Manager, Product Center & Engineering

CARSOE A/S

Forretningsdrevet Product Management * Ledelse af 12 personer * Mange snitflader i virksomheden

CARSOE A/S udvikler og producerer anlæg til blandt andet fiskeindustrien på havet. Anlæggene er meget kom-plekse, og sikrer, at de friskfangede fisk og skaldyr bliver klargjort og nedfrosset ombord på skibet. CARSOE A/S producerer både standardiserede stand-alone enheder samt totalt kundetilpassede løsninger. Derudover udgør virksomhedens portefølje en lang række andre produkter, som centreres omkring fødevareproduktion – blandt andet bakkedispensering, frysere og tanke.

CARSOE A/S ønsker at tilføre en ny ressource, der kan påtage sig ansvaret for at opbygge og lede deres nye afdeling – Product Center & Engineering og dets 12 medarbejdere.

  • Ansvarsområderne i stillingen er centreret omkring 2 hovedopgaver:
    Product Management – sikre at produktejerskabet og produktstandarden defineres og forankres i afde-lingen
  • Sales Support – sikre et veldefineret salgsmateriale gennem pre-engineering og prissætning.

For alle Carsoes produkter skal der udarbejdes teknisk dokumentation i form af designmanualer, designguide-lines, prisstrukturer og 2D/3D tegningsmateriale. Generelt skal den rette mængde dokumentation defineres og udarbejdes.

Produktporteføjlen skal til enhver tid afspejle markedets efterspørgsel. Dette skal sikres gennem forretnings-drevet Product Management – EPD/NPD.
Rollen kræver, at du får et tæt samarbejde med salg, projektledere, konstruktørerne og After Sales.

Med reference til virksomhedens CTO får du det fulde ansvar for Product Center & Engineering.

Indsigt i komplekse anlæg og arbejdet med produktprogrammer
Den rette kandidat er formentligt uddannet ingeniør. Jobbet kræver, at du er en stærk leder, der er vant til at arbejde gennem andre mennesker. Den rette kandidat formår at balancere mellem at indsamle indtryk og bear-bejde dem med dine ansatte.
Den ideelle kandidat er teknisk velfunderet, og har efterfølgende arbejdet praktisk med at bygge eller specifice-re avancerede maskiner eller procesanlæg.

Med dit drive viser du din store passion for teknik og for at opnå resultater. Du er en struktureret afslutter, som har en finger på pulsen med, hvad der sker i din organisation. Rollen kræver, at du kan håndtere dine stakehol-ders internt såvel som eksternt. Med dit åbne sind kan du lytte dig frem til de gode løsninger og forstå behovene hos dine samarbejdspartnere. Du udviser vedholdenhed og formår at få folk omkring dig med på idéen om at komme tættere på standardisering og dokumentation. Tidligere har du formentligt arbejdet med mekanik, el og automation.

Du har bestemt ikke mistet hverken sulten til – eller ydmygheden ved – at lære nyt. CARSOE A/S er drevet af stærke værdier som flid, engagement og viljen til at vinde, og det forventes naturligvis, at du er i stand til at adoptere disse.

Du er flydende i engelsk – både på skrift og i tale, og dine PC-færdigheder er gode.

En vækstvirksomhed med en moden kultur beliggende i Aalborg
Virksomheden er beliggende i Aalborg. Jobbet kræver, at du er på sitet ofte. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere.
Tonen i virksomheden er direkte og energiniveauet er højt. Kulturen er præget af et positivt mindset, hvor man hurtigt lærer af de fejl der laves – og undgår dem i fremtiden. Virksomheden er i dag kendetegnet ved at være agil. Den rette kandidat formår at få folk til at arbejde stringent efter en projektmodel, uden at det fratager den enkelt medarbejder muligheden for at løse sit arbejde smidigt, i høj kvalitet og til tiden.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Hage på telefon +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om CARSOE A/S
CARSOE A/S har designet og produceret produkter i rustfrit stål til den fødevareproducerende industri og detail siden 1976. Virksomheden sigter efter at levere alsidighed og effektivitet i alt hvad de foretager sig. I CARSOE A/S er man i fuld kontrol i hele processen fra produktudvikling igennem produktion til distribution og after-sales service. Trods den globale succes gør man i virksomheden en dyd ud af at dyrke det gode danske håndværk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg
Reference: 2014.211
Virksomhed: CARSOE A/S

Kontakt: