Key Account Manager, Communication

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Key Account Manager, Communication

Avainasiakaspäällikkönä / Key Account Managerina vastaat Eltelin teleliiketoiminnan nimetyistä avainasiakkuuksista. Johdat ja edelleen kehität asiakkuuksiasi toimien vankassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden syventämisen parissa ja tuet myös muuta organisaatiota muiden asiakkuuksien hoitamisessa muun muassa tarjousten osalta. Toimitkin aktiivisesti yhteistyössä niin asiakkaiden, alihankkijoiden, oman tuotannon kuin muunkin verkostosi kanssa. Tehtävässä raportoit Eltelin Communication-yksikön myyntijohtajalle. Toimipaikkanasi on Eltelin Vantaan (Kaivoksela) konttori.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on vankka kokemus teleliiketoiminnasta sekä näyttöä luottamuksellisten B2B-asiakassuhteiden rakentamisesta sekä edelleen kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Henkilönä olet aktiivinen ja luottamusta herättävä asiakaspalvelija, jolla on halu löytää kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä kyky perustella nämä. Ratkaisumyynti sekä vaativien yritysasiakkuuksien johtaminen ovat lähellä sydäntäsi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyvyn sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Viihdyt asiakkaiden parissa ja innostut asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä, analysoinnista sekä kokonaisuuksien hahmottamisesta. Nautit siitä, että saat pidellä useita lankoja käsissäsi ja ne myös pysyvät siellä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.4.2019 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Head of Cloud Operations

Fidelix Oy on menestyvä kotimainen rakennusautomaatiojärjestelmien toimittaja. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Fidelixin pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Pohjoismaissa meillä on yli 100 jälleenmyyjää. Fidelix työllistää tällä hetkellä päämarkkina-alueellaan yli 195 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli 25 M€.

Head of Cloud Operations kasvattamaan teknologialiiketoimintaamme

Etsimme huippuluokan pilvipalvelutuotannon osaajaa viemään Fidelixin kasvua seuraavalle tasolle! Fidelix kehittää kilpailukykyistä ja modernia teknologiaa, joka tekee rakennuksista fiksumpia. Valmistaudumme juuri isoon askeleeseen ja lanseeraamme uuden pilvipalveluna tarjottavan teknologiakonseptin. Tavoitteenamme on räjähtävä kasvu ja ripeä kansainvälistyminen. Olisiko sinusta meidän kasvun vauhdittajaksi?

Alkuvaiheessa vastaat tiimisi kanssa palveluiden pystyttämisestä ja tarvittavien prosessien luomisesta.  Jatkossa omistat palveluihin liittyvän tilaus-toimitusprosessin, johdat palveluiden provisioinnista, analytiikkaan perustuvien asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja palveluiden ylläpidosta vastaavia tiimejä sekä luonnollisesti vastaat myös koko cloud operations organisaation kehittämisestä. Apunasi on kuuden huippuammattilaisen tiimi. Raportoit Fidelixin toimitusjohtajalle ja kuulut johtoryhmäämme.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?

 • Yrittäjähenkisyyttä ja positiivista anarkiaa!
 • Meillä saat sekä vapautta että vastuuta – luotamme sinun kovaan ammattitaitoosi.
 • Saat itsenäisen roolin, mutta et jää koskaan yksin. Teemme tiimityötä.
 • Monipuoliset työtehtävät, joihin saat aidosti itse vaikuttaa.
 • Huikean kasvumatkan – sinulla on avainrooli Fidelixin kasvussa, ja oma osaamisesi kasvaa sen mukana.
 • Työyhteisön, jolta saat tukea ja jossa on ilo tehdä töitä. Meillä arvostetaan aktiivista otetta ja oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä!

Olisitko juuri sinä sopiva tekijä meille?

 • Sinulla on osaamista ja kokemusta pilvipalveluiden rakentamisesta, palvelutuotannon prosesseista (ITIL) ja ylläpidosta PaaS-ympäristössä.
 • Mikäli olet lisäksi vastannut asiantuntijapalveluiden tuottamisesta, aina parempi.
 • Ongelmanratkaisukykysi on huippuluokkaa ja nautit kiperistäkin haasteista.
 • Olet innostava ja kannustava esimies. Saat tiimisi liekkeihin ja pysyt tukemaan heidän ammatillista kehittymistä.
 • Tulet tekemään yhteistyötä lukuisten sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa – olet hyvä kuuntelemaan, ideoimaan ja tuomaan omat näkemyksesi pöytään. Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luonnollista.
 • Silmissäsi syttyy kipinä, kun puhumme Fidelixin kasvusta ja liekkisi roihahtaa, kun pääset toteuttamaan kasvutarinaamme.
 • Nautit vastuun saamisesta!
 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ja osaat sujuvasti sekä suomea että englantia.

Fidelixissä on nyt tarjolla tehtävä teknologian eturintamassa. Pääset työskentelemään palveluiden parissa, jotka tuovat merkittävän edun rakennusten energian ja muiden resurssien optimointiin. IoT ja AI eivät ole meille hypeä vaan todellisuutta. Mielipiteesi kuullaan ja osaamistasi arvostetaan – tule joukkoomme! Katso lisää: www.fidelix.fi #Flow_how #EcoSmart

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.12.2018 mennessä painamalla alla olevaa “Lähetä hakemus” painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies

Assistentti, Taloushallinto & HR

Estrellan perunalastuja on valmistettu vuodesta 1957. Suomessa Estrellan tuotteita on ollut myynnissä vuodesta 1988 lähtien. Vuodesta 2014 alkaen Estrella on kuulunut Intersnack-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimpia suolaisten snacksien valmistajia. Suomessa myytävät Estrella-perunalastut valmistetaan omalla tehtaallamme Göteborgissa, Ruotsissa.

Haussa on nyt palveluhenkinen ja energinen

Assistentti, Taloushallinto & HR

vahvistamaan Suomen organisaatiotamme Vantaalla toimivaan toimipisteeseemme.

Assistenttina pääset toimimaan vastuullisessa ja keskeisessä roolissa tiimissämme. Tehtävä painottuu taloushallinnon tehtäviin ja pitää sisällään mm. laskujen käsittelyn ja kuukausittaisen raportoinnin kirjapitäjällemme sekä talouspäälliköllemme Ruotsiin. Teet analyysejä ja raportteja sekä vastaat alv -raportoinnista Suomen liiketoiminnan osalta. Tuet myös omalla panoksellasi johtoamme hallinnollisissa tehtävissä sekä HR -asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi) ja vähintään parin vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taidon sekä sujuvan kirjallisen ja suullisen englannin kielitaidon. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Toivomme, että olet palveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Omaat erinomaisen organisointikyvyn sekä viihdyt moninaisten tehtävien parissa. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky ja toimit luontevasti ajoittain kiireisessäkin työympäristössä.

Meillä on mukava ja innostunut tiimi ja pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan positiivisesti koko tiimiin ja yhteishengen luomiseen. Pidämme arvossa iloista, energistä ja joustavaa työilmapiiriämme. Meillä on hienon tiimimme lisäksi tarjota sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä.

”Me Estrellalla haluamme osaltamme vaikuttaa ja tehdä valintoja paremman maailman puolesta. Meille vastuullisuus tarkoittaa herkullisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita, joita jokainen voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Tämän takia pyrimme jatkuvasti tekemään tuotteiden valmistusprosessissa ja raaka-aineiden hankinnassa päätöksiä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti parempaan. ” #oispatulevaisuus

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.5.2018, lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Assistentti” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi tai painamalla alla olevaa Lähetä hakemus- painiketta.

Yhteystiedot

Please follow our LinkedIn page to stay up to date with all our latest vacancies