Økonomi- & Administrationschef

Modernisering af en velfungerende økonomifunktion
Med reference til direktøren vil du som Økonomi- & Administrationschef have det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i forbindelse med fondens aktiviteter såsom regnskabsaflæggelse, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange samt løbende økonomi- og likviditetsstyring.

Stillingen omfatter også den overordnede controlling af donationer og due-diligence af væsentlige donationsmodtagere. Endelig indeholder stillingen servicering af det bestyrelsesudvalg, der forvalter  fondens kapitalreserve. Dette inkluderer en klar, struktureret og effektiv rapportering samt løbende kontakt med forvaltere, banker mm.

Der er tale om et bredt ansvar, som også omfatter ansvar for bestyrelsesbetjening samt overordnet IT- og anden administration.

Da det er en mindre økonomifunktion, er det afgørende, at du selv varetager en række af de operationelle opgaver. Fonden har en ambition om at være en professionel og moderne fond, derfor vil den overordnede målsætning blive at understøtte en effektiv og veldrevet organisation indenfor dine ansvarsområder, som en funktionsdygtig økonomi/regnskabsfunktion, hvor alle processer, IT-systemer og aktiviteter er i compliance og velfungerende. Derudover forventes det, at du i denne rolle bliver en værdifuld sparringspartner for direktøren i alle økonomiske anliggender.

Proaktiv og udviklingsorienteret praktiker
Vi forventer, at du har en HD i regnskab eller et tilsvarende niveau, meget gerne efterfulgt af nogle år i revisionsbranchen. Du har solid erfaring fra en regnskabs- og økonomifunktion, hvor du har arbejdet med alle aspekter af regnskab og økonomistyring. Hvis du tillige har erfaring med formuepleje, vil det være en fordel. Erfaring fra en fond eller en holding-struktur vil være at foretrække, men vi er også åbne for andre relevante baggrunde. Du er typen, der får eksekveret og agerer proaktiv, og er en udpræget praktiker, der får fulgt tingene til dørs. Du har derudover god erfaring med økonomistyringssystemer, (fx Navision) og er superbruger i Excel. Endelig taler og skriver du dansk og engelsk på et højt niveau.

Vær med til at sætte dit aftryk
Der er tale om en bred rolle, hvor du får muligheden for at drive en økonomifunktion, samt dagligt arbejde på tværs af alle aspekter af økonomifunktionen. Opgaverne spænder vidt, og indeholder alt fra deltagelse i strategiarbejdet over procesetablering, til de mere operationelle og hands-on opgaver.

Vores klient er en erhvervsdrivende fond som arbejder både i Danmark og internationalt for at gøre en stor forskel bl.a. på sociale områder og indenfor bæredygtighed samt andre gode initiativer, der har potentiale for at gøre en stor forskel. Du kan være med at til understøtte organisationen og hermed fondens filantropiske arbejde idet de søger en Økonomi-& Administrationschef.

Interesseret?
Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Joan Hemmingsen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
København
Reference: 1903.070
Virksomhed:
Anonym

Kontakt: 

Customer Development Manager

Er du passioneret omkring sport og fitness, samt det at dyrke den gode kunderelation?

Vil du være med til at løfte Nutramino og deres position på det danske marked?

Vi leder efter en Customer Development Manager til Danmarks største sports-Nutrition brand.

Du vil få muligheden for at arbejde med de største conveniencekæder, samt store distributionskanaler. Du får en nøglerolle i teamet, hvor dine resultater vil være afgørende i at sikre Nutraminos fortsatte position i markedet. Du vil ydermere spille en central rolle i Nutraminos re-brandings plan, som iværksættes inden længe. Dette bliver stort, og derfor udvider man nu teamet.

Som person nøjes du aldrig, men går altid efter at skabe endnu bedre resultater og elsker følelsen af at have nået næste niveau i din udvikling. Ønsker du at fortsætte denne udvikling, i flotte rammer midt København, hvor der aldrig er langt til næste træningssession? Så kunne denne mulighed være dét der skal til for at du tager det næste skridt både karrieremæssigt og personligt.

”Living the brand”
Hos Nutramino gør de en dyd ud af, at mottoet ”Living the brand” bliver ført ud i livet, gennem tæt fællesskab og en stærk vinderkultur.

Har du et godt kendskab til branchen, en solid forståelse for købmandskab og en lyst til at have en central rolle, i forhandlinger med kunder, håber vi på at høre fra dig.

Din erfaring kan komme fra forskellige steder. Du kan komme fra indkøb eller Category Management fra kundesiden eller fra en lignende stilling som Key Account Manager med ansvar for convenience. Det vigtigste er din motivation og forståelse for branchen, convenience og en lyst til at nå næste skridt i din udvikling.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Research Consultant Kristian Aagerup på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: København
Reference: 1907.087
Virksomhed: Nutramino

Kontakt:

Løsningsarkitekt

Løsningsarkitekt med udviklingserfaring søges til Devoteam

Har du lyst til at arbejde med digital forretningsudvikling, digital transformation og effektivisering? Vil du være nøgleperson for både offentlige og private virksomheders strategiske IT-projekter?  Formår du at formidle teknisk komplekse problemstillinger på en letforståelig måde? Og vil du være en del af en helt unik og dynamisk organisation, der sætter din udvikling og trivsel højst på agendaen?

Så skal du blive ved med at læse.

Spændende rolle i organisation med tæt samarbejde på tværs af kompetencer
Du vil i denne rolle rådgive kunder om løsningsarkitektur, hvor fokus er valg af platforme, teknologi og leverandører samt leverancemodeller, migreringsstrategi og cloud adoption.

Du indgår i et passioneret og tæt integrereret team på 5 arkitekter, der alle brænder for at hjælpe kunderne godt i mål med mange forskelligartede opgaver, herunder løsningsarkitektur, kravsspecifikation, strategiudarbejdelse og analyseopgaver.

Du har minimum 3-5 års erfaring som løsningsarkitekt med godt kendskab til data- og applikations- og teknologi-arkitektur. Derudover har du erfaring med projekter med egen-udvikling og med delvis udvikling på standardværktøjer – og så har du kendskab til de mest udbredte softwareplatforme såsom .Net og Java. Du er opdatereret på den nyeste teknologi og har erfaring med cloudløsninger og integration hertil

Der er tale om et selvstændigt arbejde, men du arbejder ofte med kollegaer på dine projekter og vil typisk arbejde med 2-3 kunder sideløbende.  Du er passioneret omkring teknologi og arbejder struktureret – og nyder at dele din viden. Det er et plus, at du har erfaring som konsulent og rådgiver, men det er ikke et krav.

Fleksibilitet og store udviklingsmuligheder
Du har her muligheden for at blive en del af en organisation på 165 kompetente medarbejdere, der med stolthed har været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de seneste mange år. Det skyldes ikke mindst deres åbne og tæt integrerede netværksorganisering, hvor man indgår i projektteams baseret på roller og processer. Du har derudover også mulighed for selv at vælge din personaleleder. Devoteams ledelsesstil er baseret på ’den coa­chende leder’, og visionen er at være ”bran­chens bedste til at udvikle medarbejdere”. Devoteams store passion for teknologi og høj faglighed bliver understøttet af de mange muligheder for videreuddannelse, certificeringer mv.

Hvis du er selvstændig, nysgerrig og dedikeret, vil du passe godt ind i Devoteam. Der er frihed under ansvar og stor fleksibilitet – og fokus på samarbejde og vidensdeling på tværs i organisationen.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Katrine Brandt eller Research Konsulent Marie Hvidt på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Devoteam A/S er en del af europæiske Devoteam Group med 6.700 ansatte i 18 lande på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Devoteam Group har HQ i Paris, Frankrig. Siden 1978 har Devoteam Danmark leveret rådgivning og løsninger til mere end 1.000 danske virksomheder – offentlige som private.  De rådgiver i feltet mellem forretning og teknologi bl.a. inden for områderne: it-strategi, digitalisering, it-effektivisering, procesoptimering, projekt- og forandringsledelse, it-sourcing, it-arkitektur, business intelligence, it-sikkerhed, it-governance og telerådgivning. Som løsnings­hus implementerer de markedets førende løsninger til understøttelse af forretnings- og it-processer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
København
Reference:
1920.068
Virksomhed:
Devoteam

Kontakt: 

Customer Service Employee

Fleksibel og serviceminded deltidsmedarbejder til kundeservice i spændende virksomhed
Swedbank er Sveriges største bank og tilbyder et komplet udvalg af finansielle tjenesteydelser inden for områderne udlån, betalinger, opsparing, investeringer og forsikring. De servicerer og rådgiver privat- og erhvervskunder med både enkle og mere komplekse behov. Du bliver en del af det danske team på Kalvebod Brygge. Du kommer til at referere til Nordic Head of Customer Support, der sidder på det nordiske hovedkontor i Sverige. Du vil således indgå i et nordisk set-up, og derfor have stor dialog med dine kollegaer i Sverige lige såvel som du vil være en vigtig del af det danske kontor.

Arbejdet består i at besvare indgående opkald og mails fra Swedbank Cards kunder. I din dialog med kunderne rådgiver og hjælper du i f.t. spørgsmål omkring betalinger, regler og lignende. Du vil have et tæt samarbejde med back-office teamet, som håndterer registrering af nye kunder. En del af dit job vil være, at sørge for det administrative arbejde mht. registrering i systemerne osv. Du vil have en kollega i kundeservice som arbejder fuldtid, således vil der være stor fleksibilitet omkring dage/tidspunkter, hvor du er på kontoret. Stillingen forventes at være på mellem 20-30 timer om ugen, alt efter behov.

Du har erfaring med kundeservice
Din baggrund kan være mangeartet. Det vigtigste er, at du har erfaring fra en kundeservicefunktion – gerne fra en bank eller anden finansiel virksomhed. Du kan dog også have erfaring fra en kundeservicefunktion i anden branche.

Som person er du positiv og en teamplayer. Du er engageret og god til at lytte, når kunderne kontakter Swedbank Cards, og du forstår at prioritere dine opgaver. Du arbejder struktureret og motiveres af at give kunderne en super service. Derudover begår du dig ubesværet på dansk og har god forståelse for engelsk i tale/skrift. Hvis du også kan begå dig på svensk, er det et plus, men det er ikke et krav.

Kan du levere en god service?
Ønsker du at fortsætte din karriere i Swedbank – så søg stillingen senest d. 1. april 2019. Vi læser ansøgninger og interviewer løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Cecilie Peuron-Berg på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg stillingen via www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Ansøgningsfrist: 1. april 2019
Arbejdssted: 
København
Reference: 
1904.049
Virksomhed:
Swedbank

Kontakt:

Konstruktionsingeniør

Vil du være en del af et dynamisk, innovativt og internationalt team og være med til at opbygge et Skandinavisk kontor?
Thornton Tomasetti har de seneste år oplevet en stærk vækst i deres europæiske forretning og har derfor som en del af deres ekspansion valgt at etablere sig i Danmark. De ser København som en central by i Skandinavien og som en perfekt placering i forhold til det nordeuropæiske marked. Derfor søger Thornton Tomasetti A/S en ny Konstruktionsingeniør til at forstærke deres danske team.

En spændende mulighed hvis du vil være med til at gøre en forskel
Som Konstruktionsingeniør i Thornton Tomasetti A/S kommer du til at indgå i et internationalt team, der er kendt for deres innovative og kompromisløse løsninger på ikoniske byggerier overalt i verdenen. Du vil i samarbejde med teamet repræsentere Thornton Tomasetti A/S i alle relevante møde med kunder og samarbejdspartner og vil få en projektlederrolle på udvalgte projekter hvor du blandt andet er med til at sikre samarbejdet og kommunikationen mellem Thornton Tomasetti’s danske kontor og deres kontor i UK. Du vil ligeledes få en vigtig rolle i tiltrækningen af nye og spændende projekter.

Du er professionel, engageret og erfaren
Du har ca. 3-5 års relevant erfaring som konstruktionsingeniør fra en lignende rådgivende ingeniørvirksomhed. Vigtigt er det, at du har erfaring med projektering og kender alle dele af byggeriets DNA herunder planlægning, organisering og processer.

Man kan sige om dig at:

 • Du er innovativ og har lyst til at skabe og opbygge en ny forretning i Danmark
 • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner
 • Du er positiv og robust, og du har en fleksibel tilgang til opgaverne
 • Du har interesse i andre mennesker og er god til at kommunikere
 • Du er analytisk, struktureret og systematisk
 • Du forstår værdien af at arbejde i team og gøre brug af andres kompetencer
 • Du kan kommunikere klart i skrift og tale både på dansk og engelsk
 • Mest af alt, du har mod på at slutte dig til et dynamisk internationalt miljø, der kun ser muligheder.

Stort ansvar og selvstændighed i et inspirerende miljø
Thornton Tomasetti leverer omfattende ingeniørydelser på tværs af alle bygningstyper og stadier af bygningens livscyklus. Thornton Tomasetti leverer design, undersøgelse og analyse på projekter af enhver størrelse og niveau af kompleksitet til kunder over hele verden. Thornton Tomasetti ønsker at have passion med det de gør. De stræber efter at se mulighederne hvor andre ser udfordringer, at kunne se længere end det oplagte, for at løse opgaven. Thornton Tomasetti søger at være en global driver for forandring og innovation i branchen.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Ulrik Halberg på telefon +45 30 55 86 16. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com, og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Thornton Tomasetti er en 100 % medarbejderejet virksomhed, der blev grundlagt i New York i 1949 af Poul Weidlinger, Lev Zeitlin, Charlie Thornton og Richard Tomasetti. Der er i dag mere end 2000 medarbejdere fordelt i USA, Asien, Sydamerika, Mellemøsten og Europa. Thornton Tomasetti Inc. Blev etableret i London i 2006 af Les Postawa og Tanya de Hoog og beskæftiger i dag mere 50 medarbejdere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
København
Reference: 
1923.045
Virksomhed: 
Thornton Tomasetti A/S

Kontakt:

Regional Product Manager

Har du passionen og et stort drive til at opbygge markedet for highend-ventilationsprodukter til hospitaler i Danmark? Så kan Timik Group tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling.

Nordisk firma med stærk vækst
Timik Group er grundlagt i Norge og har i dag lokale kontorer i alle de nordiske lande. Virksomheden har en solid vækst og har planer om, at accelerere salget yderligere de kommende år via nye produkter og nye kollegaer på nordisk plan. Virksomheden er privatejet og er bygget på en stærk passion for at levere premium-produkter og teknologi med et dedikeret fokus på at forbedre livet for de patienter, der lider af kroniske og livstruende sygdomme.

Relationsbaseret salg med fokus på faglighed
I denne rolle har du ansvar for at opbygge Timik Groups markedsposition af ventilatorer til neonatal samt akutafdelingerne på hospitaler i hele Danmark. Timik Group har for nyligt tilføjet 2 highend-produkter i deres ventilatorportefølje og derfor skal markedet opbygges, så disse produkter opnår den højest mulige markedsandel. Da produkterne anvendes til kritiske patienter, forventes det, at du har fokus på, at det er netop denne patientgruppe, du hjælper til et bedre liv. Som konsulent kan du med din store viden skabe værdi for kundegruppen og derved vise hvorfor netop Timki Groups ventilationsprodukter er ”best in class”. Du vil få god sparring med dine kollegaer i både Danmark og de andre nordiske lande.

Jobbet indeholder bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Opbygge forretningsområdet indenfor ventilatorer i Danmark
 • Udarbejde en forretningsplan som eksekveres, så både kortsigtede og langsigtede mål opnås
 • Være en faglig sparringspartner for læger og sygeplejersker vedr. ventilatorer produktsortiment
 • Holde præsentationer, trænings- og produktdemonstrationer på hospitalerne
 • Selvstændigt planlægge og drive aktiviteter i dit område for at nå dine mål
 • Være ambassadør for Timik Groups værdier og derved tilsikre, at kunderne får den bedste service

Stærk på kommunikation med kommercielt drive
Du trives med, at den overvejende del af hverdagen foregår hos kunderne, hvor du bruger dine personlige kompetencer til at forstå kundernes behov, opbygge et stærkt tillidsforhold og omsætte dette til løsninger til gavn for patienterne. Du har en nysgerrighed, hvor du kontinuerligt udbygger dine faglige kundskaber og omsætter dette til løsninger til gavn for det sundhedsfaglige personale og derved patienterne.

Vi forventer, at du:

 • Trives med at opbygge langvarige kunderelationer
 • Brænder for det sundhedsfaglige og deler den samme passion som Timik Group, hvilket er at gøre livet lettere for kroniske patienter
 • Er dygtig i konsulentrollen, som giver kunderne en solid og faglig sparring
 • Har en positiv og løsningsorienteret attitude, som kunder og kollegaer drager fordel af
 • Er en stærk kommunikator og formidler med fokus på at levere de bedste løsninger for brugere og patienter

Vi fortrækker, at du har en sundhedsfaglig baggrund som for eksempel sygeplejerske og har et solidt kendskab til ventilatorer. Dette kombineret med min. 3 års salgserfaring fra det private erhvervsliv. Alternativt har du arbejdet med ventilatorer i det private erhvervsliv i en længere årrække, som for eksempel produktspecialist, salgsspecialist, områdeansvarlig etc.

Du kører ud til kunderne hjemmefra og planlægger selv din tid. Vi forestiller os, at du er 80+% af tiden ude hos kunderne, mens resten af tiden er opfølgning og administrative opgaver. Kandidater bosiddende på Sjælland eller region Hovedstaden er at foretrække.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Research Konsulent, Tina Gissel eller Konsulent, Christian Winther på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Timik Group er en nordisk medico virksomhed, der forhandler medicinsk udstyr til behandling og diagnosticering af kroniske sygdomme; samt avanceret udstyr inden for sportsmedicin, fitness og rehabilitering. Timik Group har hovedsæde i Sverige og derudover afdelinger i Norge, Finland og Danmark. Mens vores distribution er regional, henter vi innovative behandlingsteknologier på global basis.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:  København, Danmark
Reference:1918.047
Virksomhed: Timik Group

Contact:

Teamleder – ”Havne & Vandbygning”

Ambitiøs teamleder med mod på at gå nye veje

Swecos afdeling for Ports & Geotechnics har travlt og vinder mange nye og spændende infrastrukturopgaver. Afdelingen har ambitiøse vækstplaner for området og ønsker derfor at styrke sin organisation med en fagligt kompetent teamleder i teamet ”Havne & Vandbygning”.

Fagligt stærkt team med stor ordrebeholdning
Du overtager et team med en stærk faglig profil samt en pt. meget stærk ordrebeholdning, hvor bl.a. totalentreprisen med udvidelse af Ystad Havn netop er vundet i samarbejde med Aarsleff. Teamet har en lang og stærk track record med design og tilsyn med nogle af de største havneudvidelser i Danmark – ofte i totalentreprise. Herudover løses også spændende opgaver ifm. store byggegruber på såvel anlægsprojekter som for byggeri. Teamet har traditionelt også leveret projektledere til nogle af de helt tunge anlægsprojekter, der er løst af Sweco.

Du fastholder og udvikler stærke kompetencer
Opgaven bliver derfor at sikre den fortsatte udvikling af teamet. Opgaven er her at sikre et generationsskifte på de tungeste projektlederkompetencer samt at sikre en god aldersspredning i teamet, så kompetencer fastholdes på alle niveauer.

Det overordnede mål er at bygge på de stærke kompetencer i teamet til at få en endnu større markedsandel og dermed få teamet til at vokse. Dette forventes primært at ske gennem en internationalisering inden for havneområdet og gennem en større andel af byggegruber samt projekter i nogle af de mindre danske havne.

Baggrund fra byggebranchen med lyst til ledelse
Din baggrund ligger muligvis i rådgiverbranchen, på entreprenørsiden eller noget helt tredje – det afgørende er din evne og lyst til at lede, samarbejde og se muligheder. Som fagspecialist demonstrerer du kompetent faglighed og sparring med kolleger og kunder.

Plads til frihed og dynamik
Swecos samlede ”Ports & Geotechnics” afdeling udgør 90 medarbejdere, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Medarbejderne er fordelt på 6 forskellige kontorer rundt om i landet. Selvom man dækker hele Danmark, arbejdes der tæt på tværs af teams og har ligeledes en uformel, dynamisk og direkte ledelsesform. Man tror ligeledes på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge egen hverdag. Det aktuelle job er med base på virksomhedens nye hovedsæde i Ørestaden.

Vil du høre mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Niels Lorenzen eller Marie Hvidt på 70201275. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Their work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, Sweco offers their customers the right expertise for every situation. They carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm and has its Danish HQ in Copenhagen

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:  København
Reference:1906.020
Virksomhed: Sweco Danmark

Kontakt: 

Teamleder – ”Kyst & Klima”

Ambitiøs teamleder til udvikling af kyst- og klimasikringsteam

Swecos afdeling for Ports & Geotechnics har gang i hjulene og vinder mange nye og spændende infrastrukturopgaver. Afdelingen er ambitiøs i sine vækstplaner for området og ønsker derfor at styrke sin organisation med en fagligt kompetent Teamleder i teamet ” Kyst & Klima”.
Du overtager et mindre team med nogle solide faglige kompetencer, som kigger ind i et marked vedr. kyst- og klimaprojekter, som forventes at vokse ganske betydeligt i de kommende år – såvel nationalt som internationalt. Det overordnede mål for teamet er at fordoble omsætningen inden for en kortere årrække. Rejsen er påbegyndt, og konkret arbejdes der pt. med et koncept mod kystkommunerne, som har overtaget myndighedsbehandlingen vedr. kystsikring fra Kystdirektoratet.

Frihed til at finde og (for)følge mulighederne i markedet
Som teamleder vil du have en udpræget grad af frihed og mulighed for at tage teamet derhen, hvor du mener mulighederne i markedet ligger, hvilket også kan være uden for Danmarks grænser – evt. i samarbejde med andre Sweco-lande. Det kræver, at du trives med at få ting til at vokse og selv have muligheden for at sætte retningen for, hvor teamet skal vokse hen. Det kræver også, at du trives med at opdyrke nye forretningsområder og tale med kunderne i markedet for at udbygge relationerne til disse.

Bred baggrund med evne og lyst til at lede og se muligheder
Din baggrund ligger muligvis i rådgiverbranchen, på entreprenørsiden eller noget helt tredje – det afgørende er din evne og lyst til at lede, samarbejde og se muligheder. Som fagspecialist demonstrerer du kompetent faglighed og sparring med kolleger og kunder.

Plads til frihed og dynamik
Sweco’s samlede ”Ports & Geotechnics” afdeling udgør 90 medarbejdere, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Medarbejderne er fordelt på 6 forskellige kontorer rundt om i landet. Selvom man dækker hele Danmark, arbejdes der tæt på tværs af teams og har ligeledes en uformel, dynamisk og direkte ledelsesform. Man tror ligeledes på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge egen hverdag. Det aktuelle job er med base på virksomhedens nye hovedsæde i Ørestaden.

Vil du høre mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt gerne Niels Lorenzen eller Marie Hvidt på 70201275. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Their work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, Sweco offers their customers the right expertise for every situation. They carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm and has its Danish HQ in Copenhagen.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:København
Reference:1906.019
Virksomhed: Sweco Danmark

Kontakt:

Sales Manager på Sjælland

kaastrup | andersen er et spændende konsulenthus, der arbejder med projektledelse indenfor bl.a. IT, Produktion og Produktudvikling for nogle af Danmarks største virksomheder. De tilbyder nu en spændende rolle som Sales Manager, hvor du kan få lov til at arbejde strategisk med salg, og sætte dit eget præg på salgsprocesserne og salgsorganisationen.

Udvikling af salgsprocesser & strategisk salg
I rollen som Sales Manager skal du arbejde med både strategiske og operationelle salgsopgaver i et vækstområde. Du skal være proaktiv i forhold til at undersøge nye salgs- og udviklingsmuligheder hos potentielle kunder. På tværs af kaastrup | andersen skal du bidrage til den fortsatte udvikling af salgsprocesserne og medvirke til at sikre et solidt fundament for at drive en moderne og effektiv salgsorganisation.

Du kommer blandt andet til at arbejde med at:

 • Opsøge og afdække nye kunder og forretningsmuligheder
 • Varetage løsningsorienteret salg ud fra opstillede salgsmål
 • Servicere eksisterende kunder med fokus på at forbedre og videreudvikle løsninger
 • Være tovholder på tilbud samt kundespecifikke løsninger
 • Arrangere og deltage i forskellige konferencer og kundebesøg
 • Videreudvikle profilering af kaastrup | andersens brand på Sjælland.

Solid salgserfaring & stort drive
For at være en succes i denne stilling kræver det, at du som person er handlekraftig, empatisk, har god forretningsforståelse og har et højt energiniveau. Du tager ansvar og lederskab for salgsprocessen, og finder det motiverende at skabe og facilitere løsningsforslag. Du har en passion for salg, og skabelse af relationer, og formår at opbygge og udvikle gode og langvarige kunderelationer.

Bliv en del af en vækstvirksomhed
Dette er en oplagt chance for at blive en del af en vækstvirksomhed, hvor du er med til at sætte dagsordenen for den fortsatte udvikling af deres position i markedet. Du vil indgå i teamet ”Business Unit KBH”, hvor du bliver en del af et stærkt og erfarent team. Business Unit KBH er etableret for 3 år siden, og tæller pt. 6 medarbejdere, der forventelig vil vokse til 10-12 personer i løbet af det kommende år. Din daglige gang vil være på kontoret på Sjælland, hvor du vil referere til Director Steen Hansen, men på det operationelle plan vil du samarbejde med sælgere, der har base i Jylland.

Vil du gerne vide mere?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Research Konsulent Anna Nilsson på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:  København
Reference:1921.030
Virksomhed: kaastrup | andersen

Kontakt:

Research Consultant

Bliv en central del af teamet hos Nordens førende headhunter!

Vil du udvikle dine fantastiske talegaver og analytiske kompetencer i en dynamisk hverdag?
En væsentlig del af Compass’ succes er vores evne til at identificere og skabe kontakt til de kandidater, som kan hjælpe vores kunder med at imødekomme fremtidens udfordringer. Vi synes selv vores Research Consultants er verdensmestre i den disciplin. Lige nu leder vi efter en udadvendt og analytisk velfunderet kollega, som kan styrke vores passionerede team i København og hjælpe vores kunder i Life Science & Healthcare branchen finde de bedste kandidater i markedet.

Få indgående kendskab til en kompleks og inspirerende industri
Som Research Consultant hos Compass bliver du en del af en dynamisk organisation, der opererer inden for forskellige segmenter på tværs af Norden og UK. Helt konkret vil du blive en del af Nordens bedste Life Science & Healthcare team og dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

 • Deltagelse i kundemøder
 • Sparring med konsulenter og research kollegaer på tværs af organisationen
 • Udarbejdning af search strategier og skriftligt materiale
 • Identificering af kandidatprofiler
 • Kontakt og screening af relevante kandidater
 • Opbygning af netværk, forretningsforståelse og market research

Kreativ og nysgerrig humørspreder, som sætter en ære i at levere kvalitet
Det er afgørende for din succes i jobbet, at du er hurtig til at eksekvere og at du er fleksibel, men samtidigt struktureret og analytisk stærk. Vi forventer også, at du kan være vedholdende og kreativ i de situationer, hvor den umiddelbare løsning er vanskelig at se. Dine sociale kompetencer og dit gode humør gør, at du evner at have vedkommende, personlige samtaler på en professionel måde og kan begå dig på forskellige organisatoriske niveauer og over for vidt forskellige stakeholders.

Måske er du nyuddannet kandidat eller måske har du erfaring fra en lignende rolle. Vigtigst af alt elsker du en hverdag, hvor du skal balancere det dynamiske konsulentmiljø med kvalitetsarbejde, der har fokus på lige præcis de detaljer, der skaber mest værdi for vores kunder og kandidater.

Interesseret?
Vi har brug for dig nu! Så hvis du ønsker at fortsætte din karriere i en nordisk voksende virksomhed med passionerede kollegaer, så send din ansøgning til os hurtigst muligt. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist Lisbeth Berthelsen på tlf. +45 70 20 12 75.  Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, som du har indtastet.

Compass Human Resources Group er et af Nordens mest succesfulde konsulenthuse inden for rekrutteringsbranchen. Vi har i 30 år leveret ydelser inden for søgning og vurdering af topledere, mellemledere og specialister. Vores kunder tæller en lang række af de største danske og internationale virksomheder, som vi servicerer ud fra kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Helsinki og Stockholm. 

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:  København
Reference:1805.461
Virksomhed: Compass Human Resources Group

Kontakt: