Senior Skadespecialist inom Entreprenad- och Byggskador

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att för våra företagskunder besiktiga, bedöma och reglera entreprenad- och byggnadsskador. Med hjälp av din gedigna erfarenhet gör du bedömningar och beräkningar av skadans omfattning och tar tillsammans med kunden och entreprenören fram underlag för att beräkna skadans storlek. Du styr och upphandlar återställandet av skadan och driver projektet i mål i samarbete med entreprenören och träffar överenskommelse med kunden om ersättningens storlek. Du driver dina egna processer under stor frihet och med stort eget ansvar med målet att din insats ska skapa förtroende och en positiv kundupplevelse. I tjänsten ingår resor i Sverige.

 

Vem är du

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom byggnadsteknik eller motsvarande och troligen har du en bakgrund från bygg- och anläggningsbranschen där du verkat i en chefsbefattning eller som konsult. Du är välbekant med AB 04, ABT 06 och NLM 10 och van vid att driva projekt inom bygg/entreprenad där förhandlingar och upphandling av entreprenörstjänster varit viktiga delar. Erfarenhet från försäkringsbranschen i en liknande roll är meriterande men är inte ett krav.

 

Du har god analytisk och pedagogisk förmåga, är van att arbeta självständigt och att fatta egna beslut. Vidare trivs du med problemlösning och att varje dag hantera unika situationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Jobbet kräver stor personlig integritet och vi ser gärna att du trivs i förhandlingssituationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med en positiv personlighet som sprider energi och som ser det som självklart att agera som en prestigelös lagspelare.

 

Vad kan If erbjuda dig?

Du erbjuds en spännande, omväxlande och utvecklande roll inom avdelningen Commercial and Industrial Claims som består av 25 personer på 7 orter i Sverige. If är ett mångsidigt bolag som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter i en internationell miljö. Det stora utbudet av tjänster skapar förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriärväg och växa och utvecklas. Tjänsten är placerad i fräscha och ljusa lokaler på huvudkontoret i Bergshamra.

 

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar If tillsammans med Compass.  Du söker tjänsten via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070-377 06 20. Välkommen med din ansökan!

 

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. If hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är de 3,6 miljoner kunderna i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända. Commercial and Industrial Claims reglerar skador åt våra företags- och industrikunder.

 

Enhetschef IT Drift

Vill du vara med på resan att ta ITD-sektionen in i nästa utvecklingssteg?

 

Organisationen och dess uppdrag
Huddinge kommuns IT- och digitaliseringssektionens har till uppdrag att leda, driva och stödja arbetet med att tillhandahålla och vidareutveckla en ändamålsenlig, kostnadseffektiv, stabil och säker IT-infrastruktur och tjänsteleverans till verksamheterna. Sektionen består av enheterna Drift, Arkitekt och Utveckling, Kundstöd och har även en egen stab. Totalt arbetar här runt 45 medarbetare.

Ett tydligt fokusområde för IT- och digitaliseringssektionen är även att stödja och driva kommunens digitaliseringsarbete. Sektionen står inför en spännande resa under de kommande åren med en satsning på att bli en av de främsta digitaliseringskommunerna i Sverige. Vi söker nu en ny chef till Driftenheten.

 

Om rollen
Driftenheten står inför förändring i sitt uppdrag där mer fokus ska ligga på verksamhetsutveckling än teknik.

Som chef för enheten IT-drift kommer du att leda det operativa, taktiska och strategiska arbetet över de tre funktionerna server, nätverk och arbetsplats med ca. 17 tekniker inklusive tre funktionsansvariga. Du ska säkerställa kundnöjdhet genom att våra kunder får en högkvalitativ tillgång till de IT-tjänster som vi levererar. Du har även ansvaret för att IT-driften och förvaltningen är ändamålsenlig, kostnadseffektiv, stabil och säker för att möta både dagens och morgondagens behov i kommunens samtliga verksamheter.

Du ansvarar för att vidareutveckla effektiva processer och arbetssätt inom enheten och att matcha dem med övriga enheter inom IT- och digitaliseringssektionen och verksamheternas IT-organisationer. I ditt uppdrag ingår även att utveckla enhetens verksamhet, leveranser och tjänster. Detta innebär exempelvis att i samverkan med verksamheterna och tillsammans med kundansvariga samt IT-arkitekter ta fram kundanpassade lösningar och planer för utveckling av IT-miljön.

IT- och digitaliseringssektionen har under flera års tid arbetat med att införa och vidareutveckla sina ITIL-processer, och har ett behov av att i framtiden balansera dessa processer med PM3 för systemförvaltning och agila metoder för utveckling. Att sträva efter en balans mellan en stabil drift samt små och snabbfotade digitaliseringsprojekt.

Som chef för enheten IT-drift ingår du i IT- och digitaliseringssektionens ledningsgrupp och rapporterar till sektionschefen. I din roll ingår budget- personal- och verksamhetsansvar för enheten.

 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda experter inom en IT-funktion i en större organisation. Du även lett och drivit förändringsarbete och har god kunskap inom IS/IT-säkerhet. Önskvärt är att du har en relevant akademisk examen liksom erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Vi ser det som ett stort plus om du har kunskap om de kommunala verksamheterna och/eller erfarenhet av PM3, processutveckling och agila metoder för utveckling.

Huddinge kommun söker en person som är trygg i sitt ledarskap och som i förändring kan stå upp för sina värderingar och vara konsekvent i ord och handling. Du är en förebild för andra och har förmågan att inspirera och entusiasmera medarbetare och verksamheter. Genom ditt utåtriktad och kommunikativa sätt bygger du naturligt relationer i ditt arbetsutövande. Du är uthållig och ser insatser ur ett långsiktigt perspektiv. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden – mod, driv, omtanke och mångfald.

 

Välkommen med din ansökan!
För eventuella frågor eller för att inleda en dialog, kontakta gärna Anna Hultkrantz på tel. 073-834 3320 eller anna.hultkrantz@compass.se
Om du vill söka tjänsten, klicka på länken nedan. Vi intervjuar löpande men vill ha din ansökan senast 31/3 2019.

 

Om Huddinge kommun
Huddinge är landets 14:e största kommun och Stockholms läns näst största med drygt 111 000 invånare. Huddinge är en snabbt växande kommun med tydliga visioner och ambitiösa mål för framtiden. 2017 utsågs Huddinge till årets tillväxtkommun. Vi planerar för 20 000 nya bostäder de kommande åren. Huddinges geografiska läge är utmärkt med närhet till Stockholm samtidigt som vi är en prisbelönt naturkommun. Huddinge är hemvist för 18 000 studenter och är en av Sveriges snabbast växande studentstäder. I Flemingsberg finns inte mindre än fem akademiska lärosäten. Som ledare i kommunens ledningsgrupp är du tillsammans med kommunens 6 700 engagerade medarbetare en viktig samhällsbyggare. Tillsammans med oss gör du Huddinge till en av de mest populära kommunerna att bo, arbeta och besöka.  Läs gärna mer på www.huddinge.se.

 

Pricing- and market access manager – Interim management

Start:
Maj-juni 2019

Boendeort:
Stockholm eller närliggande

Om tjänsten:
I samarbete med vår uppdragsgivare, söker vi Dig som brinner för att arbete med Market Access, inkluderat pris- och subventionsansökningar på nationell nivå.
Du älskar att arbeta i team där det gemensamma målet är att patienter får tillgång till läkemedel som förbättrar livet. Företaget är i ett expansivt skede med flera lanseringar i pipeline.
Du kommer att arbeta med hela företagets produktportfölj.

Huvudansvar:
• Implementering av Access strategier
• Prissättning och subventionsansökningar
• Strategisk arbete vid upphandlingar (för produkter upphandlingar är relevant)
• Kommunikation med myndigheter och budgetansvariga

Kontakt
För mer information kontaktar du Compass Human Resources Group, Morgan Eilenberg på 073-359 05 50 eller morgan.eilenberg@compass.se, alternativt Anders Larsson på +46 73 203 4691 eller anders.larsson@compass.se

Vi har en kort process och urvalet är påbörjat så hör av dig så snart du har möjlighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Avbrottsspecialist

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att reglera avbrottsskador som oftast är en följd av en annan skada, exempelvis en större brand-, vatten, eller inbrottsskada. Din uppgift är att utifrån dina kunskaper inom redovisning och ekonomiska samband bedöma hur en uppkommen skada påverkar kundens verksamhet och att tillsammans med kunden begränsa de ekonomiska konsekvenserna av en skada. Du gör djupgående analyser och beräkningar och tar tillsammans med kunden fram underlag för att bedöma skadans storlek och hur den kan begränsas. Slutligen träffar du överenskommelse med kunden om ersättningens storlek.

Rollen som avbrottsspecialist på If innebär både stort ansvar och stor frihet samt ställer höga krav på din förmåga att hantera kunder på ett lyhört och smidigt sätt.

Vem är du
Vi söker dig som har civilekonomexamen, gärna med inriktning mot redovisning och med erfarenhet från en roll som ekonomichef, revisor eller liknande. Du har en god analytisk och pedagogisk förmåga, är van att arbeta självständigt och att fatta egna beslut.
Du har en mycket god förståelse för ekonomiska samband, kalkylering och vad som driver lönsamhet och omsättning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Jobbet kräver stor personlig integritet och vi ser gärna att du trivs i förhandlingssituationer. Erfarenhet från försäkringsbranschen i en liknande roll är meriterande men är inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med en positiv personlighet som sprider energi och som ser det som självklart att agera som en prestigelös lagspelare.

Vad kan If erbjuda dig?

If är ett mångsidigt bolag som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter i en internationell miljö. Det stora utbudet av tjänster skapar förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriärväg och växa och utvecklas. Tjänsten är placerad i fräscha och ljusa lokaler på huvudkontoret i Bergshamra.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar If tillsammans med Compass.  Du söker tjänsten via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 0703 770 620.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,6 miljoner kunder.
Vi ägs av den finländska börsnoterade Sampokoncernen och har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum.
If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. If hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är de 3,6 miljoner kunderna i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända. Commercial and Industrial Claims reglerar skador åt våra företags- och industrikunder.

 

Supply Planner – Food & Non Food

Är du en analytisk relationsbyggare som drivs av att göra skillnad och som vill arbeta med starka varumärken i en expansiv och stimulerande miljö? Här är jobbet för dig!

Beskrivning av rollen och uppgifterna

Som Supply Planner har du en mycket central roll i varuflödesplaneringen av Arvid Nordquists nordiska produktportfölj. Du ansvarar för att planera och genomföra varuinköp utifrån behovsprognos och avtal med huvudmän och leverantörer.
Tjänsten är en operativ funktion i varuförsörjningen och som Supply Planner kommer du ansvara för att säkerställa att målen för lagertillgänglighet uppnås för sortimentet, vilket ska möjliggöra för bolaget att klara försäljningsmål, servicegradsmål samt krav på lageromsättning och minimalt svinn. Ett öppet och produktivt samarbete med dina nordiska kollegor på Marknad, Försäljning, Kundservice och övriga inom Supply Chain Planning är en förutsättning för att uppnå dessa mål.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom logistik/supply chain eller motsvarande och som jobbat i en liknande roll under några år. För att lyckas i rollen krävs en god affärsförståelse och intresse för hela processen. Som person är du analytisk, prestigelös och förtroende-ingivande. Arvid Nordquist söker en person som med starkt engagemang och en vilja att göra skillnad skapar resultat och bygger relationer.

Vi förutsätter att du kan tala och skriva svenska och engelska flytande, likaså att du har goda kunskaper i Office-paketet. Då du kommer att ansvara för ett, för Arvid Nordquist, nytt uppdrag sätter vi värde på att du har en förståelse för processer, kan arbeta i projektform och att du är självständig i ditt arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från FMCG-branschen och att du arbetat i affärssystemet SAP.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Om företaget

Arvid Nordquist – Smakupplevelser och nutida kvalitet. Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet. Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se.

Skadechef Egendom och Ansvar

Protector erbjuder en möjlighet för dig som vill bli Skadechef Egendom och Ansvar!

Vill du bli bäst på det du gör? Vill du ha frihet och ansvar att utvecklas snabbt? Gillar du mål, uppföljning och att jämföras med dina kolleger? Är du samtidigt en lagspelare som gärna hjälper dina kolleger samt bidrar till trivsel och stolthet på jobbet? 

Är svaret ja så söker Protector dig till rollen som Skadechef Egendom och Ansvar.

 

Det viktigaste är vem du är och vart du ska, inte vilken roll du har idag. Vi värdesätter din expertis på fastighetsskador, avbrott, ansvar, process- och IT-utveckling. Du behöver inte kunna allt, men ska vilja utvecklas snabbt.

Protector i Sverige har skapat lönsam tillväxt från 0 till 1,5 mdr i premievolym sedan 2011. Vi har mycket stor marknadsandel på flera segment inom mäklad försäkring, däribland kommuner, bostadsfastigheter och motorförsäkringar. Det har vi klarat genom framstående kostnads- och kvalitetskontroll.  Tillväxtresan fortsätter.

2018 reglerade Protector ca 70 000 skador i Sverige. Alla skadelidande fick första återkoppling inom 24h efter skadeanmälan på internet. Kostnadskontrollen var mycket bra. 92% av alla skadelidande var nöjda eller mycket nöjda med skadehanteringen.  Nu ska vi ta oss till nästa nivå avseende kostnadskontroll och kundnöjdhet. Det kräver att vi ger mer stöd till skadelidande och ett närmare samarbete med besiktningskonsulter och entreprenörer.

Vi är fortfarande Utmanaren och söker dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

Ditt främsta ansvar i rollen är att:

 • Coacha medarbetare
 • Förbättra kostnadskontroll i alla skador
 • Driva process- och IT-utveckling

Vill du veta mer kan du kontakta ansvariga rekryterare eller hör av dig till Elin Sandahl via LinkedIn för en frukost.

 

Information och ansökan:

Rekryteringen sköts av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Anders Carlsson på 070-766 26 91 alt. anders.carlsson@compass.se eller Jens Holmberg på 070-377 06 20 alt. jens.holmberg@compass.se för mer information.

 

Storskadespecialist Egendom

Protector erbjuder en möjlighet för dig som vill bli Storskadespecialist Egendom!

Vill du bli bäst på det du gör? Vill du ha frihet och ansvar att utvecklas snabbt? Gillar du mål, uppföljning och att jämföras med dina kolleger? Är du samtidigt en lagspelare som gärna hjälper dina kolleger samt bidrar till trivsel och stolthet på jobbet? 

Är svaret ja så söker Protector dig till rollen som Storskadespecialist Egendom.

 

Det viktigaste är vem du är och vart du ska, inte vilken roll du har idag. Vi värdesätter din expertis på fastighetsskador, avbrott, process- och IT-utveckling. Du behöver inte kunna allt, men ska vilja utvecklas snabbt.

Protector i Sverige har skapat lönsam tillväxt från 0 till 1,5 mdr i premievolym sedan 2011. Vi har mycket stor marknadsandel på flera segment inom mäklad försäkring, däribland kommuner, bostadsfastigheter och motorförsäkringar. Det har vi klarat genom framstående kostnads- och kvalitetskontroll.  Tillväxtresan fortsätter.

2018 reglerade Protector ca 70 000 skador i Sverige. Alla skadelidande fick första återkoppling inom 24h efter skadeanmälan på internet. Kostnadskontrollen var mycket bra. 92% av alla skadelidande var nöjda eller mycket nöjda med skadehanteringen.  Nu ska vi ta oss till nästa nivå avseende kostnadskontroll och kundnöjdhet. Det kräver att vi ger mer stöd till skadelidande och ett närmare samarbete med besiktningskonsulter och entreprenörer.Vi är fortfarande Utmanaren och söker dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

Ditt främsta ansvar i rollen är att:

 • Stötta kunderna i skadeprocessen
 • Kostnadseffektivt driva skaderegleringen
 • Utveckla processer och samarbeten för ökad kostnadskontroll

Vill du veta mer kan du kontakta ansvariga rekryterare eller höra av dig till Elin Sandahl på Protector via LinkedIn för en frukost.

 

Information och ansökan:

Rekryteringen sköts av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Anders Carlsson på 070-766 26 91 alt. anders.carlsson@compass.se eller Jens Holmberg på 070-377 06 20 alt. jens.holmberg@compass.se för mer information.

 

Skadejurist Ansvar

Protector erbjuder en möjlighet för dig som vill bli Skadejurist Ansvar!

Vill du bli bäst på det du gör? Vill du ha frihet och ansvar att utvecklas snabbt? Gillar du mål, uppföljning och att jämföras med dina kolleger? Är du samtidigt en lagspelare som gärna hjälper dina kolleger samt bidrar till trivsel och stolthet på jobbet? 

Är svaret ja så söker Protector dig till rollen som Skadejurist Ansvar.

 

Det viktigaste är vem du är och vart du ska, inte vilken roll du har idag. Vi värdesätter din expertis inom skadeståndsrätt, process- och IT-utveckling. Du behöver inte kunna allt, men ska vilja utvecklas snabbt.

Protector i Sverige har skapat lönsam tillväxt från 0 till 1,5 mdr i premievolym sedan 2011. Vi har mycket stor marknadsandel på flera segment inom mäklad försäkring, däribland kommuner, bostadsfastigheter och motorförsäkringar. Det har vi klarat genom framstående kostnads- och kvalitetskontroll.  Tillväxtresan fortsätter.

2018 reglerade Protector ca 70 000 skador i Sverige. Alla skadelidande fick första återkoppling inom 24h efter skadeanmälan på internet. Kostnadskontrollen var mycket bra. 92% av alla skadelidande var nöjda eller mycket nöjda med skadehanteringen.  Nu ska vi ta oss till nästa nivå avseende kostnadskontroll och kundnöjdhet. Det kräver att vi ger mer stöd till skadelidande och ett närmare samarbete med besiktningskonsulter och entreprenörer.Vi är fortfarande Utmanaren och söker dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

Ditt främsta ansvar i rollen är att:

 • Stötta kunderna i skadeprocessen
 • Utreda om ansvar föreligger i komplexa skador
 • Driva de största regresserna för alla produkter

Vill du veta mer kan du kontakta ansvariga rekryterare eller höra av dig till Elin Sandahl på Protector via LinkedIn för en frukost.

 

Information och ansökan:

Rekryteringen sköts av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Anders Carlsson på 070-766 26 91 alt. anders.carlsson@compass.se eller Jens Holmberg på 070-377 06 20 alt. jens.holmberg@compass.se för mer information.

 

Management- och organisationsstrateg

Brinner du för hållbarhetsfrågor, älskar kranvatten och får ståpäls när ditt arbete skapar konkret nytta för andra?

 Rollen som management- och organisationsstrateg

Du rapporterar direkt till VD och har ett nära samspel med densamma. Du har huvudansvar för Svenskt Vattens arbete med managementfrågor där du i nära dialog med medlemmarna utvecklar alternativa finansieringsmodeller, organisationsformer och moderniserade arbetssätt för verksamhetsstyrning. Du bevakar aktivt utvecklingen kring vad som händer i Sverige och internationellt inom organisations-, ekonomistyrnings- och VA-taxeområdet.

I arbetsuppgifterna ingår också att vara talesperson, påverkare och sakkunnig expert gällande management- och organisationsfrågor. Du förväntas driva och delta i politiskt påverkansarbete både lokalt och nationellt. Genom ditt arbete stärker du VA-Sveriges managementkapacitet och därigenom även Svenskt Vattens möjligheter att nå sin vision. Du jobbar aktivt med att bygga partnerskap och nätverk. Vidare bidrar du till kunskapsöverföring och nätverksbyggande i branschen genom att arrangera och delta i seminarier och konferenser som sätter ljus på våra medlemmars utmaningar.

Med din kunskap och ditt engagemang så utgör du kraftkällan i branschens utveckling gällande ledning- och styrningsfrågor och hållbara affärsmodeller.

Vem är du?

Du har omfattande kunskaper om ekonomistyrning, managementfrågor och gärna erfarenhet från ledande positioner. Du brinner för hållbara samhällen och en god förståelse för de kommunala VA-organisationernas situation och det politiska spelet är en förutsättning. Du bör vara en förändringsledare med gedigen erfarenhet av förändringsarbete och av att skapa konkreta resultat. Du bör ha goda kunskaper i engelska samt relevant utbildning på högskolenivå.

Som person är du nyfiken, utåtriktad, strukturerad och med en tydlig vilja att kommunicera. Du bör ha förmåga att starta och utveckla samarbeten med såväl medlemmar som kollegor och externa kontakter. Vi ser framför oss en självgående och omvärldsorienterad person med ett starkt driv, en klurig strategisk förmåga och som gärna bjuder på ett gott skratt.

Tjänsten och ansökan

Det här är ett viktigt jobb där du arbetar för att Sverige ska ha friskt dricksvatten, rena sjöar och hav samt tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. Vårt trevliga och moderna kontor är beläget vid Alviks Strand i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.svensktvatten.se

I denna rekrytering samarbetar Svenskt Vatten med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om Svenskt Vatten

Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna. Svenskt Vattens vision är att Sverige ska ha friskt dricksvatten, rena sjöar och hav och tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. I syfte att nå visionen ska branschorganisationen med sin spetskompetens aktivt företräda och vinna gehör för medlemmarnas intressen i nationella och internationella sammanhang samt bidra till medlemmarnas utveckling.

Fakta om kommunernas VA-organisationer:

 • Levererar dricksvatten till nästan 9 miljoner kunder
 • Tar ett totalt producentansvar och omhändertar restprodukten 2000 miljoner m3 avloppsvatten per år
 • Ansvarar för anläggningstillgångar som motsvarar ett nuanskaffningsvärde på drygt 800 miljarder kronor

Territory Manager, East Sweden

Do you want to join Smith & Nephew and build a strong market position within Ear, Nose and Throat in the Eastern part of Sweden? Then we look forward hearing from you.

Strong brand with a strong history
Smith & Nephew has more than 150+ years history delivering products of high quality for hospitals all over the world. They supply High-End MedTech products and now they want to strengthen the Ear, Nose and Throat team with a Territory Manager covering the Eastern part of Sweden.

Increase revenue and fulfill the potential
In this role you will have the responsibility to increase the market share of Smith & Nephews Ear, Nose and Throat product portfolio in East Sweden. You will do it via good planning and targeted execution to ensure that you get the best result from your efforts. You will plan your own time and how you want to spend it, but it is expected that you will spend most of your time with the customers on-site to demonstrate and advise about the products – there safe use and the benefit of them. You will be able to reach out to your local colleague who is based in Stockholm and furthermore you will be supported by other colleagues in the wider UK/Ireland and Nordics region. The potential is high, and the opportunities are great.

The job assignment includes:

 • Create an account plan with high focus on customers with the biggest potential. When the plan is created you execute accordingly.
 • Expand the business by increasing the number of products customers are using from Smith & Nephews ENT portfolio.
 • Be the consultant for surgeons, doctors etc. regarding best practice on the use of Smith & Nephews ENT portfolio.
 • Continuously be up to date with the latest research within the ENT specialty.
 • Plan and execute presentations, seminars, training and product demonstrations at the hospitals and clinics.
 • Follow compliance and ethical rules as well as reporting your activities to you manager. 

Independent and Self Driven
As a person you have a high energy level and you are motived by reaching your targets by building long-term relationships. Working independently and being with customers on a daily basis is how you preform best and have reached your targets in your career.

We expect you to:

 • Thrive with communication and be the go-to expert for customers on the ENT portfolio.
 • Always provide best in class service to your customers and you go the extra mile to do so.
 • Have a very methodically way of working to ensure best outcome of your efforts.
 • Medical Device experience (including theatre sales).
 • Strong commercial acumen.
 • Excellent negotiation skills.

You will be homebased and plan your days in field accordingly. Preferably located in the Stockholm area.

Would you like to know more?
The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research Consultant Emine Murati or Consultant Christian Winther on telephone +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV in English through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Smith & Nephew is a global medical technology business dedicated to helping improve people’s lives. We have leadership positions in Orthopedic Reconstruction, Advanced Wound Management, Sports Medicine and Trauma. We have a global presence with 16,000 employees in more than 100 countries and revenue in excess of $4.8 billion. www.smith-nephew.com.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: East Sweden
Reference: 1918.053
Company: Smith & Nephew

Contact: