Aluehankintapäällikkö

Metsä Group

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 viestinnän, henkilöstöhallinnon, teknologian-, IT- ja lakialan, hankintojen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Edeltäjän siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin haemme Metsä Groupin Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla sijaitseville tuotantolaitoksille aktiivista

ALUEHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tuotantolaitosten investointi-, kunnossapito- ja paikallisista hankinnoista.

Millainen työ sinua odottaa?

Olet vastuussa alueen kuuden tuotantolaitoksen paikallisista epäsuorista hankinnoista Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. Suurimman osan työstäsi muodostavat investointien, isojen kunnossapitotöiden sekä palveluiden hankintaan liittyvät tehtävät. Tehtäviisi kuuluvat mm. hankintojen suunnittelu, tarjouspyynnöt, sopimusneuvottelut, sopimusten teko sekä toimittajayhteistyö omalla vastuualueellasi. Synergioiden tunnistaminen ja hyödyntäminen tuotantolaitosten välillä on myös oleellinen osa työtäsi. Työtäsi ohjaavia tekijöitä ovat luotettavuus, yhteistyö, vastuullinen tuloksenteko ja uudistuminen.

Olet tuotantolaitosten ensisijainen kontakti hankinnan suuntaan. Hankintaorganisaation sisällä teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi sekä konsernin hankintakategorioiden kanssa.

Alueen tuotantolaitoksemme ovat:

  • Metsä Board Kaskinen, kemihierretehdas
  • Metsä Board Kyro, kartonkitehdas
  • Metsä Board Tako, kartonkitehdas
  • Metsä Fibre Kyrö, saha
  • Metsä Fibre Merikarvia, saha
  • Metsä Fibre Rauma, sellutehdas

Työn sijainti on ensisijaisesti Rauma, mutta myös jokin muu kuudesta tuotantolaitoksesta on toimipisteenä mahdollinen. Tehtävä edellyttää matkustamista tuotantolaitosten välillä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on usean vuoden kokemus hankinta-, tuotanto-, kunnossapito- tai projektitehtävissä teollisuudessa tai vaihtoehtoisesti esim. konepajateollisuudessa tai kunnossapitopalvelussa. Sinulla on vahva osaaminen hankintaprosesseista ja toimittajayhteistyöstä, hallitset eri sopimustekniikat ja sinulla on näyttöjä tuloksellisista neuvottelutaidoista.

Arvostamme omatoimisuutta sekä systemaattista ja eteenpäin katsovaa toimintatapaa. Hallitset tilanteen myös silloin kun sinulla on työn alla samaan aikaan useita erilaisia tehtäviä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito.

Miksi Metsä?

Meitä ohjaa hyvä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita, joissa saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä tehokkaiden tuotantolaitosten hankintatehtävissä. Saat myös näköalapaikan koko konsernin hankinnan toimintaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.6.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antavat Göran Hernberg 0500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 16-17 ja perjantaisin 11-12 sekä Saara Hirsto 050 585 3979 (saara.hirsto@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 13-14.

 

Henkilöstöpäällikkö

HKScan on johtava pohjoismainen elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu vastuullisesti tuotettua lihaa, lihapohjaisia tuotteita ja aterioita sekä innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat kuluttajien arkea. Tuotteisiimme sisältyy lupaus makuelämyksestä ja pohjoismaisesta puhtaudesta, laadusta ja vastuullisuudesta. Tämä lupaus koskee lihan koko arvoketjua – tilalta haarukkaan. Asiakkaitamme ovat vähittäismyynnin, ruokapalveluiden ja teollisuuden yhtiöt, ja kotimarkkinaamme ovat Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltian maat. Tuotteitamme viedään lähes 50 maahan. Vuonna 2017 HKScanin liikevaihto oli 1,8 miljardia euroa, ja sillä oli noin 7 300 työntekijää

HKScan Finland Oy etsii

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Vastaat uuden siipikarjantuotantolaitoksen henkilöstöasioista. Raumalla työskentelee yhteensä vajaat 600 henkilöä siipikarjan teurastuksen, leikkuun ja pakkaamisen parissa. Tuotantolaitoksessa käytettävä uusin teknologia tekee mahdolliseksi innovatiivisten Kariniemen®-uutuustuotteiden kehittämisen konsernin koti- ja vientimarkkinoille.

Henkilöstöpäällikkönä toimit Suomen HR:n johtoryhmän jäsenenä, sekä paikallisen Rauman tuotannon johtotiimin jäsenenä vastaten paikkakunnan operatiivisista henkilöstöasioista, sekä paikallisjohdon ja esimiesten tuesta henkilöstöasioissa. Raportoit tehtävässäsi HKScanin Suomen henkilöstöjohtajalle (VP HR) ja paikallisesti Rauman tuotantolaitoksen johtajalle. Tiimissäsi Raumalla toimii 1-2 HR-generalistia.

Odotamme sinulta:

Toivomme vahvaa osaamista työsuhdeasioista, työehtosopimuksista ja työkykyjohtamisesta. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet rohkea ja sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka, ja myös kiinnostunut kehittämään toimintaa sekä innostunut löytämään uusia ratkaisuja.

Keskeiset vastuualueet:

-Tuotantolaitoksen työsuhdeasioiden hoitaminen

-Työhyvinvoinnin edistäminen yhteistyössä paikallisen työterveyshuollon ja muun organisaation kanssa

-Rekrytointi ja resurssoinnin suunnittelu ja kehittäminen yhdessä liiketoiminnan kanssa

-Ammatillisen osaamisen kehittäminen

-Esimiestyön tukeminen ja kehittäminen

-HKScanin HR-prosessien ja toimintamallien käytäntöön vieminen vastuualueeseesi kuuluvassa tuotantoyksikössä

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.6 mennessä painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies