Financial Controller

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2019 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 47,5 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 34 %. www.honka.fi

Haemme nyt tehokasta ja taitavaa

FINANCIAL CONTROLLERIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Financial Controllerina teet työtä tärkeänä osana taloustiimiä. Kannat päävastuun ulkoisesta laskennasta (konserni ja emoyhtiö), verotusasioista ja väli- ja vuositilinpäätöksistä. Osallistut pörssitiedottamiseen, laskennan ja raportoinnin kehittämiseen ja halutessasi myös henkilöstöasioiden hoitamiseen. Toimit yhteistyössä sekä oman tiimin että muiden honkalaisten sekä sidosryhmien edustajien kanssa. Toivomme, että tuot mukanasi tärkeän työpanoksesi lisäksi uutta näkemystä taloustiimiimme.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista talouden tehtävistä, sekä tehtävään soveltuva koulutus (tradenomi, KTM). Olet tilinpäätöstaitoinen sekä tarkka, vastuuntuntoinen ja sitoutunut työhösi. Viihdyt taloustehtävissä, motivoidut tavoitteista ja sopeudut ajoittain tiukkoihinkin aikatauluihin. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävä sijaitsee joko Honkarakenteen Tuusulan toimistolla tai Karstulan tehtaalla. Erikseen sovittaessa työpisteesi voi sijaita myös muissa toimipisteissämme.

Maailman johtavana hirsitalovalmistajana tarjoamme sinulle mielekkään ja haastavan tehtävän asiantuntevien ammattilaistemme tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi huippuammattilaiseksi. Honkarakenne on perinteikäs, vakavarainen yritys ja meillä on ketterän joustava organisaatiokulttuuri. Tervetuloa joukkoomme luomaan ekologisen ja terveellisen rakentamisen tulevaisuutta!

Hae tehtävää 17.8.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan hakemuspainikkeen kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR-Groupin konsultti Saara Hirsto puh. +358 50 585 3979, sähköpostitse saara.hirsto@compasshrg.fi, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.

Työpäällikkö

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2018 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 37 %. www.honka.fi

Haemme kuluttajaliiketoiminnan rakentamispalveluihin Tuusulaan

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan määrä- / urakkalaskennasta ja urakkasopimusten laadinnasta sekä vastaat työmaiden toimituksista, aikataulutuksista, järjestelyistä ja johtamisesta Etelä-Suomen alueella.

Toimit tiiviissä yhteistyössä koko maan kattavan edustaja- ja aliurakoitsijaverkostomme sekä hankintaketjumme kanssa sekä annat heidän toimintaansa tarvittavan tuen. Lisäksi tuot oman aktiivisen panoksesi Hongan rakentamispalveluiden toiminnan kehittämiseen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden kokemus rakennusalalta sekä tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Arvostamme taloteollisuuden tuntemusta, tarjouslaskenta- ja työmaakokemus lasketaan eduksi. Toimit luontevasti paineena alaisena ja ongelmanratkaisutaitosi ovat erinomaiset. Haluat menestyä tehtävässäsi ja laittaa itsesi peliin, myös erinomainen asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia. Toivomme, että sinulla on valmius matkustaa kotimaassa ja hyvä suomen kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Maailman johtavana hirsitalovalmistajana tarjoamme sinulle mielekkään ja haastavan tehtävän asiantuntevien ammattilaistemme tiimissä sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Honkarakenne on perinteikäs, vakavarainen yritys ja meillä on ketterän joustava organisaatiokulttuuri. Tervetuloa joukkoomme luomaan ekologisen ja terveellisen rakentamisen tulevaisuutta!

Hae tehtävää 19.1.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta.

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR-Groupin konsultti Saara Hirsto puh. +358 50 585 3979,  sähköpostitse saara.hirsto@compasshrg.fi

LVI-projektipäällikkö

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2018 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 37 %. www.honka.fi

Haemme nyt Tuusulaan

LVI-projektipäällikköä

Vastaamaan LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta OKT-, hoiva- ja päiväkoti- urakointikohteissamme. Tehtäviisi kuuluvat:

  • projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu
  • materiaalien ja työn osto
  • työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu
  • työnjohdolliset tehtävät
  • LVI-suunnittelun ohjaus
  • projektiennusteet, raportointi ja tarjouslaskenta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden työkokemus vastaavien urakkaprojektien vetämisestä sekä LVI-insinöörin tai teknikon soveltuva koulutus. Olet talotekniikan ja projektinjohdon vahva ammattilainen, jolla on kustannustehokas, vastuullinen ja itsenäinen toimintatapa sekä erinomaiset johtamis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Toimit luontevasti ja järjestelmällisesti paineen alaisena ja erinomainen ajanhallinta sekä ongelmanratkaisukyky kuuluvat myös vahvuuksiisi. Pitkän ja monipuolisen kokemuksesi ansiosta pystyt löytämään ratkaisut erilaisiin tilanteisiin ja ratkaisemaan ongelmat hyvässä yhteishengessä, myös asiakaslähtöisyys on sinulle kunnia-asia.

Honkarakenne on perinteikäs ja vakavarainen yritys – olemme hirsirakentamisen pioneeri – ja meillä on ketterä ja joustava organisaatiokulttuuri sekä vahvat sitoutuneet ammattilaiset. Tervetuloa joukkoomme luomaan ekologisen ja terveellisen rakentamisen tulevaisuutta!

Hae tehtävää 16.6.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR-Groupin konsultti Saara Hirsto puh. +358 50 585 3979, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 12-13 tai sähköpostitse saara.hirsto@compasshrg.fi

Ostopäällikkö

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Vuonna 2017 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 41 %. www.honka.fi

Haemme nyt

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ostotoiminnasta ja -prosesseista yhtiössämme sekä kehittämään niitä. Olet aktiivinen, haet vaihtoehtoisia toimittajia ja hankintakanavia, kilpailutat eri toimittajia, neuvottelet ostosopimuksia, auditoit toimittajia ja alihankkijoita, kirjaat ja teet tilauksia sekä seuraat niiden toteutumista. Lisäksi seuraat toimitusvarmuutta, varastonkiertoa ja toimitusten laatua. Toimit yhteistyössä muun organisaation kanssa, erityisesti tuotannon, tuotehallinnan ja rakennuttamispalveluiden, kanssa.

Toimipaikka voi sijaita esimerkiksi Honkarakenteen Tuusulan toimipisteessä tai Karstulan tehtaalla. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista kotimaassa ja jonkin verran myös ulkomailla.

Edellytämme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta ostotoiminnon parissa ja siihen liittyvien prosessien kehittämisestä, erityisesti arvostamme kokemusta rakennusteollisuudessa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Sujuvan suomen kielen lisäksi sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kehitysorientoitunut ja hänellä on hyvät neuvottelu- ja kommunikointitaidot; hän pystyy neuvottelemaan tehokkaasti toimittajien ja alihankkijoiden kanssa. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat tarpeen myös, jotta pystyy toimimaan Honkarakenteen organisaation sisällä eri tiimien kanssa rakentavassa yhteistyössä, mutta tarvittaessa vanhoja toimintatapoja haastaen.

Alamme käsitellä hakemuksia heti kun niitä saapuu ja sopimaan haastatteluja, joten toimi välittömästi! Hae tehtävää lähettämällä 27.8. 2018 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies