Ostaja

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen. Asiakkaitamme ovat mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt, yksityiset henkilöt sekä julkisella puolella mm. kunnat ja kaupungit. Yritys työllistää 35 henkilöä.

Haussa on nyt

Ostaja

vastaamaan ostotoiminnoista koko organisaatiomme osalta.

Päävastuusi ostajana on ostojen kustannustehokas suunnittelu ja toteutus sekä varastoarvojen seuranta ja hallinta. Suurin osa ostotoiminnostamme on tuontikauppaa ja olet itsenäisesti vastuussa ostotilauksista kansainvälisiltä toimittajiltamme. Käyt ostoneuvotteluja ja laadit ostosopimuksia, vertailet hintoja tarjousten perusteella ja käyt hintaneuvotteluja toimittajien kanssa. Ostajan tehtäväkenttään kuuluvat myös varastoarvon optimointi kaikissa varastoissamme. Teet tiivistä yhteistyötä mm. myynnin, logistiikan ja varastoinnin kanssa. Toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ostoihin liittyvistä tehtävistä samankaltaisten tuoteryhmien osalta. Koska toimittajakenttämme on kansainvälinen, ehdoton edellytys tehtävässä on sujuva suomen- ja englannin kielen taito, lisäksi ruotsin- ja saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Hakemamme henkilö on itseohjautuva ja motivoitunut tiimipelaaja, joka omaa hyvät neuvottelu- ja laskentataidot. Arvostamme ripeyttä, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Hauskaa saa ja pitää olla, mutta työt hoidetaan kunnolla ja loppuun asti, tänään eikä huomenna.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän sekä avoimen ja innostavan työyhteisön tuen.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12.2019, alla olevan Lähetä hakemus- painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 12-13 Christa Gylling, 0505840676 tai christa.gylling@compasshrg.fi

Myyjä

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen. Asiakkaitamme ovat mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt, yksityiset henkilöt sekä julkisella puolella mm. kunnat ja kaupungit. Yritys työllistää 35 henkilöä.

Haussa on nyt

Myyjä

vahvistamaan myyntitiimiämme Vantaan noutomyymäläämme. Tehtäväkenttääsi myyjänä kuuluvat tilausten vastaanottaminen, aktiivinen myyntityö ja asiakaspalvelu noutovarastotuotteiden parissa. Tuotteisiin kuuluvat mm. liikennemerkit ja tarvikkeet sekä varoitus- ja ohjaustarvikkeet. Noutomyymälämme on auki 6:30-16:30, joten työpäiväsi meillä alkaa aikaisin aamulla.

Toivomme, että sinulla on myyntikokemusta samankaltaisten tuoteryhmien osalta ja että olet asenteeltasi energinen ja palveluhenkinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työotetta sekä sopeutumista ajoittain hyvinkin hektiseen työtahtiin. Olet myös vastuuntuntoinen, joustava ja yhteistyökykyinen ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän sekä avoimen ja innostavan työyhteisön tuen. Hauskaa saa ja pitää olla, mutta työt hoidetaan kunnolla ja loppuun asti, tänään eikä huomenna.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12.2019, alla olevan Lähetä hakemus- painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 12-13 Christa Gylling, 0505840676 tai christa.gylling@compasshrg.fi

 

 

Sales Representative

Sales Representative – Finland

Are you passionate about healthcare products and up to the challenge of creating a name for yourself in the surgical product marketspace, then here is the opportunity for you?

Stryker Finland offers an exciting role as Sales Representative with the responsibility of selling Stryker’s surgical equipment to the Finnish market. The products, among others, include state of the art Fluid Waste Management Systems and Smoke Evacuation Systems.

Sell innovative, life-changing surgical products and help improve healthcare

As Sales Representative at Stryker, you will help delivering on their mission of making healthcare better by promoting and selling Stryker’s world-class surgical products. With your strong documented ability to acquire and develop new customers, you are a vital part of the process from the initial contact to the after sales support. Your customers know they can count on you as a qualified and dedicated professional.

Your tasks include:

 • Identification and contact to new potential customers
 • Planning and executing quarterly and annual business plans
 • Negotiating pricing and managing contracts and terms of transactions within your territory
 • Analysing territory market potential and prioritising call patterns accordingly
 • Managing and maintaining your sample inventory of surgical products
 • Customer care for physicians, surgical/theatre staff and hospital administration with the goal of achieving qualitative and sales-oriented consultation
 • In-theatre support where required

Excellent communication skills and an analytical mindset

To succeed in this role, you must have some years of documented sales experience from the healthcare industry or a related field. You thrive with the hunting part of the sales role and you are a proactive networker who engages naturally with internal and external stakeholders to build powerful relationships. You put the customer at the centre of everything you do and are known for your ability to close the sales. You work confidently in both the strategic and the operational field and are driven by results and the internal passion of making healthcare better.

Besides the above-mentioned competencies and experience we expect that you:

–          Are fluent in both written and spoken Finish and English.

–          Hold minimum a bachelor’s degree in Marketing, Healthcare, Pharmaceutical, Business Engineering or similar field.

–          Have advanced IT skills in MS Office and MS Excel.

Exciting workplace with international interactions

This is a chance to become a key part of a world leading company within medical technology, and to work closely with many different stakeholders on both a national and Nordic level. It is also an opportunity to work with leading products and to help making healthcare better. The role will have a substantial impact on the business and could offer exciting development opportunities for the right candidate.

Apply for this unique position at Stryker Finland

The recruitment process is carried out by Compass Human Resources Group A/S. If you want to know more about the position, please contact our consultant Sini Kalalahti on phone 010 320 2417 or by email sini.kalalahti@compasshrg.fi. Please send your CV and application with your salary request as soon as possible, by clicking the button below.

Contact

 

Key Account Manager, Communication

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Key Account Manager, Communication

Avainasiakaspäällikkönä / Key Account Managerina vastaat Eltelin teleliiketoiminnan nimetyistä avainasiakkuuksista. Johdat ja edelleen kehität asiakkuuksiasi toimien vankassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden syventämisen parissa ja tuet myös muuta organisaatiota muiden asiakkuuksien hoitamisessa muun muassa tarjousten osalta. Toimitkin aktiivisesti yhteistyössä niin asiakkaiden, alihankkijoiden, oman tuotannon kuin muunkin verkostosi kanssa. Tehtävässä raportoit Eltelin Communication-yksikön myyntijohtajalle. Toimipaikkanasi on Eltelin Vantaan (Kaivoksela) konttori.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on vankka kokemus teleliiketoiminnasta sekä näyttöä luottamuksellisten B2B-asiakassuhteiden rakentamisesta sekä edelleen kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Henkilönä olet aktiivinen ja luottamusta herättävä asiakaspalvelija, jolla on halu löytää kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä kyky perustella nämä. Ratkaisumyynti sekä vaativien yritysasiakkuuksien johtaminen ovat lähellä sydäntäsi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyvyn sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Viihdyt asiakkaiden parissa ja innostut asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä, analysoinnista sekä kokonaisuuksien hahmottamisesta. Nautit siitä, että saat pidellä useita lankoja käsissäsi ja ne myös pysyvät siellä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.4.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Head of Cloud Operations

Fidelix Oy on menestyvä kotimainen rakennusautomaatiojärjestelmien toimittaja. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Fidelixin pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Pohjoismaissa meillä on yli 100 jälleenmyyjää. Fidelix työllistää tällä hetkellä päämarkkina-alueellaan yli 195 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli 25 M€.

Head of Cloud Operations kasvattamaan teknologialiiketoimintaamme

Etsimme huippuluokan pilvipalvelutuotannon osaajaa viemään Fidelixin kasvua seuraavalle tasolle! Fidelix kehittää kilpailukykyistä ja modernia teknologiaa, joka tekee rakennuksista fiksumpia. Valmistaudumme juuri isoon askeleeseen ja lanseeraamme uuden pilvipalveluna tarjottavan teknologiakonseptin. Tavoitteenamme on räjähtävä kasvu ja ripeä kansainvälistyminen. Olisiko sinusta meidän kasvun vauhdittajaksi?

Alkuvaiheessa vastaat tiimisi kanssa palveluiden pystyttämisestä ja tarvittavien prosessien luomisesta.  Jatkossa omistat palveluihin liittyvän tilaus-toimitusprosessin, johdat palveluiden provisioinnista, analytiikkaan perustuvien asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja palveluiden ylläpidosta vastaavia tiimejä sekä luonnollisesti vastaat myös koko cloud operations organisaation kehittämisestä. Apunasi on kuuden huippuammattilaisen tiimi. Raportoit Fidelixin toimitusjohtajalle ja kuulut johtoryhmäämme.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?

 • Yrittäjähenkisyyttä ja positiivista anarkiaa!
 • Meillä saat sekä vapautta että vastuuta – luotamme sinun kovaan ammattitaitoosi.
 • Saat itsenäisen roolin, mutta et jää koskaan yksin. Teemme tiimityötä.
 • Monipuoliset työtehtävät, joihin saat aidosti itse vaikuttaa.
 • Huikean kasvumatkan – sinulla on avainrooli Fidelixin kasvussa, ja oma osaamisesi kasvaa sen mukana.
 • Työyhteisön, jolta saat tukea ja jossa on ilo tehdä töitä. Meillä arvostetaan aktiivista otetta ja oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä!

Olisitko juuri sinä sopiva tekijä meille?

 • Sinulla on osaamista ja kokemusta pilvipalveluiden rakentamisesta, palvelutuotannon prosesseista (ITIL) ja ylläpidosta PaaS-ympäristössä.
 • Mikäli olet lisäksi vastannut asiantuntijapalveluiden tuottamisesta, aina parempi.
 • Ongelmanratkaisukykysi on huippuluokkaa ja nautit kiperistäkin haasteista.
 • Olet innostava ja kannustava esimies. Saat tiimisi liekkeihin ja pysyt tukemaan heidän ammatillista kehittymistä.
 • Tulet tekemään yhteistyötä lukuisten sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa – olet hyvä kuuntelemaan, ideoimaan ja tuomaan omat näkemyksesi pöytään. Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luonnollista.
 • Silmissäsi syttyy kipinä, kun puhumme Fidelixin kasvusta ja liekkisi roihahtaa, kun pääset toteuttamaan kasvutarinaamme.
 • Nautit vastuun saamisesta!
 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ja osaat sujuvasti sekä suomea että englantia.

Fidelixissä on nyt tarjolla tehtävä teknologian eturintamassa. Pääset työskentelemään palveluiden parissa, jotka tuovat merkittävän edun rakennusten energian ja muiden resurssien optimointiin. IoT ja AI eivät ole meille hypeä vaan todellisuutta. Mielipiteesi kuullaan ja osaamistasi arvostetaan – tule joukkoomme! Katso lisää: www.fidelix.fi #Flow_how #EcoSmart

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.12.2018 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Assistentti, Taloushallinto & HR

Estrellan perunalastuja on valmistettu vuodesta 1957. Suomessa Estrellan tuotteita on ollut myynnissä vuodesta 1988 lähtien. Vuodesta 2014 alkaen Estrella on kuulunut Intersnack-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimpia suolaisten snacksien valmistajia. Suomessa myytävät Estrella-perunalastut valmistetaan omalla tehtaallamme Göteborgissa, Ruotsissa.

Haussa on nyt palveluhenkinen ja energinen

Assistentti, Taloushallinto & HR

vahvistamaan Suomen organisaatiotamme Vantaalla toimivaan toimipisteeseemme.

Assistenttina pääset toimimaan vastuullisessa ja keskeisessä roolissa tiimissämme. Tehtävä painottuu taloushallinnon tehtäviin ja pitää sisällään mm. laskujen käsittelyn ja kuukausittaisen raportoinnin kirjapitäjällemme sekä talouspäälliköllemme Ruotsiin. Teet analyysejä ja raportteja sekä vastaat alv -raportoinnista Suomen liiketoiminnan osalta. Tuet myös omalla panoksellasi johtoamme hallinnollisissa tehtävissä sekä HR -asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi) ja vähintään parin vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taidon sekä sujuvan kirjallisen ja suullisen englannin kielitaidon. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Toivomme, että olet palveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Omaat erinomaisen organisointikyvyn sekä viihdyt moninaisten tehtävien parissa. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky ja toimit luontevasti ajoittain kiireisessäkin työympäristössä.

Meillä on mukava ja innostunut tiimi ja pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan positiivisesti koko tiimiin ja yhteishengen luomiseen. Pidämme arvossa iloista, energistä ja joustavaa työilmapiiriämme. Meillä on hienon tiimimme lisäksi tarjota sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä.

”Me Estrellalla haluamme osaltamme vaikuttaa ja tehdä valintoja paremman maailman puolesta. Meille vastuullisuus tarkoittaa herkullisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, joita jokainen voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Tämän takia pyrimme jatkuvasti tekemään tuotteiden valmistusprosessissa ja raaka-aineiden hankinnassa päätöksiä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti parempaan. ” #oispatulevaisuus

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.5.2018, lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Assistentti” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies