Nordic Social Media Manager

Er du passioneret omkring sport og fitness, og vil du være med til at løfte Bodylab og deres position på markedet? Så læs videre her! 

Kan du tage Bodylabs content strategi til næste niveau?
Som Nordic Social Media Manager vil du være nøglepersonen i at udvikle indholdsstrategien for de nordiske lande for Bodylab samt et helt nyt og spændende brand. Du vil ydermere have ansvaret for at tage strategien og indholdet af Bodylab til nye niveauer, med henblik på at styrke konkurrenceevnen inden for Sport Nutrition og Fit Lifestyle, så brandet kan forsætte vækstrejsen. Gennem relevante indsigter og content, skal du udvikle en strategisk plan og eksekvere content i højeste kvalitet. Du vil være ansvarlig for at planlægge og administrere photo-shoots og andre tredjeparts aktiviteter. Du skal have interesse for, hvad der trender på de sociale medier og kunne implementere dette til kanalerne indenfor Bodylabs positionering og ”tone of voice”.

Du skal derudover skabe Bodylabs content og integrere deres influencer samarbejde til en plan og eksekvere herefter. Ligeledes, skal du definere KPI’er for kampagnerne, samt overvåge og forbedre content præstationen.

”Living the brand”
Hos Bodylab gør man en dyd ud af, at mottoet ”Living the brand” bliver ført ud i livet, gennem tæt fællesskab og en stærk vinderkultur. Arbejdsmiljøet er karakteriseret ved at være ambitiøst med en uformel omgangstone og at være fælles om en aktiv livsstil på forskellige niveauer.

Har du en stor passion for online marketing, en stærk kommerciel forståelse og et drive til at have en central rolle i udarbejdelsen af en strategi, der kan løfte Bodylab til det næste niveau, så kan dette være rollen for dig.

Du kommer fra en større organisation inden for sports nutrition, FMCG eller lignende, hvor du har arbejdet med Social Media content strategier. Du skal have erfaring og lysten, til at arbejde med både operationelle og strategiske elementer inden for Social Media. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet på nordisk niveau og har kendskab til de nyeste trends og platforme i norden. Du vil arbejde med redigering af videoer, billeder og opslag, og det er derfor stor fordel, hvis du har solid erfaring med Adobe Photoshop/Premier, Lumen5, Later eller lign.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Research Associate: Anders Bak Dyrlund på tlf.: +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Danmark
Reference:2107.293
Virksomhed:Bodylab

Kontakt:

Commercial Operations Coordinator

Er du struktureret og kan du lide at arbejde med koordinerende opgaver?

Til en af vores kunder placeret i Storkøbenhavn søger vi en Commercial Operations Specialist, som med sans for struktur og detaljer har lyst til at arbejde i en virksomhed som har fokus på præcision, kunde tilfredshed og kvalitet. Virksomheden er leverandør af produkter som kræver at man udviser en stor grad af ansvarlighed og forstår vigtigheden af dokumentation.

Struktureret tilgang til processerne
Som Commerciel Operations Coordinator er det din opgave at tilsikre at ordrerne plukkes og pakkes i henhold til forskrifterne og at det efterfølgende dokumenteres. Derudover har du et meget tæt samarbejde med resten af organisation idet der er en masse ad hoc-opgaver som kræver at du er god til proaktivt at opsøge opgaver samt naturligvis udføre dem optimalt.

For at få succes i rollen er det vigtigt, at du er god til at arbejde med forskellige IT-systemer og du forstår vigtigheden af at alt bliver dokumenteret 100% korrekt og til tiden. Desuden forventer vi at du kan bruge MS Office pakken – specielt Excel – på et meget solidt niveau. Du drives af at gøre dit bedste og tilsikre kvalitet i alt du gør. Du har en ”right from me” attitude som gør at alt du leverer er 100% i orden. Du har samtidigt et stort gå på mod og trives med at tage ansvar for opgaver som du måske ikke har prøvet før.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi vurderer ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre. Har du spørgsmål så kontakt Research Consultant Irene Rajani eller Director, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Deadline: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Danmark
Reference: 2118.276
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

Receptionist / Piccoline

Er du færdig med din studentereksamen til sommer og har lyst til et sabbatår, som du kan bruge på at blive klogere på erhvervslivet og måske din kommende uddannelsesretning? Med start til august søger vi en frisk, smilende og imødekommende kollega, der kan hjælpe med at tage imod vores kunder og kandidater.

Mødeservice og ad hoc hjælp til opgaver i rekrutteringsprocesser
Compass Human Resources Group er én af Danmarks største Headhunter-virksomheder, der finder og vurderer kandidater til både nogle af landets største og nogle af landets mest spændende virksomheder. I Aarhus bor vi sammen med vores kolleger i People & Performance, der udvikler og leverer lederuddannelse og -træning. Vi har en hektisk hverdag og mange ting skal hænge sammen, for at vi får det gode samarbejde og en smidig hverdag til at fungere.

Som receptionist / piccoline vil du få til opgave at gøre klar til vores møder i huset. Du tager imod vores gæster og sikrer, at alt er på plads, når vi faciliterer nogle af de vigtigste møder, som vores gæster har. Nemlig mødet hvor man som kandidat er i spil til sit drømmejob eller mødet hvor man som virksomhed, skal møde en drømmekandidat. Ved siden ad de praktiske opgaver, såsom mødeservice, klargøring, opvask, indkøb, lokalebooking m.v. vil du ligeledes få et indblik i vores proces. Således vil du også deltage i kontakten med kandidater og kunder ved såvel indkaldelser, koordinering og afslag i vores IT-system.

Til daglig vil du have en tæt kontakt med vores Office Manager i Aarhus samt dine kolleger på såvel kontoret i Aarhus, som i København og London. Vi vil alle være behjælpelige med at give dig en god og tryg oplæring i opgaverne. Ansættelsen vil være timelønnet og som udgangspunkt ansættes du med et minimum på 25 timer/uge, som dog vil blive fordelt fleksibelt. Således vil nogle uger være med flere timer og andre måske færre.

Imødekommende, serviceminded og smilende væsen
Vi forestiller os, at du står til at afslutte din STX, HHX eller HTX hér til sommer og har øje for et job i et sabbatår, hvor du ud over at kunne optjene nogle penge kan få muligheden for lære lidt om erhvervslivet. Hos os vil du møde mennesker fra alle dele af erhvervslivet og derigennem, kan du få et fantastisk indblik i, hvad du kan arbejde med i forskellige brancher.

Vi forventer til gengæld, at du er skarp, imødekommende og serviceminded. Du passer ind hos os, hvis du tager nye opgaver med et smil og løftet pande. Vi har ofte travlt, men vi er gode til at hjælpe hinanden, hvilket vi også forventer af dig. Det betyder også noget for os, at du er struktureret, detaljeorienteret og fagligt dygtig, da vi ønsker, at vores kunder og kandidater oplever os som professionelle og ’de bedste i markedet’ til dét, vi laver.

Endelig forventer vi, at du har en masse godt humør og har lyst til at have det sjovt sammen med os. Vi motiveres af den gode energi!

Attraktion
Vi er et team på ca. 20 kolleger – i alle aldre og med meget forskellig erfaring. Vi har ligeledes flere studentermedhjælpere, der går på forskellige studieretninger på Universitetet. Vi kan derfor love dig et job, hvor du kan lære en masse og samtidig selv blive lidt klogere på dit fremtidige studievalg. Vi glæder os til at høre fra dig og ikke mindst at få den rette ombord i teamet!

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Office Manager Janni Rüsz på telefon +45 22 36 54 00. Vi læser ansøgninger i takt med vi modtager dem og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Vi holder ligeledes samtaler løbende, så du ikke bliver for presset i forhold til eksamen og din studenterkørsel.
Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Compass Human Resources Group er et af Nordens mest succesfulde konsulenthuse inden for rekrutteringsbranchen. Vi har i mere end 30 år leveret ydelser inden for søgning og vurdering af topledere, mellemledere og specialister. Vores kunder tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder, som vi servicerer ud fra kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Helsinki og Stockholm.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference:2110.238
Virksomhed: Compass HRG

Kontakt:


National Medical Affairs Manager

We are looking for an experienced Medical Affairs Manager, who together with the cross-functional team will secure successful launches for pharmaceuticals within the respiratory area.

We believe that you as a person or as passionate as our client to help patients with high unmet medical needs.

Key responsibilities

 • Stakeholder mapping within a new area for our client
 • Insight building on patient journey, treatments & competition
 • Identify barriers in patient access to treatment (from early symptom to disease) & proactively address needs together with cross-functional team
 • Through insights from stakeholder engagement secure that patient needs are reflected in medical and commercial plans
 • Scientific engagement with KOLs in pre-launch phase

Profile

 • Solid Medical interest and knowledge
 • Medical Affairs experience preferably within respiratory/immunology
 • External focus and curiosity to learn
 • Agile, self-driven and solution-oriented personality
 • Good judgement in complex and fast evolving situations

Interim: 12 months with possibility to extension or transfer into employment

Interested?
The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you want to learn more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Director, Tom Zehngraff at tom@compasshrg.com or at +45 22 66 18 18. Please submit your application and CV in English as soon as possible, if you are interested. Applications will be processed on an ongoing basis. Please note that all enquiries will be handled with confidentiality and that we will reply to the email address from which you send your CV.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Denmark
Reference: 2101.152
Company: Anonymous

Contact:

Technical Design Engineer (POWER)

Kan du designe kontinuerlig og forretningskritiske nødstrømsløsninger inden for UPS og sikre kunden vælger den rigtige løsning?

Coromatic er inde i en rigtig positiv udvikling og oplever en stigende tilgang af nye kunder og spændende salgsmuligheder. Power-afdelingen, som fokuserer på UPS- og generatorløsninger, har brug for én ny kollega og søger vi nu efter en Technical Design Engineer.

Det teknisk og kommercielle bundet sammen
Som Technical Design Engineer hos Coromatic, arbejder du tæt sammen med dine kollegaer i salg og projektafdelingen, for at sikre de bedst mulige løsninger indenfor kritiske nødstrømsløsninger til kunderne. Du bliver ansvarlig for at designe, beregne og konstruere de tekniske løsninger som salg drøfter med kunderne.

I rollen som Technical Design Engineer får du ansvaret for drive design og tilbudsfasen, deltage i afklarende møder med kunderne, vurdere tender- og projektmateriale, og sikre dig de valgte løsninger har et højt kvalitetsniveau. Du er garant for det tekniske i de foreslåede løsninger, og agerer som sparringspartner til dine salgskollegaer og kunderne om mulighederne.

Du bliver en del af POWER-teamet, der består af 3 account managers, én koordinator og to design engineers samt direktøren for forretningsområdet, der er din direkte chef. Teamet har et meget højt fagligt niveau og du vil få god sparring internt i projekterne, samtidigt med at din faglige videreudvikling er et fokusområde i Coromatic.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejdelse af designoplæg og løsninger for kunders UPS-løsninger.
 • Tæt samarbejde med account managers i tilbuds- og tenderfaser, herunder fx deltage i møde med kunderne, udarbejdelse af materiale, gennemlæsning af projektbeskrivelser m.v.
 • Kontaktperson til vores produktleverandører og hertil have et tæt samarbejde med POWER kollegaer i Coromatic’s andre lande.

Installatør, ingeniør eller anden (el)teknisk baggrund
Vores forventning til dig er, at du har arbejdet med design og konstruktion af UPS-løsninger tidligere og har minimum 5 års erfaring fra en lignende salgsminded rolle, hvor kunderådgivning og kvalitetsløsninger har været omdrejningspunktet. Du har forventeligt en baggrund som installatør, ingeniør eller maskinmester med erfaring med el-tekniske projektløsninger.

Som person arbejder du proaktivt med et højt drive og god energi, du er systematisk og vedholdende i dit arbejde og så er det vigtigt hos Coromatic, at du er en holdspiller og deltager aktivt i teamets udvikling og samarbejde.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director, Ole Dreyer på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Coromatic
Coromatic sikrer strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner herunder bl.a. datacentre i turn-key leverancer, UPS- og DC-anlæg, generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg. Coromatic har mere end 500 medarbejdere, og har leveret løsninger og services til mere end 5.000 virksomheder i Norden. Coromatic er en del af E.ON gruppen. Se meget mere om Coromatic på www.coromatic.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Roskilde eller Odense
Reference: 
2102.129
Virksomhed: 
Coromatic

Kontakt:


Praktikant til Leadership Development i konsulenthus, Århus

Brænder du for organisationsudvikling, ledelsestræning og læringsmetoder? Ønsker du at lære mere om de bagvedliggende processer og aktiviteter, som danner grundstenene for en effektiv læringsproces, der forbinder forretningsudvikling og ledelse? Så tilbydes du her en unik mulighed for at komme helt tæt på et travlt konsulenthus.

Lær om lederudviklingsforløb og få kendskab til dansk erhvervsliv indefra
Du vil blive en del af teamet Leadership Development med base på vores kontor i Århus. Vi arbejder med at designe og facilitere skræddersyede lederudviklingsforløb for store internationale organisationer. Her vil du få fingrene i konkrete projekter og opgaver inden for mange forskellige lederudviklingsforløb, der altid har fokus på at forankre ny læring i det daglige arbejde. Undervejs i dit praktikforløb vil du få mulighed for at opleve 1-2 træningsforløb, hvor du får indblik i, hvad det vil sige at være konsulent, ligesom du vil få en dybdegående introduktion til de værktøjer, som benyttes i huset. Herudover bliver du en del af en mentorordning for at sikre din løbende læring undervejs i forløbet. Mere konkret omfatter dine arbejdsopgaver blandt andet, at:

 • Medvirke i forskellige organisations- og lederudviklingsprojekter hos vores kunder
 • Supportere og udvikle indhold til vores online læringsplatform
 • Supportere og deltage i webinarer sammen med vores konsulenter
 • Udarbejdelse og færdiggørelse af præsentationsmaterialer (Power Point)
 • Diverse administrative ad hoc-opgaver

Vi garanterer udfordrende arbejdsopgaver, og du vil hurtigt mærke, at ansvaret og selvstændigheden vokser i takt med din udvikling. Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv vil være i stand til at præge dine arbejdsopgaver. Du vil kunne forvente varierede hverdage med en bred kontaktflade til både konsulenter og kunder. Vi introducerer praktikforløbet med en onboarding plan, som giver dig et dybt indblik i forretningen, således du får en god forståelse af vores kultur og forretningsgange. Praktikken er en fuldtidspraktik i 5 måneder med opstart i august 2021. Vi giver naturligvis fri til skemalagt undervisning med mødepligt.

Proaktiv og nysgerrig profil
Vi søger kandidatstuderende inden for retninger, som omhandler organisationsudvikling, psykologi, ledelse eller kommunikation. Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt med fokus på at levere arbejde af høj kvalitet. Du skal være omstillingsparat og have lyst til at gribe de mange forskelligartede opgaver, som hverdagen i et travlt konsulenthus byder på. Endelig er du videbegærlig, i stand til at tage initiativ og indstillet på at ”smøge ærmerne op”.

Processen efter du har sendt dit cv og ansøgning
Vi screener cv’er og ansøgninger løbende. Ansøg derfor snarest muligt. Efterfølgende vil vi invitere til en personlig samtale, hvor du desuden vil få feedback på en personlighedsprofil, som udfyldes forinden.

Er du interesseret?
Kontakt vores Office Manager Chalotte Madsen på e-mail chm@pphr.com eller telefon +45 31 54 66 07, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 2110.108
Virksomhed: People & Performance

Senior konsulent

Unik mulighed for at arbejde på innovative partnerskaber der er med til at gøre en forskel for patienterne og redde liv.

Medtronic Integrated Health Solutions styrker deres konsulentorganisation
IHS i Norden består af et stærkt team af konsulenter, der arbejder indenfor en bred vifte af partnerskaber, som hjælper de største nordiske hospitaler med at generere mere værdi for patienterne. Medtronic Integrated Health Solutions (IHS) oplever en øget vækst og efterspørgsel på partnerskaber i Norden og vi søger derfor en Senior Konsulent til Århus.

Driv transformationer og strategiske partnerskaber fra A-Z
Du vil i tæt samarbejde med hospitalerne drive komplekse forandringer, optimeringer af processer og arbejdsgange og implementering af nye teknologier. Du vil arbejde med patientfokuserede og innovative vækststrategier og tage del i hele forandringsprocessen fra design, forandringsledelse og langsigtet implementering af forandringer.

Som Senior Konsulent hos Medtronic IHS samarbejder du med det kliniske personale på hospitalerne ift. at analysere og forstå deres organisation, kultur og udfordringer med fokus på at definere, udvikle, levere og integrere løsninger, der kan løfte produktiviteten og kvaliteten og i sidste ende gøre en forskel for patienterne og redde liv.

Erfaren konsulent med et stærkt change management fokus
Du er en erfaren konsulent, som positivt kan bidrage til udviklingen af Medtronic IHS’ kultur og værdier. Du forstår at sætte en tydelig retning og formår at få stakeholdere og samarbejdspartnere med på dine idéer og forandringer. Du besidder evnen til at drive udvikling af forretningen og indgå i strategiske processer uden at miste overblikket over den løbende levering og drift af projekterne.

Vi er på udkig efter dig, som har:

 • +5 års konsulenterfaring
 • Et stærkt kundefokus og er god til at opbygge relationer
 • Stærke analytiske og hands-on eksekveringsevner, kombineret med et strategisk mindset
 • Erfaring med projektledelse fra A-Z
 • Erfaring med metodologier indenfor procesoptimering
 • Erfaring med forandringsledelse/kulturforandringer

 Det er en fordel hvis du har viden og erfaring indenfor hospitalsvæsnet.

Interesseret i en konsulent rolle med indflydelse og stort ansvar hvor du er med til at gøre en forskel for patienterne og skabe et bedre helbredssystem i Danmark?

Søg stillingen i dag!
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Konsulent Tina Gissel på +45 61 20 29 45 eller Senior Konsulent Birgitte Storberg Høite på telefon +45 22 34 73 55. Vi læser ansøgninger løbende, og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Medtronic IHS
”For over 65 years, Medtronic has been the market leader in innovative medical technology. Acutely aware of the need to balance access and cost of treatment with high quality of care, Medtronic created Integrated Health Solutions.
The IHS business unit supports customers beyond devices. Integrated Health Solutions builds on Medtronic‘s unique combination of capital resources, process optimization expertise and therapy knowledge. They focus on inventive ways to collaborate with new partners globally to bring meaningful innovations to the market, finding ways to align value among the system’s stakeholders, and increasing access to care around the world.

Working together, they partner with hospitals and healthcare systems to develop tailored services and solutions designed to improve clinical, operational and financial outcomes. creates partnerships that are designed to help healthcare providers enhance access, cost and quality care.
With the market evolving and moving towards value-based healthcare, it is more important than ever for providers to identify, understand and control their costs while optimizing their efficiency.

Medtronic recognizes that no one can solve the world’s healthcare challenges alone and they are therefore committed to work in partnerships for all to benefit from the value-based healthcare.

Few companies can say their Mission is as deeply embedded into the hearts and minds of its people as the Mission is at Medtronic. The actions and decisions of employees at every level are deeply rooted in their quest ”to alleviate pain, restore health, and extend life.””

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 2109.091
Virksomhed: Medtronic

Kontakt:

Market Implementation Manager

Job Description

We are looking for a driven, proactive Market Implementation Manager (MIM) Nordics to join our expanding team. In this exciting field role you will use your clinical experience with minimal invasive products and energy devices to closely work together with Sales Management and Product Implementation in the development of sales strategies and implementation of products in the Nordic region (Sweden, Norway, Denmark & Finland). You ensure effective introduction of new products, identify new indications for current portfolio and obsolescence of discontinued products.

The MIM works from home office and travels most of the time through the Nordic region to customers and colleagues and on occasion to Applied Medical’s European headquarters located in The Netherlands. You will report to the Sales Director and work closely together with the Regional Sales Managers in the Nordics.

Key Responsibilities

 • Provide clinical support to sales team and customers during large-scale opportunities, product evaluations, conversions and upgrades
 • Provide clinical, procedural and product training to Sales team
 • Attend procedures to ascertain in-field product performance and market development opportunities
 • Work closely with Sales Management and Product Implementation in defining sales and branding strategies
 • Understand the selling process to identify any roadblocks that would benefit from added analysis or action
 • Maintain and expand the network with clinical key decision makers
 • Support the Tender Team with the tender process and assist in upgrading, when necessary, as product ranges evolve
 • Work closely with Sales Management to identify strategically appropriate congress opportunities
 • Support Clinical Education with local and international training courses and labs
 • Monitor and assist with translation into local language of branding, advertising and messaging materials

Requirements

 • Bachelor+ degree level (sales and/ or medical related)
 • At least 5 years of experience with the sales or use of surgical devices in the Operating Room, preferably minimal invasive products
 • Good knowledge of energy devices, trocars and stapling
 • Good knowledge of human anatomy, (laparoscopic) clinical procedures and local healthcare markets
 • Relevant experience in a similar position and proven track record
 • Excellent in Swedish & English
 • Understanding of Danish, Norwegian and/or Finnish is a plus
 • Good knowledge of MS office and Windows based computer applications

We Offer

 • A challenging position within a fast growing, dynamic and innovative company
 • Extensive training in our products and their application at our European training facilities (NL)
 • Good remuneration package including commission and a lease car
 • Opportunities for personal development, growth and continuous learning
 • Education reimbursing program
 • International working environment

Interested?

In this recruitment Applied Medical is cooperating with Compass Human Resources Group. If you want more information please contact Anders Larsson at anders.larsson@compass.se or +46 73 203 4691

About Applied Medical

Applied Medical is a new generation medical device company with a proven business model and commitment to innovation that has fueled our rapid business growth and continued expansion across the globe.

At our state-of-the-art manufacturing plants in the US and The Netherlands, we develop advanced surgical technologies for minimum invasive surgery. Throughout 30 years, Applied Medical has earned a strong reputation in healthcare as a leading provider of advanced medical devices.At our European headquarters in The Netherlands, we support the implementation of our innovative products across Europe through our local sales teams and via our distributors in Eastern Europe, the Middle East, and Africa. What connects us all is our mission to improve the quality and affordability of healthcare by enhancing patient outcomes through innovative design and exceptional product quality.

If you would like to be part of an innovative and rapidly growing international organization that makes decisions based upon what is right for the patient, customer, community, and environment, then Applied Medical is the place for you!

Cluster Manager Diagnostics – Nordic, Benelux and Ireland

 

Due to internal promotion this role has now become available.

In this exciting role in an exciting company with important products you are managing sales—direct and indirect via distributors—in the assigned territory (Ireland, Nordics and Benelux), to achieve sales and financial targets for the Diagnostics Division. As for now the direct sales is focused on six key accounts across the region and there are six national distributors.

Preferably you are based in Sweden or Denmark. Grifols has a Nordic office in Stockholm. Business traveling is required approximately 40-50% of the time in the region and for attending regular meetings in Barcelona or other locations.

Fluent in Swedish or Danish and English both verbally and in writing , understanding of other Scandinavian languages is a plus.

Responsibilities:

Managing sales—direct and indirect via distributors—in the assigned territory (Ireland, Nordics and Benelux), to achieve sales and financial targets for Grifols Diagnostics Division products. As for now the direct sales is focused on six key accounts across the region and there are six national distributors.

 • Determines annual sales plans by implementing marketing and sales strategies; analysing trends and results
 • Establishes sales objectives by forecasting and developing annual sales quotas for direct customers and distributors, projecting expected sales volume and profit for existing and new products
 • Maintains and grows sales volume, product mix, and selling price by keeping current with changing market trends, economic indicators, and competitors
 • Establishes and adjusts selling prices by monitoring competition, and changing market trends
 • Comply with all sales operational requirements (SOPs, local regulations, corporate policies, expense budget, CRM updates, etc)
 • Maintains indirect sales channels by recruiting, selecting, and managing distributors
 • Maintains distributors’ results by planning, monitoring, and appraising sales results
 • Maintains professional and technical knowledge by attending educational workshops; establishing personal networks with key people who have a decision authority on Diagnostics in the assigned territories
 • Contributes to team effort by accomplishing related results as needed; leading, participating in and bringing negotiations and public tenders to a close

Qualifications

 • Bachelor’s Degree in life sciences (preferred) or equivalent
 • Strong business and financial acumen
 • Used to operate in a multicultural context and in a multi-divisional environment
 • Hands on executive who gets involved and drives results
 • Excellent communication and presentation skills
 • Self-starter, able to operate with autonomy and dedication
 • 5-7 years commercial experience in the Diagnostics sector at an international level. A proven track record in successful business dealings with national health authorities
 • Distributor management experience
 • Proficient in the conceptual aspects related to public health
 • Proficient in the technical and financial aspects of product sales to end-users
 • Capable of reaching aggressive goals with limited guidance
 • Accountable for results achieved

For more information:

In this recruitment Grifols is cooperating with Compass Human Resources Group. If you want more information, please contact Anders Larsson at anders.larsson@compass.se, 073-203 4691, or Jens Nordqvist at jens.nordqvist@compass.se 070-145 35 69. Interviews will be held on continuous basis, so we encourage you to apply already today.

About Grifols

A growing business

Grifols is a global healthcare company that since 1909 has enhanced the health and well-being of people around the world.

We are an industry leader in producing plasma-derived medicines and transfusion medicine products. Our business is organized into four divisions: Bioscience, Diagnostic, Hospital and Bio Supplies. We sell our products and services in more than 100 countries and regions and have subsidiaries in 30 of them. We aim to be a global leader in our markets and an industry reference for quality, safety and innovation.

Grifols’ global presence

Grifols is a growing global company. We have subsidiaries in more than 30 countries and regions and 16 manufacturing plants around the world. Our long-term vision allows us to continue exploring new markets and regions and to increase our growing workforce. Our more than 24,000 employees work for a common goal: to improve people’s lives and well-being.

As an experienced and trusted partner to blood banks and hospital transfusion centers, Grifols Diagnostic Division shares the commitment to increase transfusion safety. We offer a comprehensive transfusion medicine portfolio that includes solutions designed to improve disease detection, while helping to manage and simplify laboratory operations. The division also offers a growing portfolio of specialized clinical diagnostics focused on select therapeutic areas, including the detection and treatment monitoring for infectious, autoimmune, and neurodegenerative diseases. We provide hospitals, pharmacies and healthcare professionals with clinical analysis and laboratory testing tools to deliver expert medical care.

CaseWare konsulent

CaseWare konsulent med stærkt udvikler-gen
Har du styr på regnskabs- og revisionsprocessen, og har du et stærkt udvikler-gen? Er du typen, for hvem det er naturligt at fokusere på kontinuerlig forbedring af arbejdsgangene. Og vil du være med til at definere effektive processer gennem udvikling af komplekse løsninger i CaseWare-platformen, der understøtter opgaver i relation til revision og regnskab?

Du oversætter forretningen til effektiv proces
Du indgår i et team på fem, der sidder i den centrale IT & Proces-afdeling, hvor fokus er på at effektivisere processerne og understøtte Beierholms ambitiøse digitaliseringsstrategi. Opgaverne spænder fra nyudvikling og optimering af arbejdsgange, til deltagelse i 2. line support. Du samarbejder tæt med den faglige udviklingsafdeling og sparrer med dem omkring de bedste tekniske løsninger på platformen. Som CaseWare konsulent og udvikler varetager du selv den direkte dialog med forretningen, og du forstår at oversætte revisionsforretningens krav til en effektiv proces i CaseWare.

Dine kerneopgaver bliver:

 • Analyse og specifikation af opgaver til udvikling i CaseWare
 • Programmering af nye løsninger
 • Udvikling af og sparring om integrationer til andre systemer
 • Test, implementering og lancering
 • Kontinuerlig forbedring af løsningen
 • Deltagelse i 2. line support

Udadvendt udviklerprofil med revisionsbaggrund
Du har en relevant økonomisk uddannelsesbaggrund, som eksempelvis HD (R) eller cand.merc.aud.

Du har flair for softwareudvikling og et par års erfaring med programmering på minimum VBA-niveau. Har du erfaring med CaseWare som bruger eller programmør er det en fordel. Væsentligst er dog din evne til at se optimeringsmuligheder gennem en automatisering af processer, samt din evne til at programmere dette. De sidste procenter ift. programmering i CaseWare kan du tillære dig. Du har måske arbejdet som revisor, eller indenfor en økonomifunktion, hvorfra du har erfaring med at opstille regnskaber i CaseWare.

Du motiveres af at udvikle brugervenlige løsninger, der effektiviserer og automatiserer processer i relation til regnskabsudarbejdelse eller revision. Du opnår tillid og respekt gennem din tilgang til opgaveløsningen og din faglige indsigt. Du finder energi i at arbejde systematisk, men også serviceorienteret, og du trives med en veksling mellem at arbejde selvstændigt og sammen med andre.

Udvikler i attraktiv rådgivningsvirksomhed
Du tilbydes en central rolle i et velfungerende team med fokus på systemeffektivisering og automatisering af processer, herunder ny- og videreudvikling af CaseWare til Beierholm. Du bliver en del af en ambitiøs organisation med fagligt kompetente og engagerede kolleger. Du vil møde en uformel tone, hvor fokus er på at skabe de rigtige løsninger. Kollegerne og samarbejdspartnerne sidder rundt i hele landet, og du kan derfor være bosat i hele Danmark.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Sidse Duusgaard på +45 25 13 07 86. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Beierholm
Beierholm er én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der betjener og samarbejder med mere end 40.000 kunder i Danmark. Størsteparten af Beierholms kunder er små og mellemstore virksomheder, hvorfor Beierholm naturligt har specialiseret sig i at rådgive i opstart, udvikling og vækst. Det betyder endvidere, at Beierholm er drevet af en dyb indsigt i den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Beierholm har 28 kontorer i hele landet og beskæftiger ca. 1.200 engagerede medarbejdere.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Danmark
Reference: 2110.069
Virksomhed: Beierholm Statsautoriseret Revisionsselskab

Kontakt: