Projektleder/projektchef

Stærk og anerkendt entreprenørvirksomhed – lokal markedsleder i Sønderjylland

Som projektleder får du ansvaret for at gennemføre byggestyring af total- og hovedentrepriser med ledelse af tilknyttede byggeledere og formænd – først og fremmest at gennemføre et egenudviklet projekt til over 200 mio. kr. Du får ansvar for hele processen inkl. tidsplaner, økonomi, byggemøder, styring af underentreprenører og aftaler om ekstraarbejder. Derudover sikrer du ved selvsyn, at der udføres et godt, gedigent håndværk.

Selvstændig teamplayer
Du skal have en vis erfaring med byggeledelse fra entreprenør- eller rådgiverbranchen. Det første projekt, du bliver tilknyttet, er et komplekst byggeri, hvorfor det forventes, at du har erfaring med selvstændig byggestyring af hoved- og/eller totalentrepriser af en vis størrelse og kompleksitet.
Din personlighed er vigtig for virksomheden, for du skal bidrage til den allerede gode trivsel blandt kollegaerne og det gode forhold til samarbejdspartnerne. Du kan tage selvstændige beslutninger, og du kan styre et byggeri med sikker hånd, men du gør det på en facon, som opleves imødekommende. Du er således en teamplayer med et lyst sind, som andre ønsker at arbejde sammen med.

Sønderjysk markedsleder, hvor der er plads til humør og sjov i dagligdagen
Hvis du ønsker at få en fri og selvstændig rolle, hvor du vil være stolt af at repræsentere din virksomhed, så kan dette være din mulighed. Virksomheden har en del større total- og hovedentrepriser i pipeline og arbejder på den lange bane med nogle store udviklingsprojekter i det sønderjyske.
Organisationen er flad, og du vil referere direkte til den øverste ledelse. Omgangstonen er åben og fri, og ledelsen har en klar holdning om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Ledelsen fokuserer på, at tilgangen til både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere skal præges af imødekommenhed, hvor man udviser empati, kommunikerer ordentligt og indfrier forventningerne, så man huskes for noget godt.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Lund på telefon +45 40 25 39 25 eller Eva Holm Mikkelsen på telefon + 45 21 80 00 86. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om kunden
Vores kunde er en større, privatejet entreprenørvirksomhed i Sønderjylland, som udfører total- hoved- og fagentrepriser for det private erhvervsliv og for det offentlige. Virksomheden har en stærk markedsposition, god og stabil vækst, og en særdeles stærk økonomi.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Sønderjylland
Reference: 2016.258
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

Account Manager – Syddanmark

– Løsningssalg med stort markedspotentiale

Din indsats er vigtig for den fortsatte succes!
Med reference til virksomhedens nordiske Salgsdirektør bliver du en nøgleperson i Nederman´s salgsdivision.  Virksomheden er eksperter inden for industriel luftfiltrering og ønsker nu at vækste salgsstyrken, og udvider med endnu en Account Manager som kan være DIG!

Du bidrager markant til at opnå det danske selskabs samlede salgsbudget inden for afsætning af virksomhedens ventilations-løsninger og produkter.

Du arbejder ud fra din privatadresse i Trekants området, og dine vigtigste opgaver vil være koncentreret omkring den systematiske rådgivning og bearbejdning af din målgruppe i Syddanmark ( Sønderjylland/Fyn).

Din målgruppe består primært af produktionsvirksomheder inden for komposit-, træforarbejdning- og vindenergi branchen samt autoværksteder. Du driver en pull strategi overfor målgruppen og bliver indsatsansvarlig for denne.  Herudover opbygger og vedligeholder du de altafgørende relationer, der sikrer salget af Nederman´s løsninger og produkter.

Endvidere deltager du proaktivt på virksomhedens salgsmøder, og er også en engageret aktør når Nederman deltager på messer – lokalt som nationalt.

Du er en god relations-skaber og arbejder vedholdende mod dine resultater
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har flere års erfaring med projekt- og løsningssalg fra B-t-B markedet, og gerne inden for ovennævnte brancher.  Du har måske allerede et netværk inden for den aktuelle målgruppe når du indtræder i jobbet.

Vigtigst er det dog, at du ved hvad der skal til for at skabe succes med langsigtede projekter overfor den aktuelle målgruppe. Du har givet en teknisk baggrund og har måske en længerevarende kommerciel uddannelse.

Som person er du kendetegnet ved et højt drive, og at du er målrettet og resultat-orienteret. Du arbejder disciplineret, struktureret og med et godt overblik – og er åben og tillidsvækkende i din tilgang til andre mennesker.

Langvarige relationer kender du værdien af, og ved hvad det vil sige at vedligeholde dem. På trods af en – til tider – hektisk hverdag, så er du fleksibel og trives faktisk godt med at der er mange bolde i luften. Sidst, men ikke mindst, så har du et godt humør – og griner gerne, også af dig selv.

Du en erfaren bruger af MS Office pakken og kender til værdien af målrettet brug af CRM systemer. Du behersker dansk på højt niveau – mundtligt og skriftligt, er god til engelsk og kan begå dig i skandinaviske sammenhænge.

Tæt på forretningen i en dynamisk og konkurrencepræget hverdag
Nederman tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed præget af en uhøjtidelig omgangstone og et højt energi-niveau, hvor din indsats og dine resultater skaber grundlaget for dine fremtidige muligheder.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Lorenzen eller Marie Hvidt på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.

Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Nederman  – (https://www.nederman.com/da-dk/) er en global koncern inden for luftfiltrering med salgsselskaber og distributører i over 50 lande. Virksomheden tilbyder løsninger til ren luft, der opfylder høje krav og skiftende behov, hvilket hjælper til med at maksimere produktionseffektiviteten, forbedre arbejdsmiljøet og reducere miljøbelastningen. Nederman blev stiftet i 1944 og blev i 2007 noteret på NASDAQ OMX i  Stockholm. Man beskæftiger over 1800 medarbejdere på verdensplan og har en konsolideret omsætning på mere en SEK 3 mia.  I Danmark er Nederman en del af det nordiske cluster og er i dag én af landets absolut ledende udbydere af luftfiltreringsløsninger.  

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Syddanmark
Reference: 1806.359
Virksomhed: 
Nederman

Kontakt:

Tekniker IT Produktion

Tekniker indenfor systemudvikling, stærkstrøm og softwareudvikling til IT Produktion. Digitalisering af produktion – IT udvikling og support

Har du evnen til at være linket mellem IT og produktionen? Og drives du af at udvikle IT og dermed digitalisere en produktion?

Brdr. Hartmann søger en analytisk, energisk og selvstændig person, som kan bidrage til det eksisterende team, med en stærk interesse og viden inden for automation og teknik.

IT funktion som evner at forstærke samspillet mellem IT og produktion
Med reference til Teknisk Chef, vil du i denne rolle få et stort ansvar for at være linket mellem IT og produktionen. Ansvarsfordelingen på dine arbejdsopgaver vil være jævnt fordelt med ca. 50% af tiden til test af nye systemer, som du selv er med til at udvikle, og 50% af tiden vil være styring og drift af IT system i produktionen.  Herunder også at yde IT support til både kontoret og produktionen. Som en del af teamet, vil du indgå i den eksisterende telefonvagtordning i forhold til fjernsupport, som dækkes 24/7.

Det er væsentligt for teamet og virksomheden som helhed, at du bidrager med nyeste viden inden for automation og teknik. Derfor vil en målsætning med stillingen også være, at du skal medvirke til at udvikle en moderne og effektiv produktion. Du vil blandt andet være deltagende i udviklingen af fabrikken, i form af at digitalisere produktionen med industri 4.0, som nyeste standard.

Selvstændig med et analytisk mindset
Du har analytiske evner og kan spore dig ind på et problem ud fra en logisk tilgang. Vi forventer, at du er selvstændig, energisk og udfarende, idet du skal interagere tæt med produktionen. Dette specielt i forbindelse med PLC optimering og programmering op mod SCADA/HMI. Det er vigtigt, at du har flair for processer og styring i denne sammenhæng, idet din opgave bliver at specificere opgaven, mens den udførende del ligger i vedligeholdsafdelingen.

Du har gerne erfaring fra en produktion med høj automationsgrad og har opnået god procesforståelse som følge heraf. Din energi giver dig lyst til at udvikle og skabe faglig fornyelse på IT området, ligesom den smitter af på dine medarbejdere og giver dem lyst til at yde en fortsat indsats. Din positive udstråling og dine evner til at kommunikere med andre, gør dig vellidt i hele organisationen. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og har en baggrund som fx Styringstekniker, Stærkstrømstekniker, Elinstallatør/ingeniør, softwareudvikler, eller lignende. Gerne med en overbygning.

Er du personen, der kan bidrage til et stærkere fokus på IT udvikling og digitalisering?
Der bliver en helt unik mulighed for at deltage i udviklingen af et nyt produktions-layout og derved præge den fremtidige produktion. Den lokale enhed i Tønder er en af de største i koncernen og ses ofte som drivkraft og pioner for resten af organisationen. Den anses således også for værende højt prioriteret, og der er en stor vilje til at investere i fremtiden her. Som nærmeste kolleger, vil du indgå i et fagligt kompetent team. På sigt vil den rette person kunne vokse sig ind i en større rolle med indflydelse på, hvorledes IT-strukturen og teamet skal organiseres fremadrettet.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Søren Krogstrup på tlf. 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Brødrene Hartmann er en af verdens største producenter af æggeemballage i støbepap. Virksomheden har produktion og salgskontorer i Europa, Nordamerika og Sydamerika. I koncernen er der globalt ca. 2.100 medarbejdere. Hartmann er en børsnoteret virksomhed med en særdeles sund økonomi. På fabrikken i Tønder er man netop gået i gang med et større investeringsprojekt, der skal modernisere produktionen og skabe ’state-of-the-art’ produktionsforhold.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sønderjylland
Reference: 1610.307
Virksomhed: Brødrene Hartmann

Kontakt:

Projektchef – Totalentrepriser

Projekt- og projekteringsledelse – udvikling af projektledere og processer

Har du erfaring og pondus til at styre større totalentrepriser sikkert i mål? Kan du være mentor for de øvrige projektledere og rådgive direktionen?

Entreprenørvirksomheden Bo Michelsen søger en stærk projektchef til en anderledes projektchef opgave, hvor du ikke blot får ansvar for dine egne total- og hovedentrepriser. Du skal også være ”fyrtårn” og udvikle projektstyringen i virksomheden.

Styring af totalentrepriser og mentorrolle
Som projektchef får du det fulde ansvar for dine egne projekter i hoved- og totalentrepriser, og du refererer til virksomhedens ledelse. Du er med fra start, hvor du styrer kalkulationsprocessen og vurderer tilbud udarbejdet af kalkulationsafdelingen. Du er projekteringsleder og styrer de eksterne rådgivere. Du leder udførelsen sikkert i mål – i de større sager med hjælp fra de interne projekt- og byggeledere. På dine egne sager er du ansigtet udadtil, der sikrer et godt forhold til bygherren samt at underentreprenørerne præsterer. Derudover er du den interne kapacitet på projektstyringen, som projekt- og byggeledere kan hente støtte hos. Du bidrager således både til deres individuelle udvikling, og du har en vigtig rolle i forhold til løbende optimering af projektstyringsprocesserne i hele virksomheden.

Erfaren projektchef med pondus og engagement
Du har solid erfaring med byggestyring, enten fra en entreprenørvirksomhed eller hos en rådgiver. Du har erfaring med totalentrepriser og måske projekteringsledelse, og dine sager har haft en vis kompleksitet, f.eks. etagebyggeri, erhverv, renovering eller lignende. Den ideelle ansøger har en byggeteknisk uddannelse som f.eks. konstruktør eller ingeniør, men erfaringen er vigtigst.

Som person har du både pondus og engagement. Du har en naturlig måde at være leder på, som både hviler på din personlighed og din faglige erfaring. Du brænder for at skabe godt byggeri, og den gejst smitter af på dine omgivelser. Du er struktureret på en sådan måde, at du kan bevare overblikket over hele projektet, mens du samtidigt insisterer på, at der skal være styr på detaljerne. Du trives godt med at samarbejde med andre, og du er typen, som kan tale med både bygherrer, rådgivere og håndværkere. Du har et godt humør, og du kan lide sjov i hverdagen. Dermed passer du ind i en kultur, hvor man kan tåle lidt gas, og hvor det er ok at lave fejl, blot man lærer af dem.

Er du klar til at være det nye fyrtårn?
Du har her muligheden for at få en lidt anderledes projektchefopgave, hvor du både styrer dine egne projekter, og samtidigt er med til at udvikle de yngre kolleger og virksomheden som helhed. Du bliver en vigtig kapacitet inden for projekt- og projekteringsledelse, og dermed den person som de øvrige kan hente støtte hos. Du får store frihedsgrader og stor indflydelse, og hvis du er dygtig vil du kunne gøre en stor forskel ret hurtigt. Bo Michelsen er lokal markedsleder i Sønderjylland og dine projekter vil typisk ligge let tilgængeligt omkring motorvejen i området Esbjerg – Kolding – Sønderborg.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior konsulent Carsten Lund på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Bo Michelsen er en større, privatejet entreprenørvirksomhed i Sønderjylland, som udfører total- hoved- og fagentrepriser for det private erhvervsliv og for det offentlige. Virksomheden har egenproduktion inden for både mur, beton, tømrer og elementmontage, men ofte benyttes faste samarbejdspartnere som underentreprenører. Bo Michelsen har en stærk markedsposition, god og stabil vækst, og en særdeles stærk økonomi. Der er ca. 15 funktionærer og 100 håndværkere fastansat.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sønderjylland
Kategorier: Øvrige
Reference: 1616.282
Virksomhed: Bo Michelsen

Kontakt:

Ansvarlig Indkøber til produktionssite

Selvstændigt ansvar for leverandørportefølje – egen opbygning af indkøbsstruktur
Er du skarp på forhandling og forstår du at opbygge relationer, så leverandører bliver til partnere? Og er du drevet af at forme og skabe rammerne for dit eget job?
Vi søger indkøberen, der formår at balancere mellem at presse prisen og samtidig bevare relationen.

Driveren, som evner at løfte indkøbsfunktionen
Som indkøber bliver du ansvarlig for en selvstændig portefølje af leverandører, der løbende udvikles og hvor du sikrer, at der leveres i henhold til aftale med hensyn til pris, leveringstidspunkt og kvalitet. Du vil selvstændigt skulle købe ind for et større millionbeløb.

En stor del af opgaven bliver, at du formår at være den drivende kraft, som kan løfte indkøbsfunktionen væsentligt, fra der hvor den er i dag. Der er vide rammer for at sætte sit eget præg på jobbet, men det er vigtigt, at du kan sætte struktur og opbygge en indkøbsstruktur, der blandt andet sikrer, at der indgås aftale med den rigtige leverandører på det rigtig tidspunkt og får det bedst mulige kvalitet til den bedste pris. I forlængelse heraf sikre, at der sker en forbedring med effektiviteten og det generelle kendskab til indkøbsprocessen.

Mere konkret bliver du selvstændig ansvarlig for al lokalindkøb, herunder kvartals- og årsaftaler, samt optimering og udvikling af leverandørporteføljen.  Funktionen spænder vidt, fra at du er ansvarlig for dagligdagsindkøb, ordrebehandling, reklamationer, godkendelse af fakturaer, indrapportering og kontrakter, til mulighed for deltagelse i leverandøraudits. Du vil kontinuerligt være i løbende dialog og have et integreret samarbejde med de andre indkøbere på et europæisk plan.

Den skarpe forhandler med et højt drive
Af baggrund forventer vi, at du har en produktions- eller handelsorienteret uddannelse, men din erhvervsmæssige erfaring vil vægte højest. Vi ser gerne, at du har 5-10 års erfaring med indkøb fra en produktions- eller grossist virksomhed eller lignende.
Optimalt set, må du gerne have juridisk indsigt i forhold til at udføre juridisk bistand. Vigtigst er det dog, at du selv kan forme og skabe rammerne for dit job i sin helhed.
Ufravigeligt skal du være skarp på forhandling og sublim til stakeholder management, og du skal kunne trives i en alsidig og varierende rolle. Med dit høje drive, er du af natur drivende og opsøgende, hvorfor du også motiveres af reel stor frihed under ansvar.

Er du indkøberen, der selvstændigt kan opbygge en indkøbsstruktur?
Her får du en sjælden og unik mulighed for at sætte struktur og selvstændigt opbygge en indkøbsstruktur.

Et essentielt fokus for denne stilling er optimering med særlig stor fokus på besparelser. Kunden har en partnerorienteret tilgang til leverandører og der forventes vedvarende dialog og sparring omkring optimering og besparelser med leverandører. I henhold til leverandør besparelser skal du have overblik over, hvad der rør sig i markedet og være i stand til at udfordre leverandørerne, samtidig med at du inddrager dem i optimeringsmuligheder.

Største udfordring på kort sigt vil være at skabe et overblik over nuværende situation indenfor vedligeholdelse, samt vurdere et fremtidigt potentiale. Som en naturlig del af rollen indebærer denne funktion en bred kontaktflade. Dette både internt i organisationen med mange lokale, nationale og internationale stakeholders, samt naturligvis mange eksterne kontaktflader. Du vil indgå i et lille europæisk team, bestående af pt. 3 personer, hvor du naturligt kan søge sparring og samarbejde.
På sigt vil der for den rette kandidat være mulighed for at deltage i forhandling på større europæiske aftaler, alt afhængig af din egen performance og kompetencer.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Camilla Dyhr på tlf. +45 41 95 08 83. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en del af et større internationalt virke med produktion og salg på verdensplan. Vækststrategien er sat og der er seriøse ambitioner om fremtiden

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sønderjylland
Kategorier: Indkøb, Produktion, Øvrige
Reference: 1610.308
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

 

 

Personlig Assistent

Selvstændig rolle inden for ledelses- og HR support

Kan du bidrage med et proaktivt og positivt mindset? Og kan du arbejde selvstændigt og samtidigt yde support til direktøren og den øvrige ledelse?

Vi søger dig, som med dit engagerende væsen, kan være med til at supportere virksomheden og sætte dit eget præg på din fremtidige rolle.

Koordinatoren som evner at være den fortrolige medarbejder
Som PA vil du referere direkte til direktøren, men vil også få et tæt samarbejde med både HR og ledergruppen som helhed med alsidige arbejdsopgaver. Du vil fungere som organisator og koordinator, og vil være en højt betroet og fortrolig medarbejder.

Opgavefordelingen vil være todelt, således at du både skal supportere ledelsen med konkrete og selvstændige arbejdsopgaver og projekter samt administrative opgaver omkring HR, herunder løn i mindre grad. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver være:

  • Koordineringsopgaver, herunder planlægning og deltagelse i ledelsesmøder og SU.
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale og ansvarlig for intern kommunikation.
  • Forelægge KPI’er i rapporteringssystem.
  • Kalenderstyring og være behjælpelig til møder med forplejning m.v.
  • Support til HR, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter og besvarelse af ansøgninger, udarbejdelse/opdatering af personalehåndbog og organisationsdiagrammer.
  • Bistå lønbogholderen ved lønregnskab og -administration.

Drivende og målrettet med et proaktivt mindset
Vi søger dig, som virkelig forstår at arbejde med en høj grad af fleksibilitet og frihed under ansvar.

Det er essentielt, at du kommer med stærke analytiske evner og et højt drive. Du evner at prioritere dine arbejdsopgaver, og du har en målrettet og præcis kommunikationsform i både skrift og tale, herunder både dansk og engelsk på koncernniveau. Du er dynamisk, energisk og arbejder meget struktureret. Det ligger naturligt til dig, at du ønsker at præge dagligdagen og har et stort ejerskab til det du laver.

Din forretningsforståelse og erfaring med lignende opgaver vil vægte mere end uddannelsesniveau og retning. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling i en større international virksomhed, men det er mere vigtigt for os, at du er fortrolig med administrationsopgaver, samt at du har en økonomisk forståelse i forhold til KPI’er og lønadministration.

Er du personen, der værdsætter alsidighed, fremdrift og kvalitet?
Du får en stor berøringsflade, som giver dig mulighed for både personlig, såvel som faglig udvikling, inklusive en strategisk indsigt. Rollen er bredt dækkende med en stor variation i opgaverne og der lægges op til et alsidigt job, hvor du får en unik indsigt i organisationens processer. Der er tale om en stilling i en international vækstvirksomhed, der har et stærkt fokus på udvikling. Som Personlig Assistent vil du få muligheden for at være en del af denne rejse.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Camilla Dyhr på tlf. +45 4195 0883. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kunden er en større international kunde med en sund økonomi. Fremadrettet vil der fortsat være ambitioner om investeringer og vækst, både nationalt og internationalt

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sønderjylland
Kategorier: Kontor og administration
Reference: 1610.306
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

 

Automationstekniker til IT Produktion

Digitalisering af produktion – IT udvikling og support
Har du evnen til at være linket mellem IT og produktionen? Og drives du af at udvikle IT og dermed digitalisere en produktion?

Vi søger en analytisk, energisk og selvstændig person, som kan bidrage til det eksisterende team, med en stærk interesse og viden inden for automation og teknik.

IT funktion som evner at forstærke samspillet mellem IT og produktion
Med reference til Teknisk Chef, vil du i denne rolle få et stort ansvar for at være linket mellem IT og produktionen. Ansvarsfordelingen på dine arbejdsopgaver vil være jævnt fordelt med ca. 50% af tiden til test af nye systemer, som du selv er med til at udvikle, og 50% af tiden vil være styring og drift af IT system i produktionen.  Herunder også at yde IT support til både kontoret og produktionen. Som en del af teamet, vil du indgå i den eksisterende telefonvagtordning i forhold til fjernsupport, som dækkes 24/7.

Det er væsentligt for teamet og virksomheden som helhed, at du bidrager med nyeste viden inden for automation og teknik. Derfor vil en målsætning med stillingen også være, at du skal medvirke til at udvikle en moderne og effektiv produktion. Du vil blandt andet være deltagende i udviklingen af fabrikken, i form af at digitalisere produktionen med industri 4.0, som nyeste standard.

Selvstændig med et analytisk mindset
Du har analytiske evner og kan spore dig ind på et problem ud fra en logisk tilgang. Vi forventer, at du er selvstændig, energisk og udfarende, idet du skal interagere tæt med produktionen. Dette specielt i forbindelse med PLC optimering og programmering op mod SCADA/HMI. Det er vigtigt, at du har flair for processer og styring i denne sammenhæng, idet din opgave bliver at specificere opgaven, mens den udførende del ligger i vedligeholdsafdelingen.

Du har gerne erfaring fra en produktion med høj automationsgrad og har opnået god procesforståelse som følge heraf. Din energi giver dig lyst til at udvikle og skabe faglig fornyelse på IT området, ligesom den smitter af på dine medarbejdere og giver dem lyst til at yde en fortsat indsats. Din positive udstråling og dine evner til at kommunikere med andre, gør dig vellidt i hele organisationen. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og har en baggrund som fx Styringstekniker, Stærkstrømstekniker, automatiktekniker, Procestekniker eller lignende. Gerne med en overbygning.

Er du personen, der kan bidrage til et stærkere fokus på IT udvikling og digitalisering?
Der bliver en helt unik mulighed for at deltage i udviklingen af et nyt produktions-layout og derved præge den fremtidige produktion. Den lokale enhed er en af de største i koncernen og ses ofte som drivkraft og pioner for resten af organisationen. Den anses således også for værende højt prioriteret, og der er en stor vilje til at investere i fremtiden her. Som nærmeste kolleger, vil du indgå i et fagligt kompetent team. På sigt vil den rette person kunne vokse sig ind i en større rolle med indflydelse på, hvorledes IT-strukturen og teamet skal organiseres fremadrettet.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Søren Krogstrup på tlf. +45 28 44 33 33. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en stor international koncern og er en af verdens største producenter indenfor deres branche med produktion og salgsfunktioner på verdensplan. Virksomheden har en sund økonomi og har store ambitioner om fortsat vækst.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sønderjylland
Kategorier: Øvrige
Reference: 1610.307
Virksomhed: Anonym

Kontakt: