Afdelingschef

Anonym

Hoved- og totalentrepriser – store og komplekse renoveringsprojekter
Er du stærk i projektstyring og har du lyst til at få en stilling med linjeledelse, porteføljestyring og personaleansvar? Så har du her muligheden i en nyoprettet stilling, hvor du får ansvaret for 14 projektledere, entrepriseledere og serviceledere samt en omsætning på 180 mio. kroner om året. Stillingen er i Aalborg.

Ledelse og styring
Vores kunde er en mellemstor byggevirksomhed, som primært udfører komplekse renoveringsprojekter. Virksomheden har gennem mange år haft en stabil vækst, og der er nu behov for en afdelingschef til Aalborg afdelingen, som hidtil har været ledet af den adm. direktør. Han vil fremadrettet fokusere på salg og ledelse af hele virksomheden, herunder sparring til dig samt de to andre chefer på afdelingsniveau.

Som afdelingschef refererer du direkte til direktøren, og du får ansvaret for entrepriser og service i Nordjylland. Dine opgaver bliver personaleledelse af 14 funktionærer og ca. 65 svende, samt styring af afdelingens økonomi. Du varetager porteføljeledelsen af projektledernes sager, herunder sparring og opfølgning på kontraktforhold, indkøb, tid, økonomi og faglige løsninger. Derudover udfører du projekteringsledelse af totalentrepriser, evt. i samarbejde med direktøren, og du giver sparring til servicelederne omkring kundehåndtering og arbejdsgange.

Stærk projektchef med lyst til mere
Vi håber på at høre fra dig, hvis du har en stærk erfaring i projektstyring af hoved- og totalentrepriser og har erfaring med renoveringssager. Du har nu lyst til at få en rolle som linjeleder, hvor du får personaleansvar og porteføljeledelse, og hvor du bruger din erfaring til at vejlede andre. Du kan selvfølgelig også have erfaring som linjeleder allerede, men det er ikke et ubetinget krav, da vi tror på, at den rigtige person kan vokse ind i rollen.

Som person har du begge ben på jorden, og du kan sætte din vilje igennem på en sympatisk og afdæmpet facon. Du har ”ordentlighed” som en væsentlig værdi, hvorved du tænker langsigtet og behandler kunderne på en måde, som gør, at de har lyst til at komme igen.

Vil du op på næste trin og har du lysten til at bruge din erfaring til at lede og hjælpe andre?
Her får du muligheden for at få en linjelederstilling med porteføljeansvar inden for et område, hvor du er stærk. Du bliver omdrejningspunktet for Aalborg afdelingens fremtidige succes, og du kommer til at bruge din erfaring til at hjælpe dine projektledere med at lykkes. Du bliver en del af virksomhedens ledergruppe, og får således indflydelse på den fremtidige retning og strategi. Der er stor frihed under ansvar – du får lov – men du får også al den opbakning, du har behov for, og der er kort til toppen. På den måde får du et job, som indeholder det bedste fra flere verdener: Du har fingeren på pulsen i projekterne, og viser vejen for dine projektledere samtidig med, at du holder det generelle overblik og bliver sparringspartner for direktøren.

Virksomheden er kendt som en troværdig samarbejdspartner gennem flere generationer, der leverer det man siger, og man er derudover anerkendt for kreative og værdiskabende løsninger i entrepriserne.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst dit CV, samt en helt kort ansøgning med din motivation, via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Carsten Lund på +45 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en mellemstor byggevirksomhed med afdelinger i Aalborg, Aarhus og Odense, som primært opererer med komplekse renoveringssager, både som hoved- og totalentrepriser og i mindre omfang fagentrepriser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg
Reference1916.333
Virksomhed: Anonym

Kontakt: