Associate Consultant

Compass on yksi johtavista pohjoismaisista suorahakuyrityksistä. Tarjoamme pohjoismaisen vaihtoehdon rekrytointiin ja HR-palveluihin. Toimimme kaikissa pohjoismaissa sekä UK:ssa yli 80 hengen voimin. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1994. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilaniemessä ja täällä meitä on yhteensä 12 henkeä. Vuonna 2018 pohjoismaisesta liikevaihdosta yli 20% oli asiakkailta, jotka käyttävät palveluitamme useammassa maassa.  

Menestyksemme perustuu laajaan pohjoismaiseen kontaktiverkostoon, joustavaan ja innovatiiviseen lähestymistapaan sekä pitkään kokemukseemme. Uskomme avoimeen yhteistyöhön, dialogiin ja henkilökohtaiseen lähestymistapaan standardiratkaisujen sijaan. Rakentaaksemme pitkiä ja tuloksellisia yhteistyö- ja asiakassuhteita haluamme aina ymmärtää aidosti asiakkaidemme tarpeet rekrytoinnin ja henkilöstön suhteen. Siksi pisimmät asiakassuhteemme ulottuvatkin yli kahden vuosikymmenen. Prosessimme ovat läpinäkyviä ja avoimia, ja olemme aina valmiina antamaan näkemyksemme parhaasta lähestymistavasta. Pidämme jalat maassa ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta. Luottamuksen ansaitseminen on meille kunnia-asia.

Vahvistamme organisaatiotamme Suomessa ja haussa on nyt iloiseen joukkoomme uusi

Associate Consultant

Tehtävässäsi toimit asiakasvastuullisen konsultin työparina ottaen päävastuun oikeiden ehdokkaiden löytämisestä, osaamisen tunnistamisesta, kiinnostuksen herättämisestä ja yhteydenpidosta ehdokkaisiin hakuprosessin alkuvaiheessa. Työsi ansiosta vastuukonsultti saa haastatteluihinsa oikeat henkilöt. Panoksesi ja osaamisesi on olennaisessa osassa sekä prosessin laadun että aikataulun kannalta.

Henkilönä olet suoraselkäinen, aktiivinen, ulospäinsuuntautunut, rohkea, järjestelmällinen ja tulosorientoitunut. Nautit yhteistyöstä kollegoidesi kanssa ja olet tottunut jakamaan tietoa. Olet hyvin verkostoitunut ja sinulla on luontaista mielenkiintoa yritysmaailmaa kohtaan. Koska toimintamme on kansainvälistä, olet tottunut puhumaan sekä tuottamaan kirjallista materiaalia suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on korkeakoulututkinto vaikkapa kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Hyvää valmiutta antaa esimerkiksi muutaman vuoden työkokemus rekrytointien parissa joko In House -rekrytoijana tai rekrytointiyrityksessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän pohjoismaisessa rekrytointimarkkinassa. Pääset monipuolisten tehtävien pariin ja tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin, joista monet ovat oman alansa johtavia yrityksiä.

Pitkäaikaisten asiakkuuksien lisäksi meillä on erittäin sitoutunut henkilöstö ja pysyvyys yrityksessämme on korkea. Jos uskot mutkattomaan ja reiluun toimintatapaan, tuloksen tekemiseen, kanssaihmisten kunnioittamiseen sekä tinkimättömään työmoraaliin, viihdyt meillä erinomaisesti. Olipa pitkän tähtäimen tavoitteenasi sitten researchin vankka ammattilaisuus tai vastuukonsultin rooli, mukavat kollegat tukevat matkaasi tällä polulla.

Laitathan hakemuksesi tulemaan 18.6. mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Lappi (010 320 2428) tai Göran Hernberg (010 320 2410).

Kirjanpitäjä

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 70 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Haussamme on nyt Espoon Leppävaaraan

Kirjanpitäjä

Tässä tehtävässä pääset näkemään yrityksen taloushallinnon kokonaisuutena sekä osallistumaan esimerkiksi järjestelmien kehitysprojekteihin ja prosessien tehostamiseen. Vastaat päivittäisten kirjanpitotehtävien lisäksi kuukausittaisesta arvonlisäverolaskelmasta ja ilmoituksesta sekä asunto-osakeyhtiöiden rakennusaikaisesta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Työtehtäviisi kuuluvat myös matkahallintajärjestelmän hoito, asiakas- ja urakkalaskutus sekä myyntireskontraan liittyvät tehtävät sekä sijaistus ostoreskontran ja maksatuksen osalta. Pääset myös osallistumaan konserniraportointiin sekä JM Suomen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimiseen.

Tehtävä on uusi ja itsenäinen, joten työnkuva räätälöityy taustasi ja osaamisalueesi mukaan. Esimiehenäsi toimii JM Suomen kirjanpitopäällikkö.

Sinä kirjanpitäjämme

Toivomme sinulta kaupallista/laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi) ja aikaisempaa, mieluiten muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Hyvä Excel-osaaminen on toivottavaa ja arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien (esim. SAP) käyttökokemusta.

Työtavoiltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen, mutta myös kehityskykyinen ja -haluinen. Olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta. Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja hyvien vuorovaikutustaitojen ohella sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi ja olla osana tukemassa JM Suomen kasvua ja kehitystä. Sovit parhaiten porukkaamme, jos olet helposti lähestyttävä ja sinulta löytyy halua palvella.

Tarvitset roolissa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen osaamisesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle

Pääset vakavaraiseen ja kasvavaan yritykseen, jonka toiminta on pitkäjänteistä varmistaen siten myös tulevan positiivisen kehityksen. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.6.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.

Kategoriapäällikkö

Metsä Group

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 viestinnän, henkilöstöhallinnon, teknologian-, IT- ja lakialan, hankintojen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä organisaatiossamme uusiin haasteisiin, haemme nyt Metsä Groupin konsernihankintaan

KATEGORIAPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi Maintenance operations- kategoriahankinnan tiimiämme. Vastaat Process Machines and Services- kategorian hankinnan ja alihankintaverkoston konsernin laajuisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Esimiehenäsi toimii VP, Mill Sourcing and Purchasing Service Center ja toimipisteesi sijaitsee Metsä Groupin pääkonttorilla, Espoon Tapiolassa.

Keskeiset tehtävät:

  • Strateginen suunnittelu yhdessä sidosryhmien kanssa (kategoriastrategiat ja vuosisuunnittelu)
  • Kategoria- ja toimittaja-analyysit
  • Kilpailutusprojektien valmistelu ja läpivienti vuosisuunnitelman mukaisesti
  • Sopimusneuvottelut toimittajien kanssa
  • Osallistuminen sopimusten käyttöönottoon
  • Toimittajien laadun hallinta ja johtaminen (esim. reklamaatioiden hallinta, riskikartoitukset, toimittajakyselyt, toimittaja-auditoinnit)
  • Tiivis sidosryhmäyhteistyö
  • Kategoriatyön johtaminen ja ohjaaminen sekä siihen liittyvä viestintä matriisiorganisaatiossa
  • Metsä Groupin hankintakäytäntöjen kehittäminen, implementointi ja tukeminen omalla vastuualueella
  • Hankinnan kategoriaraportointi

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta hankintaprosesseista ja toimittajayhteistyöstä sekä näyttöjä tuloksellisista neuvottelutaidoista, taustasi voi olla tuotannon tehdasympäristöstä tai kunnossapitotoiminnasta. Tunnet hyvin hankintaprosessin ja hankinnan parhaat käytännöt ja ymmärrät hankintoihin liittyvät strategiset ja operatiiviset vaatimukset.

 Sinulla on vahva asioiden läpivientikyky sekä halu kehittää hankintaprosessia kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä osata muuttaa asiakastarpeet toimiviksi ratkaisuiksi. Roolissa ei ole suoraa esimiesvastuuta, mutta tarvitset hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja toimiaksesi menestyksekkäästi sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen ylempi korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön meille jokaiselle. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.6.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antavat Göran Hernberg 0500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 16-17 ja perjantaisin 11-12 sekä Saara Hirsto 050 585 3979 (saara.hirsto@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 13-14

 

 

 

Tiimipäällikkö, sähköasemat

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Tiimipäällikkö, sähköasemat

Tiimipäällikkönä vastaat Eltelin voimansiirtoliiketoiminnan sähköasematiimin palvelutuotannon ohjauksesta ja organisoinnista Suomen alueella. Olet myös vastuussa yksikön operatiivisesta toiminnasta ja vastaat oman yksikkösi tuloksesta. Johdat ja edelleen kehität noin 10 henkilön yksikköä, johon kuuluu työpäällikköitä, projektipäälliköitä, suunnittelijoita, työnjohtajia sekä asentajia. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista sekä toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden syventämisen parissa. Tehtävässä raportoit Suomen High Voltage -liiketoiminnan liiketoimintajohtajalle. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon konttori.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta sähköasemista sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Omaat vankan kokemuksen sähköasemaprojekteista sekä infrarakentamisesta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Taustaltasi voit olla joko jo kannuksensa hankkinut tiimipäällikkö tai projektipäällikkö; tekemisen halu sinulta kuitenkin tulee löytyä.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Viihdyt projektiliiketoiminnan parissa etkä hätkähdä tästä johtuvaa matkustelun tarvetta.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.

 

 

 

Sales Controller

Metsä Group is a forerunner in sustainable bioeconomy utilising renewable wood from sustainably managed northern forests. We focus on wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh fibre paperboards, and tissue and cooking papers. In 2018, Metsä Group’s sales totalled EUR 5.7 billion, and it employs approximately 9,300 people. The Group operates in some 30 countries. Metsäliitto Cooperative is the parent company of Metsä Group and owned by approximately 103,000 Finnish forest owners.

Metsä Board

Metsä Board is a leading European producer of folding boxboards and white fresh fibre linerboards. Its lightweight paperboards are developed as the perfect fit for consumer goods, retail-ready and food service packaging. The pure fresh fibres Metsä Board uses are a renewable resource, traceable to origin in northern forests. The global sales network of Metsä Board supports customers worldwide, including brand owners, converters and merchants. In 2018, Metsä Board’s sales totalled EUR 1.9 billion. The company employs approximately 2,400 people. Metsä Board, part of Metsä Group, is listed on the Nasdaq Helsinki.

More information about Metsä Board can be found at: www.metsaboard.com

 

SALES CONTROLLER  

Metsä Board is looking for a Sales Controller to its head office in Espoo, Finland. In the position, you are responsible for Metsä Board’s sales controlling with global focus on supporting management and sales by providing meaningful analysis as well as business relevant reports and sales data. Your responsibility will be to develop and track key performance indicators in order to enhance the understanding of the business and to improve decision making. As Sales Controller you will report to Metsä Board VP, Corporate Controlling and you will be a member of the Metsä Board finance team.

Key responsibilities  

– Member of Sales Management Team
– Analysis of monthly sales volumes and prices and providing monthly comments
– Management of sales budgets and estimates
– Management and development of sales and product stock reporting
– Main user of sales related tools (CRM, Sales forecasting tool, BW reporting, sales workspaces and Intra)
– Maintenance of sales linked guidelines, policies, account lists and customer groupings
– Support to Sales management with appropriate commercial analysis and material
– Validation and analysis of product, customer and market profitability proactively highlighting issues and opportunities
– Working capital analysis (receivables, overdues, bad debts & slow movers)
– Ensuring adherence to Credit Risk Management Policy and Standard Delivery and Standard Payment Terms

We expect you to have an academic education and previous working experience with reporting, controlling, or similar kind of tasks. Preferably you have excellent MS Excel skills as well as SAP or similar ERP system and reporting tool experience. To be successful in this position you will need a systematic result oriented approach to working combined with good social and networking skills. Good verbal and written communication skills in Finnish and English is also required.

Metsä Board offers you an interesting position in a responsible and sustainable company with a long history in the Finnish forest industry. Metsä Group’s values are responsible profitability, reliability, cooperation and renewal. If you can relate to these values and you have a development and people-oriented mindset, this might be the job for you.

Additional information

Are you interested? For additional information please contact our consultant at Compass Human Resources Group, Christa Gylling +358 50 584 0676

Sending the application

Please send your resume and application with your salary expectation by the 12th of May by clicking the “Apply” button below

 

 

 

Viestintäasiantuntija

Metsä Group

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 viestinnän, henkilöstöhallinnon, teknologian-, IT- ja lakialan, hankintojen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme taitavaa sisällöntuottajaa ja esiintyjää viestintäasiantuntijaksi Metsä Groupin konserniviestintään Espooseen.

Viestintäasiantuntijana työskentelet osana konserniviestinnän ammattitaitoista tiimiä sekä konsernin että eri liiketoimintojen tehtävissä. Tuotat journalistisesti laadukasta ja kiinnostavaa, erityisesti metsätalouteen, puunjalostukseen sekä kestävään kehitykseen liittyviä sisältöjä monikanavaisesti sisäisiin ja ulkoisiin medioihimme. Lisäksi toimit päävastuullisena oppaana Lohjalla sijaitsevan Metsä Groupin kestävän metsän- ja luonnonhoidon esittelykohteessa vuosittain huhtikuun ja lokakuun välisen ajan.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemusta metsä- tai viestintäalalta. Olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Tehtävässä vaaditaan ymmärrystä metsätaloudesta ja -teollisuudesta sekä kestävästä kehityksestä. Osaat kirjoittaa ja puhua sujuvasti suomea ja englantia ja sinulla on hyvä journalistinen ote.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön meille jokaiselle. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä!

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisten metsien puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Meillä on tärkeä rooli biotalouden edelläkävijänä, mikä näkyy myös viestinnän tehtävissä.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta

Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 5.5.2019 asti.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Compass HR Groupin konsultti Laura Huuriin.

Tuotantopäällikkö

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille ja myös yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:llä on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa, Virossa Tallinnassa ja Norjassa Oslossa.

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat  turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkilöä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaan tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

Haemme nyt

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Hedengren Securityn sopimusvalmistuksesta ja omasta tuotannosta. Tehtävään kuuluu muun muassa sopimusvalmistajien, alihankkijoiden ja toimittajien yhteyshenkilönä toimiminen, eri kumppaneiden kyvykkyyksien arvioiminen ja kilpailutusprosessien läpivieminen sekä osallistuminen komponenttien valintaan tuotteiden suunnitteluprosessin yhteydessä. Tehtävä on uusi ja perustetaan sopimusvalmistuksen sekä tuotteiden viennin kovan kasvun johdosta.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä junaradan varrella Espoon Kauklahdessa

Edellytämme useamman vuoden kokemusta elektronisten laitteiden valmistuksesta ja niiden valmistusteknologiasta sekä elektroniikkakomponenttien hankinnasta. Tuotekehitystausta ja/tai osaaminen katsotaan eduksi.  Aikaisempi kokemus palo- ja rikosilmoitus- sekä kulunvalvontalaitteiden tai turvavaloratkaisujen alueilta katsotaan eduksi.  Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (korkeakoulu- tai muu ylempi tutkinto), kokemusta komponenttitoimittajien ja yhteistyökumppaneiden valintaprosessista ja yhteistyön hallinnasta ja sinulla on hyvät yhteistyö-, viestintä- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen lisäksi vahvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Jos olet etsimämme henkilö, olet luonteeltasi järjestelmällinen, energinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot  ja sinulla on taito saada ihmiset saavuttamaan korkealle asetettuja tavoitteita strategian mukaisesti  avoin, olet innovatiivinen. Sinulla on järjestelmällinen, analyyttinen sekä päämäärätietoinen toimintatapa ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Olet kehittämisorientoitunut henkilö, joka tunnistat uudet hankintakanavat ja komponentteja uusiin tuotteisiin yhdessä Hedengren Securityn tuotekehityksen kanssa.

Hedengren Securityn menestys perustuu omaan tuotekehitykseen ja suomalaiseen tuotantoon. Pääset työskentelemään kehittämiemme alan johtavien turvallisuusjärjestelmien (rikosilmoitin, paloilmoitin, poistumisreittivalaistus, kulunvalvonta, työajanseuranta) parissa. Turvallisuusala on vakaa tulevaisuuden kasvuala, joka kehittyy vauhdilla ja on täynnä mahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan painikkeen kautta viimeistään 24.4.2019.

Yhteystiedot

Service Delivery Manager

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltel vahvistaa globaalia IT-organisaatiotaan ja haussa on nyt Suomen toimintoihin kokenut

Service Delivery Manager

vastaamaan Eltelin Suomen liiketoimintoja tukevasta työasemahallinnasta. Tehtävän sijainti on Eltelin Espoon pääkonttori. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista muihin Eltelin toimipisteisiin, pääosin Suomessa.

Service Delivery Managerina vastaat työasemien elinkaaren hallinnasta. Toimit vankassa yhteistyössä palveluntoimittajan, sisäisten asiakkaiden sekä IT-kollegojesi kanssa. Pidät toimillasi huolen siitä, että Eltelin liiketoiminnan ammattilaiset pystyvät toteuttamaan työnsä tehokkaasti ja laadukkaasti, toimivien IT-ratkaisujen avulla. Raportoit tehtävässäsi IT Infrastructure & End User Services Managerille.

 Olet vastuussa siitä, että yhteistyö palveluntuottajan kanssa toimii sujuvasti ja että oikeat laitteet ja ohjelmistopaketit löytävät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Vastaat myös työasemien tietoturvasta. Ohjaat ja avustat aktiivisesti toimillasi liiketoiminnan asiakkaitasi myös mahdollisissa ongelmatilanteissa, positiivisessa hengessä. Työasemateknologia ja ITIL ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja kommunikoit sujuvasti niin johdon kuin teknisten henkilöiden kanssa. Pyrit jatkuvasti löytämään parhaat mahdolliset käytännöt niin palveluntuottajien kanssa toimimiseen kuin työasemien elinkaaren hallintaan.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen tai kokemuksen kautta hankitun tietotaidon. Lisäksi sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemuksen End User -palveluista sekä ITIL-prosesseista ja olet kokenut palveluntuottajien toimintojen ohjaaja. Kokemus tiimin vetämisestä, asiakaspalvelutehtävistä, projektin johtamisesta sekä laadun valvonnasta helpottavat tehtäväkentän haltuunottoa.

Henkilönä olet aktiivinen ja omatoiminen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet tottunut myös tiukkoihin aikatauluihin ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää; asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Osaat toimia palveluntarjoajien kanssa ja tiedät koska on aika kääriä omat hihat. Toimit mielelläsi osana dynaamista ja monikulttuurista työympäristöä, etkä säikähdä nopeatempoista päätöksentekoa.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot

 

Business Controller

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1400 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

 

Etsimme nyt kokenutta ja oma-aloitteista Business Controlleria Espoon toimipisteeseemme

Uudessa tehtävässäsi vastaat sisäisestä laskennasta oman liiketoiminta-alueesi osalta. Olet liiketoiminnan johtoryhmän jäsen ja vastaat mm. taloudellisen tiedon analysoinnista, ennustamisesta ja raportoinnista. Olet osa talousosaston Business Controller- tiimiä ja valmistelet myös konsernijohtoryhmä- ja hallitusraportointia. Toimit raportointijärjestelmämme pääkäyttäjänä ja lisäksi osallistut taloushallintoon liittyvien prosessien kehittämiseen läheisessä yhteistyössä muiden osastojen ja sidosryhmien kanssa. Tehtävä sijaitsee Espoon Leppävaaran toimipisteessämme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. laskentaekonomi/ -tradenomi) sekä useamman vuoden kokemus business controllerin tehtävistä. Kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta tai muusta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Toivomme, että osaat hahmottaa kokonaisuuksia liiketoiminnan näkökulmasta, ja toimit työssäsi proaktiivisesti sekä saat vietyä tehtävät maaliin. Työskentelytyyliltäsi olet lisäksi analyyttinen, yhteistyökykyinen ja kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

 Arki Sitowisellä

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Erityisen ylpeitä olemme Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, sekä lounas-, työmatka-, liikunta- ja puhelineduilla, sekä erilaisilla virkistystapahtumilla.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät ja reipas tekemisen tahti – meillä voit kasvaa asiantuntijana.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.4.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Vice President, Financial Controlling, Nordics, Espoo / Mariestad

Metsä Group is a forerunner in sustainable bioeconomy utilising renewable wood from sustainably managed northern forests. We focus on wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh fibre paperboards, and tissue and cooking papers. In 2018, Metsä Group’s sales totalled EUR 5.7 billion, and it employs approximately 9,300 people. The Group operates in nearly 30 countries. Metsäliitto Cooperative is the parent company of Metsä Group and owned by approximately 103,000 Finnish forest owners.

Metsä Tissue

Metsä Tissue makes life more comfortable for consumers, customers and end-users every day with its high-quality tissue and greaseproof papers. Metsä Tissue is a leading tissue paper products supplier to households and professionals in Europe and the world’s leading supplier of baking and greaseproof papers. Its main brands are Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin and SAGA. Metsä Tissue has production in five countries with net sales of EUR 1.0 billion in 2018 and employs approximately 2,800 people.

More information about Metsä Tissue can be found at: www.metsatissue.com

VICE PRESIDENT, FINANCIAL CONTROLLING, NORDICS, Espoo / Mariestad

Metsä Tissue is looking for a Vice President, Financial Controlling, Nordics to its head office in Espoo, Finland or to Mariestad, Sweden. In the position, you are part of Metsä Tissue Finance team and report to the VP, Group Controlling. You have overall responsibility of the financial controlling activities, financial management and governance of Metsä Tissue in Finland and Scandinavia. Your main tasks are financial reporting of the region legal entities, ensuring good corporate governance and compliance with local laws and regulations as well as Metsä Tissue and Metsä Group policies and guidelines. You will be proactively managing liquidity, working capital, and risks in the region. You will lead and participate in internal controls implementation and other development projects. You act as the main contact point to several external stakeholders such as auditors and tax and other authorities.

Prerequisites

We expect you to have an academic education and at least 5-10 years of working and managerial experience in external and internal accounting and reporting in an international manufacturing environment. You have good understanding of IFRS and preferably also local accounting standards in Finland and Scandinavia. You also have experience with cash and working capital management. Knowledge of SAP or similar ERP system is highly valued. You are fluent in English and also in Finnish or Swedish, preferably both, and able to travel regularly between Finland and Sweden. As a person you are an analytical, committed, and motivated team player with a willingness to take on new challenges in a dynamic working environment.

Metsä Group offers you an interesting position in a responsible and sustainable company with a long history in the Finnish forest industry. Metsä Group’s values are responsible profitability, reliability, cooperation and renewal. If you can relate to these values and you have a development and people-oriented mindset, this might be the job for you.

Sending the application

Please send your resume and application with your salary expectation by the 7th of April by clicking the “Apply” button below.

Contact