Field Sales Manager

Vær den ledende spiller i opbygningen af stærkt nichebrand med stort markedspotentiale

Med en vision om en verden uden cigaretter, har Swedish Match specialiseret sig i at kunne levere et stærkt alternativ, nemlig tyggetobak. Med et produkt der er langt mindre sundhedsskadeligt, ønsker Swedish Match at tilbyde et sundere alternativ til cigaretter. Til at opbygge det danske marked søger de nu en Field Sales Manager, der skal skabe og udbrede den nye fortælling om tobak.

Salgsansvarlig og del af salgsledelsen
Som Field Sales Manager vil du blive ansvarlig for at opbygge det danske marked og lede 10 dygtige salgskonsulenter. Du vil sætte målene for Danmark og have hovedansvaret for at de nås, samtidig med at du også vil udarbejde og følge op på budgetter og lægge planer for salgsaktiviteter og kampagner. Du vil sørge for at skabe kendskab til tyggetobak og i høj grad være med til at definere den danske oplevelse omkring industrien. Du vil holde de engagerede salgskonsulenter topmotiverede gennem coaching, samkørsel og tæt kontakt. Samtidig vil du også som en del af salgsledelsen udvikle regionale salgsstrategier og arbejde på tværs af organisationen.

Visionær leder med entreprenør mind-set
Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med field sales inden for FMCG, og at du har prøvet kræfter med salgsledelse. Vigtigst er det, at du har gode coaching kundskaber, og at du er i stand til at motivere og få dit team med dig. Med din kreative og strategiske tankegang er du dygtig til at udfordre salgsaktiviteter og finde på nye måder at øge kendskabet til produkterne på. Har du indsigt i og erfaring med afsætning til både detailhandlen, tankstationer og kiosker vil det være en klar fordel.

Du vil lede et team, der har ansvar for hvert sit distrikt i Danmark, og du vil selv have base i København ud fra et hjemmekontor.

Interesseret?
Kan du se dig selv opbygge et spændende brand med en velkonsolideret virksomhed i ryggen? Trives du med ansvar, indflydelse og en alsidig hverdag, hvor du i høj grad vil være ledende spiller i at udbygge kendskabet til tyggetobak i Danmark? Så er dette jobbet for dig!

Tag det næste skridt i din karriere
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Dog beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Senior Research Consultant Pernille Hemmingsen på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Swedish Match er en verdensomspændende koncern, der udvikler, producerer og sælger snus og tyggetobak til blandt andet det skandinaviske og nordamerikanske marked. Swedish Match er den største snusproducent i Skandinavien og noteret på Nasdaq i Sverige siden 1996. Der er mere end 5000 ansatte i koncernen.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
København fra hjemmekontor
Reference:
1910.218
Virksomhed:
Swedish Match

Kontakt: 

Senior Group Controller

Ønsker du at få hovedansvaret for IFRS og konsolidering i en spændende børsnoteret koncern?

Gyldendal har i snart 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat samt kunst og underholdning til danske boglæsere. Det er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmidler med de danske boglæsere, elever og studerende.
De ønsker at skabe en økonomiafdeling, som understøtter forretningen med analyser, sparring, formidling og forståelse af data og økonomiske parametre, og søger i den forbindelse en Senior Group Controller.

Forretningsvigtig rolle i transformationsproces
Gyldendals økonomifunktion er i en spændende transformationsproces, hvor fokus på effektive processer, sikker stabil drift og compliance skal medvirke til øget partnerskab ud mod forretningen og skabe yderligere værdi. Til at understøtte denne strategi er det besluttet at samle kompetencerne inden for IFRS, konsolidering, revision, skat, moms, fondsregnskaber m.m. i denne nyoprettede stilling.

Du får en vigtig rolle i det nye setup, hvor du får hovedansvaret for IFRS og konsolidering af Gyldendal koncernen. Herunder vil du hjælpe datterselskaberne i forhold til deres regnskabsaflæggelser efter Årsregnskabsloven samt arbejde med en lang række stakeholders og arbejdsopgaver af både operationel og strategisk karakter.
Du vil få direkte reference til Head of Finance & Business Partnering, som ligeledes vil fungere som din nærmeste sparringspartner.

Solid erfaring med IFRS og konsolidering
Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse som HD(R) eller cand.merc.aud., samt besidder en stærk regnskabsmæssig faglighed. Herudover har du god erfaring med discipliner inden for IFRS og controlling, en god it-forståelse, og behersker dansk og engelsk på højt niveau, skriftligt såvel som mundtligt. Som person er du analytisk og selvstændig med en systematisk og struktureret tilgang til dit arbejde, hvilket kommer til udtryk i din evne til at forholde dig til både de overordnede rammer såvel som de små detaljer. Herudover sætter du på pris et omskifteligt arbejdsmiljø, præget af hurtige deadlines, høj arbejdsmoral i en uformel tone samt frihed under ansvar.

Tag det næste skridt i din karriere
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Dog beder vi dig ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning. Har du spørgsmål inden, så kontakt meget gerne Research Consultant Anna Fast Nilsson på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: København
Reference: 1907.204
Virksomhed: Gyldendal

Kontakt: 

E-commerce Specialist

Ambitiøs “E-Købmand” til Virtu Cycling Group

Virtu Cycling Group søger en e-commerce specialist til koncernens webshop, Virtu Cycling Gear, virtucyclinggear.com, der sælger high-end cykeltøj og -udstyr.

Der er et stort kommercielt potentiale i at binde webshoppen sammen med VTG’s øvrige forretningsområder. Derfor søges nu en ihærdig og resultatorienteret E-Købmand med både stort E og K, der kan hjælpe med at forløse potentialet. Ansvaret bliver at drive og vækste hele den digitale platform og ikke mindst, at sikre en god oplevelse gennem hele kunderejsen.

De konkrete opgaver indeholder blandt andet at:

 • Drive trafik til webshoppen via annoncering, SEO, SoMe, nyhedsbreve mv.
 • Sikre og optimere en høj konvertering
 • Udvikle og eksekvere dag-til-dag kampagner samt større kampagner i samarbejde med koncernens øvrige ben
 • Udvikle sortimentet i samarbejde med indkøb

Stillingen er af strategisk stor vigtighed, hvorfor du vil referere direkte til koncernens CEO.

Erfaring med online salg og marketing
Kandidaten, vi søger, har minimum 2-3 års relevant erfaring med online salg og marketing, da det er vigtigt, at du fra dag ét, kan tage selvstændigt ansvar for webshoppen.

Derfor er du heller ikke er bange for selv at tage fat. Virtu har et lille team omkring webshoppen, så den kampagne, du udtænker den ene dag, skal du i høj grad selv eksekvere på dagen efter.

Det er ikke vigtigt, hvad din uddannelsesmæssige baggrund er, men det er afgørende, at du kan dokumentere resultater fra en tilsvarende stilling eller webshop. Du har en god forståelse for SEO samt udvikling af content. Endelig har du indgående kendskab til/erfaring med:

 • Google Analytics
 • Facebook-, Instagram- og LinkedIn-annoncering
 • Markedsføring via nyhedsbreve
 • Dag-til-dag trading
 • Kryds- og opsalg
 • Kendskab til vores platform Magento er en fordel, men ikke et krav

Opbygning af et helt nyt univers
Den kompetente kandidat vil i denne stilling få mulighed for at optimere på nuværende setup, men også at udvikle et helt nyt digitalt univers, der sammenkobler alle Virtu Cycling Groups aktiviteter. Organisationen er opbygget omkring professionel cykelsport og gennemsyres af engagement, vilje og agilitet. Du får hér mulighed for en stilling med store udviklingsmuligheder og en meget høj grad af frihed under ansvar.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kathrine Deleuran på 3024 8734. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet i skemaet.

Om Virtu Cycling Group
Virtu Cycling Group er en koncern af brands og virksomheder med rødderne dybt forankret i cykelsporten. Koncernen består af seks forretningsområder – alle relateret til cykelsporten, og tæller Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, et rejsebureau, salg af cykeltøj og –udstyr, en virtuel træningsplatform, et agentur for salg af premium cykler fra STORCK, et toskansk cykelhotel samt adgang til en række boutique-hoteller på Mallorca. Herudover ejer og driver Virtu Cycling Group et World Tour-hold for kvinder samt et kontinentalhold for mænd. Virtu Cycling Group er stærkt eksponeret for deres cykelhold – men virksomheden er meget mere end dét!

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: København
Reference: 1910.206
Virksomhed: Virtu Cycling Group

Kontakt:


Leder af byggeøkonomi

Har du engagementet og erfaringen til at gøre byen bedre at bo i?

Med over 100 boligafdelinger, og flere nybyggerier undervejs er AAB i en rivende udvikling, samtidig står AAB overfor mange nye projekter, som skal være med til at fremtidssikre og modernisere boliger under mottoet ”vi gør byen bedre at bo i”. For at kunne leve op til egne ambitioner har AAB et ønske om at styrke deres økonomi og derigennem sikre udnyttelse af ressourcer på bedst mulige måde. I den forbindelse søges en ny leder af byggeøkonomi.

-//-

Du får ansvaret for et team af 5 motiverede kollegaer der udgør AAB’s byggeøkonomi, der bygger på ansvarlighed, fællesskab, samarbejde, vidensdeling og et rigtig godt humør.

Opgaven er stor og udfordrende og vil bl.a. omfatte følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Udvikle og konstant forbedre byggeøkonomi ’s processer og sikre at der konstant er overblik over byggeri og vedligeholdelses projekter
 • Formueforvaltning, likviditetsstyring, finansiering, lånoptagelse og konvertering af lån
 • Servicering af Boligforeningen AAB’s politiske udvalg, specielt byggeudvalg og økonomiudvalg, herunder organisationsbestyrelse og repræsentantskab
 • Rådgivning af afdelingsbestyrelser om projektbudgetter, projektbudgetopfølgninger
 • Forestå Boligforeningen AAB’s interne revision og sikre en optimal controlling af Boligforeningen AAB’s aktiviteter

Du har således et selvstændigt ansvar for store spændende projekter og refererer til AAB’s økonomichef

Du er professionel, engageret og erfaren

Med en videregående økonomisk uddannelse, som Cand Merc FIR, Cand Merc AUD eller en tilsvarende uddannelsesmæssig baggrund. Vigtigt er det, at du har en god teoretisk ballast og er faglig kompetent

Ideelt set har du ca. 5 års relevant erhvervserfaring, fra tilsvarende stilling og gerne fra en lignende politisk ledet organisation hvor du har bevist, at du kan manøvrere på en arbejdsplads med mange forskellige interessenter.

Du kan sagtens arbejde selvstændigt, og gør det systematisk og vedholdende. Samtidig erkender du værdien af godt team-work – internt med dine kolleger og eksternt sammen med rådgivere, entreprenører, leverandører etc.

Du er robust, fremstår tillidsvækkende og er i god balance med dig selv. Du er kendt for at have en positiv gennemslagskraft via din direkte og positive kommunikation, men også ved at vise handlekraft når det er påkrævet.   

Stort ansvar og selvstændighed i et inspirerende miljø.

Virksomheden er en kendt og anerkendt virksomhed i sin branche og vil tilbyde dig et indflydelsesrigt og meget selvstændigt job i et miljø præget af motiverede kolleger med en udpræget team-spirit og hvor tonen er frisk og direkte.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ulrik Halberg på 30 55 86 16. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt, via vores hjemmeside www.compasshrg.com og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.

Virksomhed
Boligforeningen AAB (www.aab.dk)  blev stiftet i 1912 ud fra tanken om at skabe non-profit boliger til almindelige mennesker. I dag
arbejder AAB på at fremtidssikre og modernisere boligmassen under mottoet ”vi gør byen bedre at bo i” AAB udlejer ca. 19.000 lejlighed fordelt på 107 afdelinger i og omkring Storkøbenhavn. Dermed er er AAB landets største og ældste almene boligforening.  Administration i AAB beskæftiger ca. 120 ansatte.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: København
Reference: 1923.173
Virksomhed: Boligforeningen AAB

Kontakt: 

Garantichef

Garantichef til en af Nordeuropas største boligudviklere

Bonava A/S har de seneste år udviklet sig til at være en af de foretrukne udbydere af boliger på det danske marked. I den forbindelse har Bonava A/S et stort fokus på kundeoplevelsen og målrettet arbejdet med dialogen mellem Bonava og kunderne. I det arbejde ønsker Bonava at forstærke sit team og søger derfor en ny garantichef til Customer Service.

Stort ansvar og selvstændighed i et inspirerende miljø.
Med reference til Head of Customer Service Pia Kjems kommer du til at indgå i Customer Service og vil fungere som en af Bonava’s ambassadører. Det forventes, at du som garantichef overfor kunder, samarbejdspartner og kollegaer undersøger, tager beslutninger og kommunikere indenfor Bonava’s værdier. Du forventes at være altid professionel imødekommende overfor Bonava’s kunder og samarbejdspartnere, men samtidig være i stand til at kunne ”sælge et nej”. Som garantichef vil du primært have ansvar for proaktivt og kontinuerligt at afhjælpe indberettede fejl & mangler fra Bonava’s kunder, fra boligen er overdraget til kunden og frem til 10 års mangelansvar ophører.

Du er professionel, engageret og har en trang til at skabe.
Du er uddannet bygningsingeniør, konstruktør eller har anden byggeteknisk baggrund. Du har minimum 5 års relevant erfaring fra byggeriet og det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med boligbyggeri. Vigtigt er det, at du har erfaring og forståelse for byggeriets planlægning, organisering og processer, herunder samarbejdet med rådgivere, entreprenører, leverandører mv. og formår at kommunikere med disse.

Man kan sige om dig at:

 • Du er kommerciel og forretningsinteresseret og forstår at sætte dig i kundens sted.
 • Du besidder et godt købmandskab og evner at udfordre og forhandle med entreprenører og underentreprenører
 • Du har gode sociale kompetencer, viser interesse i andre mennesker og er god til at kommunikere
 • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner
 • Du er positiv og robust, og du har en fleksibel tilgang til opgaverne. Du trives med at arbejde i et højt tempo og kan håndtere mange opgaver sideløbende.
 • Du er analytisk, struktureret, systematisk og finder det naturligt at følge op på dine projekter
 • Du forstår værdien af at arbejde i team og gøre brug af andres kompetencer
 • Du kan kommunikere klart i skrift og tale både på dansk og engelsk

Vær med til at skabe glade kvarterer, hvor folk har den højeste livskvalitet.
Bonava A/S har til mål at skabe hyggelige nabolag, hvor mennesker kan trives og være glade. Det skaber de ved, konstant at udfordre sig selv og derigennem skabe bedre hjem og liv for alle. De udvikler boliger der er tilpasset kundernes ønsker og behov.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Ulrik Halberg på telefon +45 30 55 86 16. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com, og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har indtastet.

Bonava har igennem de seneste 80 år skabt boliger i Skandinavien, Baltikum og Tyskland med et fokus på store byregioner, der alle har en markant vækst og stabile arbejdsmarkeder, der er med til at skabe efterspørgsel efter nye boliger over tid. Bonava er med en omsætning på over 14 milliarder SEK en af Nordeuropas største boligudviklere og sælger boliger på tværs af 23 regioner i otte lande. Siden 2009 har Bonava udviklet og bygget over 34.000 hjem.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: 
København
Reference: 
1923.149
Virksomhed: 
Bonava A/S

Kontakt: 

Embedded Software Developer

We are looking for a skilled embedded software developer, with a desire to impact the future of market-leading, life-saving products.

Getinge – Improving global healthcare through life-saving technology
Every day, Getinge’s innovative products contribute to save lives and ensure excellent care. Across the globe, we make a huge difference for patients, healthcare professionals, and societies – and we are very proud of that! As a vital part of the success of Getinge, the Device Software organisation develops embedded software solutions to a broad range of life-saving products across the global organisation.

Because Device Software is currently engaged in many new, exciting projects, we need you to help us set the direction for future products and solutions. As Embedded SW Developer at Getinge you will join an international organisation of passionate experts who will work with you in delivering the best medtech to healthcare professionals and patients – today and tomorrow.

Take part in an exciting journey with passionate colleagues
In order to take our solutions to the next level, we are looking for an Embedded SW Developer to work with us in a key role, selecting and implementing some of the newest technologies for our device integration solutions.

The Embedded SW Developer will assume a broad role, which entails hands-on involvement from a-z; from specification to implementation, concerning a wide variety of embedded software integrations to an even broader portfolio of medical products, devices and solutions. Therefore, the Embedded SW Developer will have both impact and decision-making abilities in the sparring and consultation with many different stakeholders in various business areas across the global organisation.

The team is currently working on a lot of new, exciting projects which you will take a central role in.

An experienced embedded developer with a desire to learn new technologies
To join our team, we are looking for an outgoing developer, with a demonstrated track record working with various embedded technologies. The primary development environment is C/C++ in Eclipse with Git targeting embedded Linux, so you should have experience working with this.
As we have dedicated hardware we also need to have a good understanding of the low level OS parts, like uboot etc. However, as both the products we integrate (everything from operating tables, lighting, acute care devices, autoclaves, etc.), and associated technologies vary within Getinge, it is important that you have a curious attitude towards adopting new technologies, as well as a desire to understand different processes and demands.

As a person, you are structured and methodical in maintaining an overview of your tasks. Your mindset is analytical and systematic when troubleshooting problems, and you can work independently as well as with the rest of your team. First and foremost, you are excited to learn more and develop yourself; you are passionate about embedded software and want to make a difference in a dynamic organisation.

Become an essential part of a growing organisation that saves lives every day!
At Getinge, we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge will provide opportunities that both inspire and challenge; here, you can make a difference every day.

You’ll work from our offices in Amaliegade, central Copenhagen, and be part of a large, cross-functional organisation, right at the heart of many of the exciting technological developments within Getinge. Even though we are a small team, we are central in developing Getinge’s embedded solutions and are therefore an integrated part of a global organisation, where we work with international stakeholders on a daily basis. The role includes a great amount of variation, personal responsibility and represents an excellent opportunity for the right person, to work with new technologies, applied to market-leading, life-saving products.

Interested? Apply today!
If you share our passion and believe that saving lives is the greatest job in the world, then we look forward to receiving your application. We hope you will join us on our journey to become the world’s most desired medtech company.

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group A/S. If you want to learn more about this position before submitting your application, please do not hesitate to contact Anna Rasmussen on tel.: +45 70 20 12 75. You can also apply via our website www.compasshrg.com and attach your CV, preferably as word file. Please note that we will reply to the email address from which you send your CV.

Getinge is a leading, global provider of products and systems that contribute to quality enhancement and cost efficiency within healthcare and life sciences, with the aim to be the most desired medtech company in the world. Getinge currently generates sales of more than SEK 30 billion and conducts sales via proprietary companies throughout the world. In total, Getinge has more than 10,000 employees in 40 countries. Learn more about us at www.getinge.com.

Deadline for application: As soon as possible
Workplace: 
Copenhagen
Reference: 
1905.179
Company: 
Getinge IT Solutions

Contact:

Stillinger til Projektorganisation

Vil du være en del af noget større?

CMP (Copenhagen Malmoe Port ) skal inden for de næste par år have udvidet krydstogt delen i Ydre Nordhavn samt have flyttet og udvidet containerterminalen samme sted. For at drive disse projekter etableres en decideret projektorganisation med fastansættelse af en række medarbejdere.

Kan du se dig selv som en del af en dynamisk projektorganisation der skal forestå én af de største udvidelser og udflytninger for en dansk virksomhed – så har du muligheden nu :

På vegne af CMP søger vi nu:

 

Senior Technical Manager – Danmark / Sverige (STM)

STM vil være projektleder for den overordnede Masterplan – d.v.s. hele udvidelsen/udflytningen, og at den optager omkring 50% af tiden, og den resterende del vil gå til forvaltningen af ​​afdelingen.

Rolleansvar for infrastrukturafdelinger i Sverige og Danmark i alt 12 personer.

 • Ansvarlig for hele projektet Ydre Nordhavn – etablering og opførelse af de to projekter som helhed, herunder: myndighedskrav, infrastruktur etc. som er nødvendige for hele projektet
 • Opgaven er at planlægge, koordinere og lede mennesker og aktiviteter
 • Sikre at projektet opnår fastsatte mål for tid, kvalitet og økonomi (risikoanalyser, kontrolplaner og økonomisk opfølgning)
 • Drive og sikre fremskridt i projekterne
 • Ansvar for at sikre, at de nødvendige strategier og databaser eksisterer for det overordnede billede
 • Ledelsesmæssigt ansvar for 12 medarbejdere i Danmark og Sverige

Du har omkring 10 års erfaring fra lignende projekter / større projekter (inden for byggeri og/eller anlæg) og er uddannet civilingeniør eller lignende.

 

Project Manager – Krydstogt projektet

 • Ansvar for gennemførelse af Krydstogt projektet i Ydre Nordhavn
 • Planlægge, koordinere og lede projekter og aktiviteter
 • Ansvar for at projektet gennemføres i henhold til tidsplan, kvalitet og økonomi etc. Herunder diverse opfølgningsopgaver
 • Være kontaktflade mod myndigheder, leverandører, entreprenører, rådgivere etc.
 • Erfaring med brug af digitale byggestyringsredskaber og brugerflader
 • Kendskab/indsigt i det installationstekniske område vil være en fordel

Du har mindst 5 års erfaring fra lignende projekter. Gerne erfaring med opførelse af kontorer, terminaler eller erhvervsbyggerier og du er uddannet Ingeniør eller lignende.

 

Legal Counsel – Masterplan

 • Etablere, fortolke og gennemgå primært ejendomsaftaler, men også andre aftaler
 •  Bistå hele projektet Ydre Nordhavn med juridisk kompetence og efterforskning (inden for kontrakter, indkøb, aftaleret, miljølov mv.) – samt andre organisations forretningsområder
 •  Vær forbindelsen mellem ekstern advokat og CMP i komplekse spørgsmål, der ikke håndteres internt
 • Samarbejd internt og eksternt
 • Overvåge og følge op på deadlines
 • Bistå i budgetarbejde og i økonomisk opfølgning i forbindelse med udlejningsvirksomheden
 • Kundekontakt

Du er Cand. jur med nogle års erfaring med juridisk arbejde inden for ejendomsret, samt af leasing eller anden kontraktforhandling, fortolkning og forberedelse af aftaler.
Erfaring i aftaleret og miljølovgivning er en fordel.

 

Rekrutteringerne sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Niels Lorenzen på 70 20 12 75 fra d. 27 maj.  Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com ( Opgave nr. 1906.171 – STM, 1906.170 – Project Manager og 1906.172 – Legal Counsel) og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.

CMP er en af ​​de største havne- og terminalvirksomheder i Skandinavien. CMP er en moderne havn med ansvar for de kommercielle havneaktiviteter i København og Malmö og håndterer ca. 8.000 skibe med en lastomsætning på omkring 18 mio. ton årligt.  Kerneforretningsområder omfatter biler, containere, ro-ro & logistik, olie & bulk og krydstogt & færger. Virksomheden beskæftiger ialt omkring 450 medarbejdere og har en omsætning på ca. SEK 800. mio.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Nordhavn, København
Reference: 1906.170, 1906.171, 1906.172
Virksomhed: CMP (Copenhagen Malmoe Port)

Kontakt:

 

IT-Chef

Brænder du for IT og at sikre, at virksomheden og de enkelte forretningerne understøttes optimalt af stærke og driftssikre IT-systemer?

Vi søger en IT-chef til Løgismose Meyers, til at varetage ansvaret for ledelse og daglig drift af Løgismose Meyers koncernens IT-afdeling.

Som IT-chef bliver det dit ansvar, at den samlede forretning udvikles og understøttes med stærke og driftssikre IT-systemer. Du bliver ansvarlig for en IT-afdeling med 7 medarbejdere, som primært befinder sig på hovedkontoret på Kattegatvej i Nordhavn. Teamet understøtter og varetager sammen med dig koncernens løbende IT-projekter samt den daglige IT-drift.

Koncernens IT-systemer er baseret på en NAV15 løsning, der blev implementeret efter sammenlægningen af Løgismose og Meyers primo 2015. De vigtigste andre strategiske systemer er Struct PIM, Struct e-commerce. Dertil kommer en række periferisystemer og interfaces til eksterne IT-systemer. Driften af servere samt en række udviklingsopgaver har Løgismose Meyers outsourcet for at sikre højest mulig faglighed.

Du bliver som IT-chef ansvarlig for at omsætte forretningens og ledelsens ønsker til IT-udvikling til konkrete projektplaner med præcis scoping, planlægning og budgettering. Du er desuden ansvarlig for overholdelse af det aftalte drifts- og investeringsbudget indenfor IT.

Som standard er IT chefen ansvarlig for at implementere og vedligeholde det med ledelsen aftalte IT sikkerhedsniveau samt at reagere på trusler mod sikkerhed. IT-chefen er i den forbindelse også ansvarlig for koncernens overholdelse af de til enhver tid gældende GDPR-regler med afsæt i det tekniske landskab.

Vores forventninger til dig og dine kompetencer

 • God forståelse for at optimere IT arkitektur
 • Stærke ERP-kompetence (gerne NAV)
 • Erfaring med digitale systemer og implementering indenfor CMS, PIM og E-commerce er et plus
 • Implementering og change-management erfaring
 • Erfaring med leverandørstyring
 • Erfaring med budgettering og opfølgning
 • Forretningsforståelse – kommerciel indsigt og viden
 • God forståelse for opbygning af sprint og release planlægning for understøttelse af agil udvikling

Som person er du/har du:

 • Rolle model – positiv, konstruktiv attitude og gode samarbejdsevner
 • Tillidsvækkende og serviceminded personlighed
 • Selvstændig, struktureret og proaktiv arbejdsform – ’hands on type’
 • Robust og med ledelseserfaring
 • Sprogkundskaber – (engelsk) skrevet og talt

Dine muligheder

Som IT-chef i Løgismose Meyers tilbydes du en spændende stilling i en dynamisk virksomhed. Koncern IT indgår i Økonomi & Finans og er en del af Løgismose Meyers organisation, hvor vi sammenlagt er omkring 1100 dedikerede fagfolk, der hver dag møder på arbejde og gør os umage med netop det, som vi hver især kan. Du kan glæde dig til en dagligdag, hvor mødet med alle dine passionerede kollegaer giver inspiration og spændende samtaler.

Rekrutteringen sker i samarbejde med Compass Human Resources Group. Klik på ”ANSØG” i bunden for at søge jobbet. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du har angivet. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Partner Ib Sørensen, eller konsulent Cecilie Peuron-Berg 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Nordhavn, København
Reference: 1908.164
Virksomhed: Løgismose Meyers

Kontakt: 

Country Controller

Din indsats er vigtig for den fortsatte succes!
Som Country Controller vil du være ansvarlig for alle økonomiske, finansielle og skattemæssige forvaltningsmæssige aspekter af driften i Tarkett A/S – Danmark. Desuden får du ansvaret for virksomhedens IT, samt de administrative funktioner der relateres til HR.

Med base på virksomhedens kontor i Hedehusene, refererer du til Tarkett´s nordiske CFO i Stockholm, og arbejder i det daglige tæt sammen med Tarkett´s danske CEO samt det øvrige nordiske finans- og controlling team. Herudover vil der også være tale om nært samarbejde med den nordiske HR-afdeling omkring HR – og løn issues.

Til at hjælpe og aflaste dig får du en Credit Management Accountant, som du evner at coache, motivere og udvikle.

Som afgørende støtte til den forventede udvikling af virksomheden, forventes Country Controller også at være den vigtigste analytiker med hensyn til rapportering, omkostningsstyring og pin-pointing af potentielle svage områder.

Dine arbejdsopgaver bliver mange og meget alsidige og omfatter bl.a.:

 • Operationel og finansiel rapportering i de forskellige forretningsområder og månedlige lukninger af regnskaber.
 • Budgettering, prognose og finansiel analyse.
 • Budget og credit management.
 • Udvikle og følge op på interne procedurer.
 • Støtte den lokale ledelse strategisk og operationelt.
 • Afdække og vurdere profitabiliteten i daglige aktiviteter og vækstmuligheder.
 • Back-up for dine kolleger i det øvrige nordiske team og deltage i nordiske projekter.
 • Regelmæssig kontakt til og styring af eksterne samarbejdspartnere, såsom revision og juridisk bistand.
 • Ansvarlig for det lokale IT set-up og drift (Tarkett A/S bruger SAP, Cognos, Caresis og Excel)
 • Ansvarlig for intern kontrol
 • Ansvarlig for lønprocessen, herunder at holde sig ajour med evt. ændringer inden for arbejdsret og lovgivning.

Har du overblik og sans for detaljen?
Du har en relevant uddannelse på akademisk niveau (ex. Cand. Merc. Aud., HD (R) ) eller en baggrund fra den finansielle sektor. Du har styr på din økonomiske teori og er i stand til at omsætte den til praksis, når der skal tænkes i nye og alternative løsninger. Derudover har du nogle års erfaring som controller i en profitorienteret virksomhed.

Som person er du analytisk, detaljeorienteret og god til at kommunikere på tværs i en nordisk og international organisation som Tarketts. Du har evnen til at skabe dig et godt overblik, og du kan se de store linjer i opgaverne – og evner samtidig at være meget operationel og have øje for detaljen, dens årsag og betydning for forretningen. Du kan begå dig på alle niveauer, og med dit energiniveau har du viljen og engagementet til at skabe resultater i en uformel og positiv virksomheds-kultur.

Du er en meget erfaren IT bruger, samt taler og skriver et pletfrit engelsk og kan i øvrigt begå dig i skandinaviske sammenhænge.

Tæt på forretningen i en dynamisk og hektisk verden.
Virksomheden tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor du løbende vil kunne se betydningen af dit job og dets indflydelse på forretningen.

Du vil få et stort ansvar og råderum i en virksomhed, som du sammen med motiverede kolleger skal medvirke til at bringe til næste step.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Lorenzen på 70 20 12 75 fra d. 27. maj 2019. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compass.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil.
Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Tarkett A/S – Danmark – (www.tarkett.dk) er én af verdens største producenter og distributører af gulve, og er repræsenteret i over 100 lande med i alt ca. 12.500 medarbejdere. I Danmark har Tarkett A/S været en selvstændig virksomhed siden 1961, og er i dag én af de absolut ledende udbydere af gulve. Virksomheden, der markedsfører og sælger sine produkter og løsninger til private via forhandlere og til projektmarkedet beskæftiger i dag 24 medarbejdere og omsætter for et betragteligt trecifret millionbeløb, og er i fortsat vækst. Virksomhedens hovedkontor ligger i Hedehusene uden for København.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Storkøbenhavn
Reference: 1906.153
Virksomhed: Tarkett A/S

Kontakt:

Alsidig IT-konsulent til Finansiel Stabilitet

Brænder du for at løse mange forskellige og udfordrende IT-opgaver i såvel internt som eksternt regi? Sætter du pris på at arbejde med mange forskellige IT opgaver i et omskifteligt miljø og er du vant til at sikre, at projekterne kommer sikkert i mål? Så er der her en spændende mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt team.

Mange forskelligartede og udfordrende opgaver
Finansiel Stabilitet har den centrale rolle ved restrukturering og afvikling af nødlidende finansielle virksomheder. De står for den konkrete håndtering af en nødlidende finansiel virksomhed og har ligeledes til opgave at opbygge og vedligeholde et solidt beredskab, som sikrer, at restrukturering og afvikling af fremtidige nødlidende pengeinstitutter og realkreditinstitutter mv.  kan gennemføres.

IT-organisationen består af IT-chefen og 2 IT-konsulenter, hvor du er den ene. Sammen har I dels ansvaret for at sikre den daglige drift af selve organisationen Finansiel Stabilitet – herunder organisations- og brugersupport – men I tager også del i eller fuldt ejerskab af forskellige IT-projekter. Projekterne kan være mangeartede og spænde fra implementering af nye systemer, software og lign. til at være relateret til IT sikkerhed, regulatoriske forhold mv. Desuden kan projekterne også relatere sig til Finansiel Stabilitets overtagelse af finansielle virksomheder institutter – dvs. restrukturering og afvikling af disse.

Som IT-konsulent fungerer du som IT-sparringspartner for organisationen og har helt generelt en bred kontaktflade internt som eksternt. Dine primære ansvarsområder spænder vidt og vil herudover bl.a. bestå af:

 • Brugersupport og AD brugeradministration.
 • Indkøb og håndtering af hardware og netværk, herunder opsætning af pc´ere.
 • Software- og hardware implementering.
 • Udforme og gennemføre awareness træning.
 • Sikre overholdelse af Persondataforordningen og efterlevelse ISO 27001 standarden.
 • Udarbejde og optimere IT systemer for at sikre systemadgang mv.
 • Sikre løbende samarbejde med IT-driftsleverandører (som fx BEC, SDC, Bankdata osv.).
 • Videreudvikling af website.
 • Projektdeltagelse i internt/eksternt regi.

Nysgerrig IT-konsulent

Du har en relevant IT-uddannelse og har helst erfaring fra den finansielle sektor. Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende rolle, hvorved du har kendskab til ISO2700x, teknisk opgave/projektledelse, IT-support, software/hardware implementering og samarbejde med IT-leverandører/partnere. Du er en relationsopbygger og kan godt lide at have mange interessenter. Du er agil, serviceminded og nysgerrig for at lære nyt. Med en selvstændig indgangsvinkel til opgaverne arbejder du målrettet og engageret, og du trives med direkte indflydelse på dine arbejdsopgaver. Derudover er du vant til at sikre at projekterne kommer i mål.

Finansiel organisation med en vigtig samfundsmæssig opgave
Hos Finansiel Stabilitet er der et fagligt udfordrende miljø, fyldt med spændende og samfundsvigtige opgaver. Det er en organisation i løbende forandring, som stiller krav til omstillingsparathed og nytænkning. Der er en ordentlig omgangstone og et godt humør. Man lægger vægt på, at det faglige niveau er højt, og at alle bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø. Løn og ansættelse sker med udgangspunkt i gældende overenskomst med Finansforbundet.

Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Katrine Brandt på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Finansiel Stabilitet blev stiftet i 2008 under den finansielle krise og er i dag en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 50 ansatte. Deres formål er at medvirke til sikring af finansiel stabilitet i Danmark, varetage opgaver og beføjelser i henhold til lov om restrukturering og afvikling af visse finansielle virksomheder og lov om en indskyder- og investorgarantiordning (Garantiformuen) samt varetage opgaver og beføjelser, der i øvrigt er tillagt Finansiel Stabilitet ved lov eller af erhvervsministeren.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: København, Danmark
Reference: 1904.136
Virksomhed: Finansiel Stabilitet

Kontakt: