Lager- og logistikchef

Vi søger for Fleggaard GmbH – den største aktør indenfor dansk/skandinavisk grænsehandel – en lager- og logistikchef til at tage ansvaret for centrallageret i Flensborg og Heiligenhafen.

Som lager- og logistikchef bliver du ansvarlig for logistikledelse på centrallageret for Fleggaard, Calle, Calgros og Famobra, der for nylig er blevet sammenlagt. På bagkant af denne sammenlægning vil der være en række muligheder for optimeringer. Dette samt den ledelsesmæssige rolle som leder for 90+ ansatte, herunder tre driftsledere i direkte reference, vil være det væsentligste ansvar i stillingen.

I rollen vil du skulle være med til at implementere en opdatering af det nuværende ERP-system, ligesom det interne flow og processer løbende skal optimeres og forbedres. Alt sammen under hensyntagen til, at der er en daglig forretning, der skal køre. Lageret opereres 6 dage om ugen og du skal, gennem driftslederne, lede i en afdeling med både danske og tyske medarbejdere. Som lager- og logistikchef forventes det, at du er en kulturbærer og en teamplayer, der skaber en positiv og innovativ atmosfære.

Stærk og erfaren leder
Vi søger en erfaren profil med en relevant baggrund inden for lager og logistik, og som er leder til fingerspidserne. Du kommer formentlig fra en lignende virksomhed, hvor du kender til drift af et højvolumenlager. Desuden har du erfaring med at optimere processer og arbejdsgange, ligesom du har oparbejdet en god data- og systemforståelse. Endelig forventes det, at du desuden formår at navigere såvel kulturelt som sprogligt på dansk og tysk.

Som leder er du stærk og synlig og evner at få hele teamet med. Du er den, der går i front, og du kan motivere dine medarbejdere til at afsøge nye muligheder og til at opnå høje standarder. Vi søger den kandidat, der er drevet af at udvikle på baggrund af de muligheder og udfordringer, der foreligger.

Interesseret?
I stillingen som lager- og logistikchef må du forvente, at du får en særdeles spændende, selvstændig og udfordrende rolle i en moderne supermarkedskæde i vækst, hvor gejst, glæde og vindermentalitet skinner igennem. Jobbet vil have sit udgangspunkt i Flensborg.

Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Krogstrup eller Eva Holm Mikkelsen på +45 70201275. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft udelukkende dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du indtaster. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Fleggaard er en moderne supermarkedskæde og den største aktør indenfor dansk/skandinaviske grænsehandel. Fleggaard-butikkerne blev grundlagt i 1989, og i dag består kæden af otte grænsesupermarkeder.
I gennemsnit har Fleggaards grænsesupermarkeder et salgsareal på ca. 900 kvm. og byder på et stort sortiment lige fra det klassiske grænsesortiment til fersk kød og dagligvarer samt nonfood produkter. Sortimentet består overvejende af kendte og ofte danske mærkevarer.
Fleggaard Detail er ledet af adm. direktør Lars Mose Iversen. Fleggaard Detail tæller i alt 18 supermarkeder fordelt på to kæder; Fleggaard og Calle. Calgros er etgrossist-salgsselskab i grænsen. Calgros køber deres varer og serviceydelser såsom lager og logistik igennem Fleggaard Detail.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Flensborg
Reference:
1910.250
Virksomhed:
Fleggaard GmbH