Solution Architect

Vil du være hjernen bag de innovative løsninger, som kobler forretning og IT sammen? I rollen som Solution Architect får du ejerskab på forretningsapplikationen sammen med dit team og dermed ansvaret for at udvikle og implementere nye ideer og tiltag, der effektiviserer forretningsprocesserne.

Itadel har gang i mange projekter og tiltag, der skal udvikle forretningen og bringe dem i front som service provider inden for it-outsourcing og udnyttelsen af den nyeste cloud-teknologi. Organisationen har gennemført implementering af ServiceNow som ITSM-løsning og vil udnytte platformens mange muligheder for samarbejde og effektivitet. Derfor ønsker man at forstærke teamet med en stærk Solution Architect – gerne med erfaring, kendskab og indblik i virksomheders processer, applikationer samt implementeringen af nye systemer.

Som Solution Architect bliver du ansvarlig for at udvikle innovative tekniske løsninger, der kan understøtte forretningsprocesserne såvel internt i Itadel samt eksternt til kunder. Det gælder hele processen – fra arkitektur, design over udvikling til implementering af applikationen.

Spændende rolle i organisationen med tæt samarbejde på tværs af kompetencer
Du bliver hjernen bag design og funktionalitet i løsningerne, som ServiceNow-teamet udvikler. Teamet ’ejer’ forretningsapplikationen og har ansvaret for, at processen fra idé til realisering er effektiv og ender ud i en bæredygtig og gennemtænkt løsning.

Din baggrund og arbejdsform gør dig i stand til at koble platformsforståelse med forretningsmæssige behov og navigere i organisationen, så du kan udarbejde forskellige løsningsdesign, der giver forretningsmæssig værdi. Du motiveres af at være brobygger mellem teknologiske muligheder og forretning, som kan udløse forbedringspotentialer og smarte løsninger, der realiseres via ServiceNow.

’Vi vil gøre livet lettere for vores kunder. I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vores medarbejdere giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning. Vi vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette og sikre it-driftsmodel.’ 

Cloudløsninger og forretningsforståelse
Du vil blive del af et sammentømret team af udviklere, en SCRUM Master og en Test Release Manager. Du har måske erfaring som løsningsarkitekt i ServiceNow og ellers et godt kendskab til data-, applikations- og teknologi-arkitektur. Du er opdatereret på den nyeste teknologi og har erfaring med cloudløsninger og integration hertil. Som ServiceNow Solution Architect har du en relevant videregående uddannelse – sandsynligvis datalog. Men ligeså vigtigt er det, at du er nysgerrig på forretningen og passioneret om opgaven at få IT og forretning til at spille sammen.

Du kan måske nikke genkendende til det meste af nedenstående:

 • Kendskab til webteknologier som HTML, JavaScript, Angular, CSS, XML, Web services og muligvis PHP
 • 3-5 års erfaring med udvikling eller -konfiguration
 • En dyb indsigt og forståelse for IT
 • Kendskab til ITIL best practices og processer
 • Enten er du i din første Solution Architect-rolle eller på tærsklen til at træde ind i den
 • Måske ServiceNow-certificeret indenfor ITSM

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne senior konsulent Claus Mengel-Niemann eller research konsulent Eva Holm Mikkelsen på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Itadel er en af Danmarks absolut førende it-outsourcing virksomheder. De leverer hurtigere, billigere og mere sikker it. Itadel er specialister i it-drift; at drive servere, platforme og applikationer så effektivt og sikkert som overhovedet muligt. Det vil sige, at Itadel er full-scope it-outsourcing partner for sine kunder. Hovedkvarteret ligger i Viby J, derudover findes et stort kontor i Ballerup og et servicecenter i Prag, Tjekkiet. Siden 2004 er Itadel vokset fra 50 medarbejdere og en omsætning på 70 millioner kroner til flere end 300 specialister i dag og en omsætning for cirka en halv milliard danske kroner.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aarhus
Reference: 1913.083
Virksomhed:
Itadel

Kontakt:

Kommerciel orienterede IT Infrastruktur konsulenter søges til Devoteam Århus

Formår du at formidle teknisk komplekse problemstillinger på en letforståelig måde? Excellerer du I at omsætte strategi til konkrete ønsker, enten i business cases, udbudsmateriale eller leverandørudvælgelse? Trives du med at håndtere flere forskellige kundedialoger, samtidig med at du skal drive transformationsprojekter? Og vil du være en del af en helt unik og dynamisk organisation, der sætter din udvikling og trivsel højst på agendaen? Så skal du blive ved med at læse.

Udfordrene rolle indenfor forretningsområde I kraftig vækst i Devoteam
Som Senior Operations, Infrastructure & Sourcing (ITO) konsulent arbejder du både med private og offentlige kunder. Du indgår i et team på 14 konsulenter, hvis kompetencer spænder over:

 • It-infrastruktur og -platformsteknologier
 • It- og løsningsarkitektur
 • Processer og organisering omkring tilvejebringelse af it-services.
 • Markedsydelser inden for it-outsourcing og cloud.
 • It-drift

Du har minimum 5 års erfaring indenfor 1-2 af disse områder (enten fra konsulenthus, IT serviceleverandør eller IT-afdeling) og skal også have erfaring med teknisk projektledelse.  Du har erfaring med rådgivning til beslutningstagere og evner at overskue en virksomheds samlede IT-miljø.

Du vil arbejde sideløbende med 3-4 kunder og have mange forskellige arbejdsopgaver, herunder:

 • Yde rådgivning indenfor IT, sourcing og udbud
 • Kortlægge kundens IT-miljø, herunder processer, økonomi og organisering
 • Udarbejde IT-strategier og anbefalinger til teknologivalg
 • Klarlægge optimeringsområder indenfor infrastrukturen
 • Udarbejde beslutningsgrundlag til kundens beslutningstagere
 • Omsætte kundens ønsker til fremtidig IT-services i kravsspecifikationer i udbud
 • Organisere, planlægge og projektlede IT-implementeringer

Fleksibilitet og store udviklingsmuligheder
Du har her muligheden for at blive en del af en organisation på 130 kompetente medarbejdere, der med stolthed har været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de sidste mange år. Det skyldes en lang række forhold og initiativer, ikke mindst deres åbne og tæt integrerede netværksorganisering, hvor man indgår i projektteams baseret på roller og processer. Du har derudover også mulighed for selv at vælge din personaleleder. Deres ledelsesstil er baseret på ’den coa­chende leder’ og visionen er at være ”bran­chens bedste til at udvikle medarbejdere”.  Deres passion omkring teknologi og høj faglighed bliver i høj grad understøttet af de mange muligheder for videreuddannelse, certificeringer mv. Hvis du er selvstændig, nysgerrig og dedikeret, vil du passe godt ind i Devoteam. Der er frihed under ansvar og stor fleksibilitet – og fokus på samarbejde og vidensdeling på tværs i organisationen.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Devoteam A/S er en del af europæiske Devoteam Group med 6.700 ansatte i 18 lande på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Devoteam Group har HQ i Paris, Frankrig. Siden 1978 har Devoteam Danmark leveret rådgivning og løsninger til mere end 1.000 danske virksomheder – offentlige som private.  De rådgiver i feltet mellem forretning og teknologi bl.a. inden for områderne: it-strategi, digitalisering, it-effektivisering, procesoptimering, projekt- og forandringsledelse, it-sourcing, it-arkitektur, business intelligence, it-sikkerhed, it-governance og telerådgivning. Som løsnings­hus implementerer de markedets førende løsninger til understøttelse af forretnings- og it-processer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Denmark, Århus
Reference: 
1920.240
Virksomhed: 
Devoteam

Kontakt:

Kvalitetschef

Kunne du tænke dig at være med til at skabe noget helt nyt – et banebrydende produkt som kan forbedre livskvaliteten for rigtigt mange? Så læs videre her:

Vi søger en stærk kvalitetschef med erfaring fra pharma eller medico

Lægemiddelstyrelsen åbnede i 2017 op for, at danske virksomheder kan begynde at dyrke medicinsk cannabis. Medicinsk cannabis har i de senere år vundet indpas i lægevidenskaben som et middel, der har smertelindrende, beroligende og anti-inflammatorisk virkning.
Som et nyt kapitel i gartneriet Knud Jepsens forretningshistorie har man indgået en aftale med den canadiske cannabis gigant TGOD, om sammen at producere medicinsk cannabis i Europa, under navnet TGOD Production A/S.

Etablér et gennemgribende kvalitetssystem
Du vil få ansvaret for at opbygge, implementere og vedligeholde et QMS-system inkl. opdatering af SOP’er, specifikationer, manualer etc. med henblik på at indføre et GMP certificeret kvalitetssystem. Hertil hører afvigelses-, ændrings-, CAPA, risiko-, OOS- og OOT-håndtering samt håndtering af leverandører, kundeklager og eventuelle Recalls. Du vil selvstændigt skulle drive og facilitere dialogen med myndigheder, herunder udarbejdelse af ansøgning om import- eksportcertifikater, destruktions- og narkotikaregnskab samt løbende rapportering.

Erfaren specialist med entrepreneur-gen
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men du er formentlig uddannet farmaceut, ingeniør eller biokemiker og har erfaring fra en lignende jobfunktion. Du trives i et entrepreneur miljø samtidig med at du er kvalitetsbevidst og har gode samarbejdsevner. Du tager ejerskab og arbejder selvstændigt med dine projekter med en pragmatisk og positiv indstilling.

Bliv en del af et internationalt samarbejde
TGOD Production tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en nystartet virksomhed med dynamik og vækst, og med gode personlige udviklingsmuligheder. Du vil blive del af et team af dygtige kolleger i et uformelt og dynamisk miljø med højt humør. Stillingen er på fuld tid. Dit arbejdssted bliver i Hinnerup, lige udenfor Århus.

Interesseret?
Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Kristian Aagerup på telefon +45 29 16 96 36. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Knud Jepsen A/S er verdens største producent af kalanchoe blomster, der markedsføres under mærket Queen®. Gartneriet på 120.000 m²er placeret ved hovedkontoret i Danmark og har her 120 ansatte. Desuden har virksomheden produktion i form af søsterselskaber i Tyrkiet og i Vietnam. TGOD Canada har i dag etableret sig på det Canadiske marked, hvor de sælger produkter inden for Medicin cannabis. Med denne nye Joint Venture er målet at blive en central spiller i Danmark og på sigt hele Europa.  

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 1913.181
Virksomhed: TGOD Production A/S

Kontakt: 

Projektchef – teknikentreprise

Lighthouse – Danmarks højeste boligejendom

Har du evnerne til at tage ansvaret for en stor teknikentreprise på et byggeri til omkring 1,2 mia. kr.? Er du tilmed en teamplayer, som har lyst til at være en del af det unikke One Company samarbejde i Aarsleff koncernen?

Vi søger en stærk projektchef til Wicotec Kirkebjerg A/S, som får ansvaret for den fulde teknikentreprise i Lighthouse projektet på Aarhus Ø. Bygningen bliver det nye varetegn for Aarhus, og er et af de mest prestigefyldte byggerier i Danmark. Du vil referere direkte til projektdirektøren i Wicotec Kirkebjerg.

Ledelse af den fulde teknikpakke med reference til styregruppen
Som projektchef bliver du ansvarlig for den samlede teknikentreprise med alle fagområder, og du bliver chef og personaleleder for en organisation med 5-7 fagprojektledere og ca. 50 egne teknikere. Dit projekt indgår i Aarsleffs One Company samarbejde, hvor I har fælles mål og fælles bundlinje. Det er en unik samarbejdsform, som skaber værdi for kunden frem for konflikter.

Ud over at lede din egen storentreprise, så bliver det din opgave at koordinere med dine sideordnede chefer for hhv. bygge- og anlægsentreprisen, samt at rapportere projektets fremdrift til styregruppen. Du styrer økonomien på projektet, du leder indkøb af underentreprenører, du er ansvarlig for QHSE arbejdet og du er pro-aktiv med at give input til projekteringen. Når projektet er afsluttet om ca. 3 år, så vil du få mulighed for at få nye, spændende opgaver i WK eller Aarsleff koncernen.

En teamplayer, som er stærk i både projektstyring og teknik
Vi håber at høre fra dig, hvis du har nogle års erfaring i styring af større teknikentrepriser med flere fagområder. Du er formentlig ingeniør, installatør eller maskinmester, eller måske ”byggemand” (M/K), hvis du har dit tekniske fundament i orden. Det er oplagt, at din erfaring stammer fra en anden større teknikentreprenør, men vi er åbne over for ansøgere fra rådgiverbranchen, ejendomsbranchen, bygherre-leddet eller fra industrien.

Som person er du en teamplayer, som vil trives i Aarsleffs One Company samarbejde, hvor det er projektets helhed og kundens behov der er målet, frem for optimering af ens egen andel af kontrakten. Du kan dog stadig stå fast når du møder modstand, og du trives med ærlig og klar tale. Du kan både begå dig over for en styregruppe i konferencelokalet, og du kan tale i øjenhøjde med håndværkerne på pladsen. Som leder er du nysgerrig på mennesketyper, hvorved du skaber motivation gennem bl.a. situationsbestemt ledelse og uddelegering.

Vil du kunne pege på Danmarks højeste boligejendom og sige: ”Det har jeg været med til at bygge!”.
I dette job får du ansvaret for hele teknikentreprisen i et af de mest omtalte byggeprojekter i disse år. Lighthouse bliver et monument for Aarhus by, som vil kunne ses på lang afstand fra både vandsiden, fra luften og langt inde fra land. Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du rapporterer til en styregruppe, som på mange måder agerer som en bestyrelse. Du bliver en del af et One Company samarbejde, som er unik for branchen, hvor man fokuserer på at lykkes i fællesskab frem for at optimere sin egen del af kontrakten. Du bliver også en del af Danmarks største og mest succesfulde entreprenørkoncern, som er meget anerkendt i branchen, har mange store projekter i pipeline og har en stærk økonomi.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Eva Holm Mikkelsen eller Carsten Lund på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) er en landsdækkende teknikentreprenør, som tilbyder alle de tekniske fagkompetencer inden for nybyggeri, renovering og facility management. Virksomheden omsætter for 1,5 mia. kr. årligt og beskæftiger over 1000 medarbejdere. WK er en del af den børsnoterede entreprenørkoncern Per Aarsleff A/S, som samlet set omsætter for godt 12 milliarder kroner og beskæftiger 6.500 medarbejdere. Sammen med datterselskaberne E. Klink og Holmskov Rustfri har WK afdelinger i Aarhus, Kolding, Osted, Odense, Skovlunde, Slangerup og Taastrup. Se mere på www.wk.dk og www.aarsleff.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 1916.159
Virksomhed: Wicotec Kirkebjerg A/S

Contact: 

Claim Handler

Vil du arbejde med analyse og forbedringer i kvalitetsafdelingen hos Elopak?

Elopak Denmark A/S producerer ca. 95 kartoner i sekundet til flydende fødevarer året rundt. Dagligt leveres de store mængder til primært europæiske kunder, men fortsat stigende vækst resulterer også i øget salg til oversøiske markeder. I Elopak er kvalitetsområdet afgørende for virksomhedens succes. Kunderne aftager enorme mængder kartoner dagligt, og samarbejdet med dem er derfor afgørende.

Til at sikre et fortsat og konstant fokus på kvalitet, ønsker Elopak Denmark A/S at ansætte yderligere en Claim Handler i kvalitetsafdelingen, der primært skal arbejde med produktet Roll Fed. I rollen som Claim Handler fungerer du i en rolle med mange snitflader – mod kunden, salgsafdelingen, produktionen, den tekniske afdeling etc. Du får reference til kvalitetschefen og et tæt samarbejde med din pendant på det andet produkt Pure-Pak®.

Arbejdet med kvalitet i Elopak er kendetegnet ved, at der konstant skal optimeres. En systematisk approach er kendetegnende for dagligdagen. Det gælder ikke kun om at finde og rette fejl – men også om at lære af dem og undgå dem i fremtiden. Hvis problemet ikke bliver løst ordentligt, bliver maskinerne ved med at producere fejlkartoner. I en hverdag, hvor kompleksiteten er stor og det opsamlede datagrundlag enormt, kræver det stort overblik og fokus.

Metodisk og relationel dygtig problemknuser
Den rette kandidat har erfaring fra en lignende rolle, hvor du har været placeret mellem kunden og produktionen. En metodisk indsats er altafgørende for at kunne løse problemer og undgå dem i fremtiden. I Elopak arbejdes der meget med 8D problemløsning, og det forventes, at du mestrer disciplinerne. Størstedelen af din tid vil blive brugt på at lave Root Cause Analysis (RCA), verificere problemet og deltage i løsningsgenereringen.

Det er en nødvendighed i jobbet, at du er god til at arbejde med data samt god til at formidle analyseresultater til alle niveauer i organisationen, da du vil skulle samarbejde med forskellige afdelinger på kvalitetsopgaver.

Når problemet er defineret og verificeret skal du drive den ændring, som løser problemet på sigt. Det kræver, at nogen gør noget anderledes end de er vant til, og det stiller krav til din evne til at involvere og kommunikere. Det vil typisk ikke være dig der er i stand til at løse problemet, da der er andre der ved mere om de komplekse maskiner. Som person er du nysgerrig, rummelig og har et flair for teknik.

Den ideelle kandidat til stillingen har flere års erfaring med kvalitet i en produktionsvirksomhed – gerne med en høj automatiseringsgrad. Du begår dig på dansk og engelsk – i tale og på skrift.

Global virksomhed med lokalt fokus
Elopak er en international virksomhed med aktiviteter i mange lande verden over. Elopak Denmark A/S er ét af de største sites globalt i Elopak. Du bliver del af en virksomhed, hvor der lægges mærke til din indsats, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling. I forbindelse med opstart vil du få en grundig introduktion til rollen og virksomheden, inden det forventes, at du er selvkørende. For den rette kandidat er det en yderst attraktiv stilling, hvor ansættelsesforholdene naturligvis matcher kvalifikationer og baggrund.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

ELOPAK DENMARK A/S ER BLANDT DE FØRENDE INDENFOR FREMSTILLING AF EMBALLAGE TIL FLYDENDE FØDEVARER. Der produceres et bredt sortiment af Pure-Pak® og Roll Fed™ kartoner. Derudover sælger og servicerer virksomheden komplette tappeanlæg. Elopak Denmark A/S beskæftiger 360 engagerede medarbejdere.

Elopak Denmark er en del af en norsk koncern bestående af 13 fabrikker med i alt 2800 medarbejdere. Elopak er kendt og respekteret for emballageløsninger til flydende føde- og drikkevarer. Elopak Denmark har gennemført en væsentlig udvidelse af produktionen i Lystrup og forudser fortsat en betydelig vækst over den næste årrække. Elopak står ligeledes over for at indføre SAP som det nye ERP-system.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Lystrup
Reference: 1814.417
Virksomhed: 
Elopak Denmark A/S

Kontakt:

 

 

Teamleder, Quality

Ledelse af ti laboranter på skiftehold * Højhastighedsproduktion * Arbejdssted i det nordlige Aarhus

Elopak Denmark A/S producerer ca. 95 kartoner i sekundet til flydende fødevarer året rundt. Dagligt leveres de store mængder til primært europæiske kunder, men fortsat stigende vækst resulterer også i øget salg til oversøiske markeder. I Elopak er kvalitetsområdet afgørende for virksomhedens succes. Kunderne aftager enorme mængder kartoner dagligt, og samarbejdet med dem er derfor afgørende.

Til at sikre et fortsat og konstant fokus på kvalitet ønsker Elopak Denmark A/S at ansætte en team leder i kvalitetsafdelingen, der primært skal lede laboranterne. Kvalitetsafdelingen i organisationen består af folk, der har været i virksomheden i mange år, og som er godt inde i produkterne og processerne. Du får reference til kvalitetschefen.

Arbejdet med kvalitet i Elopak er kendetegnet ved, at der konstant skal optimeres. Herunder samarbejdet med produktionen, vedligehold, udviklingsprojekter og naturligvis kunderne. En systematisk approach er kendetegnende for dagligdagen. Det gælder ikke kun om at finde og rette fejl – men også om at lære af dem og undgå dem i fremtiden. Hvis problemet ikke bliver løst ordentligt, bliver maskinerne ved med at producere fejlkartoner. I en hverdag, hvor kompleksiteten er stor og det opsamlede datagrundlag enormt, kræver det stort overblik og fokus.

Hands-on leder, der arbejder systematisk med kvalitetsforbedringer
Som leder for de ti laboranter, der arbejder på skiftehold, får du en afgørende rolle i sikre arbejdet med kvalitet. Den rette leder til denne opgave har en ”walk and talk” tilgang til ledelse med konstant påvirkning af medarbejderne. God mandskabspleje er at sikre, at medarbejderne fungerer godt sammen – og sammen med de øvrige afdelinger. Kvalitetsproblemer er hele virksomhedens problemer, og derfor skal der bygges bro over mod operatørerne, som spiller en stor rolle i virksomheden.

I rollen som teamleder skal du udover ledelse arbejde med interne afvigelser. Heri bliver opgaverne at analysere data, sikre effektive løsninger og arbejde med afledte projekter. Der vil desuden være noget rapportering, som formentligt tager et par timer om ugen.

Den ideelle kandidat til stillingen har flere års erfaring med kvalitet i en produktionsvirksomhed – gerne med en høj automatiseringsgrad – og har naturligvis indsigt i laboranters arbejde. Du arbejder med Root Cause Analysis og 8D processer og ynder at arbejde ud fra disciplinerne.

Som person er du relationelt stærk. Når du har dannet dig dine meninger, er du god til at stå ved dem og få dine folk til at arbejde i den rigtige retning. Du holder hovedet koldt i de fleste situationer, og du har ikke et problem med at krydre dagen med et godt grin.

Du begår dig på dansk og engelsk – i tale og på skrift.

Global virksomhed med lokalt fokus
Elopak er en international virksomhed med aktiviteter i mange lande verden over. Elopak Denmark A/S er ét af de største sites globalt i Elopak. Du bliver del af en virksomhed, hvor der lægges mærke til din indsats, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling. I forbindelse med opstart vil du få en grundig introduktion til rollen og virksomheden, inden det forventes, at du er selvkørende. For den rette kandidat er det en yderst attraktiv stilling, hvor ansættelsesforholdene naturligvis matcher kvalifikationer og baggrund.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

ELOPAK DENMARK A/S ER BLANDT DE FØRENDE INDENFOR FREMSTILLING AF EMBALLAGE TIL FLYDENDE FØDEVARER. Der produceres et bredt sortiment af Pure-Pak® og Roll Fed™ kartoner. Derudover sælger og servicerer virksomheden komplette tappeanlæg. Elopak Denmark A/S beskæftiger 360 engagerede medarbejdere.

 Elopak Denmark er en del af en norsk koncern bestående af 13 fabrikker med i alt 2800 medarbejdere. Elopak er kendt og respekteret for emballageløsninger til flydende føde- og drikkevarer. Elopak Denmark har gennemført en væsentlig udvidelse af produktionen i Lystrup og forudser fortsat en betydelig vækst over den næste årrække. Elopak står ligeledes over for at indføre SAP som det nye ERP-system.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Lystrup
Reference: 1814.416
Virksomhed:
Elopak Denmark A/S

Kontakt:

COO / Vicedirektør

Er du en succesfuld leder i byggebranchen, som har lyst og evner til at sidde i toppen af en stærk og anerkendt installationsvirksomhed? For den rette kandidat kan der være mulighed for medejerskab på et passende tidspunkt.

Vores kunde er en betydende spiller inden for sit område, som efter mange år med solid vækst nu har behov for at få tilført flere ressourcer i topledelsen. Derfor søger vi en stærk COO, som sammen med CEO skal lede og udvikle virksomheden. Vi går primært efter en kandidat som har potentialet til at blive CEO, da virksomheden inden for en overskuelig årrække står over for et generationsskifte. Stillingen er i Aarhus.

Du leder organisationen med et stærkt fokus på jeres relationer til kunderne
Som COO vil du referere til CEO og deltage på bestyrelsesmøderne, da du får en vigtig rolle i den strategiske udvikling af virksomheden. Du får ansvaret for at lede og udvikle organisationen, med direkte ledelse af regionsdirektør, afdelingsledere og centrale funktioner. Salg og kundepleje fylder en del i din rolle, og du har endvidere et fast greb om økonomistyringen. Du sikrer kvalitet i tilbudsarbejdet og du indgår eller godkender alle større kontrakter, de største i samarbejde med CEO. Kontraktstyring på kundesiden er en vigtig opgave for dig og du følger løbende op. Du skaber endvidere rammerne for, at I har en effektiv produktion, herunder planlægning og styring af projekter, og du følger op på områder som kræver opmærksomhed. Derudover har du måske selv forslag til områder eller opgaver hvor du kan tilføre værdi i organisationen.

Erfaren leder med kundetække og styr på aftaleforhold
Vi håber du vil søge stillingen, hvis du ønsker at gøre en stor forskel i en mellemstor virksomhed frem for en mindre forskel i en stor. Den ideelle ansøger har erfaring fra installations- eller rådgiverbranchen, eller måske med facility management hos en ejendomsoperatør. Alternativt er du ”byggemand” (M/K), og har en god erfaring med at håndtere installationer som en del af dine projekter. Du har desuden et godt tag på både aftaleforhold samt gennemførelse af projekter og entrepriser. Endvidere har du generelt et godt blik for hvad der rører sig i branchen – hvilket du i særlig grad har brug for i forbindelse med strategiarbejdet.

Som person er du udadvendt og du trives med at dyrke dit netværk på kundesiden, hvilket gør dig i stand til at hive opgaver hjem til virksomheden. Du har mod og karisma til at sætte dig igennem når der er behov for det, men du er også en samarbejdsorienteret teamplayer, som udstråler positiv energi.

Topstilling i velanset virksomhed – de ting du gør, kommer til at bestemme fremtiden
I denne rolle får du et meget stort ansvar i toppen af en stærk og anerkendt installationsvirksomhed, en af de største inden for sit område. Du får mulighed for i høj grad at påvirke den fremtidige retning for virksomheden, hvilket er en udviklings-case, ikke en turnaround-case. Det er en del af dit job at dyrke og udvikle dit eget netværk i branchen, så du bliver virksomhedens ansigt udadtil. Du vil have en stærk organisation i ryggen, der er kendt for at levere varen. Selvom det er dig der leder organisationen, så er strukturen ikke ”rigid”. Vi lægger op til et fleksibelt samarbejde med CEO og de øvrige nøglefunktioner.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior Consultant Carsten Lund hos Compass på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en mellemstor installationsvirksomhed, som hører til blandt de bedste inden for sit område. Den er 100% privatejet og har en professionel bestyrelse. Økonomien er sund og virksomheden har eksisteret i mere end 20 år.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aarhus
Reference:
1816.377
Virksomhed:
Anonym

Kontakt:

Executive Assistant

Er du ambitiøs, engageret og resultatorienteret og har mod på en spændende og udviklende stilling i en vækstvirksomhed? Du vil blive udfordret i hverdagen, men samtidig komme helt tæt på beslutningerne i en virksomhed, hvor der skal leveres på højt niveau hver eneste dag!

Vores kunde er en moderne og nytænkende virksomhed, som tilbyder unikke løsninger til en lang række spændende kunder. Virksomheden arbejder i spændingsfeltet mellem finans og teknologi og tilbyder et premium-produkt i særklasse. Til at understøtte den udvikling virksomheden allerede befinder sig i, søger de nu en Executive Assistant med direkte reference til Direktionen.

Central rolle, hvor beslutningerne træffes
I denne spændende og udfordrende rolle vil du blandt andet få ansvaret for at udarbejde diverse strategiske analyser på tværs af huset, som skal danne beslutningsgrundlag for Direktionen i virksomheden. Endvidere vil du blive involveret i udvikling af virksomhedens strategi og agere udførende på en lang række opgaver og analyser, ligesom du vil blive inddraget som både sparringspartner og tovholder på delprojekter i strategiplanen.

Som Direktionens forlængede arm og fortrolige, vil du også varetage opgaver såsom referatskrivning fra direktions- og ledermøder samt udarbejdelse af præsentationer til samme. Endvidere vil du agere tovholder på trufne beslutninger og sikre, at interne deadlines overholdes. Endelig vil der være en række naturlige opgaver af mere administrativ og koordinerende karakter. Som Executive Assistant vil du komme vidt omkring i organisationen og få en stor berøringsflade – også ud af huset. Med andre ord, en unik mulighed for at have fingeren på pulsen, dér hvor beslutningerne træffes!

Dygtig kandidat med stærk personlighed
Profilen vi søger har minimum ét til to års erfaring efter endt uddannelse som eksempelvis Cand. Merc. (FIB, FIN, IB, MAC) eller Cand. Oecon. På studiet har du leveret på et højt niveau og gerne bygget på med relevant studieerfaring ved siden af. Vi forventer desuden, at du er stærk i kommunikationen såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Endelig er det en forudsætning for at blive succesfuld i jobbet, at du har stærke kompetencer indenfor Excel og også gerne business intelligence værktøjer som f.eks. Power BI.

Som person er du ambitiøs, analytisk, systematisk og struktureret i dit arbejde. Du sikrer derved, at Direktionen kan have tillid til dine leverancer og skaber den nødvendige tillid og fortrolighed, som stillingen fordrer. Du har det godt med, at baren sættes højt, idet dit personlige drive, resultatorientering og vedholdenhed hjælper dig igennem. Med skarpe deadlines i et særdeles kvalitetsbevidst miljø, vil dit engagement og gode begavelse ligeledes sikre, at du håndterer pressede situationer med overskud.

Interesseret?
Du tilbydes hér en særdeles attraktiv stilling i én af landets førende virksomheder indenfor sit felt. Du bliver en del af et ungt team og en vigtig medspiller for topledelsen i din dagligdag. Mulighederne for personlig læring og vækst samt indsigt i den finansielle verden er unikke, ligesom muligheden for at skabe et karrieremæssigt stærkt fundament er åbenlyse.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist Maria Mathiasen på mobil 41950883. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Vores kunde er en solid og vækstende virksomhed beliggende i Aarhus. Virksomheden arbejder indenfor den finansielle branche og har i dag en spændende skare af hovedsageligt danske kunder. Virksomheden befinder sig i øjeblikket i en spændende strategiproces, hvor der blandt andet arbejdes henimod at udvide internationalt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus
Reference: 1810.353
Virksomhed: Anonym

Kontakt:

Project Manager

High-End Inspection Machines – Pharmaceutical Industry – Project Execution and optimisation

Innoscan is determined to continue its growth within the field of high-end inspection machines to the pharmaceutical industry. Innoscan has one of the best-in-class solutions based on a company culture of strong team coherence and highly competent colleagues. To ensure this growth, we are looking for an experienced project manager to become part of our journey.

In close cooperation with your project team, you have the responsibility to drive and optimise your projects regarding time, money and customer satisfaction. Innoscan conducts projects after a GAMP5 compliant development model and in that context, it is your privilege to build customer relations and manage projects according to the highest standard and quality.

The job is to deliver high-end inspection machines for final quality check of pharmaceutical products. You are involved from the contract signature through the development, assembly over tests to the installation and the final deployment on-site with the client. Throughout the project you have the full responsibility for the budget and the performance of the allocated resources according to Innoscan’s project model. You make sure that the agreed requirements are both documented and tested before FAT and SAT.

Your professional competencies as an experienced Project Manager could include:

 • An engineering background within mechanical construction/electrical engineering or similar disciplines
 • Experience from project management with equipment manufacturing and/or automation solutions
 • Knowledge of the regulatory demands of the pharmaceutical industry and experience with calculations
 • Speaking and writing English at a high level, German proficiency could be beneficial

You have a commercial customer-centric mindset and you are proactive and methodical with an ability to engage your team and create the special sense of team spirit through an involving situation-based approach. You show dedication, perseverance and your structural and systematically way of working is a landmark of yours. You have an ability to view your projects holistically as well as in detail and you thrive when confronted with complex problem-solving.

Intrigued? please send your application today!

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact Senior Consultant Claus Mengel-Niemann at 2263 3377. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible to make sure that your application is taken into consideration.

Innoscan has specialised in the development and production of high-tech inspection machines for automated quality control in the pharmaceutical industry where manual inspection is automated, and the demands constantly change. Innoscan pride themselves on being an informal and flat organisation where cooperation between departments is lived every day based on culture of openness, responsibility and high spirits. One will encounter a working environment where change and challenges are part of the daily routines. With the launch of two new state-of-the-art inspection machines Innoscan expects remarkable growth rates over the coming years. Innoscan has a close cooperation with its sister company SVM Automatik, both is owned by Italian Stevanato Group. Further information see https://engineering.stevanatogroup.com/innoscan/

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: Brabrand, Aarhus
Reference: 1812.342
Company: Innoscan A/S

Contact:

 

Sales & Application Engineer

High-tech, high-end, complex project sales – graduate position!

The position as Sales & Application Engineer provides an opportunity to influence Innoscan’s future growth immensely. You will work with high-end, high-tech project-based products, state of the art technology and highly competent colleagues in an international environment.

Key role with responsibility for driving and heading up negotiations
You have a key role in securing the Innoscan’s growth in the years to come. You will, in cooperation with your manager, liaise with other European sales people from the parent company, while also bringing your technical understanding and experience in play in through dialogue with the customers. You will be able to participate in negotiations with highly professional stakeholders in a corporate political environment, as well as secure the import technical details from your own organisation when drafting the extensive proposals.

Specific assignments could be:

 • Alignment of expectations both in-house and externally.
 • Negotiations
 • Participating in the tender/proposal process in-house and across the group
 • Conduct feasibility studies
 • Participation in conferences, fairs and events within the industry around the world

High, technical understanding and a no-nonsense attitude
Your background is technical with an engineering degree at least at B.sc level. You have either graduated within the last couple of years or is graduating this summer and have had relevant study jobs in high-tech companies combined with a passion for sales.  You are either used to dissecting large product/project specs or have the knowledge to do it. Alternatively, you might have delivered or been part of drafting a winning written proposal with all relevant documentation.

You have a no-nonsense attitude with a systemic and structured approach to meet tough deadlines and extensive specs from the highly regulated industry pharmaceuticals is. You easily interact with people at all levels, from the technicians at the shop-floor to the executive level of our highly professional industry. Stakeholder management is key. The ability to assess the situation right and then make the right decision comes naturally to you.

If you can see yourself in this role, this opening could be your chance to reach your true potential.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group. If you need further information about the position, please contact senior consultant Claus Mengel-Niemann at +45 2263 3377. All enquiries will be handled with confidentiality. If interested, please apply as soon as possibly through our webpage www.compasshrg.com. Applications will be processed on an ongoing basis independently of the deadline. Therefore, we ask you to apply as soon as possible in order make sure that your application is taken into consideration.

Innoscan is a medium sized high-tech company based in Østjylland. Innoscan supplies inspection machines for the top-end pharmaceutical companies in the world – replacing manual inspection with automated technology.  The company is owned by the Italian Stevanato Group, a leading medico company engaged in glass primary packaging, glass processing technologies and a broad range of glass and plastic products, systems and services – such as machine building for mainly the pharmaceutical industry. Do not hesitate to contact us for further information. See more: https://www.stevanatogroup.com/

Deadline for application: As soon as possible
Workplace:
Østjylland
Reference: 1812.040
Company: 
InnoScan

Contact: