CCO / Salgs- og Rådgivningschef

Beierholm

Ansvarlig for udviklingen af Beierholms rådgivningsområde
I rollen som CCO får du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens Beierholm. Du får en afgørende rolle i at videreudvikle forretningen indenfor salg af rådgivningsydelser/-produkter. Potentialet er enormt, og hér gælder det om at finde nøglen, der kan åbne det op. Du bliver en ”rejsende ambassadør” for en rådgivningskultur, som vil påvirke adfærden i hele organisationen. Foruden dette får du ledelsesansvar for en række medarbejdere indenfor et nyoprettet område, hvor der er gode muligheder for selv at opbygge og sammensætte holdet.

Formidling af rejsen; ”fra revision til rådgivning”
Som Salg- og Rådgivningschef vil du blive ansvarlig for de vækstindsatser og -tiltag, der skal sætte endnu større fokus på salg af rådgivningsydelser i Beierholm. Dette skal ske gennem en yderligere konceptualisering af produkter og ydelser inden for såvel nuværende som nye komplementerende forretningsområder, der kan understøtte den fortsatte udvikling af Beierholm som en førende rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Herunder skal du igennem dit kommercielle fokus understøtte de initiativer, der allerede er iværksat vedrørende digitalisering samt niche- og branchespecialisering.

I denne nyoprettede stilling vil du have direkte reference til direktionen i Beierholm, og vil være ansvarlig for hele området for salg og rådgivning. Der er netop gennemført en organisationsændring, således du vil blive ansvarlig for tre underliggende afdelinger med pt. ca. 15 ansatte. I de nuværende afdelinger arbejdes der med henholdsvis uvildig investeringsrådgivning samt IT-baseret erhvervsservice. Sidstnævnte afdeling vil skulle udbygges med et endnu større IT-/ERP-fokus. Endelig forventes du at skulle opbygge en decideret rådgivningsafdeling indenfor et komplementerende område.

Ansvaret gælder hele landet, men dit primære udgangspunkt vil være kontoret i Aalborg eller Aarhus.

Kommunikativ profil med gennemslagskraft
Vi søger en dygtig leder med salgserfaring indenfor rådgivningsbranchen. Optimalt har du erfaring som Management Konsulent, hvor du har mødt virksomhedsledere og beslutningstagere inden for dit rådgivningsområde. Du kan komme ind i stillingen fra flere forskellige vinkler. Ledelses-, IT- eller procesrådgivning kan være tre bud på hérpå. Der er garanteret flere veje! Således har du ikke nødvendigvis den økonomiske baggrund, men du skal kunne forstå at sammensætte ydelserne, så de komplementerer den økonomiske rådgivning, som Beierholm allerede i dag yder.

Som person forventes det, at du er i stand til at sætte retning og eksekvere på den strategi, som du sammen med direktionen i Beierholm får lagt. Det kræver også, at du er i stand til at stille de nysgerrige spørgsmål og lytte til organisationen. Der vil være store forventninger til dig/rollen, hvorfor du ligeledes skal have en vedholdenhed og robust fremtoning, når der stilles krav fra mange sider.

Chefstilling i attraktiv og ambitiøs rådgivningsvirksomhed
For at blive en succes i rollen skal du have et godt øje for ydelser, der kan blive en kommerciel succes. Du er derfor i stand til at opstille og udregne de Business Cases, som skal overbevise dig selv og dine væsentligste Stakeholders om, at koncepterne holder. Efterfølgende sikrer du en god implementering af Beierholms eksisterende og nye rådgivningsydelser/-produkter – blandt andet ved at trække på organisationens ekspertiseområder. Den succesfulde implementering sker ved at gøre produkterne og ydelserne enkle og konkrete for partnerne at tage med ud til kunderne, hvilket blandt andet kræver, at ydelserne er let tilgængelige og nemt kommunikérbare. Endelig kræver det, at du skaber en god relation og tryghed blandt partnerne, så de lykkes med at skubbe dem ud til kunderne.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Søren Krogstrup fra Compass på telefon +45 2844 3333. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Beierholm er én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der betjener og samarbejder med mere end 40.000 kunder i Danmark. Størsteparten af Beierholms kunder er små og mellemstore virksomheder, hvorfor Beierholm naturligt har specialiseret sig i at rådgive i opstart, udvikling og vækst. Det betyder, at Beierholm er drevet af en dyb indsigt i den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Beierholm har 30 kontorer i hele landet og beskæftiger ca. 1.200 engagerede medarbejdere.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg 
Reference:
1910.101
Virksomhed:
Beierholm

Kontakt