Business Unit Manager hos Eurofins

Eurofins Environment Testing on Suomen johtava ympäristö-, teollisuus- ja kaivoslaboratoriotoimija, jolla on käytössään koko Suomen kattava pätevien ja sertifioitujen ympäristönäytteenottajien verkosto. Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laajimman valikoiman ympäristö- ja teollisuusanalytiikkapalveluita, päästömittauspalvelut sekä ympäristöasiantuntija-, T&K- ja laadunvalvontapalveluita. Eurofins Environment Testing -liiketoimintaan kuuluu neljä eri Eurofins-yhtiötä: Eurofins Ahma Oy, Eurofins Environment Testing Finland Oy, Eurofins Labtium Oy sekä Eurofins Nab Labs Oy. Palveluksessamme työskentelee jo yli 400 laboratorio- ja ympäristöalan ammattilaista.

Eurofins Labtium Oy:n laaja palveluvalikoima kattaa laboratoriopalvelut monipuolisista teollisuuden, kaivosten ja malminetsinnän analyysi- ja testauspalveluista yksilöityihin asiantuntijapalveluihin. Laboratoriomme sijaitsevat Sodankylässä, Kuopiossa ja Espoossa.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.eurofins.fi/ymparistojateollisuus/malminetsintae-ja-kaivostoiminta/

Haussa on nyt

Business Unit Manager

vastaamaan Eurofins Labtium Oy:n Mineral Testing-liiketoiminnasta.  Malminetsinnän ja kaivostoiminnan näyte-, esikäsittely- ja analyysipalveluita tuotetaan Eurofins Labtiumin Sodankylän yksikössä, mutta yhteistyötä tehdään ja kehitetään muidenkin yksiköiden kanssa. Oma sijaintisi voi olla esimerkiksi Oulussa tai muualla Pohjois-Suomessa, josta pääset vierailemaan säännöllisesti Sodankylässä. Raportoit Eurofins Labtiumin toimitusjohtajalle.

Toimit liiketoiminta-alueesi tulosvastuullisena vetäjänä, mikä tarkoittaa toiminnan ja henkilöstön johtamista lähellä asiakkaita. Muutosjohtaminen on tekemisesi keskiöissä, mutta myös myynti ja markkinointi kuuluvat toimenkuvaasi. Pääset kehittämään Mineral Testing-liiketoiminnan toimintamalleja, palveluita ja yhteistyötä Eurofins Environment Testing-kokonaisuudessa, johon Eurofins Labtium Oy ja oma vastuualueesi kuuluvat.

Haemme sitoutunutta ja itseohjautuvaa henkilöä, jolla on käytännönläheistä tuloksen tekemisen kykyä ja ymmärrystä myynnin, markkinoinnin ja palveluliiketoiminnan lisäksi kaivosteollisuuden ja malminetsinnän lainalaisuuksista. Omaksut isoja kokonaisuuksia ja osaat hyödyntää liiketoiminnan avainlukuja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Olet kehittäjä ja innovatiivinen realisti, joka vie asioita systemaattisesti eteenpäin. Johdat itseäsi ja tiimiäsi asetettuihin tavoitteisiin, mutta ymmärrät myös asiakastarpeita ja löydät ratkaisuja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sinulla on korkea ammattietiikka, olet rohkea ja tavoitteellinen.

Sinulla on kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä, asiakastyöstä ja ihmisten johtamisesta esimerkiksi tiiminvetoroolissa. Laboratorioliiketoiminnan tuntemisesta voi olla etua, mutta tärkeämpää on ymmärtää palveluliiketoiminnan lainalaisuuksia kaivosteollisuudessa. Kaivosteollisuuden tunteminen ja kaupallinen ymmärrys ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle:

  • Laatuun sitoutuneen ja asiakaslähtöisesti työtä tekevän henkilöstön
  • Erityisen Eurofins-kulttuurin, joka kunnioittaa kansallista ja paikallista erityistuntemusta ja identiteettiä
  • Vahvan tuen toiminnan kehittämiseen ja menestyksekkääseen johtamiseen

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää ammattitaitoasi. Tukenasi on laaja joukko laboratorioalan asiantuntijoita. Tämän lisäksi pääset osaksi Eurofins Scientific –konsernin laajaa verkostoa.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.6.2021 mennessä.

Hae tehtävää alla olevan ”Lähetä hakemus” -painikkeen kautta.

Vil du vide mere?