Alueostaja

Metsä Group

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 viestinnän, henkilöstöhallinnon, teknologian-, IT- ja lakialan, hankintojen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Haemme Metsä Groupin Keski-Suomessa sijaitseville tuotantolaitoksille

ALUEOSTAJAA

modernien tuotantolaitosten hankintatehtäviin.

Millainen työ sinua odottaa?

Teet epäsuoria hankintoja alueen kuudelle tuotantolaitokselle yhteistyössä kollegasi kanssa. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen työsi painopiste voi olla palvelu-, kunnossapito- tai investointihankinnoissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. hankintojen suunnittelu, tarjouspyynnöt, sopimusneuvottelut, sopimusten teko sekä toimittajayhteistyö omalla vastuualueellasi. Synergioiden tunnistaminen ja hyödyntäminen tuotantolaitosten välillä on myös oleellinen osa työtäsi. Työtäsi ohjaavia tekijöitä ovat luotettavuus, yhteistyö, vastuullinen tuloksenteko ja uudistuminen.

Olet tuotantolaitosten ensisijainen kontakti hankinnan suuntaan. Hankintaorganisaation sisällä teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi sekä konsernin hankintakategorioiden kanssa.

Alueen tuotantolaitokset ovat:

  • Metsä Board Äänekoski, kartonkitehdas
  • Metsä Fibre biotuotetehdas
  • Metsä Fibre Vilppula, saha
  • Metsä Tissue Mänttä, pehmopaperitehdas
  • Metsä Wood Suolahti, vaneritehdas
  • Metsä Wood Äänekoski, koivuviilutehdas

Työn sijainti on Äänekoskella. Tehtävä edellyttää matkustamista tuotantolaitosten välillä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus ostajana tai tuotanto-, kunnossapito- tai projektitehtävissä tai olet juuri valmistunut opinnoista ja haluat kehittyä hankinnan ammattilaiseksi.

Arvostamme aktiivista työotetta, omatoimisuutta sekä systemaattista ja eteenpäin katsovaa toimintatapaa. Hallitset tilanteen myös silloin, kun sinulla on työn alla samaan aikaan useita erilaisia tehtäviä. Hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat edellytyksenä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiselle. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito.

Eduksi katsomme käytännön kokemuksesi ja tiedon sopimustekniikasta sekä aikaisemman kokemuksesi teollisuudesta.

Miksi Metsä?

Meitä ohjaa hyvä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita, joissa saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä tehokkaiden tuotantolaitosten hankintatehtävissä. Saat myös näköalapaikan koko konsernin hankinnan toimintaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.6.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antavat Göran Hernberg 0500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 16-17 ja perjantaisin 11-12 sekä Saara Hirsto 050 585 3979 (saara.hirsto@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 13-14.

 

Henkilöstöpäällikkö

Metsä Group

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 1,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 500 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.

Nykyisen Äänekosken tehtaan henkilöstöpäällikön siirtyessä organisaatiossa uusiin tehtäviin, haemme nyt

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tehtaan henkilöstöasioista joko Äänekosken tai Simpeleen ja Joutsenon tehtaillamme. Tehtävä sijoittuu Metsä Groupin HR-organisaatioon.

Tehtävän kuvaus

Henkilöstöpäällikkönä vastaat tehtaan henkilöstöasioista tiiviissä yhteistyössä tehtaanjohtajan ja esimiesten kanssa. Työsuhdeasioiden ja työehtosopimusasioiden lisäksi vastaat henkilöstön kehittämisestä sekä varmistat, että henkilöstöohjelmat ja -tavoitteet toteutuvat paikallisesti. Kehität tehtaan tuottavuutta ja työhyvinvointiasioita yhdessä tehtaan henkilöstön, kollegoidesi ja esimiehesi kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista. Raportoit Metsä Boardin henkilöstöjohtajalle.

Edellytykset

Tehtävä edellyttää kokemusta työsuhde- ja TES-asioista sekä toiminnan kehittämisestä. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuudesta, joko henkilöstötehtävistä tai henkilöstöhallintoa sisältäneestä tuotantoroolista kuten esim. tuotantopäällikkö, käyttöpäällikkö tai työnjohtaja. Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja kehityshaluinen ja haluat kehittää toimintaa jatkuvan parantamisen hengessä. Tästä johtuen yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Metsä Group tarjoaa sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen menestyvässä ja kehittyvässä konsernissa.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 23.4. mennessä tunnuksella ”Henkilöstöpäällikkö/Metsä” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa Lähetä hakemus -painiketta.

 

Yhteystiedot