Miljöjurist

Brinner du för hållbarhetsfrågor och juridiska styrmedel?

Rollen som Miljöjurist

Vi vill jobba med dig som brinner för hållbarhetsfrågor och juridiska styrmedel. Tillsammans med andra ska du påverka framtidens miljölagstiftning men också ge råd och vägledning inom befintliga ramar. Du vill göra världen och regelverken bättre och begripliga. I rollen som jurist har du ett nära samarbete med övriga jurister och experter på Svenskt Vatten och tillhandahåller juridiskt stöd inom Svenskt Vattens arbetsområden samt ger konkret rådgivning till medlemmar. I arbetsuppgifterna ingår också att vara talesperson, påverkare och sakkunnig expert inom ditt arbetsområde.

Den lagstiftning som främst berör Svenskt Vattens medlemmar är lagen om allmänna vattentjänster, miljöbalken och i viss mån plan- och bygglagen. Naturligtvis finns många andra lagar som påverkar medlemsorganisationernas verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår att bevaka utvecklingen av praxis inom lagstiftningen samt påverka utformningen av kommande lagstiftning och tillämpningen av befintligt regelverk. Kontakter och samarbete med berörda departement, myndigheter och andra organisationer är en viktig del av arbetsuppgifterna.

I Svenskt Vattens uppdrag ingår att utbilda och utveckla medlemmarna och anordna konferenser och seminarier. I arbetet ingår även att aktivt företräda och vinna gehör för medlemmarnas intressen i nationella och internationella sammanhang. Som jurist förväntas du göra rättsutredningar samt författa Svenskt Vattens remissvar i bland annat regeringsuppdrag och offentliga utredningar. Eftersom Svenskt Vattens medlemmar finns i hela Sverige förekommer resor i tjänsten.

Utbildning och erfarenhet

Du har ett stort intresse och engagemang för miljöfrågor och samhällsfrågor. Du har juridisk kandidatexamen och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet från miljöjuridiskt arbete, arbete med tillståndsprocesser, domstol eller kommunaljuridiskt arbete är meriterande. Du bör också ha någon erfarenhet från samarbete med myndigheter eller organisationer nationellt eller internationellt. Vi ser gärna att du har förmåga att formulera dig väl i skrift i juridiska ärenden – på ett sätt som även är lätt att förstå för lekmän. Du kan kommunicera och utbilda i juridiska frågor på ett sätt som gör dem förståeliga och intressanta. Vi uppskattar skratt, mod och viljan att bygga hållbara samhällen – om du känner igen dig så är du hjärtligt välkommen!

Tjänsten och ansökan

Det här är ett viktigt jobb där du arbetar för att Sverige ska ha friskt dricksvatten, rena sjöar och hav samt tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. Vårt trevliga och moderna kontor är beläget vid Alviks Strand i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.svensktvatten.se

I denna rekrytering samarbetar Svenskt Vatten med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om Svenskt Vatten

Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna. Svenskt Vattens vision är att Sverige ska ha friskt dricksvatten, rena sjöar och hav och tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. I syfte att nå visionen ska branschorganisationen med sin spetskompetens aktivt företräda och vinna gehör för medlemmarnas intressen i nationella och internationella sammanhang samt bidra till medlemmarnas utveckling.

Fakta om kommunernas VA-organisationer:

 • Levererar dricksvatten till nästan 9 miljoner kunder
 • Tar ett totalt producentansvar och omhändertar restprodukten 2000 miljoner m3 avloppsvatten per år
 • Ansvarar för anläggningstillgångar som motsvarar ett nuanskaffningsvärde på drygt 800 miljarder kronor

 

KAM – Medtech

Interimsuppdrag (6-12 mån) med start i Augusti

Bosatt i: Stockholm med omnejd

Om tjänsten:

I samarbete med vår uppdragsgivare söker vi Dig som brinner för att göra affärer inom medicinteknik med kundgrupper inom primärvård och apotek.

Företaget är inne i ett spännande skede, där man nu söker en motiverad affärsdriven person som snabbt kan sätta sig in i en produktportfölj som innefattar behandlingar för ögon- och öron. Du driver försäljningen i ditt distrikt mot relevanta målgrupper.

Som person är du en motiverande kraft som kan bidra med att utveckla försäljningen mot primärvård, apotek och specialister.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av försäljning mot apotek och förmodligen primärvård.
 • Brinner för att driva affärer mot relevanta målgrupper.

Låter detta spännande?

Kontakta Morgan Eilenberg på 0733-590 550 eller morgan.eilenberg@compass.se alternativt Anders Larsson på 073-203 4691 eller anders.larsson@compass.se, så berättar vi mer!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Accountant – Interim assignment

Period: 6-12 months with the possibility to employment by client during period

For our client, a mid-sized Company operating within heating, Compass is looking for an Accountant with a full scope of accounting responsibility. No Management responsibilities within role.

Office: Stockholm

 

Tasks and responsibilities include for example:
• AR & AP
• General ledger with closing (accruals) and financial reports, monthly, quarterly, year end
• Taxes (VAT, income tax)
• Comply with legal requirements in accounting (GAAP, taxes etc.)
• Bank payments
• Statutory reporting
• Contact with auditors

 

Your background
You have a degree in Business/Economics/Accounting and at least 3-5 years work experience from similar positions. You have solid knowledge within accounting.

We believe that you have a collaborative approach with strong analytical capabilities. Your skills in English are great an and experience from SAP is a plus.

 

Application
If you believe that you are the candidate we are looking for based on the criteria, please contact us and we’ll tell you more!

We are handling applications ongoing. For more information about the position, you are welcome to contact responsible recruitment consultants. Morgan Eilenberg at 0733 590 550 or at morgan.eilenberg@compass.se.
Jens Holmberg at 070-377 06 20 or at jens.holmberg@compass.se

We are looking forward to hear from you!

 

Key Account Manager – Travel Retail & Industri

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Arvid Nordquist förstärker nu organisationen inom Out Of Home med en Key Account Manager som skall arbeta med kunder inom Travel Retail och Industri. Huvudfokus i rollen är att skapa lönsam tillväxt inom dina segment och för att lyckas så är du en mästare på att bygga och utveckla kundrelationer. Du arbetar operativt och strukturerat med att besöka potentiella kunder samtidigt som du kommer att utveckla och stärka affären med befintliga kunder. Du skapar affärsplaner på kundnivå tillsammans med våra marknadsteam och med att strategiskt utveckla kundernas engagemang i Arvid Nordquist varumärken. Du förhandlar kontrakt och skapar genom en tät och proaktiv dialog med kunderna nya och spännande affärsmöjligheter. Tillsammans med marknadsteamen är du med och utvecklar vårt erbjudande till respektive segment. Vidare är du delaktig i aktiviteter och marknadsinsatser som syftar till att stärka Arvid Nordquists varumärken och att öka försäljningen mot både befintliga och nya kunder.

Du erbjuder kunderna inom Travel Retail våra produkter inom vin & öl och våra kunder inom industri våra produkter inom smaksättning. Med stor kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar. Arvid Nordquist lägger stor vikt vid att förmedla sina värderingar, normer och affärsidé till sina kunder och där förväntas du vara ett föredöme. Du rapporterar till vår Country Manager inom Out of Home.

Vem är du?

Arvid Nordquist söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning och som har minst 5 års erfarenhet av strategisk försäljning inom Foodservice/Travel Retail. Om du delar vår passion för mat, vin och kaffe så ser vi självklart det som en fördel. Du är genuint intresserad av människor och trivs i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga, förhandla och presentera. Helst ser vi att du har upparbetade kontakter inom Travel Retail och en god insyn i hur marknaden fungerar. Din analytiska förmåga och goda affärsmannaskap gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Arvid Nordquist kan erbjuda ett antal mycket starka varumärken som möjliggör en framgångsrik och spännande framtid och söker nu en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Nordisk Jr Key Account Manager

Vill du utvecklas i ett dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke och samtidigt ha kul på jobbet? Hos Nikon får du chansen att inleda och växa din karriär!

Rollen
Som Junior KAM på Nikon är du en relationsbyggande person. Du kommer vara en viktig och drivande del av den nordiska säljorganisationen med placering i Solna.
Fokus i denna roll är att underhålla och utveckla relationen med befintliga kunder.

I rollen ingår att ta ansvar för några av Nikons kunder på den Nordiska marknaden och att på sikt få alltmer ansvar och möjligheten att jobba med de större kunderna där du har det strategiska ansvaret för att utveckla kundens engagemang i Nikons produkter.

Du skapar genom en tät och proaktiv dialog med kunderna nya och spännande affärsmöjligheter.
Du rapporterar till Senior National Account Manager Nordic och ingår i det nordiska försäljningsteamet som består av fyra personer. Med kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar.

Vem är du?
Nikon söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller liknande. Du har kanske nyligen tagit examen eller jobbat något eller några år och känner att det är dags att gå vidare till en roll som utvecklar och utmanar dig. Du trivs i en roll som ställer höga krav på din analytiska förmåga och din förmåga att övertyga och presentera. Din nyfikenhet och kunskap vad gäller ekonomiska samband gör att du har förutsättningar för att förstå affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Du är strukturerad, duktig på att i både svenska och engelska uttrycka dig i tal och skrift och vass på att hantera Office programmen.
Nikon söker nu en ambitiös och initiativrik lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad. Nikon kan erbjuda en mycket stark produktportfölj som hela tiden utvecklas och en framgångsrik och spännande framtid inom företaget.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Nikon tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Nikon och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter, Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

 

Advisor

FINNISH SUCCESS STORIES ARE WAITING FOR YOU  

We are now looking for an Advisor to advance Finnish business in Sweden. We are offering an opportunity to work in an agile, fast moving organization, offering you a unique view into both Finnish and Sweden markets and business environments. We have identified the following focus industries in Sweden: ICT and Digitalization, Bioeconomy and Cleantech, Health and Wellbeing as well as Consumer Business and Food Industry, where opportunities exist for exports by Finnish companies. The priority focus industry for this position is ICT and Digitalization. Your main responsibility is enabling Finnish companies to succeed in their internationalization efforts. The position will be filled temporary for two years period.

 YOUR TASK

 • Promoting exports of Finnish companies to local market
 • Advising and guiding Finnish SMEs in their internationalization plans, actions and possible challenges in your market
 • Connecting Finnish SMEs with local high value networks
 • Identifying business opportunities and sales leads for Finnish companies in the area
 • Working closely with all other Team Finland members Sweden such as the local Finnish embassy

WHAT WE EXPECT FROM YOU 

You are a person who thinks big, gets excited and shows passion. You are persistent. Problems are opportunities for you, you thrive on challenge. You reason and communicate your views comprehensively, if necessary boldly. You are proud of your work in an expert organization, your co-workers and your employer. You are your own boss, who helps, listens to, appreciates and inspires others. For you, networking means continuous development and new, fresh perspectives. You believe in cooperation and you value people. You know when to thank them and when to give constructive feedback

In order to succeed you will have:

 • Living and working experience in the area with established networks
 • Understanding of the local business life and culture
 • Experience of ICT/digitalization industry and/or at least some of above mentioned Finnish focus industries in Sweden
 • Minimum 3 years of working experience
 • Suitable university degree
 • SME experience (business development/sales/ marketing)
 • Excellent project management and communication skills

THIS IS WHAT WE OFFER

Business Finland offers a unique vantage point to the whole spectrum of business life in Finland and around the world. With us, you are at the center of business life, research and decision-making. At Business Finland, you will help Finnish companies to enter global markets and shape the domestic competitive environment to be more attractive to investments. Our work has a significant impact on the future of the Finnish economy and society as a whole.

We have a vast range of knowledge and expertise. Our community is full of people who are leading experts in their fields. As part of an international and multicultural work environment, you will meet colleagues from different countries and get opportunities to learn about different industries. As a diverse organization, we can offer interesting work assignments and possibly fulfill your professional dreams.

ADDITIONAL INFORMATION

The position is located in Stockholm, Sweden and reports to the Head of Region, West Europe.

If you match the characteristics described above and have a proven track record, you might be the person we are looking for. Please send your CV and application in English by 9th June 2019.

For more information, please contact Head of Region, Harri Lanning on Tuesday 28th May between 11 – 12 am BST (local time in London) on Tel +358 40 505 1516

As part of the recruitment process, we will be carrying out a security clearance check on a successful candidate with his/her con-sent in accordance with the Security Clearance Act 726/2014 of Finland. For more information on security clearance procedure and individual’s rights, please visit: https://www.supo.fi/security_clearances

BUSINESS FINLAND 

Business Finland generates growth and wellbeing by helping Finnish companies to grow faster, go global and develop new innovations. At the same time, we create dynamic innovation environments that attract international companies, know-how and investments to Finland. 

If you are looking for world-class opportunities with stimulating challenges, join us in creating new success stories and shaping the future of Finland.

Head of controlling

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Arvid Nordquist gör en ökad satsning inom affärsanalys och verksamhetsutveckling och förstärker organisationen med rollen Head of controlling. I rollen har du ett övergripande ansvar för affärsnära controlling och utveckling av affärssystemet (SAP) i syfte att skapa ökad kvalitet i redovisning och uppföljning. Du leder ett team på 8 personer som består av Business controllers, SAP utvecklare och ansvariga för Masterdata & support. Bland de viktigaste uppgifterna i rollen kan nämnas:

 • Driva utvecklingen av affärsanalys och uppföljning
 • Implementera arbetssätt som möjliggör proaktiva simuleringar inom hela värdekedjan
 • Ansvara för budgetprocessen
 • Leda, coacha, utveckla och inspirera teamet
 • Proaktivt utveckla samarbetet med övriga organisationen för ökad förståelse och korrekta prioriteringar
 • Tillsammans med kollegor strukturera och bygga upp en tydligare beställarfunktion inom IT-utveckling
 • Stötta chefer i organisationen vad gäller rapportering och analys

Du rapporterar till CFO och rollen är placerad på vårt huvudkontor i Solna.

Vem är du?

Arvid Nordquist söker dig som är civilekonom eller motsvarande och arbetat i minst 6 år med kvalificerad Business Controlling i en liknande handelsverksamhet och gärna i en internationell miljö. Du har ansvarat för och drivit budget- och prognosprocesser tidigare och haft ett nära samarbete med ansvariga chefer. Du har haft personalansvar för kollegor inom analys och/eller ekonomistyrning och om du har arbetat i en avtalsbunden bransch är detta meriterande. Dina kunskaper inom IT och IT-utveckling är goda och du har erfarenhet av moderna BI-lösningar. Vidare så är du duktig på att kommunicera och du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att passa i rollen som Head of controlling hos Arvid Nordquist trivs du i en aktiv och utmanande arbetsmiljö med ständigt förbättringsfokus. Du har en ambitiös inställning till ditt arbete och dina ansvarsområden och kan agera som en positiv kravställare. Du har en naturlig pondus och är trygg i din ståndpunkt i diskussioner med andra beslutsfattare. Du lägger stor energi på att ha hög precision i din analys och kommer lätt till kärnan i ett problem. Du är duktig på att få med dig andra på dina initiativ och tycker om att ta en ledande roll i olika situationer. Du kan växla mellan helikopterperspektiv och detaljfokus samt har god förmåga att prioritera din och andras arbetsinsats för att nå uppsatta mål. Arvid Nordquist söker en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med 280 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö. Vi behöver stärka vårt team med en ledare för Business controlling och behöver dig som är engagerad och som vill driva förändring. Vi erbjuder en fartfylld miljö i en företagskultur med sunda värderingar. Läs mer på www.arvidnordquist.se

Utredare

Klimatpolitiska rådet överlämnade i mars i år sin första rapport med en granskning av regeringens politik. Rapporten har fått stort genomslag hos såväl politiker som i media. Nu söker vi dig som är erfaren utredare och vill vara med att ta fram nästa rapport, och därmed bidra till utvecklingen av den svenska klimatpolitiken. För att komplettera de kompetenser vi har ser vi helst att du har en samhällsvetenskaplig inriktning.

 

Dina arbetsuppgifter 

Som utredare på Klimatpolitiska rådets kansli rapporterar du till kanslichefen. Du blir en viktig del av ett kvalificerat, oberoende expertorgan med uppgift att genomföra granskningar av klimatpolitiken som går utöver vad som görs av andra myndigheter och organisationer. Kansliets centrala uppgift är att bistå rådet med att skriva en årlig rapport, baserad på avancerade analyser utifrån vetenskaplig kunskap och evidens. Kansliet arbetar utåtriktat med många kontakter med andra myndigheter och aktörer, både i Sverige och internationellt.

Ditt arbete består bl.a. av högkvalitativt analysarbete och bedömningar för att bistå i en oberoende utvärdering av hur den förda politiken är förenlig med klimatmålen. Professionellt framställande av ditt resultat, verbalt och i text är av högsta betydelse. Eftersom kansliet består av relativt få personer är det viktigt att du kan sätta dig in i olika ämnes­områden och att du har både förmåga och intresse av att arbeta med dessa parallellt.

 

Din bakgrund

Du är en erfaren utredare eller forskare där du bland annat har gedigen praktisk erfarenhet av analysarbete och prognosarbete med koppling till forskning och politik inom klimat och miljö. Internationell erfarenhet, liksom erfarenhet från arbete inom Regeringskansliet eller andra myndigheter är meriterande.

 

Vi söker dig som:

 • har en akademisk examen inom samhällsvetenskap, humaniora, beteendevetenskap eller motsvarande områden
 • har gedigen erfarenhet av avancerade analyser eller utredningar
 • har god insikt i politiska processer och beslutsfattande på olika nivåer i samhället
 • mycket god förmåga att uttrycka dig enkelt och tydligt i tal och skrift, med vana att skriva rapporter och artiklar både på svenska och engelska

 

Det är meriterande om du:

 • är disputerad inom för tjänsten relevant område
 • har erfarenhet från arbete inom Regeringskansliet, andra myndigheter och internationella organ liksom nationella eller internationella forskningsnätverk.
 • har andra meriterande egenskaper som dokumenterat intresse av tillämpad policyanalys och utvärderingsmetodik, samt god förmåga att förmedla komplex information till politiker och andra avnämare

 

Egenskaper vi värdesätter

Det är viktigt att du är noggrann, flexibel och resultatorienterad. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och med hög professionell integritet. Det nära samarbetet med kollegorna förutsätter en prestigelös, kommunikativ och konstruktiv attityd liksom förmåga att effektivt organisera din egen tid.

 

Om anställningen

Kansliet består av en kanslichef och tre fast anställda utredare, inklusive denna nyinrättade tjänst. Anställningen är tillsvidare. Du kommer att vara anställd av forskningsrådet Formas men arbeta 100% hos det Klimatpolitiska rådet. Formas är värdmyndighet för Klimatpolitiska rådet, har idag ca 80 medarbetare och sitter i fräscha, aktivitets­baserade lokaler på Drottninggatan 89 i Stockholm.

Vi tror på likabehandling och mångfald och ser därför positivt på sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter.

 

Ansökan

Ansökan skickas senast den 11 juni till Compass Human Resources Group som fått i uppdrag att genomföra rekryteringsprocessen.  Du söker tjänsten via länken.

 

Kontaktinformation

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Hultkrantz, Rekryteringskonsult, 073 – 834 33 20, anna.hultkrantz@compass.se  eller Anders Larsson, Rekryteringskonsult, 073 – 203 46 91, anders.larsson@compass.se 

 

Om Klimatpolitiska rådet

Klimatpolitiska rådet är ett oberoende, tvärvetenskapligt expertorgan som utvärderar hur regeringens samlade politik är förenlig med klimatmålen. Rådet ingår i Sveriges nya klimatpolitiska ramverk, tillsammans med klimatlagen samt klimatmål för perioden fram till 2045 då Sverige skall ha noll nettoutsläpp av växthusgaser. Klimatpolitiska rådet inrättades den 1 januari 2018 som en nämndmyndighet med kansli hos forskningsrådet Formas.

I Klimatpolitiska rådets uppdrag ingår att:

 • utvärdera om inriktningen inom olika relevanta politikområden bidrar till eller motverkar möjligheten att nå klimatmålen,
 • belysa effekter av beslutade och föreslagna styrmedel från ett brett samhällsperspektiv,
 • identifiera politikområden där ytterligare åtgärder behövs,
 • analysera hur målen kan nås på ett kostnadseffektivt sätt, både kort- och långsiktigt
 • utvärdera de underlag och modeller som regeringen bygger sin politik på.
 • bidra till en ökad diskussion i samhället om klimatpolitiken.

 

Tvåspråkig Sales Administrator

Vill du utvecklas i ett dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke och samtidigt ha kul på jobbet? Hos Nikon får du chansen att inleda och växa i din karriär!

Rollen
Som Sales Administrator är du en serviceinriktad och teamorienterad person. Du kommer vara en viktig del i hjärtat av den nordiska säljorganisationen med placering i norra Stockholm.

Fokus i denna roll är att administrera order från kunder samt eget kundansvar och försäljning mot befintliga kunder. Genom att exempelvis följa upp tidigare order, kontrollera lagerstatus och informera om kampanjer håller du en tät dialog med dina kunder. Du ansvarar även för att prislistorna för produkterna är uppdaterade och hanterar även avtal, fakturering och diverse andra administrativa uppgifter kopplat till försäljning. Du arbetar mot kunder på den nordiska marknaden och levererar högklassig service.

Du rapporterar till vår Sales Operations Manager i UK.  Med kunskap och ett brinnande engagemang bemöter du dina kunder på bästa sätt och är behjälplig vid diverse säljrelaterade ärenden.

Vem är du?

Vi söker dig som har fullföljt gymnasiet och har några års arbetslivserfarenhet från kundservice/support eller försäljningsadministration. Du är van vid användare av Officepaketet och har du erfarenhet av SAP är det ett plus. Du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt på svenska, engelska och ytterligare ett nordiskt språk (norska, finska eller danska). Har du erfarenhet av försäljning B2B är det meriterande.
Kundfokus och servicekänsla kommer naturligt för dig och du är strukturerad och ordningsam i ditt arbetsutövande. Du är samarbetsvillig, flexibel och kommunikativ vilket gör att du naturligt bygger relationer med personer du interagerar med på arbetet.

Vi ser framför oss en ambitiös och initiativrik lagspelare som tar ansvar för sina och teamets arbetsuppgifter. Bolaget kan erbjuda en mycket stark produktportfölj som hela tiden utvecklas på en framgångsrik och spännande framtid inom företaget.

Ansökan

Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om och frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult, Anna Hultkrantz på 073 834 33 20 eller anna.hultkrantz@compass.se

 

Socialdirektör

Organisationen

Socialförvaltningen ansvarar för individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättningar och har även en egen kanslienhet med stabsfunktioner. Förvaltningen har totalt ca 3000 medarbetare och socialdirektören har åtta direktrapporterande chefer.  Budgetomslutningen för uppdraget är ca 1,7 mdkr.

Din roll

Som socialdirektör har du det yttersta ansvaret för socialförvaltningens verksamheter och svarar gentemot socialnämnden och vård- och omsorgsnämnden. Utifrån de politiskt satta målen leder du din verksamhet genom dina underställda chefer och säkerställer god och kostnadseffektiv kvalitet inom samtliga verksamhetsområden. Genom att metodiskt jämföra och analysera förvaltningens nuvarande verksamhet och situation initierar du tillsammans med berörda de förändringar som utvecklar verksamheten för att klara framtidens utmaningar.

Du rapporterar till kommundirektören och ingår i Huddinge kommuns ledningsgrupp. Där förväntas du i hög grad bidra till hela kommunens fortsatta utveckling.

Samverkan med interna och externa parter är en självklarhet och genom ditt strategiska och tydliga ledarskap skapar du tillsammans med dina medarbetare förutsättningar att lyckas leva upp till de politiska målen och leverera kvalitativ socialtjänst och äldreomsorg.

Modernisering och effektivisering av processer, rutiner och arbetssätt är en central del av uppdraget. Förvaltningen står inför demografiska utmaningar och är i behov av nya, smarta digitala lösningar som bidrar till att kunna möta brukarnas behov nu och framåt. Omvärldsbevakning och ett genuint intresse för socialförvaltningens hela verksamhet är en självklarhet.

Din profil

Vi söker dig som redan idag är en erfaren ledare med erfarenhet och kunskap från socialförvaltningens verksamhetsområden. Du har drivit förändringsarbete med påvisbart gott resultat samt arbetat i en politiskt styrd organisation. Vidare har du erfarenhet av att leda andra chefer och har, för uppdraget, en relevant akademisk utbildning. Har du tidigare genomfört utvecklingsarbete genom digitaliseringen eller erfarenhet av ett likande uppdrag inom den privata sektorn är det meriterande.

Som chef och ledare har du stor vana att, utifrån jämförelse och analys, initiera och leda förändring och utveckling av verksamheterna. Du ansvarar för uppföljning, återkoppling och att ge medarbetare stöd och möjligheter till utveckling Tydlighet är ett nyckelord för framgång i detta uppdrag. Chefer i Huddinge kommun är goda förebilder utifrån kommunens gemensamma värden för ledarskap. Ledarskapet, som utgår från det transformerande ledarskapet, skapar på ett tydligt och engagerat sätt förståelse för uppdraget, klargör och kommunicerar mål och åtaganden samt skapar och upprätthåller väl fungerande arbetsprocesser.

Du tänker och agerar strategiskt samt har modet att våga utmana verksamheterna inom förvaltningen då du är en utvecklingsorienterad person.

För eventuella frågor eller för att inleda en dialog; kontakta gärna våra externa konsulter på Compass, Bo Bengtsson 0709-713 550 bo.bengtsson@compass.se eller Anna Hultkrantz 073-834 3320 anna.hultkrantz@compass.se Om du vill söka tjänsten, klicka på länken nedan. Vi intervjuar löpande men vill ha din ansökan senast 11/6 2019.

Om Huddinge kommun

Huddinge är landets 14:e största kommun och Stockholms läns näst största med drygt

111 000 invånare. Huddinge är en snabbt växande kommun med tydliga visioner och ambitiösa mål för framtiden. Huddinge utsågs år 2017 till årets tillväxtkommun och nu planerar kommunen för ytterligare 20 000 nya bostäder under de kommande åren. Huddinges geografiska läge är utmärkt med närhet till Stockholm samtidigt som vi är en prisbelönt naturkommun. Huddinge är hemvist för 18 000 studenter och är en av Sveriges snabbast växande studentstäder. Som ledare i kommunens ledningsgrupp är du tillsammans med kommunens 6 700 engagerade medarbetare en viktig samhällsbyggare. Tillsammans med oss gör du Huddinge till en av de mest populära kommunerna att bo, arbeta och besöka.  Läs gärna mer på www.huddinge.se.