HRM-Manager

Maintpartner on Pohjois-Euroopan johtavia teollisuuden käyttö- ja kunnossapitoyrityksiä, ja Pohjoismaiden johtava toimija energiasektorilla. Maintpartner auttaa parantamaan laitosten tuottavuutta ja minimoimaan prosessihäiriöitä. Pitkäaikaisten käyttö- ja kunnossapitosopimusten lisäksi se palvelee teollisuutta kehittämis-, suunnittelu- ja asennustöissä. Maintpartnerin digitaaliset ratkaisut tehtaiden kunnossapitoon edustavat alan huippukehitystä.

Maintpartnerin oma tarina alkoi vuonna 2006 energiateollisuudesta. Tänä päivänä se palvelee useita teollisuudenaloja: vankin jalansija on energia-, kemian- ja metalliteollisuudessa.

Maintpartner Groupin henkilöstömäärä on noin 1900 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 160 miljoonaa euroa. Maintpartner Groupilla on toimipisteitä myös Ruotsissa, Virossa ja Puolassa. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi

Maintpartner Group vahvistaa HR-tiimiään ja haussa on nyt

HRM-Manager

ottamaan vastuulleen yrityksen HRM-toiminnot.

Tehtävän painopistealueita ovat työsuhdeasiat, työehtosopimukset, työlainsäädäntö, palkkaus ja palkitseminen sekä muut työvoiman ja työajanhallinnan johtamiseen liittyvät asiat. HRM-Manager toimii tiiviissä yhteistyössä maiden HR-vetäjien ja liiketoiminnan kanssa. Henkilöstöprosessien ja käytänteiden kehittäminen ja ylläpitäminen kuuluvat olennaisesti tehtäväkuvaan.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä työsuhdeasioiden hoitamisesta. Työlainsäädäntö ja luottamusmiesyhteistyö sekä TES-asioiden soveltaminen kaikkien henkilöstöryhmien osalta ovat erinomaisesti hallussa aiemman työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Lisäksi sinulla on oltava ymmärrys ja tietotaito siitä, millä tavoin vahvasti teollisuudessa toimiva kansainvälinen organisaatio toimii ja mitä sisältyy sanojen EWC ja HR Due Dilligence taakse. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulu tai korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Henkilönä olet jämäkän itseohjautuva, aktiivinen ja joustava. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Espoon Haukilahdessa, mutta näemme myös mahdollisuuden sijoittua yhtiön muihin toimipisteisiin (esim. Jyväskylä, Kokkola tai Oulu). Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pääasiassa Suomessa ja jonkin verran Ruotsissa ja Puolassa.

Tarjolla on tehtävä kansainvälisessä ja kasvavassa palveluliiketoiminnan edelläkävijäyrityksessä. Panoksesi tulee olemaan tärkeä – saat vaikuttaa ja tuloksesi näkyvät. Tukenasi on kokeneiden kollegojen vahva ammattiosaaminen.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella “Maintpartner/HRM” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai klikkaamalla alla olevaan “Lähetä hakemus” painiketta viimeistään 13.11.2017 mennessä.

Yhteystiedot


Senior HR Specialist

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin kotisivuilta:

www.eltelgroup.com sekä

www.eltelnetworks.com/fi/suomi

Eltel Suomen organisaatioon on nyt haussa

Senior HR Specialist

Senior HR Specialist toimii liiketoiminnan kumppanina ja tukee esimiehiä heidän liiketoimintaansa liittyvissä HR -kysymyksissä.

Senior HR Specialistina vastaat rekrytointiprosessin koordinoinnista ja kehittämisestä, lisenssikoulutusten järjestämisestä, työhyvinvointiasioista sekä muiden HR prosessien ja ratkaisujen kehittämisestä. Kehität mm. perehdytyspaketteja ja perehdytysprosessien seurantaa sekä toimit joustavasti myös muiden henkilöstöhallinnon tehtävien parissa. Senior HR Specialist on esimiestoiminnan tukena työsuhteen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa.

Senior HR Specialistina saat vastuullisen sekä itsenäisen tehtäväkentän, jossa saat viedä hankkeet suunnittelusta toteutukseen ja nähdä oman työsi tulokset käytännössä. Eltel tarjoaa draivikkaan ja yrittäjähenkisen työympäristön.

Odotamme sinulta, tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi, vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavien HR tehtävien hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet rohkea ja uskallat kyseenalaistaa ja sparrata esimiehiä sekä kehittää rohkeasti prosesseja. Viet ideasi ja suunnitelmasi määrätietoisesti käytäntöön.  Olet itseohjautuva, aktiivinen ja joustava. Sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä ja osaat priorisoida tehtäviä niiden kiireellisyyden ja vaatimustason mukaan; pystyt siis hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi taidokkaasti ja tehokkaasti. Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asennetta, missä sisäisetkin asiat nähdään asiakastyönä.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella “Eltel/Senior HR Specialist” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai klikkaamalla alla olevaa “Lähetän hakemus” painiketta viimeistään 29.10.2017 mennessä.

Yhteystiedot

 


Työmaavalvoja

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt kokenut

Työmaavalvoja

vahvistamaan laadunvalvontaa Bonava Suomen projekteissa pääkaupunkiseudulle. Tehtäväkenttään kuuluu nimettyjen uudiskohteiden laadunvalvonta aina rakentamisen aloittamisesta luovutukseen sekä asiakaspalvelu rakentamisen aikana ja kohteen valmistuttua. Työmaavalvojana ennaltaehkäiset virheitä ja ongelmia ja käsittelet asiakaspalautetta ripeällä ja ystävällisellä tavalla. Sinun tehtäviisi kuuluu lisäksi laatuun, rakennettavuuteen ja rakentamisen kustannustehokkuuteen liittyvien asiakaspalautteiden tuominen projektien suunnitteluun sekä yhteydenpito isännöitsijöihin ja huoltoyhtiöihin. Työmaavalvojan tehtävä sijaitsee Bonava Helsingin toimipisteessä.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta työmaan johtamisesta tai valvonnasta ja on henkilönä palveluhenkinen, ripeä ja aikaansaava. Asiakaspalvelu vaativissakin tilanteissa tulee hakemaltamme henkilöltä luontevasti ja hän on tottunut toimimaan paineen alla. Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on noin
1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen tunnuksella ”Työmaavalvoja”

Yhteystiedot

 


Data Scientists

Do you strive to make a difference? Do you want to work with the leading Nordic companies? Are you interested in new data enabled business models? Do you want to grow with your customers?

At Combient you will be part of our high caliber data science team with the mission to support our owners and members in their digital journey. Combient is currently building a strategic capability around Advanced Analytics in our Analytics Centre of Excellence in order to serve our owners and member companies in leveraging the latest developments in artificial intelligence, machine learning and predictive analytics and applying them to industrial problems. Since our community includes some of the largest companies in Sweden and Finland, and span a wide range of industry verticals, you will be able to apply your experience, skills and creativity on a broad scale. This is a real opportunity to impact how different industries leverage data to grow their business and innovate new business models. For more information on our owners and members please visit www.combient.com

We are now looking for Data Scientists

We are looking for skilled data scientists with strong experience in working with structured and/or unstructured data. We believe that you are a curious individual with a keen interest in understanding and contributing to the business problems our members are addressing.

The positions are located in Helsinki, Finland

Your tasks include support to our members with holistic view of analytics for different domains, project support with expertise in statistical models and machine learning as well as mentoring other data scientists. Besides this you will carry out research, implement and build algorithms and solutions. You will also analyze and share the results with our extended team, and conduct proof of concept (POC) projects.

To succeed in this position you should have a minimum of 5 years work experience in industrial context in two or more domain areas (R&D, Finance, Manufacturing, CRM etc.) or experience in consulting roles in large enterprises with advanced analytics such as data mining, text mining, machine learning or predictive analytics as your main focus area.

We expect a degree in Computer Science, Statistics, Mathematics, Physics, Electrical Engineering or adequate working experience.

You have:

  • solid knowledge in advanced analytics, quantitative techniques, natural language processing and/or in industrial systems like predictive maintenance
  • experience in process automation and process mining techniques allowing for extracting information from workflow automation systems
  • knowledge of modern databases such as Vertica, SciDB or Cassandra
  • experience in using modern big data or machine learning toolkits, e.g., SAS, R, Mathematica, Matlab/Octave, Python or Spark/Hadoop
  • worked with stream processing (Apache Spark Streaming, Storm, Apache Flink etc), ETL, data quality, database modelling and data warehousing principles and traditional BI

As a person, you have good communication and interpersonal skills as well as solid business understanding and analytical skills. You also have ability to work independently and convert strategic objectives into practical activities. You are a highly motivated individual with strong enthusiasm and willpower to share your knowledge with your team and to create long lasting relationships.

Please note that you must have a Finnish/EU work permit and be fully fluent in English. No relocation assistance or visa support provided.

To apply, please send your application with salary request along with your CV in English with reference “Data Scientist” to applications@compasshrg.fi or by clicking at the button below

Contact

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Business Processes Director

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Lisätietoja Metsä Groupista: www.metsagroup.fi

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin tärkeimmät tuotteet ovat vaneri ja Kerto®LVL.  Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2016 oli 0,48 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 500 henkilöä.

Lisätietoja: www.metsawood.fi

Haussa on nyt

Business Processes Director

Metsä Woodin liiketoiminnan kehittämistiimiin haetaan Business Processes Directoria kehittämään sisäisiä prosesseja ja kehittämään ja kasvattamaan niiden avulla liiketoiminnan kannattavuutta.

Business Processes Director vastaa liiketoimintaprosessien kehittämisestä sekä laatujärjestelmistä. Tämän lisäksi henkilö on osa liiketoiminnan kehittämistiimiä ja toimii sekä projektipäällikkönä että jäsenenä yhtiön kehitysprojekteissa.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta projektien johtamisesta ja ymmärrystä IT työkaluista. Valittavalta henkilöltä odotetaan kokemusta prosessien johtamisesta, asiakastoimitukseen ja -rajapintaan liittyvistä tehtävistä sekä SAP:sta. Ymmärrys teollisuudesta sekä esimieskokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Henkilönä olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet eteenpäin menevä ja työskentelytapasi on operatiivinen. Business Processes Directorina olet sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka, kiinnostunut kehittämään toimintaa sekä innostunut löytämään uusia ratkaisuja.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 22.5.2017 mennessä, otsikolla ”Metsä Wood/Director, Business Processes” osoitteeseen: applications@compasshrg.fi tai alla olevan “Lähetä hakemus” painikkeen kautta.

Lisätiedot


Rakennuttaja-asiamies

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Organisaation rakentuessa haussa on nyt

Rakennuttaja-asiamies

monipuolisiin tehtäviin huolehtimaan uudisrakennuskohteiden asuntoyhtiöiden yhtiöhallinnollisista tehtävistä. Toimit hankekehityksen mukana alkaen tontinhankintavaiheesta päättyen asunto-osakeyhtiön hallinnon luovutukseen kohteen valmistumisen yhteydessä. Tehtäväsi liittyvät mm. kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden perustamisiin ja hallinnointiin liittyviin toimenpiteisiin, viranomaisilmoituksiin sekä yhtiöiden lainoituksiin ja rahoituksiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä Bonavan omien osaajien että viranomaisten ja rahoituslaitosten kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Sanomatalossa.

Tehtävässä katsotaan eduksi sekä juridinen osaaminen että talousasioiden hallinta. Hyvän taustan antaa aiempi kokemus rakennuttaja-asiamiehen tehtävistä tai toimiminen kiinteistöihin liittyvissä rahoitus-/vakuuspuolen vastuissa. Myös isännöintikokemus antaa tehtävään hyvät valmiudet. Rakennuttaja-asiamies-, LKV- tai isännöitsijätutkinto ovat tehtävän suorittamiselle eduksi.

Työssäsi olet järjestelmällinen, huolellinen ja tarkka. Useat samanaikaiset kokonaisuudet pysyvät näpeissäsi ja osaat nähdä asioiden prioriteetit. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi.
Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään
Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on noin
1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

 www.bonava.com, www.bonava.fi

Hae tehtävää viimeistään ke 24.5.17 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Rakennuttaja-asiamies” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Lisätiedot

 

 

 

Lakimies

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9300 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,399.8miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltel Suomen organisaatioon haussa nyt

Lakimies

Lakimiehen vastuulla on pääasiassa Eltel Suomen lakiasiat, painottuen kuitenkin sopimusasioiden juridiseen neuvontaan. Lakimiehen tehtävänä on kommentoida – ja osin myös laatia- sopimuksia, tukea tarjousten valmistelua, antaa yleistä oikeudellista neuvonantoa, kouluttaa henkilöstöä ja kehittää Eltel Suomen legal-toimintaa. Compliance-ohjeistuksen jalkauttaminen liiketoimintatasolle on myös valittavan henkilön vastuulla. Yhteistyö liiketoimintayksiköiden ja eri sidosryhmien kanssa on päivittäistä. Tehtävä on itsenäinen ja tehtäväkenttä laaja, joten työnkuva on osin räätälöitävissä.

Odotamme sinulta, oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi, valmistumisen jälkeistä työkokemusta sopimusoikeuden alalta vähintään neljän vuoden ajalta. Sinulla on kokemuksen kautta hankittuja näyttöjä asioiden itsenäisestä hoitamisesta ja kehittämisestä. Eltel Suomi ottaa osaa myös julkisiin kilpailutuksiin, joten hankintalain osaaminen on etu, kuten myös rakennusalan yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) tuntemus.

Olet itseohjautuva, aktiivinen ja joustava. Sinulla on varmuutta priorisoida tehtäviä niiden kiireellisyyden ja vaatimustason mukaan, ja osaat myös organisoida samanaikaisia tehtäviä luontaisesti. Olet avoin muutoksille ja sinulla on ajantasaista kiinnostusta ja näkemystä legal-toiminnan edelleen kehittämiseen.

Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää henkilöltä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asennetta, missä sisäisetkin asiat nähdään asiakastyönä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Compass HRG:n toimitusjohtaja Göran Hernberg numerossa +358 10 320 2410 tai sähköpostitse goran.hernberg@compasshrg.fi (paitsi välillä 24.3 – 29.3).

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella “Lakimies” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa “lähetä hakemus” painiketta, viimeistään 2.4.2017 mennessä.

Yhteystiedot

Laskentapäällikkö / Kustannusinsinööri

 

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Laskentapäällikkö / Kustannusinsinööri

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai ammattitaitosi kehittämisestä motivoitunut kustannusinsinööri, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisten rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan.

Olet keskeisessä roolissa Bonava Suomen asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (esimerkiksi määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa, ja osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Kustannuslaskijan tehtävä sijaitsee toimipisteessämme Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Oulussa.

Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri- tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Työskentelytyyliäsi kuvaavat tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan- ja ohjauksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Suomenkielen lisäksi hallitset englanninkielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi.
Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.com, www.bonava.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen tunnuksella ”Laskentapäällikkö”

YhteystiedotMyyntineuvottelija

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Myyntineuvottelija

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Nyt haemme asuntomyyntimme huipputiimiin innostunutta ja intohimoista myyntineuvottelijaa lisäämään myyntivoimaamme.

Etsimme myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista ja dynaamista tuloksentekijää, innostunutta asennetta ja pitkäjänteisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä taitoa auttaa asiakkaita uuden kodin ostopäätöksen tekemisessä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoa, toimeen tarttumista ja priorisointikykyä sekä aktiivista otetta asiakkaisiin päin ja kokonaisvaltaista palveluosaamista. Etsimme sinua, jolle asiakas on ykkönen.

Sinulla on kaupallinen koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus kuluttajille suunnattujen elämyspalvelujen tai investointituotteiden alueelta (esim. kiinteistöala, matkailuala, turismi tms.). Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuvaa puhutun ja kirjoitetun englannin taitoa. Aiempi kokemus CRM-järjestelmän käytöstä, LKV-tutkinto ja asunnon ostoprosessin tunteminen katsotaan eduksi.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvaneet oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.com, www.bonava.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Myyntineuvottelija” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi viimeistään 22.3.2017 tai painamalla alla olevaa Lähetä hakemus-painiketta.

Yhteystiedot 


Seuraa meitä LinkedInissä!

H&S Manager

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa etsimme nyt

H&S Manageria

ottamaan kokonaisvastuun Bonava Suomen toimintojen työturvallisuudesta.  Tulet johtamaan, koordinoimaan ja kehittämään H&S-käytäntöjämme vankassa yhteistyössä johdon, yksiköiden esimiesten, koko henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa. Olet linkkimme konsernin H&S-johtoon Ruotsissa ja varmistat toimintojemme yhteensopivuuden sovittuihin yhteisiin menettelyihin, lainsäädäntöön ja strategiaan. Toimit työsuojelupäällikkönämme ja raportoit Suomen tuotantojohtajalle.

Tehtävä on monipuolinen: pääset johtamaan, kehittämään ja toteuttamaan sekä yritys- että työmaatason turvallisuuskäytäntöjä. Seuraat alan kehitystä, viranomaismääräyksiä ja muiden Bonava-maiden toimintamalleja. Vastaat kehitysprojektien vetämisestä ja jalkautuksesta. Ohjeistat, seuraat, koordinoit ja johdat käytännön H&S-työtä. Haluamme kanssasi saavuttaa edelläkävijyyden eikä ”nolla tapaturmaa” ole meille vain sanonta vaan oikea tavoite.

Olet erinomainen yhteistyöntekijä ja kykenet tulemaan toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Olet sekä analyyttinen että toimeenpanija. Sinulla on kehittämishalua ja ideoita, mutta kaikkea ei tarvitse keksiä itse, osaat kuunnella ja omaksua myös muiden ajatukset. H&S on osa johtamista, menettelyjä, prosesseja ja ohjeistuksia, mutta ennen kaikkea asennetta ja kulttuuria – kaikki ei muutu hetkessä, olet pitkäjänteinen ja määrätietoinen työssäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus (DI tai AMK) ja vähintään viisi vuotta kokemusta työsuojelutehtävistä asiantuntijana ja/tai esimies-roolissa. Rakentamisalan tausta on ehdoton edellytys. Tunnet työsuojelulainsäädännön ja olet tottunut viranomaisyhteistyöhön. ISO 45001 ja 14001 ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Englannin taitosi on hyvä ja TR-mittariston tuntemus/koulutus on hyvä lisä osaamisessasi.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvaneet oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.com, www.bonava.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”H&S/Bonava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi viimeistään 2.3.2017 tai painamalla alla olevaa Lähetä hakemus-painiketta.

Yhteystiedot


Seuraa meitä LinkedInissä!