Business- & Projekt Controller

Nyetableret nøgleposition i virksomhed i vækst
Ikano Bolig har i sin ekspansion etableret sig i Danmark for et par år siden og er nu nået til et stadie i opbygningsprocessen, hvor der er behov for en lokal forankret Business- & Projekt Controller.

Du bliver en vigtig del af organisationen, hvor du refererer direkte til CEO Rene Brandt, og fungerer som dennes højre hånd i relation til økonomistyring og rapportering. Funktionen er hidtil blevet varetaget med støtte fra Ikano Bostads svenske kontor, som du naturligvis kommer til at have et tæt samarbejde med. Men du vil også i denne nyoprettede stilling selv skulle være med til at forme din rolle. Vi søger en profil, som kan køre den daglige økonomiopfølgning med sikker hånd, samtidigt med at du efter behov opbygger værktøjer og processer i controllerfunktionen.

Dit ansvar bliver den samlede controlling af den danske forretning, som primært omhandler controlling af de projekter, som organisationen arbejder på – såvel enkeltstående som på porteføljeniveau, samt den generelle business controlling på den danske driftsorganisation. Opgaverne omfatter ansvaret for:

 • Analyse og opfølgning på Ikano Bolig A/S’ udviklingsprojekter.
 • Rapportering og analyse af resultatet for Ikano Bolig A/S på måneds-, kvartals- og årsbasis til den danske ledelse samt det svenske hovedkontor.
 • Budget/forecasting på Ikano Bolig A/S.
 • Løbende udvikling og forbedringer af budgetplanlægningen, økonomiopfølgningen osv.
 • Compliance i form af at sikre, at organisationen arbejder efter de forskrevne processer, støtte- og kontrolsystemer.

Du fungerer som sparringspartner for den danske organisation i f.m. budget- og forecasting samt helt generelt i f.t. økonomistyring, ligesom du fungerer som bindeled mellem den Ikano Bolig A/S og svenske Ikano Bostads økonomiafdeling.

Dygtig og forretningsorienteret controller til inspirerende arbejdsmiljø
Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau indenfor økonomi, regnskab eller finansiering samt min. 3-5 års erfaring med business- og projekt controlling – gerne indenfor ejendoms- og byggebranchen. Herfra har du et godt kendskab til økonomisk projektstyring, budgettering, månedsrapportering mv. Du forstår processerne og nøgleelementerne i projekterne og du kan gennemskue hvad f.eks. bemanding og ressourceforbrug betyder for det overordnede resultat. Alternativt har du erfaring fra anden projektdrevet virksomhed.

Som person udstråler du positiv energi og drive, og du er god til at samarbejde, kommunikere og skabe relationer. Herudover er du analytisk og udviklingsorienteret, ligesom du arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du vil gerne, være del af et team, der er med til at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.

Kan du skabe en controllerfunktion, der bidrager til forretningen?
Du har her muligheden for at blive en nøgleperson i Ikano Bolig A/S. Funktionen er særdeles vigtig, og du får afgørende indflydelse på, at der er tilstrækkelig indsigt i forretningen til at kunne vækste effektivt.  Ikano Bolig A/S vil være der hvor almindelige mennesker vil bo og de vil skabe levende og trygge boligområder med nærvær og fællesskab. Områder hvor de med sund fornuft og enkelhed vil være en god samfundsaktør og efterleve deres løfte: på fair vilkår.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Anita Blinkenborg på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ikano Bolig er en del af koncernen Ikano Group. Ikano Group er født ud af IKEA, der blev grundlagt i 1943 af Ingvar Kamprad i Älmhult, Sverige. I 1988 blev Ikano en separat koncern som ejes af familien Kamprad. Ikano Group er i dag delt op i fem selvstændige forretningsområder, Bank, Ejendom, produktion, forsikring og retail. Ikano Bostad har eksisteret i Sverige siden 2009 og blev etableret i Danmark ultimo 2017. 

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Glostrup
Reference:1923.456
Virksomhed:Ikano Bolig A/S

Kontakt: 

IT Operations Manager

Vi søger en IT Operations Manager, der skal stå for den daglige ledelse af IT Operations (Support og Drift) i Interdan IT. Interdan Bil udgør import- og distributionsmotoren bag nogle af de mest populære bilmærker i Skandinavien, herunder Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Du vil få en vigtig rolle, hvor du bl.a. får ansvaret for at sikre en effektiv og professionel IT-leverance, der til enhver tid understøtter forretningens krav, i en virksomhed i vækst.

I rollen som IT Operations Manager vil du få et tæt samarbejde med IT-Chefen, hvor I sammen vil sikre kontinuerligt fokus på at optimere bl.a. afdelingens services, løsninger og processer, således at især afdelingens økonomi, effektivitet og kvalitet forbedres. Derudover vil du bl.a. få ansvaret for:

Vi søger en

 • Personale og ledelsesansvar for medarbejderne i IT Operations (5 personer).
 • At IT Operations efterlever den til enhver tid gældende IT-strategi.
 • Videreudvikling af IT Infrastrukturen, set i relation til bl.a. End of Life, modernisering, digitalisering og standardisering.
 • At IT Operations levere på aftalte krav ift. IT Sikkerhed og GDPR.
 • Områdets relevante samarbejdspartner, samt leverandører.
 • Udarbejdelse af årligt budgetforslag for IT Operations til IT Chef.
 • At IT Operations, bidrager konstruktivt til at bygge gode relationer til vores interne såvel som eksterne kunder.

God teknisk forståelse og evnen til at bygge bro mellem forretningen og IT
Du har relevant erfaring med IT Infrastruktur og gerne suppleret med en relevant uddannelse, men dette er ikke et krav. Du skal have min. 3-5 års erfaring med ledelse af både IT Servicedesk/Support og IT Infrastruktur/Drift on premis, samt gennemførelse af IT-infrastruktur projekter. Derudover er det en fordel, hvis du har forståelse for IT Drift af Telefoni og AV/Audio løsninger, samt er ITIL V.3. certificeret.

Som person er du selvkørende, systematisk og taktisk tænkende, men samtidig kan du agerer spillende trænere og har en pragmatisk hands-on tilgang. Du har god sans for at kommunikere klart og tydeligt med både kunder og kollegaer – på såvel teknisk som ledelsesmæssigt plan, og kan begå dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Er det dig vi søger?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning og/eller CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler og reservedele til Danmark og Sverige. Vi importerer nogle af Skandinaviens mest populære bilmærker: Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi og Opel. Selv om biler har en stor plads i vores hjerte er områder som logistik, service og investeringer også områder, som vi arbejder med. Indenfor de seneste år har vi lanceret en række nye forretningskoncepter, herunder Interdan Leasing, www.bilabonnement.dk og www.MOTUUM.dk og der er flere på vej. Interdan Bil er en succesrig og velkonsolideret koncern med i alt ca. 320 medarbejdere og ambitioner om vækst også i fremtiden. Du kan læse mere på www.interdan.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hovedvejen 1, Glostrup
Reference:1908.190
Virksomhed: Interdan Bil A/S

Kontakt: 

Webudvikler til Interdan Bil A/S

Vi søger en alsidig webudvikler, der kan være med til at omsætte konkrete forretningskrav til digitale løsninger hos Interdan Bil. Interdan Bil er en spændende virksomhed i vækst, der udgør import- og distributionsmotoren bag nogle af de mest populære bilmærker i Skandinavien, herunder Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er mange facetter og god variation i stillingen og du vil komme ind i en virksomhed, der er i vækst og hvor der er gode rammer og mulighed for at udvikle sig.

Dygtig udvikler med god forretningsforståelse
Din vigtigste opgave bliver at udvikle og vedligeholde egenudviklede IT-løsninger i C# og .NET(C#/VB), Så du bidrager til at sikre et stabilt og tidssvarende IT-system miljø, der understøtter forretningens behov. Dette kommer til at ske gennem løbende dialog, samarbejde og sparring med forretningen og dine kollegaer i IT. Derudover vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Bidrage til den fortsatte digitalisering af Interdan Bil’s løsninger,
 • Indgå i den teknisk vurdering af udviklingsønsker samt design
 • Udvikling af nye forretningsløsninger, støtteapplikationer og integrationer
 • Udarbejdelse og ajourføring af udviklingsdokumentation, herunder kravspecificering til leverandører
 • Kontinuerlig opdatering og forbedringer af Interdan Bil’s forretningsløsninger
 • Styring og ajourføring af udviklingsdokumentation, herunder kravspecificering til leverandører
 • Deltagelse i større og mindre IT-projekter
 • Intern og ekstern koordinering af egne mindre udviklingsopgaver

IT-afdelingen drifter selv alt IT for hele Interdan koncernen og afdelingen består af 15 meget kompetente medarbejdere, hvor du vil referere direkte til IT-chefen. Du vil blive en del af et team, hvor der er stor frihed under ansvar, og vil selv være med til at sætte præg på dit arbejde og hverdag. Der er et uformelt og inspirerende miljø med højt til loftet og et tæt samarbejde på tværs. Dialogen er åben og ærlig og god kode og vidensdeling værdsættes.

Projektledelse og udvikling
Du har en relevant uddannelse inden for IT som datamatiker, datalog, cand.merc.dat eller lignende. Derudover har du erfaring med softwareudvikling og programmering i ASP.NET, VB.NET, C#, SQL samt XML- webservices. Du har arbejdet med Web Frontend udvikling, samt MS SQL-Server udviklingsværktøjerne (SSIS, SSRS, SSAS) og har du kendskab til ERP-systermes opbygning er det et plus, men ikke et krav.

Som person trives du med at arbejde i en mellemstor organisation med mange kontaktflader. Du er Forandringsparat, Serviceminded, god til at samarbejde og trives i et uformelt dynamisk miljø. Du er arbejdsom, kvalitetsbevidst og proaktiv, men kan samtidig være fleksibel i din tilgang. Derudover er det vigtigt, at du arbejder struktureret, og at det falder dig naturligt at tage ejerskab for opgaverne og være vedholdende i din måde at løse dem på.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning og/eller CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler og reservedele til Danmark og Sverige. Vi importerer nogle af Skandinaviens mest populære bilmærker: Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi og Opel. Selv om biler har en stor plads i vores hjerte er områder som logistik, service og investeringer også områder, som vi arbejder med. Indenfor de seneste år har vi lanceret en række nye forretningskoncepter, herunder Interdan Leasing, www.bilabonnement.dk og www.MOTUUM.dk og der er flere på vej. Interdan Bil er en succesrig og velkonsolideret koncern med i alt ca. 320 medarbejdere og ambitioner om vækst også i fremtiden. Du kan læse mere på www.interdan.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hovedvejen, Glostrup
Reference: 1908.189
Virksomhed: Interdan Bil A/S

Kontakt: 

Webudvikler til Interdan Bil A/S

Vi søger en alsidig webudvikler, der kan være med til at omsætte konkrete forretningskrav til digitale løsninger hos Interdan Bil. Interdan Bil er en spændende virksomhed i vækst, der udgør import- og distributionsmotoren bag nogle af de mest populære bilmærker i Skandinavien, herunder Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er mange facetter og god variation i stillingen og du vil komme ind i en virksomhed, der er i vækst og hvor der er gode rammer og mulighed for at udvikle sig.

Dygtig udvikler med god forretningsforståelse
Din vigtigste opgave bliver at udvikle og vedligeholde egenudviklede IT-løsninger i C# og .NET(C#/VB), Så du bidrager til at sikre et stabilt og tidssvarende IT-system miljø, der understøtter forretningens behov. Dette kommer til at ske gennem løbende dialog, samarbejde og sparring med forretningen og dine kollegaer i IT. Derudover vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Bidrage til den fortsatte digitalisering af Interdan Bil’s løsninger,
 • Indgå i den teknisk vurdering af udviklingsønsker samt design
 • Udvikling af nye forretningsløsninger, støtteapplikationer og integrationer
 • Udarbejdelse og ajourføring af udviklingsdokumentation, herunder kravspecificering til leverandører
 • Kontinuerlig opdatering og forbedringer af Interdan Bil’s forretningsløsninger
 • Styring og ajourføring af udviklingsdokumentation, herunder kravspecificering til leverandører
 • Deltagelse i større og mindre IT-projekter
 • Intern og ekstern koordinering af egne mindre udviklingsopgaver

IT-afdelingen drifter selv alt IT for hele Interdan koncernen og afdelingen består af 15 meget kompetente medarbejdere, hvor du vil referere direkte til IT-chefen. Du vil blive en del af et team, hvor der er stor frihed under ansvar, og vil selv være med til at sætte præg på dit arbejde og hverdag. Der er et uformelt og inspirerende miljø med højt til loftet og et tæt samarbejde på tværs. Dialogen er åben og ærlig og god kode og vidensdeling værdsættes.

Projektledelse og udvikling
Du har en relevant uddannelse inden for IT som datamatiker, datalog, cand.merc.dat eller lignende. Derudover har du erfaring med softwareudvikling og programmering i ASP.NET, VB.NET, C#, SQL samt XML- webservices. Du har arbejdet med Web Frontend udvikling, samt MS SQL-Server udviklingsværktøjerne (SSIS, SSRS, SSAS) og har du kendskab til ERP-systermes opbygning er det et plus, men ikke et krav.

Som person trives du med at arbejde i en mellemstor organisation med mange kontaktflader. Du er Forandringsparat, Serviceminded, god til at samarbejde og trives i et uformelt dynamisk miljø. Du er arbejdsom, kvalitetsbevidst og proaktiv, men kan samtidig være fleksibel i din tilgang. Derudover er det vigtigt, at du arbejder struktureret, og at det falder dig naturligt at tage ejerskab for opgaverne og være vedholdende i din måde at løse dem på.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning og/eller CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler og reservedele til Danmark og Sverige. Vi importerer nogle af Skandinaviens mest populære bilmærker: Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi og Opel. Selv om biler har en stor plads i vores hjerte er områder som logistik, service og investeringer også områder, som vi arbejder med. Indenfor de seneste år har vi lanceret en række nye forretningskoncepter, herunder Interdan Leasing, www.bilabonnement.dk og www.MOTUUM.dk og der er flere på vej. Interdan Bil er en succesrig og velkonsolideret koncern med i alt ca. 320 medarbejdere og ambitioner om vækst også i fremtiden. Du kan læse mere på www.interdan.dk

Ansøgningsfrist og startdato: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hovedvejen, Glostrup
Reference: 1908.189
Virksomhed: Interdan Bil A/S

Kontakt: 

IT Udvikler med ERP kundskaber

Vi søger en IT udvikler der kan være med til at udvikle og vedligeholde på  Interdan’s egenudviklede IT-løsninger i C#, .Net og SQL-server. Interdan udgør import- og distributionsmotoren bag nogle af de mest populære bilmærker i Skandinavien, herunder Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er mange facetter og god variation i stillingen og du vil komme ind i en virksomhed der er i vækst og hvor der er gode rammer og mulighed for at udvikle sig.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Bidrage til den fortsatte digitalisering af Interdan Bil’s løsninger,
 • Indgå i den teknisk vurdering af udviklingsønsker samt design
 • Udvikling af nye forretningsløsninger, støtteapplikationer og integrationer
 • Udarbejdelse og ajourføring af udviklingsdokumentation, herunder kravspecificering til leverandører
 • Kontinuerlig opdatering og forbedringer af Interdan Bil’s forretningsløsninger
 • Styring og ajourføring af udviklingsdokumentation, herunder kravspecificering til leverandører

Som IT-udvikler er du en del af en afdeling hvis formål er at sikre et stabilt, værdiskabende og tidssvarende IT system miljø til understøttelse af forretningens behov. Dette sker gennem en løbende dialog og sparring med forretningen og dine kollegaer.

Er det dig vi søger?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning og/eller CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler og reservedele til Danmark og Sverige. Vi importerer nogle af Skandinaviens mest populære bilmærker: Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi og Opel. Selv om biler har en stor plads i vores hjerte er områder som logistik, service og investeringer også områder, som vi arbejder med. Indenfor de seneste år har vi lanceret en række nye forretningskoncepter, herunder Interdan Leasing, www.bilabonnement.dk og www.MOTUUM.dk og der er flere på vej. Interdan Bil er en succesrig og velkonsolideret koncern med i alt ca. 320 medarbejdere og ambitioner om vækst også i fremtiden. Du kan læse mere på www.interdan.dk

Ansøgningsfrist og startdato: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hovedvejen, Glostrup
Reference: 1908.188
Virksomhed: Interdan Bil A/S

Kontakt: 

RPA Udvikler

Vi søger en RPA udvikler der kan være med til at sikre udviklingen af Interdan’s RPA-processer i tæt samarbejde med dine kollegaer og forretningen. Interdan udgør import- og distributionsmotoren bag nogle af de mest populære bilmærker i Skandinavien, herunder Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er mange facetter og god variation i stillingen og du vil komme ind i en virksomhed der er i vækst og hvor der er gode rammer og mulighed for at udvikle sig. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Vi søger en

 • At automatisere de forretningsprocesser, der bliver godkendt og prioriteret af forretningen og Interdan Bil’s IT-udvalg.
 • Indgå i dialog med procesejer/opgavestiller med det formål at udarbejde et nøjagtigt scope af opgaven og en teknisk kravspecifikation.
 • Udarbejde teknisk dokumentation af alle RPA-processer.
 • Optimere RPA- processer, samt bidrage til og indgå i en kommende RPA-governance ift. muligheder med Kofax RPA i Interdan Bil.
 • Koordinere RPA-processer med projektleder-teamet i IT.
 • Medvirke til at udvide kendskabet til RPA og dets muligheder i Interdan Bil.

Succeskriteriet for stillingen vil være, at du kan udvikle RPA-processer efter prioritering af IT-udvalget, og inden for estimeret tidsfrist. Ligeledes sikring af processerne ved grundig dokumentation og test (høj oppetid), vil blive vægtet højt. Derudover vil du være med til at tegne organisationen og dens arbejde med RPA i fremtiden i tæt samarbejde med forretningen.

Er det dig vi søger?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning og/eller CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler og reservedele til Danmark og Sverige. Vi importerer nogle af Skandinaviens mest populære bilmærker: Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi og Opel. Selv om biler har en stor plads i vores hjerte er områder som logistik, service og investeringer også områder, som vi arbejder med. Indenfor de seneste år har vi lanceret en række nye forretningskoncepter, herunder Interdan Leasing, www.bilabonnement.dk og www.MOTUUM.dk og der er flere på vej. Interdan Bil er en succesrig og velkonsolideret koncern med i alt ca. 320 medarbejdere og ambitioner om vækst også i fremtiden. Du kan læse mere på www.interdan.dk

Ansøgningsfrist og startdato: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hovedvejen, Glostrup
Reference: 1908.187
Virksomhed: Interdan Bil A/S

Kontakt: 

IT Supporter til Servicedesk hos Interdan Bil A/S

Vi søger en IT-supporter, der kan være med til at sikre samt udføre effektiv og professionel daglig 1. og 2. level IT-support hos Interdan Bil. Interdan Bil udgør import- og distributionsmotoren bag nogle af de mest populære bilmærker i Skandinavien, herunder Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er mange facetter og god variation i stillingen og du vil komme ind i en virksomhed der er i vækst og hvor der er gode rammer og mulighed for at udvikle sig.

Interesse og flair for IT samt god til at håndtere kunder
Som den ene af tre IT-supportere vil du, med reference til IT Operations Manageren, blive ansvarlig for den daglige support af koncernens ca. 320 interne brugere, samt ca. 500 forhandlere. Det bliver således dit ansvar at sørge for, at langt størstedelen af alle sager løses ved første henvendelse inden for aftalt SLA, ligesom du tager ejerskab for, at eskalerede opgaver følges op og afsluttes.

Dine primære arbejdsopgaver vil derudover være:

 • Support, indkøb, klargøring samt registrering af pc’er, mobiltelefoner og andet IT og AV-udstyr
 • Udformning og opdatering af dokumentation, FAQ, guidelines samt indlæg i vidensdatabasen
 • Bruger- og systemadministration, herunder AD, GPO, File Shares, Server, forretningssystemer samt interne IT-løsninger
 • Udbedring og fejlhåndtering af sager vedrørende kopi-print, telefoni og callcenter løsninger
 • Bidrage til vedligeholdelse og anvendelse af kommunikationskoncept til intern slutbruger drift status
 • Kontinuerlig forbedring af kvaliteten af vores IT-services, samt effektivisering af IT-relaterede processer, med særligt fokus på IT-support leverancen
 • Bidrage til afdelingens løbende KPI-opfyldelse

IT-afdelingen drifter selv alt IT for hele Interdan koncernen og afdelingen består af 15 meget kompetente medarbejdere. Du vil blive en del af et team hvor der er stor frihed under ansvar, og vil selv være med til at sætte præg på dit arbejde og hverdag. Der er et uformelt og inspirerende miljø med højt til loftet og et tæt samarbejde på tværs, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling.

Gode IT-kundskaber og erfaring med support
Du har relevant uddannelse/erfaring med IT og trives i en kundevendt og serviceminded rolle. Du har interesse og flair for IT, samt lyst til at videreudvikle dig. Du har god erfaring med support af Windows 10, MS Office 2016/O365, forskellige netværksteknologier, AV-udstyr samt Telefoni. Du er vant til at anvende IT Service management og support værktøj, fx TopDesk og Teamviewer, som en del af din hverdag. Er du ITIL Foundation certificeret er det en fordel.

Du skal kunne tage ansvar for egne opgaver og især i forhold til kunder og kolleger, da din indsats er en del af en større helhed. Som et af IT-afdelingens ansigter udadtil i organisationen er det af afgørende betydning, at du har en udadvendt, serviceorienteret og positiv tilgang til kunderne/brugerne, samt at du er i stand til at holde hovedet koldt, også i pressede situationer. Du skal være flydende i tale og skrift på dansk og engelsk. Det er et plus, hvis du også kan begå dig på svensk, men det er ikke et krav.

Har du ambitioner om at gøre karriere inden for IT?

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning og/eller CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler og reservedele til Danmark og Sverige. Vi importerer nogle af Skandinaviens mest populære bilmærker: Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi og Opel. Selv om biler har en stor plads i vores hjerte er områder som logistik, service og investeringer også områder, som vi arbejder med. Indenfor de seneste år har vi lanceret en række nye forretningskoncepter, herunder Interdan Leasing, www.bilabonnement.dk og www.MOTUUM.dk og der er flere på vej. Interdan Bil er en succesrig og velkonsolideret koncern med i alt ca. 320 medarbejdere og ambitioner om vækst også i fremtiden. Du kan læse mere på www.interdan.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hovedvejen, Glostrup
Reference: 1908.191
Virksomhed: Interdan Bil A/S

Kontakt: 

PoS Developer

Har du erfaring med softwareudvikling, kendskab til Linux og kan du tage ansvar for udviklingen af POS/HW/drivere i en virksomhed, der er brancheførende og som ejer eget produkt? Hos Fiftytwo har de sat tryk på udvikling af både kundespecifikke løsninger og strategisk udvikling af omnichannel POS løsninger til fremtidens retail-marked. De søger nu en PoS (Point of Sales) Developer til deres strategiske udviklingsteam, som har ansvar for at udvikle moderne løsninger på Fiftytwo’s platform. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • POS hardware integrationer til bl.a. betalingsterminaler, cash management systemer, selvscanningsløsninger m.fl.
 • Udvikling og vedligeholdelse af omni-channel PoS systemet (hovedsageligt i C++ og C).
 • Være med til at designe/modernisere den eksisterende platform.
 • Design og redesign af løsninger med fokus på levering, vedligeholdelse og modernisering.

Hvis du samtidig har kendskab til C/C++ og har en god forståelse for integrationer, er det et plus. Synes du det lyder spændende? Så kan du få en central og afgørende rolle i et stærkt softwareudviklingsteam.

Interesseret?
Er du interesseret i en kort intro eller vil du modtage mere materiale? Så kontakt Recruitment Specialist Cecilie Peuron-Berg på 70 20 12 75 eller på cecilie.peuron-berg@compasshrg.com. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du kan også søge stillingen via www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den email adresse, du har indtastet i skemaet.

Hos Fiftytwo leverer de innovative softwareløsninger. De er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænsen for de ekstraordinære købssituationer, der flytter holdninger, øger markedsandele og hæver tallene på bundlinjen. Siden 1952 har de pioneret teknologiske løsninger for markedsledende kunder inden for retail, leasing og medie. Det har gjort dem til eksperter inden for branchespecifikke datadrevne og omnichannel løsninger. Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling bruger de deres viden og ekspertise til at hjælpe deres kunder med at skabe en perfekt kundeoplevelse.

Startdato: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Glostrup
Reference:
1808.487
Virksomhed:
Fiftytwo

 

Kontakt:

Software Developer

Er du en dygtig udvikler, der har lyst til at arbejde med C/C++? Så har du muligheden for at blive en del af et kompetent team i en virksomhed, der er brancheførende og som ejer eget produkt. Hos Fiftytwo er der kommet mere fokus på kundespecifikke løsninger og i den forbindelse søger de en Software Developer, der skal levere strategisk udvikling. Det er således dit ansvar at udvikle kundeløsninger på Ffitytwo’s platform. Dine øvrige arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udvikling og vedligeholdelse af omni-channel PoS systemet (hovedsageligt i C++ og C).
 • Udvikling af integrationer, samt udstilling og brug af webservices (primært REST api’er)
 • Database modellering og backend logik
 • Hjælpe med at flytte serveren op i Cloud.
 • Deltage på møder med eksisterende kunder.

Du vil således få en vigtig rolle i den fremtidige strategiske udvikling af deres innovative løsning. Du vil være med til at drive og udvikle et komplekst system, der har millioner af transaktioner hver dag. Lyder det som dig? Så lad os høre fra dig!

Interesseret?
Er du interesseret i en kort intro eller vil du modtage mere materiale? Så kontakt Recruitment Specialist Cecilie Peuron-Berg på 70 20 12 75 eller på cecilie.peuron-berg@compasshrg.com. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du kan også søge stillingen via www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den email adresse, du har indtastet i skemaet.

Hos Fiftytwo leverer de innovative softwareløsninger. De er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænsen for de ekstraordinære købssituationer, der flytter holdninger, øger markedsandele og hæver tallene på bundlinjen. Siden 1952 har de pioneret teknologiske løsninger for markedsledende kunder inden for retail, leasing og medie. Det har gjort dem til eksperter inden for branchespecifikke datadrevne og omnichannel løsninger. Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling bruger de deres viden og ekspertise til at hjælpe deres kunder med at skabe en perfekt kundeoplevelse.

Startdato: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Glostrup
Reference:
1808.488
Virksomhed:
Fiftytwo

 

Kontakt:

Tech Lead

Har du en baggrund som udvikler, men er klar til at træde ind i en rolle som Tech Lead i en virksomhed der er brancheførende og som ejer egenudviklede ”Point of Sales” løsning? Hos Fiftytwo er der kommet mere fokus på kundespecifikke løsninger og i den forbindelse søger vi en Tech Lead, der bliver en del af et team der leverer strategisk udvikling. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Designe systemer og sikre kvaliteten.
 • Agere Lead arkitekt på deres PoS system Viking.
 • Udvikling og vedligeholdelse af omni-channel PoS systemet.
 • Hjælpe med at flytte POS op i Cloud.
 • Være med til at designe/modernisere den eksisterende platform.

Så kan du designe systemer og sikre kvaliteten af disse, samtidig med du kan tage ansvar og udfordrer? Så vil vi gerne høre fra dig!

Interesseret?
Er du interesseret i en kort intro eller vil du modtage mere materiale? Så kontakt Recruitment Specialist Cecilie Peuron-Berg på 70 20 12 75 eller på cecilie.peuron-berg@compasshrg.com. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du kan også søge stillingen via www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den email adresse, du har indtastet i skemaet.

Hos Fiftytwo leverer de innovative softwareløsninger. De er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænsen for de ekstraordinære købssituationer, der flytter holdninger, øger markedsandele og hæver tallene på bundlinjen. Siden 1952 har de pioneret teknologiske løsninger for markedsledende kunder inden for retail, leasing og medie. Det har gjort dem til eksperter inden for branchespecifikke datadrevne og omnichannel løsninger. Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling bruger de deres viden og ekspertise til at hjælpe deres kunder med at skabe en perfekt kundeoplevelse.

Startdato: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Glostrup
Reference:
1808.486
Virksomhed:
Fiftytwo

 

Kontakt: