Produktspecialist

Er du vores nye Produktspecialist?

Spændende mulighed for radiograf med kommercielt mindset

Vingmed | ViCare A/S er et datterselskab af den norskejede koncern Vingmed Holding A/S, der også omfatter datterselskaber i Norge, Sverige og Finland. Vingmed | ViCare A/S har i dag 45 ansatte på deres kontor i Birkerød. For at styrke interventionsafdelingen, der har udvidet sit salgsområde med nye produkter, ønsker man nu at ansætte en productspecialist, der kan bidrage til øget fokus på nye produktområder.

Produktspecialisten bliver en del af et nyetableret team bestående af tre personer. Du vil få reference til produktchefen for området og sammen med denne sørge for at udbygge markedet for præparater, apparater og IT-systemer fra den franske virksomhed Guerbet, hvis produkter Vingmed | ViCare A/S distribuerer i Danmark.
Du kommer til at arbejde med produkter som på nuværende tidspunkt dækker over kontrastvæsker samt injektorer. Indenfor kort tid vil Guerbet også udvide deres forretningsområde med bla. software-programmer, som også vil indgå i produktporteføljen.

Du vil få ansvaret for produkterne i hele Danmark og dine kunder og kontaktpersoner bliver radiologer og radiografer på røntgenafdelingerne på landets hospitaler. Hovedkontoret ligger i Birkerød, men det er ikke afgørende, hvor du bor. Du skal kunne være på kontoret i Birkerød minimum et par gange ugentligt.
Sideløbende med salget af produkterne, vil du også få ansvaret for at analysere og kortlægge det danske marked for produkterne med henblik på at kunne opgøre det fulde potentiale på markedet og dermed kunne anlægge en endnu mere fokuseret indsats.
Som produktspecialist vil du endvidere få en aktiv rolle på udviklingen i afdelingen og være med til at sætte dit præg på bl.a. hvor vi skal bevæge os hen i produktporteføljen, så vi altid har fokus på de nye behov i markedet.

Erfaring med salg – energisk – selvkørende – vedholdende
Du har en uddannelse som radiograf suppleret med minimum 3 års erfaring fra en sælgende stilling. Det er vigtigt, at du er løsningsorienteret og selvstændig i din tilgang til salg. Som person er du åben, udadvendt, samarbejdende og fleksibel. Det er vigtigt, at du brænder for at skabe salg og udvikle de produktområder, du har ansvaret for. Du ser mulighederne og er i stand til at eksekvere på dem. Du skal have et entreprenør-mindset ift. at tænke kreativt og se nye muligheder for udvikling af Vingmed | ViCare A/S’ salgsindsatser på dette vigtige område.

Vil du være en del af en organisation med potentiale?
Som produktspecialist hos Vingmed | ViCare A/S får du muligheden for at skabe resultater via netværk, relationer og godt købmandskab i en organisation med spændende produkter. Du bliver en del af en virksomhed, der kendetegnes af engagement og initiativ og hvor gode resultater lønner sig. Stillingen er en sjælden mulighed for en udadvendt rolle indenfor et vigtigt produktområde med stort potentiale.

Er du interesseret?
Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Joan Hemmingsen på 70 20 12 75.  Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg snarest muligt via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Vingmed | ViCare A/S er en 100 % nordisk ejet virksomhed, der i over 40 år har leveret innovative løsninger til den danske sundhedssektor. Vingmed | ViCare A/S d repræsenterer således en vifte af absolut markedsførende og teknisk avancerede produkter inden for et afgrænset område af kirurgiske og medicinske specialer. Denne specialisering samt et meget højt service-niveau gør Vingmed | ViCare A/S til en troværdig samarbejdspartner med en særdeles god markedsposition.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Birkerød
Reference: 1907.195
Virksomhed: Vingmed | ViCare A/S

 

Kontakt: 

Global Partner Manager

 

Vil du med på en global vækstrejse med banebrydende Healthcare-løsninger, som kan reducere hospitalernes omkostninger samtidig med, at patienternes forløb forbedres?

Dansk firma med banebrydende teknologi
ViroGates er grundlagt i 2001 og har udviklet en analysemetode til at måle forekomsten af biomarkøren suPAR i blodet. suPAR kan bruges på akutafdelinger som et vigtigt redskab til at ”grovsortere” patienter (kaldet triagering). Testen kan afgøre, om en patient er i risikozone, hvis vedkommende har et højt inflammationsniveau, eller om det er forsvarligt at sende patienten hjem og dermed undgå en kostbar indlæggelse. ViroGates er i en fase, hvor der er stor fokus på det kommercielle og søger derfor en Global Partner Manager, som kan fokusere på at opbygge og vedligeholde indirekte salg i markeder, hvor selskabet ikke har direkte salg.

Stærk salgsperson med globalt drive
I denne rolle har du det fulde ansvar for alle partnere, som skal sælge og promovere ViroGates’ løsninger. Virksomheden arbejder i dag med en håndfuld partnere, men det er din opgave at sikre, at det er de rigtige, samt at de lever op til forventningerne. Dernæst skal du udvikle antallet af partnere med en fokuseret indsats på kvalitet i det indirekte salgsarbejde og kvantitet i forhold til omsætning. Det er således din opgave hele tiden at være on top of things for alle aktiviteter hos partnerne. Vi forventer, at en god del af din tid foregår ude hos partnerne, hvor du er sparringspartner for det kommercielle, det produktmæssige samt forretningsudvikling, således at man lykkes med ViroGates løsninger.

Jobbet indeholder bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Tilsikre at de ambitiøse omsætningsmål for partnerne opnås
  • Revidere eksisterende kontrakter med partnerne og vurdere om samarbejdet skal intensiveres eller terminers
  • Finde nye partner i udvalgte lande hvor ViroGates produkter passer ind
  • Budgetansvar for salg til partner, udarbejde markedsplaner, KPI’er, opfølgning, etc. for at målene opnås
  • Deltage i udvalgte konferencer og messer sammen med partnerne
  • Undervise partnerne i ViroGates løsninger
  • Opdatering af firmaets CRM-system
  • Tilsikre at viden fra markederne deles med kollegaerne
  • Regelmæssig rapportering til ViroGates’ salgsdirektør

Ekspert på salg gennem internationale partnere
Du trives med at være ude hos kunderne og partnerne, hvilket betyder, at du er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation, samt at du er vant til at rejse rundt i verden for at nå virksomhedens resultater. Du er samtidig dygtig til at optimere din tid og får mest mulig ud af at bruge systemer, således at du altid har styr på pipeline, expected year end result, samt action-planer for at nå de opsatte mål for den enkelte partner. Du er dygtig til at opbygge relationer, er udadvendt og kan lide at have et stort salgsansvar.

Vi forventer, at du har en meget solid track-record med salg gennem internationale partnere. Du kommer gerne med erfaring fra medicoteknik, pharma eller har anden relevant brancheerfaring. Det er desuden et krav, at du trives med at bygge noget op og vil være del af en innovationsvirksomhed, som er på vej til noget større, hvilket betyder, at man selv må tage fat og være en udpræget teamplayer.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Research Konsulent, Tina Gissel eller Konsulent, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

ViroGates (www.virogates.com), headquartered in Denmark, is a medical technology company with international operations listed on NASDAQ OMX First North. We develop and sell blood tests detecting a prognostic biomarker called suPAR. Our biomarker is used in acute care settings and elsewhere at the hospitals, where it supports clinical decision making and reduce the cost related to acutely admitted medical patients. We have customers using the suPARnostic® products in clinical routine; and currently, a two-digit number of hospitals across Europe are engaged in trials with the objective to implementing suPARnostic® in their acute care programs.

Ansøgningsfrist:Så hurtigt som muligt
Arbejdssted:
Birkerød
Reference: 1918.147
Virksomhed: ViroGates

Kontakt: