Projektledare Lokalisering

Vill du arbeta med ett samhällsviktigt uppdrag i ett bolag som har ett av Sveriges mest kända varumärken?

Bankomat befinner sig i en spännande fas där ständiga förbättringar och nya idéer finns på agendan i vår ambition att skapa nya bankgemensamma tjänster och en innovativ företagskultur. Nu stärker vi upp Lokaliseringsgruppen med ytterligare en Projektledare!

 

Lokaliseringsgruppen inom Bankomat består idag av 7 personer och de arbetar kontinuerligt med att förvalta kontantinfrastrukturens täckning och automaternas placering på uppdrag av sina kunder och anpassat till användarnas beteenden. Gruppen ansvarar för automaternas placeringar utifrån marknadsbehov, geografisk täckningsgrad samt att placeringarna uppfyller de koncept, krav och anvisningar som gäller. De arbetar med hela kedjan från lokalsök till färdig etablering av kontantautomater.

 

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att etableringsprojekt genomförs och avslutas på ett kvalitativt sätt. Du driver projekten från A-Ö, vilket innebär att du arbetar med att analysera marknaden, sammanställa statistik och fakta rörande automaters nyttjandegrad, beställa åtgärder från underleverantörer till exempel byggprojekt, förhandla hyresavtal samt följa upp och administrera löpande genom ärendets olika faser.

De flesta projekt leder du centralt från kontoret i Stockholm. Arbetet sker tillsammans med Bankomats kunder, underleverantörer, lokala bankkontor och hyresvärdar som finns med lokal närvaro över hela landet. Du rapporterar till gruppchef för lokalisering och arbetar tätt ihop med kollegorna på hela bolaget.

 

Vem är du?

Vi söker dig med ca fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ser med stor fördel att du har erfarenhet av etableringsverksamhet, hyresförhandling och byggprojektering. Du är trygg i beställarrollen, har förmåga och gillar att leda och koordinera många parallella externa gränsytor och med fokus på problemlösning i varje unikt ärende.

Då ärendets faser är många och spänner över en längre period är det viktigt att du har förståelse för helhet och samtidigt förmåga att hantera detaljer. Som person är du en engagerad lagspelare som även kan arbeta självständigt.

För att trivas här och nå framgång i ditt uppdrag är det viktigt att du är prestigelös, öppen för förändring och lärande samt har en vilja att utvecklas.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har mycket goda kunskaper i MS Office. Du har akademisk examen eller yrkeshögskoleutbildning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom erfarenhet.

 

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen får du vara med och utveckla Bankomat ytterligare. Du får stor möjlighet att påverka och göra skillnad i ett bolag där laganda, prestigelöshet och framåtanda genomsyrar företagskulturen. Du får möjligheten att var del av ett varumärke som de flesta i Sverige känner till.

Bankomat AB erbjuder en arbetsplats där professionalism, engagemang och respekt är grundläggande värderingar. De befinner sig i en spännande fas där ständiga förbättringar och nya idéer finns på agendan i deras ambition att skapa en innovativ företagskultur. Teamet du blir en del av är väl fungerande och stämningen är god, arbetsklimat är öppet där både personer och kompetenser kompletterar varandra väl.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Bankomat AB med Compass. Du söker tjänsten via länken nedan och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 19/3. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass ansvariga konsulter Susanne Bryhn 070-531 34 25 eller Annika Norberg på 070-486 65 93.

 

Bankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som finns på fler än 500 orter i Sverige. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet. I 150 av våra automater erbjuder vi även de vanligaste valutorna euro, brittiska pund och amerikanska dollar. Kännetecknande för vår organisation är att vi arbetar med komplexa tjänsteleveranser och arbetar kontinuerligt med förändringsarbete och innovation. Vi är ca 35 medarbetare som arbetar tillsammans i en platt organisation. Bankomat erbjuder en utvecklande roll på en arbetsplats där professionalism, engagemang och respekt är grundläggande värderingar. Läs mer www.bankomat.se

 

Systemförvaltare – Interim

Region: Stockholm

Period: Tillträde så snart som möjligt och fram till sommaren 2022

För en av våra kunder – ett internationellt försäkringsbolag söker vi en erfaren systemförvaltare.

Som systemförvaltare arbetar du med att stödja och hjälpa verksamheten, lägga beställningar, analys och har ett tätt samarbete med leverantörer och systemutvecklare.

Du driver aktivt förändring inom ditt eller dina förvaltningsområden och driver incidentutredningar med intern IT och med externa leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom system/datavetenskap och har några års

arbetslivserfarenhet som systemförvaltare. Tidigare arbete med affärssystem (gärna IFS) och faktureringsflöden/utskrift är högst meriterande. Bakgrund inom försäkring och goda kunskaper inom SQL är även det högst meriterande.

Välkommen med din ansökan 
För mer information är du välkommen att kontakta Morgan Eilenberg, morgan.eilenberg@compass.se alternativt på 0733-590 550

Urval och intervjuer görs löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

 

Chief Ethics & Compliance Officer

För Boliden är det centralt att bedriva verksamheten på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Etiskt affärsbeteende och efterlevnad av tillämpliga regler och förordningar är inte bara viktiga för att bekämpa risker utan också en integrerad del av Bolidens syfte och värderingar.

Boliden letar nu efter en Chief Ethics & Compliance Officer för ett interimsuppdrag under en föräldraledighet med en period på 12 – 15 månader med start i april 2021.

 

Rollen
Som Chief Ethics & Compliance Officer kommer du att bidra till att strategiskt och operativt utveckla och leda Bolidens arbete med compliance. Huvudfokus kommer att vara inom antikorruption, antitrust, penningtvätt, sanktioner, stöd i riskbedömning av affärspartners och andra relaterade områden inom E&C som uppförandekod och visselblåsarprocessen. Du kommer att vara ansvarig för den övergripande hanteringen och samordningen av efterlevnad av regelverk och industristandards.

Eftersom funktionen Group Ethics & Compliance bildats relativt nyligen kommer du att ha möjlighet att vidareutveckla och forma Bolidens arbete inom dessa områden och på så sätt bidra till fortsatt framgång och tillväxt. Tjänsten är placerad i Stockholm och rapporterar direkt till Senior Vice President Corporate Responsibility som sitter i Bolidens koncernledningsgrupp.

Exempel på uppgifter
• Tillhandahålla expertis, råd och utbildning inom E&C fokusområden
• Identifiera och utvärdera risker relaterade till E&C
• Övervaka utvecklingen av regler och förordningar inom E&C fokusområden
• Kommunicera relaterade ämnen på ett tydligt sätt till intressenter internt och externt
• Leda och underlätta genomförandet av riskbaserade program för efterlevnad av E&C
• Delta i interna E&C relaterade utredningar och åtgärdsprogram
• Informera / rapportera till kommittéer, ledning och styrelse inom E&C
• I samarbete med andra funktioner, initiera och genomföra interna kvalitetsrevisioner
• Hantera och samordna kontakter med relevanta tillsynsmyndigheter eller andra myndigheter inom E&C fokusområden
• Arbeta i nära samarbete med Bolidens övriga koncernfunktioner samt affärsområden och enheter

 

Vem är du?
Du bör ha en magisterexamen inom ekonomi, juridik eller liknande och minst 5 års erfarenhet från E&C-området. Någon form av fördjupad utbildning inom compliance är meriterande. Du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt i engelska och svenska.

För att lyckas i rollen tror vi att ett starkt eget driv och en förmåga att självständigt driva frågor är viktiga egenskaper för den här positionen.

Vi ser gärna att du känner igen dig i följande egenskaper och sätt att jobba:
● modet att identifiera och lyfta fram E&C risker och utmaningar inom gruppen
● ett kommersiellt, affärsinriktat tillvägagångssätt i kombination med hög integritet
● en stödjande och samarbetsvillig inställning till att driva E&C-agendan i en mycket decentraliserad organisation
● starka analytiska och kommunikativa färdigheter

 

Information och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Boliden med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken där du registrerar dig och bifogar dina dokument.

För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070-377 06 20. Din ansökan kommer att behandlas i enlighet med tillämpliga sekretessregler och förordningar (GDPR).

 

Boliden
I drygt nittio år har Boliden prospekterat, utvunnit och förädlat bas- och ädelmetaller. Vår produktion bygger på erfarenhet, innovation och modern teknik, utvecklad i samarbete med nordiska teknik- och ingenjörsföretag. Vi är idag branschledande i Norden när det gäller hållbar metallproduktion, från fynd till återvinning av förbrukad metall.

 

Sales Engineer & Business Developer – Sweden

Drivs du av att skapa affärer och lockas av att etablera ett internationellt bolag på svenska marknaden?

Vi söker en erfaren Sales Engineer & Business Developer Sweden för ett av världens största företag inom utveckling och försäljning av mjukvara för el-teknisk dokumentation (ECAD). IGE+XAO har närmare 400 anställda över 20 länder och mer än 91,000 licenser hos kunder över hela världen.

 

IGE+XAO är nu inne i en tydlig expansionsfas i Norden och de söker därför en driven och entreprenöriell person som vill ta IGE+XAO till svenska marknaden. Som först in på en ny marknad får du möjligheten att introducera, bygga och sätta prägel på affärerna med en unik portfölj av mjukvarulösningar med stor potential.

 

Rollen

Du kommer ha en avgörande roll i IGE+XAOs expansion i den svenska marknaden. Det innebär att du kommer att driva försäljningen i hela Sverige med stöd från dina danska kollegor. Som Sales Engineer & Business Developer Sweden har du ansvaret för hela försäljningsprocessen både för små och stora kunder.

IGE+XAOs kunder återfinns inom alla branscher, exempelvis inom konstruktion av fastigheter och industrier, där kunderna ofta verksamma som t.ex. konsultingenjörer och elinstallatörer, och inom tillverkningsindustrin där kunderna ofta är tillverkare av maskiner och produktionsutrustning.

I dagsläget finns det 8 medarbetare på försäljningskontoret i Danmark som kommer göra allt för att stötta dig och för att du ska lyckas med ditt uppdrag i Sverige. Organisationen är väl fungerande och har haft ständigt växande resultat i Danmark.  Som en del av din introduktion kommer du få en grundlig utbildning på kontoret i Danmark för att bekanta dig med produkterna, företaget och dina nya kollegor.

 

Vem är du

Vi söker dig som brinner för affärer, har stor social förmåga och som trivs i säljarrollen. Som person är du utåtriktad, entreprenöriell, driven och självständig med en god portion humor. Med tanke på affärens karaktär med komplexa löningar och relativt långa säljcykler, kommer din energi, höga aktivitetsnivå och uthållighet göra att du blir framgångsrik rollen.

Din bakgrund är teknisk, kanske med en utbildning som installatör, elingenjör eller elektriker. Du har sannolikt några års erfarenhet som sales engineer eller teknisk konsult hos företag med el-tekniska produkter och lösningar.

Det kommer också att underlätta om du har ett existerande relevant affärsnätverk inom Sverige. Vi ser det som självklarhet att du pratar både svenska och engelska flytande.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar IGE+XAO med Compass. Du söker tjänsten via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

För mer information om organisationen och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass konsulter Hans Jansson på 073 461 36 03, hans.jansson@compass.se  eller Annika Norberg på 070 486 65 93, annika.norberg@compass.se

 

Om IGE+XAO Nordic

IGE + XAO Nordic är en del av IGE + XAO Group – ett av världens största företag inom utveckling och försäljning av programvara för elektrisk teknisk dokumentation (ECAD). IGE+XAO står bakom tiotusentals ECAE-elektriska installationer världen över. Under 25 år har IGE+XAO Nordic levererat standardiserade och skräddarsydda lösningar anpassade till att uppnå våra kundens varierande behov. Hos oss är det kundens behov som avgör lösningen – inte tvärtom. Vi levererar alltid kvalitet i tid baserat på de senaste och mest användarvänliga lösningarna. Förutom mjukvaruprodukter erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, allt från telefonstöd och rådgivning om kurser till konsultation, kurser och direkt hantering av specifika projekt. Läs mer https://www.ige-xao.com/en/ 

 

 

Director, Head of Packaging & IMP Operation – Interim

Location: Stockholm

Interim period: April 1st 2021 – Mars 31st 2022

For one of our clients, an international Biopharmaceutical Company, Compass is looking for a Director, Head of Packaging & IMP Operations to a Global Manufacturing Team.

This is a senior manager position providing strategic guidance and leadership for a group of 5-6 direct reports. The role is a member of the Global Manufacturing Management team.

The Packaging & IMP Operation team is accountable for commercial product packaging, managed through external networks. The department is also accountable for coordination, packaging and supply of clinical study materials (IMP = Investigational Medicinal Product).

Job description/Key responsibilities

 • Lead the Packaging and IMP Operations team
  • Develop team members, building and maintaining a high-performing team with the capability and dedication to deliver products
 • Ensure compliant, uninterrupted, reliable, cost effective and sustainable supply of commercial Packaging and clinical IMP from the Companies’ external global network of CMO’s.
 • Own and maintain a cost effective, strategic commercial Packaging CMO and clinical IMP CRO network that can meet global health authority requirements and Company needs, including requirements for new technologies and legislations.
 • Provide leadership for ensuring operational excellence in the strategic and operational management of Packaging CMO’s and IMP CMO’s and the business and relationship management.
 • Achieve and maintain cost efficient supply of commercial Packaging and clinical IMP, supporting a sustainable SPC/COGS development of our products.
 • Drive strategic investments in the Packaging CMO and IMP CRO network needed.
 • Budget responsibility.
 • Secure efficient communication and collaboration with key internal stakeholders within Company and Technical Operations, especially External Manufacturing, Supply chain, QA, Clinical Operations and in development programs.

For more information about the position

Please contact Morgan Eilenberg at +46 733 590 550 or at morgan.eilenberg@compass.se
All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possible.  Applications will be processed on an ongoing basis.

Head of Sales – Nordic Strategies/Senior CRM

Alfred Berg expanderar i den svenska marknaden och letar nu efter en person som kan leda försäljningen till institutionella investerare och distributörer. Är du rätt person som vill vara med och leda bolagets utveckling i Sverige?

Som Head of Sales – Nordic Strategies/Senior CRM får du möjligheten att bygga upp Alfred Berg som en stark nordisk kapitalförvaltare på den svenska marknaden.

 

Om Alfred Berg

Alfred Berg är en nordisk kapitalförvaltare som förvaltar räntor och aktier. Idag har de 60 anställda varav 5 på kontoret i Stockholm. Total förvaltas ca 115 miljarder SEK och från det svenska kontoret förvaltas ca 20 miljarder SEK. I Norge har Alfred Berg varit en av de starkast växande kapitalförvaltarna på senare tid och rankas under det tre senaste åren som nummer 1 i Prosperas kundnöjdhetsundersökningar.

Alfred Berg har ett mycket konkurrenskraftigt produktsortiment inom nordiska räntor och aktier. På räntesidan kan de erbjuda penningmarknaden ett brett utbud av obligationsräntor, cross-over och high yield. Inom aktier erbjuds nordisk small cap och nordisk large cap. Flera av fonderna är redan etablerade som svenskregistrerade fonder. Under första halvåret 2021 kommer de därmed att ha ett komplett produktsortiment av svenskregistrerade fonder, skräddarsydda för svenska investerare.

ESG är ett fokusområde inom Alfred Berg och vi har arbetat aktivt med ESG sedan 1999. 2020 lanserade vi Alfred Berg Nordic Small Cap ESG med en tydlig ESG-profil anpassad till svenska investerare. Fonden följer bland annat Svenska kyrkans ESG-riktlinjer. Flera ESG-fonder anpassade till den svenska marknaden är under uppbyggnad.

Alfred Bergs verksamhet är samlokaliserad med BNP Paribas Asset Management i Stockholm där dessa har ett säljkontor för BNPP AM’s internationella fonder. Du kommer också att på daglig basis samarbeta med och dra nytta av deras expertis. Aktivitet mot gemensamma kunder kommer att samordnas tillsammans med BNP Paribas.

Den svenska marknaden är ett fokusområde för Alfred Berg och under 2022 är planerna att anställa ytterligare kompetenser för att ge stöd till expansionen i Sverige.

 

Rollen
Som Head of Sales – Nordic Strategies/Senior CRM är din roll att bygga upp Alfred Berg som en nordisk kapitalförvaltare på den svenska marknaden. Rollen innebär såväl aktiv försäljning till nya kunder som vårdande av befintliga kunder

Tjänsten är en integrerad del av Alfred Bergs nordiska försäljningsorganisation där du kommer kunna dra nytta av deras väletablerade sälj- och produktkompetens. Alfred Berg försäljningskoncept nordisk ränte- och kapitalförvaltning har gjort dem till den starkaste växande kapitalförvaltaren i Norge under de senaste fem åren. Du kommer att anpassa och vidareutveckla försäljningskonceptet i Sverige.

Vidare kommer du att vara aktiv i marknadsföring genom att skriva nyhetsbrev, hålla seminarier och underlätta för mediexponering. Alfred Berg ser att försäljning och marknadsföring till institutionella investerare och tredjepartsdistributörer har förändrats under de senaste fem åren, vilket har blivit särskilt tydligt nu under Coronapandemin. Nu är det ännu viktigare att nå ut till kunder och potentiella kunder på digitala ytor, de arbetar därför aktivt med webbseminarier från egen TV-studio och på sociala medier, samt i traditionell media.

Som Head of Sales – Nordic Strategies/Senior CRM kommer du också att arbeta nära den nordiska förvaltningsteamet på 18 personer där 3 av förvaltarna/analytikerna finns i Stockholm. I dagsläget har de 9 anställda som arbetar med försäljning till norska och internationella institutionella investerare och tredjepartsdistributörer.

 

Vem är du

Vi söker efter en person med lång erfarenhet som kan visa på konkreta resultat från försäljning av fonder och diskretionär förvaltning till institutionella investerare och tredjepartsdistributörer. Du har ett välutvecklat nätverk bland svenska investerare. Du talar flytande svenska och är duktig på att formulera dig i tal och skrift. Utöver det kan du uttrycka dig väl på engelska både skriftligt och muntligt.

Avgörande egenskaper för att lyckas i rollen är självständighet, hög integritet, entreprenörstänk, struktur och noggrannhet. Du måste ha ett stort intresse för affären, vara skicklig på att bygga relationer samt vara en lagspelare.

Anställningen omfattar resor i Sverige, mellan Sverige och Norge och ibland internationellt. Högre utbildning från ett universitet eller högskola, helst inom ekonomi/finans, är önskvärt.

 

Vad erbjuds du

Du erbjuds möjligheten att ta en av de största nordiska fondsuccéerna till Sverige genom att hjälpa till med etablering av Alfred Berg som nordisk kapitalförvaltare på den svenska marknaden.

Du erbjudes en strategisk viktig roll med stort personligt ansvar. Tjänsten har en konkurrenskraftig lön och ingår i företagets bonusprogram. Alfred Berg har också försäkrings- och pensionssystem. Arbetsplatsen ligger på Blasieholmen i Stockholm.

 

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Alfred Berg med Compass. Du söker tjänsten via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass ansvariga konsulter Hans Jansson på +46 73 461 36 03 eller Annika Norberg på +46 70 486 65 93 alternativt Head of Sales på Alfred Berg Nils J. Andresen, telefon +47 90 98 72 72.

Vi intervjuar löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

 

Alfred Berg Kapitalforvaltning AS

Alfred Berg grundades i Stockholm 1863 och är idag en ren nordisk kapitalförvaltare. Företaget har en av de mest kompetenta förvaltningsmiljöerna för nordiska räntor och nordiska aktier. Totala tillgångar på totalt 115 miljarder kronor förvaltas för närvarande av vårt nordiska förvaltningsteam. För närvarande förvaltas 20 miljarder från vårt kontor i Stockholm. Företaget har 60 anställda, varav 5 i Stockholm. I Finland arbetar vi med EAB-koncernen, som ger oss lokal kompetens på den finska marknaden. Alfred Berg är BNP Paribas nordiska förvaltare och varumärke för nordiska fonder och förvaltning. Alfred Berg ägs av anställda i företaget och av BNP Paribas Asset Management.

 

Head of Accounting and Reporting Norway 

The Group has one of the largest international banking networks, a presence in over 70 countries and approx.. 200,000 employees. The Group has three main business areas: Retail Banking, International Financial services (including Asset management, Insurance, Leasing, Factoring, ) and Corporate & Institutional banking and is recognized as a market leader in those areas.

Corporate & Institutional Banking (CIB) provides financing, advisory and capital market services. It is a globally recognized leader in many areas of expertise including, among others, structured financing and derivatives across a variety of asset classes. CIB also has a solid corporate advisory franchise in Europe and Asia.

BNP Paribas Corporate and Institutional Banking has been present in the Nordics since 1985. BNP Paribas CIB in the Nordics has around 180 employees. The customers are large Nordic corporates, financial institutions, shipping and energy companies, as well as international groups.

The BNP Paribas Group is also represented in the Nordics by Alfred Berg, Cardif, Arval, BNP Paribas Factor, BNP Paribas Leasing Solutions, BNP Paribas Asset Management, SevenDay Bank, Express Bank and Exane.

 

Head of Accounting and Reporting Norway 

for BNP Paribas Norwegian Branch with immediate onboarding!

 

Would you like your next career move to BNP Paribas Norway?
BNP Paribas – a European leader in banking and financial services and with a significant and growing international presence – is looking for a Head of Accounting and Reporting/Senior Accounting Officer to strengthen the Nordic Finance Team in Stockholm. A team which is currently being established as part of a Nordic centralization process within finance.

BNP Paribas Corporate and Institutional Banking (CIB) has been present in the Nordics since 1985. BNP Paribas CIB has around 180 employees in the Nordics. The customers are large Nordic Corporates, financial institutions, shipping and energy companies, as well as international groups.

We would like to hear from you, who is fluent in Norwegian and have a good knowledge of Norwegian regulatory reporting for financial institutions. You will join a Nordic organization of a true international company which employs app. 20 different cultures. Office location Oslo or Stockholm.

Your main responsibilities will be:

 • Manage Account payables and cost follow up
 • Manage Account receivables
 • Monitor / Contribute to general Accounting activities
 • Manage all Reporting activities:
  • Manage Norwegian statutory reporting (Monthly & quarterly Financial Accounting reporting, Yearly financial statements).
  • Monitor and control tax payments, booking, payment and reporting to the relevant authorities.
  • Be responsible for the Norwegian regulatory reporting process (Monthly, quarterly, yearly reporting’s).
  • Manage / contribute to the Performance Management analysis and reporting (in coordination with the financial controller).
 • Contribute and monitor the Norwegian budget exercise.
 • Manage fronting activities toward Norwegian internal and external stakeholders.
 • Contribute to continuous improvements within the finance department.
 • Be a backup and support for all local finance activities in the region.

We are looking for you
who preferably brings a university degree in finance & accounting, economics or comparable background. On top of this a working experience in a finance function in the financial sector or from an audit firm. You are also proficient in English and Norwegian.

Furthermore:

 • Good knowledge of Norwegian regulatory reporting requirements and production.
 • Deep knowledge on Norwegian tax regulation and Norwegian tax reporting requirements.
 • Good knowledge of generally accepted accounting principles (IFRS, Norwegian GAAP etc.).
 • Excellent knowledge of Norwegian fiscal legislation, regulations, financial reporting, management reporting and tax reporting requirements.
 • Good skills in Excel and ability to learn new systems, agile reporting tools and products quickly.
 • Project management skills.

The position is a long-term fulltime position. Joining the team is also a unique chance for taking part in forming the function altogether with your 3 colleagues who represent each of their nationality.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you want to learn more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Bjørn Erik Graff on tel: +47 97 05 55 87 or Øyvind Seim on tel: +47 93 49 82 41

Please submit your application and CV as soon as possible, if you are interested. Applications will be processed on an ongoing basis. Please note that all enquiries will be handled with confidentiality and that we will reply to the email address from which you send your CV.

Field Product Specialist

Do you want to take part in a challenging and exciting commercial journey that we have just started? Do you thrive spending 80% of your time in the market visiting key customers and build long-lasting relationship? Then you might be our new Field Product Specialist in Sweden. 

Join our transformative journey
At Bavarian Nordic we work to develop vaccines to treat and prevent cancer and infectious diseases. Our aim is to improve health and quality of life for children and adults around the world. We take it for granted that you will share this critical vision with us.

Bavarian Nordic has, with our recent acquisition of two established commercial vaccines and the FDA-approval of our smallpox/monkeypox vaccine, embarked upon a truly transformative journey to become one of the largest companies in the world dedicated solely to vaccines. As part of this progressive journey, we are now looking for a Field Product Specialist in Sweden.

Sustainable and profitable growth
You will become part of our lean, strong and diverse Nordic commercial team which we are currently building up. You will report to Joy Mendez (Commercial Head, Nordics/Baltics).

Field based specialist
Your main target will be, together with the Commercial Head, Nordics/Baltics, to ensure the Swedish market is fully aware of the quality products that Bavarian Nordic has to offer. You are the “in field” person. You know the customers in the world of vaccines and the customers know you. You will therefore spend 80%+ of your time in the market visiting key customers and building long-lasting relationships, thereby enabling you and the commercial team to become a trusted partner for vaccine customers and substantially grow the business.

You thrive with knowing everything there is to know from a sales and product perspective when it comes to vaccines. You know the market and who are the most important customers with whom to connect, and you have the capability and perseverance to create the connections and those build relationships.

About you
To become successful in this position we anticipate that you have the following experiences and competencies:

 • Minimum 5 years’ experience from pharma/life science e.g. as product specialist, sales specialist, sales representative
 • Pharma experience in the vaccine space is important
 • Documented results with working in field with up to 80% national travel days
 • Strong in analyzing which customer has the highest potential and creating the right plan for success
 • Strong communication skills and very strong building the customer relationships
 • Fluency in English and Swedish are required (reading and writing in addition to speaking)
 • Team attitude and ability to work in synergy with other teammates from commercial and medical team

You thrive in a commercial environment where you have the possibility to put your analytical skills into play and influence the way things are done. You are ambitious and self-confident and at the same time flexible and self-driven. You have demonstrated an ability to cope under pressure with sometimes conflicting priorities and to simplify complex concepts to be able to communicate to diverse audiences.
You will be reporting to the office in Hellerup, Denmark but will physically be located in Sweden

We offer
A chance to work in an international company with unique technology and a dedicated work force. We offer a dynamic work environment and an opportunity to develop both your personal and professional competencies.

Caught your interest?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you want to learn more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Research Consultant, Kristian Aagerup via email ka@compasshrg.com or Senior Consultant, Christian Winther via email cw@compasshrg.com. Please submit your application and CV as soon as possible, if you are interested. Applications will be processed on an ongoing basis. Please note that all enquiries will be handled with confidentiality and that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Stockholm
Reference: 2005.375
Company: Bavarian Nordic A/S

 

Contact:

QA Specialist, Computerized Systems

Sobi offers the opportunity to work at an international pharmaceutical company focused on specialty pharmaceuticals meeting the high medical needs of rare disease patients, and providing treatment and services to them. Our employees come from a variety of backgrounds within research, healthcare, industry and the academic sphere.

Sobi offers a unique job opportunity in a dynamic and challenging environment. The position is situated in our Quality function in Stockholm, where you will be part of a team consisting of highly professional people, who work hard and have fun on the way. Sobi has embarked on a journey to become a Global Leader within Rare diseases. Digital solutions are an integral and important building block in this journey.

As QA Specialist your goal is to deliver support and advice regarding GxP regulated computerized systems. You will have a role interfacing with all parts of the Sobi organization.

Your main work tasks will be:

• QA support to line of business for computerized systems with focus on manufacturing and laboratory systems) e.g. review and approve quality related documentations such as SOP’s, specifications, validation/qualification documents, periodic reviews, change requests, CAPAs, deviations etc.
• QA Project Support involving computerized systems, data transfer, IT related topics
• Drive and take responsibility for improvement projects as applicable
• Contributing to the ongoing maintenance and optimizing the routines for computerized system e.g. updating templates, system list, VMP and follow up the periodic review of the systems.
• Contributing to the ongoing maintenance and optimizing of Sobi´s Quality System.
• Support authority inspections and partner audits from computer compliance point of view.

Lead or participation in external audits of suppliers and supplier evaluations could be included in the responsibilities depending on your background and ambition. Additionally, you will participate in various projects across the entire organization and with many different stakeholders.

Your background

Probably you hold an Engineering or a Master´s degree in IT or Life science combined with some years of experience working in a Quality role in a GxP regulated environment. Preferably you have a background working in a similar role as QA for computerized systems or from being validation/system responsible, you can also work in a quality role within IS/IT. The position is also open for applicants with a background as QA from the pharma/medical device industry and the motivation to further develop their skills within QA for computerized systems.

In-depth knowledge of regulations/guidelines for GxP regulated systems e.g. CFR Part 11, EU GMP VOLUME 4, (Annex 11), Data Integrity and GAMP is a plus. Auditor training and/or knowledge of supplier management is also a plus.
As a person you can work independently and have an ambitious mindset. You are proactive, service minded and a profound team player. Furthermore, you possess excellent communication skills, and you master English on a professional level.

This is a unique opportunity to become part of an expanding pharmaceutical company. Sobi is currently undergoing a developmental change to becoming a global company with partners all around the world. The working environment is therefore ideal for the candidate who is looking for a job with room for both personal and professional development.

For more information:

In this recruitment Sobi is cooperating with Compass Human Resources Group. If you want more information, please contact Anders Larsson at anders.larsson@compass.se, 073-203 4691, Morgan Eilenberg at morgan.eilenberg@compass.se, 073 359 05 50 or Jens Nordqvist at jens.nordqvist@compass.se 070-145 35 69. Interviews will be held on continuous basis, so we encourage you to apply already today.

 

Nordic Client Relationship Manager

This is a unique opportunity to be part of BNP Paribas Asset Management’s growth journey in the Nordic region!

 

About the role
As a Client Relationship Manager your role is to further expand and develop the portfolio of Nordic clients of BNP Paribas Asset Management (BNPP AM). You will become an important part of strong Nordic sales team focusing on major Institutional and Wholesale clients in the Nordic.

You will be backed up with a clear strategy, a genuine commitment to grow, local presence and a strong international brand. This will be a great possibility to succeed for the right candidate!

We expect the ideal candidate to give service and deepen relationships with existing as well as prospect investors, with the objective to gain market share and achieve the overall sales budget.

Our candidate will have the ability to identify prioritised prospects and develop comprehensive action plans (including account planning). Part of the role is also to analyse, discuss and share market developments and opportunities within the team and with various stakeholders from other departments.

You work in close cooperation with the marketing team to ensure improved brand recognition of BNPP AM in the Nordics.

 

Who you are
We are looking for an individual with a “hunter” mentality who is highly motivated by sales and with a proven track record of meeting or overachieving sales targets. To be successful in the role, we believe you have 7-10 years of relevant industry sales experience. You are a team player with commitment, energy and drive who thrives in an international environment.

You have the capacity to build strong relationships and an experience of successfully raising capital in the Nordic market.

You have strong communication skills and a strategic partnership mind-set with an ability to influence, negotiate and have strategic discussions with institutional investors at C-level.

Previous experience working with CRM systems, especially Salesforce, is preferred. Product knowledge in Emerging Markets, Factor Investing, Private Debt & ESG is also desirable. Master’s degree, preferably in Economics or Finance, and fluent in English and one Scandinavian language, preferable Swedish, both spoken and written is a requirement.

 

What can we offer you?
We offer you a challenging position within a dynamic and international environment, in which space for personal initiative and personal development is central.

BNP Paribas has identified the Nordic region as a strategic growth area and have been, and will continue, investing heavily in order to expand its activity in the four main Nordic countries. This is a unique chance to be part of and contribute to that journey!

In addition, we have an excellent package of primary and secondary employment conditions. Your workplace is at our office in Stockholm, Blasieholmen.

 

Interested?
BNP Paribas Asset Management co-operates with Compass in this recruitment. If you want more information about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Compass consultants Hans Jansson on +46 73 461 36 03 or Annika Norberg on +46 70 486 65 93. You submit your application via the link below where you attach your CV and personal letter.

 

About BNP Paribas

BNP Paribas has identified the Nordic region as a strategic growth area and have in the last couple of year significantly expanded its activity in the four main Nordic countries. We are looking to expand our Nordic market share across traditional asset categories (active, passive and quantitative) and more alternative strategies such as alternative debt, infrastructure and thematic investment solutions. BNPP AM has been a pioneer in sustainability since 2002 and established itself as a world leader in sustainable investing. BNP Paribas today employees more than 800 people in the Nordics across Asset Management & Insurance, Corporate & Institutional Banking and in Retail services to Corporate and Private Clients. BNP Paribas is the largest non-Nordic financial institution in the region and have offices in Stockholm, Copenhagen, Oslo and Helsinki. BNP Paribas ancestors have been banking companies in the Nordics since the 1890s. Read more https://www.bnpparibas-am.com/en/