Programleder

Til en af Danmarks største netværkskontrakter
Kan du udvikle samarbejdet med en af Danmarks største netværkskunder, i et program med 15 løbende projekter og en leveranceorganisation med 45 medarbejdere? Til en stilling i Hovedstadsområdet søger vi en erfaren projekt- eller programleder, med en stærk kombination af kommerciel forståelse, vedholdenhed og diplomatisk ”tæft”.

Det brede ansvar for en meget stor kontrakt og et hidtil uudnyttet potentiale
Vores kunde er en mellemstor virksomhed inden for netværksydelser, som primært fokuserer på langvarige kontrakter, der både indeholder løbende projekter og drift. Det pågældende program er virksomhedens største netværkskontrakt, og der er et meget stort potentiale i at udvikle både samarbejde og forretningsomfang.

Som programleder bliver din hovedopgave at bygge bro mellem kunden og virksomheden, og du er nøglepersonen i forhold til leverancen. Med udgangspunkt i en dyb forståelse af kundens behov sikrer du en konstruktiv dialog med kundens forskellige interessenter. Dette omfatter en løbende forventningsafstemning om indeholdte ydelser og ekstraarbejder, samt nye projekter og ikke mindst prioritering i forhold til ændringer. Internt i din egen organisation sikrer du videndeling, ligesom du eksekverer i forhold til dine aftaler med kunden. Du guider dine projektledere, og støtter dem i kundedialogen og i deres processer. Dit arbejde vil i høj grad medvirke til opbygning af en robust og lærende organisation med en veludviklet compliance-model.

Udover din egen projektorganisation, så vil du få et tæt samarbejde med mange stakeholders hos både kunden og på tværs i virksomheden, herunder særligt den kundeansvarlige KAM samt driftsorganisationen.

Den rolige diplomat med gennemslagskraft og forretningssans
Vi håber på en ansøger med stor erfaring og modenhed. Du kan bevare roen og den konstruktive dialog, og du kan samtidigt være tydelig i dine krav. Både når du sidder over for din kunde og i mødet med dine kolleger. Du er kommercielt tænkende og har en veludviklet forretningsforståelse, hvilket gør dig pragmatisk og resultatsøgende. Samtidigt har du forståelse for dine projektlederes behov for klare retningslinjer.

Vi forventer du har tung erfaring med program- eller projektledelse, at du har erfaring med både agile projekter og fastpris aftaler. Du er formentlig PMP eller PRINCE2 certificeret, eller kan dokumentere tilsvarende kompetencer. Ideelt har du en IT-teknisk uddannelse samt en kommerciel eller organisatorisk overbygning, men vi vægter erfaring og personlighed over uddannelse.

Vil du præge dette store program, samt virksomhedens fremtidige programledelse?
Som programleder får du ansvaret for en af de største kontrakter på kommunikationsområdet i Danmark, som også i fremtiden vil blive udviklet betydeligt. Du vil stå i spidsen for en virtuel projektorganisation som selv er i stand til at udføre langt de fleste delopgaver inden for kontraktens omfang.

Det er også en organisation – kunden medregnet – som endnu ikke har udløst sit fulde potentiale, og du får derfor mulighed for at skabe betydelige resultater og fremgang. Det vil være dit tydelige fingeraftryk der sættes, både på den stigende samarbejdstilfredshed og på den videre udnyttelse af forretningspotentialet. Dette er et job og en position du selv kommer til at skabe, ligesom du vil designe den måde virksomheden driver store programmer på i fremtiden.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Ib Sørensen eller Lars Nordlund hos Compass på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en international koncern, som har en stor forretningsenhed i Danmark med ca. 650 medarbejdere. Virksomheden installerer og drifter komplekse tekniske netværksløsninger til større offentlige og private organisationer, typisk hvor der er tale om samfunds-kritisk infrastruktur.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Reference: 1916.449
Virksomhed: Anonym

Kontakt: 

Projektleder til fremgangsrig entreprise virksomhed

KBS BYG A/S har succes og har til stadighed behov for at udvide organisationen. Derfor søger man nu en dygtig, selvstændig og ansvarsbevidst projektleder til Sjælland.

Stort ansvar – mange opgaver – spændende muligheder
Som projektleder bliver det dit primære ansvar at have ansvaret for større bygge- og renoveringsprojekter, herunder tid, kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.

Du deltager i byggesager fra start til slut i samarbejde med kompetente kolleger og samarbejdspartnere, og din arbejdsdag vil i langt overvejende grad være på byggepladserne, og ikke ved skrivebordet på KBS BYG A/S’ hovedkontor i Hvidovre.

Jobbet som projektleder omfatter mange varierende arbejdsopgaver og vil primært bestå af:

 • At bistå projektchefen i tilbudsfasen.
 • At opstarte byggeplads, have den løbende byggestyring, kvalitetssikring, arbejdsmiljø mv. frem til aflevering.
 • At indhente tilbud og at deltage i kontraheringsmøder med underentreprenører.
 • At have kontakten til rådgivere, kommune mv.

Erfaring er altid godt, men hér er det et MUST
For at få succes i dette job har du minimum 8-10 års erfaring som projektleder med solide erfaringer fra renovering/byggeri/nybyggeri i størrelsesordenen DKK + 50 mio. Du har erfaring fra projekter, der kræver et stort omfang af stakeholder management, og du kan samarbejde med egenproduktion. Du er vant til at lave tilbudslister, udbud og mødereferater.

Du er selvstændig i dagligdagen, men er samtidig en team-player med en smittende og vindende personlighed, der naturligt indtræder i den konstruktive dialog med kolleger og samarbejdspartnere. Du formår at skabe gejst og entusiasme omkring dig og forstår derved at motivere og inspirere folk omkring dig.

Du har en klar markedsforståelse og indsigt i entreprise og leverandør-markedet, leverancebetingelser og aftalevilkår samt branchens juridiske aspekter.

Du har ideelt set en uddannelse som bygningskonstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund. Du er skarp på IT, og bruger MS Projects og Excel med sikker hånd.

Højt tempo, højt fagligt ambitionsniveau – uformel kultur
KBS BYG A/S er i deres daglige arbejde kendetegnet ved at have ambitioner, men der er ingen spidse albuer! – tværtimod hersker der en uformel kultur i en flad organisation, hvor der samarbejdes på kryds og tværs af forretningen mod et fælles mål. Og har du egne idéer og processer, så er der også mulighed for at implementere dem.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Niels Lorenzen på telefon +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside, www.compasshrg.com, og vedhæft dit CV, helst som en PDF. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den mailadresse, du har indtastet.

Om KBS Byg A/S
KBS BYG A/S leverer bygningsarbejder inden for fag-, hoved- og totalentreprise. Virksomheden varetager totalrådgivning og byggestyring på opgaver inden for renovering, restaurering og nybyg i entreprisestørrelser op til DKK. 200. mio. og har en lang række spændende reference-cases, primært på Sjælland – læs mere på http://kbsbyg.dk/da/ .

KBS BYG A/S har domicil i Hvidovre og har en omsætning på et trecifret millionbeløb.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Reference: 1906.414
Virksomhed: KBS Byg A/S

Kontakt:

Payroll Manager

Ansvar for løn til 1100 medarbejdere – ledelsesopgave med personaleansvar

Kan du sikre en stabil lønkørsel i en stor organisation, videreudvikle et erfarent løn-team og bidrage til at løfte processerne ind i fremtiden? I denne nyoprettede lederstilling i Storkøbenhavn får du muligheden.

Nøglerolle i kernen af virksomhedens administration
Vores kunde er en teknisk installationsvirksomhed, som hører til de største i Danmark indenfor sit område. Du får lederansvaret for et lønteam med ca. 5 erfarne medarbejdere, der håndterer løn og gager til 250 funktionærer og 850 timelønnede.

Din primære opgave bliver at lede dine medarbejdere i dagligdagen, herunder at sikre en stabil lønkørsel inkl. de indberetninger, refusionsindhentninger mv., som følger med. Det er en vigtig og betroet rolle, da lønninger udgør den største af virksomhedens omkostninger. I spidsbelastningsperioder er du den spillende træner, der kan være hands-on på dine medarbejderes opgaver.

Derudover bliver du en vigtig bidragsyder i forhold til den digitalisringsrejse som virksomheden skal i gang med. Målet er at udvikle en økonomiorganisation, herunder et lønteam, der arbejder med end-to-end processer på en skalerbar digitaliseret platform, som understøtter forretningen og nedbringer transaktionsomkostningerne.

Du er erfaren med lønkørsel og motiveres af en lederrolle
Vi håber at høre fra dig, hvis du har godt styr på de grundlæggende processer i et lønteam, og hvis du samtidig har lyst til at tage lederansvaret. Du har erfaring med både timelønnede og funktionærer, og du har erfaring med et lønsystem – helst Lessor. Du kan være en erfaren leder allerede, eller du kan være den erfarne medarbejder med lederpotentiale.

Som person er du tydelig i din måde at kommunikere på, og du har samtidigt fokus på dine medarbejderes behov. Selvom du kan lide at have fingrene med i opgaverne, kan du lede og fordele, og du er god til at se virksomhedens behov fra et helhedsperspektiv. På den måde er du med til at bygge bro mellem de strategiske målsætninger og dagligdagen på arbejdspladsen.

Din indsats er vigtig
Som ny chef for lønteamet får du en yderst betroet stilling. Du får et personaleansvar, hvor du skal videreudvikle både dine medarbejdere og dit team. Derudover bliver du en vigtig bidragsyder til den forestående digitaliseringsrejse, hvor et stort forbedringspotentiale venter på at bliver udløst, og hvor du kan være med til at skabe en best in class lønfunktion.

Du vil få berøring med mange stakeholders på tværs af organisationen, og du vil få et indblik i mange kroge af virksomhedens forretningsgange. Dermed vil du ikke blot få indflydelse på de forretningsmæssige resultater, men også medarbejdernes dagligdag og trivsel.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Eva Holm Mikkelsen på +45 21 80 00 86 eller Carsten Lund på +45 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en dansk teknik-virksomhed, som hører til en af landets største og bedste indenfor sit område. Der er tale om flere tekniske fagområder, og virksomheden udfører både meget store turnkey løsninger og mindre fagopdelte projekter. Virksomheden er et datterselskab af en stor og succesfuld børsnoteret koncern.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Reference: 1916.362
Virksomhed: Anonym

Kontakt: 

Export Key Account Manager

As Export Key Account Manager, you are a key person in developing and implementing Unidrain’s ambitious export strategy.

You will contribute to boost sales in all export markets outside the Nordic region – which currently involves 15 markets. You will report to and work closely together with the Export Sales Manager.

The responsibility covers new business efforts in selected markets, a global market effort with the specific product line REFRAME and maintenance of sales efforts towards distributors and wholesalers in selected markets.

You will ensure initiatives are implemented across countries and segments in order to support Unidrain’s export sales activities and meet financial targets.

You will also be responsible for ensuring that Unidrain’s distributors/partners receive the agreed sales support and that cooperation is strengthened in every way, working in close cooperation with Unidrain’s customer service.

You need to develop and maintain reporting systems, as well as ensure the necessary collection of market data, competitor monitoring, market and target reporting.

In this position you must be prepared for 80-100 days of travelling annually.

Export is a matter of being present in the markets – you know it, because you’ve tried it!  
In entering this position you have at least 3-5 years of high-end Business-to-Business export sales experience – preferably from a similar market environment. Your experience is not necessarily within construction materials but can come from several industries e.g. furniture, interior design or fashion.

From an educational perspective you most probably hold a Master’s degree in business.

You have technical interest and flair. It is expected that you will accelerate the company’s development and continued success in the export markets.

As a person, you are a self-starter who thinks in innovative solutions. You work with high energy and make a positive impact. Creating positive relations comes naturally to you. You are creative, persistent and curious by nature, enterprising and take a “no” as a challenge.

You are courageous and chase the opportunity to turn export potential into actual sales and results – even in challenging markets. In addition, you have experience in working independently with planning and implementation of initiatives with existing, as well as potential new distributors and customers.

You thrive in a dynamic company with entrepreneurial spirit and the opportunity to influence the job.

It is very important that you are strong in English, both verbally and in writing. You are an experienced MS-Office user and have knowledge of CRM systems and social media.

Become part of a successful team!
You become part of a thriving company with pioneering spirit and plenty of room for initiative, and part of an informal environment characterised by enthusiastic and dedicated colleagues.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. Please submit your CV and application in English on www.compasshrg.com – If you would like to find out more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Niels Lorenzen or Sandra Wahl at Compass on +45 70 20 12 75. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

As the first in the world, Unidrain in 2003 developed a line drain that can be placed against the wall.
Today Unidrain is synonymous with Danish bathroom design and has expanded the product portfolio with the series Glassline, Matline and Reframe Collection. Common for all products is that they are based on the combination of design and functionality.
Unidrain has their headquarters based in Farum outside of Copenhagen, and has approximately 25 employees in Denmark, has sister companies in the Nordic countries and distributors in both Europe and overseas.
The company is owned by Swedish BLS Industries AB.
Read more at www.unidrain.dk

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Greater Copenhagen
Reference: 1906.370
Company: Unidrain A/S

Contact:

Marketingchef

Marketingchef til prisbelønnet dansk brand!

Du ”ejer” Unidrains marketingstrategi, har et budgetansvar i millionklassen og indgår i virksomhedens ledergruppe med direkte reference til den administrerende direktør. Du bliver ansvarlig for et stærkt engageret marketing-team på fem.

Unidrain har succes og vokser internationalt og du videreudvikler marketingstrategien, som udmønter sig i taktiske og operationelle handlingsplaner. Dit fulde fokus forventes at være på at implementere strategien og planerne!

Din hverdag bliver tempofyldt og alsidig, hvor dine ansvarsområder og opgaver bl.a. vil omfatte:

 • Fastholdelse og udvikling af Unidrain’s brand og sikring af ensartethed og sammenhæng globalt og på markedsniveau
 • Udvikling og fastholdelse af kommunikations- og marketingstrategi samt planer for eksekvering
 • Strategi og forretningsudvikling for Unidrain.
 • Sikring af interface og koordinering med Salg og Product Management.
 • Deltagelse i brand og portfolio management på koncernniveau
 • Motivation og ledelse af dine medarbejdere samt tilsikre tilpasning og udvikling af deres og afdelingens kompetencer
 • Vedligeholdelse og udvikling af Unidrain Brand Manual
 • Samarbejde med eksterne leverandører, nordiske selskaber og internationale distributører
 • Prioritering og implementering af marketingaktiviteter herunder messer, events, digitale platforme, digitalt og print materiale, displays, POS, CVI, billeder, emballage

Du kan se frem til 15-20 rejsedage årligt.

Hvem er du?
Du er i dag én af Danmarks dygtigste marketingprofiler med tung erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor digital strategi og eksekvering har været en del af agendaen. Din kommercielle forståelse er helt i top, og du har erfaring med såvel den strategiske som den operationelle markedsføring. Du er vant til at tænke i målsætninger, KPI´er og indsatsstyring. Du tænker outside-in og har kundens behov for øje.

Din hidtidige karriere har også har givet dig den nødvendig mængde ledelseserfaring til at lede og udvikle dit nye marketing-team.

Du har en relevant teoretisk uddannelse på HD (A) eller cand.merc.-niveau. Vigtigst er dog, at du har den rette attitude.

Som person er du en udpræget selvstarter, der tænker i innovative løsninger. Du arbejder energisk og med positiv gennemslagskraft. Det falder dig naturligt at skabe positive menneskelige relationer. Du er opsøgende, kreativ og ihærdig. Du er nysgerrig af natur, vedholdende og tager et ”nej” som en udfordring.

Du trives i en dynamisk virksomhed med iværksætterånd og mulighed for at præge jobbet.

Det er meget vigtigt, at du behersker engelsk på forhandlings-niveau såvel mundtligt som skriftligt, og agerer ubesværet i dialogen med skandinaviske kolleger og stakeholders.

Du er en rutineret bruger af MS-Office og har kendskab til CRM-systemer og sociale medier.

Bliv del af en succes!
Du får en selvstændig og udfordrende lederstilling i en dynamisk vækstvirksomhed, hvor vækststrategien er klar og alt omkring dig er gearet til opgaven.

Du bliver en absolut nøgleressource i en udfordrende marketingproces, og du vil få store muligheder for at udvikle såvel dine personlige, faglige samt ledelsesmæssige egenskaber.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Niels Lorenzen eller Sandra Wahl på telefon +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Som de første i verden udviklede Unidrain i 2003 et linjeafløb, der kan placeres mod væggen.
Unidrain er i dag synonym med dansk badeværelsesdesign og har siden udvidet produktporteføljen med serierne Glassline, Matline og Reframe Collection by Unidrain. Fælles for alle produkter er, at de bygger på kombinationen af design og funktionalitet. 
Unidrain har hovedkontor i Farum uden København, og beskæftiger ca. 25 medarbejdere i Danmark, søsterselskaber i Norden og distributører i såvel Europa som oversøisk. 
Virksomheden er ejet af svenske BLS Industries AB. 
Læs mere på www.unidrain.dk 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Arbejdssted: 
Storkøbenhavn
Reference: 1906.320
Virksomhed: Unidrain A/S

Kontakt:

Managing Director – Nordics

Ansvarlig for udvikling og vækst
Du kommer til at spille en afgørende rolle i forhold til den fremtidige vækst og succes for record Nordic med datterselskaber i Danmark og Sverige og en filial i Norge.

record har gjort det godt i Norden de seneste mange år, men tiden er nu inde til at tage fat i det uudnyttede markedspotentiale! Der skal tiltrækkes nye kunder og virksomhedens løsninger skal udbredes til flere salgskanaler samtidig med, at de nuværende kunder skal knyttes tættere til virksomheden.

Du bliver ansvarlig for at udvikle og implementere strategien for record i Norden, herunder at sikre, at I sammen når de samlede vækst- og forandringsmål.

Du vil blive ansvarlig for at gennemføre en række forandringer, der skal bringe forretningen til et helt nyt niveau. Du vil få stor opbakning på rejsen og vil opleve en engageret og passioneret organisation, der strækker sig langt for at imødekomme kundernes ønsker.

record opererer på b-2-b markedet og afsætter primært sine løsninger på projekt-markedet indenfor virksomhedens kerneområde.

Som Managing Director-Nordics bliver du P/L ansvarlig og har en samlet medarbejderstab på mere end 30 personer fordelt på to kontorer i Danmark og Sverige, og med en samlet omsætning på et større tocifret millionbeløb.

Du refererer til record´s Area Director der har base i Schweiz.

Stor ekspertise inden for forretningsudvikling, kunde relationer og b-2-b salg
Du sidder i dag i en udpræget kommerciel rolle i en mindre virksomhed og har dokumenteret erfaring med at skabe top- og bundlinjevækst inden for projektsalg af tekniske løsninger – og er nu klar til at tage din karriere til næste niveau.

Din tekniske indsigt og flair gør at du ubesværet kan føre en dialog med medarbejdere og kunder – også på det tekniske felt.

Ledelsesmæssigt har du en lang og dokumenteret erfaring med at lede – også gerne udøvet gennem andre ledere. Du har formentlig en videregående uddannelse på HD-niveau, Cand. Merc. eller tilsvarende.

Du er en udpræget vindertype, der fokuserer på at skabe fremdrift gennem resultater. Du forstår ligeledes at få dine budskaber igennem, uanset hvilke menneske du står overfor. Det sker blandt andet gennem din evne til at danne gode samarbejdsrelationer og en tydelig kommunikation.

Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale, og begår dig ubesværet i skandinaviske sammenhænge. IT- mæssigt er du en erfaren bruger, og har for længst erkendt vigtigheden af at bruge CRM systemer.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Niels Lorenzen eller Lars Nordlund på telefon +45 7020 1275. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Om record
record Danmark A/S har siden 1968 produceret, leveret og monteret automatiske skydedøre og karruseldøre i Danmark, og er således en af de ældste virksomheder indenfor automatiske dørsystemer i Danmark. Virksomheden omsætter i Skandinavien for cirka DKK. 30 mio. og beskæftiger cirka 35 medarbejdere. Der er kontorer beliggende i Hvidovre og Göteborg. record Europa – med hovedsæde i Schweiz – har i dag afdelinger i over 50 lande og 200 distributører, beskæftiger over 2500 medarbejdere og har en omsætning på over EU mio 350.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Arbejdssted:
Storkøbenhavn
Reference: 1906.306
Virksomhed: record Danmark

Kontakt

Finance Manager

Er du den stærke lederprofil, der kombinerer ”hard core” regnskabs-kompetencer med forretning og processer ?

I dette job som Finance Manager får du ansvar for at lede og udvikle en økonomiafdeling i forandring.  Du mestrer alle de økonomiske- og finansielle aspekter, der skal til for at drive og udvikle en økonomiafdeling i en international koncern, hvor forretning, processer og ledelse vil være centrale elementer i din hverdag.

Med reference til og i tæt samarbejde med virksomhedens CFO bliver du som Finance Manager leder for 9 motiverede medarbejdere.

Du får et bredt udvalg af ansvarsområder, der omfatter stort set samtlige discipliner inden for Finance og Accounting. Du vil få ansvaret for, at dit team fungerer optimalt med de mangeartede opgaver, der hører til i en koncerns økonomifunktion. Da virksomheden er inde i en markant forandringsproces og spændende udvikling, får du ansvar for at lede og udvikle procesoptimeringer. Du og dit team bliver således centrale i opnåelsen af virksomhedens mål og strategier.

Blandt dine opgaver vil være:

 • Månedsafslutninger, årsafslutning, periodeafslutninger og balanceafstemninger
 • Ansvarlig for processen omkring årsregnskabsaflæggelse i samarbejde med Finance Controller
 • Implementere og sikre overholdelse af effektive interne kontroller
 • Påtage sig projektlederansvar i forhold til optimering af interne processer.
 • Sikring af optimalt udbytte af SAP implementering og en problemfri go-live, som forventes slut 2020
 • At bidrage positivt og proaktivt i ledelsesteamet og i afdelingen
 • Coaching og udvikling af dine medarbejdere

Positiv personlighed med stærk faglig kompetence
Du er kompetent både fagligt og ledelsesmæssigt og har derfor været en del år på arbejdsmarkedet, gerne i en lignende funktion og med min. 3 års ledelseserfaring. Har du i starten af din karriere været et par år hos et revisions-selskab er det en fordel.

Du forstår de tværgående processer inden for alle områder i finans (bl.a. A/P, A/R, credit management mv.) og kan se, hvor og hvordan de kan optimeres. Du er forretningsorienteret med et internationalt fokus, og har erfaring med rapportering til en udenlandsk koncern og ved, hvad det kan kræve af ekstra ressourcer.

Du har en videregående uddannelse – formentlig på HD/Cand. Merc. niveau, er superbruger af Excel og har en god forståelse for IT og ERP systemer og har gerne AXAPTA og SAP erfaring.

Du er analytisk, struktureret og en dygtig kommunikator. Samtidig kan du samarbejde på alle niveauer i organisationen og fungere som sparringspartner. Du er ambitiøs, ser muligheder baseret på velfunderede analyser og tager initiativ til at handle og forandre. Du taler og skriver flydende engelsk.

Attraktioner
Du får mulighed for at arbejde i en international organisation som oplever vækst. Omgangstonen er uformel i et positivt miljø, der er præget af travlhed og vilje til at prøve nyt. Du vil have mulighed for at sætte dit præg på stillingen og på en afdeling i forandring, og dette i tæt samarbejde med CFO´en.

Kontakt og ansøgning
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Niels Lorenzen på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores klient er det danske datterselskab af en international virksomhed med en lang historik på markedet. Virksomheden beskæftiger et par hundrede medarbejdere i Danmark og har en omsætning på ca. DKK. 1. mia. Virksomheden er inde i en omfattende forandrings- og udviklingsfase for at optimere sin allerede markante position på et meget konkurrencepræget marked.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Reference: 1906.221
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

Talented Regional Controller

Building up the regional financial controlling function in region Europe North at Bosch Rexroth.
As Regional Controller you will take active part in establishing the Europe North region in a financial perspective together with the regional CFO to whom you report. In this key position, you will build up the concept of controlling within the region to support the business across the countries in terms of preparing various analysis (P/L, costs, consolidated customer margins etc.).  The aim is to ensure that the regional finance organization becomes a financial partner to each of the 7 countries within the region.

With your background, your business-oriented mind-set and pro-active approach, you will as Regional Controller – based on your analysis and initiatives – provide financial information, argumentation and recommendations for the decision-making process of the Regional Management. During this work you will be close to the strategic business-oriented decisions as well as the more tactical and operational decisions.

Your main responsibilities include:

 • Harmonization and development of common tools across the region.
 • Analyzing month end closing key figures in order to identify main issues and deviations including FX fluctuations across 4 currencies.
 • Sales analysis: budget, periodic forecast, analysis on actual data.
 • Cost analysis: cost planning and variance analysis.
 • Variance analysis in general to manage the daily business and support the development of improvement efforts.

Your contact surface is wide across the Europe North region as well as Group Finance, and for the right candidate this is a fantastic opportunity to make your influence count.

Business-oriented controller with proven experience within controlling.
Key is that you are strong with numbers, data analysis and making recommendations. Your professional skills include:

 • A Master or Bachelor degree within finance/economy or similar.
 • A professional experience from a similar position in a Nordic/international corporate from which you have gained experience with analysis in a financial perspective, but also taken part in a continuous improvement of processes and tools within finance.
 • Strong skills in Excel (preferable also SQL). Experience with SAP and BI-tools are also an advantage.
 • Fluency in English, verbally and in writing.

You possess great understanding of what management need to enhance the business, and you explain figures and coherences in data/key figures so non-experts understand. You are able to interact at all levels in an organization and your attitude is collaborative and relationship-oriented, You are confident, enthusiastic and can add value to the business on a professional/personal level, and furthermore you are supporting and want to have fun in your daily work.

Apply now for your next career-move?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact Partner Anita Blinkenborg at 70 20 12 75. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possible through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible in order make sure that your application is taken into consideration.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
Storkøbenhavn
Reference:
1904.213
Company:
Bosch Rexroth A/S

Contact: 

Digital Commercial Manager

Vil du være med til at drive Coop´s gamification strategi på Danmarks bedste app?
Hos Coop er vi på en spændende rejse, hvor vi bl.a. med stor succes har indført Coop app’en, der hver dag besøges af mere end 140.000 danske kunder. Som en del af denne digitaliseringsstrategi, arbejder vi aktivt med at udvikle vores gamification features i appen – og til at tage næste skridt i denne rejse, har vi brug for dig!

Bred rolle med udvikling af fremtidens digitale kampagner
Som Digital Commercial Manager er din vigtigste opgave at engagere vores 1,8 mio. medlemmer gennem en innovativ og resultatskabende gamification strategi. Sammen med forretningen vil du udvikle gamification-strategien, der beriger de eksisterende kampagner nu og langt ud i fremtiden.

Du bliver ansvarlig for at kunderelationer og kampagner kører let og gnidningsfrit på tværs af en række digitale discipliner og du skal varetage et bredt udvalg af stakeholders både internt i virksomheden og eksternt. Du bliver det væsentligste kontaktpunkt for vores kunder og skal sørge for at kampagnerne bliver afleveret til tiden, at kundens interne mål bliver mødt, og at kvalitetssikring altid er en del af leveringerne.

Du bliver en del af et ungt, dynamisk og kreativt team, som sammen sikrer innovative og engagerende gamification-strategier til vores brugere. Teamet vil understøtte dine projekter, og du bliver ansvarlig for økonomiske prognoser, ressourceplanlægning og uddelegering af arbejdsopgaver, samt kompetenceudvikling af holdet, så de er kvalificerede til opgaven. Vi arbejder som et hold, og vores løsningsorienterede tilgang til opgaverne gør alting muligt!

Stærk, digital salgsprofil med end-to-end ansvar
I rollen som Digital Commercial Manager får du er bredt ansvar for at sikre, at vi sammen lykkes med vores gamification strategi. Derfor er det nødvendigt, at du har et stærkt, kommercielt mindset og formår proaktivt at opbygge et stærkt arbejdsforhold med forskellige kundekontakter og mediebureauer, som sikrer, at du når dit salgsmål. Du er med andre ord knivskarp, når det gælder social og digitalstrategi og elsker at skabe resultater i samspil med dine stakeholders.

Du vil få end-to-end ansvar for COOP’s digitale spilstrategi, hvilket betyder, at du skal være komfortabel på både det strategiske og operationelle niveau. Du er komfortabel med at omdanne briefs til strategiske og kreative kampagner, præsentere dine resultater på direktionsniveau og drive din agenda over for diverse stakeholders, men du elsker også at smøge ærmerne op og implementere diverse projekter på en effektiv og struktureret måde. 

Er du vores nye kollega?
For den innovative, eksekverende salgsprofil med stærke stakeholder-kompetencer er der gode muligheder for at vokse i rollen og tage mere ansvar over tid. Hvis du vil være en del af Danmarks største detailhandel og vores spændende rejse, så glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anna Nilsson på +45 70201275. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Coop har fået sit navn, fordi det er et kooperativ. Et kooperativ er en virksomhed, der er ejet af medlemmerne. For kooperativer handler det ikke om at lave en stor profit til aktionærer, men om at skabe den største værdi for medlemmerne.

Coop’s historie starter helt tilbage til 1844, men 2013 var året, hvor Danmarks største forbrugerejede detailhandelsvirksomhed samlede sig i én organisation under navnet Coop. Med den nye organisation vil vi gerne tydeliggøre, at vi er én virksomhed. Coops varemærke er nu, at vi er ejet af vores 1,8 millioner medlemmer, at vi står for ansvarlighed, og vi har et kommercielt fokus. Fremtidens Coop er én sammenhængende organisation med medlemmerne i centrum. Coop familien tæller bl.a. de velkendte kæder Kvickly, SuperBrugsen, Irma og Fakta og har tilsammen mere end 1200 butikker landet over.

Coop er din butik: Vi er Danmarks største detailvirksomhed og ejes af medlemmerne. Læs mere om Coop og vores spændende rejse på https://.om.coop.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Reference: 1907.224
Virksomhed: Coop

 

Kontakt: 

Økonomichef

Brænder du for sport og en sund livsstil? Vil du have en unik nøgleposition og komme helt tæt på cykelsporten? Velrenommerede Virtu Cycling Group søger en skarp og passioneret Økonomichef.

Professionalisering af økonomifunktion
Som Økonomichef får du ansvaret for koncernens økonomi, samt at skabe ro, struktur og disciplin i den ambitiøse og hastigt voksende koncern. Derudover vil du agere sparringspartner for såvel koncernledelsen som ejerkredsen i forhold til deres investering. Du vil i stillingen få reference til Group CEO.

Din primære opgave bliver at professionalisere koncernens finansielle aktiviteter ved at skabe overblik, strukturer og processer, hvilket kræver en del benarbejde, da økonomifunktionen er relativt ung. Dertil kommer styring af udenlandske aktiver, optimering af IT-processer, samt at have ansvar for HR-administration.  Du skal desuden kunne regne på business cases når nye strategiske muligheder opstår. Du vil få personaleansvar for pt. én medarbejder.

Den passionerede og vedholdende håndværker
Du sidder i dag i en lignende stilling eller i en stilling, hvor du har de relevante erfaringer men ikke ansvaret. Du har et godt kendskab til forholdene i en ejerledet virksomhed, international økonomi samt finansiel rådgivning, men vigtigst af alt elsker du at have hænderne i mulden og skabe strukturer og processer, som giver overblik over den samlede økonomi. Du er analytisk stærk og har en eminent forståelse for værdiskabelse og profitoptimering på tværs af forretningsområder. Du får tingene til at ske!

Det skinner igennem, at du er en aktiv person, som deler koncernens passion for et aktivt liv og høj livskvalitet. Du trives med eksponering og kan agere professionelt i et offentligt rum. Du besidder en høj grad af selvstændighed og vedholdenhed, og drives af kompleksitet og nye udfordringer på daglig basis.

Er det dig vi leder efter?
Stillingen som Økonomichef i Virtu Cycling Group er en unik mulighed for at få en helt central rolle i ledelsen i en velkendt og højeksponeret koncern, der er velfunderet i cykelsporten, og med en kendt ejerkreds, der tæller Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech Andersen.  Grib muligheden og søg stillingen.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kathrine Deleuran på 3024 8734. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Storkøbenhavn
Reference:1810.480a
Virksomhed:Virtu Cycling Group

Om virksomheden:
Virtu Cycling Group er en koncern af brands og virksomheder med rødderne dybt forankret i cykelsporten. Koncernen består af seks forretningsområder – alle relateret til cykelsporten, og tæller Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, et rejsebureau, salg af cykeltøj og –udstyr, en virtuel træningsplatform, et agentur for salg af premium cykler fra STORCK, et toskansk cykelhotel samt adgang til en række boutique-hoteller på Mallorca. Herudover ejer og driver Virtu Cycling Group et World Tour-hold for kvinder samt et kontinentalhold for mænd. Virtu Cycling Group er stærkt eksponeret for deres cykelhold – men virksomheden er meget mere end dét!

 

Kontakt: