Suunnittelupäällikkö

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa tilikaudella 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Suunnittelupäällikkö

 vastaamaan Eltelin tietoliikenneverkkoliiketoiminnan, pääosin valokuituverkko-projektien, suunnittelun ja dokumentoinnin ohjauksesta ja organisoinnista. Hän vastaa noin 15 hengen suunnittelutiimin operatiivisesta toiminnasta ja johtaa sen tuloksellisesta tekemistä. Lisäksi hän johtaa ja edelleen kehittää kasvavaa suunnittelutiimiä sekä toimii läheisessä yhteistyössä projekti- ja hankepäälliköiden kanssa. Resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista vastaaminen sekä suunnitteluun liittyvän yhteistyön koordinointi, nimettyjen asiakkaiden kanssa, ovat olennainen osa tehtävää. Suunnittelupäällikkö toimii suunnittelu- ja dokumentointiprosessin omistajana Alueyksikössä ja hänen keskeinen tehtävänsä onkin kehittää ja luoda prosessit, joilla varmistetaan toiminnan laadukas ja aikataulujen mukainen toteutus.

Tehtävässä raportoidaan alueyksikön aluepäällikölle. Toimipaikka sijaitsee Eltelin Espoon, Turun tai Pirkkalan toimipisteessä. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamisvalmiutta, mutta ei sisällä viikoittaista matkustamista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia sekä tietoliikenne- tai sähköverkkojen suunnittelukokemusta. Lisäksi sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä mielellään myös prosessien ja ohjeiden kuvaamisesta ja kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Henkilönä olet positiivinen ja teet aina kaikkesi tiimisi menestymisen eteen. Ymmärrät yhteistyön merkityksen ja kykenet saumattomaan yhteistyöhön projektisalkkuja johtavien hankepäälliköiden kanssa. Kykenet käsittelemään isojakin kokonaisuuksia ja aikatauluttamaan sekä valvomaan aikataulussa pysymistä jämäkällä otteella.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/311IDW5

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

 

Medical Sales Representative

Biocodex is a global Pharmaceutical company that operates in more than 120 countries. The ambition of the company is to lead the way in the microbiota realm. Biocodex Microbiota Institute produces high quality information on microbiota to our stakeholders worldwide. Biocodex is also supporting microbiota research initiatives globally and locally. Our leading probiotic brands are Precosa and Symbiosys. Beside its probiotic drug roots Biocodex has portfolios in numerous other therapeutic areas. The Biocodex Nordics Phame team provides a comprehensive range of pharmaceutical and medical services to more than 120 companies in the Nordics. Biocodex global turnover is over EUR 400 million.

Biocodex Nordics group operates in Sweden, Finland, Norway, Estonia, Latvia and Lithuania. Since the 1960s, the company has a strong track record in Hospital, Primary care and Consumer products. There are about 80 people in our team working in Biocodex Nordics, and 50 of them in Finland.

Read more at https://www.biocodexnordics.fi/fi

We are looking for a Medical Sales Representative to drive and manage our sales operations in Pirkanmaa and other regions, e.g. Päijät-Häme and Kymenlaakso in Finland.

Key responsibilities

You will be responsible for selling and promoting Biocodex OTC products mainly to pharmacies but also to doctors, and other healthcare professionals. You will be the person in charge of your geographical region, with strong support from Biocodex Espoo office regarding e.g. materials and travel planning.

You will work and further develop our existing account plans with our current products, and you will play a part as we are launching new products to the market. Commercial negotiations and optimizing the availability, visibility, and recommendation of the products in your region is at the core of your role.

 • Building and maintaining customer relationships in your sales area
 • Analyzing and developing sales in own area
 • Planning sales visits according to set targets
 • Arranging trainings to relevant target groups
 • In collaboration with our Sales Management, Brand Managers and other Medical Sales Representatives, drive and manage the sales to achieve and outperform targets and meet deadlines
 • Follow-up on market information and competitors
 • Reporting into CRM
 • Creating and supporting a positive company image
 • Continuous professional development

This position is field based and requires traveling. However, there won’t be too many overnight stays if you’re located in Tampere where you have most of your clients. You will report to our Sales Director in Espoo.

About you

You have been working in sales with healthcare products for at least some years, preferably with products which are sold in pharmacies or prescribed by healthcare professionals.

To be successful in this position you need a high drive for success and an entrepreneurial mindset. You are customer-oriented, goal-driven, and your approach is proactive. You are an outgoing team player and also feel comfortable working independently. This position requires fluent Finnish and good English language skills.

Interested?

The recruitment process is carried out in collaboration with the consulting company Compass Human Resources Group Finland. If you need further information about the position, please contact our consultant Sini Kalalahti 010 320 2417, or sini.kalalahti@compasshrg.fi. Please send your CV and application with your salary request as soon as possible, but no later than the 4th of October. We will hire as soon as possible; be fast!

Henkilöstöpäällikkö

Metsä Group
Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Konsernipalvelut
Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Metsä Board
Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja. Sen keveät kartongit on kehitetty ennen muuta kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkauksiin. Yhtiön käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta pohjoisista metsistä. Metsä Boardin maailmanlaajuinen myyntiverkosto palvelee merkkituotevalmistajia, jalostajia ja tukkureita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 1,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 500 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan Nasdaq Helsingissä.

Nykyisen henkilöstöpäällikön siirtyessä organisaatiossa uusiin tehtäviin haemme nyt

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Metsä Boardin Kyron ja Kaskisten tehtaiden henkilöstöasioista.

Tehtävän kuvaus

Henkilöstöpäällikkönä vastaat tehtaiden työsuhde- ja henkilöstöasioista yhteistyössä tehtaanjohtajan ja esimiesten kanssa. Huolehdit henkilöstöresurssien tehokkaasta mitoituksesta ja käytöstä, vastaat henkilöstön kehittämisestä sekä varmistat, että henkilöstöohjelmat ja -tavoitteet toteutuvat paikallisesti. Kehität tehtaan tuottavuutta ja työhyvinvointiasioita yhdessä tehtaan henkilöstön, kollegoidesi ja johdon kanssa. Toimipiste on Kyröskoskella ja matkustat säännöllisesti Kaskisiin sekä tarvittaessa yhtiön muille tehtaille ja toimipaikoille. Raportoit Metsä Boardin henkilöstöjohtajalle.

Edellytykset

Tehtävä edellyttää usean vuoden kokemusta henkilöstötehtävistä sekä työsuhde- ja TES-asioiden hoitamisesta mieluiten teollisuuden parissa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää suomen taitoa ja kohtalaista englannin taitoa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja asioiden mittasuhteita. Erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta.

Metsä Group tarjoaa sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen menestyvässä ja kehittyvässä konsernissa. Tukenasi ovat koko Metsä Groupin HR-kollegat – toimimme tiiviissä yhteistyössä tavoitteenamme jatkuvasti kehittyvä henkilöstötoiminto.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 27.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi otsikolla ”Metsä Group/Henkilöstöpäällikkö, Tampere” osoitteeseen tai klikkaamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” -painiketta.

Yhteystiedot

(Tavoitat parhaiten 8.8., 10.8., 15.8. tai 18.8.)

 


Kunnossapitopäällikkö

Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 116 000 suomalaista metsänomistajaa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa viidessä maassa, sen liikevaihto vuonna 2015 oli 1,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt

Kunnossapitopäällikköä

johtamaan ja kehittämään Metsä Tissuen Mäntän tehtaan kunnossapitoa. Yhteistyössä muun johdon ja henkilöstön kanssa vastaat osaltasi tehtaan tehokkuudesta, tuloksesta sekä laadukkaista ja täsmällisistä asiakastoimituksista. Olet tehtaan johtoryhmän jäsen ja johdat 50 henkilön kunnossapito-yksikköä. Raportoit tehtaan johtajalle.

Olet kunnossapidon ammattilainen, mutta ennen kaikkea muutosjohtaja ja erinomainen esimies. Yhteistyökykysi ja -halusi ovat hyvät, sillä emme rakenna raja-aitoja vaan olemme kaikki saman tehtaan väkeä. Olet kehittämismyönteinen ja annat panoksesi ja tukesi uusien teknologioiden ja toimintatapojen kehittämiseen ja käyttöönottoon. Työturvallisuus on toiminnassasi korkealla prioriteetilla.

Osaamisesi ja kokemuksesi koostuvat seuraavasta:

 • erinomainen teoreettinen osaaminen ja 5-10 vuoden käytännön kokemus kunnossapidosta paperi- tai sellutehtaasta tai muusta soveltuvasta prosessiteollisuudesta
 • useampi vuosi esimieskokemusta tai vähintään työnjohtokokemusta
 • tekninen korkeakoulututkinto (DI tai AMK) esimerkiksi puunjalostuksen, automaation tai prosessitekniikan alueelta
 • vahvat johtamis-, neuvottelu- ja esiintymistaidot
 • olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja ratkaisuhakuinen työskentelyssäsi
 • suomen ja englannin sujuva kirjallinen ja suullinen taito

Mäntän tehdas on osa suomalaista teollisuushistoriaa yli sadan vuoden ajalta. Olemme jatkuvasti investoineet tehtaaseen ja parantaneet tuotantomenetelmiä. Mänttä on moderni ja tehokas hienopaperivalmistuksen suunnannäyttäjä. Tule mukaan yli 400 henkilön yhteisöömme. Tukenasi ovat osaavat kollegat ja suuren yrityksen resurssit. Olet avainhenkilöitämme ja pääset näyttämään ja näkemään työsi tulokset.

Yhteystiedot