Kommunikatör

Vill du arbeta brett med kommunikation inom ett av Sveriges mest lönsamma fastighets- och servicebolag?

Om SKL Fastigheter och Service

SKL Fastigheter och Service (SKL FS) är ett fastighets- och serviceföretag med kvalitet och långsiktiga relationer som främsta drivkrafter. Det är ett helägt dotterbolag till SKR Företag AB som i sin tur ägs av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Verksamheten drivs självständigt på affärsmässiga grunder och består av att äga och förvalta fastigheter samt tillhandahålla kontorsnära service i egen regi. SKL FS och dess dotterbolag Slussgården omsätter 260 MSEK och förvaltar nio fastigheter till ett marknadsvärde om ca 4 500 MSEK. SKL FS sitter i centrala lokaler vid Slussen och har idag ca 40 anställda. Läs mer på sklfs.se och slussgarden.se.

Uppdraget
Som kommunikatör har du en central roll för bolagets interna och externa kommunikation och säkerställer ett kvalitativt kommunikationsstöd inom organisationen. Rollen är till stor del operativ men innehåller även strategiska inslag.

Dina övergripande arbetsuppgifter är att operativt ansvara för all kommunikation internt till medarbetare och externt mot hyresgäster, varumärkesbyggande aktiviteter samt för bolagets kundundersökningar. Du kommer även få möjlighet att arbeta med bolagets hållbarhetskommunikation.

Du agerar löpande kommunikationsstöd till VD och övriga chefer samt bidrar med ett kommunikationsperspektiv och språkmässig hantering vid styrelserapportering. Som kommunikatör är du en självklar representant för SKL Fastigheter och Service och tar initiativ till samverkan med SKR:s kommunikationsavdelning. Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Arbetsuppgifter
I rollen som kommunikatör kommer du bland annat att:

 • Utveckla och samordna externkommunikation, stärka och synliggöra varumärket.
 • Stötta fastighetsförvaltningen med kommunikation som skapar goda relationer, målgruppsanpassa information samt författa aviseringar och utskick till hyresgäster.
 • Ansvara för bolagets webbplats, planera, skriva och publicera texter för webben och nyhetsbrev samt utveckla bolagets närvaro i sociala medier.
 • Identifiera, skriva och publicera nyhetsnotiser på bolagets intranät.
 • Genomföra kommunikationsaktiviteter internt såsom medarbetarforum.
 • Skriva och språkgranska texter i samband med styrelserapportering och annan officiell information från bolagets ledning.
 • Ansvara för bolagets kundundersökningar, från utformning till uppföljning.

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom kommunikationsområdet och som har arbetat i en bred kommunikatörsroll ett antal år. Rollen kräver en väl utvecklad kommunikativ förmåga där du kan anpassa ditt budskap utifrån situationen. Du är en skicklig skribent och dina texter håller hög kvalitet. Du bör också ha vana att arbeta i något webbpubliceringsverktyg så som WordPress och kan hantera Photoshop för enklare bildhantering

Vi ser gärna att du har ett intresse för miljö och hållbarhet som du vill lära dig mer om. Har du arbetat inom fastighets-, service- eller hotellbranschen är det bra men inget krav.

Vidare är du självständig, handlingskraftig och ansvarstagande i ditt arbete. Du gillar att arbeta med operativa uppgifter samtidigt som du har förmågan att bidra med ett strategiskt perspektiv när det behövs. Vi ser framför oss en anpassningsbar och flexibel person som är lätt att samarbeta med och naturligt bygger relationer på arbetsplatsen.

Vad erbjuder SKL Fastighet och Service dig?

 •  Möjlighet att arbeta i en välmående, trygg organisation med en stabil ekonomisk och affärsmässig grund.
 • En position där du får bidra med din kompetens i en bred kommunikationsroll.
 • En flexibel och modern arbetsplats som förstår vikten av balans mellan arbete och fritid.
 • Generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag, lunchförmån Ticket rikskort, sommartid, kollektivavtal med mera.

Välkommen med din ansökan!
För eventuella frågor eller för att inleda en dialog; kontakta gärna ansvariga konsulter på Compass, Hans Jansson 073 461 3603 hans.jansson@compass.se. Om du vill söka tjänsten, klicka på länken nedan. Vi intervjuar löpande.

VD

Vi söker för kunds räkning en VD till ett etablerat företag inom IT- branschen. Företaget är etablerat i Stockholm och har funnits i snart 20 år. Verksamt inom drift, support, övervakning och konsulting.

Företaget omsätter knappt 30 miljoner och har ca 25 anställda.

Vi söker dig som är en god ledare, tekniskt intresserad och har mycket fokus på sälj.

Troligtvis är du idag AO-chef, CIO eller kanske försäljningschef men mogen att kliva på ditt första VD-uppdrag. Du finns redan inom IT-industrin och är väl insatt i möjligheter och begränsningar.

Du får det fulla ansvaret med stor frihet att forma framtiden samtidigt som resultatet är viktigt.

 

Mer information

I den här rekryteringen samarbetar bolaget med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070-377 06 20 eller Anders Carlsson på 070-766 26 91.

 

Projektledare strategi- och verksamhetsutveckling

Brinner du för hållbarhetsfrågor, projektledning och får ståpäls när ditt arbete skapar konkret nytta för andra?

Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna. Svenskt Vattens vision är att Sverige ska ha friskt dricksvatten, rena sjöar och hav och tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. I syfte att nå visionen ska branschorganisationen med sin spetskompetens aktivt företräda och vinna gehör för medlemmarnas intressen i nationella och internationella sammanhang samt bidra till medlemmarnas utveckling.

Fakta om kommunernas VA-organisationer:
-Levererar dricksvatten till nästan 9 miljoner kunder
-Tar ett totalt producentansvar och omhändertar restprodukten 2000 miljoner m3 avloppsvatten per år
-Ansvarar för anläggningstillgångar som motsvarar ett nuanskaffningsvärde på drygt 800 miljarder kronor

Rollen som Projektledare strategi- och verksamhetsutveckling
Rollen är helt nyinrättad och du rapporterar till och jobbar nära chefen för Vattentjänster men du har även en kontinuerlig dialog med VD och övriga i organisationen. Du kommer ha en central roll i branschens utveckling inom managementområdet. Det innebär att du kommer att leda och driva utvecklingsprojekt med bäring på lednings-/styrningsfrågor, utveckling av affärsmodeller och organisationsutveckling.

Du har ansvar för att utveckla branschens statistik- och databassystem, ett system som utgör navet för information och analys för VA-Sverige. Du får också en central roll i analys av data och framtagande av relevanta nyckeltal för branschen.

Vi ser framför oss att du kommer vara projektledare i flera olika typer av projekt, både utvecklingsprojekt men också genomförandeprojekt inom Svenskt Vattens arbetsområden. Ofta i samverkan med medlemmarna.

Med din kunskap och ditt engagemang så utgör du en drivande kraft i branschens utveckling gällande lednings- och styrningsfrågor och hållbara affärsmodeller.

Vem är du?
Du har stark analytisk förmåga med för området relevant akademisk examen och stort intresse för managementfrågor (ekonomi, ledning, digitalisering, etc.) Troligen har du jobbat ett par år efter din examen och vässat din kunskap inom projektledning och då gärna inom förändringsprojekt som rör managementfrågor och IT/digitalisering. Du brinner för hållbara samhällen och trivs i ett sammanhang där du får göra skillnad och får en möjlighet att påverka i viktiga frågor.

Som person är du nyfiken, utåtriktad, strukturerad och med en tydlig vilja att kommunicera. Du bör ha förmåga att starta och utveckla samarbeten med såväl medlemmar som kollegor och externa kontakter. Vi ser framför oss en självgående, leveranssäker och empatisk person som gärna bjuder på ett gott skratt.

Tjänsten och ansökan
Det här är ett viktigt jobb där du arbetar för att Sverige ska ha friskt dricksvatten, rena sjöar och hav samt tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. Du får hos oss möjligheten att utvecklas i en bred och strategisk roll i ett sammanhang som innebär samhällsnytta och fokus på hållbarhet. Vårt trevliga och moderna kontor är beläget vid Alviks Strand i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.svensktvatten.se

I denna rekrytering samarbetar Svenskt Vatten med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Channel Marketing Manager Coffee

Vill du arbeta som Channel Marketing Manager för dagligvaruhandeln, med ett varumärke i stark tillväxt? Brinner du för marknadsföring, varumärken och försäljning?

Om Arvid Nordquist

Arvid Nordquist – Smakupplevelser och nutida kvalitet. Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Arvid Nordquist HAB omsatte ca 3 miljarder 2018 och är idag 285 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet. Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se

Rollen
Marknadsavdelningen för Kaffe på Arvid Nordquist ansvarar på nordisk basis för att driva och utveckla vårt sortiment och varumärke. Om du brinner för varumärkesbyggande, kommunikation, produktutveckling och försäljning av starka varumärken så är det här rollen för dig!

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Som Channel Marketing Manager ansvarar du för att utveckla, driva och implementera varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter för kaffe- och te på konsumentmarknaden i Norden, samt för export. Du ansvarar för konsumentbaserade insikter, samt utformande av reklam, PR, sortiment och design baserat på dessa insikter. Du har det fulla budget/resultatansvaret för dina varumärken på konsumentmarknaden och har personalansvar för en person. Tjänsten rapporterar till Head of Marketing Nordics för kaffe och egna varumärken. Några av de mest centrala delarna i rollen är:

• Affärsansvar för Arvid Nordquist kaffe & te på dagligvaruhandeln i Norden + export
• Utveckla kategoristrategi och sortimentsutvecklingsplan för kaffe & te i DVH
• Insiktsarbete för konsument och shopper
• Utveckla nya affärsmöjligheter inom kaffe- och te kategorierna (DVH)
• Utveckling av marknadsplan för konsumentmarknaden
• Utveckling av mediastrategi, mediaplan, kommunikationskoncept och reklamproduktion i samråd med Head of Marketing
• Leda Nordic Brand Manager Retail (direkt) och samt Projektledare för digital kommunikation och nordiska produktchefer (indirekt)
• Budgetarbete och resultatuppföljning
• Gemensamt med vår säljorganisation ta fram operativa mål som styr mot övergripande målsättning
• Reklam- & designbyråsamarbete
• Stöd till KAM och säljledningen inför och i strategiska kundmöten

Vem är du?
Du är en driven person som tar egna initiativ. Du är analytisk och drar slutsatser från research samt förutser konsekvenser. Vidare har du en hög social kompetens och förmåga att skapa nätverk både internt och externt och du trivs i rollen som presentatör och inspiratör.

Du vill fortsätta utveckla vårt varumärke för kaffe och te med passion, energi och långsiktighet. Du trivs i en kreativ och innovativ miljö. Tillsammans med teamet och med ditt helhetstänk samt förmågan att tänka ur ett långsiktigt perspektiv kring varumärke och sortiment skapar du konkreta resultat. Fokus i din roll som Channel Marketing Manager är även att vara ett bra stöd för säljledning och KAM. Vidare är det viktigt att du kan balansera mellan strategiskt varumärkesarbete och ett operativt fokus på försäljning och det affärsmässiga. Du har en förståelse för att effektiva medieval och digital kommunikation som driver resultat. Du brinner för konsumentinsikt och varumärken och vågar utmana med nya tankar och idéer. Att rollen ytterst handlar om försäljning och lönsamhet är självklart för dig och du mår bra i en utpräglat kommersiell miljö.

Du har en akademisk utbildning inom företagsekonomi/marknadsföring eller motsvarande och minst 5 till 7 års erfarenhet från marknadsroller inom snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG). Ledarskapserfarenhet, samt erfarenhet från KAM- och/eller kategorichefsroller är meriterande.

Vad kan Arvid Nordquist erbjuda dig?
Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och dess hela värdekedja, från idé till färdig produkt. Du får möjlighet att växa och utvecklas i en roll med högt fokus på både varumärke och affär. En roll som erbjuder omväxling och många kontaktytor. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Solna.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.

Finance Manager

We are looking for a Finance Manager to a global pharmaceutical company with the Nordic head office in Stockholm.

The role

The role is broad with reporting and communication required at all levels from Country Manager right up to the Executive Committee. This role has a lead role for providing Nordics financial information to the Nordic Team, North West Region and to HQ following strict guidelines. The financial tasks needed are broad, requiring some basic generation of financial data (journals & reconciliations) through to reporting and business analysis as well as normal financial transaction processing and reporting. This role requires influencing and interpersonal skills and developed leadership to secure commitment and support from Country Teams, Regional Teams and central finance support functions. In addition to month end responsibilities, Quarterly Forecasts and the annual Plan, there will be ad hoc requests from Senior Management for strategic analysis and reporting. This role will also be responsible for managing the relationship with local pre-wholesalers. Helping to ensure that rolling forecasts are in place in timely manner and inventories are managed efficiently in addition to the smooth day to day operation of the pre-wholesaler.

Your Profile

Due to the nature of the organisation, the role involves both significant autonomous working and strong collaboration with the Regional Finance team.  The Nordic team is small therefore good communication skills at all levels are essential, as the role requires information and co-operation from many sources, such as manufacturing, Marketing, R&D, Senior Management as well as external partners and suppliers.  You will also need to be persuasive and a self-starter, as the company operates within a lean organisational structure. Most of the key business partners will be external or in other parts of the organisation and not under the direct control of the Finance Manager, so influencing without authority becomes a key challenge.

You have recognised Finance qualification or equivalent e.g. ACA, ACCA, CIMA, MBA, CFA  with minimum 3 to 5 years’ experience in a Finance Business Partner role.

Pharmaceutical industry experience preferred

More information

For more information about the position, please contact Anders Larsson, Partner at Compass Human Resources Group at +46 73 203 46 91 or at anders.larsson@compass.se or Maria Andersson, Research Consultant at +46 73 421 16 11 or at maria.andersson@compass.se.  All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possible.  Applications will be processed on an ongoing basis.

Brand Manager

To a global pharmaceutical company with the Nordic head office in Stockholm we are looking for a Brand Manager

The role

The role is directly responsible for implementing the brand strategy within the Nordic region. This will include development and execution of healthcare professional and marketing initiatives, insights development and messaging, sales support and PR, aligned to the regional strategy.

The position is core to the commercial team in the cluster and will play a key role in development of business strategy and the launch of future products.

Support launch initiatives for new products in conjunction with the commercial, market access and medical team.

Your Profile

Minimum 5 years Marketing/commercial experience with evidence of achievement in the healthcare or pharmaceutical marketplace. You are can be motivated by operate independently with strong project management skills, able to deliver projects on time.

Entrepreneurial, financially & commercially astute with clear link to numbers of activities is crucial and obviously you have strong interpersonal skills – inspiring the cross functional team.

More information

For more information about the position, please contact Anders Larsson, Partner at Compass Human Resources Group at +46 73 203 46 91 or at anders.larsson@compass.se or Maria Andersson, Research Consultant at +46 73 421 16 11 or at maria.andersson@compass.se.  All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possible.  Applications will be processed on an ongoing basis.

 

Vatten- och Miljöjurist

Brinner du för vatten- och hållbarhetsfrågor och vill du som jurist bidra till ett mer hållbart samhälle? Har du erfarenhet av att arbeta med miljöjuridik, kommunaljuridik och tillståndsprocesser? Då ska du söka till Swecos växande gäng av projektledare och spetskompetenser inom VA-management i Stockholm!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Vi skapar hållbara lösningar för dagvatten, gör riskbedömningar och föreslår åtgärder för bättre skydd av vattendrag och VA-system. Våra uppdrag omfattar bland annat miljöutredningar samt analys och projektering av olika typer av VA-system. Specifikt inom VA-management erbjuder vi tjänster som berör VA-taxa, organisation & samverkan, VA-juridik, ekonomi, hållbarhet och analys av tekniska system.

Din kommande roll
Du blir något av en pionjär som konsult inom juridikområdet då vi i dagsläget helt saknar din kompetens och bakgrund. Du får här chansen att arbeta över hela landet och även internationellt, samt vara med och utveckla Swecos tjänster Som jurist och konsult på Sweco kommer du främst att arbeta som juridisk expert, utredare och projektledare. Storleken och omfattningen på uppdragen varierar och du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter och flera projekt som pågår samtidigt. Den lagstiftning som främst är aktuell i våra uppdrag är lagen om allmänna vattentjänster (LAV), miljöbalken, plan- och bygglagen men även entreprenadjuridik, avtalsjuridik och bolagsjuridik är områden du kommer att jobba med.

Vem är du
Du har ett stort intresse och engagemang för miljö- och samhällsbyggnadsfrågor och vill nu omsätta det intresset i en affärsmässig roll. Du har en juridisk kandidatexamen och har jobbat minst 5 år med miljöjuridiskt arbete, arbete med tillståndsprocesser, inom domstol, kommunaljuridiskt arbete eller liknande. Du är vass på att kommunicera och utbilda i juridiska frågor på ett sätt som gör dem förståeliga och intressanta för icke-jurister.

Som person är du positiv, orädd, driven och du tycker om att arbeta i en omväxlande miljö med nya utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som också är van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har lätt för att knyta kontakter, skapa förtroende för din person och kompetens samt är lyhörd och kan sätta dig in i våra kunders behov och utmaningar. Vi uppskattar nyfikenhet, mod att arbeta brett inom juridik och viljan att planera hållbara samhällen – känner du igen dig? Kunskaper i Vattentjänstlagen är ett stort plus men inget krav och även kunskap från tillämpningen av de övriga lagar som nämns ovan är starkt meriterande.

Sweco erbjuder
På Sweco arbetar vi i team och samverkar över hela Sverige för att hitta bästa kompetens för varje uppdrag. Du kommer att få ett brett nätverk av kollegor över hela landet och möjlighet att utvecklas både personligt och kompetensmässigt inom de områden du är intresserad av. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco prioriterar hållbarhet både inom uppdrag och som arbetsgivare. Det innebär bland annat att våra medarbetare ska må bra, ha roligt i uppdragen och att konsulten ska ha en god balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sweco med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

About Sweco

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Chef kunskapsförmedling och kompetensförsörjning

Brinner du för hållbarhetsfrågor, älskar kranvatten och får ståpäls när ditt arbete skapar konkret nytta för samhället?

Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna. Svenskt Vattens vision är att Sverige ska ha rent dricksvatten, friska sjöar och hav. I syfte att nå visionen ska branschorganisationen med sin spetskompetens aktivt företräda och vinna gehör för medlemmarnas intressen i nationella och internationella sammanhang samt bidra till medlemmarnas utveckling. VA-branschen är under starkt förändringstryck. VA-organisationernas roll i samhällsplaneringen förändras. Likaväl sätter klimatförändring, digitalisering och geopolitiska skiftningar nya krav på duglighet och kapacitet. Kompetensförsörjning och kunskapsbyggande kommer vara avgörande för branschens förmåga att hantera och styra sin framtid.

Rollen som Chef för kunskapsförmedling och kompetensförsörjning
Du har huvudansvar för Svenskt Vattens utbildnings- och konferensverksamhet. Vidare ansvarar du för Svenskt Vattens arbete med att stötta och utveckla branschens förmåga gällande långsiktig kompetensförsörjning och attraktivitet. Du driver branschfrågor gällande förstärkt kompetensförsörjning och är Svenskt Vattens ansikte utåt mot högskola/universitet och andra utbildningsinstitut. I nära dialog med medlemmarna utvecklar du branschens förutsättningar till god kompetensförsörjning på lång sikt.

Vidare har du huvudansvar för Svenskt Vattens roll som kunskapsförmedlare genom våra utbildningar och konferenser. Tillsammans med enhetens projektledare driver och moderniserar du vår utbildningsverksamhet till att utgöra den självklara kunskapsförmedlaren för våra medlemmar och VA-branschen. Du har personalansvar för fyra medarbetare med hög kompetens inom projektledning, konferens- och utbildningsverksamhet. Du rapporterar direkt till VD och ingår i Svenskt Vattens ledningsgrupp.

Du förväntas driva Svenskt Vattens och branschens position som attraktiv arbetsgivare. Det innebär ett aktivt arbete med att bygga partnerskap och nätverk med arbetsgivarorganisationer, utbildningsinstitut, medlemmar och andra intressenter. Med din kunskap och ditt engagemang så utgör du kraftkällan i branschens utveckling.

Vem är du?
Du har omfattande kunskaper om strategisk kompetensförsörjning. Du är stark inom strategisk HR och har erfarenheter av att jobba i kunskapsintensiv verksamhet. Du brinner för hållbara samhällen och har en god förståelse för de kommunala VA-organisationernas förutsättningar och utmaningar. Du bör vara en förändringsledare med gedigen erfarenhet av förändringsarbete och av att skapa konkreta resultat. Erfarenhet av att driva kunskapsförmedlande verksamhet är meriterande och vi ser gärna att du har ett gott sinne för affärer och kundens behov i fokus. Du bör ha goda kunskaper i engelska samt relevant utbildning på högskolenivå.

Som person är du nyfiken, utåtriktad, strukturerad och med en tydlig vilja att kommunicera och driva frågor in i framtiden. Du bör ha förmåga att starta och utveckla samarbeten med medlemmar och externa intressenter. Du har ett inkluderande, modigt och prestigelöst ledarskap där du involverar dina medarbetare i olika frågor. Du har förmåga att se till dina medarbetares kompetens och ett intresse att utmana och utveckla dina medarbetare. Vi ser framför oss en självgående, omvärldsorienterad och empatisk person med en klurig strategisk förmåga och som gärna bjuder på ett gott skratt.

Tjänsten och ansökan
Det här är ett viktigt jobb där du arbetar för att Sverige ska ha rent dricksvatten, friska sjöar och hav. Vårt trevliga och moderna kontor är beläget i Alvik, Stockholm. Det kan även vara möjligt att jobba distans och resa till Stockholms kontor för 1-2 dagar per vecka. Läs gärna mer om oss på www.svensktvatten.se

I denna rekrytering samarbetar Svenskt Vatten med Compass. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Jens Holmberg på jens.holmberg@compass.se eller 070 377 06 20. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Enhetschef – Arkitektur och utveckling

Vill du ta IT- och digitaliseringssektionens enhet för arkitektur och utveckling till nästa nivå?

Huddinge kommuns IT- och digitaliseringssektion står inför en spännande resa under de kommande åren med en satsning på att bli en av de främsta digitaliseringskommunerna i Sverige. Sektionen består av enheterna Arkitektur och utveckling, Drift samt Kundstöd. Det finns även en funktion för Strategi och Governance. IT- och digitaliseringssektionen har runt 45 medarbetare och tillhör IT- och kommunikationsavdelningen som ingår i Kommunstyrelsens förvaltning.
Sektionen står inför förändring i sitt uppdrag, den skiftar fokus från teknik till verksamhets­utveckling där tydligt fokus ligger på att kommunen ska öka sin strategiska förmåga inom IT.

Nu söker vi en ny chef till Arkitektur och utveckling. Uppdraget för Arkitektur- och utvecklingsenheten är viktigt i omställningen att höja den strategiska nivån med tydlig helhetssyn som säkrar verksamhetsnytta och långsiktighet.

Om rollen
Som chef för enheten Arkitektur och Utveckling kommer du att leda arbetet över enhetens ca 10 medarbetare som består av arkitekter, utredare samt projektledare. I din roll ingår budget- personal- och verksamhetsansvar för enheten samt att ingå i IT-sektionens ledningsgrupp och rapporterar till IT- och digitaliseringschefen. Du ansvarar för att enheten säkerställer att arkitekturarbetet inom kommunen bedrivs med fokus på helhetssyn och kvalité. Vidare har du ansvar för att utveckling, inklusive verksamhetsutveckling med stöd av IT, bedrivs effektivt, strukturerat, metodiskt och i samverkan med övriga sektioner samt verksamheterna.
I rollen ingår även att forma och utveckla enhetens verksamhet och ansvara för att ta fram effektivare processer och arbetssätt. Detta innebär exempelvis att i samverkan med verksamheterna, kundansvariga samt arkitekter ta fram kundanpassade lösningar och planer för utveckling av IT-miljö och nya tjänster då verksamheterna inom kommunen är i behov av robotisering och automatisering.
En annan central del i detta uppdrag är att ansvara för implementeringen av systemförvaltningsmodell i hela kommunen.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom arkitektur, utveckling och systemförvaltning samt tidigare arbetslett experter inom området. Du har även lett och drivit förändringsarbete inom en större organisation och har god kunskap inom IS/IT-säkerhet. Erfarenhet av systemförvaltningsmodeller och etablering av dessa, som exempelvis pm3, är också ett krav.
Önskvärt är att du har en relevant akademisk examen liksom erfarenhet av strategiskt ledningsgruppsarbete. Vi ser det som ett stort plus om du har kunskap om de kommunala verksamheterna.

Huddinge kommun söker en person som är trygg i sitt ledarskap och som i förändring kan stå upp för sina värderingar och vara konsekvent i ord och handling. Du är en förebild för andra och har förmågan att inspirera och entusiasmera medarbetare och verksamheter. Genom ditt utåtriktad och kommunikativa sätt bygger du naturligt relationer i ditt arbetsutövande. Du är uthållig och ser insatser ur ett långsiktigt perspektiv. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden – mod, driv, omtanke och mångfald.

Välkommen med din ansökan!
För eventuella frågor eller för att inleda en dialog, kontakta gärna Hans Jansson på tel. 073 461 36 03 eller hans.jansson@compass.se
Om du vill söka tjänsten, klicka på länken nedan. Vi intervjuar löpande men vill ha din ansökan senast 3/11 2019.

Om Huddinge kommun
Huddinge är landets 14:e största kommun och Stockholms läns näst största med drygt 111 000 invånare. Huddinge är en snabbt växande kommun med tydliga visioner och ambitiösa mål för framtiden.
2017 utsågs Huddinge till årets tillväxtkommun.
Vi planerar för 20 000 nya bostäder de kommande åren. Huddinges geografiska läge är utmärkt med närhet till Stockholm samtidigt som vi är en prisbelönt naturkommun.
Huddinge är hemvist för 18 000 studenter och är en av Sveriges snabbast växande studentstäder.
I Flemingsberg finns inte mindre än fem akademiska lärosäten. Som ledare i kommunens ledningsgrupp är du tillsammans med kommunens 6 700 engagerade medarbetare en viktig samhällsbyggare.
Tillsammans med oss gör du Huddinge till en av de mest populära kommunerna att bo, arbeta och besöka.

 

Senior Key Account Manager

Trademade Cosmetics A/S is a distributor of international brands within perfume, cosmetics, hair and skin care products. Trademade Cosmetics’ portfolio of brands includes OPI, Ahava, Nuxe, Hermés, Lanvin and many other high-end international brands. Trademade Cosmetics has now started an aggressive growth plan, and the ambition is to double the financial results already this year.

Be the face of Trademade Cosmetics in Sweden
As Senior Key Account Manager you will be the face of Trademade Cosmetics in Sweden. You will work with existing clients on growing the partnership, but you will also focus on developing new clients in order to secure the continuous growth in the Swedish market over the next coming years.

Your key tasks will be:

 • Participate in negotiations with key customers and other relevant stakeholders.
 • Develop the go-to-market strategy together with the Nordic Sales Manager who is based in Denmark.
 • Expand the client portfolio.
 • Develop an execution plan regarding training of store employees.
 • Recruiting of event personnel and follow up on sales targets.
 • Implementation of merchandising and promotion materials.

Ambitious, entrepreneurial and self-driven
We are searching for a candidate with +2 years of experience from a role as Key Account Manager or similar, who has experience from the beauty industry. You are ambitious, and you are motivated by taking on a role where you will be the first person locally based in Sweden. Since the company is on a growth journey, you should also be motivated by an ever-changing environment and to take on a role that will develop over time. You have a strategic mindset, but you should not be afraid of the operational tasks, since these will be a part of the role as well.

Are you interested?
In this position, you are offered a role in a dynamic organisation on an interesting journey. If you are looking for a company in growth with competent colleagues and excellent work conditions, apply for the position immediately.

The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact Research Consultant Anna Fast Nilsson on telephone +45 70 20 12 75. Please submit your application and CV in English through www.compasshrg.com, preferably as Word files, as soon as possible. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
Stockholm
Reference: 
1907.259
Company:
Trademade Cosmetics A/S

Contact: