Er du vår nye seniorkonsulent eller partner?

Are you one of LEO Pharma’s new Lead Architects?

Vi i Compass Human Resources opplever en stor oppdragsmengde, og utvider teamet. Til kontoret i Oslo søker vi en ny partner, eller seniorkonsulent som har ambisjon om å bli partner i løpet av noen år.

The Nordic advantage 

Vi har hjulpet bedrifter med å vokse i fire tiår.

Compass Human Resources Group har eksistert siden 1982. I dag er vi en internasjonal organisasjon med kontorer i Norge, Sverige, Danmark. Finland og Strobritannia.

Tanken bak våre tjenester er enkel: vi dekker kundenes behov i dag, slik at de kan møte morgendagens utfordringer. Vi tar hånd om deres evaluerings- eller HR-tjenester, og hjelpe dem med å rekruttere de beste direktørene, interimkonsulentene, lederne og spesialistene i relevant bransje, men også på tvers, da vi vet at kompetanse er flytende.

Integritet – Kompetanse – Innovasjon      

I Compass Human Resources Norge er våre kjerneverdier integritet, kompetanse og innovasjon. Disse reflekteres i hvordan vi arbeider for å skape verdi for kundene våre og en god arbeidsplass for våre kollegaer.

Integritet – Vi skal være en seriøs, pålitelig og ærlig rådgiver i rekrutteringsmarkedet. 

Kompetanse – Vi skal sikre at alle i Compass har den nødvendige kompetansen for å gjøre jobben sin. Vi har kompetanseplaner, og Compass i Norden har et Compass Academy.

Innovasjon – Vi benytter moderne verktøy for å kartlegge markedet. Vi benytter digitale markedsføringsløsninger.

Hva ser vi etter i deg?

Compass kjennetegnes av solid rekrutteringserfaring, effektiv research, høy faglig integritet og godt kvalitetssikrede systemer og prosesser. Vi ønsker en lagspiller som har sin egen kundeportefølje og gjerne erfaring fra Search & Selection.

R

Du har høyere formell utdanning.

R

Du har jobbet som konsulent innen rekruttering, og kan vise til gode resultater.

R

Du ønsker å tre inn på eiersiden i hos en solid og kompetent aktør i rekrutteringsbransjen.

R

Du ønsker å jobbe med norske og nordiske kunder, og gjerne å spesialisere deg innenfor noen av bransjene våre.

R

Du jobber effektivt og har god fremdrift i prosjektene dine, og jobber gjerne i team med kollegaene dine. 

Våre konsulenter og partnere

Våre konsulenter og partnere har lang erfaring fra Search & Selection, og har gjennom sine karrierer opparbeidet seg omfattende nettverk. 

Vår Managing Partner er Bjørn Erik Graff, og våre konsulenter og partnere er  Johnny Aastad, Stein-Sverre Wold, Anne Marit Heber Nærby og Arnt Molvig. 

I tillegg har Martine B. Haugen begynt som konsulent etter å ha steget i gradene fra Research Assistant.

Du finner alle våre profiler her

 

 

Vårt research-team

Effektiv og grundig research er en helt essensiell del av jobben vi gjør. Til dette har vi vårt dyktige Research-team, bestående av Research Manager/konsulent Hanna Kaupang, researchere Benedicte Rieck Ellingsen, Camilla Sandberg, og Research Assistants Martine Hagseth og Silje Svejstrup Elde. Martine og Silje er ferdig med sine mastergrader til sommeren, og trer da inn i rollen som researchere. 

Våre researchere er med på prosessene fra start til slutt, og kjenner prosjektene og kundene godt.

Hvilke bransjer jobber vi med?

Vi spesialiserer oss på ulike bransjer,