Juristi

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa. Konserni työllistää noin 9 300 henkilöä ja sillä on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut ja Metsä Groupin lakiasiainpalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee noin 600 energia- ja IT-alojen, juridiikan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen, talouden ja sisäisen tarkastuksen ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Metsä Groupin lakiasiainpalvelun tehtävänä on palvella konsernin yhtiöitä ja liiketoimintayksiköitä globaalisti neuvomalla ja avustamalla niitä juridisten kysymysten hoitamisessa. Lakiasiainpalveluiden juristit osallistuvat esimerkiksi yritysjärjestelyiden toteuttamiseen ja huolehtivat siitä, että konserniyhtiöiden hallinto ja liiketoiminta on järjestetty soveltuvan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Yksikön juristit toimivat samalla oikeudellisen riskienhallinnan toteuttajina sen varmistamiseksi, että liiketoimintaan liittyvät juridiset riskit tunnistetaan oikea-aikaisesti.

Haussa on nyt

Juristi


Millainen työ sinua odottaa?

Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muiden juristien, liiketoimintajohdon sekä konsernin muiden tukitoimintojen kanssa. Juristin tehtäväkenttä on laaja-alainen sisältäen eri osaamisalueiden ja asiakkuuksien hoitamiseen liittyviä monipuolisia tehtäviä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Päivittäiset tehtävät sisältävät mm. liiketoimintasopimusten laatimista ja neuvottelua, lainsäädäntöön liittyvien kysymysten ratkomista, kouluttamista sekä asianajopalveluiden ostamista ja koordinointia. Perehdytysvaiheen jälkeen saat lakiasiainpalveluissa omia vastuualueita.

Toimipaikkasi on Metsä Groupin pääkonttorilla Espoon Tapiolassa moderneissa, uusituissa tiloissa. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus joko asianajotoimistosta tai yrityspuolelta. Toivomme sinulta kokemusta kilpailuoikeudellisista tehtävistä, mutta myös vahva kiinnostus ja halu kehittyä tämä alueen asiantuntijaksi auttaa sinua ottamaan tehtävän haltuun. Sopimusjuridiikkaan ja yritysjärjestelyihin liittyvä osaaminen on eduksi.

Metsä Groupin lakimiehet tekevät tiivistä yhteistyötä tiimissä ja toivommekin, että olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Osaat priorisoida tehtäviä, analysoida tilanteita ja teet tarvittaessa nopeasti perusteltuja päätöksiä ja toimintasuosituksia. Sinulla on kiinnostus toimia lähellä liiketoimintaa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä edellyttää vahvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

Miksi Metsä?

Metsä Group on globaali toimija, jolla on vahvat juuret Suomessa ja suomalaisissa metsissä. Lakiasiainpalvelut on arvostettu palvelutoiminto ja mukana siellä, missä päätöksiä tehdään ja strategiaa toteutetaan.

Juristin tehtävä Metsä Groupissa tarjoaa sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja tämän myötä laajempaan vastuuseen menestyvässä ja kehittyvässä konsernissa.

Jos uskot uudistumiseen ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisten metsien puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Meillä on tärkeä rooli biotalouden edelläkävijänä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Christa Gylling +358 50 584 0676, christa.gylling@compasshrg.fi tai Sampo Syväoja +358 45 631 5833, sampo.syvaoja@compasshrg.fi.

 Hae paikkaa!

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 29.9.2019 asti.

 

 

VP, In-direct Mill Sourcing

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 viestinnän, henkilöstöhallinnon, teknologian-, IT- ja lakialan, hankintojen, logistiikan ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Edeltäjän siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin haemme Metsä Groupin hankintaorganisaatioon kokenutta

 VP, In-direct Mill Sourcing

varmistamaan tehtaiden epäsuorien materiaalien / palveluiden saatavuutta.

Johdat vastuullasi olevien hankintakategorioiden alaisia hankkeita.  Tehtäviisi kuuluvat mm. sovittujen toimintamallien käyttöönotto, kategorioiden toimintakyvyn kehittäminen, toimittajasuhteiden johtaminen sekä Metsä Groupin kilpailukyvyn parantaminen tuloksekkaan hankinnan keinoin.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on vankkaa kokemusta hankinnan ja tuotannon rajapinnassa työskentelystä, mielellään valmistavan teollisuuden toimialalta. Sinulla on esimieskokemusta sekä hyvä ymmärrys tuotannollisesta hankinnasta ja operatiivisesta johtamisesta. Kokemus hankintakategorioiden strategisesta kehittämisestä sekä investointi- että projektikokemus katsotaan eduksi.

Olet muutos- ja kehitysorientoitunut sekä työtavoiltasi proaktiivinen. Sinulla tulee olla erinomaiset esimies- ja coaching-taidot. Olet avoin, päätöksentekokykyinen ja keskusteleva vastuunkantaja. Sinulla on kyky nähdä kokonaisuuksia ja ymmärrys kokonaissäästöjen merkityksestä. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä.

Miksi Metsä?

Metsä Groupia ohjaa hyvä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Metsä Group keskittyy kasvuun ja investoi uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Metsä Group tarjoaa sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita, joissa saat erinomaisen mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pidemmällä tähtäimellä Metsä Group tarjoaa menestyvälle ihmiselle runsaasti sisäisiä uramahdollisuuksia.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 29.9.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Göran Hernberg 0500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi), parhaiten tavoitettavissa:

 • 17.9 kello 14.00-15.30
 • 20.9 kello 9.00-10-30
 • 25.9 kello 9.00 – 10.30

 

SAP Solution Designer / Architect

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 IT- ja lakialan, hankintojen ja logistiikan, henkilöstöhallinnon, viestinnän, teknologian ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

SAP Solution Designer / Architect

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme kokenutta SAP asiantuntijaa Metsä Groupin tietohallintoon suunnittelemaan ja toteuttamaan SAP ratkaisuja Metsä Forestin liiketoiminta-alueelle. Tulet osaksi Metsä Forestin ICT-tiimiä, jossa tiimikavereinasi on puunhankinnan eri prosessialueiden kokeneita ICT-osaajia. Työssäsi sinun tulee ymmärtää räätälöityjä kompleksisia järjestelmäkokonaisuuksia, joissa SAP-järjestelmät ovat pääasiassa taustajärjestelminä ja SAP-toiminnallisuuksia käytetään selainteknologioilla palvelurajapintojen kautta. Toimit tietohallinnon sisäisten osaajien lisäksi kiinteässä yhteistyössä liiketoiminnan asiantuntijoiden ja ulkoisten sovellustoimittajien kanssa. Kehitystyötä tehdään pääsääntöisesti releaseissa tai projekteissa. Haemme myös arkkitehtuuri -kyvykkyyttä SAP-arkkitehtuurin pitkän aikavälin tiekartan luomiseen ja analyyttiseen tulevaisuuden SAP S/4HANA sekä cloud-ratkaisujen suunnitteluun.

Tehtävässä suunnittelet, määrittelet ja toteutat liiketoimintatarpeiden mukaisia uusia toiminnallisuuksia tai muutoksia järjestelmiin yhdessä ulkoisten ICT-toimittajien kanssa sekä toimit ratkaisuarkkitehtinä SAP -ratkaisuissa. Erityisesti tehtävässä painottuu tietomallinnus ja tietorakenteiden suunnittelu sekä kestävän data-arkkitehtuurin varmistaminen. Tuet myös liiketoiminnan prosessien suunnittelua ja kehitystä omalla ICT-asiantuntijuudellasi.

Millaista osaamista etsimme?

Etsimme vahvaa teknistä osaajaa, jolla on kyky ohjata ulkoisia kumppaneita sekä keskustella liiketoiminnan kanssa palveluhenkisellä ja oma-aloitteisella otteella. Sinulla on muutaman vuoden kokemus SAP ECC kehityksestä ja omaat myös näyttöjä SAP-ratkaisuarkkitehtina toimimisesta. Ohjelmointiosaaminen jollain yleisesti käytetyllä ohjelmointikielellä (esim. Abap, Java, #C) ja tietomallinnus ovat keskeisiä tehtävän vaatimuksia, vaikka pääosin ohjelmointi ja tietomallinnus tehdään ulkoisten kumppaneiden toimesta. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englanniksi.

Tämän lisäksi tehtävässä on etua ketterien kehitysmenetelmien osaamisesta. Kokemus erilaisista integraatioratkaisuista (esim. ESB -ratkaisut, SAP PO, SAP Gateway) sekä SOA-arkkitehtuurin ja selainpohjaisten ratkaisuiden kehittämisestä lasketaan myös eduksesi.

Miksi Metsä?

Metsä tarjoaa haastavan tehtävän voimakkaasti kehittyvällä ja digitalisoituvalla teollisuuden alueella sekä kansainvälisen ja menestyvän yrityksen urakehitysmahdollisuudet. Pääset työskentelemään dynaamisessa, ICT:n ja liiketoiminnan yhdessä muodostamassa työyhteisössä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Compass HR Groupin konsulttiin Sampo Syväojaan numeroon +358 45 631 5833 tai sähköpostitse sampo.syvaoja@compasshrg.fi.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 30.9.2019 asti.

Sisäinen tarkastaja

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 5,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen, talouden ja sisäisen tarkastuksen ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Metsä Groupin sisäinen tarkastus on riippumatonta ja objektiivista arviointi- varmistus- sekä konsultointitoimintaa, joka tukee konsernin ylintä johtoa sen tavoitteiden saavuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Sisäinen tarkastus raportoi toiminnastaan hallitukselle ja sen tarkastusvaliokunnalle, pääjohtajalle ja muulle johdolle.

Haussa on nyt

SISÄINEN TARKASTAJA

 

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtävänäsi on arvioida liiketoiminnan sisäisen valvonnan, riskienhallinnan sekä johtamisen toimivuutta ja tehokkuutta. Vastaat osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta sinulle nimettyjen tarkastusprojektien toteuttamisesta. Teet tarkastustyötä itsenäisesti suunnitelmien mukaisesti, raportoit tekemäsi havainnot ja toimenpidesuositukset johdolle ja seuraat toimenpiteiden toteutusta. Tukena työssäsi on osaava tarkastustiimi. Osallistut tiiviisti toimintamme suunnitteluun ja kehittämiseen.

Toimipaikkamme on Espoossa Tapiolassa. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Millaista osaamista etsimme?

 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • Vahvaa osaamista sisäisen tarkastajan tehtävistä
 • Hyvää ymmärrystä liiketoimintaan sisältyvistä riskeistä ja kontrolleista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja
 • Kiinnostusta uuden oppimiseen ja tiedon soveltamiseen
 • Huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Kykyä hahmottaa asiakokonaisuudet ja olennaisuudet
 • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • Tarkastusalan tutkinnot (CIA, CISA) ja kokemus teollisuuden toimialalta katsomme eduksi

Miksi Metsä?

Sisäinen tarkastus tarjoaa sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen menestyvässä ja kehittyvässä konsernissa.

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisten metsien puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Meillä on tärkeä rooli biotalouden edelläkävijänä, mikä näkyy myös tarkastustehtävissä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Compass HR Groupin konsultti Christa Gyllingin numeroon +358 50 584 0676 tai sähköpostitse christa.gylling@compasshrg.fi.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 31.8.2019 asti.

 

 

Service Delivery Manager

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7100 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltel vahvistaa globaalia IT-organisaatiotaan ja haussa on nyt Suomen toimintoihin kokenut

Service Delivery Manager

vastaamaan Eltelin Suomen liiketoimintoja tukevasta työasemahallinnasta. Tehtävän sijainti on Eltelin Espoon pääkonttori. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista muihin Eltelin toimipisteisiin, pääosin Suomessa.

Service Delivery Managerina vastaat työasemien elinkaaren hallinnasta. Toimit vankassa yhteistyössä palveluntoimittajan, sisäisten asiakkaiden sekä IT-kollegojesi kanssa. Pidät toimillasi huolen siitä, että Eltelin liiketoiminnan ammattilaiset pystyvät toteuttamaan työnsä tehokkaasti ja laadukkaasti, toimivien IT-ratkaisujen avulla. Raportoit tehtävässäsi IT Infrastructure & End User Services Managerille.

 Olet vastuussa siitä, että yhteistyö palveluntuottajan kanssa toimii sujuvasti ja että oikeat laitteet ja ohjelmistopaketit löytävät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Vastaat myös työasemien tietoturvasta. Ohjaat ja avustat aktiivisesti toimillasi liiketoiminnan asiakkaitasi myös mahdollisissa ongelmatilanteissa, positiivisessa hengessä. Työasemateknologia ja ITIL ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja kommunikoit sujuvasti niin johdon kuin teknisten henkilöiden kanssa. Pyrit jatkuvasti löytämään parhaat mahdolliset käytännöt niin palveluntuottajien kanssa toimimiseen kuin työasemien elinkaaren hallintaan.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen tai kokemuksen kautta hankitun tietotaidon. Lisäksi sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemuksen End User -palveluista sekä ITIL-prosesseista ja olet kokenut palveluntuottajien toimintojen ohjaaja. Kokemus tiimin vetämisestä, asiakaspalvelutehtävistä, projektin johtamisesta sekä laadun valvonnasta helpottavat tehtäväkentän haltuunottoa.

Henkilönä olet aktiivinen ja omatoiminen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet tottunut myös tiukkoihin aikatauluihin ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää; asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Osaat toimia palveluntarjoajien kanssa ja tiedät koska on aika kääriä omat hihat. Toimit mielelläsi osana dynaamista ja monikulttuurista työympäristöä, etkä säikähdä nopeatempoista päätöksentekoa.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

 

 

Työmaapäällikkö, voimajohto

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Työmaapäällikkö, voimajohto

Työmaapäällikkönä vastaat Eltelin voimansiirtoliiketoiminnan voimajohtotiimin nimetyistä työmaistasi. Ohjaat ja organisoit asentajien resurssitarpeet sekä työt Suomen alueella. Toimit vankassa yhteistyössä projektin nimetyn projektipäällikön sekä muiden projektia tukevien yksiköiden kanssa. Toimit osana noin 100 hengen voimansiirtoliiketoiminnan ammattilaisten joukkoa ja toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden syventämisen parissa. Tehtävässä raportoit voimajohtojen rakennuspäällikölle. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon konttori, mutta projekteista johtuen, työ on jatkuvaa komennustyötä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Omaat vankan kokemuksen voimajohtoprojekteista sekä infrarakentamisesta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Taustaltasi voit olla joko jo kannuksensa hankkinut työnjohtaja, työmaapäällikkö tai projektipäällikkö, joka haluaa siirtyä enemmän työmaalla tapahtuvan tekemisen pariin; tekemisen halu sinulta kuitenkin tulee löytyä.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä toiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää porukassaan vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Viihdyt projektiliiketoiminnan parissa etkä hätkähdä tästä johtuvaa matkustelun tarvetta.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan “Lähetä hakemus”  painikkeen kautta.

 

Järjestelmäasiantuntija

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt Järjestelmäasiantuntijaa Espoon toimipisteeseemme

Tässä uudessa tehtävässä liityt osaksi dynaamista tietohallinnon palvelutiimiä monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin. Sitowisen monipuolinen palvelutarjoama rakentuu modernin Microsoft arkkitehtuurin päälle. Järjestelmäasiantuntijana saat olla mukana rakentamassa IT-infrastruktuuria jatkuvasti kehittyvässä ja muuttuvassa ympäristössä. Päävastuullasi on palvelinympäristöön ja pilvipalveluihin liittyvät tehtävät, jonka lisäksi osallistut erilaisiin järjestelmien kehittämisprojekteihin sekä ylläpitotehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. Insinööri/TK Tradenomi/Datanomi) sekä vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä nykyaikaisten teknologioiden parissa tietohallinnossa tai esimerkiksi palveluntarjoajalta tai konsulttina. Microsoftin pilvipalvelut ja palvelintuotteet ovat sinulle tuttuja. Sinulla on lisäksi kokemusta projektien läpiviennistä ja hallitset dokumentoinnin. Tietoliikenne ja tietoturvan tuntemus katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi toivomme sinun olevan ripeä, palveluhenkinen sekä yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

 Arki Sitowisellä

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Erityisen ylpeitä olemme Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, sekä lounas-, työmatka-, liikunta- ja puhelineduilla, sekä erilaisilla virkistystapahtumilla.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti – meillä voit kasvaa asiantuntijana.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

 

 

Finance / Treasury Controller

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt Finance / Treasury Controlleria Espoon toimipisteeseemme

Tässä uudessa tehtävässä vastaat itsenäisesti ja monipuolisesti Sitowisen rahoitustoiminnasta. Olet vastuussa lyhyen ja pitkän tähtäimen kassavirran seurannasta ja ennustamisesta sekä niiden kehittämisestä että automatisoinnista. Lisäksi vastuullasi on yhtiön rahoituksen ja rahoitussopimusten hallinta. Tehtäväkenttäsi sisältää säännöllisen raportoinnin johdolle, rahoittajille ja muille sidosryhmille. Osallistut myös yritysostoihin liittyvien analyysien tekoon. Teet tiivistä yhteistyötä talousosaston ammattilaisten kanssa sekä toimit yhteyshenkilönä rahoituskumppaneiden ja neuvonantajien suuntaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM rahoitus/laskentatoimi) sekä vähintään kolmen vuoden kokemus yritysrahoitus, corporate finance tai vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet taitava excel-osaaja, ymmärrät yrityksen kassavirran lainalaisuudet ja osaat analysoida yritysrahoituskuvioita kokonaisvaltaisesti. Sinulla on lisäksi kiinnostusta perehtyä ja hallita sopimusasioita. Olet tottunut tekemään töitä käytännön tasolla ja olet työskentelytyyliltäsi analyyttinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

 Arki Sitowisellä

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi jakaa kanssasi onnistumisen riemut sekä kannattelee sinua pahimpien aallokkojen. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Erityisen ylpeitä olemme Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, sekä lounas-, työmatka-, liikunta- ja puhelineduilla, sekä erilaisilla virkistystapahtumilla.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti – meillä voit kasvaa asiantuntijana.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

 

 

Associate Consultant

Compass on yksi johtavista pohjoismaisista suorahakuyrityksistä. Tarjoamme pohjoismaisen vaihtoehdon rekrytointiin ja HR-palveluihin. Toimimme kaikissa pohjoismaissa sekä UK:ssa yli 80 hengen voimin. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1994. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Keilaniemessä ja täällä meitä on yhteensä 12 henkeä. Vuonna 2018 pohjoismaisesta liikevaihdosta yli 20% oli asiakkailta, jotka käyttävät palveluitamme useammassa maassa.  

Menestyksemme perustuu laajaan pohjoismaiseen kontaktiverkostoon, joustavaan ja innovatiiviseen lähestymistapaan sekä pitkään kokemukseemme. Uskomme avoimeen yhteistyöhön, dialogiin ja henkilökohtaiseen lähestymistapaan standardiratkaisujen sijaan. Rakentaaksemme pitkiä ja tuloksellisia yhteistyö- ja asiakassuhteita haluamme aina ymmärtää aidosti asiakkaidemme tarpeet rekrytoinnin ja henkilöstön suhteen. Siksi pisimmät asiakassuhteemme ulottuvatkin yli kahden vuosikymmenen. Prosessimme ovat läpinäkyviä ja avoimia, ja olemme aina valmiina antamaan näkemyksemme parhaasta lähestymistavasta. Pidämme jalat maassa ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta. Luottamuksen ansaitseminen on meille kunnia-asia.

Vahvistamme organisaatiotamme Suomessa ja haussa on nyt iloiseen joukkoomme uusi

Associate Consultant

Tehtävässäsi toimit asiakasvastuullisen konsultin työparina ottaen päävastuun oikeiden ehdokkaiden löytämisestä, osaamisen tunnistamisesta, kiinnostuksen herättämisestä ja yhteydenpidosta ehdokkaisiin hakuprosessin alkuvaiheessa. Työsi ansiosta vastuukonsultti saa haastatteluihinsa oikeat henkilöt. Panoksesi ja osaamisesi on olennaisessa osassa sekä prosessin laadun että aikataulun kannalta.

Henkilönä olet suoraselkäinen, aktiivinen, ulospäinsuuntautunut, rohkea, järjestelmällinen ja tulosorientoitunut. Nautit yhteistyöstä kollegoidesi kanssa ja olet tottunut jakamaan tietoa. Olet hyvin verkostoitunut ja sinulla on luontaista mielenkiintoa yritysmaailmaa kohtaan. Koska toimintamme on kansainvälistä, olet tottunut puhumaan sekä tuottamaan kirjallista materiaalia suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on korkeakoulututkinto vaikkapa kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Hyvää valmiutta antaa esimerkiksi muutaman vuoden työkokemus rekrytointien parissa joko In House -rekrytoijana tai rekrytointiyrityksessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän pohjoismaisessa rekrytointimarkkinassa. Pääset monipuolisten tehtävien pariin ja tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin, joista monet ovat oman alansa johtavia yrityksiä.

Pitkäaikaisten asiakkuuksien lisäksi meillä on erittäin sitoutunut henkilöstö ja pysyvyys yrityksessämme on korkea. Jos uskot mutkattomaan ja reiluun toimintatapaan, tuloksen tekemiseen, kanssaihmisten kunnioittamiseen sekä tinkimättömään työmoraaliin, viihdyt meillä erinomaisesti. Olipa pitkän tähtäimen tavoitteenasi sitten researchin vankka ammattilaisuus tai vastuukonsultin rooli, mukavat kollegat tukevat matkaasi tällä polulla.

Laitathan hakemuksesi tulemaan 18.6. mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Lappi (010 320 2428) tai Göran Hernberg (010 320 2410).

Kirjanpitäjä

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 70 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

Haussamme on nyt Espoon Leppävaaraan

Kirjanpitäjä

Tässä tehtävässä pääset näkemään yrityksen taloushallinnon kokonaisuutena sekä osallistumaan esimerkiksi järjestelmien kehitysprojekteihin ja prosessien tehostamiseen. Vastaat päivittäisten kirjanpitotehtävien lisäksi kuukausittaisesta arvonlisäverolaskelmasta ja ilmoituksesta sekä asunto-osakeyhtiöiden rakennusaikaisesta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Työtehtäviisi kuuluvat myös matkahallintajärjestelmän hoito, asiakas- ja urakkalaskutus sekä myyntireskontraan liittyvät tehtävät sekä sijaistus ostoreskontran ja maksatuksen osalta. Pääset myös osallistumaan konserniraportointiin sekä JM Suomen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimiseen.

Tehtävä on uusi ja itsenäinen, joten työnkuva räätälöityy taustasi ja osaamisalueesi mukaan. Esimiehenäsi toimii JM Suomen kirjanpitopäällikkö.

Sinä kirjanpitäjämme

Toivomme sinulta kaupallista/laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi) ja aikaisempaa, mieluiten muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Hyvä Excel-osaaminen on toivottavaa ja arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien (esim. SAP) käyttökokemusta.

Työtavoiltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen, mutta myös kehityskykyinen ja -haluinen. Olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta. Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja hyvien vuorovaikutustaitojen ohella sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi ja olla osana tukemassa JM Suomen kasvua ja kehitystä. Sovit parhaiten porukkaamme, jos olet helposti lähestyttävä ja sinulta löytyy halua palvella.

Tarvitset roolissa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen osaamisesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle

Pääset vakavaraiseen ja kasvavaan yritykseen, jonka toiminta on pitkäjänteistä varmistaen siten myös tulevan positiivisen kehityksen. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.6.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.