Solution Sales Manager

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija, jolla on yli 160 000 työntekijää ja toimintaa yli 100 maassa. Suomessa yhtiö toimii 20 paikkakunnalla ja työllistää noin 500 energiahallinnan osaajaa. Schneider Electricin Suomen liikevaihto oli vuonna 2016 noin 126 milj. euroa. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Lisäksi se on laajalti edustettuna asuinkiinteistösovelluksissa. Schneider Electric kehittää kytkettäviä tekniikoita ja ratkaisuja energian ja prosessien turvalliseen, luotettavaan, tehokkaaseen ja kestävään hallintaan. Yhtiö tuottaa innovaatioita ja erottuu muista investoimalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Kestävä kehitys kuuluu toiminnan painopisteisiin. Schneider Electricin asiakkaita ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet.

Lisätietoa Schneider Electric Finlandista löytyy osoitteesta https://www.se.com/fi/fi/

Haemme nyt kokenutta ratkaisumyynnin ja asiakastyön ammattilaista

Solution Sales Manager

-tehtävään Espooseen, Turkuun ja Jyväskylään.

Työtehtävät

Solution Sales Manager kuuluu vahvaan Digital Energy –myyntitiimiin ja vastuullesi kuuluvat olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen ja uusien asiakkuuksien hankkiminen. Tehtäväsi on auttaa Schneiderin asiakkaita heidän kiinteistöjensä haasteissa ja taloteknisten järjestelmien modernisoinnissa tulevaisuuden tarpeisiin sekä laajentaa asiakkuuksissa Schneider Electricin laajaa huoltopalvelutarjontaa. Vastaat myös nimettyjen asiakkuuksien uusien kiinteistöhankkeiden eteenpäin viemisestä yhdessä tiimin kanssa.

Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja olet myös nälkäinen hakemaan uusia asiakkaita. Vastaat asiakkaiden tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden laajasta valikoimasta Schneider Electricin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita. Myynnillisen menestyksen varmistamiseksi työtäsi tukevat tekniset asiantuntijat ja Suomen johtava valtakunnallinen Field Services -palveluorganisaatio. Raportoit Solution Sales myyntijohtajalle.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä:

  • Myynnillinen työkokemus hyvillä referensseillä
  • Asiakaskeskeisyys ja kyky käsitellä laajoja kokonaisuuksia
  • Aktiivinen ja tuloshakuinen työskentelytapa
  • Rakennus- ja kiinteistöalan tuntemus sekä perustietämys kiinteistöteknisistä ratkaisuista (esim. rakennusautomaatio, palo- ja turvajärjestelmät)
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme sinulle

”Annamme jokaiselle mahdollisuuden hyödyntää energiaamme ja resurssejamme mahdollisimman tehokkaasti ja varmistamme, että Life Is On – aina ja kaikkialla. Luomme ja tarjoamme myös yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille ja kaikkialla. Kehitämme jatkuvasti yhdenvertaista ympäristöä ja toivotamme ihmiset tervetulleiksi kaikilta elämänaloilta. Meillä on mahdollisuus tehdä parhaamme ja innovoida eläessämme ainutlaatuista elämäämme ja tehdessämme työtämme. Yhdessä uskallamme tehdä muutoksia ja muuttaa rohkeat ajatuksemme todeksi.”

Lue lisää Schneider Electricillä työskentelystä täältä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.1. mennessä alla olevan painikkeen kautta

Ilmoitathan hakemuksessasi millä toimipisteellä haluaisit työskennellä; Espoossa, Turussa vai Jyväskylässä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Ville Lappi +358 50 5777575 tai Christa Gylling +358 50 584 0676 tai vaihtoehtoisesti voit olla heihin yhteydessä sähköpostitse etunimi.sukunimi@compasshrg.fi

Työpäällikkö, Tele, Mobiili

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa tilikaudella 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Työpäällikkö, Tele, Mobiili

vastaamaan Turun alueen mobiiliasennuksista.

Työpäällikkönä vastaat tiimisi operatiivisesta toiminnasta. Vedät ja kehität 14 henkilön tiimiä, johon kuuluu suunnittelijoita sekä asentajia. Tiimi toteuttaa Länsi-Suomen alueella, pääsääntöisesti Turun seudulla, operaattoreille tehtäviä mobiilitukiasema- ja laiteasennuksia, sisältäen paljon myös mastotöitä. Työpäällikkönä vastaat tiimisi työnjohdosta sekä töiden valvonnasta. Yhteistyössä tiimipäällikön kanssa vastaat myös oman tiimisi taloudellisten ja toiminnallisten tulostavoitteiden toteutumisesta. Huolehdit sopimusvelvoitteiden toteutumisesta sekä tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, tiimin tehokkuudesta, resurssoinnista sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteista. Työpäällikkönä keskityt selkeästi oman tiimisi tuotannon jatkuvaan optimointiin eikä säikähdä muun muassa sääolosuhteista johtuvien äkillisten muutosten tuomaa painetta ja muuttuvia tilanteita.

Raportoit tehtävässäsi tiimipäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee Eltelin Turun toimipisteessä.

htävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen. Omaat jo kokemusta esimiesroolissa toimimisesta sekä vähintäänkin vankan mielenkiinnon käytettävän tekniikan oppimista kohtaan. Teollisuuden palveluprojektiliiketoiminta on sinulle entuudestaan tuttua ja aiempi kokemus urakointipuolelta, etenkin sähköverkko- tai tietoliikennerakentamisen parista, helpottaa tehtävän haltuun ottamista. Mobiili- tai laiterakentamisen kokemuksesi katsomme selkeäksi eduksesi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti ja englannin kielitaito on eduksesi.

 Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä työpäällikkö, jolla on kyky ylläpitää ympärillään vahva tuloksenteon tahtotila. Omaat vankan ongelmanratkaisu- ja paineensietokyvyn. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja asioiden läpivientikyky ja kykenet ottamaan johtajuuden tässä hyvin ammattitaitoisessa porukassa. Et myöskään säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta:

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

 

 

Suunnittelupäällikkö

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa tilikaudella 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Suunnittelupäällikkö

 vastaamaan Eltelin tietoliikenneverkkoliiketoiminnan, pääosin valokuituverkko-projektien, suunnittelun ja dokumentoinnin ohjauksesta ja organisoinnista. Hän vastaa noin 15 hengen suunnittelutiimin operatiivisesta toiminnasta ja johtaa sen tuloksellisesta tekemistä. Lisäksi hän johtaa ja edelleen kehittää kasvavaa suunnittelutiimiä sekä toimii läheisessä yhteistyössä projekti- ja hankepäälliköiden kanssa. Resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista vastaaminen sekä suunnitteluun liittyvän yhteistyön koordinointi, nimettyjen asiakkaiden kanssa, ovat olennainen osa tehtävää. Suunnittelupäällikkö toimii suunnittelu- ja dokumentointiprosessin omistajana Alueyksikössä ja hänen keskeinen tehtävänsä onkin kehittää ja luoda prosessit, joilla varmistetaan toiminnan laadukas ja aikataulujen mukainen toteutus.

Tehtävässä raportoidaan alueyksikön aluepäällikölle. Toimipaikka sijaitsee Eltelin Espoon, Turun tai Pirkkalan toimipisteessä. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamisvalmiutta, mutta ei sisällä viikoittaista matkustamista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia sekä tietoliikenne- tai sähköverkkojen suunnittelukokemusta. Lisäksi sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä mielellään myös prosessien ja ohjeiden kuvaamisesta ja kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Henkilönä olet positiivinen ja teet aina kaikkesi tiimisi menestymisen eteen. Ymmärrät yhteistyön merkityksen ja kykenet saumattomaan yhteistyöhön projektisalkkuja johtavien hankepäälliköiden kanssa. Kykenet käsittelemään isojakin kokonaisuuksia ja aikatauluttamaan sekä valvomaan aikataulussa pysymistä jämäkällä otteella.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/311IDW5

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

 

Työpäällikkö

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2018 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 37 %. www.honka.fi

Toimintamme kasvaessa haemme kuluttajaliiketoiminnan rakentamispalveluihin Turkuun

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan määrä- / urakkalaskennasta sekä urakkasopimusten laadinnasta. Jatkossa roolisi tulee kasvamaan siten, että vastaat työmaiden toimituksista, aikataulutuksista, järjestelyistä ja johtamisesta Varsinais-Suomen alueella.

Toimit tiiviissä yhteistyössä koko maan kattavan edustaja- ja aliurakoitsijaverkostomme sekä hankintaketjumme kanssa sekä annat heidän toimintaansa tarvittavan tuen. Lisäksi tuot oman aktiivisen panoksesi Hongan rakentamispalveluiden toiminnan kehittämiseen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden kokemus rakennusalalta sekä tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Arvostamme taloteollisuuden tuntemusta, tarjouslaskenta- ja työmaakokemus lasketaan eduksi. Toimit luontevasti paineena alaisena ja ongelmanratkaisutaitosi ovat erinomaiset. Haluat menestyä tehtävässäsi ja laittaa itsesi peliin, myös erinomainen asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia. Toivomme, että sinulla on valmius matkustaa kotimaassa ja hyvä suomen kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Maailman johtavana hirsitalovalmistajana tarjoamme sinulle mielekkään ja haastavan tehtävän asiantuntevien ammattilaistemme tiimissä sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Honkarakenne on perinteikäs, vakavarainen yritys ja meillä on ketterän joustava organisaatiokulttuuri. Tervetuloa joukkoomme luomaan ekologisen ja terveellisen rakentamisen tulevaisuutta!

Hae tehtävää 1.12.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan “Lähetä hakemus” painikkeen kautta. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR-Groupin konsultti Saara Hirsto puh. +358 50 585 3979,  sähköpostitse saara.hirsto@compasshrg.fi

Laskentainsinööri/-päällikkö

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

 

Haemme nyt Laskentainsinööriä/-päällikköä osaksi teknistä toimistoa. Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen ja tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminnosta.

Sinun roolisi

Olet keskeisessä roolissa Bonava Suomen asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (esimerkiksi määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa, ja osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Kustannuslaskijan tehtävä sijaitsee toimipisteessämme Helsingissä, Turussa, Oulussa tai Tampereella.

Odotamme

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai ammattitaitosi kehittämisestä motivoitunut kustannusinsinööri, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisten rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri- tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Työskentelytyyliäsi kuvaavat tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan- ja ohjauksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan “Lähetä hakemus” painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, +358 50 585 3979, saara.hirsto@compasshrg.fi

 

Laskentapäällikkö

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt Laskentapäällikkö / kustannusinsinööri Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Ouluun.

Sinun roolisi

Olet keskeisessä roolissa Bonava Suomen asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (esimerkiksi määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa, ja osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Kustannuslaskijan tehtävä sijaitsee toimipisteessämme Helsingissä, Turussa, Oulussa tai Tampereella.

Odotamme

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai ammattitaitosi kehittämisestä motivoitunut kustannusinsinööri, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisten rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri- tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Työskentelytyyliäsi kuvaavat tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan- ja ohjauksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Join our journey

Hae tehtävään painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

 

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Työpäällikkö

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Haussa on nyt asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen

Työpäällikkö

Turkuun vastaamaan Kirstinpuiston aluehankkeemme tuotannon johtamisesta suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun.

Sinun roolisi

Työpäällikkönä vastaat itsenäisesti rakennustöiden hankkimisesta ja johtamisesta sekä haet keinot kustannussäästöjen aikaansaamiseen. Toimit aluehankkeen työpäällikkönä kohteen kehitysvaiheesta alkaen ja vastaat omalla työmaajohdolla toteutettavan hankkeen johtamisesta kohti asetettuja tavoitteita.

Esität hankekehityspäällikön hyväksyttäväksi kohteen kustannustehokkaan toteutuksen edellyttämät ratkaisut hankkeen suunnittelu- ja valmisteluvaiheessa sekä varmistat kustannusraamin mukaisen toteutuksen ja resurssit. Kehität myös aluehankkeen rakentamiseen oman tuotannon kaupalliset mallit, käyt hankintaneuvottelut ja laadit tarvittavat urakka-asiakirjat. Lisäksi toimit tilaajan edustajana hankkeen rakentamista koskevissa asioissa ja työskentelet läheisessä yhteistyössä niin työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös vastata toteutuksen sopimuksenmukaisuudesta; laadusta, kustannuksista ja aikataulusta sekä toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä vankkaa kokemusta ja näyttöjä monipuolisista rakentamisen tehtävistä.  Kokemus rakennuttamisen tehtävistä katsotaan myös eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista, kustannustietoa, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista, rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja. Tehtävä sijaitsee Turun toimipisteessämme, toimimme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa Turun keskustassa.

Join our journey

Hae tehtävään painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

BIM/VDC Specialist

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt

BIM/VDC Specialist

vastaamaan Bonavan hankkeiden tietomallipohjaisen suunnittelun teknisestä hallinnasta.

Sinun roolisi

BIM/VDC Specialistina olet osa meidän suunnittelu-ja tuotekehitysorganisaatiotamme ja toimit BIM/VDC asiantuntijana Bonavan VDC tiimissä.  Kokoat eri suunnittelijoiden ja suunnittelualojen tietomallit varmistaen mallien yhteensopivuuden.  Valvot tietomallien teknistä laatua, tarkastat ja analysoit. Työtehtäväsi sisältöä voidaan räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä sijaitsee Bonavan pääkaupunkiseudun, Tampereen tai Turun toimipisteessä.

Odotamme

Tehtävä edellyttää rakennusalan ymmärtämistä sekä tietomallipohjaisten suunnitteluohjelmien hallintaa. Koulutukseltasi olet arkkitehti, insinööri tai DI.  Suomen kielen lisäksi hallitset englanninkielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Toivomme että olet kehittäjä ja innostut uusista asioista. Pidät langat käsissäsi myös projektien läpiviennissä ja olet systemaattinen, oma-aloitteinen ja joustava.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Myyntiedustaja

Arvid Nordquist on kasvanut vuonna 1884 perustetusta tukholmalaisesta herkkupuodista elintarvikkeiden, kahvin, viinin ja oluen johtavaksi toimittajaksi Pohjoismaissa. Oman kahvituotannon lisäksi tuomme makuelämyksiä maailmalta ja edustamme vahvoja kansainvälisiä brändejä, jotka toimivat vastuullisesti, vaalivat korkeaa laatua ja kunnioittavat ihmisiä ja ympäristöä. Lisätietoja yrityksestä: http://www.arvidnordquist.fi/arvid-nordquist-hab/

Haussa on nyt

Myyntiedustaja

Turun seudulle vastaamaan myynnistä ja myynnin kehittämisestä koko tuoteportfoliomme osalta nimettyjen asiakkaiden ja nimettyjen kauppojen kohdalla. Myyntiedustaja toimii Arvid Nordquistin kahvi-, elintarvike- ja non-food puolella, edustaen sekä omia että päämiestemme tavaramerkkejä ammattitaitoisella otteella.

Myyntiedustajana sinulla on liikkuva työ ja tehtävänkuvasi muodostuu myyntikäynneistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Toimit asiakasrajapinnassa ja toteutat tarvittavat toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi varmistaen valikoimapeiton myyntipiirissäsi, tuotelanseerausten ja kampanjoiden läpiviennin. Tehtäväsi on varmistaa, että saavutat ammattitaitoisesti ja systemaattisesti tavoitteet, jotka on asetettu tavaramerkeillemme.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta päivittäistavarakaupan alalta sekä monivuotinen kenttämyyntikokemus. Toivomme että olet luonteeltasi myyntihenkinen, positiivinen ja myynnistä innostuva henkilö, joka saa suoritettua työt loppuun annetussa ajassa. Olet myös tulosorientoitunut ja yhteistyökykyinen ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis toimimaan joustavasti sekä monipuolisesti kaikissa niissä eri tehtävissä, joita työ pienessä organisaatiossa vaatii.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn dynaamisessa ja menestyksekkäässä työyhteisössä, laadukkaiden ja vahvojen tavaramerkkien parissa.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 22.9.2017 ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”AN Myyntiedustaja” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi  tai painamalla alla olevaa Läheta hakemus-painiketta

Yhteystiedot

 

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Suunnittelupäällikkö

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Suunnittelupäällikkö

vastaamaan itsenäisesti projektien suunnitteluvaiheen johtamisesta sekä suunnittelutiimin ohjaamisesta. Suunnittelupäällikkö vastaa projekteissa eri suunnittelualojen ohjauksesta, mutta myös suunnitteluun liittyvistä sopimuksista sekä suunnitteluprosessin laadukkuudesta, aikataulutuksesta sekä koordinoinnista. Tehtävä sijaitsee Bonavan Turun toimipisteessä.

Suunnittelupäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä niin yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävissään suunnittelupäällikkö pitää myös hankekehityspäällikön tietoisena projektin tilanteesta. Uuden organisaation myötä tehtävässä tulee korostumaan uudenlaisten toimintatapojen ja –mallien kehittäminen sekä implementointi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (arkkitehti, DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä muutaman vuoden kokemusta rakennusten suunnittelun, rakentamisen tai rakennuttamisen parista. Arvostamme käytännössä hankittuja taitoja projektien johtamisesta tai koordinoinnista sekä suunnittelun kustannuksista, laadusta ja aikataulusta vastaamisesta. Menestyäksesi tehtävässä, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Suunnittelupäällikön tehtävän osalta odotamme, että olet joko suunnitellut itse tai suunnitteluttanut useita projekteja, mutta ennen kaikkea olet kiinnostunut tekemään asioita uudella, asiakaslähtöisellä tavalla. Omaat kokemusta tietomallintamisesta, olet oma-aloitteinen ja omaa hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi.
Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on noin
1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”suunnittelupäällikkö/ Turku”.

Yhteystiedot