Projektleder

Som 360 graders sikringspartner er KIBO Sikring i stand til at dække de fleste sikringsbehov. KIBO Sikring oplever en stigende grad af opgaver i hele landet for både offentlige og private virksomheder. Til at styre projekterne i det østlige Danmark søges nu en projektleder med udgangspunkt i Havdrup.

Højprofil projekter på tværs af forretningsdiscipliner
I rollen som projektleder kommer du til at arbejde med store kunder på projekter på op til 15 mio. kr., hvor KIBO Sikring ofte er hovedentreprenør. KIBO Sikrings kunder har hyppigt projekter, der er hemmelighedsstemplede, som kræver, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Med specialister indenfor mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring kan KIBO Sikring gennemføre og vedligeholde såvel simple stand alone-løsninger som komplekse integrerede sikringsløsninger, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden.

Det er særligt de integrerede 360 graders sikringsløsninger, du som projektleder kommer til at arbejde med. Du bliver således bindeleddet internt, samtidig med at du styrer underentreprenørerne. Det forventes, at du er vant til at entrere med kunder, rådgivere og underentreprenører samt at du ligeledes kan deltage i granskning af udbud og tilbud fra underleverandører.

Løsningsorienteret og selvstændig projektleder
Den rette kandidat kommer fra en lignende stilling i byggeindustrien, hvor du er koordinatoren i tekniske projekter. Du opnår de ønskede resultater og er den, der bevarer overblikket og guider andre. Din faglige baggrund er formentlig funderet i det el-tekniske, og du har enten erfaring med flere tekniske discipliner eller mod på og evnerne til at lære flere.

Som person er du en problemløser. Du er effektiv, fleksibel og finder altid en løsning, hvor andre kan fare vild. Faktisk motiverer det dig, at udfordringen til tider er stor. Du elsker at lære og udbygge dine kompetencer.

For den rette kandidat er det en yderst attraktiv stilling, hvor det forventes, at du er selvkørende. Spændet i dine arbejdsopgaver vil matche dette. Du bliver en del af en virksomhed, hvor arbejdsgangen er frihed under ansvar.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne konsulent Mikael Hage på 21329212. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om
KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning. Med 120 medarbejdere fordelt på tre lokationer i landet er KIBO Sikring dedikeret til at skabe trygge rammer om liv og værdier hos virksomheder, kommuner og statslige institutioner – alle med vidt forskellige sikringsbehov og risikoprofiler. Læs mere på
www.kibosikring.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Havdrup
Reference: 1914.315
Virksomhed: KIBO Sikring A/S

Kontakt