på virksomhedens fremtidige succes
Som ny Service Sales Manager bliver du en nøgleperson i den videre kommercielle udvikling af virksomheden. Service er et af virksomhedens absolutte fokusområder, og du vil få en meget central placering i den rejse. Du bliver en del af ledelsesgruppen i Service, og får et stort ansvars- og råderum.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Dreyer på telefon +45 70 20 12 75 efter den 03. august 2020. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Sjælland
Reference: 2002.173
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

Chef for bygherrerådgivning

Vil du have strategisk indflydelse og mulighed for at udvikle forretningen til det næste niveau? Du får ansvaret for en stærk bygherrerådgiverafdeling i København i en virksomhed, der er en del af en stor, international koncern.

Kommerciel ledelsesopgave af stærke profiler
Som chef for bygherrerådgivning får du en stor ledelsesopgave med både ledelse af ledere og direkte ledelse af erfarne bygherrerådgivere. Du giver dem støtte og sparring på deres projekter, og du holder løbende overblikket over jeres samlede portefølje. Du og dine nøglemedarbejdere er ansigterne udadtil indenfor området, og jeres opgave bliver at udvikle forretningen yderligere ved bl.a. at øge bredden i kundetyper og ydelser. Ud over kommerciel vækst, er det ambitionen at skabe ”kulturel vækst”; dvs. gøre din afdeling til et særdeles attraktivt sted, hvor både medarbejdere og kunder kommer af sig selv.

Dit geografiske ansvarsområde er primært Hovedstaden, men som ”kapaciteten” indenfor bygherrerådgivning i virksomheden giver du sparring og støtte til dine chef-kolleger i resten af landet. Ligeledes deltager du i chefgruppen, hvor I arbejder strategisk med bl.a. øget tværfaglighed i virksomheden.

Den stærke leder med relationer og netværk
Du er først og fremmest en stærk leder, som enten har en lang ledererfaring eller et godt talent. Du har erfaring med bygherrerådgivning eller erfaring som bygherre, så du ved, hvad der efterspørges. Du har formentlig en baggrund som ingeniør, arkitekt eller jurist, men andre uddannelser kan være relevante.

Som person er du åben og nysgerrig med en imødekommenhed og en naturlighed i forhold til at skabe relationer. Du stiller høje krav til dig selv og andre, men du lægger også vægt på, at der skal være balance og plads til et godt privatliv.

En mulighed med potentiale og strategisk indflydelse
Du får her en afgørende rolle i virksomhedens danske selskab, hvor bygherrerådgivning er et strategisk vigtigt indsatsområde. Indtjeningsmarginerne er høje, fordi værdiskabelsen hos kunden er stor, og virksomheden ønsker generelt at skabe vækst i hele forretningen både organisk og ved opkøb. Du bliver en del af en virksomhed, som ønsker at være front runner på øget tværfaglighed i branchen, hvor netop bygherrerådgivning spiller en central rolle.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva Holm Mikkelsen på telefon +45 21 80 00 86 eller Carsten Lund på telefon +45 40 25 39 25. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Vores kunde er en af de førende rådgivervirksomheder i Europa, med kompetencer inden for alle fagområder i byggeriet, samt mange fagområder i andre sektorer. Hovedkontoret i Danmark ligger i København, og virksomheden har afdelinger i hele landet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sjælland
Reference2016.016
Virksomhed: 
Anonym

Kontakt:

Field Product Manager – Traume, Sjælland

Vil du være med til at udbygge Smith & Nephews markedsposition inden for Traumespecialet på Sjælland, så ser vi frem til at høre fra dig.

Stærkt brand med lang succesfuld historie
Smith & Nephew er et globalt førende MedTech firma med mere end 16.000 ansatte fordelt over hele verden. De gør en målrettet indsats for at genopbygge patientens krop og velvære igennem de produkter og løsning, de sælger. Yderligere information kan findes på www.smith-nephew.com.

For at styrke deres markedsposition i Danmark søger de nu en Field Product Manager til deres Traume division.

Relationsbaseret salg med fokus på faglighed
I denne rolle har du ansvar for at udbygge Smith & Nephews markedsposition til hospitaler i Region Sjælland og Region Hovedstaden. Du er i tæt dialog med kirurger og andet sundhedsfagligt personale på afdelingerne og gennem din faglige viden og sparring med kunderne, skaber du dine resultater. Samarbejdet med kunderne er baseret på viden og evidens, og du har en naturlig interesse i at holde dig opdateret på den seneste viden inden for dit felt. Du er bakket op af en kollega i Jylland, samt din nærmeste leder som har det nordiske ansvar og er hjemmehørende i Norge. Du får en solid oplæring og bliver en del af et erfarent, kompetent og stærkt team.

Jobbet indeholder bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Sikre at kunderne bruger en større andel af Smith & Nephews Traume produktsortiment og derved skabe vækst i omsætningen.
 • Være den danske produktekspert, der også varetager forecasts, samt samarbejdet med logistik, lager og andre nøgleinteressenter i Smith & Nephew.
 • Være en faglig sparringspartner for læger og kirurger vedr. brug af hele Traume produktsortimentet.
 • Kontinuerligt tilegne dig den seneste viden om specialer, hvor løsningerne bruges.
 • Holde præsentationer, trænings- og produktdemonstrationer på hospitalerne.
 • Selvstændigt planlægge og drive aktiviteter i dit område for at nå dine mål.
 • Følge compliance og etiske regler samt rapportere aktiviteter i CRM-systemet og til nærmeste leder.

Effektiv kommunikator med kommercielt mind-set
Du trives med, at den overvejende del af hverdagen foregår hos kunderne, hvor du bruger dine personlige kompetencer til at forstå kundernes behov, opbygge et stærkt tillidsforhold og omsætte dette til løsninger. Du har en nysgerrighed, som gør, at du kontinuerligt udbygger dine faglige kundskaber og omsætter dette til løsninger til gavn for det sundhedsfaglige personale og derved patienterne.

Vi forventer, at du:

 • Trives med at opbygge langvarige kunderelationer.
 • Fokuserer på at skabe resultater, som er forankret i faglighed.
 • Har en positiv og løsningsorienteret attitude, som kunder og kollegaer drager fordel af.
 • Tager ansvar for dit salgsområde samt er et aktivt medlem af det nordiske Traumeteam.
 • Er en effektiv kommunikator og formidler med fokus på at levere de bedste løsninger for brugere og patienter.
 • Muligvis har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske eller lignende og senere har taget den kommercielle vej – alternativt har det kommercielle været dit udgangspunkt.

Du kører ud til kunderne hjemmefra og vil have din gang på kontoret i Hørsholm, så ofte det er muligt. Her er altid en ledig arbejdsplads, en kop kaffe og kollegaer fra andre afdelinger, som du også kommer til at arbejde sammen med.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior Research Consultant, Joan Hemmingsen eller Senior Consultant, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sjælland
Reference: 2018.017
Virksomhed: Smith & Nephew

Kontakt:

Global Director – Operations

With direct report to the company´s CEO and as a part of the Executive Leadership team – the Global Director-Operations (GDO) owns all operations (Production, PTA and Supply Chain) and provides leadership and guidance across all manufacturing sites – based in both Europe and overseas. The GDO effortlessly interacts with team members across levels, geographies and functions.

The key responsibilities of the GDO are always to oversee and execute all aspects of the company´s operations, hereunder achievement of functional KPI’s, continuous improvement of competences and processes, ensuring full compliance and positive team spirit.

The GDO is instrumental in the continuous improvement of the company´s operations strategy, tactics and execution and ensures adherence to all regulatory requirements and ISO.

The GDO actively drives continuous improvements across all manufacturing and Supply Chain sites. Cross leveraging functional learnings, staying abreast with new operations technologies, practices and philosophies, etc. are natural elements in the GDO’s work-life.

The GDO will have a range of line managers reporting to him/her.

Up to 80 days of travelling per year must be expected.

An engaged and highly skilled Operations professional is required
The GDO is an internationally oriented and experienced dynamic senior level professional with expertise in running a highly efficient and effective low volume, high mix production. The GDO works independently and in a dynamic team setting to ensure the company´s worldwide operational excellence at any time.

The GDO has a natural ability to collaborate and build positive relationships with all company stakeholders.

As to education – Manufacturing and/or Engineering degree is preferred but not required. However, the GDO must have high technical aptitude and able to speak knowledgeably on technical applications.

Excellent English and Danish verbal and written communication skills is a requirement (German/French is a benefit).

This was only the tip of the iceberg – eager to learn more??
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact Director Niels Lorenzen or Research Consultant Lars Nordlund at +45 70 20 12 75. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible in order to make sure your application is taken into consideration.

Company
Our client is part of one of the largest manufacturers of interconnect products in the world. The company is  based on Sealand.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Sealand
Reference: 1906.408
Company: Anonymous

Contact:

Account Manager

Growth journey for Point of Care equipment and articles in Primary Care

Attractive sales position with a market leading portfolio
This sales position covering eastern Denmark will be focused on bringing market leading diagnostics and medical articles to the forefront in a Primary Care sector handling an increasing number of patients and a growing variety of patient tasks and advanced treatments.

Maintain and develop existing strong relationships and provide benefits for clinics and their patients
You will be responsible for the sales strategy in your territory and for meeting the commercial objectives. As an Account Manager you will manage a large group of existing customers, you will secure that the value propositions are clear, widely understood and accepted among the key stakeholders, and you will provide them with offerings that bring value to both clinics and patients.

Large responsibility and wide range of tasks
In this position you will be conducting a wide range of tasks pivotal to the local performance of Abbott Rapid Diagnostics in Primary Care:

 • Development and implementation of your strategic account plan
 • Identifying new leads, projected new clinics and new local health centers
 • Mapping, meeting and maturing prioritized key clinics and opinion leaders
 • Aligning marketing activities – materials, events, communications with the Nordic Brand Manager
 • Visiting various types of customers, primary GP clinics. Assist with vital new knowledge on equipment articles, solutions and reimbursements as well as patient benefits
 • Preparing and presenting of proposals – both simple and more comprehensive proposals
 • Maintain a high level of personal knowledge on technologies, customer needs and competitors
 • Participate in congresses, events and customer presentations as well as internal meetings

You will be reporting to the Head of Sales Denmark/Finland and you will be working with the support from local colleagues in other product areas and with support from marketing and medical.

Solid sales results and extensive hospital experience
You most likely have a healthcare, scientific or commercial bachelor’s degree and a proud sales track record from either pharma, med-tech or laboratory. You speak English fluently and are experienced user of CRM systems. You hold a driver licensee and are preferably living close to Copenhagen.

As a person you are an outgoing, sales oriented, self-motivating achiever with a high energy level able to challenge status quo and build relationships to a large group of stakeholders.

Are you interested?
In this position, you are offered a key role in a dynamic organisation with a large potential in the product portfolio. If you are looking for a visible role, expected sales growth in international company with competent colleagues, unique products and excellent work conditions, apply for the position immediately.

Apply for this unique position
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Tom Zehngraff, Compass on tel.: +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Abbott & Abbott Rapid Diagnostics
At Abbott, we’re committed to helping people live their best possible life through the power of health. For more than 125 years, we’ve brought new products and technologies to the world — in nutrition, diagnostics, medical devices and branded generic pharmaceuticals — that create more possibilities for more people at all stages of life. Today, 99,000 of us are working to help people live not just longer, but better, in the more than 150 countries we serve. As part of Abbott, one of the largest diversified global healthcare companies, Abbott Rapid Diagnostics (former Alere) are the world leader in rapid diagnostics at the point of care, with a focus on cardiometabolic disease, infectious disease, and toxicology.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Sealand
Reference: 1901.404
Company: Abbott Rapid Diagnostics part of Abbott

Contact:

Taktisk Key Account Manager

Kan du øget salget af special designet produktionsudstyr, hvor din kundegruppe inkluderer C25 indeks virksomheder? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Projektsalg rettet mod produktionsvirksomheder
Poul Johansen Maskiner A/S er en hæderkronet dansk virksomhed, som igennem alle årene er lykkedes med at udvikle, konstruere, fremstille, idriftsætte og servicere fuldautomatiske montageanlæg og produktionslinjer til store virksomheder som Lego, Danfoss, Novo Nordisk og Coloplast. Udstyret er installeret rundt om i verden, og du vil derfor også have kontakt med virksomhedernes lokale afdelinger. Poul Johansen Maskiner A/S består af meget dedikerede medarbejdere, og er kendetegnet af en stor erfaring og en meget høj faglighed. De søger nu en Key Account Manager, som skal øge salget til nye samt eksisterende kunder.

Du bliver en del af et stærkt salgsteam, som har fuld support af dygtige ingeniører og rådgivere, som du kan bruge til sparring internt samt ude hos potentielle nye kunder. Stillingen referer til Salgschefen, og du vil få en hverdag, hvor du både er ude hos kunderne samt på kontoret i Fårevejle.

Kommerciel og analytisk sælger der kan begå sig på alle niveauer
For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med projektorienteret salg, gerne til Life Science, Medtech eller generelt til produktionsindustrien. Du skal kunne lide afvekslingen mellem at være til stede og tage ejerskab i markedet og drive projekter fra kontoret. Vi er på jagt efter en person, der kan begå sig på alle niveauer i en organisation, og har en stærk situationsfornemmelse, og som derved er dygtig til at opbygge relationer.

Vi vægter særligt dine kommunikative evner, hvor du er i stand til at afdække behov og præsentere løsninger, der tager udgangspunkt i kundens værdigrundlag og behov. Du er dygtig til at se mulighederne hos kunderne, og kan arbejde dig ind hos kunderne således, at der sælges dybere og bredere ind.

Bliv del af en succes
Poul Johansen A/S er førende indenfor sit felt, og du bliver derfor en del af en mangeårig succesvirksomhed, hvor man har bevaret den rigtige ”kreative ånd”, samtidig med at man er førende i den teknologiske udvikling. Du bliver del af en virksomhed som vil udvide sin markedsandel, og hvor du er med til at sætte de enkelte mål. Du får derfor frihed under ansvar til at du kan være med til at indfri disse ambitioner.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi vurderer ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre. Har du spørgsmål så kontakt Researcher Kristian Aagerup eller Senior Konsulent, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Sjælland
Reference1905.367
Virksomhed: Poul Johansen A/S

Kontakt:

Territory Manager Specialist – with focus on hospitals

Market leading treatment – Endocrinology & Cardiology

Key position in a growing market with one of the best treatments
Boehringer-Ingelheim is a research driven innovative global pharmaceutical company with a strong pipeline within Oncology, Cardiology, Respiratory, CNS, Immunology and Endocrinology. With the recent launch of a Type 2 Diabetes treatment with indications moving into cardiology, Boehringer-Ingelheim has set unique treatment standards for the growing number of diabetes patients with heart diseases.

Specialist focus for a collaborative and innovative individual
You will be overall responsible for the development and maintenance of strong relationships with new and existing customers in the hospital setting on Zealand. By defining and executing your sales account plan in close collaboration with your colleagues in primary care and the brand team members from marketing, medical and market access you will continuously be developing patient centric solutions, projects and new ways to engage with and bring value to the HCP’s with the clear goal of making a difference to improve metabolic and cardiovascular patients’ lives.

Strong communicator, analytical mindset and a scientific focus
To continue and strengthen the successful SGLT2i launch for metabolic and cardiovascular indications you will be working in a true cross functional setting. With the team and through competence and creativity you will transform your comprehensive insights of key stakeholders and decision makers at regional and local level into collaborative action plans.

 • Drive sales in hospitals based on your ability to build strong relations and communicate effectively within the disease areas.
 • Consistent execution of product strategies and close cooperation with colleagues within the primary and secondary care area
 • Interact cross functionally for best sharing of effective initiatives, customer insights and ideas that could support and build our business.

Proven hospital, metabolic or cardiovascular experience
We expect you to have at least a bachelor’s degree within a relevant field such as Marketing, Sales, Medicine, Pharmacology or a Nursing degree, at least 3 years of experience in a related area in the pharmaceutical industry and preferably also experience from diabetes/cardiology. Proficiency in Danish and English language is a mandatory requirement, as is user knowledge of digital platforms and software as well as strong communication skills.

Take the next step forward in your career
This is a tremendous opportunity to progress your career with an organisation that has built a powerful reputation for excellence in both the service it provides and the products it sells. This is your opportunity to utilize your professional competencies by engaging with customers in a peer-to-peer scientific discussion and bring value to each individual account through an effective collaboration in the launch team and support from market access, medical and digital functions.

Application and contact
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Tom Zehngraff, Compass on tel.: +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Key note from Boehringer Ingelheim
At Boehringer Ingelheim we create value through innovation with one clear goal: to improve the lives of patients. We develop breakthrough therapies and innovative healthcare solutions in areas of unmet medical need for both humans and animals. As a family owned company, we focus on long-term performance. We are powered by 50.000 employees globally who nurture a diverse, collaborative and inclusive culture. Learning and development for all employees is key, because your growth is our growth. Want to learn more? More information about Boehringer Ingelheim can be found on www.boehringer-ingelheim.com  or in our annual report: http://annualreport.boehringer-ingelheim.com.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
Sealand
Reference:
1901.212
Company:
Boehringer-Ingelheim

Contact: 

QA Specialist – for qualification, validation and training

Set high standards in Quality Assurance at a new facility for production of vaccines that saves lives!

This is your opportunity to be part of a challenging and international working environment at Bavarian Nordic that develop innovative and safe therapies against cancer and infectious diseases with the aim to improve the health and quality of life for children and adults.

This role has a special focus on establishing a new sterile filling and packaging manufacturing facility in Kvistgård with technologies like Formulation in single use technology, Autoclaves, Isolator filling/freeze-drying, Inspection and Packaging including Serialization.

Your responsibility will be to review and approve qualification of the equipment for the new facility for production ofvaccines to protectagainstSmallpox, Ebola, RSV and other future vaccines. In this exciting position you will be in contact with many different departments at the production site in Kvistgård and have responsibilities to develop and execute training in our Quality processes.

As QA Specialist you will:
Join the QA Department that consists of 20 employees, including QPs, Specialists and Compliance officers who enjoy an open culture, where everybody is working in the same direction and where there is room for ideas and independent action combined with a good sense of humor.

 • Be a part of establishing a new facility and ensure high quality level in facility under construction with advanced technology.
 • Provide quality support and training to Production and support departments
 • Review and approve protocols and reports from qualification of equipment and validation of products
 • Provide general support and training within Quality Management Systems and processes
 • Review and approve SOPs, Change Requests, Deviations and CAPAs
 • Take active part in general QA activities for Bavarian Nordic projects

Experienced, straightforward and proactive QA Professional
Are open minded, confident, pragmatic, detail-oriented and a strong quality ambassador all words that describe you?
Do you thrive on planning ahead and set honour in implementing and performing tasks according to the plan?
Then you might be the one we are looking for!

Do you also fill the below criteria then you might be the perfect QA Specialist candidate!

 • Relevant academic degree as a Biochemist, Microbiologist, Pharmacist or similar
 • 3+ years of experience from a pharmaceutical/biotech organisation
 • Been working with qualification within QA or production
 • Have experience with and knowledge of GMP and QA on equipment
 • Fluent communication skills in Danish and English

Excellence – Agility – Dedication!
Bavarian Nordic offers a challenging international working environment in which job satisfaction and personal development have a high priority. Bavarian Nordic encourage innovative thinking that promotes beneficial change for both the individual and the company and are committed to making Bavarian Nordic a great place to work by empowering their employees to perform their tasks to their own satisfaction, while aiming for the success of the company. With the right mindset and motivation, you will have great opportunities to develop professionally and take on more responsibility.

Would you like to know more?
Apply through Compass by uploading your CV in the application form and we will get in touch with you! If you have any questions call Research Consultant Emine Murati (+45) 70 20 12 75. Candidates are assessed on a continuous basis, which is why we encourage you to send your CV as soon as possible.

About Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic is a multinational biotech company that develops, manufactures, and commercializes a portfolio of novel vaccines for the prevention and treatment of life-threatening infectious diseases and cancer to improve the health and quality of life for children and adults. Bavarian Nordic consists of 450+ employees in Denmark, Germany and USA. In Kvistgård Bavarian Nordic has their headquarter and large scale 9,000 sqm multiproduct manufacturing facility that consists of 290 employees.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Kvistgård
Reference: 1809.405
Company: Bavarian Nordic A/S

Contact: 

Key Account Manager 

Personalized Medicines

Unique and outstanding opportunity to launch personalized treatments within a wide range of therapeutic areas and be part of a start-up MedTech company with a huge potential

Exciting position bringing Personal Medicin Profiles (PMP) to the market in Denmark
You will in this position hold a crucial role in Genetelligence to the launch of PMP on the Danish market, and you will work with a broad range of stakeholders at hospitals, GP stations and Pharmacies. Alongside your CEO, you will design and implement initiatives and projects in selected local areas, which will allow the potential of PMP to increase the effectiveness of various treatments based on the patient genome.

Strong specialist challenging status quo and bridging gaps between Pharmacy, GP’s and Specialists
As Key Account Manager your primary tasks will be to ensure the redemption of PMP’s great growth potential by introducing the scientific evidence and the PMP process to selected stakeholders in each region before moving to the next. You will through effective activity planning and the use of digital communication tools secure Genetelligence footprint on the pharmagenomics area and your own sales targets. You have independent budget responsibility for Denmark and will take ownership of design and evaluation of your activity plans, daily tasks and targets.

Commercial drive and scientific proficient
It is an unconditional demand that you have solid experience and documented success within key account management and have experience bridging gaps between GP’s, Pharmacies and Specialists. You have a good understanding of business and a commercial drive combined with a high level of independence. Furthermore, you have a high professional level and you can easily communicate with stakeholders at different levels. You find an interest in and quickly understand scientific studies. You are able to clearly communicate the findings/impacts/results of these studies to professionals at the clinics. You thrive in a role with a high level of visibility. You most likely come from a healthcare or scientific background and you are flexible regarding covering all of Denmark, but most likely come from Sealand or Fuen.

Are you ready to challenge the way treatments are currently selected?
You will get an amazing opportunity to combine your knowledge and a great sense of independence in a start-up MedTech company with a huge potential and exciting pipeline?

About PMP and Genetelligence
GeneTelligence is a Danish gene technology company focusing on pharmacogenomic tests to help Healthcare Practitioners and patients towards prescribing personalized medicine. The center for laboratory activity is placed in Copenhagen, Denmark and our business office is placed in Hoersholm.

Pharmacogenomics (PGx) is the study of genetic variability affecting a patient’s response to a drug.

The personal basic information will allow the doctor to adjust medical therapy to fit the patients personal profile. World wide within the pharmacogenomic research field more than 5.000 scientific papers are published each year, providing a solid documentation for the huge potential of medical markers to foresee what medication will fit to a specific patient.

Interested?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Director, Tom Zehngraff on tel.: +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
 Sealand, Denmark
Reference:
1801.363
Company:
Genetelligence

Contact:

Account Manager – Projektsalg

Din indsats er vigtig for den fortsatte succes!
Med reference til virksomhedens administrerede direktør  bliver du en nøgleperson i nora systems salgsdivision, og den planlagte vækst på det danske marked.  Du bidrager markant til at opnå det danske selskabs samlede salgsbudget inden for afsætning af nora systems´ gulvløsninger.

Du arbejder ud fra din privatadresse og dine vigtigste opgaver vil være koncentreret omkring den systematiske rådgivning og bearbejdning af din målgruppe på Sjælland.

Målgruppen består af bygherrer, arkitekter samt amter/tekniske forvaltninger, offentlige instanser i distriktet og end-users, som der også er en markant focus på. Du driver en pull strategi overfor målgruppen og bliver indsatsansvarlig for denne.  Herudover opbygger og vedligeholder du de altafgørende relationer, der sikrer salget af nora systems´s gulvløsninger.

Endvidere deltager du proaktivt på virksomhedens salgsmøder,  og er også en engageret aktør når nora systems deltager på messer – lokalt som nationalt.

Du er en god relations-skaber  og arbejder vedholdende mod dine resultater
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har flere års erfaring med projekt- og løsningssalg fra B-t-B markedet, og gerne inden for byggebranchen.  Du har måske allerede et netværk inden for den aktuelle målgruppe når du indtræder i jobbet.

Din baggrund kan være bygge teknisk og du har måske endda suppleret den med en længerevarende kommerciel uddannelse, men det er IKKE et must.

Vigtigst er det dog, at du ved hvad der skal til for at skabe succes med langsigtede projekter overfor den aktuelle målgruppe.

Som person er du kendetegnet ved et højt drive, og at du er målrettet og resultat-orienteret. Du arbejder disciplineret, struktureret og med et godt overblik – og er åben og tillidsvækkende i din tilgang til andre mennesker.

Langvarige relationer kender du værdien af, og ved hvad det vil sige at vedligeholde dem. På trods af en – til tider – hektisk hverdag, så er du fleksibel og trives faktisk godt med at der er mange bolde i luften. Sidst, men ikke mindst, så har du et godt humør – og griner gerne, også af dig selv.

Du en erfaren bruger af MS Office pakken og kender til værdien af målrettet brug af CRM systemer. Du behersker dansk på højt niveau – mundtligt og skriftligt, er god til engelsk og kan begå dig i skandinaviske sammenhænge.

Tæt på forretningen i en dynamisk og konkurrencepræget hverdag.
Nora systems tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed præget af en uhøjtidelig omgangstone og et højt energi-niveau, hvor din indsats og dine resultater skaber grundlaget for dine fremtidige muligheder.

Interesseret ?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Lorenzen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.

Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

nora systems AB  – (www.nora.com/dk) er en gulvkoncern og var indtil 2007 en del af det tyske Freudenberg Building Systems hvorefter virksomheden blev solgt fra og har været selvstændig siden da. Nora systems Group er én af verdens ledende producenter og distributører af gummigulve, og er bredt repræsenteret  på verdensplan med i alt ca. 1100 medarbejdere og omsætter for ca. 1.5 mia DKK. I Danmark er nora systems en del af det nordiske cluster og er i dag én af landets absolut ledende udbydere af gulvløsninger i det offentlige miljø og til end users på B-t-B markedet. Virksomhedens hovedkontor for Skandinavien ligger i Stockholm.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sjælland
Reference: 1806.332
Virksomhed: nora systems AB

Kontakt: