COO

Scandia Steel söker dig som vill vara med på en spännande expansionsresa! Bolaget andas entreprenörskap och kvalitet och förväntas expandera ytterligare under de närmsta åren.

 

Med målsättningen att vara Skandinaviens främsta leverantör av stålrörspålar har Scandia Steel etablerat sig som ett premiumvarumärke i denna nisch och succesivt tagit allt större marknadsandelar.

På några få år har bolaget etablerat sig som en betydande aktör och en självklar leverantör av stålrörspålar på den svenska byggmarknaden, som tidigare i princip helt kontrollerades av SSAB. De senaste åren har man varit ledande vad gäller produktutveckling och produktsortiment inom nischen.

Bolaget vill nu sätta ytterligare fokus på att stärka sin marknadsposition genom att rekrytera en drivande och erfaren COO som tydligt ska bidra till bolagets fortsatta expansion och utveckling.

 

Din roll som COO

Det övergripande ansvaret för COO ligger inom områdena:

 • Produktion
 • Inköp
 • Logistik

COO ansvarar för att strukturera och effektivisera produktionen samt vässa processer för inköp och logistik på ett sätt som realiserar potentialen i varumärket och utvecklar verksamheten mot ökad professionalism. Exempel på uppgifter som COO kommer att jobba med:

 • Utveckla produktionsverksamheten i Litauen och driva byggandet av en ny produktionsanläggning
 • Effektivisera produktionen genom robotisering/automatisering
 • Upphandla och utveckla nytt affärssystem som ska integreras i produktionen och i processer för inköp och logistik
 • Ansvara för kvalitetssystem, certifiering och kvalitet
 • Utveckla/underhålla kundrelationer

Rollen innebär personalansvar för ledningspersoner inom produktionen och budgetansvar för interna projekt inom produktion, inköp och logistik. Rollen rapporterar till VD och förväntas bli en vital och drivande del av ledningen i bolaget.

 

Vem är du

Vi söker en person som har starkt driv när det kommer till att bygga och utveckla en verksamhet och som förstår vikten av god struktur och god förmåga att organisera en växande verksamhet. Vi tror att du har en stor portion energi och ett analytiskt, ekonomiskt sinne samt, kanske viktigast av allt, en förmåga att leda personer med ett modernt ledarskap som både involverar och ställer krav.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom produktion, inköp och logistik och då helst från företag vars verksamhet liknar Scandia Steels. Du jobbar kanske i dag i ett större bolag och saknar det kreativa och verksamhetsutvecklande i en roll där du får stort mandat och stor handlingsfrihet. Civilingenjörsexamen, examen inom industriell ekonomi eller annan relevant högskoleutbildning är högt meriterande.

Du är entreprenör till din natur och trivs med att arbeta i en bred roll, nära produktion, i nära samarbete med övriga i bolaget och med korta beslutsvägar.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Scandia Steel med Compass. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta senior researchkonsult Annika Norberg 070-486 65 93 eller någon av rekryteringskonsulterna Hans Jansson 073-461 36 03 eller Jens Holmberg 070-377 06 20. Du söker via länken nedan och eftersom urvalet sker löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Scandia Steel är en framträdande leverantör av stålrörspålar på den svenska och norska byggmarknaden med kunder som Peab, NCC och Veidekke. Bolaget levererar årligen ca 40 000 ton pålar varav ca 85 % till den svenska marknaden och resterande 15 % till den norska med en årlig tillväxt på ca 10%.  Försäljning sker från Stockholm, produktion och logistik sker från det litauiska dotterbolaget och båda bolagen drivs av en ung personalstyrka. Bolaget omsatte 2018/19 375 MSEK vilket innebär att omsättningen ökat med närmare 300 % på 5 år.

 

Ekonomidirektör

Det här är rätt jobb för en utvecklingsintresserad person som vill arbeta i ledningen för en av Sveriges största kommuner!

 

 

Din roll

Du ingår i kommunstyrelsens förvaltning och leder ekonomiavdelningen med ca 50 medarbetare. Dina direktrapporterande är koncerncontroller, budget- och controllerchef, lokalplaneringschef, upphandlingschef och redovisningschef. Du rapporterar till kommundirektören och ingår i kommunkoncernens ledningsgrupp.

Den kommunala verksamheten drivs via förvaltningar, som var och en har egna resurser inom ekonomiområdet. Som ekonomidirektör leder du nätverket där förvaltningarnas ekonomichefer ingår. Du ingår också i nätverk och samarbeten med närliggande kommuner och i Storstockholm.

Ekonomiavdelningen stödjer kommunstyrelsen i ekonomisk styrning och uppföljning för att säkra effektiv förvaltning och kontroll av resurser och hur de används. Samtidigt ska avdelningen stötta förvaltningarna i planering, uppföljning, kontroll men också utveckling och effektivisering i sina verksamheter.

Huddinge kommun växer snabbt, har fantastiska förutsättningar, men också utmaningar. Några av dessa är behovet av ökad kommunal service i kombination med ökad kostnadseffektivitet och samtidigt förbättrad kvalitet. Behovet av nya bostäder och samhällslokaler, god och trygg miljö, ett välmående näringsliv och en god arbetsmarknad med många i arbete.

Ekonomidirektören har också en strategisk roll och ett ansvar, inte minst som en viktig funktion i kommunkoncernens ledningsgrupp. Rätt person förväntas bidra till ett helhetsansvar och med stort samhällsintresse och verksamhetsintresse arbeta för att kommunen ska klara sina mål. Huddinge har bland annat beslutat om överskottsmål i sin budget, vilket innebär att man i sin förvaltning ska klara service och kvalitet med högre effektivitet. Ännu bättre ekonomistyrning och uppföljning behövs därmed, samtidigt också ännu mera stöd och utvecklingsinsatser som gynnar verksamheterna. En ny styrmodell kommer att implementeras under 2021.

Chefer i Huddinge kommun är goda förebilder utifrån kommunens gemensamma värden med mod, driv, mångfald och omtänksamhet i hela organisationen. Ledarskapet, som utgår från det transformerande ledarskapet, skapar på ett tydligt och engagerat sätt förståelse för uppdraget, klargör och kommunicerar mål och åtaganden samt skapar och upprätthåller väl fungerande arbetsprocesser.

 

Vi söker

Vi söker dig som har visat att du är en utvecklingsinriktad och god ledare med stort verksamhetskunnande och ett genuint verksamhetsintresse. Du är initiativrik och relationsbyggande, kommunikativ och pedagogisk, ställer krav men hjälper också andra att lyckas. Troligen har du erfarenhet från en liknande roll i en större organisation där du är van att arbeta på uppdrag från en politisk ledning. Koncernredovisning, bolagsstyrning, lokalplanering och upphandling är viktiga verksamhetsområden som du bör ha erfarenhet av.

Du är numera mer generalist inom ekonomi och finansområdet men är också skicklig på att bygga struktur och styrning som leder till effektivitet, arbetsglädje och god kvalitet. Vi ser gärna att du har vana av att, utifrån analys, initiera och leda förändring och utveckling samt har ett strategiskt tänk kopplat till kvalitet och ekonomi.

 

Mer information

För eventuella frågor eller för att inleda en dialog; kontakta gärna vår externa konsult Bo Bengtsson på Compass, 070-971 35 50 bo.bengtsson@compass.se  Tjänsten söker du via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 11 mars 2020.

Välkommen med din ansökan!

 

Huddinge är landets 14:e största kommun och Stockholms läns näst största med drygt 112 000 invånare. Antal medarbetare är ca 6700 och budgeten omsluter drygt 6 miljarder kronor. Huddinge är en snabbt växande kommun med tydliga visioner och ambitiösa mål för framtiden. 2017 utsågs Huddinge till årets tillväxtkommun och vi planerar för 20 000 nya bostäder de kommande åren. Huddinges geografiska läge är utmärkt med närhet till Stockholm samtidigt som vi är en prisbelönt naturkommun. Som ledare för engagerade medarbetare är du en viktig samhällsbyggare som tillsammans med oss gör Huddinge till en av de mest populära kommunerna att bo i, arbeta i och besöka. 

Läs gärna mer på www.huddinge.se.

 

Manager Regulatory Affairs Nordics

Primary Function

This position is responsible for providing guidance for, and management of regulatory activities related to Indivior with health authorities and local government regulations in the Nordic countries (Denmark, Finland, Norway, Sweden and Iceland). You will be part of the upcoming launch of two new products.

Indivior recently moved from Gothenburg to Stockholm. You will be based at the newly established office at Kungsgatan.

Amongst other duties you will

 • Support regional management and commercial team to obtain and maintain all necessary pharmaceutical Marketing Authorisations (MA), price agreements and appropriate licenses/authorisations.
 • Ensure approvals for Indivior’s narcotic drug business in compliance with individual health authority and local government regulations.
 • Liaise directly with local health authorities to develop and lead NEU regional regulatory strategies for product categories in line with global strategic plans.
 • Ensure the registration and regulatory compliance of locally marketed products to bring competitive advantage to our brands. Amend registration dossiers as necessary for country-specific regulatory requirements and submit registration applications and negotiate with governmental authorities to obtain rapid approvals with favourable labelling and claims.
 • Provide regulatory supports to activities related to SOPs & training programs and regulatory compliance in the areas of regulatory affairs and pharmacovigilance.
 • Support development and maintenance of a database of local regulatory requirements accessible to the global team. Provide regulatory and product compliance expertise in the area of advertising and label claims for existing and new products, as applicable.
 • Provide technical support to respond to consumer and legal inquiries on regulatory issues for our products marketed locally. Report measures of product registration and regulatory compliance performance. Assist with local statutory reporting requirements. Provide regulatory documentation required by other functions.
 • Monitor and interpret local regulatory issues and trends that will impact the marketability of company products and ensure that the company is aware and informed early enough of significant regulatory expected changes and potential issues.

Professional Qualifications

 • Degree in Pharmacy/Chemistry/Biology/ Pharmacology or other science-related field.
 • A minimum of 5-7 years’ experience in pharmaceutical regulatory affairs is required.
 • Working knowledge of key health authorities in Northern EU
 • Experience of leading and managing regional projects.
 • Strong project management skills (including vendor management)
 • Experience in narcotic pharmaceutical business is preferred.

More information

In this recruitment Indivior is cooperating with Compass Human Resources Group. If you want more information please contact Anders Larsson at anders.larsson@compass.se  +46 73 203 4691 or Jens Nordqvist at jens.nordqvist@compass.se +46 70 145 35 69

About Indivior

Indivior is a global specialty pharmaceutical company with a 20-year legacy of leadership in patient advocacy, health policy and evidence-based best practice models that have revolutionized modern addiction treatment. The name is the blend of the words individual and endeavor, and the tagline “Focus on you” makes the company’s commitment clear. It represents and empathizes with the often-difficult journey each individual patient takes to overcome the challenges of addiction – a chronic relapsing disease.

Indivior is dedicated to transforming addiction from a global human crisis to a recognized and treated chronic disease. The Indivior logo radiates its patient-focused, holistic focus on expanding access to quality treatment for addiction worldwide. The company has a strong pipeline of products and candidates designed to both expand on its heritage in global opioid dependence and address other chronic diseases of addiction – including opiate overdose, alcohol use disorders and cocaine intoxication – as well as related mental health disorders such as schizophrenia.

Medical Director, Clinical & Translational Science

Do you want to be responsible for Sobi’s clinical development activities with hematology and serve as medical expert on matters relating to hematology including regulatory, drug safety and business development?

We are now looking for a Medical Director, Clinical & Translational Science.

 

Key Responsibilities

 • Clinical development plans for programs in all phase 1-3 clinical drug development.
 • Design conduct and report Sobi -sponsored studies.
 • Strategic and operational clinical development expertise to interactions with regulatory and reimbursement authorities, payers and clinical part of submissions.
 • Definition of medical needs and contribution to regulatory & commercial needs.
 • Support to other functions within Sobi on matters relating to hematology including regulatory, drug safety and business development.
 • Support external sourcing from pre-clinical, clinical phase, registrational and LCM phase.

 

Who you are

 • Specialist in hematology or oncology with at least 5 years clinical experience treating patients with hematological diseases, a background as MD
 • Solid track-record of participation in drug development programs within hematology as investigator and/or study physician demonstrating outstanding and intimate understanding of translating early stage programs into the clinic and further across the clinical development chain.
 • Expertise in bringing the medical and scientific perspective, drug development wisdom to business development, corporate strategy and leadership decision making.
 • Good communication skills, capable of representing the company to all audiences both internally and externally, particularly in the context of collaborations at international conferences and scientific symposia.
 • Good organizational skills, be a self-motivated driver of best practices and processes in the management of projects and operations.
 • Good team-player with high personal and scientific integrity.
 • Comfortable working in fast paced environment.
 • You are able to demonstrate behaviors in line with Sobi’s core values: Care, Ambition, Urgency, Ownership and Partnership.

 

Location
Ideally Stockholm. If located in another European country commuting to Stockholm will be required.

 

Reporting to
You are reporting to head of Clinical & Translational Science, Bent Winding.

 

Does this sound like the right opportunity for you?
Please don’t hesitate to apply, submit your cv and cover letter. We will interview continuously.

 

More information
In this recruitment Sobi is cooperating with Compass Human Resources Group. If you want more information please contact Anders Larsson at anders.larsson@compass.se or +46 73 203 4691

 

About Sobi

At Sobi, we are transforming the lives of people affected by rare diseases. As a specialised international biopharmaceutical company, we provide sustainable access to innovative therapies in the areas of haematology, immunology and specialty care. We bring something rare to rare diseases – a belief in the strength of focus, the power of agility and the potential of the people we are dedicated to serving. The hard work and dedication of our approximately 1300 employees around the globe has been instrumental in our success across Europe, North America, the Middle East, Russia and North Africa, leading to total revenues of SEK 9.1 billion in 2018. Sobi’s share (STO:SOBI) is listed on Nasdaq Stockholm. You can find more information about Sobi at www.sobi.com.

 

Produktspecialist

Säljande produktspecialist till genombrottsprodukt vid kolorektalkirurgi

 

Du kommer att vara med från början i kommersialiseringsfasen i ett företag med en produkt som är ett genombrott för operation av kolorektal-cancer.

CarpoNovum AB är ett svenskt företag, med fokus på att utveckla en ny generation av kirurgiska instrument, som används under tjocktarm- och ändtarmsoperationer, i syfte att ersätta nuvarande cirkulärstaplers.

CarpoNovum har expertkompetens inom canceroperationer och därför god förståelse för vad som krävs för att radikalt förbättra de kirurgiska instrumenten och preoperativa villkor för att minska komplikationsgraden. Efter mer än 15 års forskning och produktutveckling har vi nu kirurgiska instrument avsedda att användas vid canceroperationer i tjocktarmen och ändtarmen.

Instrumentfamiljen CREX består av LapAid och RectoAid, instrumenten är CE-märkta och klara för introduktion på den Europeiska marknaden. Instrumenten går att använda vid öppen, laparoskopis, robotisk eller till och med transanal (TME) kirurgi. Med hjälp av instrumenten kan du också välja typ av anastomos. Sid-till-ände, ände till ände eller sida till sida. Kirurgen sätter gränsen inte instrumenten.

Under utvecklingsfasen har totalt 165 patienter opererats med instrumenten, i denna population har en markant minskning av läckage noterats.  Bolaget står nu inför marknadsintroduktion och kommersialisering med start i Sverige och Norden.

CarpoNovum AB söker en säljande produktspecialist som vill vara med och minska komplikationerna (anastomosläckage) för personer som genomgår kolorektal kirurgisk behandling. Du är en person med stort engagemang som ska ansvara för försäljningen initialt i Sverige och, om du är rätt person utökas ansvaret till Norden. Du blir också en viktig länk mellan våra kunder och produktutveckling/kvalitet inom CarpoNovum.

CarpoNovum är ett start-up vilket innebär att du inte kommer till ”dukat bord”. Du är en entreprenör som tycker om att vara med och bygga bolag och hugga i där det behövs.

 

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för hela säljprocessen, du kontaktar nya sjukhus, bokar och genomför möten, presenterar/demonstrerar säljer och introducerar vår produkt på sjukhusen. Du bygger långsiktiga relationer och utbildar personalen. Under deltagande på operationer och arbetet ute hos kund, är vägledning och guidning av användandet av våra produkter en central del.

 

Din profil
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av arbete inom sjukvården som operationssjuksköterska. Du har förmodligen ett etablerat nätverk bland kirurger och sjuksköterskor i Sverige/Norden. Du har också erfarenhet från försäljning ute på fältet, gärna gentemot sjukvård. Som person är du självgående, resultatinriktad och välstrukturerad. Du präglas av en inre drivkraft och har viljan att lyckas. Med förmågan att planera din arbetstid effektivt arbetar du bra självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du har en god förmåga att utrycka dig professionellt på engelska och svenska i tal och skrift.

I rollen som säljande produktspecialist hos oss arrangerar du möten och håller presentationer samt deltar på mässor och konferenser. Du deltar i operationer för att utbilda personal såväl under operation som för eftervård.

Som person har du en öppen attityd samt en positiv inställning och du ser lösningar före problem. Vi värdesätter flexibilitet och lägger stort fokus på service till våra kunder. Din bostadsort är med fördel Stockholm. Korta och långa resor ingår i arbetet,  en betydande del av din tid kommer att vara i Stockholm och Mälardalen.

 

Mer information
I rekryteringen samarbetar CarpeNovum med Compass Human Resources Group. För mer information kan du kontakta Anders Larsson på anders.larsson@compass.se eller 073-203 46 91.

 

VD

Xpeedio söker dig som vill ta över helhetsansvaret för ett etablerat och stabilt företag med ambitioner att växa och utvecklas. Har du en god förståelse för IT och står du för ett modernt ledarskap präglat av driv, engagemang och målfokus?

 

Din roll som VD

För rätt person är det här en fantastisk möjlighet att tillsammans med duktiga medarbetare driva och utveckla ett bolag med stor potential. Du ansvarar för en stabil, lönsam och väl fungerande verksamhet som erbjuder en befintlig tjänsteportfölj av IT-tjänster inom främst support, drift och övervakning.

Som VD blir din roll att vidareutveckla bolaget genom att ta fram strategier och affärsplaner som driver affären framåt men också att vårda den befintliga affären och den sunda ekonomin. Du ska identifiera ramarna och med ett sunt affärstänk hitta nya och spännande möjligheter inom dessa. Fokus på försäljning och kloka försäljningsstrategier kommer att vara nyckeln till att lyckas i rollen.

Du har fullt personal- och resultatansvar och leder en ledningsgrupp på fyra personer.

 

Vem är du

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är sälj- och utvecklingsinriktad samt en god ledare med förståelse för hur teknik och moderna arbetssätt kan utveckla verksamheten på ett önskvärt sätt. För att driva en utveckling i den riktningen krävs ett teknikintresse, gott omdöme, kommunikation, intresse och förståelse för människor och det ledarskap som måste till för att engagera och motivera de anställda i en utvecklingsresa.

Troligtvis är du idag AO-chef, CIO eller kanske försäljningschef men mogen att kliva på ditt första VD-uppdrag. Du finns redan inom IT-branschen och är väl insatt i möjligheter och begränsningar inom den.

Du är en person med engagemang, lyhördhet och empati som står för innovativa idéer som bidrar till affärsutveckling och samtidigt är du omdömesgill gällande hur frågor ska drivas och prioriteras.

 

Information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Xpeedio med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070-377 06 20 eller Anders Carlsson på 070-766 26 91.

 

Xpeedio etablerades 1997 och är etablerat i Stockholm där de flesta av kunderna finns men man har även kunder i Malmö, Göteborg, Örebro och Oslo. Bolaget erbjuder IT-tjänster inom drift, support, övervakning och konsulting. I dagsläget är man 25 anställda och har en omsättning på cirka 27 MSEK. Xpeedio är privatägt av Modern Holdings Incorporated, som ursprungligen startades av Jan Stenbeck, med säte i USA. Läs gärna mer på xpeedio.se.

 

 

VD

I den här rollen medverkar du till att ta fram digitala lösningar för hela samhällssektorn!

 

Inera utvecklar och levererar digitala tjänster för Sveriges regioner och kommuner och därigenom för Sveriges befolkning. Inera ägs av SKR, regioner och kommuner. Genom att erbjuda kompetens inom digitalisering stödjer Inera ägarnas verksamhetsutveckling. Bolaget koordinerar och utvecklar gemensamma digitala lösningar till nytta för invånare, medarbetare och beslutsfattare.

2018 omsatte Inera 880 mkr och hade ca 330 anställda. Ineras huvudkontor är på Södermalm i Stockholm. VD rapporterar till styrelsen och dess ordförande.

Styrelsen har påbörjat ett förändringsarbete som ny VD kommer att ta vid och ha en viktig roll i. Bolaget kommer att ha en fortsatt central roll i digitaliseringen inom offentlig sektor! Du förväntas ha en nära dialog med ägare och konstruktiv samverkan med olika aktörer inom digitalisering i vårt land.

 

Vi söker dig som är en generalist med starkt affärsfokus och vana att rapportera till en styrelse. Du är van att samverka och hitta konstruktiva lösningar i en komplex struktur med många intressen och olika aktörer. Du är en uppskattad ledare för en större projektorganisation som ansvarar för digitaliseringsfrågor. Det är viktigt att du har ett samhällsengagemang och förstår offentlig sektor och politiskt styrd verksamhet.

Som person är du känd för att vara drivande, initiativrik, mycket kommunikativ, lyhörd, öppen och samverkansinriktad. Du bidrar aktivt för att utveckla organisation och verksamhet som är i rörelse.

Det här är en mycket viktig roll i en mycket viktig verksamhet för hela vår samhällssektor!

 

Sök tjänsten
Sök tjänsten via länken nedan, dock senast 25/2. Om du har frågor är du välkommen att kontakta våra konsulter på Compass som hjälper oss med denna rekrytering, Bo Bengtsson bo.bengtsson@compass.se 070-971 35 50 Hans Jansson hans.jansson@compass.se 073-461 36 03

 

För att läsa mer om bolaget, gå gärna in på www.inera.se

 

Ekonomichef

Brinner du för ekonomi och söker en bred roll med stort ansvar?

 

Rollen som Ekonomichef

Som ekonomichef ingår du tillsammans med generalsekreteraren och verksamhetschefen i församlingens ledningsgrupp. Ekonomichefen ansvarar för ekonomi, HR, fastigheter, kommunikation/medlemsvård och rapporterar till församlingens generalsekreterare. Tyngdpunkten i rollen ligger i huvudsak på ledarskap, ekonomi, förändring och utveckling.

Då Judiska Församlingen i Stockholm bedriver ett förändringsarbete genom digitalisering kommer fokus att ligga på att driva förändrings- och effektiviseringsprojekt i syfte att strukturera och utveckla kansliets arbetsprocesser. Judiska Församlingen är en medlemsorganisation vilket innebär att det i rollen som ekonomichef ingår att ta fram underlag till förtroendevalda samt att ha kontakt med medlemmar och andra intressenter.

Du har personalansvar för åtta medarbetare inom ekonomi och administration.

 

Vem är du?

Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och ekonomistyrning samt erfarenhet av övergripande arbete med HR-frågor. Du har en stark administrativ förmåga som du även gillar att omsätta i utveckling och förenkling av administrativa processer. Du är en ”doer” som får saker gjorda. Erfarenheter av en liknande roll i en idéburen eller ideell verksamhet är meriterande.

I botten är du civilekonom eller har annan relevant utbildning på högskolenivå. Du har flerårig erfarenhet från liknande roller inklusive ledningsgruppsarbete och har haft personalansvar. Du har gedigna kunskaper i Excel och god erfarenhet av att arbeta med IT- och digitaliseringsfrågor.

Du gillar att vara den som har ”koll på läget” och utgöra navet på en arbetsplats. Din nyfikenhet och ditt strukturerade arbetssätt skapar trygghet, goda relationer och du rör dig lättsamt mellan strategiska och operativa frågor.

Du har ett inkluderande, tydligt och prestigelöst ledarskap där du involverar andra. Vi ser framför oss en självgående, nyfiken och empatisk person som gillar ett positivt lagarbete.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Judiska Församlingen med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvariga konsulter Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20 eller Morgan Eilenberg på morgan.eilenberg@compass.se eller 073 3590 550. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Judiska Församlingen i Stockholm är den största judiska organisationen i norra Europa, med över 4 300 medlemmar. Organisationen bedriver en bred och omfattande verksamhet som bland annat inkluderar sommarläger, kulturverksamhet, bibliotek, barn- och ungdomsverksamhet, synagogor och social verksamhet. Vi är en enhetsförsamling vilket innebär att vi företräder medlemmar från alla olika judiska inriktningar – från helt sekulära till ortodoxa. Läs gärna mer på www.jfst.se

 

Area Sales Engineer

Vill du ta ett internationellt etablerat framgångsrikt bolag till nya nivåer? Ellsworth Adhesives är Europas ledande distributör av lim, specialkemikalier och limutmatningsutrustning. De är inne i en expansiv fas och vill nu förstärka den svenska organisationen inom Försäljning. Som ansvarig säljare för Sverige kommer du in i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Kulturen i bolaget kännetecknas av trygghet, frihet och självständighet.

 

Din roll och uppdraget

Du kommer att arbeta självständigt med att bearbeta den svenska marknaden. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer. Det svenska kontoret ligger i Stockholm men du kommer att bearbeta kunder i hela landet.

Huvuduppgiften är att skapa tillväxt för Ellsworth Adhesives på den svenska marknaden. Du ansvarar för att utveckla och implementera försäljningsstrategin för Sverige och utför aktiv bearbetning av marknaden genom att identifiera, utveckla och avsluta affärer.

Kunder finns inom många olika branscher med visst fokus inom traditionell industrisektor. Kunderna har i många fall specifika behov och i dialog med dem utformas unika produkter och lösningar.  Du kommer att jobba med varierande kontaktytor hos kund där vissa affärer utvecklas i samarbete med kundens R&D avdelning, medan vissa affärer istället görs med kunden produktionsled/-avdelning.

Förutsättningarna för att lyckas är mycket goda för rätt kandidat med stor möjlighet till att bli framgångsrik. Bolagets förmåga till att hitta lösningar på kundernas behov är stor. Det finns en lång historik och hög kompetens inom organisationen som stöd och därtill en bred portfölj av produkter och lösningar, både egna tillverkade produkter och 3e parts produkter. Globalt är Ellsworth Adhesives en dominerade spelare i branschen med mycket gott rykte.

Du kommer att befinna dig mycket ute hos potentiella och befintliga kunder. Ellsworth Adhesives Sweden har kontor i Norsborg där du har kollegor inom bl a innesälj och kundsupport.

Du rapporterar till European Group Managing Director som sitter i Glasgow.

 

Vi söker

Som person ser vi att du är mycket självgående med ett stort eget driv. Du har ett utpräglat affärstänk och en vilja att göra affärer samt stor vana av lösningsförsäljning. Du gillar att ta initiativ i nya relationer samt att underhålla och utveckla bolagets upparbetade kontaktnät.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har goda tekniska kunskaper så att du förstår hur Ellsworth Adhesives produkter kan utveckla kundernas affärer samt att du besitter ett starkt driv till sälj och affärsutveckling. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk akademisk utbildning inom ett relevant område, ex kemiområdet, samt goda kunskaper i engelska.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Ellsworth Adhesives med Compass. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Compass konsulter Hans Jansson 073-461 36 03 eller Annika Norberg 070-486 65 93.

Du söker via länken nedan och eftersom urvalet sker löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ellsworth Adhesives Europe levererar lim, specialkemikalier och limutmatningsutrustning. Som distributör är Ellsworth Adhesives produktutbud omfattande och innehåller de främsta tillverkningsmärkena däribland Henkel Loctite, Dow Corning, Dymax och Lord.

Ellsworth Adhesives Europe ägs av Ellsworth-företaget, ett familjeföretag som grundades 1974 i Wisconsin, USA, av Paul och Patsy Ellsworth. Bolaget har vuxit snabbt under de senaste 40 åren genom både organisk tillväxt och förvärv.

I dag har Ellsworth Corporation ett globalt nätverk av distributions- och tillverkningsenheter. I Europa finns filialer i Frankrike, Spanien, Tyskland, Polen, Skandinavien och Storbritannien, där deras huvudkontor ligger. Läs mer https://www.ellsworthadhesives.co.uk/home-swedish/

 

 

Chef Ekonomi och Administration

Brinner du för ekonomi och verksamhetsstyrning och har ett stort hjärta för hållbarhetsfrågor?

Om Svenskt Vatten

Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA organisationerna. Svenskt Vattens vision är att Sverige ska ha rent dricksvatten, friska sjöar och hav. Med vår spetskompetens arbetar vi med policy och påverkan på både nationell och internationellnivå. Genom omfattande utbildningsverksamhet, forskning och standardiseringsarbete bygger vi kunskap för både våra medlemmar och samhället i stort. Som branschorganisation verkar vi nära både våra medlemmar, myndigheter, rikspolitik och andra intresseorganisationer. Våra kontaktytor och nätverk är breda.

Rollen som Chef för Ekonomi och administration
Du har huvudansvar för Svenskt Vattens ekonomi-/ och verksamhetsstyrning samt administrativa processer.

Du jobbar i mycket nära relation med VD (för övrigt en rätt lättsam typ som gillar resultat och glädje). I vardagen kommer ni att bolla frågor och samråda i både stort och smått. Du rapporterar direkt till VD och ingår i Svenskt Vattens ledningsgrupp. Du driver och utvecklar Svenskt Vattens lednings-/stödprocesser.

Svenskt Vatten är en liten organisation på en nationell och internationell arena. Din vardag kommer därför att innefatta ett stort spann med strategisk ekonomistyrning och kontorsadministration.

Rollen kan beskrivas i tre övergripande delar:

Ekonomistyrning
Övergripande ansvar för redovisning, ekonomisk rapportering, årsbokslut inkl. årsredovisning, budget, prognoser och likviditetsplanering samt skattefrågor och kontakt med revisorer och bank.

Verksamhetsstyrning
Du förväntas ha ett övergripande ansvar för att säkerställa och utveckla Svenskt Vattens ledningsprocesser med fokus på planering och uppföljning. Genom att sammanställa och visualisera verksamhetens läge och riktning skapar du tydlighet för både styrelse och medarbetare om verksamhetens resultat och utveckling.

Övriga uppgifter
• Ansvar för koordinering av styrelsens arbete gällande handlingar och förberedelser och du deltar i alla styrelsemöten som sekreterare
• Arbete med föreningens årsstämma inkl. voteringstjänst och dokumenthantering
• Arbete med avtalshantering, kontakt med lönebyrå och övrigt löpande HR-arbete
• Övergripande IT-ansvar ur ett beställarperspektiv och kontaktperson för administrativa system

Du har personalansvar för två medarbetare; en redovisningsekonom och en kontorsadministratör.

Vem är du?
Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och ekonomistyrning och du har erfarenhet av övergripande arbete med HR-frågor. Du har en stark administrativ förmåga som du även gillar att omsätta i utveckling och förenkling av administrativa processer. Du är en ”doer” som får saker gjorda.

Du har erfarenhet av verksamhetsstyrning och gillar sambandet mellan siffror och verksamhet. Erfarenheter av arbete i kunskapsintensiv-/ eller branschorganisation är meriterande.

I botten är du civilekonom eller har annan relevant utbildning på högskolenivå. Du har flerårig erfarenhet från liknande roller inklusive ledningsgruppsarbete och har haft personalansvar. Du har gedigna kunskaper i Excel och god erfarenhet av att arbeta med projektredovisning.

Du gillar att vara den som har ”koll på läget” och utgöra navet på en arbetsplats. Din nyfikenhet och ditt strukturerade arbetssätt skapar trygghet, goda relationer och du rör dig lättsamt mellan stora och små frågor. Du har ett inkluderande, tydligt och prestigelöst ledarskap där du involverar andra.

Vi ser framför oss en självgående, leveranssäker och empatisk person som gärna bjuder på ett gott skratt.

Tjänsten och ansökan
Det här är ett viktigt jobb där du arbetar för att Sverige ska ha rent dricksvatten, friska sjöar och hav. Vårt trevliga och moderna kontor är beläget i Alvik, Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.svensktvatten.se

I denna rekrytering samarbetar Svenskt Vatten med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.