Styrelseledamot för HSB’s digitala omställning!

Din bakgrund
HSB Affärsstöd befinner sig nu i ett spännande läge där man skaffat sig ett starkt mandat inom HSB och dess föreningar för att under dom kommande åren genomföra en stor digital transformation. Man ser nu att tiden är mogen för att ta in en extern person i sin styrelse.

Vi söker en person som har operativ erfarenhet från större IT-projekt kopplade till verksamhetsutveckling, gärna från att driva ett större digitalt förändringsarbete i en komplex organisation, och baserat på det kan bidra till styrelsearbetet och HSBs omställningsresa.

I styrelsearbetet förväntas du kunna komma med nya perspektiv och erbjuda strategisk höjd för att bidra till att fatta rätt beslut. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare av styrelsearbete samt förståelse för kooperativ verksamhet och värderingar.

Bolag och organisation
HSB Affärsstöd bildades i januari 2015 i syfte att stärka HSBs konkurrenskraft och ytterligare skapa nytta och värde för kunder och medlemmar. I dag är man, med ca 75 medarbetare och konsulter, HSBs nationella IT- och utvecklingsbolag och navet i HSBs digitala omställning. Bolaget är ett helägt dotterbolag till HSB Riksförbund och verkar med IT- och utvecklingsfokus tillsammans med HSB-föreningar och övriga HSB-bolag för att säkra HSBs fortsatt starka roll i framtiden.

Ansökan, dialog och mer information
I den här rekryteringen samarbetar HSB Affärsstöd med Compass Human Resources Group. Du söker tjänsten genom att klicka ansökningslänken här intill. Ring gärna för att inleda en första konfidentiell dialog kring roll och matchning. Kontakta Compass rekryteringskonsulter Bo Bengtsson på telefon: 0709-713 550 alt. bo.bengtsson@compass.se eller Hans Jansson på telefon: 073-461 36 03 alt. hans.jansson@compass.se

HSB är Sveriges ledande bostadskooperation med fastighetsförvaltning och bostadsutveckling som kärnaffär. HSB Affärsstöd är det nationella IT- och utvecklingsbolaget som är navet i HSBs digitala omställning. Vi befinner oss i början av en otroligt spännande resa där varje individ har en viktig roll – vill du vara med och göra skillnad? 

Chefer och ansvariga inom kommunikation

Älskar du kommunikation? Drivs du av att bygga tydliga kommunikationsstrategier och framför allt driva implementeringen?

För ett antal uppdragsgivare söker vi nu kommunikationsansvariga, både för kortare och längre interimsuppdrag.

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollerna som kommunikationsansvarig i interimsuppdragen får du tillsammans med kollegor utveckla, förbättra och säkerställa organisationernas kommunikation. Rollerna är breda och spännande med stora kontaktytor – både internt och externt.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund inom kommunikation, media, ekonomi, journalistik eller liknande. Troligtvis har du också minst tre-fem års relevant erfarenhet av kommunikationsfrågor. Konsulterfarenhet är meriterande.

Du är trygg i din roll som kommunikatör och van att planera olika kommunikationsinsatser, samtidigt som du är operativ och exekverar.

Det är även positivt om du har digital erfarenhet.

För att trivas i rollerna är du operativ, serviceinriktad, flexibel och nyfiken.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult;

Morgan Eilenberg på 0733-590 550 eller på morgan.eilenberg@compass.se

 

 

Säljchef – Foodservice

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
I rollen som säljchef Foodservice ansvarar du för 10 erfarna säljare som är specialister inom vin eller kaffe/livs och som jobbar över hela Sverige. Du har ett brett och viktigt ansvar och bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • Coacha, inspirera och utmana teamet
 • Skapa en samsyn kring arbetssätt och ett tydligt fokus kring målen
 • Målstyrning och uppföljning
 • Målsamtal och lönesamtal med säljarna i teamet
 • Planering och genomförande av säljkonferenser
 • Samresor för att vidareutveckla säljarna och kundrelationerna
 • Långsiktigt säkerställa effektiva arbetssätt i en effektiv organisation
 • Driva och utveckla egna affärer
 • Att aktivt bidra i ledningsgruppen för Out Of Home

Rollen är placerad i Solna och du rapporterar till Country Manager OOH.

Vem är du?
Arvid Nordquist söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning och som har en gedigen erfarenhet av försäljning inom Foodservice med ett brett kontaktnät. Du har erfarenhet av att leda och coacha säljare och ditt ledarskap präglas av entusiasm, struktur och tydlighet. Din trygga och positiva personlighet i kombination med ett starkt driv gör att du bygger långsiktiga relationer och att du får saker att hända. Din analytiska förmåga och kommersiella förståelse gör att du har en bra blick för affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Du är duktig på att kommunicera, både verbalt och i skrift, och att du hanterar svenska och engelska helt flytande ser vi som självklart. Arvid Nordquist söker en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad. Kunskaper inom vin och/eller kaffe är starkt meriterande.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med 280 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö. Vi behöver stärka vårt team. Vi behöver dig som är en trygg ledare med engagerad och som är en vass relationsbyggare. Vi erbjuder en fartfylld miljö i en företagskultur med sunda värderingar.

Läs mer på www.arvidnordquist.se

Key Account Manager – Foodservice

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Arvid Nordquist gör en ökad satsning inom Foodservice och förstärker organisationen med en Key Account Manager som skall arbeta med kedjekunder och större privata kunder. Ditt huvudfokus är att skapa lönsam tillväxt inom ditt segment, för att lyckas så är du en mästare på att bygga och utveckla kundrelationer. Du arbetar operativt och strukturerat med att besöka potentiella kunder samtidigt som du kommer att utveckla och stärka affären med befintliga kunder. Du skapar affärsplaner på kundnivå tillsammans med våra marknadsteam och med att strategiskt utveckla kundernas engagemang i Arvid Nordquist varumärken. Du förhandlar kontrakt och skapar genom en tät och proaktiv dialog med kunderna nya och spännande affärsmöjligheter. Vidare är du delaktig i aktiviteter och marknadsinsatser som syftar till att stärka Arvid Nordquists varumärken och att öka försäljningen mot både befintliga och nya kunder.

Du erbjuder kunderna våra tre produktområden Livs, Kaffe och Vin. Med stor kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar. Arvid Nordquist lägger stor vikt vid att förmedla sina värderingar, normer och affärsidé till sina kunder och där förväntas du vara ett föredöme. Du rapporterar till vår Country Manager inom Out of Home.

Vem är du?
Arvid Nordquist söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning och som har minst 5 års erfarenhet av strategisk försäljning inom Foodservice. Om du delar vår passion för mat, vin och kaffe så ser vi självklart det som en fördel. Du är genuint intresserad av människor och trivs i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga, förhandla och presentera. Helst ser vi att du har upparbetade kontakter inom Foodservice och en god insyn i hur marknaden fungerar. Din analytiska förmåga och goda affärsmannaskap gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Arvid Nordquist kan erbjuda ett antal mycket starka varumärken som möjliggör en framgångsrik och spännande framtid och söker nu en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med 280 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö. Vi behöver stärka vårt team. Vi behöver dig som är engagerad och som är en vass relationsbyggare. Vi erbjuder en fartfylld miljö i en företagskultur med sunda värderingar. Läs mer på www.arvidnordquist.se

VD

Bolag och organisation
Svenska Bostäders VD sedan 10 år, Pelle Björklund, går nu i pension. VD rapporterar till styrelsen, som består av folkvalda politiker. Svenska Bostäder ingår i stadens bolagskoncern Stockholms stadshus AB, som via ägardirektiv styr och följer upp verksamheten och dess ekonomiska resultat.

Bolaget är organiserat i sex avdelningar med ansvar för respektive verksamhet: VD-stab, Förvaltning, Fastighetsutveckling, HR, Ekonomi, IT och Kommunikation. Ledningsgruppen utgörs av VD och de sex avdelningscheferna.

Fastighetsbeståndet är organiserat i fyra distrikt, Västerort, Söderort, Järva och Innerstaden, samt i dotterbolaget AB Stadsholmen, vilka har ett eget ansvar för kunder och lönsamhet.

2018 rankades Svenska Bostäder som en av Sveriges bästa arbetsplatser genom” Great Place to Work”.  Kvalitetsmätningar visar också på höga ”nöjd kund index”.

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare och med sin omfattande verksamhet skapas med automatik en komplexitet i organisation och struktur.  Det krävs därmed god förmåga från VD att navigera i det landskapet. Vi tror därmed att rätt kandidat är känd för att med framgång ha skapat god arbetsmiljö och goda resultat i utmanande och komplexa miljöer.

Svenska Bostäder har sitt huvudkontor i Vällingby centrum samt områdeskontor i varje distrikt. Stadsholmen AB har sitt kontor i Stockholms innerstad.

Kravprofil VD
Uppdraget som VD för Svenska Bostäder innebär att bedriva verksamheten i enlighet med VD-instruktion och ägardirektiv. Här får du möjlighet att leda och representera ett av Sveriges största allmännyttiga bolag där du också ges stor möjlighet att påverka verksamheten framåt.  Svenska bostäder har sedan det bildades 1994 varit en nyckelaktör i att utveckla den svenska bostadsmarknaden.

Som VD förväntas du vara välrenommerad chef och ledare med erfarenhet att leda ett bolag i ständig utveckling. Som person ska du vara affärsmässig, strategisk samt mål- och resultatorienterad. Prestigelöshet, god samarbetsförmåga och konstruktiv relationsbyggare är andra viktiga egenskaper och förmågor. Det är viktigt att ha förmågan att skapa nära och förtroendefulla relationer på alla nivåer och självklart är du erfaren chef över chefer.

Vi förutsätter att du har ett stort samhällsintresse och engagemang för samhällsutveckling och boendefrågor.

Ansökan, dialog och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Stockholms Stadshus med Compass Human Resources Group. Du söker tjänsten genom att klicka ansökningslänken här intill. Ring gärna för att inleda en första konfidentiell dialog kring roll och matchning. Kontakta gärna Compass rekryteringskonsulter Bo Bengtsson på telefon: 0709-713 550 alt. bo.bengtsson@compass.se eller Hans Jansson på telefon: 073-461 36 03 alt. hans.jansson@compass.se

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 56 000 stockholmare i någon av våra drygt 26 500 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar cirka 4 100 kommersiella lokaler. Vi är cirka 320 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm.

Direktör – avdelningen för administration

Till ledningen för SKL söker vi
Direktör – avdelningen för administration

 

Din avdelning

Som direktör och avdelningschef är du ansvarig för processer och stödfunktioner med hög servicegrad. Du rapporterar till VD för SKL och ingår i SKL:s ledningsgrupp.

Avdelningen för administration ansvarar för styrning, uppföljning och utveckling inom områdena ekonomi, finans, upphandling, personal, konferens, diarum och arkiv samt stöd till förbundets politiska organisation. Avdelningen samordnar också EU-frågor samt internationellt utvecklingsarbete.

Avdelningen stöttar SKL:s ledning och ansvarar för effektivisering och utveckling av processer, rutiner och arbetssätt som ska underlätta arbetet och inte minst, bidra till framgång.

Avdelningen har ca 60 medarbetare och till avdelningschefen rapporterar fem sektionschefer.

 

Vem söker vi

Vi söker dig som har lett och utvecklat stödprocesser i en komplex struktur, t.ex inom ekonomistyrning, digitalisering, personalfrågor eller servicetjänster. Du har varit chef över chefer och är känd för att ha drivit utvecklings- och förändringsarbete med goda resultat som följd.

Det är en fördel om du har förståelse för SKL:s medlemmar och deras verksamhet. Vi tror att du har ett stort samhällsintresse och att du finner mening i att arbeta för att stötta utvecklingen av vårt samhälle.

 

SKL företräder Sveriges största sektor i flera av samhällets viktigaste frågor!

För att inleda en dialog kring tjänsten, kontakta Compass och Bo Bengtsson, som hjälper SKL i denna rekrytering. bo.bengtsson@compass.se eller +46 70 971 35 50. Sök tjänsten via länken nedan.

Vi hanterar ansökningar löpande, ansök eller visa ditt intresse senast 16 maj.

 

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner och regioner. SKL arbetar framför allt med intressebevakning, verksamhetsutveckling och service åt medlemmarna. SKL har ca 500 medarbetare som sitter i mycket trevliga lokaler vid Slussen i Stockholm.  Läs gärna mer om SKL på www.skl.se

 

Projektcontroller – vill du göra skillnad hos oss?

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollen som projektcontroller får du tillsammans med kollegor en nyckelroll i arbetet med att ständigt utveckla, förbättra och säkerställa verksamhetens lönsamhet och affärsmässighet. Du får en bred och spännande roll med breda kontaktytor – internt och externt – som bland annat innebär:

• Löpande stötta och coacha forskare, projektledare och avdelningschefer i ekonomiska frågor, riktlinjer och regelverk
• Ekonomisk redovisning och uppföljning – internt och externt
• Rapportering till finansiärer
• Ifrågasätta och utveckla nya arbetssätt
• Delta i och driva utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor
• Kunskapsförmedling – medvetandegöra och påvisa samband

Verksamheten befinner sig i ett nytt och spännande skede och här får du möjligheten att i en central roll – i en engagerad och positiv arbetsplats – vara med och bygga upp, utveckla och förnya med din kompetens och erfarenhet som bas.

Du är en del av ekonomifunktionen med placering i Kista och rapporterar till ekonomichef.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet från ett tjänsteföretag. Du har goda kunskaper i redovisning och en gedigen erfarenhet av att följa upp projektverksamhet där du har utvecklat ledaregenskaper och en god pedagogisk förmåga.

För att lyckas i rollen är du en affärsmässig person med analytisk förmåga. Du har en positiv inställning, en god förmåga att samarbeta och gillar att arbeta i team. Vidare tycker du om att påverka och kommunicera kring siffror och affärsresultat även utanför ekonomkretsar.

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Du trivs med att ta ansvar och för dig är det självklart att ta ägarskap för frågor och att skapa konkreta resultat.

Det är meriterande om du arbetat i och förstår komplexiteten i en anslagsfinansierad verksamhet med externa kravställare. Du är väl insatt i frågor som rör IT-system kopplade till redovisning och uppföljning och har du jobbat med Visma och Visma Control så är det ett extra plus.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Swerim tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller på jens.holmberg@compass.se.

Om Swerim
Swerim är ett ledande metallforskningsinstitut som bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi vill stärka industrins konkurrenskraft genom ökad produktkvalitet, högre resurseffektivitet och mer hållbara tillverkningsprocesser. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri. Verksamheten finansieras dels via egna konsultintäkter och dels via anslag från främst EU och Vinnova och omsätter i dag cirka 300 Mkr. Swerim har cirka 200 anställda med verksamhet i Stockholm och Luleå.

Product Specialist – Advanced Wound Care

Are you driven by sales and are you passionate about healthcare products, then here is the opportunity for you!

Smith & Nephew in Sweden offers an exciting role as Product Specialist with the responsibility of selling their advanced wound care products to the Swedish market – specifically in the Femklövern area. The products, among others, includes PICO, the state-of-the-art in the segment of negative pressure wound care therapy.

Challenger and value-based approach
As Product Specialist at Smith & Nephew, you will help deliver on their mission of supporting healthcare professionals in their daily effort to improve the lives of the patients. You have a value-based approach to selling and understand how to partner and challenge the clients to make sure they not only get the solution they ask for but, more importantly, the solution best suited for their needs.

Your tasks include:

 • Collecting and analysing market information including territory, clinical decisions makers within surgeons, wound specialists at nursing level and on manager level.
 • Development and implementation of territory business plan in conjunction with Sales Manager and Key Account Manager.
 • Visits to hospitals, home care facilities and other potential clients to execute product demonstrations that ensure the safe and effective use of Smith & Nephew products, including establishing knowledge of available Clinical Evidence.
 • Liaising with colleagues from other parts of Smith & Nephew to ensure that cross-business opportunities within the territory are maximised.

Independent sales person with strong commercial mindset
To succeed in this role, you must have some years of documented sales experience from the healthcare industry or a related field. It is important that you can apply a holistic view on wound care and can utilise this approach in the contact with the healthcare professionals. You work confidently in both the strategic and the operational field and are driven by results and the internal passion of making healthcare better.

Besides the above-mentioned competencies and experience we expect that you:

 • Are fluent in both written and spoken Swedish and English.
 • Hold a degree in Life Sciences, Pharmaceutical, Business Management or similar.
 • Have basic IT skills in MS Office and MS Excel.

Exciting workplace with international interactions
This is an opportunity to become a key part of a world-leading company within medical technology and to work closely with many different stakeholders on both a national and Nordic level. It is also an opportunity to work with leading products and to help make healthcare better. The role will have a substantial impact on the business and offers exciting development opportunities for the right candidate.

Apply for this unique position at Smith & Nephew in Sweden
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research Consultant Tina Gissel Larsen on +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible (interviews are held on an ongoing basis)
Workplace: Sweden
Reference: 1918.132
Company: Smith & Nephew

Contact: 

Projektcontroller – Interimsuppdrag

För uppdragsgivares räkning söker Compass en Projektcontroller för ett längre uppdrag med start under våren hos en väletablerad kund. Vår kund expanderar sin ekonomiavdelning och söker dig som är en erfaren Controller.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som Projektcontroller får du en nyckelroll som ytterst syftar till att säkra en fortsatt positiv utveckling och som säkerställer att vi bedriver vår verksamhet och våra projekt affärsmässigt och med lönsamhet. Du får en bred och spännande roll med breda kontaktytor som bland annat innebär:

 • Löpande stötta och coacha chefer och specialister i frågor som rör ekonomisk uppföljning
 • Följa upp och rapportera ekonomiskt utfall i våra projekt och avtal
 • Driva budget- och prognosprocessen
 • Management reporting
 • Rapportering till finansiärer
 • Ifrågasätta och utveckla nya arbetssätt
 • Jobba i övergripande ekonomiutvecklingsprojekt

Placering: Stockholm och du rapporterar till Ekonomichef.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet från ett tjänsteföretag med teknisk inriktning. Du har goda kunskaper i redovisning och en gedigen erfarenhet av att följa upp och analysera en projektverksamhet där du har utvecklat ledaregenskaper och en god pedagogisk förmåga.

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Din analytiska förmåga gör att du kan identifiera risker och svagheter i verksamheten och du driver engagerat arbetet med att komma tillrätta med bristerna. Det är meriterande om du arbetat i och förstår komplexiteten i en anslagsfinansierad verksamhet med externa kravställare. Du är väl insatt i frågor som rör IT-system kopplade till redovisning och uppföljning och har du jobbat med Visma och Visma Control så är det ett extra plus.

Ansökan

Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Morgan Eilenberg på 0733 590 550 eller på morgan.eilenberg@compass.se.

Sales Product Specialist

Are you passionate about healthcare products and up to the challenge of creating a name for yourself in the surgical product marketspace, then here is the opportunity for you!

Stryker Sweden offers an exciting role as Sales Product Specialist with the responsibility of selling Stryker’s surgical equipment to the Swedish market. The products, among others, include state of the art Fluid Waste Management Systems and Smoke Evacuation Systems.

Sell innovative, life-changing surgical products and help improve healthcare
As Sales Product Specialist at Stryker, you will help delivering on their mission of making healthcare better by promoting and selling Stryker’s world-class surgical products. With your strong documented ability to acquire and develop new customers, you are a vital part of the process from the initial contact to the after sales support. Your customers know they can count on you as a qualified and dedicated professional.

Your tasks include:

 • Identification and contact to new potential customers
 • Planning and executing quarterly and annual business plans
 • Negotiating pricing and managing contracts and terms of transactions within your territory
 • Analysing territory market potential and prioritising call patterns accordingly
 • Managing and maintaining your sample inventory of surgical products
 • Customer care for physicians, surgical/theatre staff and hospital administration with the goal of achieving qualitative and sales-oriented consultation
 • In-theatre support where required

Excellent communication skills and an analytical mindset
To succeed in this role, you must have some years of documented sales experience from the healthcare industry or a related field. You thrive with the hunting part of the sales role and you are a proactive networker who engages naturally with internal and external stakeholders to build powerful relationships. You put the customer at the centre of everything you do and are known for your ability to close the sales. You work confidently in both the strategic and the operational field and are driven by results and the internal passion of making healthcare better.

Besides the above-mentioned competencies and experience we expect that you:

 • Are fluent in both written and spoken Swedish and English.
 • Hold minimum a bachelor’s degree in Marketing, Life Sciences, Pharmaceutical, Business Engineering or similar field.
 • Have advanced IT skills in MS Office and MS Excel.

Exciting workplace with international interactions
This is a chance to become a key part of a world leading company within medical technology, and to work closely with many different stakeholders on both a national and Nordic level. It is also an opportunity to work with leading products and to help making healthcare better. The role will have a substantial impact on the business and could offer exciting development opportunities for the right candidate 

Apply for this unique position at Stryker Finland
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research Consultant Kristian Aagerup on +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: In the vicinity of Stockholm
Reference: 1918.119
Company: Stryker Sweden

Contact: