Automation Manager

Carsoe A/S

Ledelse af PLC-ingeniører og El-værksted * Specificering af automationssystemer samt design og produktion af el-paneler til store fiskefabrikker * Vækstvirksomhed beliggende i Aalborg. 

CARSOE A/S udvikler og producerer anlæg til blandt andet fiskeindustrien på havet. Anlæggene er meget komplekse og sikrer, at de friskfangede fisk og skaldyr bliver klargjort og nedfrosset ombord på skibet. CARSOE A/S producerer både standardiserede stand-alone enheder samt totalt kundetilpassede løsninger. Derudover udgør virksomhedens portefølje en lang række andre produkter, som centreres omkring fødevareproduktion – blandt andet bakkedispensering, frysere og tanke.

Som Automation Manager bliver din afdeling ansvarlig for at projektere, installere, indkøre og dokumentere Carsoes projekter – ud fra et styrings- og automationsperspektiv.  Du bliver én af Carsoes nøglemedarbejdere i den fortsatte tekniske udvikling af hhv. produkter og projekter samt teknologien heri. Din reference bliver Carsoes CTO.

Dygtig leder, der kan fortsætte Carsoes udvikling indenfor automation
Du har tidligere arbejdet med styring og regulering i en virksomhed, der bygger produktionsanlæg. Som udgangspunkt skal du vide, hvordan man programmerer i eksempelvis Siemens software og konstruerer i PC-Schematic, men din opgave er i højere grad at arbejde igennem de fagligt dygtige medarbejdere. Du får ansvaret for virksomhedens El-ingeniører, elektrikere og tavlebyggere fordelt med 10 mand i automationsafdelingen samt 10 mand i el-værkstedet, der dog har deres egen teamleder.

Det vigtigste er, at du formår at have det totale overblik over, hvordan reguleringsenhederne fungerer enkeltvis og i samspil med hele anlægget. Du er fokuseret på standardisering og modulopbyggede løsninger, der danner grundlaget for kundetilpassede løsninger, og du er god til at se muligheder for forbedringer. Du får et tæt samarbejde med folkene i Product Center, Mechanical Construction, Project Management samt Commissioning.

Som person har du et behov for at blive involveret og har en holistisk tilgang til din funktion. Du er forretningsdrevet og ser forretningsmuligheder i afdelingens serviceydelser. Du ved, at du er afhængig af andre, og du formår derfor at skabe relationer i virksomheden og samarbejde med andre. Du arbejder og kommunikerer effektivt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af din opgaveløsning. Når der opstår problemer, skal de løses hurtigt, og derudover ønsker du at lære af problemerne og undgå dem i fremtiden.

En vækstvirksomhed med en moden kultur beliggende i Aalborg
Virksomheden er beliggende i Aalborg. Jobbet kræver, at du er på sitet ofte. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere.

Tonen i virksomheden er direkte, og energiniveauet er højt. Kulturen er præget af et positivt mindset, hvor man hurtigt lærer af de fejl, der laves – og undgår dem i fremtiden. Virksomheden er i dag kendetegnet ved at være agil.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om CARSOE A/S
CARSOE A/S har designet og produceret produkter i rustfrit stål til den fødevareproducerende industri og detail siden 1976. Virksomheden sigter efter at levere alsidighed og effektivitet i alt hvad de foretager sig. I CARSOE A/S er man i fuld kontrol i hele processen fra produktudvikling igennem produktion til distribution og aftersales service. Trods den globale succes gør man i virksomheden en dyd ud af at dyrke det gode danske håndværk.

Frist for ansøgning: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aalborg
Reference: 2114.027
Company: Carsoe A/S

Kontakt: