Indkøber

Ansvar for indkøb i virksomheden * Mange hands-on opgaver * Vækstvirksomhed med spændende nye forretningsområder
KIBO Sikring er en velkonsolideret danskejet virksomhed, der leverer 360 graders sikring til offentlige og private virksomheder. Det være sig mekanisk sikring, elektronisk overvågning, mobilsikring og service & beredskab. Virksomheden er kendetegnet ved, at løsningerne er gennembearbejdede med afsæt i kundernes individuelle behov. I de seneste år har KIBO Sikring udmærket sig ved at udvikle banebrydende koncepter til kunderne.

Indkøb spiller en central rolle i virksomheden, da størstedelen af de komplekse anlæg er indkøbte komponenter eller underleverancer. Derfor kræver rollen et tæt samarbejde med salg, ordrebehandling og produktion/ montage. Jobbet som indkøbsansvarlig i KIBO Sikring er for dig, der ikke ønsker en snæver rolle. Arbejdsopgaverne er forskelligartede, og arbejdsdagene vil være meget forskellige.

Ønsker du et indkøbsjob, hvor opgaverne spænder vidt, og samarbejdet med salg og produktion er essentielt?
Du har erfaring med indkøb. Om du tidligere har arbejdet med operationelt indkøb, procurement eller strategisk indkøb er ikke det vigtigste. Vigtigst er det, at du kan trives med at have en bred rolle centreret om indkøb/ ordrehåndtering, og at du har en god sans for købmandskab.

I denne brede rolle forventes det, at du på den ene side kan udvælge og håndtere leverandørerne, og på den anden side kan spille en aktiv rolle i ordreafviklingen. I dagligdagen vil der være en del opfølgningsopgaver og manuelt transaktionsarbejde. Med tiden er det dog et ønske for virksomheden, at du kan tage del i komplekse, strategiske forhandlinger.

Den vigtigste rolle i jobbet er dog, at du formår at udvikle en god struktur og systematik i virksomhedens værdikæde, hvori indkøb spiller en stor rolle. Som indkøber får du til opgave at sikre kostreduktion, leveringsevne og kvalitet, med hjælp fra din leder. Du trives med at sikre korrekte stamdata som i sidste ende har stor indvirkning på købspriser og kalkulerede kostpriser.

Den rette kandidat er vant til at arbejde i et ERP-system – gerne Navision 2013, som KIBO Sikring anvender. Derudover er du dygtig i Excel.

En struktureret, ligetil og pragmatisk person
Som person kan du veksle mellem at indsamle informationer og behandle informationer. Du arbejder struktureret, og du kan lide at være i kontrol. Du er god i relationen med andre, og du kan kommunikere med mange forskellige typer mennesker. Du trives i et miljø, hvor tingene bliver sagt direkte og ikke pakket ind.

Opgaverne i jobbet er på både operationelt og taktisk niveau – personen, vi leder efter, skal derfor være pragmatisk fremfor højtflyvende/ strategisk.

Arbejdsstedet er Kibæk syd for Herning. Det forventes, at du bor indenfor køreafstand fra arbejdspladsen.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Mikael Hage på telefon +45 21 32 92 12.

Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om KIBO Sikring A/S
KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning.

Med 130 medarbejdere fordelt på tre lokationer i landet er KIBO Sikring dedikeret til at skabe trygge rammer om liv og værdier hos virksomheder, kommuner og statslige institutioner – alle med vidt forskellige sikringsbehov og risikoprofiler. Læs mere på www.kibosikring.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Kibæk
Reference: 1914.048
Virksomhed: KIBO Sikring A/S

Kontakt:

Indkøber

Vil du have ansvaret for indkøb i en spændende vækstvirksomhed? Vi søger en pragmatisk og løsningsorienteret indkøber, som er klar til at sætte sit præg på optimering i virksomhedens værdikæde.

KIBO Sikring er en velkonsolideret danskejet virksomhed, der leverer 360 graders sikring af offentlige og private virksomheder. Det være sig mekanisk sikring, elektronisk overvågning, mobilsikring og service & beredskab. Virksomheden er kendetegnet ved, at løsningerne er gennemarbejdede med afsæt i kundernes individuelle behov. I de seneste år har KIBO Sikring udmærket sig ved at udvikle banebrydende koncepter til kunderne.

Jobbet som indkøbsansvarlig i KIBO Sikring er for dig, der ønsker en bred rolle med god mulighed for at sætte sit præg. Indkøb spiller en central rolle i virksomheden, da størstedelen af de komplekse anlæg er indkøbte komponenter eller underleverancer. Derfor kræver rollen et tæt samarbejde med øvrige nøglefunktioner som salg, teknisk afdeling og montage. Arbejdsopgaverne spænder vidt fra udvikling og optimering af processer, til sikring af korrekte stamdata, til leverandørforhandlinger og -pleje. Du vil derfor få en meget varieret arbejdsdag med opgaver på operationelt såvel som taktisk niveau.

Formår du at skabe overblik og struktur i værdikæden?
Du har erfaring med indkøb. Om du tidligere har arbejdet med operationelt eller strategisk indkøb, er ikke det vigtigste. Vigtigst er det, at du trives med at have en bred rolle centreret omkring indkøb/ordrehåndtering, og at du har en god sans for købmandskab.

I denne brede rolle forventes det, at du på den ene side kan udvælge og håndtere leverandørerne, og på den anden side kan spille en aktiv rolle i ordreafviklingen. Det vigtigste i rollen som indkøber er, at du er ”hands-on” og formår at udvikle en god struktur og systematik i virksomhedens værdikæde, hvori indkøb spiller en stor rolle. Du får ansvaret for at sikre kostreduktion og leveringsevne, med hjælp fra din leder. Hertil kommer at sikre kvalitet i stamdata, som i sidste ende har afgørende indvirkning på virksomhedens indtjening.

Den rette kandidat er vant til at arbejde i et ERP-system – gerne Navision 2013 som KIBO Sikring anvender. Derudover er du dygtig i Excel.

Struktureret, ligetil og pragmatisk
Som person kan du veksle mellem at indsamle informationer og behandle informationer. Du er detalje- og procesorienteret, uden at miste grebet om helheden. Du går pragmatisk til værks, arbejder løsningsorienteret og kan lide at være i kontrol. Du er god i relationen med andre og du kan kommunikere med mange forskellige typer mennesker. Du trives i et miljø, hvor tingene bliver sagt direkte og ikke pakket ind.

Arbejdsstedet er Kibæk syd for Herning. Det forventes, at du bor indenfor rimelig køreafstand fra arbejdspladsen.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne konsulent Mikael Hage på 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om KIBO Sikring A/S
KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning.

Med 120 medarbejdere fordelt på tre lokationer i landet er KIBO Sikring dedikeret til at skabe trygge rammer om liv og værdier hos virksomheder, kommuner og statslige institutioner – alle med vidt forskellige sikringsbehov og risikoprofiler. Læs mere på www.kibosikring.dk.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:  Kibæk
Reference:1914.048
Virksomhed: KIBO Sikring A/S

Kontakt: