Systems & Process Engineer

Vil du tage ansvaret for systemer og processer i Carsoe A/S’ tekniske organisation?

CARSOE A/S udvikler og producerer anlæg til blandt andet fiskeindustrien på havet. Anlæggene er meget komplekse, og sikrer, at de friskfangede fisk og skaldyr bliver klargjort og nedfrosset ombord på skibet. CARSOE A/S producerer både standardiserede stand-alone enheder samt totalt kundetilpassede løsninger. Derudover udgør virksomhedens portefølje en lang række andre produkter, som centreres omkring fødevareproduktion – blandt andet bakkedispensering, frysere og tanke.

Opgaverne befinder sig primært i Engineering og R&D. Systemerne og processerne griber dog ind i både salg, produktion og Supply Chain, hvorfor det er afgørende, at der tænkes og samarbejdes på tværs af hele virksomheden

En person, der har erfaring med optimering af systemer og processer
Den rette kandidat har tidligere arbejdet med Process Improvement i en lignende virksomhed, der producerer større maskiner. Jobbet kræver, at du er vant til at arbejde gennem andre mennesker. Den rette kandidat formår både at skabe og styre optimeringsprojekterne, ved at afdække hvad afdelingerne har brug for.

Vi leder efter en person, som kan optimere ved at simplificere. Derfor er det vigtigt, at man har en LEAN-tankegang, hvor man fokuserer på at lette processerne uden at dvæle ved endeløse procesbeskrivelser.

Jobbet har en operationel karakter, og der bliver en del arbejde med workflowet omkring versionering af tegninger, dokumenthåndtering, styklistegenerering og kvalitetssikring i processerne. Hvis du har erfaring med et PDM-system eller sågar ISO-certificeringer, så er det en fordel.

Du er flydende i engelsk – både på skrift og i tale, og dine PC-færdigheder er gode.

En vækstvirksomhed med en moden kultur beliggende i Aalborg
Virksomheden er beliggende i Aalborg. Jobbet kræver, at du er på sitet ofte. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere.

Tonen i virksomheden er direkte og energiniveauet er højt. Kulturen er præget af et positivt mindset, hvor man hurtigt lærer af de fejl der laves – og undgår dem i fremtiden. Virksomheden er i dag kendetegnet ved at være agil.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om CARSOE A/S
CARSOE A/S har designet og produceret produkter i rustfrit stål til den fødevareproducerende industri og detail siden 1976. Virksomheden sigter efter at levere alsidighed og effektivitet i alt hvad de foretager sig. I CARSOE A/S er man i fuld kontrol i hele processen fra produktudvikling igennem produktion til distribution og after-sales service. Trods den globale succes gør man i virksomheden en dyd ud af at dyrke det gode danske håndværk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Aalborg
Reference: 2014.286
Virksomhed: CARSOE A/S

Kontakt:

HR-chef

Totalt ansvar for HR i virksomheden * En del af ledergruppen * Fokus på ledertræning og kompetenceudvikling

Carsoe A/S har over de seneste år vækstet enormt. Væksten har betydet, at kunderne og projekterne har været prioriteret højest. Man er nu kommet til et punkt, hvor organisationen skal styrkes yderligere, for at sikre, at man i fremtiden kan håndtere mere vækst.

Vi leder efter en person, som kan tage Carsoe A/S til det næste niveau på HR-fronten. Lederne ønsker sparring til udvikling af medarbejderne og råd til, hvordan de kan optimere performance i egne afdelinger. Opgaverne vil derfor være centreret omkring træning, kompetenceafklaring og udvikling. Modelapparatet definerer du.

Dette er ikke en driftsopgave. Målet er ikke at opbygge et stort og komplekst HR-system, som skal vedligeholdes og udbygges. HR-organisationen kommer til at bestå af dig og en studentermedhjælper – og ikke flere.

Du får reference til virksomhedens CEO, og bliver en fast del af ledergruppen.  Det første års tid vil fokus udelukkende være på den danske del af forretningen.

En dygtig HR-facilitator, der agerer både strategisk, taktisk og operationelt
Den rette kandidat har HR-værktøjskassen i orden. Du får næppe brug for alle værktøjerne, men du ved hvornår du skal bruge hvilke. Dette forudsætter naturligvis, at du har flere år på bagen som HR-konsulent eller HR Business Partner.

Du er en struktureret afslutter, som har en finger på pulsen med, hvad der sker i din organisation. Rollen kræver, at du kan håndtere dine stakeholders. Med dit åbne sind kan du lytte dig frem til de gode løsninger og forstå behovene hos dine samarbejdspartnere. Du udviser vedholdenhed og formår at få folk omkring dig med på rejsen.

Du har bestemt ikke mistet hverken sulten til, eller ydmygheden ved, at lære nyt. CARSOE A/S er drevet af stærke værdier som flid, engagement og viljen til at vinde, og det forventes naturligvis, at du er i stand til at udvise disse.

Du er flydende i engelsk – både på skrift og i tale, og dine PC-færdigheder er gode.

En vækstvirksomhed med en moden kultur beliggende i Aalborg
Virksomheden er beliggende i Aalborg, hvor din arbejdsplads vil være. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere.

Tonen i virksomheden er direkte og energiniveauet er højt. Kulturen er præget af et positivt mindset, hvor man hurtigt lærer af de fejl der laves – og undgår dem i fremtiden. Virksomheden er i dag kendetegnet ved at være agil, og det vil den gerne blive ved med at være.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om CARSOE A/S
CARSOE A/S har designet og produceret produkter i rustfrit stål til den fødevareproducerende industri og detail siden 1976. Virksomheden sigter efter at levere alsidighed og effektivitet i alt hvad de foretager sig. I CARSOE A/S er man i fuld kontrol i hele processen fra produktudvikling igennem produktion til distribution og after-sales service. Trods den globale succes gør man i virksomheden en dyd ud af at dyrke det gode danske håndværk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Aalborg
Reference: 2014.287
Virksomhed: CARSOE A/S

Kontakt:

Manager, Product Center & Engineering

Forretningsdrevet Product Management * Ledelse af 12 personer * Mange snitflader i virksomheden

CARSOE A/S udvikler og producerer anlæg til blandt andet fiskeindustrien på havet. Anlæggene er meget kom-plekse, og sikrer, at de friskfangede fisk og skaldyr bliver klargjort og nedfrosset ombord på skibet. CARSOE A/S producerer både standardiserede stand-alone enheder samt totalt kundetilpassede løsninger. Derudover udgør virksomhedens portefølje en lang række andre produkter, som centreres omkring fødevareproduktion – blandt andet bakkedispensering, frysere og tanke.

CARSOE A/S ønsker at tilføre en ny ressource, der kan påtage sig ansvaret for at opbygge og lede deres nye afdeling – Product Center & Engineering og dets 12 medarbejdere.

  • Ansvarsområderne i stillingen er centreret omkring 2 hovedopgaver:
    Product Management – sikre at produktejerskabet og produktstandarden defineres og forankres i afde-lingen
  • Sales Support – sikre et veldefineret salgsmateriale gennem pre-engineering og prissætning.

For alle Carsoes produkter skal der udarbejdes teknisk dokumentation i form af designmanualer, designguide-lines, prisstrukturer og 2D/3D tegningsmateriale. Generelt skal den rette mængde dokumentation defineres og udarbejdes.

Produktporteføjlen skal til enhver tid afspejle markedets efterspørgsel. Dette skal sikres gennem forretnings-drevet Product Management – EPD/NPD.
Rollen kræver, at du får et tæt samarbejde med salg, projektledere, konstruktørerne og After Sales.

Med reference til virksomhedens CTO får du det fulde ansvar for Product Center & Engineering.

Indsigt i komplekse anlæg og arbejdet med produktprogrammer
Den rette kandidat er formentligt uddannet ingeniør. Jobbet kræver, at du er en stærk leder, der er vant til at arbejde gennem andre mennesker. Den rette kandidat formår at balancere mellem at indsamle indtryk og bear-bejde dem med dine ansatte.
Den ideelle kandidat er teknisk velfunderet, og har efterfølgende arbejdet praktisk med at bygge eller specifice-re avancerede maskiner eller procesanlæg.

Med dit drive viser du din store passion for teknik og for at opnå resultater. Du er en struktureret afslutter, som har en finger på pulsen med, hvad der sker i din organisation. Rollen kræver, at du kan håndtere dine stakehol-ders internt såvel som eksternt. Med dit åbne sind kan du lytte dig frem til de gode løsninger og forstå behovene hos dine samarbejdspartnere. Du udviser vedholdenhed og formår at få folk omkring dig med på idéen om at komme tættere på standardisering og dokumentation. Tidligere har du formentligt arbejdet med mekanik, el og automation.

Du har bestemt ikke mistet hverken sulten til – eller ydmygheden ved – at lære nyt. CARSOE A/S er drevet af stærke værdier som flid, engagement og viljen til at vinde, og det forventes naturligvis, at du er i stand til at adoptere disse.

Du er flydende i engelsk – både på skrift og i tale, og dine PC-færdigheder er gode.

En vækstvirksomhed med en moden kultur beliggende i Aalborg
Virksomheden er beliggende i Aalborg. Jobbet kræver, at du er på sitet ofte. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere.
Tonen i virksomheden er direkte og energiniveauet er højt. Kulturen er præget af et positivt mindset, hvor man hurtigt lærer af de fejl der laves – og undgår dem i fremtiden. Virksomheden er i dag kendetegnet ved at være agil. Den rette kandidat formår at få folk til at arbejde stringent efter en projektmodel, uden at det fratager den enkelt medarbejder muligheden for at løse sit arbejde smidigt, i høj kvalitet og til tiden.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Hage på telefon +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om CARSOE A/S
CARSOE A/S har designet og produceret produkter i rustfrit stål til den fødevareproducerende industri og detail siden 1976. Virksomheden sigter efter at levere alsidighed og effektivitet i alt hvad de foretager sig. I CARSOE A/S er man i fuld kontrol i hele processen fra produktudvikling igennem produktion til distribution og after-sales service. Trods den globale succes gør man i virksomheden en dyd ud af at dyrke det gode danske håndværk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg
Reference: 2014.211
Virksomhed: CARSOE A/S

Kontakt:

 

PMO Manager

Vil du tage ansvaret for CARSOE A/S’ Project Management Office og videreudvikle arbejdet med eksekvering af projekterne?

CARSOE A/S udvikler og producerer anlæg til blandt andet fiskeindustrien på havet. Anlæggene er meget komplekse, og sikrer, at de friskfangede fisk og skaldyr bliver klargjort og nedfrosset ombord på skibet. CARSOE A/S producerer både standardiserede stand-alone enheder samt totalt kundetilpassede løsninger. Derudover udgør virksomhedens portefølje en lang række andre produkter, som centreres omkring fødevareproduktion – blandt andet bakkedispensering, frysere og tanke.

Som Head of Project Management får du til opgave at være tæt involveret i projektledernes arbejde, hvor du på sidelinjen involverer dig i de fleste projekter. Udover at være i kontrol i forhold til din egen afdeling, kræver rollen også, at du er med til at definere snitfladerne mod projektets opstart og aflevering.

Med reference til virksomhedens CTO får du det fulde ansvar for projektmodellen og projektlederne.

En person der kan udvikle og videreudvikle uden at gå på kompromis med eksekveringen
Den rette kandidat er formentligt enten uddannet maskinmester eller ingeniør. Jobbet kræver, at du er vant til at arbejde gennem andre mennesker. Den rette kandidat formår at balancere mellem at involvere sig i projekterne og at lade medarbejderne tage ansvaret.

Om du i dag arbejder med større projekter, eller om du arbejder på et Project Management kontor er ikke afgørende. Du evner at skabe relationer, og du ved, hvornår du skal lytte, og i hvilke situationer du skal tale. Tidligere har du formentligt arbejdet med mekanik, el og automation.

Du er på det punkt i din karriere, hvor du har arbejdet så meget med tunge projekter, at du godt kunne tænke dig at udarbejde en decideret projektmodel og træne andre i at bruge den. Du har bestemt ikke mistet hverken sulten til – eller ydmygheden ved – at lære nyt. CARSOE A/S er drevet af stærke værdier som flid, engagement og viljen til at vinde, og det forventes naturligvis, at du er i stand til at adoptere disse.

Du er flydende i engelsk – både på skrift og i tale, og dine PC-færdigheder er gode.

En vækstvirksomhed med en moden kultur beliggende i Aalborg
Virksomheden er beliggende i Aalborg. Jobbet kræver, at du er på sitet ofte. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere.

Tonen i virksomheden er direkte og energiniveauet er højt. Kulturen er præget af et positivt mindset, hvor man hurtigt lærer af de fejl der laves – og undgår dem i fremtiden. Virksomheden er i dag kendetegnet ved at være agil. Den rette kandidat formår at få folk til at arbejde stringent efter en projektmodel, uden at det fratager den enkelt medarbejder muligheden for at løse sit arbejde smidigt, i høj kvalitet og til tiden.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Hage på telefon +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om CARSOE A/S
CARSOE A/S har designet og produceret produkter i rustfrit stål til den fødevareproducerende industri og detail siden 1976. Virksomheden sigter efter at levere alsidighed og effektivitet i alt hvad de foretager sig. I CARSOE A/S er man i fuld kontrol i hele processen fra produktudvikling igennem produktion til distribution og after-sales service. Trods den globale succes gør man i virksomheden en dyd ud af at dyrke det gode danske håndværk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg
Reference: 2014.186
Virksomhed: CARSOE A/S

Kontakt:

 

Afdelingschef

Hoved- og totalentrepriser – store og komplekse renoveringsprojekter
Er du stærk i projektstyring og har du lyst til at få en stilling med linjeledelse, porteføljestyring og personaleansvar? Så har du her muligheden i en nyoprettet stilling, hvor du får ansvaret for 14 projektledere, entrepriseledere og serviceledere samt en omsætning på 180 mio. kroner om året. Stillingen er i Aalborg.

Ledelse og styring
Vores kunde er en mellemstor byggevirksomhed, som primært udfører komplekse renoveringsprojekter. Virksomheden har gennem mange år haft en stabil vækst, og der er nu behov for en afdelingschef til Aalborg afdelingen, som hidtil har været ledet af den adm. direktør. Han vil fremadrettet fokusere på salg og ledelse af hele virksomheden, herunder sparring til dig samt de to andre chefer på afdelingsniveau.

Som afdelingschef refererer du direkte til direktøren, og du får ansvaret for entrepriser og service i Nordjylland. Dine opgaver bliver personaleledelse af 14 funktionærer og ca. 65 svende, samt styring af afdelingens økonomi. Du varetager porteføljeledelsen af projektledernes sager, herunder sparring og opfølgning på kontraktforhold, indkøb, tid, økonomi og faglige løsninger. Derudover udfører du projekteringsledelse af totalentrepriser, evt. i samarbejde med direktøren, og du giver sparring til servicelederne omkring kundehåndtering og arbejdsgange.

Stærk projektchef med lyst til mere
Vi håber på at høre fra dig, hvis du har en stærk erfaring i projektstyring af hoved- og totalentrepriser og har erfaring med renoveringssager. Du har nu lyst til at få en rolle som linjeleder, hvor du får personaleansvar og porteføljeledelse, og hvor du bruger din erfaring til at vejlede andre. Du kan selvfølgelig også have erfaring som linjeleder allerede, men det er ikke et ubetinget krav, da vi tror på, at den rigtige person kan vokse ind i rollen.

Som person har du begge ben på jorden, og du kan sætte din vilje igennem på en sympatisk og afdæmpet facon. Du har ”ordentlighed” som en væsentlig værdi, hvorved du tænker langsigtet og behandler kunderne på en måde, som gør, at de har lyst til at komme igen.

Vil du op på næste trin og har du lysten til at bruge din erfaring til at lede og hjælpe andre?
Her får du muligheden for at få en linjelederstilling med porteføljeansvar inden for et område, hvor du er stærk. Du bliver omdrejningspunktet for Aalborg afdelingens fremtidige succes, og du kommer til at bruge din erfaring til at hjælpe dine projektledere med at lykkes. Du bliver en del af virksomhedens ledergruppe, og får således indflydelse på den fremtidige retning og strategi. Der er stor frihed under ansvar – du får lov – men du får også al den opbakning, du har behov for, og der er kort til toppen. På den måde får du et job, som indeholder det bedste fra flere verdener: Du har fingeren på pulsen i projekterne, og viser vejen for dine projektledere samtidig med, at du holder det generelle overblik og bliver sparringspartner for direktøren.

Virksomheden er kendt som en troværdig samarbejdspartner gennem flere generationer, der leverer det man siger, og man er derudover anerkendt for kreative og værdiskabende løsninger i entrepriserne.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst dit CV, samt en helt kort ansøgning med din motivation, via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Carsten Lund på +45 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en mellemstor byggevirksomhed med afdelinger i Aalborg, Aarhus og Odense, som primært opererer med komplekse renoveringssager, både som hoved- og totalentrepriser og i mindre omfang fagentrepriser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg
Reference1916.333
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

CCO / Salgs- og Rådgivningschef

Ansvarlig for udviklingen af Beierholms rådgivningsområde
I rollen som CCO får du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens Beierholm. Du får en afgørende rolle i at videreudvikle forretningen indenfor salg af rådgivningsydelser/-produkter. Potentialet er enormt, og hér gælder det om at finde nøglen, der kan åbne det op. Du bliver en ”rejsende ambassadør” for en rådgivningskultur, som vil påvirke adfærden i hele organisationen. Foruden dette får du ledelsesansvar for en række medarbejdere indenfor et nyoprettet område, hvor der er gode muligheder for selv at opbygge og sammensætte holdet.

Formidling af rejsen; ”fra revision til rådgivning”
Som Salg- og Rådgivningschef vil du blive ansvarlig for de vækstindsatser og -tiltag, der skal sætte endnu større fokus på salg af rådgivningsydelser i Beierholm. Dette skal ske gennem en yderligere konceptualisering af produkter og ydelser inden for såvel nuværende som nye komplementerende forretningsområder, der kan understøtte den fortsatte udvikling af Beierholm som en førende rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Herunder skal du igennem dit kommercielle fokus understøtte de initiativer, der allerede er iværksat vedrørende digitalisering samt niche- og branchespecialisering.

I denne nyoprettede stilling vil du have direkte reference til direktionen i Beierholm, og vil være ansvarlig for hele området for salg og rådgivning. Der er netop gennemført en organisationsændring, således du vil blive ansvarlig for tre underliggende afdelinger med pt. ca. 15 ansatte. I de nuværende afdelinger arbejdes der med henholdsvis uvildig investeringsrådgivning samt IT-baseret erhvervsservice. Sidstnævnte afdeling vil skulle udbygges med et endnu større IT-/ERP-fokus. Endelig forventes du at skulle opbygge en decideret rådgivningsafdeling indenfor et komplementerende område.

Ansvaret gælder hele landet, men dit primære udgangspunkt vil være kontoret i Aalborg eller Aarhus.

Kommunikativ profil med gennemslagskraft
Vi søger en dygtig leder med salgserfaring indenfor rådgivningsbranchen. Optimalt har du erfaring som Management Konsulent, hvor du har mødt virksomhedsledere og beslutningstagere inden for dit rådgivningsområde. Du kan komme ind i stillingen fra flere forskellige vinkler. Ledelses-, IT- eller procesrådgivning kan være tre bud på hérpå. Der er garanteret flere veje! Således har du ikke nødvendigvis den økonomiske baggrund, men du skal kunne forstå at sammensætte ydelserne, så de komplementerer den økonomiske rådgivning, som Beierholm allerede i dag yder.

Som person forventes det, at du er i stand til at sætte retning og eksekvere på den strategi, som du sammen med direktionen i Beierholm får lagt. Det kræver også, at du er i stand til at stille de nysgerrige spørgsmål og lytte til organisationen. Der vil være store forventninger til dig/rollen, hvorfor du ligeledes skal have en vedholdenhed og robust fremtoning, når der stilles krav fra mange sider.

Chefstilling i attraktiv og ambitiøs rådgivningsvirksomhed
For at blive en succes i rollen skal du have et godt øje for ydelser, der kan blive en kommerciel succes. Du er derfor i stand til at opstille og udregne de Business Cases, som skal overbevise dig selv og dine væsentligste Stakeholders om, at koncepterne holder. Efterfølgende sikrer du en god implementering af Beierholms eksisterende og nye rådgivningsydelser/-produkter – blandt andet ved at trække på organisationens ekspertiseområder. Den succesfulde implementering sker ved at gøre produkterne og ydelserne enkle og konkrete for partnerne at tage med ud til kunderne, hvilket blandt andet kræver, at ydelserne er let tilgængelige og nemt kommunikérbare. Endelig kræver det, at du skaber en god relation og tryghed blandt partnerne, så de lykkes med at skubbe dem ud til kunderne.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Søren Krogstrup fra Compass på telefon +45 2844 3333. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Beierholm er én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der betjener og samarbejder med mere end 40.000 kunder i Danmark. Størsteparten af Beierholms kunder er små og mellemstore virksomheder, hvorfor Beierholm naturligt har specialiseret sig i at rådgive i opstart, udvikling og vækst. Det betyder, at Beierholm er drevet af en dyb indsigt i den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Beierholm har 30 kontorer i hele landet og beskæftiger ca. 1.200 engagerede medarbejdere.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg 
Reference:
1910.101
Virksomhed:
Beierholm

Kontakt

COO – Aalborg

Mindre vækstvirksomhed inden for systemløsninger til Forsvarsindustrien.

Vil du med på en ambitiøs og kontrolleret vækstrejse i en unik nichevirksomhed, som sælger specialiserede løsninger til forsvars- og politienheder i hele verden? Precision Technic Defense i Aalborg har behov for at styrke ledelsen med en stærk COO, som kan lede og udvikle organisationen.

Fra vision til handling
Virksomheden har i dag 15 medarbejdere, hvoraf de 10 sidder i Danmark, og de øvrige i virksomhedens datterselskaber i tre andre lande. Partner og CEO har bygget virksomheden op, og har sit primære fokus på kunder og partnere i hele verden. Der er styr på processerne, virksomheden er ISO-certificeret og økonomien er stærk. Men organisationen har nu nået en størrelse, og har en vækstrejse foran sig, som giver et behov for en daglig leder på kontoret i Svenstrup.

Dit ansvar bliver at ”operationalisere strategien”. Det vil sige, at du får en stor opgave i at udvikle organisationen med nyansættelser og forretningsgange, som understøtter de produkter og serviceydelser virksomheden vil sælge i fremtiden. Du bliver personaleleder for medarbejderne, herunder deres støtte og sparringspartner, især i forhold til udbuds- og tilbudsprocesser. Derudover er du tovholder på økonomistyring, administration og markedsføring, så platformen for væksten er stabil.

Forretningsorienteret leder med styr på stumperne
Vi søger en COO som først og fremmest har lyst til at være en del af Precision Technic Defense. Fordi du vil være en del af et team med et solidt værdisæt om troværdighed og kvalitet. Og fordi du vil være med til at udvikle en virksomhed i en spændende nichebranche, hvor man gør en international forskel.

Som person er du uhøjtidelig og du trives med en bramfri omgangstone og lidt sort humor. Du er tålmodig nok til at kunne håndtere lange procesforløb, men du er samtidigt viljestærk og stiller høje krav til struktur.

Vi er åbne over for ansøgere med forskellige baggrunde, både branchemæssigt og i forhold til dit erfaringsniveau. Du skal have ledererfaring og erfaring i at styre økonomi og processer, og du skal kunne begå dig med visse dokumentationskrav som f.eks. ISO-certificeringer. Derudover skal du have erfaring fra en organisation som håndterer tunge udbud, helst til den offentlige sektor.

Vil du gøre en forskel sammen med tidligere jægersoldater?
I denne stilling bliver du en stor brik i en mindre organisation. Du bliver en del af topledelsen og du får en rolle med maksimal indflydelse på virksomhedens succes. Dine beslutninger og handlinger bliver garanten for, at vision, strategi og vækstmål kan føres ud i livet. Teamet består til dels af tidligere elitesoldater fra forsvarets specialstyrker, hvorved korpsånd, sammenhold og en sjov dagligdag er nøgleord. Virksomheden er velkørende, bidrager til en mere sikker verdensorden, og man har fået et særdeles godt afsæt til at skabe en stor forretningsmæssig succes.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Senior Consultant Carsten Lund på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Precision Technic Defense er en grossistvirksomhed som har specialiseret sig i at sælge særlige produkter, systemer og løsninger til forsvarsindustrien og politienheder i hele verden. Virksomheden har sin base i Svenstrup syd for Aalborg, men har medarbejdere i Esbjerg, København, New Zealand, England og tyskland. Virksomheden er især specialiseret inden for tre produktområder: Sensorer og platforme, herunder f.eks. termiske og lysforstærkende kikkertsystemer. Warrior systems, herunder alt påklædning og udrustning til den enkelte soldat eller special-politimand. Elektroniske styrings- og kommunikationssystemer (C4ISR) til den enkelte soldat eller special-politimand. Virksomheden har haft stabil vækst og solide overskud i alle år, og sælger primært gennem offentlige udbud af leveranceaftaler med lang løbetid.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aalborg
Reference: 1916.088
Virksomhed: Precision Technic Defense

Kontakt: 

Afdelingsleder, bygherrerådgivning

Har du kompetencerne og drivet til at få en velfungerende afdeling til at udvikle sig yderligere? Kan du skabe ejerskab i teamet og få samarbejdet struktureret?

Kuben Management i Aalborg har vokseværk og vil sikre sig til fremtiden. Vi søger derfor nu en kompetent, velorganiseret og indlevende afdelingsleder i en nyoprettet stilling. Du skal i kraft af din personlighed og din erfaring skabe grundlag for, at en velfungerende afdeling af bygherrerådgivere kan fungere ligeså godt når den bliver endnu større.

Kan du få indsatserne kørt i mål og tingene til at fungere?
Regionsdirektøren har hidtil ledet afdelingen selv, men den har nu vokset sig så stor, at han har behov for en stærk afdelingsleder til at sikre ”hjemmefronten”, så der fortsat kan fokuseres på kunder og vækst.

Dit ansvar bliver at lede medarbejderne i hverdagen, gradvist forbedre de administrative processer, samt bistå Regionsdirektøren ved at sikre, at kundebehov og visioner omsættes til de rigtige indsatser og handlinger.

Du leder medarbejderne ved at stå til rådighed for sparring og støtte, samt ved at optimere rammerne for deres arbejde. Det er vigtigt at du fastholder en kultur, hvor I skaber resultater sammen – uden intern konkurrence. Du skaber løbende forbedringer af processerne ved at lytte og inddrage til fælles forståelse, og samtidigt ved at være vedholdende om fordelene ved en vis struktur.

Du bistår Regionsdirektøren ved at ”samle hans bolde op”, sortere i dem, og igangsætte de nødvendige aktiviteter hos de forskellige teams. Derudover har du selv en vis og stigende kundekontakt, hvor du bidrager med rådgivning og til projektudvikling – og dermed til salg og vækst.

Empatisk leder med drive og passion for almennyttigt boligbyggeri
Som person er du interesseret i dine medmennesker, og du nyder at skabe og vedligeholde gode relationer. Du har en god situationsfornemmelse, og du evner tillige at løfte dig op over den konkrete problemstilling og inddrage nye perspektiver.

Som leder er du rummelig og empatisk – du trumfer ikke ting igennem, men inddrager og giver frihed, fordi du ved, at det motiverer selvstændige personligheder bedst. Samtidigt holder du fast på dine synspunkter, når de er vigtige. Du opleves som en leder, der altid bakker medarbejderne op, samtidig med at du tør stå ved dit lederansvar og træffe de nødvendige beslutninger. Du kan bekende dig til værdier omkring lighed og teamånd, og du brænder for at skabe boliger til de almindelige danskere, som du også nyder at omgås.

Du har en del års erfaring inden for bolig- eller byggesektoren, og du har især et godt indblik i den almennyttige boligbranche. Din erfaring kommer formentlig fra rådgiversiden, bygherresiden eller entreprenørsiden, eller måske en anden branche med fokus på boligbyggeri. Du har erfaring med at lede selvstændige medarbejdere, gerne specialister med hver deres individuelle særpræg. Din uddannelse kan være mangeartet – byggeri og arkitektur vil være oplagt, men du kan også være økonom, sociolog eller andet relevant.

Samlende leder og sparringspartner for Regionsdirektøren
Du får en nøglerolle i realiseringen af afdelingens udvikling og vækstplaner. Uden dig vil det ikke virke, og du vil få betroet et stort ansvar for 21 fagligt kompetente og meget forskellige personligheder, som elsker deres arbejde.

Samtidigt vil du være Regionsdirektørens nærmeste sparringspartner og rådgiver, og du vil få et forhold til kunderne, hvor de betragter dig som en vigtig kompetence og ressource. Du får stor indflydelse på din egen stillings indhold og udvikling, og du bidrager til at de yngre kolleger – ligesom dig selv – løbende kan udvikle sig.

Kuben Management er præget af uformelle omgangsformer med stor frihed i den daglige tilrettelæggelse af arbejdet. Virksomheden har en stærk markedsposition og en stærk ejer – både markedsmæssigt og økonomisk.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior konsulent Carsten Lund på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kuben Management er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed med fokus på by, bolig, energi og bæredygtighed. Virksomheden rådgiver boligorganisationer, kommuner og regioner, erhverv og industri om byggeri, energi og udviklingsprocesser. Opgaverne omfatter blandt andet teknisk, økonomisk og administrativ bygherrerådgivning indenfor nybyggeri og renovering samt udvikling og energieffektivisering af boligområder, erhvervsejendomme og produktion. Kuben Management A/S indgår i NRGi’s Rådgivningsdivision og har ca. 130 medarbejdere. Virksomheden har afdelinger i Aarhus, København, Odense, Kolding og Aalborg. Læs mere på www.kubenman.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aalborg
Reference: 1706.075
Virksomhed: Kuben Management

Kontakt:

Kommunikations- og marketingchef

Kunne du have gjort denne annonce mere attraktiv?
I denne stilling bliver du ansvarlig for Beierholms overordnede kommunikations- og marketingstrategi frem mod 2020. Stillingen er oprettet som led i et glidende generationsskifte, hvorfor der vil være en god balance mellem muligheden for at udvikle nyt samtidig med, at der er styr på ’driften’. Ét af fokusområderne for den kommende kommunikations- og marketingchef vil blive at styrke kommunikationsområdet.

Formidling af rejsen; ”fra revision til rådgivning”
I stillingen refererer du direkte til direktionen og bliver ansvarlig for en afdeling med tre medarbejdere. Det er dig der laver strategien for området frem mod 2020, og du indgår i chefgruppen og fungerer samtidig som strategisk rådgiver og sparringspartner for direktionen. Dermed bliver du ansvarlig for nationale tiltag, samt for at udstikke den linje der skal benyttes regionalt og lokalt. Kommunikations- og marketingchefen vil få eget budgetansvar.

På kommunikationsområdet bliver det væsentligt at understøtte den rejse, som revisionsbranchen er på. Beierholm bliver i stigende grad at betegne som en rådgivningsvirksomhed, hvilken har betydning for såvel den eksterne som den interne kommunikation. Desuden skal du tage det overordnede ansvar for presseaktiviteter og deltagelse i arrangementer som f.eks. Børsen Gazelle. På marketingsiden er ét af omdrejningspunkterne at få udarbejdet den rette medieplan herunder en plan for, hvorledes Beierholm til stadighed via gennemtænkt markedsføring kan tiltrække kunder og medarbejdere.

Kommunikativ profil med gennemslagskraft
Vi søger en profil med relevant erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en rådgivningsvirksomhed, hvorfra du kender dét at skulle sælge ydelser. Du har solid erfaring med strategisk kommunikation, employer branding, salgsgenererende markedsføring og kampagneaktiviteter. Endelig har du ledelseserfaring, der har gjort dig til en dygtig personaleleder, men også til en værdsat chefkollega der yder sparring til siderne.

Som person er du serviceminded, lyttende og god til at finde det kreative kompromis. Du er en stærk kommunikator, der kan udtrække de væsentligste pointer og efterfølgende formidle budskaberne tilpasset det publikum, du skal ramme. For at lykkes i stillingen skal du desuden være tillidsvækkende, samtidig med at du har den fornødne gennemslagskraft og robusthed. Den ideelle kandidat bor i kørselsafstand fra Aalborg, hvor den øvrige chefgruppe er placeret. Der er dog mulighed for alternative løsninger, såfremt du er den helt rette kandidat.

Chefstilling i attraktiv og ambitiøs rådgivningsvirksomhed
Du kommer til én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der bare bliver større og større. Det betyder blandt andet, at man har den økonomiske muskel til at bakke op under sine ambitioner. Samtidig er det en virksomhed med fokus på de nære menneskelige værdier, hvor det skal være en fornøjelse at komme på arbejde. Tonen og attituden er ligetil og ligefrem. Ejerne sidder rundt i hele landet, hvor de selv er tæt på kunderne i en dagligdag, der på mange måder kan betragtes som uhøjtidelig – men med stort fokus på resultater og balance.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Søren Krogstrup fra Compass på telefon +45 28 44 33 33. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Beierholm er én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der betjener og samarbejder med mere end 33.000 kunder i Danmark. Størsteparten af Beierholms kunder er små og mellemstore virksomheder, hvorfor Beierholm naturligt har specialiseret sig i at rådgive i opstart, udvikling og vækst. Det betyder endvidere, at Beierholm er drevet af en dyb indsigt i den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Beierholm har 28 kontorer i hele landet og beskæftiger ca. 1.000 engagerede medarbejdere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aalborg
Kategorier: Marketing og kommunikation, Øvrige
Reference: 1610.381
Virksomhed: Beierholm

Kontakt:

Chef for digitalisering

Fokus på teknologi, udvikling og kommerciel udnyttelse
Som samfund bevæger vi os i en retning, hvor flere og flere processer bliver digitaliseret. I denne stilling bliver du ansvarlig for at beskrive og drive digitaliseringsrejsen i Beierholm frem mod strategi 2020. En rejse over tid hvor fokus vil være på udvikling af digitale løsninger og værktøjer, der gør hverdagen nemmere og bedre for egne medarbejdere – men primært for kunderne!

Nyoprettet udviklingsstilling i én af Danmarks bedste arbejdspladser
Med reference til direktionen i Beierholm bliver du i denne nyoprettede stilling ansvarlig for at finde eller opfinde samt udvikle koncepter og løsninger, der digitaliserer Beierholm. Det skal du gøre med udgangspunkt i den lagte strategi, hvor Beierholm ønsker at tilbyde et eller flere system(er) inden for kunderelaterede processer. Systemer der gør selv de helt små kunder i stand til at benytte Beierholms digitale services.

Af konkrete opgaver vil du blandt andet skulle yde strategisk sparring og rådgivning til direktionen i forbindelse med digitaliseringsprojekter og -initiativer. I samarbejde med dine chef kolleger i faglig udvikling- og IT-afdelingen vil du skulle udvikle såvel services og produkter, som systemer og værktøjer der understøtter disse. Således er det vigtigt med en kommerciel indgangsvinkel til stillingen. Endelig vil det på sigt blive din opgave at designe, udvikle og lede en digitaliseringsafdeling, som du således selv bygger op. I stillingen bliver du medlem af chefgruppen i Beierholm.

Erfaren IT projektleder med kommerciel forståelse
Den rette kandidat til stillingen har erfaring med et lignende digitaliseringsprojekt indenfor rådgivning. Gerne brancherelateret men alternativt indenfor anden rådgivningsvirksomhed, hvorfra du har forståelsen for nødvendigheden af også at have et kommercielt blik for tingene. Igennem din karriere har du desuden opnået relevant projektledelseserfaring, således du også kan implementere den nyeste teknologi i praksis. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund med fokus på IT – revisionserfaring vil blive set som en fordel.

Som person er du innovativ og udviklingsorienteret. Du ser de nyeste teknologier og trends men væsentligst, så formår du at binde det op på kommercielle muligheder. Du er en stærk kommunikator, der kan udtrække de væsentligste pointer, præsentere dem og efterfølgende tilgå opgaven med vedholdenhed og engagement. Din forståelse for forretningens behov er essentiel for at kunne lykkes i denne stilling. Den ideelle kandidat bor i kørselsafstand fra Aalborg, hvor den øvrige chefgruppe er placeret. Der er dog mulighed for alternative løsninger, såfremt du er den helt rette kandidat.

Chefstilling i attraktiv og ambitiøs rådgivningsvirksomhed
Du kommer til én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der bare bliver større og større, Det betyder blandt andet, at man har den økonomiske muskel til at bakke op under sine ambitioner. Samtidig er det en virksomhed med fokus på de nære menneskelige værdier, hvor det skal være en fornøjelse at komme på arbejde. Tonen og attituden er ligetil og ligefrem. Ejerne sidder rundt i hele landet, hvor de selv er tæt på kunderne i en dagligdag, der på mange måder kan betragtes som uhøjtidelig – men med stort fokus på resultater og balance.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Søren Krogstrup fra Compass på telefon +45 28 44 33 33. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Beierholm er én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, der betjener og samarbejder med mere end 33.000 kunder i Danmark. Størsteparten af Beierholms kunder er små og mellemstore virksomheder, hvorfor Beierholm naturligt har specialiseret sig i at rådgive i opstart, udvikling og vækst. Det betyder endvidere, at Beierholm er drevet af en dyb indsigt i den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Beierholm har 28 kontorer i hele landet og beskæftiger ca. 1.000 engagerede medarbejdere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aalborg
Kategorier: Økonomi, Projektledelse, Øvrige
Reference: 1610.311
Virksomhed: Beierholm

Kontakt: