Kommunikasjonsrådgiver

Forsikringsløsninger for en ny tid – SpareBank 1 og DNB har gått sammen om å bygge et forsikringsselskap som skal kjennetegnes av digital innovasjon og fornyelse. Fremtind er allerede landets tredje største forsikringsselskap, og landets største med distribusjon gjennom bank. Vi er i overkant av 900 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Sammen med bankene, kundene og partnerne tar vi nå nye steg og forbereder oss på en ny og spennende hverdag.

Fremtind har ambisiøse mål om digitalisering og selvbetjening, og vi skal bli best på kundetilfredshet etter skade. Vi søker derfor til nyopprettet stilling i seksjon Kundereiser og konsepter:

Kommunikasjonsrådgiver

Kundekommunikasjon i oppgjør

For å kunne levere de beste tjenestene til kunder ved uhell eller skade, trenger vi en dedikert og kompetent kommunikasjonsrådgiver til å:

 • Skape kommunikasjon i oppgjørsprosessene som bidrar til begeistring, forventningsstyring og atferdsendring
 • Utvikle, implementere og kontinuerlig forbedre tekster i kundeflatene basert på data og analyse
 • Delta i selskapets kryssfunksjonelle team for kommunikasjon
 • Måle og rapportere på KPIer og effekter
 • Bidra til å utvikle satsning på målrettede CRM- aktiviteter for å lage målrettede kampanjer samarbeid med relevante CRM-miljøer
 • Bidra til engasjement og opplæring hos relevante målgrupper internt og eksternt.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen relevante fag, kommunikasjonsbakgrunn og erfaring fra utvikling og drift av digitale konsepter og tjenester. Du bør også ha jobbet med publiseringsverktøy. Vår nye medarbeider har svært god skriftlig fremstillingsevne, øye for visuell kommunikasjon, teft for ny teknologi knyttet til kundeservice og interesse for adferdspsykologi.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er kundeorientert, er en god teamarbeider og har interesse for forsikringsbransjen og de utfordringer denne står overfor i tiden fremover.

Fremtind kan tilby en utfordrende og fremtidsrettet stilling i et nylig fusjonert stort selskap i utvikling. Det er gode betingelser, med fordelaktige pensjons- og forsikringsordninger. Selskapet holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, og stillingen rapporterer til seksjonsleder for Kundereiser og konsepter.

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår samarbeidspartner Compass Human Resources ved Anne Marit Heber Nærby på 924 49 114 eller på amhn@compass.no. Søknad med CV sendes snarest via søknadslinken. Søknader behandles fortløpende.

 

Seniorrådgiver forhandlinger

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Organisasjonen har mer enn 88.000 medlemmer og 20 lokale avdelinger rundt om i Norge. NITO er en partipolitisk uavhengig og frittstående fagorganisasjon.

Organisasjonen jobber med medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, forhandler avtaler og overenskomster, tilbyr profesjonsfaglige kurs og konferanser, er engasjert i nærings- og samfunnspolitiske spørsmål som energi og miljøpolitikk, rekruttering til realfag og teknologisk utdanning, samt synliggjøring og posisjonering av ingeniørenes og teknologenes rolle i samfunnet.

NITO går nå inn i en faglig og strategisk meget spennende fase og søker til hovedkontoret

Seniorrådgiver forhandlinger

Vår nye seniorrådgiver skal ha fagansvar for Spekter-området, som blant annet innebærer at du vil delta i tariffoppgjørene, være fagressurs på konferanser o.l og ha ansvar for å følge opp NITOs sentrale og lokale tillitsvalgte på området. Du vil inngå i et meget kompetent arbeidsfellesskap, og arbeide spesielt tett med de øvrige ansatte i forhandlingsseksjonen.

Aktuelle kandidater har:

 • Bred erfaring fra tariffarbeid og forhandlinger, helst fra Spekter-området, men annen tilsvarende kompetanse kan være interessant
 • God kjennskap til mekanismene i tariff-forhandlinger og forhandlingsøkonomi
 • Høyere utdanning, gjerne innenfor økonomi, jus eller samfunnsfag
 • Kjennskap til arbeidsrett
 • Erfaring som foreleser på kurs og konferanser
 • Serviceinnstilling, menneskekunnskap og stå-på-vilje
 • Meget god formuleringsevne, skriftlig og muntlig

NITO som arbeidsplass kjennetegnes av høy trivsel og lite turnover, noe flere undersøkelser viser. Det er korte beslutningsveier og uformell stil. Vi ser etter en profesjonelt oppdatert, tilpasningsdyktig, selvstendig og sosial medarbeider som trives med å jobbe både operativt og faglig tungt.

Den rette kandidat får gode betingelser, blant annet konkurransedyktig fastlønn og overtidsbetaling, gode pensjons- og forsikringsordninger, stor grad av fleksibilitet, stor påvirkningskraft og et meget godt arbeidsmiljø. NITO holder til i lyse, moderne lokaler på Aker Brygge.

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår samarbeidspartner Compass Human Resources ved Anne Marit Heber Nærby på 924 49 114 eller på amhn@compass.no. Søknad med CV sendes snarest via søknadslinken. Søknader behandles fortløpende.

Selger – teknisk salg

Nordson AB er et datterselskap til amerikanske NORDSON CORPORATION, som årlig omsetter for ca. 2300 mill. USD. Konsernet består av 38 avdelninger i 34 land og har mer enn 7 500 ansatte.

Nordson Norge AS inngår i den nordiske organisasjonen med virksomhet innen salg og service av limsystemer for industrien. Nordson Norden har 32 ansatte og omsetter ca. 250 mill. SEK.

For mer informasjon om selskapet se www.nordson.com

Selger – teknisk salg

Vi søker en aktiv selger som har erfaring med forhandlinger og som trives med noe reising i jobben. Du skal arbeide med både eksisterende og nye kunder innen norsk industri. Hovedandelen av kundene er lokalisert i Trondheim og sørover. Stillingen vil kreve ca. 40-50 overnattinger på reise per år. Vi tror du har erfaring med teknisk salg og du har teknisk kunnskap og forståelse for produksjonsprosesser.

Avgjørende personlige egenskaper for å lykkes i denne stillingen er sterk egen drivkraft, selvstendighet, fleksibilitet og en uformell fremtreden.

Som medarbeider i et internasjonalt selskap kreves det at du er god i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Du har førerkort og du bor sannsynligvis i det sentrale østlandsområdet.

Vi søker en medarbeider som ønsker videreutvikling i en aktiv og engasjert organisasjon med fokus på våre kunder.

Nordson tilbyr intern utdannelse/opplæring, firmabil og ordnede arbeidsforhold i et trivelig team med høye ambisjoner.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources, tlf. 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Skriftlig søknad med CV kan lastes opp via søknadsknappen.

Kategorisjef kioskvarer

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,1 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Konsernområdet Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpsbetingelser, samt styring av sortiment og varegrupper for ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet. Avdelingen skal, gjennom årlige forhandlinger og løpende overvåking av markedet, garantere og levere landets beste innkjøpsbetingelser. Deres aller viktigste oppgave er å velge det til enhver tid riktige varesortimentet for hver enkelt kjede. Avdelingen har høyt kvalifiserte kategori- og analyseressurser som sikrer optimale beslutninger i de enkelte prosesser. Sammen med leverandørene blir det gjennomført en rekke prosjekter innenfor kategoriutvikling og optimalisering av sortiment.

Kategorisjef kioskvarer

Til Kategori/innkjøpsavdelingen i NorgesGruppen søker vi nå en kategorisjef som vil ha overordnet ansvar for utvikling og lønnsomhet i kategorien kioskvarer. Du vil i denne rollen ivareta og bygge sterke relasjoner til leverandører og kjedene og med presisjon og overbevisning være i stand til å selvstendig drive og utvikle kategorien. Stillingen rapporterer til kategoridirektør tørrvare.

Sentrale ansvarsområder:            

 • Kategori- og innkjøpsansvar innenfor kioskvarer, herunder varegruppene sjokolade, sukkervarer, snacks, lesestoff og telekort
 • Ansvar for oppfølging av og forhandlinger med relevante leverandører som skal sørge for markedets beste innkjøpspriser
 • Beslutte hvilket sortiment som skal være i NorgesGruppens kjeder
 • Utvikling av mål og strategier for de ulike varegruppene
 • Gjennomføre kategoriprosjekter
 • Analysere NorgesGruppens posisjon i varegruppene målt opp mot konkurrenter og trender

Formell kompetanse:

 • Sterke og etterprøvbare resultater fra kategoriutvikling og sortimentstyring, samt innkjøp og forhandlinger, fra kjede og/eller leverandørsiden
 • Alternativt erfaring fra management consulting eller tilsvarende selskaper, med analyse og metodikk relatert til kategoriutvikling og strategi innen varehandelen
 • Relevant erfaring fra andre retail-konsepter med nærliggende bransjedynamikk kan vurderes som interessant
 • Høyere relevant utdannelse, eksempelvis master i økonomi og markedsføring eller lignende

Personlig kompetanse:

 • Effektiv kommunikator
 • Analytisk sterk
 • Strukturert
 • Initiativrik og ansvarlig
 • Sterk kommersiell teft

Vi kan tilby:

 • En utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter
 • En selvstendig rolle med et stort og spennende ansvarsområde
 • Kategoriansvar for kioskvarer, som byr på en variert tilnærming til arbeidet hvor dine analytiske evner og taktiske egenskaper vil påvirke hvor sterke resultater du leverer
 • Et dynamisk arbeidsmiljø med ambisiøse og hyggelige kolleger
 • Konkurransedyktige vilkår

Spørsmål om stillingen kan rettes til Arnt Molvig i Compass Human Resources på telefon 934 40 805.

Kortfattet søknad med CV sendes via søknadslink senest innen 11. august 2019

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Sales Manager

Clean Marine develops and supplies exhaust gas purification systems (“EGCS”) for marine applications. An Exhaust Gas Cleaning System (EGCS) removes environmentally harmful sulfur from exhaust gas, while the vessel can use affordable and easily accessible heavy oil.

Founded in 2006, the company has developed extensive process technology experience tailored to the maritime industry and has been operating EGCS’ on a daily basis since 2014.

Clean Marine supplies patented open, hybrid and closed scrubber systems that are very suitable for tankers, for both newbuilding and retrofitting. The company has built a strong position with top-class customers in the maritime industry, including AET, International Seaways, Dorian LPG, BP and Stolt-Nielsen. After a rapid growth in demand in 2018 and an order book now exceeding 130 units, the company is building capacity to deliver more than 200 units per year.

The company had a turnover of MNOK 350 in 2018 and expects a multiple increase in 2019 and in the coming years. The company is facing a rapid growth and is currently approx. 100 employees.  

For more information, see www.cleanmarine.no

Sales Manager

We are looking to strengthen the global sales team in Clean Marine and we are looking for a candidate to join our team based in our HQ office at Lysaker.

Key responsibilities: 

 • Wide contact with domestic and foreign customers / agents in defined markets / segments
 • Responsible for all customer / agent communication and activities for defined markets / segments, especially during bid phase
 • Responsible for handling all inquiries, supported by the Bid Engineering Team, including technical content for bids in defined markets / segments.
 • Together with the Bid Engineering Team, make sure that technical support during the bid and contracts phase are in line with standards and procedures
 • Responsible for pre-studies, concept studies and cost estimates
 • Comply with existing approval and reporting processes
 • Plan and execute required training courses for customers / agents in defined markets
 • Monitor and report competitor activities for defined markets

Qualification requirements:

 • BSc or MSc in engineering or other relevant discipline
 • Minimum of 3 – 5 years’ relevant experience from Maritime industry
 • Must have proven adaptability to learn business software
 • Commercial / technical background through education and / or work experience.

 Personal qualities:

 • Strong interpersonal skills – with the ability to develop good working relationships with colleagues and clients
 • Enthusiastic and ambitious, strong desire to accomplish results and develop oneself and the team
 • An individual with very strong analytical skills, who can understand complex problems/issues, yet is also creative; can think “outside the box”
 • Extrovert, a team player with a strong belief in the value of knowledge sharing.
 • Must have a combination of flexibility, creativity, conceptual skills and judgment
 • Analytical and effective problem solver with strong strategic capabilities.
 • Ability to communicate effectively, both orally and in writing, with proficiency in English.
 • Efficient and high workload capacity
 • Be flexible regarding traveling (mainly in EMEA) and work hours when work load requires an extra effort

For the ideal candidate, we can offer you interesting assignments in an informal, dynamic and friendly working environment with good possibilities for professional and personal development.

Place of work: Main office at Lysaker.

For more information about the position, please contact VP Sales & Marketing EMEA, Alan Linderoth tel: +47 924 40 829. You can also contact our advisor Jonny Arnesen in Compass at tel: +47 924 96 992. Send your application and CV by clicking on the application button as soon as possible, and no later than 11.08.2019.

Sales Product Specialist

Stryker er et av verdens ledende medisinske teknologiselskaper, og sammen med våre kunder er vi drevet av å gjøre helsetjenester bedre. Selskapet tilbyr et mangfoldig utvalg av nyskapende medisinske teknologier, inkludert medisinsk og kirurgisk rekonstruksjon, og nevroteknologi og ryggradsprodukter for å hjelpe folk til å leve et mer aktivt og tilfredsstillende liv. Strykers produkter og tjenester er tilgjengelige i mer enn 100 land. Dagens utvalg av kirurgiske produkter gjenspeiler filosofien vår grunnlegger Dr. Homer Stryker startet for 75 år siden: samarbeide med våre kunder, lære gjennom våre erfaringer og kontinuerlig forbedre våre produkter og tjenester. Gjennom vår kontinuerlige innovasjon og kundestøtte ønsker vi at kundene skal være trygge på; kjøpsbeslutningen, produktytelsen og oss som deres partner. Med sine 33 000 ansatte er Stryker ansett verden over som et av de beste stedene å jobbe. Blant annet har de fått prisene A Great Place to Work 2018, Fortune 500 2018, Fortune Worlds most admired companies 2018.

Sales Product Specialist

Stryker tilbyr en spennende stilling som produktspesialist med ansvar for å selge Strykers nyutviklede kirurgiske utstyr til det norske sykehusmarkedet i helseregionene Vest, Midt og Nord. Produktene sørger for fjerning av helseskadelig røyk og damp under kirurgiske inngrep og markedsføres som Fluid Waste Management Systems og Smoke Evacuation Systems.

Som produktspesialist i Stryker vil du bidra til å oppfylle selskapets visjon om å forbedre dagens helsetjenester ved å  fremme og selge kirurgisk utstyr i verdensklasse. Med din dokumenterte evne til å skaffe og utvikle nye kunder, er du en essensiell del av salgsprosessen.

Hovedarbeidsoppgaver vil være:

 • Identifisere og kontakte nye potensielle kunder
 • Planlegge og utføre kvartalsvise og årlige forretningsplaner
 • Forhandle priser og administrere kontrakter og vilkår for transaksjoner innenfor ditt salgsdistrikt
 • Analysere markedspotensialet innenfor ditt distrikt og som følge av det utarbeide en salgsstrategi
 • Administrere og vedlikeholde prøvebeholdningen av kirurgiske produkter
 • Tett kontakt med nøkkelpersoner på sykehusene i helseregionenen, både leger og administrativt personale
 • Tilby produktstøtte på operasjonssalen hvis nødvendig

For å lykkes i denne rollen må du ha noen år med dokumentert salgserfaring fra helsesektoren eller et beslektet felt. Du trives med å være «hunter» og en proaktiv nettverksbygger. Du setter alltid kunden først og er kjent for din evne til å sikre salget. Du jobber godt både  strategisk og operativt og er drevet av resultater og et ønske om å gjøre helsesektoren bedre.

I tillegg ønsker vi at vår nye kollega:

 • Er flytende i både skriftlig og muntlig norsk og engelsk.
 • Har minimum bachelorgrad i markedsføring, biovitenskap, farmasi eller annet relevant fagfelt.
 • Har gode IT-kunnskaper i MS Office og spesielt MS Excel.

Den rette kandidat vil få mulighet til å være en del av et av verdens ledende selskap innen medisinsk teknologi, og å arbeide tett sammen med mange ulike interessenter på nasjonalt og nordisk nivå. Rollen vil ha stor innflytelse på virksomheten og har gode utviklingsmuligheter.

Du jobber fra hjemmekontor og har Oslo som base. Det må påregnes med en god del reising til kundene i helseregion Vest, Midt og Nord. Det tilbys gode lønnsbetingelser, bilordning og kompensasjon for hjemmekontor.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Jonny Arnesen på telefon 924 96 992 eller Anne Marit H. Nærby på 924 49 114.  Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes via søknadslinken snarest og senest innen 5. august 2019.

Daglig leder

CM Prosjekt AS (CMP) sin forretningsidé er å styre byggeprosjekter fra idé til ferdigstillelse på vegne av byggherren.

CMP driver spesialisert prosjektgjennomføring med byggherrestyrte delentrepriser via prosjektutvikling, teknisk og økonomisk prosjektstyring, prosjekteringsledelse og entrepriseadministrasjon. Selskapet har en omsetning på 100-150 mill. kr. Selskapet har gjennomført en rekke prosjekter siden det ble stiftet av sivilingeniør Erik Grorud i 1984. Nylig gjennomført ombygging av Hotell Continental kan nevnes i denne sammenheng.

CMP eies av Construction Management AS (CM) der CMP representerer hoveddelen av den operative virksomheten. CM eier også majoriteten i CM Invest AS der nøkkelpersoner i CMP er deleiere.

Selskapet holder til i egne lokaler på Stabekk.

Se www.cm.no

DAGLIG LEDER

Hovedansvaret blir å lede CM Prosjekt AS samt markedsføre selskapet og bygge relasjoner til mulige samarbeidspartnere, medinvestorer og kunder. Videre skal selskapet og ansatte videreutvikles med fokus på god lønnsomhet og fornøyde kunder. Daglig leder vil ha ansvar for egne prosjekter i tillegg til å følge opp selskapets totale prosjektportefølje med tanke på fremdrift, kvalitet og økonomi.

Daglig leder rapporter til selskapets styre.

Kvalifikasjoner og kunnskaper:

 • Relevant utdanning på universitetsnivå, gjerne sivilingeniør bygg eller tilsvarende
 • God kjennskap til byggherrerollen og ulike entreprisemodeller
 • Operativ erfaring fra prosjektledelse i utvikling og gjennomføring
 • Godt nettverk innen bygg- og eiendomsbransjen
 • Motiverende, uformell og involverende lederstil
 • Strukturert, analytiske evner og god gjennomføringsevne
 • Kommersiell legning
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen.

Masterdata-ansvarlig BI

Mestergruppen er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling.

Kjente merkenavn som Mesterhus, Systemhus, Blink Hus og Saltdalshytta er blant Mestergruppens hus- og hyttekonsept. På byggevaresiden eier Mestergruppen blant annet XL-BYGG, Ski Bygg, Byggeriet og Byggtorget – med til sammen rundt 220 byggevarehus. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester.

Mestergruppen har en omsetning på rundt 9,2 milliarder kroner og eies av Ferd AS.

Masterdata-ansvarlig til BI-team

Stillingen vil inngå i vårt BI-team på tre medarbeidere og vil rapportere til leder for Business Intelligence. Du vil jobbe tett med controller- og analysefunksjoner innen avdelinger som økonomi, kategori og drift/optimalisering, samt med ledelsen i våre hus- og byggevarekjeder. Stillingen er lokalisert på konsernets hovedkontor på Bryn i Oslo.

Ansvarsområder:

Masterdata-ansvarlig vil ha hovedansvar for oppfølging, forbedring og koordinering av grunndata i hele konsernet. Stillingen vil i tillegg ha overordnet ansvar for EDI-flyten i Mestergruppen. Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Lage rutiner og prosesser for å sikre gode og konsistente masterdata i alle selskaper i konsernet
 • Identifisere og realisere forbedringer innen EDI
 • Oppfølging av avvik og koordinering av ressurser som jobber med masterdata
 • Måle, analysere og rapportere på datakvalitet og analysere utfordringer i datakvalitet, samt forbedre denne
 • Kartlegging og dokumentasjon av felter i bruk i de forskjellige ERP-systemer som inngår i konsernet

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse på høyskole-/universitetsnivå
 • Minimum 2 års erfaring med masterdata, gjerne fra store konsern
 • God forretningsforståelse
 • Høy IT-kompetanse og erfaring med relevante verktøy/systemer
 • Erfaring med ERP, fakturadistribusjon og EDI er ønskelig

For å trives i denne rollen må du være løsningsorientert, strukturert og analytisk anlagt. Du er selvgående og har stor arbeidskapasitet. Du kommuniserer godt muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:

 • Et godt og sterkt faglig miljø og faglig spennende prosjekter
 • Et solid og attraktivt konsern i vekst
 • Et tverrfaglig og godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, tlf. 906 88 270. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Du kan registrere din CV og søknad gjennom å klikke på søknads-knappen.

Prosjektsjef eiendomsutvikling

SQM AS er en utviklingspartner for kontoreiendommer i Oslo regionen. Selskapet samarbeider med finansielle aktører som ønsker en partner med eiendomsutviklingskompetanse og med industrielle aktører som har behov for ytterligere kapasitet. SQM AS innehar solid prosjektkompetanse og erfaring fra store og komplekse kontorprosjekter. Selskapet tar også et finansielt medeierskap i prosjekter. 

Selskapet ble etablert tidlig i 2018 og vi har nå behov for å utvide vår kompetanse og kapasitet.

Se www.sqm.no

PROSJEKTSJEF EIENDOMSUTVIKLING

Kommersiell, dynamisk og strukturert prosjektsjef

Prosjektsjef får ansvar for økonomi, fremdrift og kvalitet i eiendomsutviklingsprosjekter i nært samarbeid med interne ressurser, eiendomsbesitter og leietakere. Våre prosjekter vil være i ulike faser, fra tidlig utvikling med regulering og prosjektutvikling, til gjennomføring og utleie/salg. Du skal lede prosjekter, herunder kontrahere og følge opp megler, arkitekt, konsulenter og entreprenør.

Vi søker en ny medarbeider med utdannelse som sivilingeniør eller tilsvarende innen byggfag/eiendom og minimum 4 års erfaring med kontorprosjekter hos entreprenør, konsulent eller byggherre/eiendomsselskap. Du liker å arbeide i team, du tar initiativ og er en naturlig leder i prosjektene. Du er tillitsskapende, du har høy forretningsmoral og du er god til å videreutvikle relasjoner. Det er viktig at du motiveres av å skape økonomisk merverdi i prosjektene/eiendommene. Vi kan tilby en sentral rolle med gode påvirkningsmuligheter i et ungt og ambisiøst selskap med korte beslutningsveier, mye engasjement og kunnskap.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass, tlf. 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Skriftlig søknad med CV kan lastes opp via søknadsknappen.

Leder digitalisering og IKT

Bakkegruppen AS ble etablert i 2003 og har siden vokst til en bedrift med over 100 ansatte og et årlig salg på over 1 milliard kroner. Selskapet har tre forretningsområder: leilighetsprosjekter, småhus og tomteutvikling. Vi er i dag en av Norge største boligutviklere, og vi har fokus på aksen Hamar-Moss og hele Oslos randsone. Våre kontorer ligger på Aurskog og på Skøyen i Oslo. Bakkegruppen har en portefølje med utviklingsprosjekter med samlet utviklingsverdi (ordrereserve) på ca 25 milliarder kroner, og vi skal nå styrke vår kompetanse og kapasitet ved å opprette en ny stilling som leder for digitalisering og IKT med kontorplass på Skøyen eller Aurskog.

Se www.bakke-as.no

Leder digitalisering og IKT

Nyopprettet stilling – konsern i utvikling – arbeidssted Oslo eller Aurskog

Bakkegruppen er i utvikling og har ambisiøse mål med hensyn til innovasjon, kundeopplevelse, prosessforbedring og effektivisering.

Som leder digitalisering og IKT får du ansvar for å lede arbeidet innen digitalisering og IKT, både på strategisk og operativt nivå. Du vil være bindeleddet mellom egen organisasjon og eksterne leverandører, og oversette forretningskrav til tekniske spesifikasjoner og realistiske prosjektmål. Du vil arbeide med alle deler av konsernet, rapportere til konsernsjef og du skal sikre samhandling mellom de ulike digitale løsningene for alle avdelingene i selskapet.

Selskapet har implementert nytt ERP-system (Microsoft Dynamics 365), og allerede gjennomført flere digitaliseringsprosjekter.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 • Lede digitaliseringsarbeidet for selskapet
 • Bestillerrolle overfor leverandører, anskaffelse og utvikling av brukervennlige IKT-systemer og digitale løsninger
 • Lede digitaliseringsprosjekter
 • Systemeier for konsernets felles IKT-løsninger
 • Bidra med kompetanse innen IKT der det er behov, og bidra til at Bakkegruppen oppleves som en fremtidsrettet og attraktiv arbeidsgiver

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra å lede digitaliseringsarbeid og prosessforbedringer
 • Prosjektledererfaring innen IKT
 • Erfaring fra innkjøp av IKT-tjenester og oppfølging av leverandører
 • Høyere relevant utdannelse
 • Kompetanse om ERP-systemer, digitalisering og IKT
 • Operativ legning, men med evne til å tenke strategisk og se helhet
 • Stort engasjement for å bruke IKT til å forbedre kundeopplevelsen, effektivisere driften og produksjonen i konsernet

Som leder for digitalisering og IKT vil du være en del av ledergruppen i konsernet. Stillingen krever en god kombinasjon av strategiske og operative egenskaper. Du må proaktiv og engasjert, og kunne kommunisere godt med alle avdelingene i selskapet.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig (934 40 805) eller Johnny Aastad (909 80 198) i Compass Human Resources. Søknad med CV sendes via søknadsknappen.