Suunnittelupäällikkö

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa tilikaudella 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Suunnittelupäällikkö

 vastaamaan Eltelin tietoliikenneverkkoliiketoiminnan, pääosin valokuituverkko-projektien, suunnittelun ja dokumentoinnin ohjauksesta ja organisoinnista. Hän vastaa noin 15 hengen suunnittelutiimin operatiivisesta toiminnasta ja johtaa sen tuloksellisesta tekemistä. Lisäksi hän johtaa ja edelleen kehittää kasvavaa suunnittelutiimiä sekä toimii läheisessä yhteistyössä projekti- ja hankepäälliköiden kanssa. Resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista vastaaminen sekä suunnitteluun liittyvän yhteistyön koordinointi, nimettyjen asiakkaiden kanssa, ovat olennainen osa tehtävää. Suunnittelupäällikkö toimii suunnittelu- ja dokumentointiprosessin omistajana Alueyksikössä ja hänen keskeinen tehtävänsä onkin kehittää ja luoda prosessit, joilla varmistetaan toiminnan laadukas ja aikataulujen mukainen toteutus.

Tehtävässä raportoidaan alueyksikön aluepäällikölle. Toimipaikka sijaitsee Eltelin Espoon, Turun tai Pirkkalan toimipisteessä. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamisvalmiutta, mutta ei sisällä viikoittaista matkustamista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia sekä tietoliikenne- tai sähköverkkojen suunnittelukokemusta. Lisäksi sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä mielellään myös prosessien ja ohjeiden kuvaamisesta ja kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Henkilönä olet positiivinen ja teet aina kaikkesi tiimisi menestymisen eteen. Ymmärrät yhteistyön merkityksen ja kykenet saumattomaan yhteistyöhön projektisalkkuja johtavien hankepäälliköiden kanssa. Kykenet käsittelemään isojakin kokonaisuuksia ja aikatauluttamaan sekä valvomaan aikataulussa pysymistä jämäkällä otteella.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/311IDW5

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

 

Vastaava työnjohtaja

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja sillä on noin 2 500 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 ja tällä hetkellä Suomen organisaatio työllistää noin 130 henkilöä. JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen, ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Lisätietoja JM Suomi Oy:stä osoitteessa www.jmoy.fi

JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme nyt

Vastaavaa työnjohtajaa

hotellihankkeeseen, joka sisältyy Herttoniemen kaupunkikorttelin kehittämisen kokonaisuuteen. Hotellista tulee nelikerroksisen paikalla valetun parkkihallin kanssa 9-kerroksinen, 280 huoneen huoneistohotelli. Isommissa aluehankekokokonaisuuksissa tekemisemme voi ulottua myös asuntorakentamisen ulkopuolelle, kuten tässä kaupunkikorttelihankkeessa, joka käsittää myös noin 1000 asunnon kerrostalokokonaisuuden.

Vastaat hotellihankkeen koko rakennusprojektin toteutuksesta työmaan johtamisen osalta. Vastuusi käsittävät työmaan turvallisuuden, työntekijät, aikataulun, materiaalit ja laadun. Moni työvaihe on samanaikaisesti käynnissä, mikä vaatii etenemisen järjestelmällistä seurantaa, poikkeamiin reagoimista ja kokonaisuuksien hallintaa. Vastaat myös kohteesi rakentamispalvelujen hankkimisesta, niiden ohjaamisesta ja johtamisesta.

Omaperusteisessa aluerakentamisessa yhteistyö muiden työmaalla operoivien työnjohtajien, työntekijöiden ja aliurakoitsijoiden kanssa on tiivistä, eli saat ympärillesi hyvän joukon kollegoita.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta kokemusta isompien hankkeiden vastaavan työnjohtajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Olet päättelykykyinen ongelmanratkaisija, ja pystyt toimimaan päämäärätietoisesti isoa tavoitetta kohden. Osaat tehdä yhteistyötä ja suunnitella tekemääsi. Eduksesi luetaan betonityönjohtajan pätevyys sekä aluerakentamisen tuttuus.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan vakaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa hyvät edellytykset. Tehtävässä on mahdollisuus nähdä oman käden jälki ja vaikuttaa JM Suomen tekemiseen, rakenteeseen ja joukkueeseen sekä tulevaisuuden rakentamiseen Suomessa.  Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä. Saat itsenäisen vastuun ja valtuudet vaikuttaa, mutta tarjoamme sinulle myös vahvan tuen niillä alueilla, joihin tukea toivot.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.10.2020 alla olevan ”Lähetä hakemus” -painikkeen kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417, sini.kalalahti@compasshrg.fi ja Inka Rautiala 010 320 2421, inka.rautiala@compasshrg.fi.

 

 

 

Country Manager

Do you have what it takes to build and lead GROHE in Finland? And are you motivated to take the business to the next level? As the predecessor is taking on new challenges, GROHE is looking for a new

Country Manager

to lead the Finnish team and business in Finland.

The Role

In this role you will lead the whole Finnish operations by ensuring profitability and developing new business. You develop plans for company growth, improvements of sales and brand recognition and training/recruiting of staff.  In steering GROHE Finland forward, you take full responsibility of financial performance from budget preparation to investment activities. You define goals based on needs, capabilities and purpose in marketing, sales, operations and customer service. In the strategy making and -implementation, you have the support from GROHE both from the Nordic headquarter as well as the main headquarter placed in Dusseldorf.

You will manage a well-operating team of 10. The team consist of sales, marketing, customer service and field service employees. You understand your role as a Manager in building up a successful sales team and provide the team with necessary resources and smart KPI’s that motivate and create a high-performing environment. Natural cooperation within the company is also important as the processes require a contribution from different parties from technical experts to global executives.

Strong sales orientation defines your decision-making; you operate by endorsing client commitment and stakeholder management. You lead sales and operations by teaming up with others in the organization and mobilizing resources to achieve objectives. You build and develop trusted relationships within the customer organizations, suppliers and parent organization in order to grow the business.

The Profile

You understand business in the construction and wholesaler industry and have a vision on how to steer the GROHE brand awareness within the main target groups. The ability to manage external and internal stakeholders from key opinion leaders to suppliers is crucial.

You are a natural problem-solver and you demonstrate ambition, strength of character and enthusiasm. As a Manager, you strive to make the team succeed together and you believe in sharing knowledge and experience in order to build a knowledgeable and motivated team. In your course of action, you show exemplary and steady persistence which is a key success factor in building a business from the ground up.

You work naturally with different stakeholders and create rapport through trust and co-operation. You are structured in pursuing set goals and work on own initiative in an analytical manner. You possess strong communication and presentation skills with the ability to understand customer needs and see possibilities instead of limitations.

The Offer

GROHE offers a challenging role in an international company with high ambitions. You will be responsible for ensuring success in GROHE Finland, but also be central in influencing the future development of GROHE internationally.

You will join an organization recognized by a dynamic and informal culture. GROHE celebrates successes and always strives to reach goals and ambitions. GROHE highly supports responsible and driving leaders who demonstrate results and commitment. GROHE has a long tradition of encouraging and supporting successful leaders and employees to take the next step.

As a global company with the worlds broadest and newest product line we always find new ways to influence the market. GROHE is a global player, and this will make the position even more interesting for the right candidate.

The Company

GROHE has been part of the LIXIL Group Corporation since 2014. LIXIL makes pioneering water and housing products that make better homes a reality for everyone, everywhere. LIXIL was born in 2011 through a merger of five of Japan’s most successful building materials and housing companies, that draw on Japanese heritage to create world-leading technology and innovate to make high quality products that transform homes.

GROHE is a leading global brand for complete bathroom solutions and kitchen fittings and has a total of over 6,000 employees, 2,400 of which are based in Germany. GROHE operates five production sites. With three production sites, Germany is the location for innovation, design and development. GROHE has been developing new product categories since its inception. This includes the GROHE Blue and Red water systems and the recently-introduced Innovation, design and development are closely aligned with one another and are enshrined in the German site as an integrated process. As a result, GROHE products carry the seal of quality “Made in Germany”. In the last ten years alone, GROHE has received over 300 design and innovation awards as well as several top rankings as one of “Germany’s most sustainable large brands”, confirming the success of the brand. GROHE was the first in its industry to win the German government’s CSR prize and was also featured in the renowned Fortune® magazine’s ranking of Top 50 that are “Changing the World”.

The Location

The position is located in the center of Helsinki. Remote working is also an opportunity one can use accordingly. As the business is global, one needs to have willingness to travel frequently within Finland and abroad – main focus being on Europe.

More information

If you would like more information about the position, please do not hesitate to contact our recruitment partner Göran Hernberg +358 500 409 779 or Inka Rautiala +358 46 876 0455.

Best available on:

25th of August between 9.00-10.30

27th of August between 9.00-10.30

1st of September 14.00 – 15.30

How To apply

If the position feels tailored for You, please apply by clicking the link below!

Henkilöstöjohtaja

TAITOTALO = AEL + AMIEDU

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä.

Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Taitotalon laajasta tarjonnasta löydät yli 60 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen täydennyskoulutusta.

Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta, sosiaali- ja terveysala sekä maahanmuuttajien koulutus.

 

Taitotalo haluaa vahvistaa henkilöstöjohtajuutta integraation tärkeässä vaiheessa, joten haussa on nyt

Henkilöstöjohtaja

lujittamaan yhdentymistä ja tulevaisuuden liiketoimintaa.

Henkilöstöjohtaja vastaa hr-organisaation esimiestyöstä sekä koko Taitotalon henkilöstöasioista. Hän on vastuussa henkilöstöstrategian luonnista ja siitä, että uuden liiketoiminnan tarpeet pystytään kääntämään osaamista ja ihmisiä koskeviksi toiminta- ja prosessimalleiksi, jotka ovat mitattavia ja tavoitteellisia. Hän istuu johtoryhmässä ja vastaa tehtävässään suoraan toimitusjohtajalle.

Henkilöstöjohtaja tuo osaamisen johtamiseen systematiikkaa ja näkemystä, jonka tavoitteena on tulevaisuuden tahtotilan varmistaminen sekä henkilöstön hyvinvoinnin lisääntyminen. Henkilöstöjohtaja katsoo, että henkilöstöstrategia kattaa kaikki työsuhteen elinkaaren vaiheet, ja että strategia toimii tarkoituksenmukaisesti rakenteensa ja kyvykkyyksien mukaan.

Henkilöstöjohtaja on kommunikoiva muutoksen johtaja, jolla on systemaattinen tapa toimia. Hän toimii liiketoiminnan kumppanina luomalla tehokkaat suorituksen, osaamisen ja johtamisen mallit.

Taitotalo on verkottunut hyvin laajalle toimialan luonteen ja yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi, jonka takia henkilöstöjohtajalla on vastuuta sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä. Hän vastaa työnantajamielikuvasta ja osallistuu yhteiskunnalliseen koulutuskeskusteluun eri foorumeissa. Sisäinen viestintä painottuu muutoksista ja strategiasta viestimiseen oman organisaation sisällä.

Valittavalta henkilöltä odotetaan kattavaa kokemusta henkilöstöjohdollisista tehtävistä ja työsuhdeasioiden hoitamisesta ja -kehittämisestä. Tämän lisäksi henkilöllä tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valittavalla henkilöllä on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Henkilö pystyy luotaamaan toimintaa sekä strategisesti että operatiivisesti. Toimialan luonne sekä Taitotalon nykytilanne tuovat hänestä parhaat puolet esiin; kyvyn uudistaa, toimeenpanna ja uudistua.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Göran Hernberg 0500 409 779 tai sähköpostitse goran.hernberg@compasshrg.fi.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.4.2020 mennessä alla olevan “Lähetä hakemus” painikkeen kautta.

 

 

 

Solution Sales Manager

Wärtsilä is a global leader in smart technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets. By emphasising sustainable innovation, total efficiency and data analytics, Wärtsilä maximises the environmental and economic performance of the vessels and power plants of its customers. In 2018, Wärtsilä’s net sales totalled EUR 5.2 billion with approximately 19,000 employees. The company has operations in over 200 locations in more than 80 countries around the world. Wärtsilä is listed on Nasdaq Helsinki. As of January 2019 Wärtsilä consists of two businesses; Marine Business and Energy Business.

Wärtsilä Voyage Solutions is a unit in Wärtsilä Marine. Its vision is to lead the way in creating an ecosystem of harmonized integrated solutions in safety, navigation and ship operations. In creating these solutions Wärtsilä Voyage Solutions unites global maritime stakeholders in the future of e-Navigation and operations.

Voyage Solutions´ Key Account Solutions unit is specialised in tailored high-end solutions and helps Key Account Customers to achieve energy savings and improve their fleet operations through delivering unique insight into vessel performance, based on real-time data collected from ships around the world and advanced analytics.

More information: https://www.wartsila.com/eniram

 

Key Account Solutions (KAS) unit is strengthening their sales team by hiring a

Solution Sales Manager

You will be consulting Wärtsilä´s customers in their energy efficiency, safety and environmental topics and solving the customers’ challenges by figuring out the best possible solution for them together with the KAS -team and the customers. You will analyse, assess and present the value of Wärtsilä´s solution to the customer. The solutions are tailormade solutions based on your and the team´s findings and suggestions.

Your task is to find new business opportunities within the existing customer base. The ambition is to become a trusted partner to the customers and be able to grow the business substantially on long term within your customer segment.  You will participate in the contract negotiations and actively find solutions that meets the customer´s needs. The position is based in Helsinki, but you need to be able to travel, as the customers are spread out across Europe.

To succeed in this position, we expect you to have experience in tailored software projects, preferably from the consultation business. You are experienced in conducting business with C -level management, preferably in an international business environment. You are a problem solver with an entrepreneurial attitude and used to work in an agile way. You understand the importance of long-term business development and you have excellent influencer skills. We appreciate an Academic degree in Technology or Business and you have excellent skills in the English language. Other languages are seen as an advantage.

Read more about what Wärtsilä can offer you at: https://www.wartsila.com/careers/why-wartsila

If you would like more information about the position, please do not hesitate to contact our recruitment partner Göran Hernberg or Ville Lappi from Compass HRG:

Göran Hernberg, +358 500 409 779 / goran.hernberg@compasshrg.fi

Ville Lappi, +358 50 577 7575 / ville.lappi@compasshrg.fi

All inquiries are treated confidentially. Please apply by clicking the link below before 5.3.2020

 

Manager, Infrastructure Services

Kemira is a global company providing chemicals and expertise to operations around the world. We are committed to be our customers’ first choice by bringing sustainable value through improved product quality, better process and resource efficiency. We offer a result-oriented and collaborative culture that empowers you to drive excellence and innovation with a major impact on the future. Kemira IT enables efficient business through high-availability and harmonized IT applications and services, real-time business information and high information security.

Read more at www.kemira.com

Are you ready for the next step in your career? We are now looking for a

Manager, Infrastructure Services

to strengthen our IT Services with a solid knowledge of both network and datacenter/server technology and with the ability to help us drive our infrastructure to the next level with your cloud experience.

You will be playing a vital part in developing and maintaining Kemira’s infrastructure in an excellent shape at a corresponding cost level. You will manage a team of three infrastructure professionals and together with the team develop and support the environment, as well as troubleshoot problems that may sometimes occur. As a Manager, Infrastructure Services, you will also co-operate with the Kemira lead infra-architect, aiming on building a long-term sustainable environment. You will also work tightly with Kemira IT Solution Architect and respective business process IT Concept Owners who are driving the business projects forward.

Key responsibilities:

  • Develop and maintain Kemira’s IT infrastructure in an excellent shape.
  • Provide input on new Azure solutions design from architecture perspective.
  • Manage external infra vendors varying in scope, role and related governance needs.
  • Guarantee cost efficiency while running resources on different platforms.
  • Migrate and consolidate on-premise solutions to new cloud platforms.

What you need:

You have experience with various cloud computing environments and a solid service management (ITIL) expertise. You have a strong and proven knowledge of server and infrastructure architecture and a solid understanding of IaaS and PaaS current and future solutions. You have a Broad IAM concept understanding including Azure AD. You hold a Bachelor’s/Master’s Degree on a relevant field and are fluent in both English and Finnish.

To be successful in this position we hope that you are a solid team player, motivator and a team manager. You have a practical, can do attitude and are able to deliver in a service-oriented way. You have strong communication skills and able to “sell” your ideas to different internal and external stakeholders. You are able to see the big picture and have a flexible mindset. This position is located at Kemira’s Head office in Helsinki and requires some travelling.

What we offer:

Kemira offers you an independent, challenging global role in a developing organization supported by highly motivated and skilled international coworkers. The position is a great opportunity to develop your own skillset and expertise. The working environment at Kemira embraces safety, sustainable future & environment and people. On top of this we offer you a competitive salary, an attractive benefit package and a great office location.

Kemira is an equal opportunity employer

Find the right mix of experiences and opportunities at Kemira

If you would like more information about the position, please do not hesitate to contact Consultant Sampo Syväoja at +358 45 631 5833 from Compass HRG. All inquiries are treated confidentially.

Please apply by clicking the link below before 19.1.

 

 

 

 

Laskentainsinööri/-päällikkö

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

 

Haemme nyt Laskentainsinööriä/-päällikköä osaksi teknistä toimistoa. Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen ja tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminnosta.

Sinun roolisi

Olet keskeisessä roolissa Bonava Suomen asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (esimerkiksi määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa, ja osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Kustannuslaskijan tehtävä sijaitsee toimipisteessämme Helsingissä, Turussa, Oulussa tai Tampereella.

Odotamme

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai ammattitaitosi kehittämisestä motivoitunut kustannusinsinööri, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisten rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri- tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Työskentelytyyliäsi kuvaavat tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan- ja ohjauksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan “Lähetä hakemus” painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, +358 50 585 3979, saara.hirsto@compasshrg.fi

 

Hankintapäällikkö/-insinööri

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä

Hankintapäällikköä/-insinööriä

Sinun roolisi

Tulet vastaamaan projektien hankintatehtävistä ja tuotannon hankintatoimen kehittämisestä yhdessä muiden hankinnan ammattilaisten kanssa. Huolehdit Bonava Suomen nimettyjen projektien hankintojen ennakkokyselyistä sekä rakentamisvaiheen hankintojen suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja toteutuksesta. Vastaat itsenäisesti projektien rakennustöihin liittyvistä hankinnoista ja niiden johtamisesta sekä osallistut aktiivisesti uuden toimintamallin kehittämiseen. Tunnet hyvin tärkeimmät toimittajat sekä osallistut aktiivisesti uusien etsimiseen. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin sekä nimettyjen kausisopimuksien koordinointi. Avoin hankintapäällikön/ -insinöörin tehtävä sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri AMK tai opistotutkinto), sekä usean vuoden kokemusta monipuolisista rakentamisen tai teollisuuden hankintatoimen tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä rakentamisprosesseista sekä hyvää tuntemusta rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Teollisen tuotannon ohjaus ja hankintaosaaminen voi olla vaihtoehtoinen osaamisalueesi. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, +358 50 5853979, saara.hirsto@compasshrg.fi Hae tehtävään alla olevan “Lähetä hakemus” painikkeen kautta.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

 

 

Projektijohtaja

Haemme Projektijohtajaa vastaamaan hankkeidemme johtamisesta tontin kaavavaiheesta aina siihen saakka, että uusissa kodeissa asuu tyytyväiset asukkaat, kattaen vastuun hankkeen aikataulullisesta, laadullisesta ja taloudellisesta onnistumisesta.

Sinun roolisi

Projektijohtajana tehtäviisi kuuluu olla mukana aluehankkeidemme tonttien hankinnassa arvioiden hankkeiden kannattavuutta ja sopivuutta Bonavan strategioihin. Kehität hankkeen tiiviissä yhteistyössä monien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Projektijohtajana johdat aktiivisesti projektissa työskentelevien henkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa, tehtävä ei kuitenkaan sisällä esimiesvastuuta. Tehtävässäsi osallistut myös toimintojen kehittämiseen ja vastaat siitä, että toimintatavat toteutuvat käytännössä. Tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessämme, toimimme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa Sanomatalossa, Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään 5-7 vuoden kokemusta monipuolisista ja vastuullisista rakennuttamisen tai projektijohdon tehtävistä sekä hyvää ymmärrystä liiketoiminnan syy-seuraussuhteista. Sinulla on vahvoja näyttöjä hankekehitystehtävistä ja/tai projektien taloudellisen tuloksen johtamisesta. Omaat kokemusta ja ymmärrystä myynnistä ja asiakaslähtöisestä toiminnasta ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä kyky johtaa ja motivoida ihmisiä. Olet toimintatavaltasi intohimoinen ja innostava kehittäjä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti Suomen lisäksi englannin kielellä.

Työskentelyotteeltasi olet myyntihenkinen, business-orientoitunut ja sinulla on kykyä liiketoimintastrategioita edistävien ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallisuutta, päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja ja ennen kaikkea näkemystä ja intohimoa liiketoiminnan tulevaisuuden kehittämiseen.

Join our journey

Hae tehtävään painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

 

Supplier and Site Manager

Rockley Photonics was founded in 2013 by a leadership team previously successful with two silicon photonics companies. Rockley Photonics is rapidly building an impressive multi-disciplinary team with extraordinary experience in integrated optics, CMOS electronics, software and computer networking. Rockley Photonics represents the commercialization of silicon photonics in its most exciting form to date.

Rockley Photonics helps customers to achieve next-generation bandwidth requirements economically by providing more scalable and lower-cost networks that keep pace with Moore’s Law and the growth in data processing speeds.

Rockley Photonics has offices in Southern California, the United Kingdom, and Europe.

Read more on: http://rockleyphotonics.com/

We are now looking for a

Supplier and Site Manager

to lead the team in Espoo, Finland. The new Supplier and Site Manager will be the local site manager for the Rockley Photonic Oy employees and the supplier manager for VTT/MEMSfab. This person will be the key point of contact for onsite supplier management and the Rockley team. He/She will be responsible for delivering chips in spec and on time across all programs and drive improvement on lead time, quality clinics, and overall process capabilities. Duties will include delivering chips across all programs, including R&D batches. Supplier and Site Manager will coordinate tasks to achieve deliverables across all programs, provide visibility on risk items and suggest solutions, fill in for tasks as needed and allocate resources as needed. Supplier and Site Manager will report to Director of Silicon Photonics Process Development in California.

We are looking for a candidate with a Master’s degree in a related field and a minimum of 5 years of management experience. To be successful in this position you need to have relevant industrial experience in process development, particularly in MEMS and/or photonic platforms. The position requires managerial and interpersonal skills and since the Supplier and Site Manager will be part of an international team, you need to be fluent in both written and spoken English.

For further information, please contact Christa Gylling, +358 50 584 0676 or christa.gylling@compasshrg.fi

To apply, please send your application with salary request along with your CV in English with reference By clicking the link below