Forretnings IT leder

Kan du få IT, processer og mennesker til at spille sammen – i en koncern med seks forretningsenheder?

Gennem de seneste 10 år har NRGi udviklet sig enormt. I dag er NRGi et fællesskab af seks forretninger, der tilsammen omsætter for 2 mia. DKK. I takt med den øgede kompleksitet i forretningen, er behovet for IT og processer steget, hvilket har medført et øget fokus på ERP-systemet.

Til at drive en videreudvikling af Navision 365 ERP-systemet og udbredelsen af dette, søger vi efter en Forretnings IT leder. Implementeringen er i fuld gang, og systemet udvikles kontinuerligt. Det vurderes dog, at der fortsat er meget potentiale i feltet mellem IT, processer og mennesker, som kan give medarbejderne bedre forudsætninger for at blive en succes på tværs af afdelinger og forretninger.

I NRGi-koncernen har man et italesat mål om at ”IT skal være tæt på forretningen”. Målet er ikke at have ensartede processer i hele koncernen, men at have ens processer dér, hvor det giver mening. Man har en respekt for, at dem i selskaberne ved mest om deres egen forretning.

Erfaring med procesudvikling og ERP i en forskelligartet organisation

Profilen vi søger, kan komme flere steder fra. Du kan enten have arbejdet med Forretnings IT i en større virksomhed, hvor du har været dén som sikrer fremdrift og struktur. Alternativt, har du arbejdet i en lignende virksomhed, hvor du har været en del af forretningen og været en stor del af flere større IT-projekter.

Da dette job spænder vidt i virksomhedens værdikæde, er det bestemt en fordel at du tidligere har været en del af projekter, der går på tværs. Uddannelsesmæssigt forventes det, at du som minimum har en Bachelorgrad, suppleret med en del praktisk erfaring. Den rette kandidat har formentligt stiftet bekendtskab med ledelse – eller tung projektledelse.

Som person er du god til at se sammenhænge og forstå komplekse forretningsgange. Du kan lide at vekselvirke mellem at indsamle og bearbejde data, og ikke mindst at operationalisere. Hvis du føler dig for god til at oprette en bruger i systemet, eller kigge i anlægskartoteket, er dette nok ikke jobbet for dig.

Evnerne til at kommunikere og skabe kontakt til mange forskellige typer af mennesker er vigtige i dette job. Du arbejder naturligvis struktureret, og du formår at holde momentum i din afdeling. I rollen er man spillende træner for 7 medarbejdere, hvor man udøver ledelse ”på farten”. Den rette kandidat ser det som en attraktion, at man er selvstændigt ude i forretningerne, samtidig med at man skal have enderne i sin egen afdeling til at nå sammen. Afdelingen består af medarbejdere, der hver især har godt styr på sine ting og i høj grad er selvkørende.

Du får reference til NRGi koncernens CIO, som udover denne rolle har ansvaret for afdelingerne IT-Drift & Sikkerhed, IT-Support og IT-Udvikling & Data. Du får naturligvis et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om NRGi:
NRGi er et andelsselskab. Skabt til at levere strøm og født ud af tanken om, at jo mere vi er fælles om, jo mere kan vi opnå. I dag er vi et fællesskab af virksomheder samlet under et i NRGi-koncernen. NRGi arbejder inden for energi, grøn omstilling samt det byggede miljø, og antallet af andelshavere tæller i dag mere end 215.000.Sammen deler vi en ambition om at bidrage til et velfungerende samfund og en renere planet baseret på sikre økonomiske valg. Til glæde for alle os, der er her i dag og alle dem, der skal tage over efter os. NRGi-koncernen har 1200 medarbejder, og fællesskabet af virksomheder består af KONSTANT, NRGi Elsalg, NRGi Renewables, EBAS, Kuben Management og El:con

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 1910.389
Virksomhed: NRGI

Kontakt:

Praktikant til Leadership Development i konsulenthus, Århus

Brænder du for organisationsudvikling, ledelsestræning og læringsmetoder? Ønsker du at lære mere om de bagvedliggende processer og aktiviteter, som danner grundstenene for en effektiv læringsproces, der forbinder forretningsudvikling og ledelse? Så tilbydes du her en unik mulighed for at komme helt tæt på et travlt konsulenthus.

Lær om lederudviklingsforløb og få kendskab til dansk erhvervsliv indefra
Du vil blive en del af teamet Leadership Development med base på vores kontor i Århus. Vi arbejder med at designe og facilitere skræddersyede lederudviklingsforløb for store internationale organisationer. Her vil du få fingrene i konkrete projekter og opgaver inden for mange forskellige lederudviklingsforløb, der altid har fokus på at forankre ny læring i det daglige arbejde. Undervejs i dit praktikforløb vil du få mulighed for at opleve 1-2 træningsforløb, hvor du får indblik i, hvad det vil sige at være konsulent, ligesom du vil få en dybdegående introduktion til de værktøjer, som benyttes i huset. Herudover bliver du en del af en mentorordning for at sikre din løbende læring undervejs i forløbet. Mere konkret omfatter dine arbejdsopgaver blandt andet, at:

 • Medvirke i forskellige organisations- og lederudviklingsprojekter hos vores kunder
 • Supportere og udvikle indhold til vores online læringsplatform
 • Supportere og deltage i webinarer sammen med vores konsulenter
 • Udarbejdelse og færdiggørelse af præsentationsmaterialer (Power Point)
 • Diverse administrative ad hoc-opgaver

Vi garanterer udfordrende arbejdsopgaver, og du vil hurtigt mærke, at ansvaret og selvstændigheden vokser i takt med din udvikling. Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv vil være i stand til at præge dine arbejdsopgaver. Du vil kunne forvente varierede hverdage med en bred kontaktflade til både konsulenter og kunder. Vi introducerer praktikforløbet med en onboarding plan, som giver dig et dybt indblik i forretningen, således du får en god forståelse af vores kultur og forretningsgange. Praktikken er en fuldtidspraktik i 6 måneder med opstart i januar 2020. Vi tilbyder løn i praktikperioden og giver naturligvis fri til skemalagt undervisning med mødepligt.

Proaktiv og nysgerrig profil
Vi søger kandidatstuderende inden for retninger, som omhandler organisationsudvikling, psykologi, ledelse eller kommunikation. Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt med fokus på at levere arbejde af høj kvalitet. Du skal være omstillingsparat og have lyst til at gribe de mange forskelligartede opgaver, som hverdagen i et travlt konsulenthus byder på. Endelig er du videbegærlig, i stand til at tage initiativ og indstillet på at ”smøge ærmerne op”.

Processen efter du har sendt dit cv og ansøgning
Vi screener cv’er og ansøgninger løbende og vil derudfra invitere kandidater til at lave et videointerview. Ansøg derfor snarest muligt. Efterfølgende vil vi invitere til en personlig samtale, hvor du desuden vil få feedback på en personlighedsprofil og en færdighedstest, som udfyldes forinden.

Er du interesseret?
Kontakt Office Manager Charlotte Madsen på tlf. +45 31 54 66 07, hvis du har spørgsmål til stillingen. Send din ansøgning og dit CV til chm@pphr.com. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
Aarhus
Reference: 1910.363
Virksomhed: People & Performance

Praktikant til marketingopgaver i konsulenthus, Århus

Brænder du for kommunikation, marketing, HR og employer branding, og ønsker du at blive en del af rejsen, når vi i 2020 sætter større fokus på den del inhouse? Så tilbydes du her en unik mulighed for at sætte dit kommunikative og administrative præg på en dagligdag hos et af landets dygtige konsulenthuse.

Vi tilbyder
Som praktikant vil du stå for hjemmeside, Facebook, Instagram m.m. Du vil blive involveret i kulturen på kontoret og inddraget i konkrete projekter og opgaver inden for marketing, HR og employer branding. Af arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Videreudvikling af hjemmeside
 • Administrativ backoffice-support til vores konsulenter
 • Produktion af materialer og generel billedbehandling
 • Udarbejdelse af content til nyhedsbreve og pressemeddelelser
 • Employer branding gennem målrettet arbejde med sociale medier
 • Supportere og deltage i webinarer sammen med vores konsulenter

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver, og hvor du kan forvente en varieret hverdag med en bred kontaktflade til både eksterne leverandører og konsulenter i People & Performance. Vi introducerer praktikantforløbet med en onboarding, som vil give dig et dybt indblik i forretningen således, at du får en god forståelse af vores kultur og forretningsgange. Undervejs i dit praktikforløb vil du få mulighed for at opleve 1-2 træningsforløb, hvor du får indblik i, hvad det vil sige at være konsulent. Praktikken er en fuldtidspraktik i 12 uger med opstart i januar 2020. Vi tilbyder løn i praktikperioden og giver naturligvis fri til skemalagt undervisning med mødepligt.

Din profil
Vi forventer, at du er studerende inden for retninger som marketing, medievidenskab, HR eller kommunikation. Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og har fokus på at levere arbejde af høj kvalitet. Du skal være omstillingsparat og have lyst til at gribe de mange forskelligartede opgaver, som hverdagen i et travlt konsulenthus byder på, praktikken vil også indbefatte en del arbejde med præsentation i Power Point og korrektur af materialer. Endelig er du videbegærlig, i stand til at tage initiativ og indstillet på at ”smøge ærmerne op. ”

Er du interesseret?
Kontakt Office Manager Charlotte Madsen på tlf. +45 31 54 66 07, hvis du har spørgsmål til stillingen. Send din ansøgning og dit CV til chm@pphr.com. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

People & Performance ApS er et af landets hurtigst voksende konsulenthuse. Vi arbejder med  lederudvikling, træning, strategi samt forretningsudvikling – alt sammen for at skabe og forbedre performance. Vores ydelser bygger på den nyeste forskning, og vi udvikler egne innovative processer og praktisk anvendelige løsninger til et bredt spektrum af kunder – lige fra mindre, privatejede virksomheder til store, internationale koncerner. Læs mere på www.pphr.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aarhus
Reference: 1910.364
Virksomhed: People & Performance

Divisionsdirektør

Tung ledelsesopgave – turnaround – teknisk virksomhed

Har du lederformatet til at gennemføre forandringer i en selvstændig forretningsenhed med 300 mio. i omsætning og 200 medarbejdere? Du refererer direkte til CEO og får det fulde P/L ansvar. Stillingen er i Aarhus.

Planlægning og gennemførelse af turnaround
Vores kunde er en teknisk virksomhed, som hører til de største i Danmark indenfor sit område. Den pågældende division skaber ikke tilfredsstillende resultater, og CEO har stillet en overordnet diagnose.
Som ny divisionsdirektør bliver det din opgave at analysere situationen i dybden samt udarbejde og eksekvere en handlingsplan. Der er behov for dels at stabilisere toplinjen og dels at skabe lønsomhed – bl.a. gennem en reorganisering af organisationen. Du får et stort råderum til at trimme forretningen og foretage de nødvendige ændringer.
Virksomhedens markedsposition er stærk, og der er stærke kompetencer på alle fagområder. Dermed kan du hente en omfattende viden og støtte internt. Sideløbende med forandringerne leder du den daglige drift, idet du sikrer fokus på både en effektiv forretning og nye ordrer.

Modig og robust lederprofil med teknisk forståelse
Vi håber på en ansøger med en stærk ledelsesmæssig erfaring fra en større, teknisk virksomhed, hvor du har gennemført forandringer med succes. Du er markeds- og kundeorienteret, og du har samtidigt tilstrækkelig teknisk indsigt til at forstå, hvad der foregår i ”maskinrummet”. Helt ideelt har du erfaring med både projektstyring samt drifts- og serviceledelse. Det forventes, at du har et relevant teoretisk fundament til at drive virksomhed på topniveau. En teknisk uddannelse er en fordel, men ikke et krav.
Som person har du et stærkt energiniveau, og du formår at få andre mennesker til at følge dig. Dels fordi du ved, at det er mennesker – ikke titler – der skaber de resultater, du har ansvar for, og fordi du indgyder optimisme omkring dig. Samtidigt har du tilstrækkeligt mod til at tage beslutninger og robusthed til at stå fast på dem.

Selvstændigt ansvar med frirum og opbakning
Du får her en unik ledelsesudfordring, hvor du skal bringe nyt liv ind i en stærk organisation, som er klar til et energiboost. Du får mulighed for at bygge den organisation, som, du mener, kan præstere bedst, og du kan samtidigt trække på stærke fagligheder internt. Koncernen har en decentraliseret ledelseskultur, hvorved du både har et stort råderum og adgang til koncernressourcer og ledelsessparring på et højt professionelt niveau. Opgaven er ikke let, for det er en branche med hård konkurrence, men virksomheden har et langsigtet perspektiv.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Eva Holm Mikkelsen på +45 21 80 00 86 eller Carsten Lund på +45 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kunde er en dansk teknik-virksomhed, som hører til en af landets største og bedste indenfor sit område. Der er tale om flere tekniske fagområder, og virksomheden udfører både meget store turnkey løsninger og mindre fagopdelte projekter. Virksomheden er et datterselskab af en stor og succesfuld børsnoteret koncern.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus
Virksomhed: Anonym
Reference: 1916.314

Kontakt:

Markedsansvarlig, mobilitet

Har du drivkraften til at sætte Sweco på landkortet i Jylland og på Fyn indenfor trafikplanlægning? Så har du her chancen for at få en nyoprettet stilling i Aarhus, hvor du får mulighed for at opbygge dit eget team. Stillingen henvender sig både til dig, som er erfaren og har ”taget turen før”, til dig med ambitioner og karrieren foran dig samt til dig, som har dit eget lille firma, men som kan se fordelen ved at få Swecos store organisation i ryggen.

Du udnytter Swecos styrke på Sjælland til at skabe fodfæste i Jylland
Sweco har en stor afdeling i Østdanmark inden for trafikplanlægning, samt et lille trafik-team i Aarhus. Derfor ansættes nu en markedsansvarlig, som med reference til teamlederen for Roads West skal udnytte teamets stærke faglighed til at tage markedsandele i Vestdanmark.

Du får ansvaret for at udvikle forretningsområdet trafik- og mobilitetsplanlægning i Jylland/Fyn. Dette indbefatter både at skaffe nye ordrer til huset samt at rekruttere og opbygge et stærkt team. Et team, som du kan blive leder for, hvis du har potentialet til det. Dine egne opgaver vil være en varieret blanding af hands-on salg og kundekontakt, projektledelse og trafikanalyser samt tiltrækning af nye medarbejdere. Derudover har du fingeren på pulsen i markedet, og du giver således værdifuld sparring til Swecos ledelse på strategi og forretningsudvikling inden for trafik- og mobilitetsplanlægning.

Den erfarne ”entreprenør”? Det nye håb? Dig med egen, lille virksomhed
Vi håber at høre fra dig, hvis du har lyst til at sætte dig i førersædet og skabe forretningen. Du kan være en erfaren leder eller projektleder indenfor området, som har lyst til at udnytte din erfaring til at bygge op på ny. Du kan også befinde dig i starten af dit arbejdsliv og have modet og energien til at vokse ind i en lederrolle. Eller du kan have din egen lille virksomhed indenfor trafikplanlægning, men kan se mulighederne i at få en tilsvarende dagligdag hos Sweco, blot med et stort kompetenceapparat bag dig.

Vi vægter energi, salgsevner og ”næse” for at skabe forretning over tung faglighed. Det er bedst, hvis du er uddannet inden for trafikplanlægning. Men det er ikke et ubetinget krav, at du selvstændigt kan lave omfattende trafikanalyser, da Swecos andre gode folk kan hjælpe dig. Måske har du allerede været leder, eller måske har du et lederpotentiale, som venter på at blive forløst.

Vil du have chancen for at opbygge ”din egen virksomhed” i virksomheden?
Du får her muligheden for at sætte et afgørende præg på Swecos udvikling inden for trafik- og mobilitetsplanlægning i Vestdanmark. Du vil kunne skabe dit eget job, og du sidder med ved bordet, når der drøftes strategi og forretningsudvikling. Det er en opgave med et længere perspektiv, hvor resultaterne vil være din fortjeneste. Du får samtidigt løbende feedback på din indsats i form af en konkret opgave- og medarbejdertilgang. Selvom det er en selvstændig rolle med store frihedsgrader, så bliver du en del af en stor organisation, hvor der er samarbejde på tværs. Du kan således trække på stærke trafikplanlæggere, projektledere og andre ressourcer fra hele organisationen.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Eva Holm Mikkelsen på 21 80 00 86 eller Carsten Lund på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Sweco planlægger og designer fremtidens samfund og byer. Det er et arbejde, som omfatter at producere bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent vand. Med 14.500 ansatte i Europa tilbyder Sweco sine kunder den rette ekspertise til enhver situation. Sweco gennemfører projekter i 70 lande årligt i hele verden og er Europas ledende ingeniør- og arkitekturkonsulent med et salg på ca. 16,0 mia. Kr. Sweco er noteret på Nasdaq Stockholm børsen og har sit danske hovedkontor i København.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aarhus
Reference: 
1916.290
Virksomhed:
Sweco

Kontakt:

Solution Architect

Vil du være hjernen bag de innovative løsninger, som kobler forretning og IT sammen? I rollen som Solution Architect får du ejerskab på forretningsapplikationen sammen med dit team og dermed ansvaret for at udvikle og implementere nye ideer og tiltag, der effektiviserer forretningsprocesserne.

Itadel har gang i mange projekter og tiltag, der skal udvikle forretningen og bringe dem i front som service provider inden for it-outsourcing og udnyttelsen af den nyeste cloud-teknologi. Organisationen har gennemført implementering af ServiceNow som ITSM-løsning og vil udnytte platformens mange muligheder for samarbejde og effektivitet. Derfor ønsker man at forstærke teamet med en stærk Solution Architect – gerne med erfaring, kendskab og indblik i virksomheders processer, applikationer samt implementeringen af nye systemer.

Som Solution Architect bliver du ansvarlig for at udvikle innovative tekniske løsninger, der kan understøtte forretningsprocesserne såvel internt i Itadel samt eksternt til kunder. Det gælder hele processen – fra arkitektur, design over udvikling til implementering af applikationen.

Spændende rolle i organisationen med tæt samarbejde på tværs af kompetencer
Du bliver hjernen bag design og funktionalitet i løsningerne, som ServiceNow-teamet udvikler. Teamet ’ejer’ forretningsapplikationen og har ansvaret for, at processen fra idé til realisering er effektiv og ender ud i en bæredygtig og gennemtænkt løsning.

Din baggrund og arbejdsform gør dig i stand til at koble platformsforståelse med forretningsmæssige behov og navigere i organisationen, så du kan udarbejde forskellige løsningsdesign, der giver forretningsmæssig værdi. Du motiveres af at være brobygger mellem teknologiske muligheder og forretning, som kan udløse forbedringspotentialer og smarte løsninger, der realiseres via ServiceNow.

’Vi vil gøre livet lettere for vores kunder. I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vores medarbejdere giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning. Vi vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette og sikre it-driftsmodel.’ 

Cloudløsninger og forretningsforståelse
Du vil blive del af et sammentømret team af udviklere, en SCRUM Master og en Test Release Manager. Du har måske erfaring som løsningsarkitekt i ServiceNow og ellers et godt kendskab til data-, applikations- og teknologi-arkitektur. Du er opdatereret på den nyeste teknologi og har erfaring med cloudløsninger og integration hertil. Som ServiceNow Solution Architect har du en relevant videregående uddannelse – sandsynligvis datalog. Men ligeså vigtigt er det, at du er nysgerrig på forretningen og passioneret om opgaven at få IT og forretning til at spille sammen.

Du kan måske nikke genkendende til det meste af nedenstående:

 • Kendskab til webteknologier som HTML, JavaScript, Angular, CSS, XML, Web services og muligvis PHP
 • 3-5 års erfaring med udvikling eller -konfiguration
 • En dyb indsigt og forståelse for IT
 • Kendskab til ITIL best practices og processer
 • Enten er du i din første Solution Architect-rolle eller på tærsklen til at træde ind i den
 • Måske ServiceNow-certificeret indenfor ITSM

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne senior konsulent Claus Mengel-Niemann eller research konsulent Eva Holm Mikkelsen på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Itadel er en af Danmarks absolut førende it-outsourcing virksomheder. De leverer hurtigere, billigere og mere sikker it. Itadel er specialister i it-drift; at drive servere, platforme og applikationer så effektivt og sikkert som overhovedet muligt. Det vil sige, at Itadel er full-scope it-outsourcing partner for sine kunder. Hovedkvarteret ligger i Viby J, derudover findes et stort kontor i Ballerup og et servicecenter i Prag, Tjekkiet. Siden 2004 er Itadel vokset fra 50 medarbejdere og en omsætning på 70 millioner kroner til flere end 300 specialister i dag og en omsætning for cirka en halv milliard danske kroner.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Aarhus
Reference: 1913.083
Virksomhed:
Itadel

 

Kontakt:

Kommerciel orienterede IT Infrastruktur konsulenter søges til Devoteam Århus

Formår du at formidle teknisk komplekse problemstillinger på en letforståelig måde? Excellerer du I at omsætte strategi til konkrete ønsker, enten i business cases, udbudsmateriale eller leverandørudvælgelse? Trives du med at håndtere flere forskellige kundedialoger, samtidig med at du skal drive transformationsprojekter? Og vil du være en del af en helt unik og dynamisk organisation, der sætter din udvikling og trivsel højst på agendaen? Så skal du blive ved med at læse.

Udfordrene rolle indenfor forretningsområde I kraftig vækst i Devoteam
Som Senior Operations, Infrastructure & Sourcing (ITO) konsulent arbejder du både med private og offentlige kunder. Du indgår i et team på 14 konsulenter, hvis kompetencer spænder over:

 • It-infrastruktur og -platformsteknologier
 • It- og løsningsarkitektur
 • Processer og organisering omkring tilvejebringelse af it-services.
 • Markedsydelser inden for it-outsourcing og cloud.
 • It-drift

Du har minimum 5 års erfaring indenfor 1-2 af disse områder (enten fra konsulenthus, IT serviceleverandør eller IT-afdeling) og skal også have erfaring med teknisk projektledelse.  Du har erfaring med rådgivning til beslutningstagere og evner at overskue en virksomheds samlede IT-miljø.

Du vil arbejde sideløbende med 3-4 kunder og have mange forskellige arbejdsopgaver, herunder:

 • Yde rådgivning indenfor IT, sourcing og udbud
 • Kortlægge kundens IT-miljø, herunder processer, økonomi og organisering
 • Udarbejde IT-strategier og anbefalinger til teknologivalg
 • Klarlægge optimeringsområder indenfor infrastrukturen
 • Udarbejde beslutningsgrundlag til kundens beslutningstagere
 • Omsætte kundens ønsker til fremtidig IT-services i kravsspecifikationer i udbud
 • Organisere, planlægge og projektlede IT-implementeringer

Fleksibilitet og store udviklingsmuligheder
Du har her muligheden for at blive en del af en organisation på 130 kompetente medarbejdere, der med stolthed har været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de sidste mange år. Det skyldes en lang række forhold og initiativer, ikke mindst deres åbne og tæt integrerede netværksorganisering, hvor man indgår i projektteams baseret på roller og processer. Du har derudover også mulighed for selv at vælge din personaleleder. Deres ledelsesstil er baseret på ’den coa­chende leder’ og visionen er at være ”bran­chens bedste til at udvikle medarbejdere”.  Deres passion omkring teknologi og høj faglighed bliver i høj grad understøttet af de mange muligheder for videreuddannelse, certificeringer mv. Hvis du er selvstændig, nysgerrig og dedikeret, vil du passe godt ind i Devoteam. Der er frihed under ansvar og stor fleksibilitet – og fokus på samarbejde og vidensdeling på tværs i organisationen.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Devoteam A/S er en del af europæiske Devoteam Group med 6.700 ansatte i 18 lande på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Devoteam Group har HQ i Paris, Frankrig. Siden 1978 har Devoteam Danmark leveret rådgivning og løsninger til mere end 1.000 danske virksomheder – offentlige som private.  De rådgiver i feltet mellem forretning og teknologi bl.a. inden for områderne: it-strategi, digitalisering, it-effektivisering, procesoptimering, projekt- og forandringsledelse, it-sourcing, it-arkitektur, business intelligence, it-sikkerhed, it-governance og telerådgivning. Som løsnings­hus implementerer de markedets førende løsninger til understøttelse af forretnings- og it-processer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Denmark, Århus
Reference: 
1920.240
Virksomhed: 
Devoteam

 

Kontakt:

Kvalitetschef

Kunne du tænke dig at være med til at skabe noget helt nyt – et banebrydende produkt som kan forbedre livskvaliteten for rigtigt mange? Så læs videre her:

Vi søger en stærk kvalitetschef med erfaring fra pharma eller medico

Lægemiddelstyrelsen åbnede i 2017 op for, at danske virksomheder kan begynde at dyrke medicinsk cannabis. Medicinsk cannabis har i de senere år vundet indpas i lægevidenskaben som et middel, der har smertelindrende, beroligende og anti-inflammatorisk virkning.
Som et nyt kapitel i gartneriet Knud Jepsens forretningshistorie har man indgået en aftale med den canadiske cannabis gigant TGOD, om sammen at producere medicinsk cannabis i Europa, under navnet TGOD Production A/S.

Etablér et gennemgribende kvalitetssystem
Du vil få ansvaret for at opbygge, implementere og vedligeholde et QMS-system inkl. opdatering af SOP’er, specifikationer, manualer etc. med henblik på at indføre et GMP certificeret kvalitetssystem. Hertil hører afvigelses-, ændrings-, CAPA, risiko-, OOS- og OOT-håndtering samt håndtering af leverandører, kundeklager og eventuelle Recalls. Du vil selvstændigt skulle drive og facilitere dialogen med myndigheder, herunder udarbejdelse af ansøgning om import- eksportcertifikater, destruktions- og narkotikaregnskab samt løbende rapportering.

Erfaren specialist med entrepreneur-gen
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men du er formentlig uddannet farmaceut, ingeniør eller biokemiker og har erfaring fra en lignende jobfunktion. Du trives i et entrepreneur miljø samtidig med at du er kvalitetsbevidst og har gode samarbejdsevner. Du tager ejerskab og arbejder selvstændigt med dine projekter med en pragmatisk og positiv indstilling.

Bliv en del af et internationalt samarbejde
TGOD Production tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en nystartet virksomhed med dynamik og vækst, og med gode personlige udviklingsmuligheder. Du vil blive del af et team af dygtige kolleger i et uformelt og dynamisk miljø med højt humør. Stillingen er på fuld tid. Dit arbejdssted bliver i Hinnerup, lige udenfor Århus.

Interesseret?
Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Kristian Aagerup på telefon +45 29 16 96 36. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Knud Jepsen A/S er verdens største producent af kalanchoe blomster, der markedsføres under mærket Queen®. Gartneriet på 120.000 m²er placeret ved hovedkontoret i Danmark og har her 120 ansatte. Desuden har virksomheden produktion i form af søsterselskaber i Tyrkiet og i Vietnam. TGOD Canada har i dag etableret sig på det Canadiske marked, hvor de sælger produkter inden for Medicin cannabis. Med denne nye Joint Venture er målet at blive en central spiller i Danmark og på sigt hele Europa.  

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 1913.181
Virksomhed: TGOD Production A/S

Kontakt: 

Projektchef – teknikentreprise

Lighthouse – Danmarks højeste boligejendom

Har du evnerne til at tage ansvaret for en stor teknikentreprise på et byggeri til omkring 1,2 mia. kr.? Er du tilmed en teamplayer, som har lyst til at være en del af det unikke One Company samarbejde i Aarsleff koncernen?

Vi søger en stærk projektchef til Wicotec Kirkebjerg A/S, som får ansvaret for den fulde teknikentreprise i Lighthouse projektet på Aarhus Ø. Bygningen bliver det nye varetegn for Aarhus, og er et af de mest prestigefyldte byggerier i Danmark. Du vil referere direkte til projektdirektøren i Wicotec Kirkebjerg.

Ledelse af den fulde teknikpakke med reference til styregruppen
Som projektchef bliver du ansvarlig for den samlede teknikentreprise med alle fagområder, og du bliver chef og personaleleder for en organisation med 5-7 fagprojektledere og ca. 50 egne teknikere. Dit projekt indgår i Aarsleffs One Company samarbejde, hvor I har fælles mål og fælles bundlinje. Det er en unik samarbejdsform, som skaber værdi for kunden frem for konflikter.

Ud over at lede din egen storentreprise, så bliver det din opgave at koordinere med dine sideordnede chefer for hhv. bygge- og anlægsentreprisen, samt at rapportere projektets fremdrift til styregruppen. Du styrer økonomien på projektet, du leder indkøb af underentreprenører, du er ansvarlig for QHSE arbejdet og du er pro-aktiv med at give input til projekteringen. Når projektet er afsluttet om ca. 3 år, så vil du få mulighed for at få nye, spændende opgaver i WK eller Aarsleff koncernen.

En teamplayer, som er stærk i både projektstyring og teknik
Vi håber at høre fra dig, hvis du har nogle års erfaring i styring af større teknikentrepriser med flere fagområder. Du er formentlig ingeniør, installatør eller maskinmester, eller måske ”byggemand” (M/K), hvis du har dit tekniske fundament i orden. Det er oplagt, at din erfaring stammer fra en anden større teknikentreprenør, men vi er åbne over for ansøgere fra rådgiverbranchen, ejendomsbranchen, bygherre-leddet eller fra industrien.

Som person er du en teamplayer, som vil trives i Aarsleffs One Company samarbejde, hvor det er projektets helhed og kundens behov der er målet, frem for optimering af ens egen andel af kontrakten. Du kan dog stadig stå fast når du møder modstand, og du trives med ærlig og klar tale. Du kan både begå dig over for en styregruppe i konferencelokalet, og du kan tale i øjenhøjde med håndværkerne på pladsen. Som leder er du nysgerrig på mennesketyper, hvorved du skaber motivation gennem bl.a. situationsbestemt ledelse og uddelegering.

Vil du kunne pege på Danmarks højeste boligejendom og sige: ”Det har jeg været med til at bygge!”.
I dette job får du ansvaret for hele teknikentreprisen i et af de mest omtalte byggeprojekter i disse år. Lighthouse bliver et monument for Aarhus by, som vil kunne ses på lang afstand fra både vandsiden, fra luften og langt inde fra land. Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du rapporterer til en styregruppe, som på mange måder agerer som en bestyrelse. Du bliver en del af et One Company samarbejde, som er unik for branchen, hvor man fokuserer på at lykkes i fællesskab frem for at optimere sin egen del af kontrakten. Du bliver også en del af Danmarks største og mest succesfulde entreprenørkoncern, som er meget anerkendt i branchen, har mange store projekter i pipeline og har en stærk økonomi.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Eva Holm Mikkelsen eller Carsten Lund på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) er en landsdækkende teknikentreprenør, som tilbyder alle de tekniske fagkompetencer inden for nybyggeri, renovering og facility management. Virksomheden omsætter for 1,5 mia. kr. årligt og beskæftiger over 1000 medarbejdere. WK er en del af den børsnoterede entreprenørkoncern Per Aarsleff A/S, som samlet set omsætter for godt 12 milliarder kroner og beskæftiger 6.500 medarbejdere. Sammen med datterselskaberne E. Klink og Holmskov Rustfri har WK afdelinger i Aarhus, Kolding, Osted, Odense, Skovlunde, Slangerup og Taastrup. Se mere på www.wk.dk og www.aarsleff.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Århus
Reference: 1916.159
Virksomhed: Wicotec Kirkebjerg A/S

Contact: 

Claim Handler

Vil du arbejde med analyse og forbedringer i kvalitetsafdelingen hos Elopak?

Elopak Denmark A/S producerer ca. 95 kartoner i sekundet til flydende fødevarer året rundt. Dagligt leveres de store mængder til primært europæiske kunder, men fortsat stigende vækst resulterer også i øget salg til oversøiske markeder. I Elopak er kvalitetsområdet afgørende for virksomhedens succes. Kunderne aftager enorme mængder kartoner dagligt, og samarbejdet med dem er derfor afgørende.

Til at sikre et fortsat og konstant fokus på kvalitet, ønsker Elopak Denmark A/S at ansætte yderligere en Claim Handler i kvalitetsafdelingen, der primært skal arbejde med produktet Roll Fed. I rollen som Claim Handler fungerer du i en rolle med mange snitflader – mod kunden, salgsafdelingen, produktionen, den tekniske afdeling etc. Du får reference til kvalitetschefen og et tæt samarbejde med din pendant på det andet produkt Pure-Pak®.

Arbejdet med kvalitet i Elopak er kendetegnet ved, at der konstant skal optimeres. En systematisk approach er kendetegnende for dagligdagen. Det gælder ikke kun om at finde og rette fejl – men også om at lære af dem og undgå dem i fremtiden. Hvis problemet ikke bliver løst ordentligt, bliver maskinerne ved med at producere fejlkartoner. I en hverdag, hvor kompleksiteten er stor og det opsamlede datagrundlag enormt, kræver det stort overblik og fokus.

Metodisk og relationel dygtig problemknuser
Den rette kandidat har erfaring fra en lignende rolle, hvor du har været placeret mellem kunden og produktionen. En metodisk indsats er altafgørende for at kunne løse problemer og undgå dem i fremtiden. I Elopak arbejdes der meget med 8D problemløsning, og det forventes, at du mestrer disciplinerne. Størstedelen af din tid vil blive brugt på at lave Root Cause Analysis (RCA), verificere problemet og deltage i løsningsgenereringen.

Det er en nødvendighed i jobbet, at du er god til at arbejde med data samt god til at formidle analyseresultater til alle niveauer i organisationen, da du vil skulle samarbejde med forskellige afdelinger på kvalitetsopgaver.

Når problemet er defineret og verificeret skal du drive den ændring, som løser problemet på sigt. Det kræver, at nogen gør noget anderledes end de er vant til, og det stiller krav til din evne til at involvere og kommunikere. Det vil typisk ikke være dig der er i stand til at løse problemet, da der er andre der ved mere om de komplekse maskiner. Som person er du nysgerrig, rummelig og har et flair for teknik.

Den ideelle kandidat til stillingen har flere års erfaring med kvalitet i en produktionsvirksomhed – gerne med en høj automatiseringsgrad. Du begår dig på dansk og engelsk – i tale og på skrift.

Global virksomhed med lokalt fokus
Elopak er en international virksomhed med aktiviteter i mange lande verden over. Elopak Denmark A/S er ét af de største sites globalt i Elopak. Du bliver del af en virksomhed, hvor der lægges mærke til din indsats, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling. I forbindelse med opstart vil du få en grundig introduktion til rollen og virksomheden, inden det forventes, at du er selvkørende. For den rette kandidat er det en yderst attraktiv stilling, hvor ansættelsesforholdene naturligvis matcher kvalifikationer og baggrund.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” knappen i bunden for at søge jobbet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Alle henvendelser behandles fortroligt.

ELOPAK DENMARK A/S ER BLANDT DE FØRENDE INDENFOR FREMSTILLING AF EMBALLAGE TIL FLYDENDE FØDEVARER. Der produceres et bredt sortiment af Pure-Pak® og Roll Fed™ kartoner. Derudover sælger og servicerer virksomheden komplette tappeanlæg. Elopak Denmark A/S beskæftiger 360 engagerede medarbejdere.

Elopak Denmark er en del af en norsk koncern bestående af 13 fabrikker med i alt 2800 medarbejdere. Elopak er kendt og respekteret for emballageløsninger til flydende føde- og drikkevarer. Elopak Denmark har gennemført en væsentlig udvidelse af produktionen i Lystrup og forudser fortsat en betydelig vækst over den næste årrække. Elopak står ligeledes over for at indføre SAP som det nye ERP-system.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Lystrup
Reference: 1814.417
Virksomhed: 
Elopak Denmark A/S

Kontakt: